Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kalmanka!

Szerintem ne hagyd abba a gyógyszer szedését, lehet, akkor felborítod a hormonjaidat is.Az orvos azért írta fel, hogy mielőbb elkezdhessétek az inszemet.A ciszta elég szar dolog, engem nyáron műtöttek, nem volt kellemes, nagyra meg tud nőni, és ha kifakad, akkor rámehet az egész petefészked.
Vendég

szia Zsu és Vicky
én nem voltam most inszemen nagyon régóta, és most egy 18 mm-est talált. Még kérdezte is, hogy ez ténylegesen a 3. napom, vagy az 1. nap csak inkább fél nap volt. Tehát ez a természetes menstruációból maradó tüsző volt. Ha nem megyek el hozzá, akkor nem is tudok róla.
Ha ezt szedem még hétfőig, akkor már 3 szemnél járok, és akkor már nem hiszem, hogy abba lehet hagyni.
kalmanka

Kalmanka, én sem tudtam, hogy két nagy cisztám van, amíg nem mentem orvoshozÉs már akkorák voltak, hogy műteni kellett.Hát nem tudom mit tegyél, én nem hagynám abba, az orvos csak felírta....
Vendég

Zsu: Gratulálok!!!ez a legjobb esküvő :D :D :D nincs cirkusz,felhajtás ,pénz pocsékolás csak a legfonosabb a házasság :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Kalmanka: szerintem nagy butaságot csinálsz ha abbahagyod!!!a dokid nem azért írta ezt fel neked,mert késztetése volt arra,hogy receptet töltögessen,hanem azért hogy minnél hamarabb gyereked születhessen :!: :!: :!: és azért mert ez a méretű ciszta már nem mondható elhanyagolhatónak :!: :!: :!: ha úgy érzzük,hogy okosabbak vagyunk a dokinknál akkor minek is járunk hozzájuk???Te tudod a Te életed,de 3-om gyógyszertől nem fog semmi extra történni :!: :!: :!: nem akarlak megbántani,csak a véleményemet írtam le...döntsd el a legjobb belátásod szerint!

Vicky: köszönöm a segítséged :D
kiss angyal

Kiss Amgyal, köszönöm szépen, tényleg így a legjobb:)
Vendég

Szytyopáné: megnéztem a mailt...a táblázatból annyi derült ki számomra,hogy az FSH értékem még nem azt mutatja,hogy változókorban lennék :wink: :D :lol: ez jó hír a nyár végére 8) Remélem Apa itthon van már :D mi Balatonfüreden lógatjuk a lábunkat 8)

Sting: tuti,hogy jók a hormonjaid,mert ha vmi probléma lenne akkor azt megmondják...nekem jók voltak az értékeim az első vvnél,viszont mostanra elromlott :( Ne érezd sajátodnak mindenki baját :wink: Neked semmi bajod NINCSEN :!: ...minden úgy alakul,ahogy megbeszéltük az inszem után a folyosón a mi kis "B" tervünket :wink: :wink: :wink: Most sikerülni fog :!: :!: :!: Különben is Emeske megtört az átkot :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kiss angyal

Helóka!

Zsu:
Szívből gratulálok!!! :lol:
Én is így mentem férjhez - titokban, ez sokkal egyszerűbb megoldás volt (és olcsóbb!), mint a közjegyző. Bár az egy hónap várakozási idő alatt majd megpukkadtam, hogy nem mondhatom el senkinek. :) Nálatok hogyan zajlott, meghívtátok a családot, vagy nem?

