Új privát üzeneted érkezett!

Hello gtimi!

Nekem egyenlőre csak a mellem érzékeny és a hasam alját érzem gyakran, mintha izomlázam lenne, vagy havi előtti görcs.
2-3 napja esténként nem vagyok valami jól.
Pici hányinger, émelygés. De nem tudom eldönteni, hogy ez most a törpikétől van-e, vagy valami más. De nap közben meg semmi bajom.
A szagok már engem is egyre jobban zavarnak.
Meg persze fáradékonyság és minden percben aludnék.
De érdekes, mert reggelente meg 8-kor felébredek magamtól, és nem bírok visszaaludni.

Mi volt a gond a vonalzóddal?

Stiby

Kép
stiby

Sziasztok!

Én is üdvözlöm az új kismamikat és gratula nekik :lol:

A tüneteim nekem is hasonlóak, a melleim sokat nőttek, keményebbek és nagyon érzékenyek...
Az émelygés a hányinger egész nap velem van...csak akkor nem érzem ha épp eszem valamit...de aztán utána ismét....:roll:
Még indig nagyon fáradékony vagyok...korán elalszom este...
A szagok meg teljesen kikészítenek...a tízszeresére nőtt meg a szagérzékenységem..sokszor már a szagoktól vagyok rosszul... :wink: :roll: :x :?

Remélem jól vagytok... :)

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hello!

Volt már valaki védőnőnél?
Én jövő héten kedden megyek az első ultrahangra, és azt mondta a doki, hogy ha ott minden rendben volt, akkor menjek a védőnőhöz, és jelentkezzek be nála. Ő majd elmond minden félét.
Már alig várom. Számolom a perceket, hogy az első ultrahangon láthassam a pindurkát. Annyira izgatott vagyok, hogy azt el sem tudom mondani.
Ti voltatok már valamilyen vizsgálaton? Védőnő? Ultrahang? Vérvétel...stb.??

Pussz. :D

Kép
stiby

Stiby

Én uh-on már voltam, múlt héten hétfőn...akkor még csak a petezsák látszott...azt mondta a doki, hogy jövő7en menjek vissza és akkor utána mehetek majd védőnőhöz meg laborba stb....
Már várom nagyon...remélem jövő7en már szívhang is lesz :lol:
Neked fogadott orvosod van?

pussz

Iner

iner

Iner!

Egyenlőre nincs fogadott orvosom.
Talán majd a félidőben fogadok egyet.
Még nem tudom. Annyira még nem ismerem az orvosokat.
De van egy, akinél a barátnőm szült, és őt sokan dícsérik.
De még azt sem tudom, hogy Keszthelyen, vagy Zalaegerszegen szüljek-e.

Remélem az én uh-mon is rendben lesz minden.
Ha jól látom kb. 1 hét van köztünk. Remélem nekem is már látszani fog a törpe, és a szíve is hallható lesz.
Hüvelyi ultrahangot csináltak, ugye?
Te már fogadott orvosnál voltál?

Üdv: Stiby

Kép
stiby

Én voltam már védőnőnél megkaptam a kiskönyvet megmérte a súlyom a vérnyomásom vizeletet kellett vinnem abból fehérjét acetont nitritet és cukrot nézett de mind negativ lett szerencsére.Fogadtam fel tegnap orvost is október 8.-án megyek hozzá a magánrendelésre.A vonalzómmal csak annyi volt hogy nem jó kódot irtam be de már jó minden. :P
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Nekem egyedüli tünetem a hányinger. Kendével is nagyon sokat hánytam, azt hittem most megúszom. De úgy látszik nem. :(

Dokihoz szept 23.-a körül megyek, addig úgy gondolom nem érdemes. Védőnőhöz meg csak utána.

Ja, és ugyanannál a dokinál tervezek szülni, akinél Kendét is, nekem Ő fogadott volt.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Stiby,Anita!

Üdv itt! Jó babavárást nektek is! :D

Zsuzsi

KépKép

KépKép
susycat
Kocs

A táblázathoz milyen adatok kellenek?

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok
Tunetek mostanaban elegge enyhultek. Vagy csak hozza szoktam az allapothoz. Az emelyges tovabbra is itt van mint kedves jo barat de probalok nem oda figyelni ra :P Aztan van meg fejfajas bar ez lehet mastol is. A melleim nonek feszulnek de nem fajnak. viszont rengeteg szep kek er van rajtuk. Hat kb ennyi.
Nekem is fogadott orvosom van de eleg erdekes lesz a terhes gondozas mert neki nincs maganrendelese mert foorvos a korhazban a szuleszeten. Szoval majd meglatom hogy lesz de azt mondta elvallalja a szulest is. Szoval majd kiderul.
puszi
Tide

Kép
tide33

Sziasztok!

Orvoshoz én jövő héten megyek először, s gondolom, ő aztán majd elküld UH-ra, és elmondja a tudnivalókat.

Nekem a hasam fájdogál néha picit, illetve tudjátok, mit vettem észre? Azt, hogy ha hirtelen változtatok helyet, akkor is megfájdul, olyan jó erősen, mint menstruáció előtt, és az egész kb. 2-3 percig tart. Például mikor fekszem, és felkelek pisilni. Olyan érdekes.

