Új privát üzeneted érkezett!

Rózsa
én vagyok... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

TETŐŐ 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen!
Amíg nem itt vagy, latinul tanulsz, vagy mi a töcs van?! :roll:
Mádzsárú beszéjjé!
zsuzska30

[quote="rozsa1979"]S írta:rozsa1979ok Betty lehet Szilvike.Miért nem írtál privit neki?
A mi Betty-nk pedig nem ilyen természetű ember, ahogy megismertem, nem tenne ilyet mással, hidd el.
Nyugodj meg és keress máshol, más Bettit, akit cseszegethetsz! :!: :!: :!:

olvass bele a másik topikba,lh hcg csajnos a Ti bettytek irt oda jamina válaszára ...de sebaj
Vendég

Na jóól van, én befejeztem ezt...olvassátok el, ti legalább megértitek, mit is akartam valójában :wink:
Szilvi, te meg úgy látszik nem értesz engem...

betty615

Na, kedveskéim, jó éjszakát!
Szép álmokat!
Azé' így estére hogy összehordta a szél a szemetet..........
:lol:
zsuzska30

Szilvike

Mi ezzel a baj???Semmi olyat nem írt,ami bántó lett volna!!

Te a sorok között olvastál pedig Betty nem is oda írt!!
Vendég

Betty

Szuuuuuu-szaaaaaaa :D
Vendég

Nna, akkor remélem ti értitek mit is akartam valójában :!: :wink:

betty615

Szilvike, igen a pozitív hozzászólásokat szívesen fogadjuk.
Köszönöm a gratulációdat, rendes tőled.
Mindenkinek van rossz napja, de azt ne máson tölsük ki, ha lehet...

LÁNYOK, ITT HAGYTATOK EGY SZÁL MAGAMBAN?
HALIHÓ..HALIHÓ...

:roll:

Kép
rozsa1979

BETTYKÉM, NE VEDD MAGDRA AMIT ÍRT SZILVIKE, ÉN IMÁDLAKK.

Kép
rozsa1979

Nem vettem magamra, hisz nem is csináltam semmit.. :shock:
Csak meg szerettem volna vele értetni, hogy nem ellene szólt, csak egy nyomi kérdés volt :roll: :lol:

betty615

No, tényleg csak magamnak írok, akkor szisztok, jó éjszakát!

ÁLMODJATOK AZ ANGYALOKKAL!!!!

Kép
rozsa1979

Aha, Betty, akkor itt vagy, csak elbújtál....
Honnan szeditek ezeket a jó képeket, áruld el, hogy én is tudjak küldeni nektek szépeket!!

Kép
rozsa1979

Találtam, loptam tőled Betty-ke, nem baj? Kép Szeretettel Minedenkinek!

Kép
rozsa1979

Nem baj persze, nyugodtan lopizz :!:

betty615

Sziasztok, jöhetek egy tesztes kérdéssel ismét?

Na, de előbb köszönet Bettinek a virtuális segbebillentésért, és ölelésért! :lol: Tök happy vagyok pár napja, csak ne lenne itt a drága anyós. :D

Zsuzskának akartam még írni. Szívemből kívánom, hogy a betegség sarkon forduljon. Ajánlani szeretném Müller Péter írásait. Én tőle tanultam meg elfogadni, és nem csak akarni bármi áron. Ma 3 hete, h elvesztettem a babámat, de elengedtem, és készen állok egy újabb fogantatásra. Szóval, csak azt akartam ezzel mondani, h mindent meg kell tenned a gyógyulásért, de emelett el kell fogadnod, h akadályok állják utad a siker felé vezető úton.
Hú, meg kell mondjam nem vagyok hívő, sőt szkeptikusnak vallom magam. (olyan lett az írásom, mintha térítenék :) )

Kérdés: 8. napja pozi a tesztem. Ezek még nem EHCS-tól vannak. Lehet, hogy szar árut vettem?Na de két dobozzal? Esetleg PCOS gyanús vagyok, vagy netalántán babás?
Azt sem tudom mikor lehetett pém, csak sejtésem van. Ma vagyok a 21. ciklusnapon.

Rózsa! Óriási gratula a pocaklakóhoz!

