Új privát üzeneted érkezett!

Halihó! Orsi! Majd jól fenéken leszel billentve, ha nem mész el a vizsgára! :wink:
De úgyis elmész, mert erős vagy, és simán összeszeded magad! Én is hasonlóképp szoktam parázni vizsgák előtt, pláne, ha van tétje a dolognak, úgyhogy tudom, hogy miről beszélsz. De azt is tudom, hogy egy jó kis panaszkodás és az érzéseid szavakba öntése segít újra erőt meríteni a tanuláshoz! Úgyhogy nyugodtan gyere bármikor, mi meghallgatunk, és biztatunk, drukkolunk Neked! Egy jó kis mozgás tényleg sokat segítene. Ha ma már nem is, azért holnap a vizsga után ezt a lazítós programot, amit leírtál, megejthetnéd! :wink:
Bubu meg majd belejön a suliba. Emlékeim szerint én is meg tesóm is sok mindent felejtettünk el az első évben (én még később is :oops: ). Szerintem nem vagyunk vele egyedül és mégis felnőttünk! :wink:
És persze Neked is bele kell még rázódni ebbe a szituba. Nem lehet egyszerű 3 gyerkőc 3 helyen, mindenhol más igények... kitartás, szerintem októberre minden flottul fog pörögni! :D
Jah, a magnézium és a B6 jó stresszre. Illetve én vizsgaidőszakban volt, hogy valami szirupot nyomattam (már nem tom, mi a neve), de annak kell egy kis idő, amíg kialakul a hatása, azt korábban kell elkezdeni szedni.

Hajni! Csatlakozom Mimihez! Annak kell örülni, ami van! És ha elmúlik az ezzel kapcsolatos stressz, akkor még gyarapodhat is a tejci mennyiség! Ha meg nem, akkor is mindent megadsz Lilinek, amire szüksége van!
Hogy van a nagylány? Hője?

Andi! Örülök, hogy összefutottunk! :D Még vettünk egy cipőt is, úgy örülök neki, pedig Gézué! :D Szerencsére volt tegnapról ebédünk, főzni nem kellett. Majd holnap sütök egybe fasírtot meg csinálok brazil tésztasalit. Nyami! 2 hete készülök rá.

Szilvi Engem mindenki ezzel biztatott régen is, hogy erősek a csontjaim, azért mutat ennyit a mérleg. :lol: Jah, ma tuti híztam egy kilot. :D

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok,

Nem lehet 5-6 hónapos kor előtt gyümit adni a babónak??? :shock: Nekem már mondta a védőnő, hogy egy két kiskanál almalevet (lereszelt alma leve leszűrve) adjak neki. akkor ne tegyem?

Orsi: nem baj, akkor majd máskor megyek.
Én arra jöttem rá, így az utolsó évben és főleg az államvizsgánál, hogy ha lazán veszem, olvasgatom a tételeket és nem görcsölök, sokkal jobban megmarad. HA nem törekszem, hogy mindent tökéletesre tudjak és csak lazán megyek vizsgázni, arra gondolva ha nem sikerül akor sincs semmi, majd a legközelebbin, akkor sokkal jobban sikerül, mintha stresszeltem volna. Azt tudni kell, hogy én képes vagyok annyira izgulni, h volt, h a születési dátumomon elkezdtem gondolkodni, mert nem jutott eszembe!!!!!!!!! :lol: :lol: SZÓVAL CSAK LAZÁN!!!

Hajni: jövőhéten is találkozhatunk egy kis tapasztalat cserére. :wink: Én sem akartam tolakodni eddig.... :oops:

Tej: nekem elment a tejem amikor jöttünk haza Tirolból. Felhívtam, a védőnőt, h ez most mi, h egyik napról a másikra elmegy????? :shock: Mondta, h lehet h a ciklusom áll vissza. De semmi nem volt. Tiszta ideg voltam tea, bogyó, sör..... semmi hatás. Aztán a védőnő mondta, hogy ne görcsöljek lehet azért nem jön vissza, annak örüljek ami van Lili nagyon szépen fejlődik így is, max kap pótlást. Erre úgy megnyugodtam, h másnapra visszajött a tejcsi!!!! Most ha egy kicsit fáradt vagyok és kevesbb van azt mondom nem baj, annyi mindig van, h Lilinek elég legyen. Ha mégse itt a jó kis tápi kap abból. Olyankor pihenek és mindig termelődik annyi amennyi kell! Szóval a nyugalom és a pihenés a legfontosabb!!!! :wink:

Tegnap este még kivasaltam ügyes kislány voltam.

Szilvi: pont a műanyagokat húztam államvizsgán...... :wink: Ugyanis csomagolás szakos vagyok!

Ja voltam fodrásznál. Véééégre szép lett a hajam!

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok!

Atmentem antiszocba tegnap ota, ezert kicsit most takarekon egek tarsalgasilag.

Most csak annyit rolam, voltunk Macilaci doktorbacsinal, helyzet valtozatlan, gyerek jol viseli magat, mehszaj 2000.
Kaptam "jofej" tablettat hogy ne parazzak annyit mert attol kemenyedek tarkoig. :mrgreen:

Vedono is ma jott, meg volt elegedve, aszongya hogy tenyleg meg van dagadva mar a szam, ami a kozeli szules jele lehet, de mas jel nincs szerencsere. :D

Hajni:
De jo hogy tul vagytok ezen a szornyu ejjelen es hogy Lili jobban van. Tuti hogy az oltas! Baratnomme ugyan ez volt, szorol-szora miutan a fia megkapta az oltast!

tierno:
Szerintem durrogj be a sogornodnek a penz miatt! ugy hogy a parja is hallja, talan megjon a jozan esze!

Dolli:
csucs a kislanykori foto! (nekem is pont ilyen frizum volt!) :D

Szilvi:
Nem jutottam meg semmire azzal kapcsolatban amit kertel. Annyira antiszoc vagyok hogy egyszeruen keptelen vagyok raszedni magam hogy hasznaljam az agyamat ertelmes dolgokra. Kis turelmet kerek es elnezest.

PARA es TEJ osszefugges:
Pont ma tartott a vedonom nekem kiseloadast errol, Noemit megerositve.
El kell lazulni, akkor tobb lesz a tej, meg ha nem jon akkor a relax hatasara szepen megindul.
(meg azt is mondta hogy gondoljunk valami nagyon szepre hogy el tudjunk lazulni.
Napi tippem: csokitorta gyumolcsokkel es legalabb 1 kg tejszinhabbal.
Nah, jon mar a tej ???? :D:D:D:D:D:D:D

Nekem a szemem mar guvvad! :D

Orsi:
Apat "vedd igenybe" de jo erosen! Attol tuti oldodik majd a stressz nalad!!! :D
A szauna is jol hangik!
Meg egy joooooo labmasszazs!

Esetleg a "jofej tablettambol" felajanlhatok parat amit ma kaptam Macilacitol para ellen. :D:D:D

.. es en nagyon szoritok neked a vizsgak miatt! (meg imadkozom, az mindig bevalt eddig.) :D El fog telni ez az idoszak es boldog OKJ-s vizsgas leszel. A szep szalonba kiteheted majd a szep bizit!!! :D Utana meg megyunk hozzad a romos testunket rendbehozatni. (nekem lesz mit!!!) :D

Na lanyok en most visszasullyedek antiszocba.......... ha nem jonnek 2 napig ne aggodjon senki, rossz penz nem vesz el!!

Megyek, nezem tovabb a Szomszedkok-at zsinorban.

puszka, joejt!!!

Lini:

sünciboglya

Sziasztok!

