Új privát üzeneted érkezett!

Mariann! Igen, új a frizuraKép Szerintem jó lenne Nektek is egy nyaralás én féltem Orsi hogy viseli majd az utat, kirándulásokat, semmi gond nem volt! Söt, nagyon élvezte.
Drukkolok a vizsgákhoz!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ma du a Margitszigeten jártunk, nagyon szép volt. Megnéztük a vadaskertet is, a pónik nagyon tetszettek a lánynak.
Alig aludt a séta alatt, 9re értünk haza. Fürdés, vacsi és azóta alszik. Kiváncsi vagyok, hogy hogy fog telni az éjszaka.
Sajnos az előző is vacak volt, bár már együtt aludtunk. Csak jobb lesz.

Megnézegettem a fotókat, nagyon jók.

Tényleg hol lesz a találkozó a szigeten? Mi a 26os busszal fogunk menni.

Jó éjt mindenkinek!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Ed, csudaszép Bencusod van! Micsoda haj!

Karmen, a tieidbe csak belepillantottam, nem akarom elsietni, de nagyon jók, amiket eddig láttamKép

Mariann, hol talizzunk pénteken? A kajáldánál 10 és 10.30 között jó? S majd onnan teszünk egy kört, s vissza sörözni? Ott a busz is megáll, Léna ott szállt fel.

Rohanok, csak azért jöttem, hogy leírjam az utazó tömegek micsoda figyelmetlenek (bunkót is írhatttam volnaKép ). Nem adták át a helyet , mikor hordozókendővel vittem ma Andrist. Pocakosan jó-jó, gondolják csak duci vagyok, de így???? Kibírtam, csak roszul esettKép

Na jó éjt, akkor ha megfelel az időpont és hely, írjátok meg, s riasztom a katát és Brigit is.

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Csak bekukkantottam és már rohanok is, mert holnap ismét vendégjárás lesz nálunk én meg még sehogy nem állok.

Móki,
Ha pénteken fél 10 körül (ez inkább utána 10 percen belült jelent) ott vagyunk nálatok a parkolóban az jó? A csomitartót még mindig nem volt időm rendbetenni. Kép Ugye azért így is elférünk?

A babócák a képeken - Nándi, Nádja, Bence, Orsi, Peti, Bogi (bocsi ha valakit kihagytam volna) - változatlanul nagyon aranyosak és szupi jók a fotók!!! Kép

Most szaladok tenni-venni.
Pusza:
Humi
humi

Sziasztok,

Karmen: Bence szinte az elsQ perctQl fogva csak hason szeret lenni, aludni csak úgy alszik, ha ébren van, pár percig elvan hanyatt is, ha van mit nézegetni. De pl a babakocsiban is hason fekszik, felemeli a fejét és néz ki hátul (felhajtom a kocsi hátulját hogy kilásson mert különben balhé van)
Móki: gondolom nekem írtad az elQbb, mivel Ednek kislánya van, de amúgy köszi ! A haja kb 2x ennyi volt csak már kopaszodunk, gondolom a korral jár..hehe
De már kezd neki göndörödni (apa is és én is hosszú göndör hajat bírunk hordani)

Holnap megyünk életünk elsQ uszására, kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá. Mindenesetre ma a nagykádban fürödtünk hármasban. ElQször kicsit megszeppent de aztán tetszett neki hogy végre van hely mozogni.

Na asszem megyek aludni. Jó éjt mindenkinek !

Timi
kismaszat

Jó reggelt,

Timi, persze hogy a te Bencédre gondoltamKép (csak még füstölögtem a lüke utasok miatt, és nem láttam a füsttőlKép ) Jössz a a találkára? próbáltam a profilodban megnézni, Pesten laksz-e, de nem lettem okosabbKép

Humi, akkor fél tíz körül várlak! SIMÁN beférünk az új járgánnyalKép

Mariann, a Katáékna, ha azt írom, hogy a japán kert melletti kajálda, akkor odatalálnak? Vagy valami más lenne a jó támpont? KösziKép

Pusza,

Móki
móki

Bocsi, elfelejtettem írni, hogy a Boksay Rita puszil mindenkit!

Szilvus, a Rita üzeni, hogy hívni fog, nem felejtette ám elKép

Pusza

Móki
móki

Szisztok!