Szép estét mindenkinek! :wink:
Vendég

Kriszta
esetleg képed nincs róla :?:
Háát 8 napja az nem igazán jó...és mindig ugyanolyan egyforma :?:
Milyen fajta a teszt :?:

betty615

En is vgyok visszaolvasok meg van 2oldal 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nincs kép, de megvannak, holnap lefotózom. Igen, azt hiszem mondhatom rá, hogy egyformák.
Baby teszt a neve. tescoban vettem.
Mi lehet az oka? Kezdjek aggódni? Na jó tesztelek mindjárt egyet az Esthajnaltól kapottból.
mindjárt jövök :)
Vendég

Kriszta
ok 8)

Bri
jer minyá :!:
Megpróbáltad a vonalzikat :?: Ismerted valamelyiket :?:

betty615

basztikuri! :evil:
totál negatív! a francba ezzel az óccsó teszttel. :x
mondjuk csak nem maradtam le a pémről. majd' minden nap összebújtunk apával.
áááááá, én meg itt böngészgetek, h vajom mi bajom lehet.
na ezt sem fogom jóslónak használni :P

nagyon jó a vonalzód esthajnal! jó lenne, ha hónap végén én is kitehetnék egy ilyet! :wink:
Vendég

Látod-látod még jó, hogy csináltál egy másikat...gondolom már egy hete azon aggódtál, hogy mi lehet veled mi :?: :!:
Ha meg adtatok az érzésnek mindig, akkor ok, nem csúsztatok le róla ez miatt :!: 8)

betty615

[quote="Anonymous"]A írta:Anonymous Keres-Kínál rovat kivételével bárki indíthat új témát. A hirdetés jellegű hozzászólásokat csak a Keres-Kínál rovatba helyezzetek el, máshonnan törölni fogjuk. A Keres-Kínál rovatot az ún. lakossági apróhirdetések és nem az üzleti vállalkozások számára hoztuk létre. Boltok, kereskedők, termékforgalmazók hirdetéseit töröljük. Hírdetési lehetőségek iránt a szerkeszto@babanet.hu mail címen lehet érdeklődni.

Te pontosan ,hogy allandoan megjelensz mas neven mar ki tudja hany nick-ed volt es megnyitsz egy topikot ahol uzletszeruen arulod a teszteket...mondjuk nem is irnak bele masok de nem ez a lenyeg.

Igy beszelgetes foltik LH-tesztek kielemzese,gorbek uhu-s kepek es meg sorolhatnam...ez itt nem arrol szol,hogy az 1oldalbol (50beiras) 48 a tesztekrol szol meg,hogy enked olcsobb meg jobb meg vegyetek...ennyi :roll: Majd ha szolnak akkor Csillag is ott fogja arulni de mi maradunk mert mi itt beszelgetunk 8)

Most amugy egy baratnod boltjabol vgy apukad orvos onnan szerzitek a tesztek...nekem ez mar kicsit magas... :shock: Bar ennyi szemelyiseggel nem csodalom,hogy te is belezavarodsz....emlexem rad meg anno mikor jol belepofatlankodtal anno hozzank...de mi bevedtunk csillagot...aztan torolted magad(vgy toroltek az akkori viselkedesed miatt) es most szilvike lettel...nehogy azt hidd mi nem tudjuk ezt :!:

Betty
Wazze leugrottam mert kell az uj lakas miatt kikellett printelnem alairnom beszkenelni emailbe tenni elkuldeni apacskanak :arrow: persze ami itt van alattunk bolt abban nem volt jo a gep es 5utcaval lejebb kellett menjek :roll: Aztan vacsihoz vettem hozzavalokat most ertem haza wazze :oops:

De tok igazat adok abban,hogy a n em ukodo topikokat bekell zarni :!: Annyi felesleges topik van meg egy ember hirdeti magat 3-4topikban :arrow: semmi ertelme :!:

Kriszta
Ez biza pcos gyanu :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kriszti
Igy mar nem tudom,hogy csillag tesztje nega :? Ennyire szar lenne a masik? :roll: Mulkor mi is volt a baj :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Meg nem neztem meg mondom most jottem haza aztan leultem visszaolvastam :arrow: Most meg megyek lassan feltenni a vacsit 8) De meg vgyok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
az a lényeg, hogy már itt vagy :lol:
Kriszta közben tesztelt egyet EHCS-val is (mármint az ő tesztjeivel) :wink: , és az már nega :shock:
Biztos jó minőségű tesztek voltak mi :?: :!:

betty615

Látom közben olvastad tovább...
Akkor menjél főzni vacsit, én is elmegyek szunnyadni egyet...még küldök gyors egy privit :wink:

