Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mindenki nagyon szépen gyarapszik!
Leone kitartás!
Éhségsztrájk:most nálunk is ez a helyzet 5 napja alig eszik Lilike.Súlya kb 7100g, még így is gyarapszik.Alvással nincs gond szerencsére.Forogni nem forog egyáltalán Lili, utál hason feküdni.Viszont állandóan ülne, ha hagynám.
Szilvus!Nálatk biztos nem lesz gond a szilárd kajával.ÚUUUgy irigyellek.Lili semmit nem fogad el, se teát, se frissen lefejt anyatejet.Peti olyan édes.
Minden Lilinek boldog névnapot kívánok!Kép
F Kata+ a 16hetes Lili
Igy szeretünk lenni:

Kép
Így alszik, szinte mozdulatlanul:
Kép
filep_katalin

Sziasztok! Kép

Én is gondoltam, hogy a Pampers Napocskából kellene egy tartalék, de nem kaptam észbe elég korán, mert mostanában már csak a mini csomagokon látok itt-ott elvétve. Én kismostam mielőtt Nándi kezébe adtam, mosógépben 30fokon.

Nándi tegnap fordult először keresztbe a kiságyában Kép Úgy csodáltuk apával Kép Visszafordítottuk, és újra megfordult, ezt játszotta egész délelőtt Kép
Ma pedig kapott ajándékba a nagybácsitól egy Baby Gym-et (én néztem ki egy akciós pesti újságból), nagyon élvezte, majd teszek fel képet Kép Jól elfáradt, most alszik, mint egy mormota Kép

Leone Kép
Én csak fejek, és cumisüvegből etetem Nándit. Nekem több lett a tejem. Hathetes koráig naponta egyszer tápszert kapott, azóta csak anyatejet. Sőt, pár hete napi 100 ml-t tudok is fagyasztani. Nem sok, de biztosan jó lesz még Kép
Sajnálom, hogy Dana hasfájós.....tarts ki, el fog múlni. Persze nekem könnyű mondani, mert nem vagyunk hasfájósak, átérezni sem tudom igazán, csak sajnállak Téged is, és a picit is. Jó lesz végre egy kis kikapcs a Balcsin. Szerintem nyugodtan pancsiztasd. A reggeli órákban, és az esti napsütéses órákban a napra is teheted, termelődjön a D-vitamin a szervezetében. 10-15 óráig nem szabad napra vinni. De erről van egy jó cikk a júliusi Kismamában. Ez itt a reklám helye Kép
A fogyival pedig ne foglalkozz, amíg szoptatsz! Én is olyan vagyok, mint egy félidős terhes, bő ruhákban járok. Nem tusom, ez megnyugtat-e Téged.
A 2 hónapos oltáson Nándi sírt egy kicsit, amint kihúzta a doki bácsi a tűt a combjából, én felvettem azonnal az ölembe, és fél perc múlva már mosolygott is a védőnőre Kép Nem lázasodott be.

Mariann Kép
Mit válaszoltak a Praktiker-ből és a Bricostore-ból? Hogy tervezik kialakítani pelenkázós-szoptatós helyiséget?

Andi, Barbi Kép
Nagyon aranyosak a csemeték Kép

P.Era Kép
Már én is érdeklődtem az agyhártyagyulladás elleni oltásról. A migyerekorvosunk a kötelezők után javasolja, így 5 hónap után kapja majd meg.
Mesélj, milyen a bébiúszás? Mi is készülünk.

Eszty Kép
Jó, hogy jöttél, és hogy jól vagytok! Kép Bencus is megnőtt Kép
Mi is úgy fürdetünk, hogy rákenem a fürdetőkrémet (gyógyszertárit), és a vizben lemossuk. Ma nagykádban fürödtünk, és csak napraforgó olajjal kentem be. Erről is van egy jó cikk a Kismamában...

Barbi Kép
Én csak fél kézzel tartom a buksiját a nagykádban, hogy le ne merüljön....rettentően élvezi Kép

FKata Kép
Hát csak csodálni tudom ezt azt a hatalmas szőke leányzót Kép Nagyon édesen mosolyog Kép
Minden Lilinek én is boldog névnapot kívánok! Kép

És most már jó éjszakát is! Kép

Üdv,
Pumi
pumukli

Elfelejtettem....egy fontos kérdés. Ha valaki használ elektromos mellszívót...a kérdésem az, hogy mennyi idő alatt tud kifejni vele? Mert nekem a napi 4-5 alkalommal összesen elmegy majdnem 3 óra....Tudnék mit kezdeni egy kis szabadidővel Kép Tehát jó fél óra egy fejés. Gyorsabban megy géppel? Mert akkor most már megvenném.

Pumukli
pumukli

Pumukli! Nekem alkalmanként kb. fél óra, de én csak reggel fejek 1x.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gyors leszek, mert ébredezik Andris - én is most keltemKép

Boldog névnapot minden Lilinek!!!! Nőjetek nagyra babácskák!

Pumukli, én elektromosat használok, szerintem elég gyors, bár bevallom én elég lusta vagyok fejegetni , de az utóbbi időben reggelente mindig kell, nagyon bedurrannak a melleim. Napközben nem fejek. A Boksay Rita szerint - ő beszélt rá anno az elektromosra - jóval gyorsabb, mint a kézi. valahogy ki kéne próbálnod valahogy egye, mert elég drága, és ha mégsem jön be... Egy szó, mint 100, nekem nagyon bejöttKép

Na, reggeli, megyek.