Ma annyira,de annyira megijedtem!! :cry: .Itt volt a barátnőm a 3 hónapos babájával.Indultak haza,mondtam,elkísérem őket egy darabig.Megyek átöltözök+Wc-zek.Hívtam Dorinát magammal,valahogy jobbnak tartottam,hogy ha szem előtt van.Mindig elszokott kísérni wc-re,most nem akart.Jó,akkor maradj kint.Úgyis ott a barátnőm.Éppen tolom le a gatyámat,a csaj elkezd kiabálni,hogy úristen,Brigi,leesett.Hallom,a teraszajtó csapódást.Rohanok ki,mint egy őrűlt,Dorci a földön hasal. :( Csajjal jajveszékelünk.Megfordítom Dorcit,nem vérzik sehol,megtapogatom,magamhoz ölelem.Remegünk mindannyian,Dorcival sírunk :cry: ,szomszéd átkiabál mi történt.Csajszi magát hibáztatja,pedig nem tehet semmiről,kezében volt az ő picurja.Nyugtatgatom a kislányomat és barátnőmet.És köszönöm a "védő angyalunknak",hogy nem történt nagy baj!Valahogy kinyílt a terasz ajtó,Dorci pedig legurult a lépcsőn.Szörnyű volt látni,ahogy Dorci fekszik,az az aggódás,félelem....!! :cry:

Dolli!Rátok dehogy haragszom!Te legalább elmagyarázod rendesen mi a helyzet.Ez biztos csak egy átmenet Gézunál.
Én is így vagyok a gyerek iránti szeretettel.Egyre jobban oda vagyok érte!Főleg a mai izgalom után percenként mondtam neki,mennyire szeretem.
Olyan,mintha a képen hosszúhajú Gézu lenne! :)

Orsi!Ha jól emlékszem azt mondtad,14ig vannak a vizsgák.Az márcsak 5 nap!!!Ezt már bírd ki!!!!Nehogy ne menj el a vizsgákra!!!!!És azt is mondtad,hogy Zoltán Erikát hallgatunk és Te táncolsz,mi nevetünk.Szóval NO PARA!!!
Ezt találtam:
stresszre jó:
geránium, levendula vagy zsályaolaj
Bach Második D-dúr szvitje, Albinoni Adagio-ja, Wagnertől a Parsifal nyitánya, Vangelistől a Világ teremtése
magnézium
c vitamin
b vitamin
sörélesztő
Gelsemium D6(azoknak,akik túlzottan lámpalázasak)

Hajni!Örülök,hogy minden rendben volt éjjel!Ezt a hőemelkedést viszont sajnálom!Dehogy gond!!!Nekem nem sűrgős!

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Jó regg!

Brigi! Úristen, Te szegény! Meg Dorci baba! :( Nem csodálom, hogy nagyon megijedtél! AZ ilyen szituktól nagyon rettegek! Géza Kehidán dobott egy hátast úgy, hogy iszonyatosat koppant a kis feje a kőbe. Akkor olyan car anyának éreztem magam, pedig tudom, hogy nem foghatjuk minden másodpercben a kezüket. :(
Ilyen szempontból még nem is néztem a képet, de valami hasonlóság tényleg akad! :D
Múltkor após vízszerelője mondta, hogy tiszta apósom Gézu... Hát, gondoltam, remélem, hogy csak külsőre van némi hasonlóság. :lol:

Mia! Jófej tabletta? Az milyen? :D Nekem ez a bedagadt száj nem is rémlik... :roll:
Egyébként én hülyeségnek tartottam ezt a gondolj valami szépre és akkor megindul a tejci dolgot, de nekem is segített az elején. Én mindig két pillanatra gondoltam: amikor megmutatták a kicsi fiamat, illetve amikor először tarthattam a karomban. :D

Lini! Én is akartam írni, hogy mennyire profin írtad le a műanyagos sztorit... csak pislogtam! :roll: :D
Alma: Én 5 hósan kezdtem adni egy-egy kanál levet, akkor is csak azért, mert úgy tűnt, gondok lesznek a tejcivel, aztán szerencsére visszajött a tej, az almalé illetve később a pép megmaradt napi 1-2 kiskanállal a 6. hóig.

Orsi! Hajrá! Csak ügyesen, mint eddig! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Képzeljtek kii volt tegnap nálunk?! Anett! :lol: Épp errefelé sétáltak és pont kinn voltunk az udvaron....
Úgy örültem Nekik!!!! Lányok, Beni akkorát nőtt!!!! És olyan cuki, egész végig vigyorgott, olyan kis mosolygós baba! :D Csajozott is egyet a szomszéd kislánnyal :wink:
Bence, Bubó és Lili meg le föl rohangáltak, olyan jót játszottak.... :wink:

Hajni, örülök, hogy megvolt a reggeli mosoly! Az én dokim azt mondta, hogy minden oltás után estére nyugodtan felrakhatok egy vagy fél kúpot a babának, hogy nyugodtan aludjon.... Hőemelkedése nincs már?

Andi, okés, mikorra érsz ide?

Orsi, kitartás!!! Már csak két vizsga!!! Drukkolunk!!!!!!!!
Jövő héten meg tornázunk, úszunk, szaunázunk egy nagyot!!!!!!
Ja, és Mia tényleg jó stresszoldó tippet adott!!!!! :wink: :lol:

Lini, jaaa, kéremszépen aki ebből vizsgázott!!!!! :lol:
Milyenre vágattad a hajad?

Mia, semmi gond, ráér! :wink:

Brigi, jajj, még olvasni is rossz :cry: szegény Dorina :cry: :cry: És nem lett semmi bibje remélem! Nálunk is hány baleset volt..... :( sajnos nem lehetünk ott minden pillanatban....
sylph

Megjártuk a tanácsadást, Zsombor két oltást is kapott, az egyiket már a karjába. Eléggé sírt szegénykém :? Visszafelé találkoztunk Liniékkel :D

Szilvi,
A 9 órás tornára szeretnék elmenni, szerintem olyan fél 11 felé odaérek hozzátok. Már nagyon várom én is az úszást és a szaunázást, szombaton akkor megyünk ugye?

Orsi,
Szorítok neked nagyon :D

Dolli,
Én is örülök hogy láttunk titeket :D Milyen az a brazil tésztasaláta? Kérek receptet. Egyébként annyira igaz amit írtál hogy most kezd Zsomborral kitárulni a világ. Tegnap már segített kipakolni a DM-ben a pénztárszalagra a dolgokat a kocsiból, minden séta alkalmából odamegy a virágokhoz és olyan aranyosan szagolgatja őket. Meg még van egy csomó apróság amire most csodálkoztam rá.

Zsombort kiütötte az oltás és szokása ellenére bealudt most az előbb. Csak így meg ebéd után nem fog aludni :?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Húúú, de régen voltam már! Ebben a nagy nyári csavargásokban teljesen lemaradtam, aztán meg már olyan nehéz felvenni megint a ritmust.
De azért remélem, hogy még emlékeztek rám?! :wink:

Szilvi!
Olyan jó, hogy találkoztunk tegnap! Beninek nagyon bejöttél! :wink: Ha csak ránéztél, már kacagott! :)
A nagyok meg olyan jó, hogy egyből így megtalálták a közös hangot egymással! Olyan jót futkároztak.

Orsi!
Nagyon - nagyon szorítok a vizsgáidhoz! Az éltessen, és adjon erőt, hogy már nincs sok hátra! És a végén olyan jó érzés lesz, amikor már a kezedben tartod a bizonyítványod! :wink:

Mia!
Azta, már a 34. hétben vagy??? :shock: Nemsokára kitárul előtted a világ! Gondolom a 36. héttől már mászkálhatsz, nem? Lesz mit bepótolnod! :wink:

Brigi!
Szegény Dorina! Még szerencse, hogy nem lett semmi baja. Sajnos ezeket a kis baleseteket nem igazán lehet elkerülni, akármennyire is figyelünk a gyerkőcökre.
Most láttam a képeket Dorináról!! :lol: :lol: :lol: Nem semmi a kiscsaj!

Dolli!
Nagyon édes a kislánykori képed!
Hogy érzed magad? Remélem elmúltak már az émelygések! Látszik már a pocakod? Gézunak meséltetek már a kistesóról?