Kép

betty615

[quote="bridget0801"] írta:bridget0801
[quote="Anonymous"]A írta:Anonymous Keres-Kínál rovat kivételével bárki indíthat új témát. A hirdetés jellegű hozzászólásokat csak a Keres-Kínál rovatba helyezzetek el, máshonnan törölni fogjuk. A Keres-Kínál rovatot az ún. lakossági apróhirdetések és nem az üzleti vállalkozások számára hoztuk létre. Boltok, kereskedők, termékforgalmazók hirdetéseit töröljük. Hírdetési lehetőségek iránt a szerkeszto@babanet.hu mail címen lehet érdeklődni.

Te pontosan ,hogy allandoan megjelensz mas neven mar ki tudja hany nick-ed volt es megnyitsz egy topikot ahol uzletszeruen arulod a teszteket...mondjuk nem is irnak bele masok de nem ez a lenyeg.

Igy beszelgetes foltik LH-tesztek kielemzese,gorbek uhu-s kepek es meg sorolhatnam...ez itt nem arrol szol,hogy az 1oldalbol (50beiras) 48 a tesztekrol szol meg,hogy enked olcsobb meg jobb meg vegyetek...ennyi :roll: Majd ha szolnak akkor Csillag is ott fogja arulni de mi maradunk mert mi itt beszelgetunk 8)

Most amugy egy baratnod boltjabol vgy apukad orvos onnan szerzitek a tesztek...nekem ez mar kicsit magas... :shock: Bar ennyi szemelyiseggel nem csodalom,hogy te is belezavarodsz....emlexem rad meg anno mikor jol belepofatlankodtal anno hozzank...de mi bevedtunk csillagot...aztan torolted magad(vgy toroltek az akkori viselkedesed miatt) es most szilvike lettel...nehogy azt hidd mi nem tudjuk ezt :!:

Betty
Wazze leugrottam mert kell az uj lakas miatt kikellett printelnem alairnom beszkenelni emailbe tenni elkuldeni apacskanak :arrow: persze ami itt van alattunk bolt abban nem volt jo a gep es 5utcaval lejebb kellett menjek :roll: Aztan vacsihoz vettem hozzavalokat most ertem haza wazze :oops:

De tok igazat adok abban,hogy a n em ukodo topikokat bekell zarni :!: Annyi felesleges topik van meg egy ember hirdeti magat 3-4topikban :arrow: semmi ertelme :!:

Kriszta
Ez biza pcos gyanu :?

igen, a barátnőm lett...de Apu révén ismertem meg, ezért lehet Neked értelmetlen...

Édesapám háziorvos, ő ilyennel nem foglalkozik...
Én mindig is Szilvi voltam...
Vendég

már a múltkor is az lehetett a bibi, h baromi gáz a teszt :?
érdekes, h ez tök szép negatív. :lol:
soha nem vártam még ennyire egy negatív tesztet. :roll:

jóccakát!

Bridget, neked meg jó főzést! :wink:
Vendég

Szilvi
Voltal te mar napsugar is de nekem edesmindegy :roll:

Kriszti
Meg mindig itt ulok de mosma tenyleg mennem kell :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Háj!

Milyen balhé volt itt tegnap? :shock: :x
Ez a Szilvi kész volt :x :x

Ugye nem fenyeget a törlés veszélye??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt,
ezt a topikot éppen azért NEM fogom törölni, mint ahogy valaki már írta is: itt beszélgetés folyik, a Fogantatás fórumcím alá való beszélgetés.

Talán a topik címe nem túl szerencsés, de nem akarom megváltoztatni, mert akkor nem találtok ide -de minden javaslatot szívesen látok :)

Elnézést, hogy vihart okoztam a biliben 8)
jamina

jó reggelt!

Wazze, nem találtam meg a topicot! Mi van??????? hogy hogy így felugrott? és mi volt ez a szócsata? Inkább visszanyálazok, míg Lizusom szundikál :roll:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lányok!

