Új privát üzeneted érkezett!

Szia Csibuc!!

Msn-en is csak tegnap adott jelet magáról---aggódom miatta!!
Vendég

Szijja Milyen :!: 8)

Anyci 8)
Mi lett volna, ha tényleg csináltam is volna valamit :?: :lol:
Még mindig itt enné a penész sztem :twisted:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen
te vagy 8)
Tetűűd van :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hinnye az anyját, laptetű!! :D

Kell is ez most nekem...akkor most közkinccsé teszem,amit már 3 hónapja titkoltam:jövő héten megyünk a meddőségi centrumba konzultációra.

Remélem nem haragszotok meg,de én nem szeretném a folyamat egyes állomásait kiírni ide,mert olyan ismerőseim is olvassák,akikkel ezt nem szeretném tudatni... :roll: :roll: De ha bárkit érdekel a sorsom,priviben szívesen mesélek.És köszönöm a megértéseteket!!!
Vendég

Szija Betty!!!

Lányok,mingyá lépnem kell szülői értekezletre,amint tudok ,jövök,legrosszabb esetben holnap délelőtt.....
Vendég

Jah, a laptetőről jut eszembe, ezt el kell meséljem.
Jön ki reggel a férjecském a WC-ről, és mondja hangosan: Laptetőőő, laptetőő :shock: mondom ennek meg mi a baja :?: :o
Kérdezem tőle: miről beszélsz :?:
Hozza ki az üres WC gurigát, majd azt mondja:
Új WC papírt bontottam meg, tehát enyém a laptetőő, (először nem értettem...de aztán leesett) :lol: :lol:

betty615

Megnyugtató,hogy a férjed sem teljesen százas :wink: :lol: Melléd illik!!! 8) :lol:
Vendég

Milyen
én gratulálok hozzá, bár tudtam már 8)
Majd erről úgyis priviben értekezünk...

betty615

Köszi 8) :lol:

betty615

Betty

:wink:
Vendég

Bridget biztos jönni fog ma is, tegnap is volt, és majd megtudunk tőle mindent...

betty615

Na léptem,Bridget miatt visszanézek,még ha több időm nem is lesz!
Vendég

Mindeki eeeeetűnt? :(
Vendég

Csibuc,gratula a -9 kilóhoz!Milyen változások lesznek vagy vannak? :shock:

Betty,ja a fejed is leszedték volna a helyéről :shock: 8) remélem ezzel már le is zárta a dolgot mert nagyon rühellem ha valaki kakit kever :evil:
Laptetős sztori ez nagyon tetszik Kép

Milyen ez szuper!!!!!!!!!!!!!Mesélj csak nekem is :wink:

Kép
anyci

Én vagyok...

Anyci
férjecském is ott van a toppon akkor mi :?: :!: :lol:

betty615

Megjöttem.........de eszem most......közben visszaolvasok.
zsuzska30

Délelőtt láttam, Jamina írt.
Köszönjük, Jamina!
zsuzska30

Betty, a férjed olyan, mint te!
:twisted:
zsuzska30

szia zsuzska :D
Vendég

Zsuzska

Kép

betty615

Nna én kicsit ellépek, de később még jövök...Api itt vár a hátam mögött a gépre...sorbanállás van :lol:

Valami másik gépet kell megcsinálnia, és ez addig szét lesz kapva :twisted:
De majd sürgetem..

Addig is pussz :!: :wink:

betty615

Jamina köszi neked!

Betty ja folt a zsákját,mi?Pont egymásra találtatok :lol: :lol:

Zsu akkor azt hallottam,nem tudtam mi ez a nagy csámcsogás a gépben :lol: :lol: :shock:

Kép
anyci

Na, Bettykém, köszi!
Eddig sem volt részem a férfiakban jó ideje(értsd:férjem).........de ezután lehet, hogy nem is köll!
Fúj! :P
zsuzska30

Mi van hiszen ezek tiszta szexi faszik :lol: :lol:

Kép
anyci

Bocs, én balga: Sziasztok!
Már a kölkek között elfelejtem az illemet! :roll:
Ma fáj elég rendesen az izém.......belem, vagy mim, oldalam, ez-az.
Tök sz@r.
De azé' ettem........
Most meg mennem is kell, csak bekuksiztam, fel kell készülni a holnapi órákra....... :?
Régen szerettem, de már nem, már nyűg.
Komolyan, hiába csak délután dolgozik egy pedagógus, vagy csak délelőtt, kitölti a napot a felkészülés, meg a kutakodás........
Na, majd este talán benézek, bááááár, be van ígérve egy kis kamaty, egyszer volt, aztán már a 16. napon vagyok...... :roll: :( :evil: :shock: :?:
Ja, ma találtam a neten olyan oldalt, ahol betegek írtak, fórum, és kismamák, akik jobban voltak a terhesség alatt, és olyanok is, akik szedték a gyógyszereket végig, és egészséges babát szültek.
A dokim is mondta, hogy lehet mellette. Ez jó kis mondatra sikerült itt feljebb.........kicsit szét vagyok szórva.
Hááááááát, de azért én nem bizakodom, majd gyógyulok, elmúlik ez az izé, aztán sikerül.
Ha jól nem jött össze..........bár, lehet, hogy az ún. esélytelenek nyugalma segít majd.
Pá!
zsuzska30

Tyu ha 2.helyen vgyunk es eltunt par topik :shock: tyu haaa :o
Minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,igen eltűnt egy csomó felesleges topik :wink:

Kép
anyci

csak gyorsan, mert apa a seggembe rúg, hogy megint itt vagyok...
Szal Rózsa én ugyanebben a cipőben jártam. Jattoltam rendesen az államis fogadott drnak aki benyögte szülséelőtt kb 1,5hónappal, hogy a gyerek jöjjön ki előbb, mert a kiírt időpontom eloőtt egy nappal 1 hónapra szabadságra megy. Na azt a hidegzuhanyt amit én átéltem... De sajnos történt a gebasz, így megoldódptt és ő csaszizott. Én nem akartam neki pénzt adni a mtétért, de a férjem adott neki... Aztán most megint hozzá szeretnék visszamenni, de nem hiszem hogy fogok adni pénzt neki. Szerintetek így gáz a részemről????????

Kép
Kép
onlány

Hali, olvastátok ezt:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0909151

Jesszus, hogy milyen idióta emberek élnek a földön. Csóri csajszi, meg az a 8 éves??? :o Volt a tévében egyszer, hogy valami törzsben még az a szokás, hogy a kislányoknak ahogy elkezd nőni a mellük, egy nagy dorongot tűzbe tartanak, és amikor elég forró, azzal nyomkodják vissza a melleket, mert náluk az a szokás, hogy a lányoknak nem nőhet nagyra a cici. :roll:
Na meg persze arról nem beszélve, amikor a nőknek valahol kivágják pubertás kor körül a csiklóját, mert nekik tilos lesz élvezni a szexet, csak a pasiknak szabad. Szhhh, ezt a bunkóságot bakker, az ilyeneket nehéz megemésztenem.

Nem értem, hogyan lehet az, hogy már 2009-et írunk, és még mindig vannak ilyen csökkentelméjű emberek, akik embernek nevezik magukat. :evil:

Na jó, befejeztem, bocsi. Csak ez a mai nap nem valami fényes számomra, és úgy elgondolkodtam még ezen a cikken IS. Én még örülhetek, hogy ilyen szörnyűségeket nem kell átélnem. :?

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

zsuzska: nagyon szorítok neked
lujzedli

CSillag ez nagyon durva :(
Vendég

csillag: ez durva :(
Nem értem, hogy a XXI.században hogyan fordulhat elő ilyen?
lujzedli

Na meg erről már nem is beszélve:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=090915

Nekem az első szülésemnél nem volt ott a dokim, ügyeletesnél szültem, tulajdonképpen nem is volt olyan nagy baj, szülésznőm viszont volt, hát... hagyjuk. Azért végülis nem volt annyira gáz.

A második szülésemre már az első szülésemnél ottlévő dokit kértem fel, aki végig ott volt, és nagyon kedvesen segített, még a homlokomat is ő törölgette, hozott inni, tényleg rendi volt. Aki viszont itt volt szülésznőm, hát nem ajánlanám, bár vkinek bejön, nekem sajna nem.

Mindkétszer természetesen szültem, fájdalomcsillapító nélkül, 4,5 óra alatt :), a 40. héten.