Móki, nekem Kincsőm van. :-)) A kis sörös.
A tömegközlekedés bébivel tényleg katasztrófális. Én legtöbbször babakocsival megyek és ritkán segítenek cipelni a lépcsőn. Inkább kikerülnek. A járműveken meg csak nagy nehezen állnak odébb. Ha kenguruval megyünk, akkor eddig még csak a metrón volt gond: álltam az ajtónál és már elindult a metró, mire találtam ülőhelyet. Szégyen, hogy ilyenek a magyar emberek.

margitsziget: találka a japán kertnél, azt olvastam. Hú, az merre van?

Timi, jó utat, biztos, hogy élvezik a bébik a nyaralást. Kincső tuti, már kipróbáltuk néhányszor.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Jó reggelt mindenkinek,

szívesen elmennék, de nem Pesten lakunk, igaz nem messze onnan, de kocsi nélkül elég macerás, a párom meg nem hiszem hogy ráizgul az ilyen talikra. (Nekem meg áljogsim van,azaz 10 éves jogsi kvázi null kilométer vezetéssel, úgyhogy akár ne is lenne)Sajnos.
Azért köszi hogy gondoltatok rám.
Bence ma este fél kilenctQl hajnal 4-ig húzta a lóbört egyfolytában. Ez nálunk nagyon jónak számít.
kismaszat

Sziasztok! Kép

Móki Kép
Hol van a Margitszigeten a japánkert??? Mi laktunk ugyan Pesten, de a Margitszigeten talán 2x ha jártunk.....annyira nem ismerem....
Az időpont tuti. Talán odaérünk pontosan, de hamarabb nem ment volna. Nándi reggel 7 körül eszik + még mi is + fejés + utazás....úgy eltelik az idő, hogy csuda.

Üdv,
Pumukli
pumukli

Timi, az áljogsi elnevezés nagyon jó :-))). Nekem is ilyen van, a férjem mindig mondja, hogy vezessek. De félek itt pesten beülni a volán mögé. Annyi sok ba..m van az utakon.

Kicsit irigy vagyok, hogy ennyit alszanak a gyerkőcök. Kincső ma 2-3 óránként kelt fel. Most éppen alszik, megyek is a dolgomra, kikapcsolom a gépet.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Andi, Szilvus Kép

Merre vagytok? Margitszigeti találkozó????

Csajok, ha valakit érdekel utazóágy....a Tescoban van most Meggys 10 ezerért. Tegnaptól érvényes az akció.

Köszönöm a mellszívóval kapcsolatos tanácsokat. Végül megvettem hétfőn a Medela Mini electric-et. Kissé hangos a kütyü...Nándi nem nagyon csípi a hangját. De javasoltam neki, hogy szopizzon Kép Az istennek sem akarja, játékból bekapja a cicit, de nem szívja, először kacag, majd nagyon mérges lesz, és üvltésbe megy át a dolog. Visszatérve a mellszívóhoz, jó a gép, nem megy gyorsabban, de nem gyötri meg a ciciket. Kiszívok vele, amennyit tudok, és a legvégén még a kézivel is a maradékot.

Ági, borzasztóan sajnálom a balesetet....jó, hogy nem lett semmi bajotok. Tényleg kezd el vezetni minél hamarabb....én még most is félek néha. Tavaly előtt szilveszter napján csúsztunk árokba, mert egyik pillanatról a másikra tükörjéggé vált a vizes út, annyira fújt a szél, és persze én vezettem. Nem lett semmi bajunk, de szörnyű volt ahogy kacsázott össze-vissza az úton az autó, és nem tudtam uralkodni felette. Szerencsére nem jött szemből senki. Majd egy évig nem vezettem, de már bánom.

Mariann Kép
Gratulálok a vizsgádhoz! Kép
Nádja nagyon dögös az új szerkóban Kép

Móki Kép
Most olvasom, hogy Kata és Brigi is eljönnek Kép Annyira szuper! Kép
Andris nagyon huncutul mosolyog Kép Jó lesz majd együtt látni több babát! Kép
A buszon itt is bunkók az emberek, de főleg a fiatalok. Inkább kibámul az ablakon, csak ne kelljen észrevegyen, hogy átadná a helyét. Amikor a férjemmel utaztam a terhesség alatt, akkor Ő mindig szólt, hogy adják át a helyet. Sőt, ha kisbabás anyuka szállt fel, akkor is mondta, hogy úgye szívesen átadják a helye?! Kép Erre az illető elpirult, és azonnal felállt! Kép

Karmen Kép
Nagyon aranyos Orsi a pancsolós képeken, és a nyaralási fotók is szuperek Kép A férjem aggódik, hogy esetleg "elromlik" a gyerek a nyaralás alatt. Nem megszokott környezet, stb., de szerintem élvezni fogja.