Kalmanka:
Én sem megbántani akarlak, de nagy felelőtlenség lenne, ha nem szednéd be a gyógyszert. Én is pont Regulont szedtem, pont emiatt. Ha minden jól megy hétfőn, v. kedden mehetk uhu-ra és elválik, h. rendbehozott, aztán uccu inszem!
Szóval, ha nem tartod fontosnak a saját tested egészségét, akkor a leendő gyermekednek milyen kuckója lesz odabenn? Most TE vagy a legfontosabb, előbb neked kell meggyógyulni, akár ilyen módon is. Egyébként ezeknek a mai szereknek asszem már nagyon alacson hormontartalma van, ne félj tőle annyira. Ha bevállaltad a stimulációkkal együttjáró hormonbombákat, akkor ez szinte semmi! Meg kell érteni, hogy a doki jót akar, ő is szeretné, h. sikerüljön - mivel ez az ő és a ti érdeketek is. A sorrend (1. a te egészséged, az optimális állapotba hozás inszemhez/lombikhoz, 2. beavatkozás) pedig fontos, különben minek a stimu! Gondolkodj el ezen és ha még mindig kétségeid vannak, hétfőn beszélj az orvosoddal. Remélem helyrebillent a lelkecskéd azóta, ügyes légy! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Angyal:tök jól irtad:mindenki baján gondolkodom!
de viszont nekem de tényleg miért nem irt fel a doki fogigátlót????????????nem nagyon értem... :oops: :oops: :oops:
ez vajon mitől függ????????

kalmanka:Szia!szerintem az orvos nem fog megdicsérni ha abbahagyod mert ezáltal felülbírálod az ő döntését és tényleg akkor minek is járunk "orvoshoz"!de te döntesz!

Sajt:bizti eltüntek a cisztáid és aztán hajrá inszem!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!
Sting!
Megyünk Hétfön Pestre és el mondom hogy mi a helyzett mert ugye csüt.kellet volna menni de akkor temetük Anyosomat!És meg kérdem a Drnöt hogy mehetnénk e lombikra és majd mond valamit.Ha lehet akkor csak folytatjuk tovább mert azt mondta a Drágám ha abba hadjuk is azzal nem hozzuk vissza a Mamát.
Akor nálad most szünet van?A Multkor meg kaptad a Privit?

Kép
rózsa11

Rózsa:igy van apa jól mondja!sajnos nem tudjátok visszahozni de az élet nem áll meg!
privit már nem tudom melyikről van szó ne haragudj :oops: :oops:
annyira kivagyok mostanság nem tudom melyikről van szó.
majd ird mi volt a Drnőnél :roll: :roll:
sting1982

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Sajnos nem vagyok orvos :wink: de szerintem ha a hormonokkal minden rendben akkor elképzelhető, hogy antagonista protokoll lesz.Legalábbis nekem ez volt, hálistennek semmi bajom nincsen, csak azért nem tudok teherbe esni mert nincsen petevezetékem. ( persze azóta kiderült az IR is )

Tüszőrepivel kapcsolatban, szerintem azért kell, egyrészt amit Vicky írt, hogy a beágyazódási hormonkezdésnek, vagy valami ilyesminek, meg nem tudom lehet hülyeséget mondok, de ugye a peték a petefészekben vannak, és amikor tüszőrepedés van, akkor ez azt jelenti,hogy akkor lökődnek ki a peték a petefészekből, és szerintem ezért kell, hogy ne a petefészekbe szúrják a tűt, hanem a kilökődött sejtet szívják csak le. Szerintem, illetve tudom, hogy az egész tüszőt leszívják, és akkor jó, ha tartalmaz ÉRETT petesejtet.

Remélem nem írok nagy hülyeségeket.......... :oops:

Zsu!
Gratula a férjhezmenetelhez, kívánom, hogy a vágyatok mielőbb teljesülhessen a tökéletes házassághoz!! :lol:

Kalmanka!
Én inkább nem szólok bele, hogy szeded e a gyógyszert vagy nem, mert bizti zokonvennéd a hozzászólásomat, annyira feldühítettél, de nem hiszem, hogy valamelyikünk is élvezné, ha pl teljesen leállítják a hormonműködését, vagy egy valag gyógyszert kell szednie!!!!! Minket is megvisel lelkileg ez az egész, de szerintem eszünkbe sem jut, egyikőnknek sem, hogy "megtagadjuk" az orvos utasításait. Isten az atyám, hogy nem akarlak megbántani, de ha ilyen problémáid vannak, akkor nem orvoshoz kellett volna menned, hanem a gólyához tárgyalni.
Mégegyszer mondom semmiképpen nem szeretnélek megbántani, ne haragudj, de nekem ez a véleményem erről. Oké, hogy ezért van ez a fórum, hogy leírjuk az aggályainkat, de döntened neked kell!!!!