Én vagy dokit, vagy szülésznőt fogadnék, nekem jobban bejött a dokis változat, de kinek mi a szimpibb, viszont nem hinném, hogy az jó, ha egyik sincs fogadottban.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Mondtam en,hogy Jamina egy moderator :idea: Ugy ahogy Dia es Apa is... :)

Jamina
Ez tetszett vihart a biliben :lol:

Akella
Nem csak washingtonbol erkeztunk meg 8) haza majd csak 3het mulva megyek rajta is van a vonalzimon 8)

Onlany
Orulok,hogy visszatertel :wink: Koltozes ugyben apacska azt mondta hozzak 2honapra valo cuccot 2borondben a tobbi jon kontenerben hajoval(marha draga de a ce fizeti) szal en hoztam a nyari cuccom 2honapra meg 1-2kardigant meg egy hosszugatyat erre a cuccokat csak 29-en kapjuk meg :shock: de meg jo hogy ytazas elott kulonben minden oszi cuccot ujra kene vennem :shock:

Felfazast ne is mond olyan reg voltam pedig mar felfazva :roll: :x

A TSH-m nekem is 3.valamennyi hat ezt mar terhesseg elott ezert illo bellitani de tuti van igy is ra megoldas :wink:

Recon
Jo megaszontad :lol: 8)

Csillag
Jol mondod es gyeben laptetud is van :lol: lehet megsem alterhesseg az az al :shock: 8) :lol: De ezt ne toroltesd ha nem muszaj :roll:

Csibuc
Mar mondtak sokan ezentul fogom szedni....meg nem vgyok am otthon! :shock: A blogom megint eltunt ez mar a 2. nem ertem :roll:

Rozsa
Nem hiszem,hogy fog latni valamit is uhun 4hetesen de kezzel megtud vizsgalni es megtudja allapitani a dolgkat :wink:

Anyci
A skizofrenekkel nem lehet mit tenni :roll: Kep a lakasrol nincs csak az alaprajzrol tettem a masikba is :wink: Jobban vgyok koszi tudom mondom nekem is mindig ez volt anno a bajom en se mentem idoben mert gyerek voltam aztan vesemedence gyuszival voltam korhazban minden evben...ez a sok felfazas is kozrejatszik a gyermekvallalasban am :roll: de mar tok reg ota nem volt es a pipimet mindig figyelem!Ezert is mentem egybol dokihoz :!:

Milyen
Miattam aggodsz? :oops: Jol vgyok de tudod vasarnap jo keson ertunk haza aztan meg a papirokat inteztem ma meg olyan szarul aludtam megint :x es 11kor szalltam ki az agybol :roll: Egybol jottem ide de ilyenkor otthon mar 5-6ora foleg mire visszolvasok mindenhol :oops: A blogom meg mar masodszorra csinalja ezt...elsore visszatudtam hozni...most nem ertem mi van...senki nem torolte az oldal szaraxik valamit de mar ngyon unom :twisted: Hozzam johet a privi az allomasodrol 8)

Betty
Parod oltari :lol: :lol: :lol: en is szeretnek ilyeneket hulyeskedni a parommal de vele nem lehet :roll:

Zsuzska
Milesz a kovetkezo lepes? :roll:

Arvaerika
Gratula a 4.babodhoz :P :P :P

Lujzi
Uj avatar 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: köszi.
lujzedli

Lujzi
Nem tudom vagod e de ez egy golya is egyben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri:juj,arra nem jöttem rá, sorry
lujzedli

válasz nélkül törölték a topikom
gratulálok Nektek, hogy ti megmenekültetek, pedig a cimben az szerepel, hogy ez eladásos topik

ennyit az egyenlő bánásmódrol
sok üres topik bent maradt

én biztos nem jövök erre, és másoknak is elmesélem az itt rörténteket
nem ajánlom senkinek a babanetet!!!!
további jó babásodást mindenkinek
Vendég

Van itt valaki :?:

Kép

betty615

Esthajnal csillag!
Nem tudom minek kell nagyon utána járni, ahogy a szerkesztőknek irod, nem titkolom a kilétemet.
Egyáltalán nem ronditottam sehova...soha...ezt kikérem magamnak...