Timi Kép
Kíváncsi leszek a babaúszással kapcsolatos élményeitekre.....mi is megyünk, de csak jövő héten szombaton.
Jók a képek! Kép

Szilvus Kép
Nagyon édes Petike a nagy söröspohárral Kép

Ed Kép
Magnéztem Kincső albumait Kép Nagyon vagány kislány! Kép

Puszi Mindenkinek
Pumukliék
pumukli

Sziasztok,

a japán kertet én sem tudom, hol van. A büfét viszont igen, az Árpád-híd felőli végén a szigetnek, a kocsilejáróhoz nagyo közel.
Azért mindenki hozzon telefont meg a tel.számok is legyenek benne, és akkor nem lehet gond.

Megyek mert éhes. Reggel 7-kor evett, aztán 9-től majd mostanáig aludtunk.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Pumi!
Hova is mentek nyaralni? Megnyugtatlak, Lili a nyaralás alatt nagyon jól érezte magát. Semmi környezetváltozás, semmi kizökkenés. Egész éjjel aludt, mint itthon, csak jobban élvezte, hogy mindig foglalkozott vele valaki, és utána itthon ugyanúgy viselkedett, mint addig.

Szóval remélhetőleg nálatok is így lesz.

Lilinek tetszik a torna, bár tegnap olyan álmos volt, hogy elaludt Kép
Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Pumukli meg mindenki,

most jöttünk haza az úszásról. AlapvetQen jó volt, bár elQször le kellett zuhanyozni, ez nem nagyon tetszett Bencének. Ilyet még nem csináltunk. Aztán belementünk a vízbe, ott elkezdett olyan hangon rikoltozni, kurjongatni amilyet még soha nem hallottam tQle, kábé annyit jelenthetett "..hé, ez q..a hideg...!"(egyébként 31-32 fokos a víz)aztán ezen túlléptünk, és az oktatócsaj elmagyarázta miket csináljunk vele a vízben. Ezzel nem is lett volna gond, oda-vissza huzigáltam a vízben, hason, háton, de aztán a csajszi lelocsolta a fejét vízzel és lemerítette a víz alá egy pillanat alatt. Mikor kiemelte, Bence rámnézett és teli torokból üvölteni kezdett. Mondjuk ez az ijedtség tartott nála kb egy percig, aztán uszikáltunk tovább, de összesen kb 25 percet voltam vele benn, mert aztán megsajnáltam már, lila volt az egész gyerek meg egész testében reszketett, úgyhogy apa kiemelte, megtöröltük felöltöztünk, és mire hazaértünk (kb 3 perc tölünk az uszi)úgy aludt, ahogy még soha. Rángathattam össze vissza mint egy rongybabát, meg se rezdült. Kíváncsi leszek meddig fog aludni. Nem baj, legalább tudok haladni a dolgaimmal.
NA ÜDV MINDENKINEK, LEGYETEK JÓK ÉS KIPIHENTEK.

Sziasztok

Timi
kismaszat

Szia Timi!

Kicsit brutálnak hangzik, bár jókat kacagtam (előre is bocs a kisfiadtól érte).
Nem semmi lehetett szegénynek, hogy rögtön első alkalommal víz alá nyomták. Úgy hallottam másoktól, hogy ezt az anyukák csinálják, és fokozatosan. Na mindegy.
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Timi! Orsi is a tusolástól ijedt meg, a medencét megszokta de ezt még nem. Én magamtol engedtem el a viz alá hü a reakció ugyanaz volt mint nálatok. SZombaton megyünk megint, most hideg van.

Pumi! Orsi fel sem vettem hogy nyaral nem otthon van, semmi gond nem volt!! Ha álmos volt aludt a kocsiban v. a kenguruban. Néha a vállamon, szoval jol elvolt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

ti melyik usziba jártok ?
Timi
kismaszat

Sziasztok!

Ed, Küldtem mailt a tel.számommal, ha elkeverednél, csak csörögj!

A Brigivel beszéltem, holnap 10 és fél 11 között ők is ott lesznek a büfénél Katával, mi Humival robogunk.

Pusza,

Móki
móki

Timi! szegeden.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

bocs, elfelejtettem hogy olvastam a profilodban hogy szegeden laktok. Akkor biztos nem futunk össze.
Különben fél hat van, Bence fél egy ót alszik, mióta hazajöttünk usziból. Lassan azon gondolkodom fel kéne kelteni, mert még a végén nem alszik éjszaka.