Látom megint volt élet :lol: lig tudtam visszaolvasni.

Köszönöm a dicséreteket, igen esküvőn voltunk, de csak óvatosban nyomtam a csárdást :wink:

Sajnálom, hogy megint ilyen ellentétek ütköztek itt nálunk :roll:

szilvike972 itt tényleg jó csapat van, segítjük egymást és szerintem senki nem azon töri a fejét, hogy másnak ártson. Sajnáljuk a topikod, de szerintem nem rajtunk múlt, hogy törölték. További sok sikert a topikodhoz.

jamina köszönjük szépen!

bridget
már hazaértetek? Itt vagytok Mo--on? Nagyon fárasztó volt az út? Már ma vagyunk 25 hetesek. Úgy elment az idő :lol:

Kép
Kép
akella

nem működött egy ideig ez a szerencsétlen weboldal :twisted: Nos, hát nem semmi mennyiséget írtatok....
Jegyzeteltem szorgalmasan (eddig még csak 2 oldalt tudtam visszaolvasni) Jippppjuppppi je! Téged is látni erre? 3 névnap? Hu. Csak nem a tied is??? Költözés, nálam az nem egyszerű! Annyi kacatom van, hogy csak na. Amikor utoljára költöztem, nem is tudom pontosan, hogy meddig rendezgettem a cuccaimat, de nem 2 nap volt....
Tényleg Bri, ti hogy oldottátok meg? Mert azért más egyik országból a másikba, mint egyik faluból a másikba költözni. Olvasom a felfázásodat :shock: szegény. Nagyon kellemetlen tud lenni. Hála égnek nekem már nagyon rég volt, de akkor én vért pislantottam és baromira görcsöltem. Gyógyulgass!
Akella, de csini vagy! Azzzé pocakosabb képet is várunk, mondjuk úgy ma-holnap! Van már nevetek?
EHCs, a vonalzód :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Képzeld, mondtam neki ezt az intelligenderes tesztet és ki van akadva, hogy miért akarom ilyen korán tudni :?: :roll: :shock: nem értem a logikát, na mind1 -de szerintem titokban lehet rendelek, azért puhítom még-
Rózsa, örülök, hogy jobban vagy! Te meddig fogsz dolgozni? Ugye jól emlékszem, belgyógyászaton dolgozol :roll: Amúgy én is hasonlóképp voltam a terhességi tesztekkel.... :oops: Az első egy lh teszt volt, ami elég erős volt, utána 3 t 4 hcgt csináltam, de azok nagyon halványak lettek és a dr azt mondta, hogy teszteljek holnap egyet, de ennek ellenére elküldött menotesztre. A tesztemen a teszt csík sokkal előbb, baromi erősen látszodott tegnap, mint a controllcsík.

Csütörtökn megyek uh-ra.
Ja áés aggódom! Mindenféle vadságot olvasok a neten a pajzsmirigy alulműködésről terhesen és kezdek kétségbeesni! Azt írják 1-2között lenni a tsh-nak ebben az állapotban és havi ellenörzés szükséges. Nekem az előző vérvételnél 3,45volt a tsh-m, ráírta a dr, ha terhes leszek sos emelünk. Mostani vv-en az eredmény 2,8 lett és nem emelt és 2 hó múlva kell visszamenni :shock: Az előző tershességemnél minden hónapban jártam és emelték 1körüli értékem volt mindig, de emiatt lett baj... Túladagoltak és azóta szívom a mellékhatásait. Ez a dr, egy nagyon kedves ismerősöm, bízom benne, de felmerültek kételyeim is :roll:
Zsu, a képek :lol: :lol: :lol: és nálad mi a helyzet? A betegségről nem tudok mit írni, csak egy személyes "tapasztalatról" A drnál várakoztam benn a rendelőben (egyszerre 2 pacienssel foglalkozik) és elkezdtem beszélgetni egy csajszival, aki ugyanebben a betegségben szenvedett. Azt mondta, problémamentes a terhessége, de azért a bizti kedvéért leveszik a köldökzsinórvért... Úgyhogy nyugi, a gyogyis időszak meg "hamar" erreppen! Kitartás!!!
Betty, nem mész a 21.napon vv-re? (progi nézésre) Akkor mi is lesz a menet?