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Köszi a kiegészítést, én a lombikban nem voltam ennyire otthon. Így utólag visszagondolva a sógornőm is mondta, hogy a petéket a folyadékkal együtt szívják le, ezért kell a sok folyadék és fehérje.

kalmanka: Ha a mostani mensivel nem távozott a tüsző, az nem jó. Szerintem arra vár a doki, hogy a következő kiviszi-e. Ez igazából már nem tüsző így, hanem ciszta, ebből már nem nagyon lehet baba. Bár hallottam én már mensi alatt fogant babákról, de ez nagyon ritka. Egyszerűen ez a tüszőcskéd rosszkor ért meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting baba: Szerintem azért nem írt fel neked fogigátlót a dokker,mert a köv.mensikor ki fog ürülni a ciszta,mert tuti nem akkora ami gondot okozna...és szerintem ha egy hónap alatt ez magától megoldódik akkor minek kellene még +gyógyszer!ne aggódj minden rendben lesz :!: :!: :!: lassan kezdheted a 3. és egyben ucsó inszemet :wink:
kiss angyal

Heni: köszi a felvilágosítást :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok Lányok!

Eladnám Zita West: Gyereket szeretnénk című könyvét 2000 FT-ért. Kiváló, "majdnem" új állapotban! Nekünk szerencsét hozott anno. :D A lombikunk előtt kaptam. Nem sokáig olvasgattam. :wink:
342 oldalas. Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit!

Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a gratulációt!Nálunk egészen rapid esküvő volt...szerdán bementünk az anyakönyvezetőhöz, még akkor azt hittük, hogy ő is meg tudja csinálni az élettársi papírt, de sajna nem.És akkor ránk nézett és megkérdezte, hogy nem egyszerűbb összeházasodni?Mi egymásra néztünk és mondtuk, hogy akkor legyen házasság. :D Mondta, hogy egy hónap a várakozási idő, én meg erre az feleltem, hogy én olyan sokat nem tudok várni, mert mindjárt kezdődik a lombik, erre belenézett a naptárba és mondta, hogy szombat 4 óra megfelel? :D Szóval nekünk csak pár napot kellett titkolózni :) A család nem vett részt az esküvőn, mert tegnap volt apu szülinapi partija, és sok vendég volt, nem akartam, hogy tudjanak róla, bár anyunak délelőtt megmondtam, sírt is egy kicsit, de mondta, hogy nagyon örül hogy így döntöttünk.Szóval 2 tanúval mentünk, 10 perc volt az egész.A nevem megtartottam.Én soha nem is akartam nagy esküvőt, én mindig is így képzeltem el.Úgyhogy boldog vagyok, hogy így sikerült! :D
Bocs, hogy bő lére eresztettem!
Vendég

Zsu:Hatalmas gratula!sok boldogságot kívánok nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:A"jó istenke szólna belőled",hogy 3.egyben utolsó inszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meek csicsikálni:mindenkinek jó éjt kívánok :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Köszi Sting! :)
Vendég

Sziasztok!

Jó régen írtam már ide, de most megint belekezdünk a lombikba újult erővel. Kedden beülti lesz. Azért a háttérből próbáltam követni az eseményeket. Az újaknak sok sikert kívánok a mielőbbi babásodás érdekében (persze a régieknek is :wink: )

Zsu!
Hatalmas gratula!!! Valószínű, nekünk is ez lesz, párom irtózik a nagy esküvőktől, úgyhogy ki kell egyeznem vele egy ilyen 2 tanússal

Emeske!
Gratutlálok, ügyi vagy :D Mesélhetnél kicsit az eredményhirdetésről....

Dita!
Hát apám kezdelek egyre jobban nem irigyelni az otthoni körülmények miatt. Nem tudom miért, de az az érzésem, hogy Miló érkezésével ezek a gondok csak erősödni fognak. Nem tudsz apjukra hatni valamivel? Vagy pedig az is lehet, hogy kivárod, mire a gyerek majd haverozni kezd és elmaradozik mellőletek. Csak az még lehet sok idő.....