Timi
kismaszat

Timi! semmi gond. A legtöbben természetesnek veszik hogy más is a fővárosban lakik, megszoktam márKép
Remélem Orsit is elnyomja majd az uszi most is, a nyaralás óta nem probáltuk, ott jó fáradt lett.
Nálatok még fedett, nem fázott Bence? Itt elég hideg volt ma.
Ne keltsd fel, Orsi is alszik mar több mint 1 órája attol még éjjel is alszik végig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

nálunk mindig fedett az uszi, mert egy családi házban van kialakítva. De klassz, mert van ott szauna, meg masszázs, meg aquafitnessz a mamáknak, szóval jó hely.

Na megyek mert fürdünk.

Sziasztok
Timi
kismaszat

Sziasztok

Hihetetlen, de a talit megint kihagyni kényszerülök. Kép Tiszta Murphy, nem? Holnap 12-re kaptam időpontot az Okmányirodától Peti útlevele miatt. Na de egyszer csak összejön. Majd ha Ritáék is hazajöttek.

Móki
Sz@r érzés lehetettKép Én pocakosan összesen 1 alkalommal mentem metróval, amikor vacakul éreztem magam, s nem mertem vezetni. Annak is vita lett a vége, a párom meg akart verni 2 banyát.Kép Ugyanis leültem, mert hányingerem volt. Tömött metró (reggel 8 óra), előttem 2 nő. Sajnos a lábaimat nem tudtam kellőképpen magam alá húzni, s az egyik nő állandoóan belerúgott, egy idő után ezt szóvá tettem. Nemhogy elnézést kért volna, tovább rúgdosott, s mondta a másiknak, is, hogy "rúgj bele Te is, minek ül az ilyen metróra". Én csak lestem a pocakommal. Ezek után babakocsival meg sem merném próbálni. De azért a közértekbe is nehéz ám segitség nélkül bejutniKép

Na megyek, kisfiam elkezdte a szokásos esti hisztijét. Jöhet a fürdés, a zaba és az alvásKép Az apja röpteti most. Na bezzeg azon röhög.

Tűntem.

Szilvus
szilvus

Szisztok!

Móki, megkaptam az emilt. Holnap megyünk, de előtte le kell ugranunk a rendelőbe tanácsot kérni: Kincső szombaton kakilt utoljára. Jó lenne tudni, mit kell tenni ilyenkor. Várni vagy valamivel megetetni-megitatni.

Én terhesség alatt végig tömegközlekedtem. Borzalmas volt. Sokszor fél órát kellett ácsorognom a tömött metrón. Direkt kigomboltam a kabátomat, kitoltam a pocakomat. Néha volt ülőhelyem. Mire beértem a munkahelyemre, hulla fáradt voltam.
Babakocsival és kenguruval is nehéz a helyzet, ha sok az utas. Ezért potyázok. Bébivel levőket ritkán büntetnek, ebben bízok.

Kincső ma hatalmasakat kacagott. A 6 éves unokatesója bohóckodott neki. Iszonyatosan aranyosak voltak. Jó volt látni, hogy a kisfiú így megbarátkozott a leányzóval.(eddig ő volt a legkisebb a családban.)

No mgyek fürdeni és aludni, amíg lehet.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok! Kép

Csak bekukkantottam, hogy mizu tali-ügyben.....
Mi reggel 9 körül indulunk, talán 1/2 11-re odaérünk. Leírom a telcsi számokat, Mariann, Móki , ha nem bopldogulunk Titeket hívlak, ok?
Tehát az Árpád-híd felőli végénél van ez a büfé, úgye?

Bogi Kép
Erdélybe készülünk. Meglátogatjuk a párom szüleit, meg úgye az ottani rokonok még nem látták Nándit sem....és visszafelé eltöltenénk pár napot Várasfenesen. A szüleim jártak már ott, és így van ismerős hely, ahol megszállhatunk elfogadható áron. Onnan lehet egyet-egyet kirándulgatni, közel van a Medvebarlang is.

Timi Kép
Bocs, de én is jót nevettem az úszis-storyn Kép Kíváncsi leszek Nándira, mit produkál majd.

Szilvus Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Jó lett volna találkozni...De legalább sínen lesz Petike útlevél-ügye. Még mi is előtte állunk.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Lányok, Esztyről tudtok valamit? Olyan régen nem jelentkezett....
pumukli

Sziasztok!

Nagyon jók a új képek!

Bence vagy megfázott vagy az apukájától kapott el vmit, de szörcsög. Orrszívós porszívóval van vmi jó tanács? Előtte fújok tengervizes sóoldatot de nem jön ki rendesen. Úgy félek, hogy komolyabb baja lesz.

