Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy beleszólok, csak olvastam Betti hozzászólását a terhesség alatti szexszel kapcsolatban. A kisfiamnál félidőben elkezdett rövidülni a méhszáj, akkor nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy ha nem nyílt ki a méhszáj, akkor nincs akadálya a szexnek, csak használjunk óvszert, mert az ondóban van egy prosztaglandin nevű anyag, ami méhösszehúzódásokat válthat ki. Illetve még eszembe jutott, hogy magnézium-bevitelre a magnézium citrát vagy a magnerot sokkal hatékonyabb, tízszer több bennük a magnézium, mint a magne b6-ban, és receptre felírva tíz doboz ezernéhányszáz forint (persze mindenki szedje, amit az orvosa javasolt és jónak lát :) ).

Jó egészséget mindannyiótoknak!

Norwell
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norwell 2009.09.11 19:58-kor.
norwell

Jáj, bocsi.... hát ez most nekem nem kell... :roll: Nem lehet visszacsinálni???? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norwell 2009.09.11 20:20-kor.
norwell

Norwell mit szeretnél visszacsinálni?

Betti
Kép
betti0412

Betti szerintem a laptetőt!
szintus

Igen, azt... de már sztem mindegy... bocsi mégegyszer...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norwell 2009.09.11 20:21-kor.
norwell

Hogy vagy Betti?

Minden okés?Nem irtál,h nem-e a bogyóktol van a baj....
szintus

Norvell sehogy :lol:
szintus

Jó reggelt!

Szia Norwell!Én ezt a magnézium dolgot sosem értettem, valahogy olyan furán magyarázta a dokim anna kidején..én is olvastam ,hogy több van pl a magnesii citrici-ben, de a dokim meg azt mondta ,hogy abban már vmi magnézium származék van és a magnezium nem több.(1 tabletta magneb6-ban 48mg magnézium van)..és ,hogy nem is szedhetek mondjuk 1000 miligrammot naponta, mert a max adag 3*2,a kórházban pedig 1 liter magnézium oldat..amikor az lefolyt, azt mondták, hogy következő 12 órában nem kaphatok ,akkor sem ,ha görcsölök..
Fene érti.
De a többi valóban olcsóbb, mnit a magne B6, én is néztem, hogy a kb 20 napi adagom 2800-3000 forint.
Bár most csökkentettem én is, napi 4 tablettára, tartalékolom azokra az időkre ,amikor jobban kell, hogy hasson, akkor is.Az az igazság ,hogy egy-két héttel ezelőttig még eléggé görcsöltem, olyan "mindjárt megjön" érzés volt, de most talán már múlik..

A másik dolog:ezt nekem is mondta a dokim, hogy ha nem is használunk óvszert ,ne oda menjen..csak a vége felé, ha már itt az ideje..

Tegnap éjjel megéberdtem, a párom még fennt volt hajnali kettőkor, kérdeztem mi baja, aztán akkor mondja ,ohgy este már amikor megjött olyan kómás voltam, nem akart szólni..Tegnap megint elesett az anyukája biciklivel és combnyaktörése van..Csajszik meggyógyul ez még, elmúlt 70 éves..egyedül él, el tudja majd látni magát?? :(

KépKépKép
tünci28

Jázmin, néha néztem én is ,ezt a műsort, de annyira nem vágtam, mint Ti! :wink:
De nagyon jót nevetgéltem! :lol:
tünci28

Tünci
Szegény néni, szerintem nem tudja egyedül ellátni magát. Nem tudnátok neki egy helyet keresni, ahol ápolják esetleg, amíg felépül?

Szinti
A duphastont még fél-fél szemet szedek mai napig is, a 14. hétig akarom. Tehát még nem hagytam el, az szerintem nem okozhat ilyet.

Ma mégegy nap fekvés, tegnap viszonylag gyorsan eltelt ám, észre sem vettem, este lett.
Inkább csak a mozgás hiánya rossz.

Betti
Kép
betti0412

Mindjárt jön anyósom, látogatni.
Tiszta hiszti lett az egész család hirtelen.....

Egyébként éjszaka sem volt vérzés, most reggel sem és igazából tegnap reggel volt csak az a kevés.
Lehet, hogy én is nagyon megijedtem csak, de inkább megijedek, minthogy más baj legyen.

Betti
Kép
betti0412

Igen ugy örülök,hogy mostmár nincs semmi vérzésed! :wink:
Megijedtünk ám mi is itt....mi nagyon szoritunk itt érted!!!!!

