Grácus, nagyon szorítok, de ez már egy héten belül kiderül szerintem.
Én ilyenkor napi szinten rohangáltam a tesztekkel és egy negatívot belevágtam a kukába, horvátország alatt. Utána lementünk vacsizni és mikor feljöttünk kikukáztam......alig halvány vonal volt, de volt. Egyébként teszt nélkül tudtam, mert a melleim a legjobb jelzőrendszerek, talán már az első napon is.
Én mindig csak azon csodálkozom, hogy az én felső vezetői fizetésem, ha egyedül laknék itt a lakásban, a hitel + rezsi után maradna úgy kb....30 ezer forint a havi megélhetésre.......
Ma magyaroroszágon luxus, hogy otthonod legyen, luxus, hogy autód legyen és az, hogy a kínain kívül máshol vásárolj.
Az irodánk egy folyosón van a segélyosztó pénztárral, mikor azok a napok vannak, az udvaron keresztül járunk, mert ellpik a folyosót, olyan büdös van, hogy nem tudsz levegőt venni, és hát látsz mindent. Az ablakunk alatt várnak a férfiak, a nők a gyerekkel felveszik a pénzt, ott meg adják át a férfinak.
A kocsmáros ismerős meg mondja, hogy akkor van ám bevétele!
Monok polgármesterét meg mindenféle jogvédők támadják, mert a segélyt a boltba utalja és ott lehet levásárolni, kivéve pia meg cigi.
Van ám felháborodás, személyiségi jog meg minden!
Olyan nekem is van, személyiségi jogom, meg himbilimbim, ami tele is van....(már bocsánat).
Párom fizetéséből épp az 50%-nál kicsit többet visznek el......
Hát mi ez ha nem rablás?
És felháborít, mikor a Zuhslag ügyben kihallgatott Újhelyi István is totál hülyének néz, bárgyú, magabiztos mosollyal az arcán, hogy igaz, ő volt az elnöke a szervezetnek, de ő nem tudta, honnan jön a pénz a működéséhez......
Borzasztó nagy baj öreg, ha valaminek az elnöke vagy és fogalmad sincs, miből is működik...és ezt így elmondja, ártatlan mosollyal és elmegy haza, ő nem tudta.....nem hát.
Szóval Leda, nehogy hazagyertek. Szép a haza iránt érzett szeretet, magyaroroszág még mindig van, csak az azt vezetők tönkretették.
Tünci, csatlakozok, én is szélsőjobb vagyok, az is voltam most is, és jövő májusban is az leszek. És felháborít, mikor a tv-ben a bal azt mondja rám, hogy aki oda szavazott az söpredék és el kell határolódni, meg hűha....
Nem, aki oda szavazott az nagyon sok dolgozó, küzdő, értelmes ember, aki élni akar végre.
Na kidühöngtem magam.
Anyósom hozott tegnap falusi csirkét, a szomszédasszony vágta, ma megfőzöm finom húslevesnek, csak előbb a férjem el kell küldenem a zöldségeshez, zöldségért.
Újabb házi őrizet ma is. Ennyi hülyeséget mint, ami a tv-ben van. Értelmes műsor nem sok van.