Móki,Ed, én mindig kiakadtam, ha fiatalok és főleg fiúk csak kibámultak az ablakon. Nagyon szomorú:-((

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok

Ed
1 dl Kamillatea, 2 kiskanál cukorral, langyosan megitatni a babával. Nekünk ezt mondta a védőnéni arra az esetre, ha 3-4 napig nincs kaka.

Pumi
Remélem kisüt a Napocska, mire találkoztok. Itt nálunk nagyon vacak idő vanKép Legközelebb TUTI jó lesz nekünk is az időpont.
Útlevélképet éppen most nyomtatok Petiről, arra az esetre, ha ott ordítana ha fotózzákKép Mégse legyen bőgős útlevele, ha egyszer van róla mosolygós arckép.

Barbi
Biztos, hogy megfázott Bence? Sokunknak szörcsögött a hasonló korú babája egy időben, lehet csak a garat vagy orrjárat tisztul.
Nekem ellenkező a tapasztalatom, amikor nyakig gipszelt kézzel közlekedtem pont csak a fiatal iskolásfiúk pattantak fel és adták át a helyet. a 40-50 év körüli hölgyek és urak bámultak ki az ablakon.
Egyébként megfogadtam, hogy ha esetleg busszal kell járnom én CSAKIS kismamáknak és kisgyerekes anyukáknak adom majd át a helyet!

Na megyek, ébresztem Petit.

Tényleg, kérdés pelusozás kapcsán. Ti mikor teszitek tisztába a babát? Kaja előtt v. után? Peti újabban felvett egy igen jó szokást: csakis tiszta pelusba kakál. Tartogatja, s amint kicserélem alatta a pisis pelust, a tisztába belepakol 1/2 percen belül. Legyen ez kaja előtt v. kaja után vagy bármikor. Igy aztán a 70 db-os pelus jó, ha 2 hétig elég. Van valami ötletetek ennek kiküszöbölésére?

Sziasztok, jó találkozást!!Kép

Szilvusék
szilvus

Szilvus,

hehe, ez Bencénél is így van, tiszta pelusba a legjobb trottyolni.Én már lemondtam róla hogy ez megváltoztatható.

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Csak 1 gyors bekukk, apraja lent a fsz-en veri a tornáztatón a vackait. Kép

Szilvus!

Mi csak akkor cseréljük a pelust ha kaksi van benne, vagy kifolyt a pisi. Mivel napi 1, max. 2 x van kaksi, így átlag 3-4 pelus megy el 1 nap. Elég takarékos gyerek, no de mire este van és nincs kaki, hát jócskán teli a pelus, de hát azért van hogy szíjja a sok-sok pisit. Kép

Minden találkozósnak szép napot, és várjuk ám a képeket!

Pumi!
Hova fogtok járni úszni? Az Uszodába? Mikor van, és mennyiért? Lécci írd meg hátha kedvet kapunk hozzá. Köszi!

Ed!
Nekünk is volt gond kaki ügyben úgy 1-1,5 hónapja. Legalább 2 hétig csak kúpra lett produktum. Úgy 3 naponta felragtam neki egy felet, és 1-2óra múlva lett eredmény. Közben itattam a kamilla teát, én ettem szilva lekvárt, rántott levest, mákot, de ezekre mind semmi. Viszont ahogy volt úgy el is múlt a probléma. Hátha Kincsőnél is csak átmeneti a dolog!!

No megyek megnézem mi ez a nagy csend! Biztos megint lerámolta a csörgőket.
Pussz mindenkinek!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Lányok, sziasztok,

taliról majd dobtok fel képeket, ugye ?
Remélem egyszer majd mi is el tudunk menni.

Jó tanács akinek érdekes lehet: egyetek sok görögdinnyét, én pár napja minden nap begyürök egy fél dinnyét, azóta döl belölem a tejcsi !
úgyhogy már 5 napja nem kellett tápival pótolnom.

Talán másnál is beválik.

Sziasztok,

Timi
kismaszat

Ági
Nem csipi ki a pisi Matykó popsiját? Peti rögtön kajabál, amint pisi van. Próbáltam "megvárni" 2-3 adagot a pelussal, hátha pesz benne trotty is. Trotty nem volt, viszont piros lett a seneke azonnalKép Ja, és a kaksi persze azonnal beköszönt a tiszta pelenkába, grr!Kép Igy aztán marad a napi 5-6 pelus.

Timi
Akkor sorstársam vagyKép Csemetéink nemcsak leeszik rólunk a gatyát, hanem tojnak is rá..Kép Kép hihi!