Ha nagyon kiváncsi vagy/tok rám, simán megnézheti a fotoalbumom, nem nagyon kell neki utána nézni!!!

http://szilvike1972.fotoalbum.hu/

illetve az iwiw-en Füredi Szilvia/Napsugár néven is meg lehet találni

De simán kitiltathatsz, ha akarod, ugy látom nincs benned semmi empatika egy sorstárs iránt!!!
Nem szép dolog...

Köszönöm
Vendég

Kép

Kép

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

betty615

Betty én itt vagyok :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Szilvike szerintem ezért ne minket hibáztass.Közülünk senki nem szólt egy szót se.Szeretnélek meg kérni arra hogy a továbbiakban ne írj ide mert ez egy békés és vidám topik.Előre is köszönöm!

Kép
anyci

Szilvike itt a hangnemmel volt a baj meg azzal hogy mindjárt vádaskodtál és támadtál anélkül hogy előbb kérdeztél volna.Amúgy meg ezt privátban is elintézhetted volna azzal akivel épp bajod volt!Nem kell ide ez a stílus!

Kép
anyci

Én itt vagyok, csak már nincs kedvem ennek a "drága" hölgyeménynek bármit is írni, úgysem érti, mintha én magyarul írnék, ő pedig csak kínaiul értene. :lol:

Betty, köszönöm, véleményem egyezik a tiéddel. :wink:

Na erről most már tényleg ennyit 8)

esthajnalcsillag

Itt vgyok :D

Lujzi
Nem gond :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci, szívemből szóltál. Az empátia szó pedig nem hinném, hogy az én szótáramból hiányzik, legalábbis úgy gondolom, de kedves itt honos lányok, írjatok nekem, ha nem így van ám, akkor próbálok ezen változtatni. :wink:

esthajnalcsillag

[quote="panny"]H írta:pannyáj!

Milyen balhé volt itt tegnap? :shock: :x
Ez a Szilvi kész volt :x :x

Ugye nem fenyeget a törlés veszélye??

Panni

Tudod csak az a szomoru, ahogy olvasom a lányok várták, hogy ide fogok irni...irták, hogy na 5el lentebb mindjárt vihar lesz.
Ez nagyon elszomorito.
Én csak azt nem értem, amibe ha józan ésszel belegondoltok, hogy ez hiába élő topik, megy benne a keres-kinál...
Én azt hittem, elég ez ahhoz, hogy egyenlő bánásmódban részesüljön mindenki, és tartalom nem csak cim szerint fésüljék át az egész babanetet!

Elnézést, hogy itt zavargáltam, kicsit elkeseritő volt ezt olvasni, hogy Ti ezen viccelődtetek...
De sok jó dolgot tettem már 5 év alatt a lányokért más topikokon fórumokon is, igy végülis az én lelkiismeretem nyugodt.
És ha voltam napsugár, akkor voltam, kit is zavart az is???

Annak is ez volt a lényege, hogy a Ti baráti kis babanetes társaságotok, akik már lényegében bennfentesek, és moderátorok is mindenkit, aki nekik nem tetszik, kiirtsa.

Végülis versenyezni kell
Vendég

[quote="anyci"]B írta:anycietty én itt vagyok :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Szilvike szerintem ezért ne minket hibáztass.Közülünk senki nem szólt egy szót se.Szeretnélek meg kérni arra hogy a továbbiakban ne írj ide mert ez egy békés és vidám topik.Előre is köszönöm!

A véleményem én is leirhatom.
olvass vissza...alig vártátok tegnap, hogy 5 hozzászólással lentebb itt balhé lesz...

ugy látszik nagy türelemmel rendelkeztek...
Vendég

[quote="anyci"]S írta:anycizilvike itt a hangnemmel volt a baj meg azzal hogy mindjárt vádaskodtál és támadtál anélkül hogy előbb kérdeztél volna.Amúgy meg ezt privátban is elintézhetted volna azzal akivel épp bajod volt!Nem kell ide ez a stílus!

mondom, senkivel nem volt bajom
csak láttam, hogy ki volt, aki örült ennek
mert várta a vihart...még hogy nem volt támadás?
én ugy gondolom az egy dolog, hogy most jamináék a topikok törlik, csak nem egyenlő a bánásmód
Vendég

EHCS
én szólok akkor most: Túl kedves vagy :!: :twisted: :lol:

Bri
mizu :?: Ma nem főzöl :?:
Nemtudod mikor lesz kész a blog :?:

Anyci 8)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?