Tünci sajnálom az anyósod!Hát szerintem sem tudja ilyen
helyzetben ellátni magát! :( Amugy gondolom ha egészséges,akkor nincs akadálya,de igy nehezen!Még nekünk is(pl.a múltkor a férjemnek lábtöréssel)segitség kell!Akkor még nem volt gyerekünk és ő volt az én gyerekem! :wink: Mindent az ágyába kapott,segitettem neki fürödni...no de ő aránylag gyorsan felépült!Sajnos az idősebb személyeknél ez már nehezen megy,talán néha sehogy....

Jázmin merre van?Hogy vagy ma?

Franka te hogy vagy?

Puszika nektek!
szintus

Mindenki pihen....vagy szolidaritást vállalt velem fekvésben.
Eljöhetnétek ide hozzám csoportosan, csinálnánk egy csajos vircsaftot.
Nevetnem azért még lehet.

Nézem a BBC sorozatból az Értelem és Érzelem sorozatot. A múltkor a tescoban le volt árazva egy csomó sorozat, akkor szerelkeztem fel mindenfélével.

Betti
Kép
betti0412

Mi kint főzünk, itt van egy kazal gyerek és apukáik (férjem haverjai), úgyhogy nem tudok most bekapcsolódni, de lélekben szolidarítok.
Majd később, szerintem este jövök.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Helló,én meg a Büszkeség és Balítélet sorozatot nézem, az eredeti BBC-t!

Az uram parancsba adta a délutáni semmittevést, miután minden földi jóval elláttam délelőtt... :lol: hát szót fogadok!

Zaha, nálatok még jó idő van?itt nem mondthatnám, fúj a szél nagyon.

KépKépKép
tünci28

Az előbb kiültem a terszra kávézni egy kicsit, érjen már levegő.

Betti
Kép
betti0412

Komolyan mondom, hogy ez már vérlázító.
Megnéztem a BKV listát, milyen pénzeket lehet ott keresni, tényleg nincs valakinek ötlete, hogy lehet oda bekerülni, persze nem sofőrnek, mert az nem kap semmit, takarítónő koordinátor akarok lenni, titoktartási kötelezettséggel!
Bacca meg, van itt pénz, milyen megszorítások! Jaaaaa, hogy csak nekünk?
Bocsánat, tényleg, a belüket kidolgozták, jár a pénz nekik. Ennyiből épphogy csak el lehet tengődni hónap végéig.
Felháborító és úgy érzem én ebben az országban mint tisztességesen dolgozó állampolgár full hülyének vagyok nézve és ez sért.

Betti
Kép
betti0412

Betti a BKV-tól hetek óta nem térek magamhoz. A férjem nemzetözi közgázt. tanul most és Mo, valamint a térség országai politikai és gazdasági helyzetéről kellett hetekig írnia, kutatnia. Mo-t már Románia és Bulgária is elhagyta, a nemzetközi megítélése nagyon sz@r pont a politikai hazugsásgok, bizonytalanság, durva megszorítások miatt, ami csak a kisembert érinti. A BKV egy olyan húzás ami már bőven elég lehetne egy polgári forradalomhoz... nagyoooon dühítő.. és a hétköznapi emberek a szerencstlen sofőrőkön verik le dühüket, lásd pár héttel ezelőtt megvertek Bp-en az utasok egy busz vezetőt. Szegény ország, szegény magyarok!