Karmen
Nagyon jók a nyaralásos képek, szép helyeken jártatok, s Orsin látszik, hogy nagyon-nagyon élvezte! Az Ausztriai Baby-world nagyon tetszik, lehet, szabadságunk alatt kiugrunk oda. Mindjárt vissza is keresem a web-helyet, amit irtál.
Mi a Mátrába foglaltunk szállást, augusztus elején felmegyünk 4 napra, a második hétre keresek még valami lehetőséget. Sajna a legtöbb tengerparti nyaralást pont akkor kellett volna lefoglalni és befizetni, amikor Peti még a hasfájós korszakát élte, s nem tudtuk meddig tart majd, nem mertünk kockáztatni (élvezet lett volna 2 hétig egy üvöltő bébivel a nyaralásKép ). Ám szerencsére ez már a múlté, kisfiunk igazi jóság, de hát a kiemelt szezonra már nem kapok helyetKép

A pörgések-forgások nálunk mindennaposak. Ma éjjel pl. 2x keltem fel, mert beriasztott az AngelCare. Visszapenderitettem Petit, fel sem ébredt. Reggel ismét háton volt, és beszélgetett a rácsvédővel. Napközben a játszószőnyegén is megfordul a játékai után, aztán rájön, hogy tul.képp Ő útál háton lenni. A visszapenderülés oldalra sikerül, tovább még nem, pedig ügyesen behúzza a vállát... (hiába, nagy a kofferKép Kép ). Szóval ezek már a tudatos forgások. Arany husom, olyan kis ügyiKép Ma éjszaka megdöntötte eddigi alvás-rekordját: este 8-tól reggel 3/4 9-ig szunyáltKép Azóta viszont egy percet sem, elvárja a szórakoztatást.

Hogy sikerült a tali? Várom a képeket! Szép lett az idő végül, nagyon drukkoltam ám érte!

Szilvus és Peti (alszik most épp...)
szilvus

Timi
Köszi a tippet, megyek dinnyéért!!!!!! Minden kajára elég a tejcsid? Ez szuper!!! remélem nálunk is beválik.

Lányok, akik adtok már gyümit a babának: 4 hónapos kortól lehet a sárgabarackot is kinálni. Próbáljátok ki akár magában, akár banánnal keverve! Hihetetlenül finom, Peti csak úgy falta!

Puszi,
Szilvus
szilvus

Szilvus,

Most szopiztunk ma nyolcadjára, és eddig tartunk majdnem 700 gramm elfogyasztott tejcsinél, és még lenne, de Bence kiköpi a cicit hogy elég volt. (Asszem úgy van ez, hogy testsúlykg x 150 g egy napra az adag ?) Ha igen, akkor nekünk most 800 grammot kellene enni egy nap, de ennél jóval több lesz, mert esti lefekvésig még legalább 3x fogunk enni.

De lesz mit, és ettQl most annyira nyugodt vagyok !

Szóval menjetek dinnyéért ! (bár igazán jót még nem ettem idén, de sebaj. A cél szentesíti az eszközt)

Pussz

Timi
kismaszat

Timi! ez igen, nem mondom jó étvágya van Bencének! jaj ez a számolgatás, én megfogadtam a köv. gyereknél semmit sem mérek, hazudok a dokinak is! Semmi értelme nem volt, Orsi csak kikerekedett csak én lettem töle depis egy idöre. Tudnám ki találta ki pontosan mi egy adag a gyereknél?

Szilvus! én sem értem miért döbbennek meg sokan hogy Orsival el mertünk utazni. Semmi gond nem volt, menjetek csak ti is nyaralni. Mondjuk mi a tengert direkt hagytuk ki mert ugy éreztük nem merünk a határtól messzire elmenni ha beteg lenne mégis Orsi.

Orsi naponta 3-4x kakál, igy nekünk is elfogy 70db pelus 2 hét alatt.
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilvus, Karmen,

Mi is el fogunk utazni nyaralni (öszölni) szeptember közepén Horvátországba Bencével együtt. (akkor lesz 5 hónapos) Kicsit én is izgulok, hogy fogja bírni, fQleg a hosszú utazást, de remélem minden rendben lesz. Majd elQtte konzultálunk a dokinénivel, mit vigyünk magunkkal ha mégis esetleg történne valami.

Pelus: nálunk is kábé 2-2,5 hétig elég egy 72 db-os csomag.
Pandapel nevü pelusról van infotok, milyen ? 26 ft/db áron lehet kapni, csak nem ismerem.
kismaszat

Sziasztok!