Ja, tegnap megvolt az első fürcsi a nagykádban apával. Tündéri volt!

Móki
móki

Miért nem tudok képet felrakni, hogy csináljátok ?

Timi
kismaszat

Lányok,

aki hozzátáplál tápszerrel, de még szoptat, SOS segítsen !

Bencével 3 napja kezdtem a tápszeres hozzátápit, napi egy-két alkalommal kellene csak, de most már ott tartunk, hogy lassan nem akar szopni, nem kell a cici, csak a cumisüveg kellene neki. Ordít, tombol, megfeszíti magát és nem hajlandó szopni. Ha odaadom neki üvegben, megnyugszik, boldogan befalja és utána nevetgél, vagy elalszik, szóval boldog. Éjszaka nincs vele gond, akkor boldogan szopik, meg regel az elsQ szopinál is, de a délelQtti szopinál már kezdi a hisztit. MIT CSINÁLJAK VELE? NEM AKAROM HOGY LESZOKJON A SZOPIZÁSRÓL, HISZ MÉG CSAK 12 HETES. Ti hogy oldjátok meg a tápszer dolgot, vagy másnál nem volt/nincs ilyen gond, csak én vagyok ilyen szerencsétlen ?

Köszi elQre is

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Karmen, ugye jól emlékszem, hogy ti ruccantatok át Ausztriába. Nagy kérdésem, hogy ugye oda nem kell útlevél? ( a régi fajta személyi jó, vagy csak a kártyásat fogadják el? vagy nincs is határ egyáltalán?

Előre is köszönöm,

Timi, én sajnos nem tudok segíteni, de drukkolok, hogy minden megoldódjon!

Móki
móki

Móki! elvileg jó a személyi, de nekünk volt érvényes útlevelünk, igaz Orsinak még nem, neki csináltatni kellett. Útlevélre meg azt javasolták hogy jobb ha visszük mert nem megy rögtön mindenütt zökkenömentesen az átállás, jobb ha a személyi mellett azt is visszük. Ezt a médiákban hangoztatták, igy biztos ami biztis alapon azzal léptük át a határt. Elvileg jó a régi személyi is. Kifele az osztrákok visszafele a magyarok kérik el (elvileg, de pl. amikor csoportos úttal voltunk akkor nem kérték, csak az egyénin).

Timi! milyen cumibol itatod? Nem lehet hogy nagyon könnyen tud belöle inni, ezért aztán utána lusta szopizni? Tesom most volt korházban és addig a lefejt tejet hazaküldte a babának, 1 napig ivott olcso cumibol, utána adtam neki Aventet, már abból sem akarta egy ideig inni a tejcsit. Utána megszokta és nem volt gond, ahogy a szopival sem amikor tesom hazakerült.
Persze nem tudom a tápszerek mennyire sürük átfolynak-e a tejcsinek szánt lyukon.

egy pozitiv példa, a sokat szidott cégek mellett. Irtam nektek hogy a Chicco mellszivóhoz igértek alkatrészeket azzal hogy ingyenes lesz, ill. csak a postaköltségbe fog kerülni nekem. Pénteken megjött a csomag, nem kellett semmennyit sem fizetnem! Ráadásul nem jó amit kaptam, mert nem tudtak róla, hogy cikkszámon belül is volt eltérés, igy kerestek nekem ilyen régi tipust, hétfön azt is küldik, megint ingyen. Hát mégis vannak még korrekt cégek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hétvégén megint kiruccantunk egy kicsit. Nemrég jöttünk haza, most csak 1 fotót rakok fel. A múltkor volt szó a medencés fürdésről, szerintem a kép mindent elárul:
Kép

Jó éjt mindenkinek

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

Tegnap találtunk egy palotapincsit. Próbáljuk keresni a gazdiját, de nem túl nagy sikerrel eddig Kép. Őszintén szólva nem vagyok egy öleb rajongó, de mégsem hagyhattuk ott az utcán kóborolni csórikámat. Már sétáltattam is.

KismaszatKép
Próbáld meg pohárból itatni a tápit. Az nem zavar be annyira, mint a cumi. Az sem baj, ha mellémegy, mert tápit lehet többet kikeverni. Esetleg próbáld meg az Avent cumisüveget valami lassú cumival, amivel dolgoznia is kell.
Nádja 2 hetesen evett néhány napig cumiból, de szerencsére nem zavart be. Azért nem pohárból, mert abból a lefejt tejecske fele mellé ment, ő meg éhes maradt, tápit meg nam akartam, ha nem muszály. Teát is cumiból kap, de az a napi néhány korty nem számít. Most egy hét alatt kétszer kapott lefejt tejet cumisüvegből, de szerencsére nem rajongott érte. Kevesebbet evett, mintha cicizet volna.

Nem tudom mi van a levegőben, de 2 napja érezhetően megnőtt a tejtermelésem. Tehénke funkció turbóra kapcsolt Kép Mostanában szoktam fejni lefekvés előtt (éjfél és egy között), hogy ne durranjak ki reggelre, meg ne ússzak elKép Tegnap 170 grammot fejtem, eddig 130 volt a max, de inkább kevesebb. Általában 2 nap alatt jött össze 170-en. NA mindegy, gyűlik a hűtőbe. Néha esténként már úgy kimozdulnék itthonról, így legalább nyugodtan mehetek majd el. SZigetre is készülök majd úgyis 1-2 napot.