Kép
leda2002

Jaj, Betti, mniden nap kiakadok ilyen híreken..de semmi másra nem kell gondolnom, csak a következő egy-két hónapra vonatkozó energia és gázáremelésre..és vidéken többet emelnek az energiaárakon, mindig is többet szoktak..és gázártámogatás és áfacsökkentést is csak a távhősök kapnak..és emelik a kommunális adót, most kaptam róla végzést..meg úgy általában természetesen az élelmiszerárakat és a szolgáltatások árait..és a jövedelmem évről évre egyre fogy..már azzal is kiegyeznék, ha csak stagnálna.most hirtelen megugrana az életszínvonalunk, ha annyit kereshetnénk, mnit két éve.De nincs annyi.Éppen csak kifizetjük a hitelt, meg a rezsit, marad kettőnknek 40-50 ezer kajára, ruhára, utazásra.Meg kell oldani, ennyi.
most már kifejezetten várom a következő választást és egyre jobban szélsőjobboldalivá válok..mert szélsőséges érzelmeim vannak azokkal szemben, akik újabb és újabb bőrt húznak le az alig két-három millió dolgozóról és azt hiszik, ohgy képesek vagyunk eltartani hétmillió embert..gondoljatok bele ez milyen sok..Arra gonodlok, ha az oly sokat szidott félkatonai szervezetek csak azokat a csoportokat lecsatolnák rólunk, adófizetőkről, akik ,mnit parazita terpeszkednek rajtunk, már jobban élnék..És most már neke mmis csak az számít, hogy én jobban éljek, ohgy az én gyerekem jobban éljen.Mert én azért nem vagyok jogodult semmilyen állami támogatásra, mert ha felkopik az állam is kifizetek mindent..8mert pl az Energiaszolgáltatók plusszbevételéből azok pályázhatnak támogatásra, akik legalább 3 hónapja nem fizetnek.Hurrá.Akkor én se adom fel!
és elegem van, az adót és járulékot nemzedékek óta nem fizető csoportokból és azokból, akik majdhogynem kizárólag állami támogatásból élnek(mert aszály van, meg most sok volt az eső elrohadt minden, vagy ,ha az sem akkor a kártevők, ha az sem ,akkor jégeső volt..), de azért a sokmilliós állami hitelből vett traktor meg kombájn mellett van a garázsban a 18 éves taknyos kölykének ba*om terepjárója..Meg még sorolhatnám, kikből van elegem..
De ilyen nép vagyunk, unformizált, fejet hajtó..
Mert megfogom a kedvenc joghurtomat a boltban és egy hónapban egyszer sem veszem meg, mert mindig visszateszem, mert nem tudom megvenni.

Na ,ezért jobb nem megnézni a fizetésüket a tiszteletreméltó elvtársaknak.

KépKépKép
tünci28

Hallottátok, hogy világon mindenhol csökken az energia ára, kivéve Magyarországot, ahol okrober 1től emelnek egy jó nagyot rajta?

Tünci annyira elkeserítő amit írsz...mi mindenáron vissza akarunk menni, de szörnyű, hogy kivétel nélkül mindenki azt tanácsolja, hogy nehogy megtegyük még egy pár évig, mert mindenki elmenni akar annyira rossz a helyzet otthon..

Szétszedték az országot az elvtársak, sajnos tényleg ki kell halnia a régi generációnak teljesen, hogy a politikai mentalitás valamelyest változhasson..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Betti hát pé után már 1 héttel vagyok most jön a beágyazódás nem szeretném alkoholal inditani meg a férjem és Én sem szeretjük a piát!! :D

Megvolt a szüret tök jó volt tele ettem magam szőlővel! :lol:

Kellemes estét!

Puszi!

Kép
grácus

Igen, itt semmi rosszabb nem történhetett, mint ez a negyven év. Megnyomorította az emberek lelkét, és nem tudunk kilábalni, szemléletet váltani, a társadalmi morál a béka segge alatt, iszonyat balfék ország bunkó emberekkel.

Tünci, itt ma gyönyörű idő volt.

Leda, de édes lehetett Barak a szülinapján. És mit kellett neki énekelni?

Jázmin, hát szóval kimostam, kifertőtlenítettem, kiszárítottam az üvegeket, cukros-rumos vízet felfőztem, miután üvegekbe tettetm a meggyet, ráöntöttem, kupak, és gőzöltem a sütőben, majd szárazdunsztba is tettem. És mégis felforrt. De legalább a lekvár finom lett.
Szakmai vélemény?

Na most csak ilyen rövid voltam, holnap megpróbálok belehúzni a visszaolvasásba.

Aludjatok jól, pussz

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hát Zaha a Happy Bd-yt felváltva a Boldog Szül-al :lol:

Kép
leda2002

Grácus, nagyon szorítok, de ez már egy héten belül kiderül szerintem.
Én ilyenkor napi szinten rohangáltam a tesztekkel és egy negatívot belevágtam a kukába, horvátország alatt. Utána lementünk vacsizni és mikor feljöttünk kikukáztam......alig halvány vonal volt, de volt. Egyébként teszt nélkül tudtam, mert a melleim a legjobb jelzőrendszerek, talán már az első napon is.