Kép
Kép
onlány

onlány biztosan minden rendben lesz!
Köszönöm a dicséretet! Ha lesz újabb képem felteszem, azóta már sokat nőttünk :wink: Konkrét nevünk még nincs, nem lesz egyszerű egyébként :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Kedves Szilvi, Szilvike vagy ahogy gondolod!

Csak azért írok Neked, mert ha többen mondjuk el Neked mi a helyzet, talán megérted. Ebbe a topicba beszélgetünk, nem igazán hasonlít egyik topicra sem. Itt van minden, öröm, bánat, vigasztalás. Együtt örülünk mások sikereinek és együtt sírunk azokkal akiket baj ért. Csak a személyes, saját példámból tudok kiindulni: Nekem óriási erőt adtak a lányok, amikor elvesztettem a babámat, vigasztaltak, megmosolyogtattak még úgy is, hogy csak egy-egy avatar mögé bújva írták le azt amit gondoltak. És ez az összetartás, szeretet és figyelem teszi különlegessé a topicot. Ha ezt Te nem érzed, sajnálom. De azt hiszem itt mindenki felvállalja magát és azt amit írt. Látom Neked nem sikerült, mert vagy törölték az egyik accod vagy törölted, de már van is másik és ki tudja a feljebb olvasottakból, hogy mennyi volt eddig. Én azt tanácsolom Neked, hogy vállald önmagad és ne vegyél mindent az életben ekkora személyes sértésnek, mint ahogy vetted. Ez gyerekesség, ne gyerekesen állj szembe egy döntéssel, hanem észérvekkel. (Az nem észérv, hogy az enyémet törölték, a tiéteket is töröltetem). Én csak annyit mondok, hogy nőjj fel, nem tudom hány éves vagy, de ez a gyerekes hiszti, amit levágtál még egy 16 évesnek se áll jól.
recon

Onlány
már voltam vasárnap 21 cn-i v.v.-en. :lol:
Le vagy maradva...

Jamina
köszönjük, hogy helyrebillentettél mindent :!:

betty615

b@ki keverek akkor valamit nagyon, pedig tök szrgalmasan olvasgattam vissza! Isten lássa lelkem. És milyen lett az eredményed? Már eltelt volna 11 nap????????????????????, Nem te írtad, hogy a 11.nap +lhd volt?????????,, Sírok! Fáradt vagyok

Kép
Kép
onlány

Akella, akkor úgy kérdem, hogy NEKED mi tetszik??? Tudom, hogy ez közös döntés, csak kíváncsi lennék rá

Kép
Kép
onlány

11 Nap :?: :!: ... :lol:
Én majd valamikor jövő héten megyek a dokimhoz.

Ő a Kriszta sztem akiről te írsz :arrow: de neki is csak 8 napig volt + LH-ja.

Mi van veled Onlány :?: :lol:

betty615

Onlány

A 3 névnap a páromé, apósé, anyósé. Az enyém majd jövőre lesz. :D Ó a cuccok rendezése még odébb van. Festeni kell előbb. Csak már megint nem egyezünk a színek kiválasztásában.
recon

jah, valamit nagyon nagyon nagyon kevertem! Szita kismami fej. Nekem lehet mentségem! :wink: :lol:

Kép
Kép
onlány

onlány Nekem a Nóra változata a Leonóra tetszik a legjobban :wink:

Kép
Kép
akella

(a kismamiság) :oops:

Kép
Kép
onlány

onlány miért sírsz? Bántott valaki, bár tudom más állapotban ez előfordul :lol:

Kép
Kép
akella

bingó! Nekem is tetszik a Nóra!
Amúgy a Hanna, Enikő is még, korábban az Alexa és a Szofi is tetszett

Kép
Kép
onlány

nem úgy értettem a sírok-ot, hanem hogy ennyire szétszórt lennék? A terhesség korai jelei...
És fiú név? Tudom, hogy lány lesz, de a szülőszobán kérnek fiú nevet. Na Liza most tört össze egy tányért

Kép
Kép
onlány

onlány már háromszor mondták, hogy kislány, így fiúneveket nem néztem. Tetszik a Csanád és a Csege, de tényleg nem nézegettem, lehet, hogy más is tetszene :lol:

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?