Mariann
tmarianna

Sziasztok! Kép

Ed Kép
Tündéri ezt a fürdőzős kép Kép Le sem tagadhatná, hogy mennyire élvezi Kép

Móki Kép
Jó lenne kipróbálni egy ilyen mellszívót, de nincs sajna kinél.....Én is azért hezitáltam eddig a dolgon, mert úgye majd 20 ezer. Neked Medela van? A Pesztonkáról hallottál? Az sokkal olcsóbb, de nem hallottam tapasztalatokat.

Karmen Kép
Én 4-5 alkalommal fejek, mert Nándi csak így eszi. De én örvendek, hogy legalább van elég tej. Bár azt hallottam hogy 3 hónapos kor körül megugrik az igényük. Ha elkezd 200-akat enni, akkor nem lesz elég. Most már nem fejek éjjel, így reggelre nekem is több idő, mert több a tej is. Akkor van, hogy 3/4 óra, mire végzek.

Timi Kép
A képeket le kell kicsinyíteni, mert másképp nem tudod ide csatolni. Én a Paint-ben szoktam levenni a méretét, mert a mi képeink is 1 mega körüliek.

Tali?????? Én már készülök Kép Ma megbeszéltem a barátnőmmel is, Ők is eljönnének. Apásan mennénk, legalábbis odáig....Hol is lesz? Margitsziget? Pénteken?

Teszek egy fotót. Tegnap délután ismerkedtünk az új szerzeménnyel Kép Látszólag nagyon élvezte Kép

Kép

Jó éjt,
Pumukliék
pumukli

SziasztoK!

Ed, nagyon jó ez a fürdős kép! És mint a nagykönyvben meg van írva megtámasztva ül!

Tünde, nagyon jó lehet látni apukával a kádban.Nagyon helyes fiÚ!

Karmen, a kiemelés tényleg nehéz, ráadásul úgy csúszik a kis teste!

Pumukli, köszönjük!Ti menni vizet tesztek a kádba, hogy lebeg?
A kézi mellszívóval én is sokáig kínlódtam, de már nem használom.

F Kata, nagyon édes Lili!

Timi, csak egy ötlet, ha gyakrabban cicire teszed, csak cumizni, akkor lehet, hogy jobban elfogadja, mert nem lesz olyan éhes.+ több lesz a tej. Bence is begurul, hogy nem folyik azonnal, akkor járkálok vele, úgy próbálom szoptatni.A lassan 8 kilójával nem egyszerű.

Barbi
Kép
Kép
barbic

Timi Kép
Próbáljátok ki a NUK szelepes etetőcumit. Nekünk a szilikonos nagyon bevállt. A többiből mindig majdnem fele kifolyt. De figyeld meg, mert külön van tejes, teás, főzelékes cumi.

Most már eldugulok, megyek fejni, majd aludni, mert holnap megint vendégsereg érkezik délelőtt.

Puszi Mindenkinek!
Pumi
pumukli

Barbi Kép
Én is beülök vele a kádba, és jól tele engedem, mintha én fürödnék csak. Ne féljetek, nem merül el. Nándi nyalogatná is a vizet, ha engedném .) Egy időben mind fordította oldalra a buksiját a vízben Kép
pumukli

Pumukli,tündéri Nándi és tényleg nagyon érdeklődő!

A tejjel kapcsolatban, nálunk inkább csökkent az igénye.2 hónaposan 200-250-et evett,most meg örülök, ha 120-150-et eszik. Egyre kevesebbet evett, ezért folyton túltermeltem, most már annyi van amennyire szüksége van.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Móki,
Tényleg jó elvileg a régi személyi, de nem mindig fogadják el, mert csak magyar nyelvű, amit vagy értenek vagy nem. Ezért célszerű útlevelet vinni ha nincs kártyás személyitek. Gyerekeknek - amíg nincs személyijük - továbbra is kötelező az útlevél a határátlépéshez. Legalábbis a héten valamelyik nap ezt mondták a rádióban.

Talizni nekem is jó a péntek. Móki, számíthattok ránk és a nagy zöld szekerünkre. Kép

Timi,
Én is úgy tudom, hogy az szokott a baj lenni, hogy könnyebben jön az üvegből a táp és azért nem akar a babóca később szopizni, mert akkor meg kell dolgoznia a tejciért. Tapasztalatom nekem sincs, de talán próbálj meg kisebb lyukú cumival etetni. Hátha...
A "Melléklet feltöltése" gombbal tudsz képet felrakni, de ha túl nagy a mérete, akkor előbb át kell méretezni valamilyen képszerkesztő progival.

Mariann,
Tényleg nagyon bosszantó lehetett a potyautad a Bricostore-ba. Mi korábban a Kikával jártunk hasonlóan. Volt egy függönyvarró akciójuk. Mivel úgyis függönyt akartam venni, felhívtam őket, hogy íves ablakra vállaljál-e a varrást. Telefonban "igen"-t mondtak, és mikor kiautóztam Budaörsre, állították, hogy ilyet ők nem mondhattak és nem vállalják. Ez nem sokkal szülés előtt volt. Hát én is nagyon pipa voltam a potyaút miatt.

Pumi,
Nekem van egy elektromos Medelám és egy kézi Avent Isis-em. Már nem fejek rendszeresen, de az elején még rendszeresen használtam Őket. Mindkét mellszívó bevált, de Ritával ellentétben én jobban szeretem a kézi Aventet, mert jobban kiszívja szerintem a tejet. Időben nincs nagy különbség a fejések között. Az elektromossal kb. 20 perc volt alkalmanként, kézivel csak egy kicsivel 5-10 perccel tartott tovább (de az eredmény is egy kicsit jobb volt).