Én mindig csak azon csodálkozom, hogy az én felső vezetői fizetésem, ha egyedül laknék itt a lakásban, a hitel + rezsi után maradna úgy kb....30 ezer forint a havi megélhetésre.......
Ma magyaroroszágon luxus, hogy otthonod legyen, luxus, hogy autód legyen és az, hogy a kínain kívül máshol vásárolj.
Az irodánk egy folyosón van a segélyosztó pénztárral, mikor azok a napok vannak, az udvaron keresztül járunk, mert ellpik a folyosót, olyan büdös van, hogy nem tudsz levegőt venni, és hát látsz mindent. Az ablakunk alatt várnak a férfiak, a nők a gyerekkel felveszik a pénzt, ott meg adják át a férfinak.
A kocsmáros ismerős meg mondja, hogy akkor van ám bevétele!
Monok polgármesterét meg mindenféle jogvédők támadják, mert a segélyt a boltba utalja és ott lehet levásárolni, kivéve pia meg cigi.
Van ám felháborodás, személyiségi jog meg minden!
Olyan nekem is van, személyiségi jogom, meg himbilimbim, ami tele is van....(már bocsánat).
Párom fizetéséből épp az 50%-nál kicsit többet visznek el......
Hát mi ez ha nem rablás?
És felháborít, mikor a Zuhslag ügyben kihallgatott Újhelyi István is totál hülyének néz, bárgyú, magabiztos mosollyal az arcán, hogy igaz, ő volt az elnöke a szervezetnek, de ő nem tudta, honnan jön a pénz a működéséhez...... :shock: Borzasztó nagy baj öreg, ha valaminek az elnöke vagy és fogalmad sincs, miből is működik...és ezt így elmondja, ártatlan mosollyal és elmegy haza, ő nem tudta.....nem hát.
Szóval Leda, nehogy hazagyertek. Szép a haza iránt érzett szeretet, magyaroroszág még mindig van, csak az azt vezetők tönkretették.
Tünci, csatlakozok, én is szélsőjobb vagyok, az is voltam most is, és jövő májusban is az leszek. És felháborít, mikor a tv-ben a bal azt mondja rám, hogy aki oda szavazott az söpredék és el kell határolódni, meg hűha....
Nem, aki oda szavazott az nagyon sok dolgozó, küzdő, értelmes ember, aki élni akar végre.
Na kidühöngtem magam.

Anyósom hozott tegnap falusi csirkét, a szomszédasszony vágta, ma megfőzöm finom húslevesnek, csak előbb a férjem el kell küldenem a zöldségeshez, zöldségért.
Újabb házi őrizet ma is. Ennyi hülyeséget mint, ami a tv-ben van. Értelmes műsor nem sok van.

Betti
Kép
betti0412

Betti
Kép
betti0412

Jaj Betti a cikket végig sem tudtam olvasni.. rémisztő..

Pár évvel ezelőtt amikor megismertem a férjemet és meghallotta mennyit keresek 10 éve régiséggel és vezetői pozicióban, azt hitte, hogy viccelek.. kb.. annyi maradt nekem is miután mindent kifizettem, amennyi neked.. szörnyű!

Annyira honvágyunk van, de nagyon nagyon elkeserítő az otthoni helyzet, bizonytalanra pedig 2 gyerekkel nem mehetünk..

Csatlakozom a jobbosokhoz.. Sajnos az ország azt kapja amit választott a birka nép.. ez van!

Kép
leda2002

A cikk kapcsán: ami még borzasztó Mo-n az az igazságszolgáltatás.. amikor gyilkosságért valaki 7-8 évet kap, az röhej.. Itt 100, 300 éve, vagy életfogytiglan a büntetés.. 2xer is meggonolja magát az ember, hogy öljön vagy inkább felejtse el!

Kép
leda2002

Leda, ezt így nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy "amikor gyilkosságért valaki 7-8 évet kap Magyarországon". Ez nem általános. Minden ügy más, és igen, van, hogy valaki 7-8 évet kap, és van, hogy életfogytot, ténylegeset. Mert más volt a tettük, más volt az indíékuk, más a személyiségük, a büntetőjogi előéletük, van, hogy az áldozat is közrehat, és van, hogy erős felindulásból, elborult aggyal, esetleg "méltányolható" okból öl valaki, van, hogy előre megfontoltan, különösen kegyetlenül, egyenes szándékkal, van, hogy gyereket, és van, hogy valaki gondtalanul öl. Valaki tényleg megbánja, van aki soha. Van, aki egyszer öl és egyet, van aki sokszor, egyszerre többet. Van, aki csak előkészíti vagy megkísérli, de nem teszi meg, és van aki felbujt vagy segít, de nem ő a tényleges tettes. Ezer és egyféle variáció, emellé a sok variáns mellé a rengeteg féle elkövetőből egy. Nem létezhet sablon, tól-ig határok vannak (már az irányadó középmértéket is eltörölték), és a bírák sem egyformák, és mivel függetlenek mindentől és mindenkitől, így egymástól, nem hoznak egyforma ítéletet. Azt hiszem, az lenne a vég.
Az viszont tény, hogy nem működik jól az igazságszolgáltatás, rengeteg féle okból. Az egyik ezek közül, hogy ezekben a pozíciókban is emberek dolgoznak, akik olykor hibáznak, és ezen nem lehet segíteni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha márpedig tudja! :D