Hajni!
Szegény Lili! Biztos megviselte a szuri! Remélem, hogy mára jobban van már!

Lini!
Hogy van a kicsi Lili? Nyugodtabb baba lett már? Éjszakáitok milyenek?

Már fogalmam sincs, hogy kinek mit akartam még írni. :? Majd olvasgatok vissza, és remélem, hogy most már képbe kerülök megint! :wink:
Most már tudok majd jönni sűrűbben is. Vége a nagy nyári csavizásoknak, Bence oviban van, úgyhogy kettesben maradtunk Benivel.

Ma vittem Benit oltásra. Szegényem 2 szurit is kapott!
De amin teljesen lehidaltam, az az, hogy 1 hónap alatt 1,6 kg-ot hízott, és 5 cm-t nőtt!!! :shock: :shock: :shock: Még most sem akarom elhinni!
A doktornő is le volt döbbenve az eredményektől, de azt mondta, hogy nincs semmi gond, teljesen arányos baba.

További szép napot!
Anett

Kép
Kép
anett_

Húúúú Lányok nem látok a pipától!!!! :evil: :evil: :evil:
rámjött az édesség ehetnék, gondoltam csinálok madártejet.
Már kész volt, kiöntöttem a porcelán tálba, nyammmmiiiiii.
Gondoltam adok az ízélménynek és megszórom szeletelt mandulával. Közben Lilivel bazsajogtam, hogy ne sírjon.
Visszafordulva mit látok?????? Liszkukac szerűségeket a madártejemben!!!!!!A mandulával együtt ezeket a rohadékokat is rászórtam. De mit keresnek a mandulában?????? :evil: :evil: :evil:
Ennyit az édességről. :roll:
Bár a súlyom nem bánja..... :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Soreleszto:
Nem csak jo, de nagyon fincsi is! Mi soreleszto pelyhet fogyasztunk a legtobb kajahoz, leginkabb a fozelekekbe. :D Imadom. Reszelt sajt helyett :)

SERTESINFLUENZAROL, erdekes video:

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id= ... llscreen=1

Dolli:
igen! Azt hiszem hogy ez a ket dolog amire gondoltal az egyik legszebb az eletben. Mar en is varom. Nagyon!!! :D

Anett:
Igen, a betoltott 36. hettol elkezdodik a setalgatas. :) Mar varom.

sünciboglya

Szijsztok!

zsAndikával levizsgáztunk! :D

Együtt izgult Velem, annyira aranyos volt, IMÁDOM!!!!
Zsandika, nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm!Ne haragudj, hogy így elhúzódott! :oops:
Milyen volt a tánc?

Andiiiiiiiiiiiiiii nagyon köszi, hogy mentél Bubuért!(mingyááá sírok, hogy mindenki nekem tett ma szívességet! :cry: )
Bocsi, hogy várni kellett rá!

Viszont én hulla vagyok és baromira fáj a mandulám! :shock: Most kezdődött, hogy hazaértem és onnantól egyre carabb! :(
Vendég

Sziasztok!

Semmi gáz, hogy elhúzódott!
Vigyázz nehogy tüsző mandula gyuszid legyen, mert az jön ilyen hirtelen!! Ha nagyon fáj menj dokihoz, mert ez nem játék!!! DE KOMOLYAN NE LAZÁSKODJ, mert apa is megjárta, kórház lett a vége!!!

Ahogy hazaértem apa tudatta velem a délutáni programot, hááát nem volt sétagalopp.
Orsi!
Leszedtem a körmöket, akarod tudni hány csillag van az égen????
Olyan boldog vagyok, hogy azt mondtad, hogy szépek a körmeim, hogy nem is vágyk most műkörömre, na meg polcot kellett pakolnom és akkorával nem mertem nekiállni.
Azért a pedikűrre még visszatérünk, na meg a tartozásodat be fogom vasalni ( csak egy lábmasszázs) de az is lehet, hogy kamatot is fogok kérni :)))))

Tánc:
Dorina ma nem akart ott maradni így bementünk, mondta, hogy nem akar maradni és hazajtöötünk ennyi volt ma a tánc

Itt se vagyok!!
Vendég

Orsi,
Szívesen máskor is. Manó nagyon élvezte hogy itt volt Bubu.

Hajni,
ÁÁÁÁÁÁ, de kár a madártejért, azt én is imádom.

Megyek mert én meg hulla vagyok.

Kép[
Kép[
kostyika

Mia: nekem ennyit írtál: ": "
őőő, ezt most nem értem, :?: :!:

Szilvi: csak a végéből vágtak és kapott egy kis formát. Most semmi extra, mert nincs kedvem vele foglalkozni. De ha megint lesz, akkor csinálok vele valami izgit vagy szín, vagy forma.... :twisted:

Anett: Lili tündér bogárl lett. Éjszaka szépen alszik, kivéve most mert jön a foga vagy csak az íny alatt dolgozik, nem tudom, de most nyügibb egy kicsit, De egyébént szépen játszik, nézelődik, fog, a dolgok után nyúl, mindig nyugtázza, h megvagyok e és utána játszik szépen, reggel a jó reggelt anya mosollyal köszönt. Szóval IMÁDOM! :)
Tényleg nagyon rég voltál!! Ti hogy vagytok?
Lili 1 hóna alatt 10cm nőtt és 1,7kg hízott! :shock: Nem kell mondanom, hogy kikerekedett a dokinéni szeme.

Ma kapott Lili oltást és nem sírt!! Olyan büszke voltam rá!!!!!!!!!!!! Egész nap bágyadt volt, estére ébredt csak fel. Akkor játszott egy kicsit, fürdés, kaja, kúp és alvás. Remélem ma nem kelünk 4kor mert kivagyok. :? Azt mondta a védőnéni, h lehet hogy a foga miatt kell hajnalban, de csak fél évesen fog kibújn addig csak az íny alatt nödögél.Lili 7100valamennyi kg! :oops: :lol:

Visszakaptam a gépem de se office rajta se semmi grrrrrrrr :evil: :evil: :evil:

Ors:Gratula a vizsgádhoz!!!!!!

Ma nem voltatok aktívak, de ma olyan nyomis nap volt nem? Vagy csak nekem?

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi:
Gratula a sikeres vizsgahoz! Kezdhetjuk szervezni a bulit. Pia+ vetkozotancos fiuk kellenek. (Pia legalabb 30 liter, fiuk legalabb 30 db.) :D:D:D
Jah, meg 30 kg csokitorta....... lehet masfajta is de a mennyiseg ennyi legyen legalabb! :D

Kép .... a vetkozos-tancosbol a szorosebb fajta a legjobb....

sünciboglya

Jaaaaaaaaaj, Lini, tenyleg!!!! (mindig notepad-del irom a mondokamat es az utolso mondat ezek szerint lemaradt!) Nehari!!!

Szoval azt irtam (volna) hogy kivancsi vagyok a frizudra es kerunk szepen kepeket :D:D:D

sünciboglya

Jó regg, csak gyorsan, mert ma megint irány Budapest City! :D

Orsi! Nagyon nagy hurrá Neked! :D Meg Zsandnak is! Jó, hogy tartotta benned a lelket! :) Ügyik vagytok!
Éjjel nekem is elkezdett fájni a torkom elég tisztességesen. Úgyhogy hajnalban előkaptam a homeos könyvemet és jól begyógyszereztem magam, most meg készül a fincsi gyógyteám!