F.Kata,
Milyen gyönyörűen fejlődik Lilike. Hatalmas baba és nagyon aranyos. Kép

MINDEN LILI BABÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép Kép Kép

Puszi:
Humi
humi

Sziasztok,

Mi pénteken próbáltuk ki a nagy kádat. Sajnos nincs fotó, mert hirtelen ötlettől vezérelve ugrottunk a kádba. Zuhanyoztam, és a gyereket addig játszószőnyegestül bevittem a fürdőszobába. Aztán gondoltam egyet és engedtem egy teli kád vizet. Hát, olyan kis rémült feje volt szinte végig. Csak 1-1 mosoly futott át néha az arcán. De nem sírt. Azért hamarost újból próbálkozunk.

PumiKép
nekem is van Avent Isis meg Medala Mini Electric is. Én az elektromosat használom inkább, mert az kényelmesebb, nem kell pumpálni. Bár gyakran elkezdem a mellszívóval aztán meg áttérek kézi fejésre, majd vissza. Nemsokára megyek fejni, majd figyelek, hogy meddig tartott.
Látom Nándinak nagyon bejött az új szerzemény. Nádja is imád ám játszani ilyesmikkel.

Látom ma nem csak én bagolykodtam Kép

Mariann

KépTALIKép
Akkor maradjunk a péntekben. Eddig jelezte, hogy jön:
Móki
Humi
Pumukli+apa+barátnő+apa
Mariann
tmarianna

Jó reggelt!
Tegnap este hazajöttünk a Bátyáméktól. Nagyon jól éreztük magunkat, ott van egy közel 2 éves lányzó+az öccse aki 2 hónapos. (bölcsi). Apa ma jön haza a blues fesztiválról, jajj már nagyon de nagyon hiányzik. Sokat beszéltünk telefonon de....

Ed! Nekünk is ilyen napocskás pancsink van. Ez már a 2. széria mert az első lyukas voltés visszavittem. Kép Nagyon édi Kincső, öröm lehet fürdetni. Matyika mér ennyire nem élvezi, de azért örül ha mesztelenkedhet. Majd lesz kép is. Hol voltatok a hétvégén? Ha jöttök Kecskemétre találkozhatnánk, ha van kedved? Esetleg mi is strandolnánk egyet!? Kép

Timi!
Mi pótoljuk a tápot, főleg du-n. Először szopizunk, aztán jöhet a táp. Szerencsére nincs gond, mind1 neki hogy miből jön csak kaja legyen. Szerintem is próbálj meg valami komolyabb cumisüvegből etetni, amit azért fejlesztettek ki hogy mellette szopizzon is. Gyógyszertárban nézz körül!! Vagy marad a pohár, és sok sok türelem. Kitartás!

Pumi!
Nagyon édi Nándi, és klassz a tortáztató is! Hol vettétek? Lehet hogy írtad már, akkor bocs! Jó lehet együtt pancsizni aprajával, én még nem próbáltam, majd talán egyszer.

Lili Babáknak Boldogságos Névnapot így utólag is!!! KépKépKép

Szilvus hol vagy? Nincsenek itthon?

Tünde!
Jó pihenést! Jövőhéten mi is megyünk Dömösre kb 7-8 napra. Nagyon várom már! Hm. Együtt a család, és nem csinálunk semmit. Szigorúan!!Kép

Tali most is ugrott. Apa megy Bécsbe (koncertre, nagyon el van engedve, de hagy menjen legalább Ő), és nem akarok egyedül utazni Bp-re. Kép Ez van.

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Tegnap este még alig volt üzi, most meg győzök olvasniKép

Ed, Kincső édi a medencében! Mi is kipróbáljuk!

Mariann, én Andris 6 hetes korától nem fejtem, mindig beállt az igénynek megfelelően a mennyiség egy idő után (de azok a napok! szétaggódtam magam). De most nálam is több a tej, fejnem kell megint. Val.szeg mert Abdris átállt a 4 óránkénti kajára. nem 100akat fejek le, de este lefekvés előtt mindkettő, és a reggeli etetéskor a"nem használt" mellemet le kell fejni (és éjjel mindig törölközőt rakok magam alá. Soha többet melltartóban alvásKép )

Humi, előre is köszönöm, síró-pityogó Andrisom nevében is az utaztatást. Képzeld, tegnap megvettük az "Andris Z X 2004"-es szuperkocsit!Kép Kép Ez könnyebb, sokkal kisebbre összecsukható, és beférek vele a gyógyszertári ajtón(ránézésre, ma teszetelem)Kép Szóval még a síbakancsokat is visszarakhatodKép

Pumi, tündéri Nándi! Nagy sikere van az új szerzeménynek.

Remélem még többen kedvet kaptok a talihoz!!! Isteni a melegszendó és a sörikeKép a büfében!

Móki
móki

Szaisztok,

PumiKép
Tegnap este 140 ml-t fejtem, két ciciből Medala Mini Electrickel 15 perc alatt.

MókiKép
Én egészen kb. 2 héttel ezelőttig nem fejtem. Akoor kezdtem el este, mert reggelre kidurrantam már majdnem. Napközben nincs gond ezzel. Szerencsére reggel sem kell fejni, mert Nádja reggelente farkas éhes, úgyhogy szinte mindig 2 ciciből eszik. Igaz, utána akár 6 óra is eltelhet az ebédig. Most már nem aggódom, hogy csak 4-szer eszik naponta.