Sajt!
Nagyon jó, hogy ennyire kitartó vagy és pozitívan tudod még a negatív dolgokat is felfogni. Nagyon ritka az ilyen. Diétához meg sok sikert, biztos menni fog, az elején a gáz.

Henikém!
Mikor cuccolunk "odaát"? :D :D :D

Angyal!
Madonna koncert tuti volt, olyan helyen voltunk, ahol iszonyat bulizós tömeg volt és hihetelen jó volt a hangulat, mindenki táncolt és élvezte a koncertet. Az az elázás a végére nem nagyon hiányzott, de akkor stílusosan pont a "nothing gonna stop me" -t énekelte.

Szöszi!
Jó volt veled újra talizni, ne búsulj, hamarosan te is kezdhetsz újra. Még jó, hogy megcsinálták ezt a vizsgálatot és dobtál ki még több pénzt az ablakon. Jó lenne már te is a babásba írogatnál, csajé :roll:

Sting!
Hajrá 3.ik egyben uccsó inszem!!!!!! :D

Vicky!
Nagyon jók lettek a nyaralásos képek!!! Az új fürdőrucidat avattad fel? Bocs, hogy a múltkori privire már nem válaszoltam, nem direkt, csak időhiányában. Remélem nincs hari :D Örülök, hogy jól vagytok. Diétát kibírod most már kórház nélkül, vagy még vissza kel menned?

Kalmanka!
Szerintem nem érdemes az orvos utasításait felülbírálni, biztos, hogy jobban ért hozzá, mint mi. Különben Ő jönne hozzánk rendelésre :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

ronci: Igen, ezt a fürdőruhát vettem és nagyon jó volt. Remélem nem kell a cukrom miatt kórházba mennem, hetente ellenőrzés van a dokinőnél és ha nem jókat mérnék, akkor emelni kell az inzulinon. Te most hogy állsz?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Visszaültetik kedden a fagyisokat, ez lesz most a 2. lombik próbálkozás. Tüszőrepit is beadtam már pénteken. Mától megint ezt a fránya Utrot kell használni. Teljesen elszoktam már a rendszertől, furcsa visszaállni újra. Két hét múlva meg eredmény. Hát nagyon kíváncsi leszek, hány csík lesz a tesztemen (2 vagy 3 :D :D )
Jó, hogy nem kell állandóan a kórházban lenned. Legalább ezt megúszod, ha már az inzulint nem.

(Rodin)
rony77

Szia Rony, köszönöm:) és kedden gondolok rád!:) Mi is ebben a hóban kezdjük a lombikot.Már nagyon várom!

Egy kérdésem van: a házassági anyakönyvi kivonatot le kell fénymásolni, vagy az eredetit vigyem be?
Vendég

rony: Akkor drukkolok a lombikhoz. Remélem ez már sikerülni fog. Ma nekem is eszembe jutott az utrós 12 hét és nem hiányzik. Mondjuk nem tudom, hogy inkább 3x1 utro, vagy 2xinzulin. Elég macerás ez is, az is ha az ember nem otthon akarja beadni. De megoldottam. Sajnos a szurizás egész jól megy, az inzulint könnyebb beadni, mint a merionalt.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, igazad van, jó lesz nekem az Utro :D :D :D

Habár mióta olvasom, hogy a másik topicban mennyire megszenvedtek ezzel a terhességi cukorral, azóta én is nagyon odafigyelek, mit eszek hátha segít ez valamit.

(Rodin)
rony77

Sziasztok
Hát kaptam hideget meg meleget, az biztos.
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak és amire még emlékszem, hogy mit mondott a doki, amikor vizsgált. Ezek alapján és a mostani lelkiállapotom szerint döntöttem. Nekem nem fontos még, hogy mindenáron a jövő hónapban kezdjük az inszemet (mert ezért kaptam a fogi gátlót, hogy tuti ne legyen akkor ott egy ilyen bennragadt tüsző). Ha nem megyek el az orvoshoz, nem is tudok meg egy ilyen bennragadt tüszőről, és így mentem volna akár a jövő hónapban egy kezdésre. Az orvos viszont azt gondolja, hogy én azért jövök, hogy gyereket akarok. Ami persze így van, de nem biztos, hogy ilyen tempóban és ilyen áron.
Na mindegy, minden eset más, én nem voltam rá kész, hogy ezt beszedjem, de ha a jövő hónapban is így alakul, és bővebb felvilágosítást kapok a miértekről, akkor majd esetleg másként döntök.
Köszi a hozzászólásokat és tapasztalatokat.
kalmanka

