Sziasztok!
Én is gondoltam, hogy a Pampers Napocskából kellene egy tartalék, de nem kaptam észbe elég korán, mert mostanában már csak a mini csomagokon látok itt-ott elvétve. Én kismostam mielőtt Nándi kezébe adtam, mosógépben 30fokon.
Nándi tegnap fordult először keresztbe a kiságyában
Úgy csodáltuk apával
Visszafordítottuk, és újra megfordult, ezt játszotta egész délelőtt
Ma pedig kapott ajándékba a nagybácsitól egy Baby Gym-et (én néztem ki egy akciós pesti újságból), nagyon élvezte, majd teszek fel képet
Jól elfáradt, most alszik, mint egy mormota
Leone
Én csak fejek, és cumisüvegből etetem Nándit. Nekem több lett a tejem. Hathetes koráig naponta egyszer tápszert kapott, azóta csak anyatejet. Sőt, pár hete napi 100 ml-t tudok is fagyasztani. Nem sok, de biztosan jó lesz még
Sajnálom, hogy Dana hasfájós.....tarts ki, el fog múlni. Persze nekem könnyű mondani, mert nem vagyunk hasfájósak, átérezni sem tudom igazán, csak sajnállak Téged is, és a picit is. Jó lesz végre egy kis kikapcs a Balcsin. Szerintem nyugodtan pancsiztasd. A reggeli órákban, és az esti napsütéses órákban a napra is teheted, termelődjön a D-vitamin a szervezetében. 10-15 óráig nem szabad napra vinni. De erről van egy jó cikk a júliusi Kismamában. Ez itt a reklám helye
A fogyival pedig ne foglalkozz, amíg szoptatsz! Én is olyan vagyok, mint egy félidős terhes, bő ruhákban járok. Nem tusom, ez megnyugtat-e Téged.
A 2 hónapos oltáson Nándi sírt egy kicsit, amint kihúzta a doki bácsi a tűt a combjából, én felvettem azonnal az ölembe, és fél perc múlva már mosolygott is a védőnőre
Nem lázasodott be.
Mariann
Mit válaszoltak a Praktiker-ből és a Bricostore-ból? Hogy tervezik kialakítani pelenkázós-szoptatós helyiséget?
Andi, Barbi
Nagyon aranyosak a csemeték
P.Era
Már én is érdeklődtem az agyhártyagyulladás elleni oltásról. A migyerekorvosunk a kötelezők után javasolja, így 5 hónap után kapja majd meg.
Mesélj, milyen a bébiúszás? Mi is készülünk.
Eszty
Jó, hogy jöttél, és hogy jól vagytok!
Bencus is megnőtt
Mi is úgy fürdetünk, hogy rákenem a fürdetőkrémet (gyógyszertárit), és a vizben lemossuk. Ma nagykádban fürödtünk, és csak napraforgó olajjal kentem be. Erről is van egy jó cikk a Kismamában...
Barbi
Én csak fél kézzel tartom a buksiját a nagykádban, hogy le ne merüljön....rettentően élvezi
FKata
Hát csak csodálni tudom ezt azt a hatalmas szőke leányzót
Nagyon édesen mosolyog
Minden Lilinek én is boldog névnapot kívánok!
És most már jó éjszakát is!
Üdv,
Pumi