EdKép
Nagyon jó a fürcsis kép. Én is szívesen kipróbálnám. Már csak egy olyan helyes kis medence meg jó, meleg idő kelllene hozzá.

ÁgiKép
Milyen koncert lesz Bécsben?
Én nem oly rég irigykedtem, mert Red Hot Chili Peppers koncert volt Ausztriában, amit én nagyon szeretek, dehát most ugye nem lehet, mert az már nagyon körülményes lenne. Azért az Omara Portuondo-ra biztosan kimegyek a Szigetre.

Már túlvagyok a reggeli kutyasétáltatáson (eddig ez kimaradt az életemből, de annyira nem bánomKép) Sajna eddig még nem jelentkezett senki a kutyusért. Ma beszélünk a helyi állatorvossal, hátha van ötlete kié lehet. Apukám meg a gyerkőcöt vitte sétálni.

Nekem meg tanulni kéneKép, szerdán számvitel vizsga. És én még azt sem tudom, hol a könyvemKép Jaj, ebből bizony komoly gondok lesznek.

Mariann

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

NUK szelepes etetQcumink van, de a kis betyár rájött hogy ha levegQt enged mellé akkor dQl belQle a kaja. Így nem kell dolgozni érte. Most akkor mit csináljak ?

Timi
kismaszat

Mariann! Örülök hogy több lett a tejed!! Jó hogy átmenetileg befogadtátok a kutyust nekünk már van 1 de majd megszakad a szivem ha látok kóbor kutyát. Tavaly egy rotit akartam hazahozni, de mire hazaértem már nem volt itt, pedig elötte órákig feküdt a ház elött.

Pumukli! én is hallottam hogy többet esznek, de nem veszem észre, szerintem nálad is több tej fog akkor termelödni, ne aggodj! Tényleg látszik mennyire tetszik neki a baby gym. Már Orsi is folyton rángatja, 2 kézzel.

Barbi! Mi tényleg több vizet engedünk a kádba direkt hogy lebegjen egy kicsit.

Mi is szoktunk fürcsizni kint.

Karmen

Kép

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szörnyű de-t volt. Karamboloztam apósom autójával.KépKépKép Matyika+én voltunk a kocsiban, szerencsére bekötve mind2-en. Nem lett nagy a kár, mert igazából csak koccantunk, de az én hibámból.Kép Lassan 10 éve vezetek, de még ilyen nem történt velem. Le vagyok törve mint a bili füle.
Egy kis utcából kanyarodtam ki egy 4 sávos út túlszélére, egy kamion elállta a látást, és "segített" kimenni, de a p@r@szt nem jól integett és elkaptam orral egy kocsit. Tanulság ne hidjetek senkinek!!! Kép Ja és a biztonsági övet... Matyikám fel sem ébredt, szerencsére mind2-en lassan mentünk.
No megyek. Csak jó volt leírni!
Bocs!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági!
Örülök, hogy az ijedtségen, és a letörtségen kívül nem történt baj. A kocsit meg ott egye a fene, akárkié.
Én a férjem autóját törtem össze kétszer, egy év különbséggel. Igaz egyszer sem én voltam a hibás, de mindegyik elég nagy baleset volt. A másodiknál tavaly szeptemberben még pocos voltam. Az majdnem totálkár lett, pár 10 ezer híján 1 milliós kár az autóban. Szendvicsben, elöl, hátul törték az autót.

Köszönjük a névnapi jókívánságokat! Megtörtént a nagy köszöntés.

Péntektől vasárnapig vizitúráztunk. Vagyis csak apa, mi meg a táborban voltunk reggeltől estig. Lili nagyon élvezte, egész nap a levegőn. Csúcs egy csaj.

Ma voltunk először baba-mama tornán. Lili ezt is élvezte, nagyokat kacagott.

Na puszi mindenkinek.

Humi!

Megkaptad?

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bogiiiiiiii, remélem még itt vagy, állandóan téged üldözlek.Már egy másik topikba is irtam, nem tudom, hol olvasod előbb, úgyhogy itt is megkérdezem, nem te irtál a Gézengúz alapítványról?Sárával nekünk oda kell mennünk, és érdekelne 1-2 dolog, ha nem te voltál, akkor bocsi

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

A pénteki margitszigeti séta engem is érdekelne, izgalmasabb, mint a lakótelep.

Mariann, ha lenne melegvíz a szigeten, akkor vinném a medencét.:-)) Olvasom, hogy te is tanulsz. Egy nagy kalappal!

Nálunk most az éjszakákkal van a gond. Előző éjjel óránként felsírt a leányzó. Talán melege van? Fázik? Éhes? Folyton csak találgatom, hogy mi baja lehet. Ötletem sincs, mit csináljak vele, mert ha odamegyek hozzá, akkor alszik tovább. Persze ő napközben alszik, mit én nem tudok, így egész nap álmos vagyok. Kezdődik előlről. Félek lefeküdni, mert rögtön felébred. Bár most már fél órája nem sírt fel.

Ági, remélem, már megnyugodtál.

Karmen, nagyon jó a fürdős kép.

Elfáradtam, megyek, hátha tudok aludni néhány órát.

