Andi, Szilvus
Merre vagytok? Margitszigeti találkozó????
Csajok, ha valakit érdekel utazóágy....a Tescoban van most Meggys 10 ezerért. Tegnaptól érvényes az akció.
Köszönöm a mellszívóval kapcsolatos tanácsokat. Végül megvettem hétfőn a Medela Mini electric-et. Kissé hangos a kütyü...Nándi nem nagyon csípi a hangját. De javasoltam neki, hogy szopizzon
Az istennek sem akarja, játékból bekapja a cicit, de nem szívja, először kacag, majd nagyon mérges lesz, és üvltésbe megy át a dolog. Visszatérve a mellszívóhoz, jó a gép, nem megy gyorsabban, de nem gyötri meg a ciciket. Kiszívok vele, amennyit tudok, és a legvégén még a kézivel is a maradékot.
Ági, borzasztóan sajnálom a balesetet....jó, hogy nem lett semmi bajotok. Tényleg kezd el vezetni minél hamarabb....én még most is félek néha. Tavaly előtt szilveszter napján csúsztunk árokba, mert egyik pillanatról a másikra tükörjéggé vált a vizes út, annyira fújt a szél, és persze én vezettem. Nem lett semmi bajunk, de szörnyű volt ahogy kacsázott össze-vissza az úton az autó, és nem tudtam uralkodni felette. Szerencsére nem jött szemből senki. Majd egy évig nem vezettem, de már bánom.
Mariann
Gratulálok a vizsgádhoz!
Nádja nagyon dögös az új szerkóban
Móki
Most olvasom, hogy Kata és Brigi is eljönnek
Annyira szuper!
Andris nagyon huncutul mosolyog
Jó lesz majd együtt látni több babát!
A buszon itt is bunkók az emberek, de főleg a fiatalok. Inkább kibámul az ablakon, csak ne kelljen észrevegyen, hogy átadná a helyét. Amikor a férjemmel utaztam a terhesség alatt, akkor Ő mindig szólt, hogy adják át a helyet. Sőt, ha kisbabás anyuka szállt fel, akkor is mondta, hogy úgye szívesen átadják a helye?!
Erre az illető elpirult, és azonnal felállt!
Karmen
Nagyon aranyos Orsi a pancsolós képeken, és a nyaralási fotók is szuperek
A férjem aggódik, hogy esetleg "elromlik" a gyerek a nyaralás alatt. Nem megszokott környezet, stb., de szerintem élvezni fogja.
Timi
Kíváncsi leszek a babaúszással kapcsolatos élményeitekre.....mi is megyünk, de csak jövő héten szombaton.
Jók a képek!
Szilvus
Nagyon édes Petike a nagy söröspohárral
Ed
Magnéztem Kincső albumait
Nagyon vagány kislány!
Puszi Mindenkinek
Pumukliék