Sziasztok, új vagyok. :)

Augusztus óta vagyok BMC-s, előtte SOTE I-re jártam, bár nem tudom minek.
:(
Nekem is az előző intézményben fogigátlót írtak fel cisztára, nagyon utáltam, de beszedtem. Soha nem szedtem és abszurdnak tartottam, hogy éppen most… amikor 36 évesen gyereket akarok és nem kis ideje ezért küzdünk.

Most is volt cisztám, ráadásul kettő. Mondtam, hogy gyógyi nem használt, így ezért vagy másért de tanár úr azonnali leszívást írt elő, de hála most a második mensi után már csak egy 28 mm-es tömlő maradt.
Pénteken meg is szabadultam ilyen módon a cisztámtól, nem volt egy leányálom, de hát ez van. Ugyanolyan, mint a túszőleszívás lombik előtt, csak altatás nélkül és nem huszonvalahányat szívnak, hanem csak egyet, illetve kinek mennyi van.

Örülök, mert elegem volt már az időhúzásból a másik helyen.
Ha megint gyógyszert akartak volna felírni, akkor elmondtam volna az aggályaimat, illetve kértem volna ezt a megoldást, de azt nem mertem volna szerintem megtenni, hogy felírja és nem szedem be...
vörösmacska

Sziasztok!!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, nagyon jól estek!!!! :D
Szóval: 10-én kellett mennem az előírás szerint. Még sosem jártam ilyen közel a kiirt időponthoz. Szerencsére kevesen voltak, leadtam a P--it és reméltem nem tart sokáig. Egyszer csak szólitott a doktornő, bementünk, ő előre,én megálltam az ajtóban. Szólt, hogy menjek csak. Kérdezte hogy vagyok és hogy csináltam-e tesztet. Mondtam, hogy nem. Nem akarta elhinni. Mosolygott és mondta, hogy pedig POZITIV lett. Alig értem el a székhez, felfoghatatlan érzés volt. De jó nagyon. Persze elsírtam magam, ő meg vigasztalt. Aztán megbeszéltük, hogy 1 hét múlva UH és,hogy elég az Utrom otthon.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. Ja, és kint várt velem egy lány, neki az 1 lombikja volt, többször találkoztunk már. Később hivott, hogy neki is sikerült!!!
Kép
emeske

Emeske, én is gratulálok, nem elég hosszú egy ilyen jó üzenet sem, írjál még akármennyit, hát ezzzt öööröömmm olvasni! Gratulálok!!!! :D :D :D
vörösmacska

emeske: Nagyon örülök, hogy ilyen sikeresek voltatok. Jól drukkoltatok egymásnak. Vigyázz magadra és természetesen várunk a babás fórumban is.

kalmanka: Te tudod, te érzed a dolgaidat. De! Szerintem csak a saját idődet húzod. A sógornőmnek volt, hogy gyógyszer mellett is csak két hónap alatt távozott a cisztája. Nekem szerencsére 1 hónap mindig elég volt. Nem tartom jó ötletnek, hogy homokba dugod a fejed, mert attól, hogy ebben a hónapban semmit nem csinálsz a cisztáddal, azért az még ott van. Szerencsés lehetsz és a jövő hónapban már nem lesz ott, de lehetsz peches is, mint vörösmacska (Üdv a BMC-ben) és akkor veszítesz még egy hónapot. De félre ne érts, érted haragszom, nem ellened. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Szióka!