Jó éjt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

ÁgiKép
Az a lényeg, hogy nektek semmi bajotok nem történt. A többit meg lehet javítani. Én novemberben törtem össze az autómat, szerencsére az is csak koccanás volt.

EdKép
Köszi a kalapotKép Még mindig nem vettem elő a számvitel könyvet. Ha nem tudok kicsit csalniKép, akkor óriási bukó lesz belőle. Annyira nincs kedvem hozzá grrr...

Képzeljétek, megtaláltuk a kutya gazdáját. Délután elvittük az állítorvoshoz, hátha ismerős neki. Nem volt az, de azért megnézte a nyilvántartását, és talált benne egy ilyen fajtájú és színű kutyát. Elmentünk a címre, amit megadott, és a kutya oda tartozott. Nagyon örültek nekiKép Egészen megkedveltem a kis dögötKép De azért nem kéne, túl szőrösKép A gyerek jobb, ő nem szőrös KépKépKép.

Nádjára ma ráadtam a farmerruciját, amit az egyik unokatesómtól kapott. Nagyon vagány volt benne:

MariannKép
tmarianna

Sziasztok!

Ági, hál istennek ti jól vagytok, az a fő! A kocsit sajnálom, de azt könnyebb javítani.

Mariann, elő azzal a könyvvel! ( a puskát is abból kell írniKép )

Tegnap megkaptuk a 4hós oltást. Alapban nyűgös volt Andris, így ez csak rátett. Hamarabb belázasodott , de este fél 9re már le is mentKép Amikor kúszik fel a láza ( persze a kúp ellenéreKép ) úgy nyög, minha tojni készülne. Drágám! Utána csak fekszik a kezemben, néha felnyög, s piheg. Szóval tegnap gyorsan túlestünk a dolgon.
Megkérdeztem az agyhártyagyull. ellenit. Az egyik fajtát alapból kapja minden baba, a másikat(meningococcus) kérni lehet, 3-adagos, 1 éves kor alatt kell min3at beadni. Megkérdeztem, hogy érdemes-e, azt mondta a dokinő, hogy nála még nem fordult elő, de ha jön, nagyon súlyos szövődmények lehetnek, úgyhogy én nem haboztam, felirattam a receptet, hogy kiválthassam. Ja, az árát vissza lehet igényelni, ne dobjátok el a blokkját.

Mariann, szuper a kép a farmerszerkós Nádjáról!!!

Ed, remélem tudtál aludni még egy kicsit tegnap. Szerencsére én napközben is tudok aludni, így sokszor lebújok, mikor manóka szunyizik.

Pénteken mikor találkozunk? A Brigit és Katát is beszerveztemKépKép Léna sajnos nem lesz ittKép
Ed, gyere!!!!

Szép napot, pusza

Móki
móki

Léna!
De én voltam. Kérdezz nyugodtan, bár nem tudom mit tudok segíteni, mert én győri vagyok.
Egy biztos, a győri nagyon szuper.

Még a Dévényes ellentétre is rákérdeztem a vezetőtől, azt mondta, hogy SAJNOS valóban létezik, bár ő innen vidékről úgy látja, hogy mindez sajnos a gyerekek rovására megy, bár van egy-két józan gondolkodású szülő, aki mindkettőre járatja a gyereket.
A baj az, hogy mindenhol titkolja a másikat, mert azt gondolja, hogy baj lesz belőle, pedig a gyógytornásznak tudni kellene, hogy a gyerek máshova is jár, mert lehet, hogy akkor másképp foglalkoznának a babával.
Szóval itt pozitívan álltak ehhez, mondta, hogy őt nem zavarja, ha Dévényessel találkozik. Bár ez itt Győrben elég ritka, mert NINCS Dévényes gyógytornász, csak Mosonmagyaróváron.

Ed!
Hogy alszik a picid? Úgy értem, hogy hol Kép
Kiságyban? Próbáld meg egy-két éjszakára magad mellé venni.

Fogzósok!
Kaptam a szomszédomtól egy fogíny ecsetelőt, amit fogorvos írt fel a babájának a fogzáshoz, és szuper. Sokaktól hallottam, hogy az a Denti akármi, amit a gyerekorvos javasol, sz@rt sem ér. Na ez tuti használ. Majd megkérdezem az összetételét, és közzé teszem.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ági! Szerintem is az a fontos nektek nem lett bajotok!!

Móki! mi az hogy vissza lehet igényelni, kinek és miért? Amugy nem tudom tudod-e mert nekem nem mondta akkor a gyerekorvos hogy nem csak a 3 szuris van, hanem van 2 szuris is, olcsobb is és nem mindegy hányszor szurják a babát (Neis-Vac)
Itt többen is ezt vették.

Nádjának nagyon jól áll!

Szilvus! Gondolom nem kaptál nekem, ha nem irtad. Akkor rendelek a Conrádtól, annyit itt a Tisza partján a szunyog, elég beszedni a ruhákat máris van bent 6-8 db! Ugy utálom öket!

Bogi, Léna! Ez gyógytorna és miért kell járnotok? Remélem semmi komoly!