Mia! Ez a macis kép... :lol: :lol: :lol:

Lini, Anett! Hú, mekkorákat nőnek ezek a babák! :) Már el is felejtettem, hogy az elején ilyen gyorsan gyarapodnak! :roll: Pedig tényleg! Gézu 4 négy hós volt talán, de lehet, hogy csak 3, mikor az akkori védőnéni beszólt, hogy nem kéne annyiszor etetnem, elég 4 óránként. :roll: :evil:

Na megyek, ezer + 1 dolgom!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!
Hú Mia,itt kv mellett csipásan megnéztem a videót..Nagyon durva és én hajlamos vagyok elhinni is.Na ezért kampányolok én az oltások ellen :lol:

Orsi!Gratula neked!Hogy vagy??Mandulád??
Háát azt hiszem kisjeányom most lehet kiütötted magad..Mondtuk hogy ne pörgesd túl magad :wink:

mimi12

Szasztok!

Szegény babákok, mennyi oltás.... :cry:

Andi, várlak! Remélem tudunk menni! Akkor Te is felkelsz korán?! :wink: De jó lesz!!!!

Anett, mekkorát nőtt Beni! :shock: :lol: Mondatm is mikor megláttam! Egy hónapja láttuk és ahoz kpest tényleg megnyúlt! :lol:

Hajni, áááááá, lisztkukacok..... :evil:

Mia, megnéztem a linket! Durva nagyon!!!! Én ezért nem szeretek plusz oltásokat beadatni! Feleslegesen terhelik a gyerek szervezetét s később nem tud majd védekezni, és ki tudja, hogy ez a sok oltás együtt milyen reakciókat vált ki! Sok az új oltás, és hosszútávú tapasztalatok még nincsenek!!!!

Orsi, ügyes vagy!!!!!! Jobbulást!!!! Remélem semmi komoly!!!!

Mimi, én is megnéztem, és egyetértek Veled!!!!!! Mi ketten az oltások ellen... :wink: :)
sylph

Szijasztok!

Szerencsére mandulámnak mára semmi baja, valszeg a stressztől jött ki tegnap! :?
Még mindig ne gratuláljatok a neheze hétfőn lesz, de remélem onnan úgy jövök haza, hogy már lehet ünnepelni! :wink:
A hétvégét még kőkeményen végig kell tanulnom! :cry:

Szilvike, Andi nyugodtan menjetek el nélkülem úszni, majd jővőhéten csatlakozom hozzátok! :wink: :D

Anett! Jó volt olvasni felőletek! Már én is úúúúgy megnézném Benit! Jövőhéten nem játszózunk valamelyik délelőtt????
Többiek? Még nincs kész a tó melletti játszó?
Illetve átmehetnénk Battára is! Hozzám befér még 2 ember! :wink:

Lini jövőhéten melyik nap lenne jó Neked???

Mia! Hogy vagy? Depid elmúlt már? Most már tényleg nincs sok hátra a remete életedből! :wink:

Hajni Te sem mutattál képet a hajadról! :?
Madártej!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bocsi, de szerintem vicces volt! :oops:
Nálunk is mindig vannak valami élődködők a kamrában! Nem tudom mit lehet ezekkel csinálni! Nálunk csak ezek a molylepkék vagy mojlepkék :oops: vannak, de megőrjít! :?

Szilvi! Micsoda forgalmad van! Remélem a sok munka mellett jut időtök egy játszóterezésre jövőhéten! :wink:
Yoda megjavúlt? Mikor viszitek kutyaisibe?

Mi reggel beadtuk Bubut, Fruzsit suli-oviba, majd elmentünk vásárolni kettecskén Bogival. Jó későn értünk haza Savoya parkból!
Gyerekzsúrba mennek nagyok holnak, kislánynak vettünk ajcsikat!

Dolli! Nehogy nekem beteg legyél!!!!!!!!!!!!!! :shock: Jobban vagy?

Én meg olyan álmos vagyok, mit nem adnék egy jó nagy alvásért! :roll:
Este jönnek szüleim, még nem látták a kis szalonkát, úúúúúúúgy izgulok mit szólnak!!!! :D
Főzök nekik valami jó kis vacsit meg kéne sütnöm is egy meggyes süti! Ezer éve nem sütöttem! :cry:
Most már nem sírok, hétfőtől visszakapom az életemet! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dorci remekül van,egy nagyon pici horzsolás van a lábán.Alig észrevenni.Tegnap egy kisanygyal volt és olyan büszke vagyok rá,mert voltunk baba-mamán az evangélikusoknál,és megdícsérték,hogy milyen okos!
Csak még mindig összeszorul a gyomrom a gondolattól... :cry:

Dolli!Hogy vagy?

Anett/Lini!Mi ez a rohamos növögetés Nálatok? :shock:

Hajni!Fúúj.Nem is tudtál nasizni?

Mia!Megnéztem a videót.Milyen igazakat mondott a bácsi!Teljesen egyetértek.Egyedül a pneumot adatom be Dorcinak,bár lehet azt se kellett volna.. :?

Orsi!(Nem) gratulálok!
Én benne vagyok a játszós taliban.Majd megnézem valamelyik nap,kész van-e.Jó?

Vasárnap megyünk Anyóshoz,mert búcsú lesz.Nem tudom miért olyan fontos az.Mehettünk volna tegnap is,de nem,mert búcsúba kell menni. :?
Kicsit izgulok,mert sógórnővel szeretnék beszélni,de lehet meg se merek majd szólalni.A csaj nagyon haragtartó és volt már rá példa,hogy megtépett valakit.De én már nem bírom idegekkel amit művel és már Anyós sem.

Kép
tierno

sziasztok!

SEGITSEGET, VELEMENYEKET KEREK SURGOSEN:

Mozeskosar ugyben. Azon morfoztunk hogy az elso hetekben amig dogrovason leszek, a baba mozesben kene hogy aludjon a mi haloszobankban. (Az agy ossze lett szerelve a gyerekszobaban mar.) van egy mozesunk de nagyon kis nyavajas.
Most viszont talaltam a Neten egy jo tagasat, ami massziv is, eros is, minden OK vele es megfizetheto is.

Szerintetek kell a massziv mozes vagy a kis nyamvadek puha faluban is "ellakhat" 2-3 hetig a baba?

Noemi, neked van egy klassz mozesed, amiben Regit anno fotozgattuk, olyasmi amit kineztem, csak teto nelkul...

SZERINTETEK?

Noemi, Szilvi:
Pont ez a velemenyem nekem is az oltasokrol....
Budos ez az egesz nagy hirveres nekem ezekkel az influenzakkal! Nekem sosem adtak semmi oltast es azota sem szoktam elkapni semmit. Ahoz kepest meg a baratnomek egesz csaladja mindig be van oltva, megis betegek minden telen....

Itt mar minden arrol szol hogy kopasszak meg az embereket, meg olyan aron is hogy betegge teszik a tarsadalmat. :( Jaj de depis vagyok. :( Turoba!

Orsi:
Nem mulik a depim, de nem zavar, benyomom az antiszoc politikat es sorozatozom egesz nap. Meg szorakoztato is... :D
Le van szavazva most a kulvilag. Edzek a gyerekre meg a nem alvasra addig is. :D

tierno:
En mint szulo eldonthetem hogy mit adatok be a gyereknek es mit nem? Azt hittem hogy itt rendelet van es kesz. Hat jo lenne ha tenyleg en rendelkeznek a gyerek egeszsege felol...

JAAAAJ LANYOK!!!!!!
Most szamitgatuuk a GYES, meg ilyesmit.
fogok kapni havonta kemeny 17 ezer forintot! Mi a turo lesz? Ennyi lesz ket evig ami jar nekem. Klassz mi?????
Azt hittem szetdurranok!!!! Nem lehetne valami segelyt igenyelni? Ennyi juttatas meg a pelusokra is csak alig-alig eleg. Juj de merges vagyok!

sünciboglya

tierno:

MIndenkeppen talalj ki a sogornodnek! Max duzzog egy kicsit, vagy szettep egy-ket gyanutlan nyugdijast a bucsuban, utkozben, de ra kell dobbennie vegre, hogy nem keszitheti ki a csaladot buntetlenul a veg nelkul! Erre neki is ra kell dobbennie hogy nem vagytok hulyek es tudataban vagytok mit csinal! Nalunk is a beolvasas utan kezdodtek a valtozasok az en sogornomnel. Mar mindenki a veget jarta anyagilag es lelkileg is... de idoben vertem ki a raplit szerencsere. :D

sünciboglya

Mia!
Milyen 17.000ft-ról beszélsz??
Mit számoltatok hogyan???Eleve a gyes az 28000ft körül van,ebből valamit vonnak de kb 2000ft-ot,vagyis 26körüli a gyes...
A T-gyás,Gyed az más tészta.
Be vagy jelentve valahová,táp pénzen vagy ,vagy hogy miből számoltátok ezt ki??