Meghalt a tiszaalpári polgármester. Dolgoztam vele egy projekten, nagyon rendes ember volt, tisztességes, normális, értelmes. Sajnálom, értelmetlen hülye baleset.

A tyúkhúsleves isteni finom lett, szinte megáll benne a kanál. A combokat megsütöttem krumplival sütőben, meg csináltam még rántott karfiolt. Végre volt időm főzőcskézni kicsit és ez nem is volt fárasztó, mert mindent csak fel kellett rakni, utána ment magától is.

Betti
Kép
betti0412

Leda én is ismerem a honvágyat, nem jó érzés, de ne gyertek haza. Ez most nem az az ország, ahol tisztességes munkával most élni tudsz. Szerintem megbánnátok.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Nem nagyon tudok bekapcsolódni, pedig minden feldobott témát megbeszélek az urammal.. :lol: De ma nem vagyok beszámítható..

Jók legyetek, puszi

Leda, ne gyertek még haza..a gyerekeknek lenne rossz, egy csomó lehetőséget veszítenének..szerintem.

Zaha, írtam, de amilyen béna vagyok ma, nem köszöntem..bocs... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.13 15:35-kor.

KépKépKép
tünci28

Ez a vasárnap olyan nyomi mindenkinél.
Én nagyon figyelek arra, hogy kis adagokat egyek, mert ha normálisan eszek, nem esik jól. Bezzeg ma benyomtam egy tányér levest meg egy nagy kanál tört krumplit, azóta világomat nem tudom, úgy tele vagyok mint egy lufi.
A forma 1 alatt szokás szerint elaludtam, csak Palikra kelek fel néha ha kiabál.
Uram elment motorozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát igen. Mostmár csak nézem én is, változnak a lehetőségek, de újak jönnek helyette.

Betti
Kép
betti0412

Van valami hülye korcs a szomszéd kertjében. Na, az reggel óta ütemesen ugat. Erősen érik, hogy valamit hozzávágok.

Betti
Kép
betti0412

kutyaugatás:ha szerencsém van ,akkor "csak "hat körük kezdődik, ahogy nő a forgalom a szomszádban..ma aludtam volna egy kicsit én is a forma egy alatt ,ha ezidőben nem jön 30 autó a szomszédba, plussz nem cseng a telefonom egyfolytában..

párom olyan időben kelt, hogy még most ebédel.Volt vmi nagy terve, hogy kimegy és rendbe teszi az udvart, de nemigen történt meg.
:?

KépKépKép
tünci28

Mi is mindig betervezzük vasárnapra, hogy megváltjuk a világot, aztán nem lesz belőle sosem semmi, csak pihenés.
Vasárnap nem is lehet mást.

Betti
Kép
betti0412

Helló, most csináltam, kér valaki?Csúsztatott palacsinta, most csak kakaós.
Zaha ezt megtanítom neked, ok?Volt mindennel össz 1 óra. :wink:
Na megyek, szekrényürítés van.

Kép

Kép
jázmin20

Húha, ez aztán a palacsinta rendes adag!

Betti
Kép
betti0412

Zaha:szalicil ment a tetejére?Én sima cukros vízben csináltam és abban is átrottyantottam a meggyet, úgy raktam üvegbe, szalicil és szárazdunszt 3 napra.Eddig nem forrt fel egy sem és a lekvárok sem.