Bogi! nekünk még nincs nyoma a fognak de jöhet a recept.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Lili kicsit ferdén tartotta a fejét, és bejelentkeztünk neurológushoz, aki nem tud minket fogadni aug. előtt. Ezért elmentem a győri Gézengúzhoz, hogy nézzék meg a lányomat, mitől lehet ez a fejtartás. Kiderült, hogy nincs különösebb baja, csak erősíteni kell a vállizmait, és most járunk baba-mama tornára. Gyógytornász tartja, nagyon élvezi Lili, és szuper játékos.
Persze itthon is kell csinálni. Amúgy biztosan magától is erősödne előbb utóbb az izom, amint jobban elkezd mozogni, de én is élvezem a tornát.
Amúgy nem lehetett vészes a dolog, mert mostmár nem tartja ferdén, bár csak annyit csináltam, hogy többet fektettem hasra, és csak egyszer voltunk tornán. Mondta a gyógytornász, hogy ilyenkor áll be a gyerekek egyensúlya, és sokszor próbálgatják valamelyik oldalukat, és úgy tűnik, hogy féloldalasak, de aztán következő nap a másikat próbálgatják, aztán beáll.

A recept még várat magára, de amint meglesz, leírom.
Még nekünk sem kell, csak a biztonság kedvéért kértem.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

a mi gyerekorvosunk kapcsiból a Neis Vacot írta fel, szóval mi azt fogjuk kapni. Egyet most a 3 hóssal, egyet meg az 5 hós szurival együtt.

A héten kezdjük a babaúszást. Ma voltunk megnézni az uszit, nagyon klassz, sok sok baba van, és kellemes a környezet.Remélem Bence fogja élvezni. Ha nem, majd megpróbáljuk késQbb.

Na megyek ebédelek valamit amíg alszik.

Sziasztok

Timi

Ui: szopi kezd helyreállni, két napja no cumisüveg, csak cici, asszem kezdi elfelejteni hogy volt más is.Ennek örülök.
kismaszat

Sziasztok!

Kaptam ma egy helyes kis képet. Nehogy a sörünkre más csapjon leKép

Kép

Karmen, az oltóanyag árát lehet visszaigényelni, amit te váltasz ki a patikában ( ha mindketten abban a kerületben laktok). (vagy csak itt működik? Nem hinném, hogy Kőbánya elöl járna valamibenKép
Mellesleg ezt a 2 részletben beadhatót is megkérdezem, tényleg nem mindegy 2 v. 3 szuri!

Elkiabáltam a lázat. Délre megint elkezdett felkúszniKép Be a kúp, s most alszik a manó. Remélem ennyi volt!!!

Sziasztok,

Móki
móki

Sziasztok!

Gyoes bejelentkezés mert 1., vacsit készitek, 2., cicit szivokKép

Karmen
Abban a Rosmanban nem volt ahol néztem, néztek rám mint borjúKép remélem kapsz a Konrádban. Nem tudom hogyan reagálna egy pici bébi a szunyogcsipésreKép

Jók a feltett képek Lányok! Úgy szeretem nézni ezt a sok szép babácskát!Kép

Tegnap vendégségben voltunk egy tünemény 1 éves leányzónál, Zsófinál. Még megvan Peti mindkét szeme, bár folyamatos támadásnak voltak kitéve.KépÉdes volt a 2 gyerek, fiacskám nagyon élvezte. Még TV-t is nézett az 5 éves nagyfiúval, kommentálta is az eseményeket jó hangosan. Sőt, még aludni is tudott a kölcsön kiságyban, miközben matchboxok repkedtek a fejéreKép

Móki
Ime egy sörös kép tőlünk isKép Tudod: F.. milk..Kép

Ajjajjj, télleg léptem fejni. Mariann, jó Neked, hogy annyi sok tejcsid van. Nekem ismét ingadozik, ma pl. kevesebb. De az is öröm, hogy Petinek reggelire elég volt csak a szopi, pedig már közel 220 ml az adagja.

Most éppen szaggatja szerte-szét a Napocskát. Csóóóóri nap!Kép Varrhatom megintKép

Puszi Mindenkinek!

SzilvusékKép
szilvus

Sziasztok!

Már kihevertem a karambolt. Az a szerencse, hogy akié a kocsi nem problémázott, sőt...

Mariann!
Kérdezted, hogy Apa milyen koncertre megy a hétvégén Bécsbe. Nos a válasz: inkább ilyen fesztivál lesz (a szívem megint vérzik) lesz Gary Moore, DOORS, Jonh Mayall, Colosseum. Szal jó lesz nagyon.
Sok sikert a vizsgához! Nem irigyellek! Mikor lesz? Néha még én is meglepődök azon, hogy van időm másra is (gyöngyszövés)nem kell tanulnom.
Majd szorítunk!!! KépKépKép

Ed!
Remélem kezd helyre állni az alvás Kincsőnél! Csak mostanában ébredezik ilyen sűrün? Cumit használtok?

Pussz mindenkinek!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági
B..szus, Te szegényKép Kép Biztosan nagyon megijedtél. Szörnyű nagyot csattan a kocsi még egy kis koccanásnál is. Szerencse, hogy Matyika semmit nem realizált mindebből, nagyon nagy szerencse. Próbáld meg mihamarabb elfelejteni a történteket! És ne félj majd a vezetéstől, ülj volán mögé amint tudsz.

Szilvus
szilvus

Lányok,

most átestünk a ló másik oldalára, egész nap folyamatosan cicizni akar a kincsem. Csak úgy játékból is.

Timi
kismaszat

Hali,

Tettem fel pár képet az albumba -az előző beteltKép

a cím http://babanet.hu/album/main.php?=1&album=2922&page=1 , de a profilomba is betettem.

Képzeljétek, az egyik mellem mintha sztájkolna. Még ilyet! Remélem csak szórakozikKép (a másik turbón megy helyette, de akkor sem tetszik!)