Csajok..
Ma voltunk a Regivel film forgatáson.Már ilyen fiatalon színésznői babérokra vágyik a csajszi :lol:
Ááá a védőnő szervezett be.Csecsemőosztályos jelenet volt.11baba volt Érdről.Amúgy meg semmi extra,a Regi végig bámulta a kamerát a sok üvöltő baba közt :lol:
Amúgy védőoltások...én azért sem adatok semmi pluszt a gyerekeknek mert legyengíti az immun rendszert,és szerintem több a kára mint a haszna.Másfelől az igen súlyos betegségek ellen a védőoltás sem véd.
Nagy kedvencünk az agyh gyulladás...csak ép a legsúlyosabb ellen nincs védőoltás,ami ellen van annak enyhe a lefolyása..
Nekem sajnos van olyan ismerősöm aki elvesztette ebben a gyermekét,a beoltott gyermekét....
Ott a rota vírus....van kb 100alfaja a rotának,és 1-2 ellen van a védőoltás.No és mi van ha pont azt kapja el a gyerek ami ellen nincs vakcina??Nos akkor is beteg lesz.Vagy mi van ha szalmonellás lesz??Annak ugyan az a lefolyása..
AMúgy mi tizede ennyi oltást kaptunk és emlékezzünk csak vissza!!!Nem voltunk ennyit betegek mint a mai gyerekek..
Na jó...amúgy meg tényleg mindenki saját magánügye,hogy oltat e vagy sem :wink:

mimi12

Noemi;
Masfel evig volt munkaviszonyom a XV. keruleti Onkormanyzatnal mint szemelyi gondozo. A havi fizum levonasok utan 25 ezer volt.
Amikor terhes lettem, kirugtak, pontosabban irattak velem egy lemondo nyilatkozatot. Mondta a no, ha megszultem, szeretettel varnak vissza, automatikusan. KOSZ!
Es kiszamolva kb 17-re fog kijonni a juttatasom havonta.
Hat ezek utan talan tenyleg vissza kene menni az Onkormanyzathoz es fizuert ott lenni allomanyban. De nem tudom. :(
Meg azt sem hogy mi jar, hogy jar. Parom ma egesz nap telefonalgatott ez ugyben. Engem mar nem is erdekel! KOmolyan, ennyi penzert mar ciki bemenni es intezkedni:( Bezzeg ha nem dolgoztam volna egy napot sem, ennek a tobbszoroset kaptam volna. Turoba. Hat igy jar az ember ha melozik? Na mindegy, durr-durr befejezve.

A MOZES TEMAVAL KAPCSOLATBAN TOVABBRA IS VAROM A SEGITSEGET LANYOK! (fentebb irtam.)

sünciboglya

Mia!
A Regi este mellettünk alszik.Nekem spec a külön szoba eszembe sem jutott.Tudom mindenkinek más a felfogása...De nekem ez így a kényelmes és így érzem magam jól,hogy ott szuszog mellettem.EZ megnyugtat.Ha külön lenne nem tudnék aludni...
De amúgy szerintem jó a puha falu mózes is.Csak emiatt ne vegyetek egyet.Ha a szomszédtól nem kapunk mi sem vettünk volna :wink:

mimi12

Noemi, koszi :D
Hat a ti mozesetek nagyon nagyon klassz.... szerencsetek hogy kaptatok kolcson egyet.

sünciboglya

Sziasztok!

Úgy tűnik végre elmúlt a hőemelkedés. kop-kop. :roll:
Tegnap már felhívtam a doki nénit mert kedd óta folyamatos hőemelkedése volt ( 37,8 ). Erre azt mondta 38 fokig nincs gáz, ne adjak neki lázcsillapítót. :? Hát köszi.... NA mindegy túl vagyunk rajta.
Lini: 10 centit nőt Lili????? Az baromi sok nem? Az én Lilim 55 centivel született és most 62 cm. És még nekünk mondták, hogy nyúlánk babák vagyunk. :lol: :lol: :lol: Igen-igen talizhatunk jövő héten. :lol: :lol: :lol:
Mia: mózeskosár ügyben nem tudok segíteni. Nálunk az én oldalamon van a kiságy, éjjel abban alszik. Légzésfigyelővel. :oops: Tudom ez is az egyik hülye parám de félek a bölcsőhaláltól. :?
Orsi: tudod mi még csak erre a játszóra merünk kimenni úgyhogy ezt most kihagyjuk. A madártejen utólag én is röhögtem de akkor borzasztóan felhúztam magam. :lol:

Csajok Gabi nagyon eltűnt. :shock: :shock: Tudtok Róluk valamit?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni:
Legzesfigyelot mi is vettunk, azt a kombinalt fajtat. Szerintem is kell, hogy az ember ne parazza halalra magat.
En csak par hetig akarom az agyban altatni a gyereket, mert hulla leszek a szules utan es minel kevesebbet kelljen ugralnom.
Utana megy a szobajaba mert apat vissza akarom koltoztetni mellem........ felteve ha kepes lesz aludni mellettem a horkolasomtol (Bizunk benne hogy terhesseg megszunesevel attol is megszabadulok.... Ha nem akkor majd senki sem tud tolem aludn ezek utan sem.) :mrgreen:

Szoval itt az a dilemma hogy vegyunk 1-2 honapra egy profi mozest (5-6 ezer egyebkent) vagy ne...... mert a gyereket nem merem magam mellett altani csak egy jol merevitett agyikoban. eletveszelyesen alszom, parom orrat tucatnyiszor tortem majdnem ripityara a csapkodasommal, a kutya amikor anno velunk aludt az agyban is parszor majdnem fulladasos halallal lakolt mert hozzam mert bujni en meg automatikusan halalra olelgettem almomban. Szoval veszelyes vagyok :(

sünciboglya

Mia,
A gyerekágy nem fér be a szobátokba? Nálunk Veronika kezdettől fogva a saját ágyában aludt, ami oda volt tolva a mi ágyunk mellé. Kb 4 hónapos volt amikor átköltöztünk a másik szobába. Mózesről nincs nagyon tapasztalatom, illetve Zsombor aludt benne egy hetet amikor anyukáméknál voltunk. Az egy puha falú volt és jól elvolt benne. Én is úgy tudtam hogy a gyes az fix összeg, az nem függ az előző jövedelmedtől.

Szilvi,
Köszi a ruhákat :D

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:
Koszonom szepen az infot!

Hetfon vagy kedden kiderul minden majd tutira, ezzel a GYES es tarsai dologgal kapcsolatban, parom irt egy kedves holgynek aki mar regebben is sokat segitett ilyen ugyekben, megigerte a holgy hogy megir mindent, ami rank (ram) vonatkozik.

Egyenlore meg azon kinlodunk hogy a gyerek szuleteseig meg lesz-e a kulfoldi hazassagkotesunk hivatalossa tetele, de talan ez is megvalosul idore. (csodak meg vannak.... elvetve.) :D

En most vissza antiszocba....... jo lenne ha mar elmulna....