Rony:
Keddre nagyon drukkolok!!! :D
++++++++++++++++++++++++

Vörösmacska:
Üdv minálunk, növessz gyorsan pocit! :)

Emeske:
Megható a sztorid, hüpp-hüpp.... Én is akarok ilyet!!! Olyan jó, hogy neked sikerült és a másik lánynak is, talán tényleg beindul a babaeső! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Emeske: akkor nem Téged láttalak :D úgy tünik akkor,hogy az a nap a tesztelősöknek szerencsés volt :D :D :D nagyon örülök és nagyon vigyázz a "kis"csodádra :D

Sajt: Neked is lesz ilyen élményed :D :D :D

Rony: Madonna tényleg stilusos volt :lol: Holnapra mennek a drukkkkooookkkk 1000-rel :D Holnap jelentkezz :!: Nagyon várom :D

Sztyopáné: Holnap szeretném ha briliáns soraidat olvashatnám :lol: (remélem minden rendben lesz VELED és kezdheted az inszemet)
kiss angyal

Vörösmacska, üdv itt nálunk! :)

Hát a hétvégi titok esküvő miatt egy-két családtag megsértődött, ami várható volt...sajnos.Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem fogják fel, hogy sürgős volt és én egyébként sem akartam soha nagy esküvőt! 7és fél éve vagyunk együtt a párommal, eddig az volt a baj hogy nem esküdtünk, most végre összeházasodtunk, és húzzák a szájukat, nem hogy örülnének velünk együtt!Na mindegy...minden csoda 3 napig tart! Majd túllesznek rajta!:)
Vendég

Zsu:
Nálunk nem sértődtek meg a rokonyok, furcsállták, de örültek. Legalább nászajándkra sem kellett költeni. :) Majd megbékélnek, a lényeg, hogy nektek így is jó volt!

Csajócák jójcakkát! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Zsu: az eskövő Rólatok szól :!: Ha nektek így volt jó,akkor ezt mindenkinek el kell fogadnia :!: Tényleg minden csoda 3-om napig tart :wink: Legyetek nagyon BOLDOGOK :D
kiss angyal

Igen, én is úgy gondolom, hogy ez az esküvő rólunk szólt, a mi napunk volt, és mi így éreztük jónak.De azért a drága anyukám már tervez egy bulit október elejére. :) :)
Köszönjük szépen a jókívánságokat!
Vendég

Sziasztok!

Vörösmacsek:
Üdv itt nálunk, mielőbbi pocakosodást kívánok neked (is), a ciszták pedig monnnyyyanak le!!!!!!

Ronykám:
Drukk a mai beültihez, ezek szerint te előbb átmész "odaátra" ( kb 2-3 hét múlva :wink: ), szóval neked kell fogalnod a helyet számomra. :lol: :lol: :lol: Volt valami enyhe stimud most a fagyik előtt???

Kalmanka:
Vickyvel értek egyet, de te tudod, mi csak jót akartunk.....

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok!

Megérkeztem B.M.C.-ből. Megkaptam a szurikat és indul a 2. inszem :lol: . Zeke doki mondta, hogy nagyon PCo-s vagyok :cry: ezért emelte a szuri adagomat. És elakart küldeni I.R.-re amin kb 1 hónapja voltam privátba. Mondta, hogy nem írhat föl gyógyszert rá úgyhogy keressek egy jó belgyógyászt :shock: . És csajok 20perc alatt végeztem!!!! :shock: :D

Rony: hajrá beülti!!!!!!!

Zsu: gratulálok az esküvőhöz. Nálunk az volt a baja a rokonságnak, hogy minek csinálunk esküvőt :?

Vörösmacska: üdv itt nálunk és mielőbbi babásodást!!!

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Sztyopáné:
Mindig ezek a rokonyok... :) Nem lehet rajtuk kiigazodni. :D

Én is ma voltam a BMC-be. A ciszták lemonytak, baci nuku, kaptam 10*1 Merionalt, ja és én is kb. fél óra alatt végeztem - mindenestül!!! Kedden kell újra menni, majd elválik lesz-e inszem.
A mnyh-ám 3 mm volt, a dokim kevesellte. Ráadásul a fogigátló befejezése után (ami aug. 31-én volt!) max. a hatodik napon meg kellett volna jönni, de csak most látogatott meg a bládi - na ez nem tetszett a dokimnak. Furcsállta a dolgot, de azt javasolta, hogy vágjunk neki, hátha...
Tudjátok az az érdekes, hogy tegnap voltam a lélekgyógyásznál, aki szerint pihentessem a mesterséges megtermékenyítést márciusig. Még az is lehet, h. igaza van, de már 37 múltam és annyit vártam, félek, h. kicsúszok az időből... Úgy döntöttem ezért, h. nekikezdünk az inszemnek, talán összejön. A mnyh-ámat pedig valahogy jól megnövesztem addigra! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

