2009.09.14 20:29
[quote="rozsa1979"]S írta:rozsa1979ok Betty lehet Szilvike.Miért nem írtál privit neki?
A mi Betty-nk pedig nem ilyen természetű ember, ahogy megismertem, nem tenne ilyet mással, hidd el.
Nyugodj meg és keress máshol, más Bettit, akit cseszegethetsz!
2009.09.14 21:00
2009.09.14 21:32
2009.09.14 21:35
2009.09.14 21:50
[quote="Anonymous"]A írta:Anonymous Keres-Kínál rovat kivételével bárki indíthat új témát. A hirdetés jellegű hozzászólásokat csak a Keres-Kínál rovatba helyezzetek el, máshonnan törölni fogjuk. A Keres-Kínál rovatot az ún. lakossági apróhirdetések és nem az üzleti vállalkozások számára hoztuk létre. Boltok, kereskedők, termékforgalmazók hirdetéseit töröljük. Hírdetési lehetőségek iránt a szerkeszto@babanet.hu mail címen lehet érdeklődni.
2009.09.14 21:58
[quote="bridget0801"] írta:bridget0801[quote="Anonymous"]A írta:Anonymous Keres-Kínál rovat kivételével bárki indíthat új témát. A hirdetés jellegű hozzászólásokat csak a Keres-Kínál rovatba helyezzetek el, máshonnan törölni fogjuk. A Keres-Kínál rovatot az ún. lakossági apróhirdetések és nem az üzleti vállalkozások számára hoztuk létre. Boltok, kereskedők, termékforgalmazók hirdetéseit töröljük. Hírdetési lehetőségek iránt a szerkeszto@babanet.hu mail címen lehet érdeklődni.
Te pontosan ,hogy allandoan megjelensz mas neven mar ki tudja hany nick-ed volt es megnyitsz egy topikot ahol uzletszeruen arulod a teszteket...mondjuk nem is irnak bele masok de nem ez a lenyeg.
Igy beszelgetes foltik LH-tesztek kielemzese,gorbek uhu-s kepek es meg sorolhatnam...ez itt nem arrol szol,hogy az 1oldalbol (50beiras) 48 a tesztekrol szol meg,hogy enked olcsobb meg jobb meg vegyetek...ennyi Majd ha szolnak akkor Csillag is ott fogja arulni de mi maradunk mert mi itt beszelgetunk
Most amugy egy baratnod boltjabol vgy apukad orvos onnan szerzitek a tesztek...nekem ez mar kicsit magas... Bar ennyi szemelyiseggel nem csodalom,hogy te is belezavarodsz....emlexem rad meg anno mikor jol belepofatlankodtal anno hozzank...de mi bevedtunk csillagot...aztan torolted magad(vgy toroltek az akkori viselkedesed miatt) es most szilvike lettel...nehogy azt hidd mi nem tudjuk ezt
Betty
Wazze leugrottam mert kell az uj lakas miatt kikellett printelnem alairnom beszkenelni emailbe tenni elkuldeni apacskanak persze ami itt van alattunk bolt abban nem volt jo a gep es 5utcaval lejebb kellett menjek Aztan vacsihoz vettem hozzavalokat most ertem haza wazze
De tok igazat adok abban,hogy a n em ukodo topikokat bekell zarni Annyi felesleges topik van meg egy ember hirdeti magat 3-4topikban semmi ertelme
Kriszta
Ez biza pcos gyanu
2009.09.15 06:10
2009.09.15 07:57
2009.09.15 08:10
2009.09.15 08:20
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|