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!
Nem hiszem,hogy 17 ezret kapnál.Valamit elnéztetek.A Gyes alanyi jogon jár.kb 26ezer ft+családi kb12 ezer
Ezt nézd meg:
http://www.babafalva.hu/download/TB_kisokos090903.pdf
mózes:én első pillanattól fogva az ágyában altatom,nem volt mózesünk.Nem is értek hozzá,de én nem vennék a helyedbe.Jó az a puha falu is,főleg ha csak 2-3 hétről van szó.de ez az én véleményem..
Sógornő:Lehet,hogy engem tép meg.Szép leszek a játszótéren-a monoklis anyuka-biztos menne a találgatás,hogy ki? miért? :)
oltás:vannak kötelező oltások és vannak olyanok,amik ajánlottak,de nem kötelező.És ezeknek ára is van.Azt olvastam,hogy a rota ellen a 2 oltás 36ezer ft.A pneumo elleni is ebbe a kategóriába tartozott,de ingyenessé tették kb 1 éve.

Mára csak ennyi.Jó éjt!

Kép
tierno

Ezt majdem elfelejtettem:

10 próba a leendő szülők felkészítésére

1. Az anyaságra való felkészülésként kötözz magad elé egy babzsákot,hagyd ott 9 hónapig. Kilenc hónap után vedd ki a bab 10 %-át.

2. Az apaságra való felkészülésként menj el a patikába,a pénztárcád tartalmát öntsd a pultra,és mondd a patikusnak,hogy szolgálja ki magát,majd menj el a szupermarketbe,és intézd el,hogy a fizetésed közvetlenül oda utalják át.Menj haza,fogd az újságot,és olvasd el-utoljára!

3. Menjetek el gyakorló szülőkhöz,adjatok nekik tanácsokat a gyereknevelésről,a türelemről,no és háborodjatok fel,miként engedhetik meg a gyerekeiknek,hogy felfordulást csináljanak a lakásban.Élvezzétek ki-ez lesz az utolsó alkalom-hogy minden kérdésre tudni fogjátok a választ.

4. Az éjszaka megismerésére: Este 8-10-ig sétálgass körbe a nappaliban egy kb.5 kg súlyú csomaggal. Este 10-kor tedd le, állítsd be a vekkert éjfélre és feküdj le aludni. Éjfélkor kelj fel és legalább fél órát maradj fent. Hajnal 4-kor megint kelés és legalább fél órán át halkan énekelj gyerekdalokat a sötétben. A vekkert állítsd be reggel 6-ra,akkor vidáman kelj fel,és csinálj reggelit. Tedd ezt minimum 1 évig.

5. Kibírod a rendetlenséget? Kenj mogyorókrémet a kanapéra, lekvárt a függönyre. Ujjaddal fúrj lyukat a virágcserepek földjébe,ujjadat kend a falra,majd a foltokat zsírkrétával rajzold körbe. Dugj egy rántott halszeletet a hifi mögé,hagy ott pár napig.

6. Öltöztetési próba: Vegyél egy polipot és próbáld betenni egy hálós szatyorba úgy,hogy egyik karja se lógjon ki. Egész reggel próbálhatod.

7. A családi autók így néznek ki: Vegyél csokis jégkrémet, tedd a kesztyűtartóba(hagyd is ott). Fogj egy pénzémét,dugd be a magnóba,egy tábla csokit kenj szét a hátsó ülésen,a gerblyét pedig húzd végig az autó oldalán.Tökéletes!

8. Sétára való felkészülés: Várj a wc előtt fél órát,menj ki az ajtón,gyere be, menj ki (kb.3-szor).Útközben vizsgálj meg minden cigicsikket, koszos zsebkendőt, használt rágót, döglött bogarat. A boltban visíts,hogy mindenki téged figyeljen.

9. Vájd ki egy dinnye belsejét,és fúrj az oldalára egy lyukat. Függeszd fel,lökd meg,hogy lengjen. Próbáld az ételt a dinnye belsejébe kanalazni,miközben úgy csinálsz,mint egy repülő. A fele ételt öntsd az öledbe,ügyelj arra,hogy a szőnyegre, terítőre is jusson. Így már készen állsz arra,hogy megetess egy 12 hónapos gyereket.

10. Tanulj meg minden nevet a Teletubbies-ból és minden divatos meséből. Ha azon kapod magad a munkahelyeden,hogy a"Nyuszi ül a fűben"dallamát dúdolod,akkor készen állsz a szülői szerepre...

Kép
tierno

Jó regg! Most sem sokat, mert megyek kreszre...

Andi! Azt nem tudom, mitől brazil, de isteni! Nekem ez volt az első tésztasalim, azóta persze már variálom. Most pl újhagymát tettem bele, és kukoricát is. Gézu imádja! :D

Brazil tészta saláta (*****)

Hozzávalók: 25 dkg csavart tészta, 30dkg trappista sajt, 1 csomó petrezselyemzöld, 450gr majonéz, 2-3 ek mustár, só bors, 1 ek olaj, 1 ek ecet, 3 fej vöröshagyma, 40dkg gépsonka, 3 paradicsom, 1/2 tk oregáno

Elkészítés: A tésztát kifőzzük,a sajtot, sonkát kockázzuk, a paradicsomról lehhúzzuk a héját kiszedjük a magokat, és kockázzuk,a hagymát apróra vágjuk.Az egészet összeborítjuk.
Egy tálba beleöntjük a majonézt,mustárt, olajat,ecetet, petrezselymet, oregánót, sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük és a tésztára öntjük, ismét jól átforgatjuk. 1 napra érdemes hűtőbe tenni.
Elkészítés időtartama: 30 perc

Mia! Ha van idegzeted végigböngészni...
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,35161&_dad=portal&_schema=PORTAL
Gyes ahogy írták a lányok, alanyi jogon jár és 25 körül fogsz kapni. Tgyás és gyednek van egy minimuma, de ha mégis úgy alakulna, hogy kevesebbet kapnál így, mint gyessel, akkor választhatod a gyest ellátásnak, akkor jobban jártok picit.

Köszi lányok, jobban vagyok, ez a homeozás meg gyógyteázás segít. :)
Tegnap egy car éjszaka után bementünk Pestre nővéremhez, vittem csomó kajcit, sőt direkt neki sütöttem kuglófot... Úgy volt, kijön elénk a délibe. Hát nem jött, mert hogy dagadtra sírta a szemét egy pasi miatt, akivel két hete jöttek össze. :evil: Aztán jött egy sms, az Árpád hídig kimerészkedett. Pedig onnan már nem volt vészes az út, inkább a déliben a lépcsőzés, mozgólépcsőzés, metrózás. Du elmentem dokihoz, méhszáj zárt, kaptam csomó beutalót, elmondta, hogy mit miután és hol csináltassak... komolyan mondom, ha első babás kismama lennék, diktafont kéne vinnem, hogy mindent megjegyezzek. :) Így nagyjából képben vagyok. Este apával jöttünk haza kocsival, én nagyon kész voltam, Gézu elaludt, utána én is rögtön... Ja, nem! Előtte még begörcsöltem, úgy, mint nyaraláskor! :( De volt itthon gyógyszerem, úgyhogy az segített, meg az alvás.

Anett! De jó, hogy bejelentkezel néha! Mi már ennek is nagyon tudunk örülni ám! :D
émelygés/hányinger/gyomorégés délutánokra korlátozódott, és vannak napok, amikor már csak minimális a dolog, talán van remény, hogy még szülés előtt elmúlik! :wink:
Pocim... Van, de csak feszülős pólóban látszik, és akkor is inkább olyan, mintha jól telekajáltam volna magam. :)

Mennem kell, szép napot/hétvégét!

Kép
Kép
tekiroll

Mia!
Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked! :lol:

mimi12

Szijasztok!

Hahóóóó, hol vagytok?

Mia! Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!
Kép

Úgy sajnállak a depi miatt! :cry:
Ez már a befelé fordulás időszaka, mikor teljesen ráhangolódsz a babádra és kizárod a külvilágot! Lehet tényleg mostanság fogsz szülni? :roll:
Még két hetet húzzál ki!