JA! Én az ókorban inszemeztem utoljára, mintha úgy rémlene, hogy fél vízzel kell felszívni a merionalt... :oops: Valaki megerősítene benne? Ma este már böketnem kell magam a Zurammal.
Előre is:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szia sajtocska!
Én is kedden megyek vissza, jó lenne találkozni! De addig még pontosítunk :D :wink:
Merionalhoz nem értek mert nekem Puregonom van.

csajok: metformint csak belgyógyász írhatja föl?

Kép
sztyopane

Igen, csak beles :), esetleg endokrin.
Kedden kb. 8,30 és 9 között érek oda.

Pá Drágáim!
sajt@

kb. én is , ha nem szól bele egy kis dugó :shock: :? Akkor megyek beleshez :lol:

Kép
sztyopane

Rony: mi volt ma a B.M.C.-be megkaptad a fagyisokat?

emeske: te mikor mész UH-ra?

angyalka merre vagy?

Kakti, Vicky, Tigriske?

Kép
sztyopane

Sziasztok,

Sztyopáné: itt vagyok :D nekem hétfőn kell mennem a BMC-be :cry: most sem találkozunk :?

Vörösmacska: üdv :D

Sajt: nem értem ezt a mhnyálkahártyát :oops: nekem tényleg mindig azt mondja a dr.nő a 3 mm az a normális :shock: ...,mindegy igyál sok vizet,egyél turót,tonhalat és méhpempőt...és növeszd jó vastagra azt a fránya mnyh-t...Neked ez most hanyadik inszemed lesz :?:

Tigrincs,Kakti: merre vagytok :?: jól vagytok :?:
kiss angyal

Sziasztok!
Itt új vagyok,én is a BMC-be járok,vagyis most kezdtem 3-án.Már voltam a 3-ik napi vérvételen.A kérdésem az lenne,hogy mennyi idő múlva lehet érdeklődni az eredmény után?

Kép
cukigabi
Budapest

Kiss Angyal:
A BMC-ben három inszemen vagyok túl, előtte fizetősben is volt egy. Tényleg! :idea: Sokat kell inni, majd elfelejtettem...
Kár, h. te nem keddeskedsz megjelenni. :lol:
Te sem tudod, hogy fele vizes-e a Merional?

Cukigabi:
Szia! Mielőbbi babásodást kívánok! :) Sajna nem tudom, nekem már olyan rég volt...

Pá Drágáim!
sajt@

szia Cukigabi: mielőbbi pocakosodást neked! Hát nem tudom mikor érdemes őket hívni mert én nem kérdeztem meg csak mikor megvolt mind a 3 vérvétel és mentünk konzultációra :oops:

angyalka: igazán áttehetnéd magad keddre :wink: :lol:

sajtocska: lakás???

Kép
sztyopane

Kösziiiii!
Holnap megyünk,páromnak lesz vizsgálat,lehet rákérdezek! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi:üdv itt nálunk :D Én nem telefonáltam,hanem amikor legközelebb mentem akkor rákérdeztem...

Sajt:foggalmam sincs,mert én képtelen vagyok ilyen mélységig résztvenni ezen műveletben,én csak a hasamat tartom :? nem tudom sajna :(
kiss angyal

:lol: :lol: :lol: Én is csak tartom! Megyek is mert Férjecske-Uracska dottóre már bemosakodott!
Az én dolgom a rinyálás! :lol:

Lakás? Az mi? :lol: Már hetek óta kész lennénk, ha az asztalos megcsinált volna 1 - azaz egy db szekrényt és 1 db polcot! :twisted:
Nem nyafizok, azért jobb lett, mint volt 1000*!

No, jojcakkát, asszem a bökő után már nem lesz kedvem megmozdulni...

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?