Kép
jázmin20

Ami hiányzik és a mellette lévő kis cikk már a drágám hasában van, én még nem kóstoltam.Tiszta hülye vagyok, állandóan sütök, de néha meg sem kóstolom... :oops:
Nekem maga a folyamat a lényeg.Az alkotás! 8)

Kép
jázmin20

Azt vettem észre, hogy egy nap fekvés háromszoros házimunka torlódást hoz.
A vasalnivaló kisebb hegy lett, jövő héten kicsit neki kell látnom, meg a porkoncentráció is mérhető, a múlt héten őszöltünk ugye, így elmaradt két hét már.
Holnap jön a védőnéni házhoz, majd addigra kihozok valamit a lakásból.

Tavaly vettem egy Beba krémet csíkokra, bár én eleve csíkos vagyok, mert 76.-ról lefogytam 64re még évekkel ezelőtt és azóta a csíkok ott vannak, szóval azt már hiába kenegetem, na mindegy, tegnap elővettem, hogy bekenem a hasam és képzeljétek megéreztem az illatát, azt az illatot, amit a Franciska terhességhez kötök. Nem bírom elviselni. Kidobtam. Pedig méregdrága cucc volt, de nem bírom magamra kenni főként nem napi kétszer.

Betti
Kép
betti0412

De ez így elég diétás nem? Ha meg sem kóstolod.....olyan Norbinak tetsző!

Betti
Kép
betti0412

Megyek egy kicsit sziesztázok még én is. Majd estére visszanézek.

Jázmin ez a palacsinta meddig tart nálatok?

Betti
Kép
betti0412

Jázmin, ezt hogy merészeled?????????????????ÁÁÁÁÁ, kinyitom az ablakot, küldjed fénypostával köbüki, kapcs-ford! :lol:

KépKépKép
tünci28

WOW! de guszta ez a palacsintahegy!

Tegnap sütöttem gyümölcstortát, hosszú idő óta először. Halálunk óta először. Nem is lett olyan vészes...

Nálunk most van délutáni csendespihenő (Forma1 utáni alvás ill. netezés). Voltunk ma "kicsit" sétálni: szerintem kb. 10 km-t tettünk meg feszített tempóban :lol: közben fagyiztunk és megálltunk egy játszótéren is, ahol hintázhattam :D
Kifáradtam, tuti hogy egy hétig nem megyek sehova.

Írjatok!! Olyan jó olvasni titeket! (Kivéve a gazdasági helyzetes témákat :wink:) Sürgősen munkát kellene találnom :? :(

Kép
franka

Kérdés

Tegnap a youtube-on néztem Kandász Andrea: szülőszoba műsorát. De csak pár rész van fent, az sem teljes. Nem tudjátok hol lehet megnézni őket?

Betti
Kép
betti0412

Franka, merre keresel munkát? Milyen területen?

Betti
Kép
betti0412

[quote="betti0412"]V írta:betti0412an valami hülye korcs a szomszéd kertjében. Na, az reggel óta ütemesen ugat. Erősen érik, hogy valamit hozzávágok.

Betti, a maradék csirkecsontot... Azzal ellesz egy darabig. :lol:
aarnika

öööö.. egyelőre semmilyen területen. Olyat szeretnék, amihez nem kell agy. Csak monoton mozgás az egész. Takarítónő, polcfeltöltő....
többre nem lennék képes. De még erre sem biztos. :?
franka

[quote="jázmin20"]A írta:jázmin20mi hiányzik és a mellette lévő kis cikk már a drágám hasában van, én még nem kóstoltam.Tiszta hülye vagyok, állandóan sütök, de néha meg sem kóstolom... :oops:
Nekem maga a folyamat a lényeg.Az alkotás! 8)

Jázmin drága, átfaxolhatnál nekem egy kis adag ilyen "alkotást"! :lol: Nagyon jól néz ki!
aarnika

Betti:Norbi bekaphatja! :wink: Mi szeretünk enni, inni, ez van.
Meddig tart?Hááát, szerintem talán a keddet megéri.
Úgy látom mindenki Forma 1 néző!Helyes.Barichello mindig is nagyon szimpi volt nekem, akármelyik csapatban is volt.
Az én uram elment zenélni és meg ruhatárat cserélek, nyári elrakás, téli előszedés és kb a 6 nagykukás zsák van teli ruhával, ami nem kell.Eladom.

Franka:ügyi vagy! :D Téged is megtanítalak sütni, ha akarod.
Nálunk 31 fok van ismét, a kutyám ki van feszülve, szegény nem bírja.Én sem. :roll:

Tünci, Aarnika:kűűűdöm és szívesen...ablakokat kinyitni, indul. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.09.13 16:12-kor.

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?