Mondtam en,hogy Jamina egy moderator
Ugy ahogy Dia es Apa is...
Jamina
Ez tetszett vihart a biliben
Akella
Nem csak washingtonbol erkeztunk meg
haza majd csak 3het mulva megyek rajta is van a vonalzimon
Onlany
Orulok,hogy visszatertel
Koltozes ugyben apacska azt mondta hozzak 2honapra valo cuccot 2borondben a tobbi jon kontenerben hajoval(marha draga de a ce fizeti) szal en hoztam a nyari cuccom 2honapra meg 1-2kardigant meg egy hosszugatyat erre a cuccokat csak 29-en kapjuk meg
de meg jo hogy ytazas elott kulonben minden oszi cuccot ujra kene vennem
Felfazast ne is mond olyan reg voltam pedig mar felfazva
A TSH-m nekem is 3.valamennyi hat ezt mar terhesseg elott ezert illo bellitani de tuti van igy is ra megoldas
Recon
Jo megaszontad
Csillag
Jol mondod es gyeben laptetud is van
lehet megsem alterhesseg az az al
De ezt ne toroltesd ha nem muszaj
Csibuc
Mar mondtak sokan ezentul fogom szedni....meg nem vgyok am otthon!
A blogom megint eltunt ez mar a 2. nem ertem
Rozsa
Nem hiszem,hogy fog latni valamit is uhun 4hetesen de kezzel megtud vizsgalni es megtudja allapitani a dolgkat
Anyci
A skizofrenekkel nem lehet mit tenni
Kep a lakasrol nincs csak az alaprajzrol tettem a masikba is
Jobban vgyok koszi tudom mondom nekem is mindig ez volt anno a bajom en se mentem idoben mert gyerek voltam aztan vesemedence gyuszival voltam korhazban minden evben...ez a sok felfazas is kozrejatszik a gyermekvallalasban am
de mar tok reg ota nem volt es a pipimet mindig figyelem!Ezert is mentem egybol dokihoz
Milyen
Miattam aggodsz?
Jol vgyok de tudod vasarnap jo keson ertunk haza aztan meg a papirokat inteztem ma meg olyan szarul aludtam megint
es 11kor szalltam ki az agybol
Egybol jottem ide de ilyenkor otthon mar 5-6ora foleg mire visszolvasok mindenhol
A blogom meg mar masodszorra csinalja ezt...elsore visszatudtam hozni...most nem ertem mi van...senki nem torolte az oldal szaraxik valamit de mar ngyon unom
Hozzam johet a privi az allomasodrol
Betty
Parod oltari
en is szeretnek ilyeneket hulyeskedni a parommal de vele nem lehet
Zsuzska
Milesz a kovetkezo lepes?
Arvaerika
Gratula a 4.babodhoz
Lujzi
Uj avatar