Timi
Ez igen! 11x eszik a 3 hónapos Bence 1 nap??Kép Van ám étvágya! Ti biztosan nem kaptok majd a fejetekre a súlyért mint Karmen és énKép Peti 3 hónaposan is csak 4-5ször evett/nap, az éjszakai alvás miatt kimaradt egy csomó étkezés. Szerintem is hülyeség az "adag". Nekünk felnőtteknek sem egyformák az étkezési szokásaink. (De amúgy az okos könyvek valóban a súlyx150 gr-ot adják támpontnak.) De mint tudjuk a babák nem olvassák ezeket a könyveket, amiből megtudhatják mennyit is kell(ene) enniük.
Nem ismerem a Pandapel-t, de nem tudom érdemes-e kisérletezned vele. Ha bevált egy pelus (nekünk pl. a Libero) maradj annál. Max. próbálj ki 1-2 db-ot teszt gyanánt, kifolyik-e a kaka-pisi, stb.

Karmen
Tök igazad van, szükség van kikapcsolódásra! Szokja csak a kisbaba is a környezetváltozást, az embereket, a kikapcsolódástKép Hamarabb rácsodálkozik a világra, minél több információt kap onnanKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Szupi volt a tali!Raktam fel képet a taliról, nem neveztem, csak párat, de már mindenkit ismertekKép

http://babanet.hu/album/main.php?=5&album=2835&page=1

Remélem bejön az albumKép

Puszi, Móki
móki

Sziasztok!

Száz éve nem jártam fent, illetve napra pontosan két hónapja, hiszen Lucának pont holnap lesz a szülinapja!

Nagyon hiányoztatok ám, de nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltük, vagy szerettük volna, és valahogy estére már nem maradt kedvem, energiám netezni. De mostantól igyekszem a régi intenzitással jönni, vagyis naponta!

Üdvözlöm a - számomra - új topictársakat Kép!

Nagyon jó volt ma veletek a szigeten, még maradtam volna, úgyhogy már nagyon várom a következő összejövetelt!

Móki, Rita, Humi!
Szeretném még egyszer megköszönni, hogy többször is felhívtatok, amikor ki voltam borulva, és bíztattatok. Nagyon jól esett és mindig sok erőt adott. Hálás vagyok érte!

Igyekszem bepótolni a lemaradást, és megnézni a gyerkőcök friss képeit, de nem tudom mikorra fog sikerülni.

Én teszek fel ide egy aktuális fotót Lucáról, a többit pedig az albumban találjátok majd meg.

Sok puszi,
Brigi Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok,

nagyon jók a képek, kicsit irigykedem, hogy nem lehettem ott. Talán majd egyszer.

Szilvus, Bence 2490 grammal és 47 cm-rel született, most hétfQn lesz 3 hónapos , ma mértem, 5300 gramm és 62 cm. szóval asszem van is eredménye a sok szopizásnak.

Holnap megyünk megint úszni.
Most meg lepattanok, mert babóca elaludt, úgyhogy ülök le fordítani. Azért még majd késQbb benézek pihenésképpen.

Sziasztok !

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Kincsőnek nagyon jót tett a margiszigeti séta, mert otthon egy kis csomagot adott át. Hazafelé produkálta. Végre!

A fotók nagyon jó lettek. Köszi

Dinnye? VAn még a hűtőben, gyorsan megeszem.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

De jó lehetett ez a tali! ki van a 28-as képen, ki az a szép kislány? bocs, de igy nem ismertem fel, de nagyon csinos!

Timi! Hát nem semmi ez a gyarapodás!

Szerintem is bátran menjetek kirándulni a babával, szerintem most még könnyebb mert a kocsiban aludnak útközben, nappal meg nekem akár a vállamon akár a kenguruban tudott aludni. Egy 2 éves gyerek már a du. alvást nemigen tudta volna igy megoldaniKép

De jo holnapra jó idöt mond, igy tuti megyünk uszni. Sajna itt nem fedett a medence még annyira sem, hogy nappal a picik felett lenne egy tetö árnyékolniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!

Móki,
megnéztem a képeket, nagyon jók lettek! Én nem tudnám valahogy hozzácsatolni azokat, amiket készítettem? Csak hogy teljesebb legyen a repertoár. Hogyan kell?
Én minden héten tudnék így veletek talizni Kép.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok! Kép

Szuper volt a találkozó! Kép Remélem, hogy a következőkön is ott lehetünk! Kép

Móki Kép
Nagyon édik a bébik a képeken, és mi is virulunk Kép
Én is csatolnék párat ha lehet valahogyan....

