Sziasztok!
Jó régen írtam már ide, de most megint belekezdünk a lombikba újult erővel. Kedden beülti lesz. Azért a háttérből próbáltam követni az eseményeket. Az újaknak sok sikert kívánok a mielőbbi babásodás érdekében (persze a régieknek is
)
Zsu!
Hatalmas gratula!!! Valószínű, nekünk is ez lesz, párom irtózik a nagy esküvőktől, úgyhogy ki kell egyeznem vele egy ilyen 2 tanússal
Emeske!
Gratutlálok, ügyi vagy
Mesélhetnél kicsit az eredményhirdetésről....
Dita!
Hát apám kezdelek egyre jobban nem irigyelni az otthoni körülmények miatt. Nem tudom miért, de az az érzésem, hogy Miló érkezésével ezek a gondok csak erősödni fognak. Nem tudsz apjukra hatni valamivel? Vagy pedig az is lehet, hogy kivárod, mire a gyerek majd haverozni kezd és elmaradozik mellőletek. Csak az még lehet sok idő.....
Sajt!
Nagyon jó, hogy ennyire kitartó vagy és pozitívan tudod még a negatív dolgokat is felfogni. Nagyon ritka az ilyen. Diétához meg sok sikert, biztos menni fog, az elején a gáz.
Henikém!
Mikor cuccolunk "odaát"?
Angyal!
Madonna koncert tuti volt, olyan helyen voltunk, ahol iszonyat bulizós tömeg volt és hihetelen jó volt a hangulat, mindenki táncolt és élvezte a koncertet. Az az elázás a végére nem nagyon hiányzott, de akkor stílusosan pont a "nothing gonna stop me" -t énekelte.
Szöszi!
Jó volt veled újra talizni, ne búsulj, hamarosan te is kezdhetsz újra. Még jó, hogy megcsinálták ezt a vizsgálatot és dobtál ki még több pénzt az ablakon. Jó lenne már te is a babásba írogatnál, csajé
Sting!
Hajrá 3.ik egyben uccsó inszem!!!!!!
Vicky!
Nagyon jók lettek a nyaralásos képek!!! Az új fürdőrucidat avattad fel? Bocs, hogy a múltkori privire már nem válaszoltam, nem direkt, csak időhiányában. Remélem nincs hari
Örülök, hogy jól vagytok. Diétát kibírod most már kórház nélkül, vagy még vissza kel menned?
Kalmanka!
Szerintem nem érdemes az orvos utasításait felülbírálni, biztos, hogy jobban ért hozzá, mint mi. Különben Ő jönne hozzánk rendelésre