Móki
móki

Sziasztok

Ha a sörös kép a menő, akkor nekünk is van:
Kép

Bogi, most a kiságyban alszik 9 óta, ha felébred, akkor átrakom egy másik ágyra és mellé fekszek. Előző éjszaka is próbáltam, de félálomban visszamásztam a helyemre. A legközelebbi riadónál pedig a férjemet akartam megnyugtatni, hogy ne sírjon. :-)))

Ági, néhány hete van cumi. Nem tudom, hogy az e a baj, mert régebben is volt ilyen.

Talán holnap többet tudok olvasgatni és irogatni. A fotókat megnéztem, nagyon aranyosak a bébik.

Jó éjt!

Ed

ui: friss, esti fotó:

Kép

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Karmen, Mariann, Szilvus, Móki gyönyörűek a a babák! Már igazi csecsemők!

Ági, nagyon ijesztő lehetett a kocsival!

Karmen, Ed látszik, hogy élvezik a kinti fürdést ezt mi is kipróbáljuk!

Bogi, én is Győrben laktam 18 éves koromig. Csak nem Kazinczys voltál?

Móki, nekem most is egyiket jobban szereti, ami ezért nagyobb.Én próbálom azon is cumiztatni Elég gáz remélem utána rendbe jön!

Ed, nálunk is ilyen volt kb. 2 hétig, most múlt
el.NEm értem eddig nem aludt napközben ma meg egész nap evett, aludt. Remélem nem kapta el apukájától a megfázást.Szegényt szívem szerint száműztem volna a másik szobába, hogy nehogy megfertőzzön minket, de nem akart menni.

Jó éjt!
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Ed, most látom nagyon édi!
Na, megyek vasalni!

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Pénteken 10 v. fél 11 lenne jobb a talira. Más ötlet?

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

megvolt az első baba-mama tornánk. Kidőltünk mind a ketten. Alíg tudtam hazajönni, de nagyon jó volt. És a kis angyalkámnak eszméletlenül tetszett. Több, mint egy órán keresztül egy szava sem volt, most pedig húzza a lóbőrt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ági, irigykedek ám rendesen! Mármint Apát, hogy megy Bécsbe.Imádom a Doorst, "ifjú" koromban rajongtam Jim Morrisonért, nam meg persze a zenéjükért.

Szilvus, nem semmi a kicsi fiad! A lányom is kóstolgatja mostanában a piákat és legnagyobb meglepetésemre, ízlik is neki. A whiskey után elég furcsán közelkedett (cikk-cakkban) és állandóan vigyorgott. Zabálnivalók.
Ed, most látom, hogy a te kicsi babócád sem veti meg a sört. Szuper a kép.

Az agyhártyagyulladás elleni oltást mi is két részletben kapjuk. Dorka még három szurit kapott anno. Azért nem mindegy.

Mariann, nagyon csini Nádja! A vizsgához pedig megy a drukk. Mikor lesz?

Kellemes napot mindenkinek!

Erika
pera

Szilvus! Azért köszi, sajna én nem tudtam róla hogy nálunk árulták mire mentünk már elfogyott. Szegény Orsi elég sok csípése volt, most kaptunk kölcsön tablettás riasztót amig veszünk másikat.

Gyönyörüek a babák!! Ja és a sör is milyen jól áll nekikKép

Bogi! Én attol féltem Orsi nem maradt meg hason és nem fog erösödni, de egyik napról a másikra most meg szereti igaz a feje nem is koppan folyton a földbeKép

Este megirom a cimet, végre készen lesz a nyaralás weboldal, ott meg lehet nézni az uszást is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

talán most végre sikerül képet felraknom BencérQl, aki tegnap volt 12 hetes.

Meg majd töltök fel a fotóalbumba is.

Sziasztok

Timi
kismaszat

KépKépKépKép
kismaszat

nnnnna, végre, sikerült! Ha mentek még jobbra, van még 3 kép. Nem tudom mért így tette fel Qket, de már annak is örülök hogy sikerült feltenni.
Nagyon nagy csend van, mindenki alszik ? Vagy talán kinn vagytok ? Nálunk olyan szél van, hogy ma kb 10 percr mentünk ki.

Üdv mindenkinek

Timi
kismaszat

Timi! nem baj, igy is meg tudjuk nézni. Nagyon szép baba és milyen ügyesen fekszik hason! Orsi csak nemrég türi el.

na itt vannak a nyaralás képek:
http://karmen.fw.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Túl vagyok a mai vizsgán, azt hiszem átkúsztam, de nem vártam meg az eredményhirdetést, ezért holnap délelelőtt tudok majd biztosat. Nádja is jött velem, mert és az unokatseóm vigyázott rá ott, míg én vizsgáztam. Már csak egy szóbeli összel, és megvan a mérlegképes könyvelői végzettségem is. Csak könyvelni nem igazán tudok hihihi.

KarmenKép
Nagyon jók a nyaraláson készült képek. Látom, új frizura is készült a nyaralás alatt. Ugye jól láttam? Nagyon csini, jól áll.
Sonnentherme-t már nézegettem korábban is, Nádja apukája augusztus végén készül az USA-ba a húgát meglátogatni. Lehet, hogy magunkat meg befizettetem egy 3 napos baba-mama nyaralásra.

MókiKép
Tali időpont remek. Ott leszünk, hacsak nem szakad majd az eső. Remélem jó idő lesz.

Mariann
tmarianna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?