Karmen Kép
Az a kislány a barátnőm lánya, Ők is eljöttek velünk. A kislány Johanna.

Jó éjszakát, puszi Mindenkinek
Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

Nagyon szívesen elmentünk volna mi is a talira! Jó sokan voltatok!

Karmen, lehet, hogy tényleg ez élettani nála nem tudom megállapítani. Nagyon kevés váladék jön ki. Lehet, hogy azért szörcsög mert mostanában nem büfizik mindig szopi után. Majd csak túlleszünk rajta. Bence eszik és utána vagy rögtön vagy max. 20 perc múlva kakil. Akkor tisztába teszem. Újabban az éjszakai szopiknál nem kakil csak. Nekem nem olyan gondos a gyerek hogy megvárja a tiszta pelust, de mivel 3 óránlént eszik, így mi is sokat használunk:-))

Timi, én már nem mérem, de 11 szopi az nem semmi!

Ed, akkor végre gondolom megnyugodtál.:-)))

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Szerintem is jó volt a tali. Nagyon jól éreztük magunkat.

Feltettem én is talis képeket. Csináltam egy újabb albumot, mert a "Móki gyártotta" már betelt. Fantáziadúsan a "2004 tavaszi babák 2." nevet kapta. :-)
Itt található:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2951&page=1

Brigi, Pumi,
Küldöm mailben az album belépési nevét és jelszavát, hogy kibővíthessétek.

Kristóf is jól elfáradt. Hazaértünk és már követelte is a fürdetést. Úgy alszik, mint a bunda. Kíváncsi vagyok meddig? :-)

Jó éjszakát mindenkinek!
Humi
humi

Sziasztok,

Én is itt bagolykodok ám még :o

Tali tényleg nagyon jó volt!!! Jó sokan összegyűltünkKép

MókiKép, HumiKép
Képek nagyon jók!!!

HumiKép
Nádja is szokta követelni a fürdést, szinte mindig pontban 1/2 8-kor. Bár utána nem alszik ám rögtön, csak olyan 9, de inkább 10 felé.

Kész lett a konyhám. Csempe felrakva, bútor összeszerelve. Már csak ki kéne takarítani. Majd szombat délután. Úgyhogy megyek is, rá kell pihenni a takarításra.

Mariann
tmarianna

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon irigykedem ám a találkozóra! Köszi a képeket, jó hogy felraktátok, így legalább egy kicsit mi is ott lehettünk. Meddig voltatok? Gondolom ilyenkor csere-berélitek a manókatKép

Szilvus!
Szerencsére Maytikának nem pirosodik ki a popsija. Gyógyszertári popsi krémet használunk. A dokim írja fel, nem az a sárga, hanem ezt ő fejleszthette ki, mert úgy írják rá, hogy Dr. K.... féle popsikrém. De a sárga is nagyon jó. Kép

Ed!
Gratula Kincsőnek a produktumhoz. Megmutatta, hogy Ő is tud ám ilyet. Mikor Matyika is megajándékozott minket 3 nap után, hát az egekig dícsértem. Kép Csak így tovább!

Tegnap vettem gyorsan dinnyét! Hát ilyen pocsék ízűt még nem fogtam ki, de a tejért mindent. Ma veszünk másikat. Hátha!Kép

Kedden mi is megyünk nyaralni, úgyhogy eltünök 8-10 napra. Dömösön leszünk, szóval nem túl messze ahhoz aki Bp-i. Nagyon várom már, biztosan Matyika is élvezni fogja. Ott lesznek az első 4 napban Bátyámék is a 2 csemetével (2 éves Irénke, és 2,5 hónapos Marcika) elég kicsi a nyaraló, úgyhogy aggódom, mert Marcika még 2x ébred éjjel, Matyika meg ugye nem, nehogy felsírják egymást. Bár az sem tragédia, csak menjünk már. KépKépKép

Apa most idult Bécsbe a koncertekre, és füstölgött mert elmarad a Garry Moore, de a többi lesz, csakhát.... Hétfőn jön csak haza, KépKép Mi meg megyünk Anyuékhoz, ott is alszunk.

Hú nagyon hosszú lettem így korán reggel. Bocs!Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Lemaradt!

Pumi!
Néztem a képeket és Anikó barátnődet én is ismerem! Kép Itt laknak a tőlünk nem messze, együtt jártam vele terhestornára + a párom ismeri Anikó testvérét! Éppen a múlthéten futottunk össze a városban. Milyen kicsi a világ! Üdvözlöm!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?