Jaaaaaaaaaaaj Brigike!Reggel könnyesre röhögtük magunkat Apával a 10 próbán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naggggggyon jó! De szerintem azok röhögnek jót, akik már átélték és túlélték! :wink:

Dolli! Hűűűűű de fincsi lehet ez a tészta sali! :P Kibróbáljuk egyszer! :wink:
Szegénykém, nem irigyellek ezekér a Gézut cipelős, beutazós orvosos napok miatt!
Velem nem lenne el Gézu? Most hogy lassan vége a sulinak szívesen bevállalnám a kiskrapekodat! :wink:

Andika! Jó hogy itt voltál, remélem hamarosan mehetük cangázni is!
Hazakerült Veronika? Andi minket kéret meg hogy vigyük haza, de nem fért be hozzánk a kocsiba! :oops: Én úgy értettem, hogy megy értük Örs buli után. :roll:
Anyóssal minden okés volt?Bírt Zsombival?

Találtam egy mellényt a C&A-ban meg vettem egy szép alkalmi cipőt!Szerencsére így megvan a rucim hétfőre! :D
Holnap templomba megyünk Bubuval, aztán még tanulok, de ma egész jól haladtam mindennel!

Szilvike? Apudéknál vagytok? Lassan tervezhetnénk a Sobri Jóskát!!!!!!!!!!!! :wink:

Többiek? Hajni, Lini?
Vendég

sziasztok:)

Megjottem, lement a nap teljesen, sotetseg van kinn... meg az agyamban is, hehe.
(de ez nem ujdonsag...)

Noemi, Orsi:
Koszonom szepen a koszontest. :D Bar mi nem unnepeljuk de annyira jol esett!

A gyerek egesz nap csuklik belul, nemtom mitol ilyen kis moho. :)

tierno:
koszi a linket, at is ragom magam rajta szepen. A csaladi potlekot meg nem szamoltam bele az osszegbe egyebkent. Jeeeej, +12 ezer! Az komoly. :)

Remelem tuleled monokli nelkul a sogornoddel valo talalkozast. Szoritok! De valakinek mar vegre ra kell lepni a sarkara!
Gondolj arra hogy szent ugyert harcolsz! :D

Elkuldtem paromnak a 10 probapontot. A 9. lett a kedvence, azota azon rohog.
Nekem a 6. van beakadva :)

Dolli:
Neked is koszonom a linket! Mindent vegigmazsolazom szorgalmasan.

Orsi:
Szoval akkor ez normalis hogy ilyen befordult vadliba lettem? En meg itt aggodtam ossze-vissza.
Azert mara megembereltem valamelyest magam, kepes voltam anyuval, anyosommal + 1 fovel beszelgetni telefonon! Az mar haladas nalam. :D
Holnapra majd politikusi palyara lepek. :D

Uuuuuuuh, olyan topankat (2db pontosabban) vettem a Vateran hogy ketteallt a fulem is toluk! Az egyik Bronx es magassarku (hogy en mikor veszem fel???) A masik egy Timberland szandibandi, vadi uuuuuuuj. Sajnos ez a darab szerintem nem lesz jo ram.....eddig biztam benne de valahogy nem jo ram. Na mind1, max nezegetem egy ideig oszt' talalok neki uj gazdit. A magassarkut meg majd talicskaval egyutt felvehetem. (marmint a magassarku rajtam en meg a talicskaban....)

Puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!Én ma jártam itt többször is,de akkora punnyadás volt!!! :?
Elmentünk ma megnézni a játszót.Még nincs kész. :(

Mia!
Boldog névnapot kívánok!
Köszi,hogy szorítasz.Nagyon készülök,tiszta feszült vagyok.Háát,ahogy magamat ismerem inkább magamba fogok puffogni. :?

10 próba:Némelyik milyen igaz! :) Én még azt vettem észre,hogy ami nem egy maszatolós fajta kaja,azt Dorci olyan szépen szét tudja kenni. :?

Lehet,hogy a párom jött meg?
Sziasztok!

Kép
tierno

En mar kerdezgetem anyut, hogy tudott raszoktatni hogy ne kenjem ki a kornyezetemet. Mindig azt mondja hogy nem tudja, csak egyszeruen nem csinaltam. Na ezzel jol ki vagyok segitve most! Patrik szerintem majd bepotolja amit en kihagytam.......... jaaaaaaaaaaaaj mar elore bevizualtam ahogy mindennek megvaltozik szepen lassan a szine....
Minden esetre mondtam apanak hogy a csodalatos (veget jarja!) etkezonk pluss huzatat szelsebesen be kell karpitozni muborrel. :D Azt majd kenheti a gyerek kedvere.... meg mar ugy is reg karpitoztam, lesz egy kis izgi vegre. :D

na jo, elobb eljem tul a szulesnek nevezett mumust! :D
(bar, hogy eszlelem, a kornyezetem kezd jobban parazni az en szulesembol mint en magam... generaljak itt a feszkot egymasban.)

:D na elhulok aludni.

Holnap hozzak a mozeskosarat, csak nem birtuk ki es megvettuk. :D
Az idiota csalad...

sünciboglya

tierno:
Csak erosen, katonasan! Mondd meg neki a velemenyed, legalabb tul leszel rajta!
(en majd adom neki a "mentalis jobbegyeneseket" kozben.) Na jo nem is, de szoritok nagyon neked holnapra!!!!!

joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Vagyok csak Lili az oltás óta minden időmet leköti. Folyton kézben akar lenni ha leteszem máris bömböl. Eddig azért elvolt a játszószőnyegen vagy a hintában, most nem. :roll: Tegnap este fél hétkor még kimentünk egy órát sétálni hátha kiüti a levegő. Hát a fenét. :? Teljesen fel van pörögve. :?
Brigi: a 10 próba szuper! :lol: Én is röhögtem egy jót. :)
NEkünk Anyu azt mesélte, hogy ha adott egy kiflit azt csak úgy ettük meg, hogy előtte megforgattuk a homokban, hogy ropogjon.
JA és egyszer tisztába akart tenni, levette rólam a pelust de csöngettek. Kiment és mire visszajött az öcsémmel összekentük kakával a falat. :oops: :oops: :oops:

Lányok hol van DM? A Stop Shopban? LAssan elfogy a nedves törlőm.
Ja és tudtok jó kozmikust? Tiszta fekete mitteszer az arcom. :oops: Rám férne egy kezelés. :oops:
Lini: szerdán már lesz Ringató. Megyünk? :lol:
Tegnap mi is elmentünk a tavas játszó mellett. Hát a játszóhoz még hozzá sem fogtak ha jól láttam.
Tényleg nem is meséltem, a múltkor itt jöttem el a játszó mellett és akik építették épp ellenőrizték, hogy minden rendben van-e. Remélem hoznak másik csúzdát. :lol:
Gondoltam szólok nekik de aztán nem mertem. :oops:
ORsi: már hűtöm a pezsgőt holnapra. :lol: Írtad, hogy szüleid még nem látták a kis szalonkát. Erre én meg azon gondolkodtam mi lehet érdekes egy kis madárban? Hát agyilag nem vagyok toppon. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: Szalonka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nekem is csak tobbedszeri olvasasra esett le de most gurulok a rohogestol!

Orsi: Holnapra megy az ultradrukk! Ugyes legyel es tessek szepen begyujteni a voros diplomat. Utana meg zullunk, bulizunk, reszegedunk, dajdajozunk hajnalig. (ket hetig is!) :D

en uncsizom jelenleg, de faj a kezfejem, csuklom igy az iras sem megy.
Patrik elvan belul, azota tombol hogy meg mertem hallgatni a baby doppler-rel a szivmukodest (kell szamolgatni idorol-idore.)

Jaaaaaaaaj jovo vasarnap felkelhetek a dagonyazasbol !!!! (Csak meg ne szuljek addig, heheehe.) Mar nagyon varom hogy kimehessek ebbol a "csodas" hazbol, a herot van rajtam a 4 fal szamlalasatol.
Durr-durr. :mrgreen:

na jok legyetek, en kirobogok a furdoszobaba es megprobalom levakarni a vizkovet a berendezesekrol. :D

puszka!

sünciboglya

Szijasztok!

Brigi! Ma találkozol sogórnőddel????? :shock:
Kívánom, hogy merj eléállni és megmondani neki a frankót! Igenis állj ki az igazadért! Nem kell támadóan, nem kell ingerülten, hanem szépen kérve, hogy tudsz a csörgőiről semmi gond, de előbb adják meg a pénzeteket, utána azt vesz magának amit akar! :wink:

Ügyes legyél!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok nagyon!

Mia! Nyugi, szerintem hamarosan túlleszel ezen a depin! :wink:
A karnis felekerült a helyére???? Apa itthon van hétfőn! :wink: Ha gondolod szólj!

Csajok Marcipán annyira büdös hogy behányok tőle! :? :cry:
Rájöttem, hogy a bűzmirigye van teli, hosszas utánaolvasás után tájékozódtam és kinyomtam neki! Szegénykémből ömlött a cumó!Még szerencse, hogy nem gyulladt be neki! :shock:
Bocsi, hogy undi voltam! :oops:
Hogy lehet ennyire debil ez az állat, hogy ilyen gusztustalan dolgot növeszt??????????
Most meg kell fürdetnem a dögit, mert még mindig dög szaga van! :?

Jó, hogy reggel írtam ezt az üzit és elfelejtettem elküldeni! :?
Megfürdettem Marcit, szép tiszta, illatos!

Apa rendelt egy masszázst, szegénykém tegnap megemelte a kazán víztárolóját és fájt a dereka!
Szegényre sosincs időm, de megbeszéltük, hogy heti 1x tutira meg fogom masszírozni, max kér időpontot és fizet érte, hogy érdekeltebb legyek a dologban! :lol: :lol: :lol:

Megyünk Mecibe, nem főzök ma, délután még tanulnom kell egy picit, de szerintem tök jól haladok!
Vendég

Hajni!

Szalonka! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Lili, szegény Te! Remélem hamarosan megint olyan jó baba lesz mint oltás előtt!

Kozmi: nekem a barátnőm kozmetikus, de Ő gazdagréten dolgozik!

Mia!

Én se vagyok normális én meg úgy olvastam, a Te üzidet, hogy jövőhéten felkelhetek a dohányzásból! :shock: :shock: :shock:

Andi! Hogy vannak a gyerkők??????Andi mondta, hogy Zsombika is lázas! :cry: Akkor csak fertőzhet a Veronika torokgyuszija!
Jaaaaaaaaaj csak Bubuka ne kapja el, mert Ő nem hiányozhat a suliból! :cry:
Egyenlőre még jól vannak!
Vendég

Orsi,
Miután tőled hazajöttem vittem le az ügyeletre Zsombort mert a lázcsillapító ellenére nem ment le a láza. De azt mondta a doki hogy neki garatüreg gyulladása van, manónak meg fülgyulladást mondott Sára. Mindenesetre remélem hogy Bubu nem kapta el.

Hajni,
DM van a Stop Shopban és a körforgalomnál levő Spar mellett (Diósdi út) Én tudok neked kozmetikust ajánlani, itt dolgozik a lakótelepen, egy kedves fiatal csaj. Küldöm a számát priviben.

Kép[
Kép[
kostyika

Szegény Zsombi&Veronika! :(
Jobbulás kívánunk Nekik!!!!!
Kép
Vendég

Orsi:
Hat mar jo lenne, mert minden nappal tobbet aggodom mondjuk ha Patrik nem duborog bent eleget mar a falon vagyok hogy rendben van-e.

A karnis (csoda folytan) felkerult! Meg elozo vasarnap elment parom a fonokehez a furoert es fefurta. Vigyorogtam is meg csodalkoztam. Meg a fuggonyt is felvarazsolta, bar azt nem vette eszre hogy nem volt kivasalva.... azota is fenn van a hooooot gyurott fuggony, de nagyon muris. :)

A gyerekszoba most is olyan mint egy zsibvasar, benn van minden, nem haladtunk semmit sem. Be kene ramolni a gyerekcuccokat de olyan vagyok allandoan mint a hulla, felkelek a hasam azonnal tam-tam dobba valtozik. Hatha a kismanok majd rendberakjak a dolgokat. :D

Wow, kinyomtad egyedul a buzmirigyet Marcinak? Nagyon ugyes vagy! Tudom hogy undorito, az oreg vizslanknak egesz eleteben gondja volt a mirigyevel, anyu 3 havonta ment nyomkodasra a dokihoz. Juj de budi volt mar a kutya amikor tele volt szegenykenek es be is gyulladt neki, fajlalta. :( Szoval ha otthon meg tudod csinalni Marcinak az kesz elony! Anyagilag is megmindenhogy.

Masszazs: nalunk is mindig apa maradt le a jorol mert nem volt sosem ra idom. :( Hat igen, olyan ez amikor a varrono lukas ruhaban jar.... :twisted:

hehe, en meg a dohanyzas. Asszem az az egy sosem kovetkezne be nalam. Kepzeld mostanaban mar annyira elszoktam a cigifusttol hogy ha veletlenul a haz elott elmegy valaki cigivel meg azt is megerzem pedig eleg messze van az ablak az utcafronttol....
Jo lenne ha nem dohanyozna senki a vilagon, sokkal kevesebb beteg ember lenne....
(es belelogott a bilibe a kezem...)

sünciboglya

Jobbulast a kisbetegeknek!

sünciboglya

Andi! Szegények! Jobbulást a lurkóknak!

Orsi! Olyan jó volt, hogy leszólítottál! :D Annyira helyesek a porontyaid, ahogy nyomják a puszikat! :D
Holnapra egy egész szekérnyivel kívánok Neked, nagyon drukkolok! :D

Én ma is kipurcantam, nem tudom, mikor lesz vége ezeknek a zizgős napoknak és mikor tudok végre egy jót pihizni. Holnapra is ezer dolog van... Áh!

Na megyek is, mert nem bírok ülni sem!
Majd holnap visszaolvasok kicsit.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Rég jártam erre, nyüzsi volt a hétvége... csináltunk jó kis évzáró habparty-t a medóba! :lol: Beleöntöttünk fél litykó habfürdőt, annyi hab lett! Bubó nagyon élvezte, szegény LIlikém meg megijedt tőle....
Majd töltök fel fotót...

Orsi, hogy megjavult-e ez a büdösdög, ?! Nem igazán, már azon gondolkodtam, hogy nem a Yoda nevet kellet volna adni, hanem a Darth Wader nevet.... :wink: mert ő az erő sötét oldalán van! :wink: :lol: DE! Kitaláltam neki valami jó játékot!!!!!!! Holnap megmutizom!!!!!
Tanultál? Holnapra egy nagy kalappal kívánok!!!!!
Sobri Jóska.... mikor jó Nektek? Kutyát lehet oda vinni?
Bűzmirigy... ügyes vagy!!!! Én biztos nem mertem volna nekiállni! Az minden kutyának van? Fiúknak is? Yodi nem büdi... hol van az?

Brigi, mi volt anyóséknál? Sógórnőd?

Mia, hogy vagy? Kedved jobb már? Bocsi, nem volt időm még a linket megnézni, de holnap feltétlen átböngészem!
Mózeskosár: szerintem hülyeség (de ez csak az én véleményem :wink: ) skacok hol a saját ágyukban, hol mellettünk aludtak, de mindenképp egy szobában voltunk! Végül hogy döntötél?

Andi, szivesen! Gyerekeknek jobbulást!!!!! Hogy vannak?

Dolli, de nyüzsis napjaid vannak... csak óvatosan!!!!
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?