Továbbra is érzékenyek a mellem, ha megnyomom, fájnak is. Azt hiszem, hogy mintha a melltartóimban kissé össze lennének nyomva. Szerintem kicsit megduzzadhattak, mert olyan látványt nyújtanak az egyébként tökéletes melltartóimban, mintha kis akarnának belőle buggyanni. :D
Ma egy rozoga buszon utaztam, amely az összes kátyúba is belement. Hát, mondanom se kell, hogy minden alkalommal felszisszentem, amikor belement valami gödörbe.

Nekem ennyi tünetem van. Hányinger, émelygés nincs, nem eszem többet vagy kevesebbet se, nem kívánok semmilyen extra dolgot, csak amiket eddig is ettem. Szagokra se vagyok érzékeny. Viszont észrevettem, hogy többet iszom, sokszor vagyok szomjas.
Vendég

Sziasztok!

Én fogadott orvoshoz járok...neki szerencsére uh-ja is van így azért nem kell külön rohangálnom...hüvelyi uh-on nézett meg először, sztem még jövő7en is azzal fog...de majd kiderül...

Stiby! Igen kb. 1 hét van köztünk.. :)

Sellon!
A hirtelen helyváltoztatásoknál nekem is megfájdul a hasam...errem mostanában kezdtem odafigyelni, kicsit lassabban állok fel meg
ilyenek...
És én is sokkal többet iszom..egyfolytában szomjas vagyok, a napi 1,5 l simán lemegy, pedig volt amikor kb 0,5l-t ittam egész nap...
Tök érdekes...

Szép estét mindenkinek

pussz

Iner

iner

Én is magánorvoshoz járok, de azt hiszem, nincs a rendelőjében UH-ra lehetőség.
Ti mennyit fizettek alkalmanként az orvosnak magánrendelésen? Nálunk 5000-6000 forint között van egy terhestanácsadás alkalmanként.

Én mindig elfelejtem, hogy lassabban álljak fel vagy mozduljak meg, amikor például alszom. Leginkább éjszaka fordul elő, hogy felkelek pisilni, és mire kiérek a vécére, úgy megfájdul a hasam, hogy csak na. Meg is szoktam nézni a vécépapírt, nehogy egyetlen csepp vér is legyen rajta, de hát persze már tudom, hogy ez a kis picike úgy beköltözött, hogy csak na! Már úgy szeretném a kezemben tartani! 8)

Hát, én is folyton szomjas vagyok. Alapból a sós, savanyú ételekt szeretem, de idáig is így táplálkoztam, most mégis több folyadékot kívánok. Pedig mindig vizet vagy szódát iszok, egyrészt az alakom miatt (10 kilót engedélyeztem magamnak), másrészt azért, mert az oltja jól a szomjat.
Vendég

Sziasztok,

Én is- én is szeretnék a táblázathoz csatlakozni :) és köszi, hogy megcsinálod:)

Én már voltam az első uh-on a múlt hét csütörtökön, és már akkor láttam a Pocaklakót, és a szívhang is megvolt:)
Legközelebb 25-én megyek, és majd utána kell mennem a védőnőhöz, nekem ezt mondta a doki.

Nekem ez a 7. hét, és pár nappal ezelőttig úgy gondoltam, hogy tök jó nekem, mert megúszom a hányingert. Na ja :) gondoltam én:) Most már kijut nekem is belőle, ma reggel és délelőtt 3 órán keresztül gondolkodott a gyomrom, hogy mi legyen :D

jó pihenést mindenkinek,
Mandula

Kép
mandula11

Sziasztok!

Ma is csináltam egy tesztet, biztos ami tuti alapon. :)

A feslő a hétfői, az alsó mai:

Kép

Úgy örülök! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok
Anita azt hiszem most mar tenyleg biztos a kisteso erkezese. Gratulalok meg egyszer.
Tide

Kép
tide33

tide, köszönöm! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita!

Gratulálok! Nagyon örülök nektek! :lol:

Én továbbra is émelygek, néha már alig bírom...
Remélem nem tart már sokáig...
Ma megmondtam a gyerekeknek is a suliban, hogy jobban vigyázzanak rám, olyan aranyosak, már most készen vannak h mi lesz ha elmegyek... :cry: Sajnálom őket, de a baba az első :roll:

Hogy vagytok kismamik???

pussz mindenkinek....

Iner

iner

Sziasztok Lányok!
Ma egy kicsit jobb a napom tegnap fel se birtam kelni olyan rosszul voltam.Ma vettem banánt és elevitet ezek segitettek enni is tudtam már végre nem vagyok éhes. :lol: Iner mi nagyon fej fej mellett haladunk na és Tide is.Nagyon összehangoltuk a dolgokat. :P
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Teljesen együtt érzek mindenkivel.
A tüneteim nekem is megvannak. Ma felettébb rossz volt a napom.
Émelygés, hányinger (eddig azt hittem, hogy megúszom), levertség, fáradtság, minden szagtól rosszul voltam.
Persze mindennek a tetejében kedves párom ma halat filézett a lakásban. Gondolhatjátok mit éltem át az miatt az átkozott halszag miatt....

A hirtelen mozdulatok nekem is betesznek, úgyhogy arra nagyon kell vigyázni. Meg emelgetni sem szabad, nekem attól is mindig megfájdul egy kis időre. És már azt is észrevettem, hogy amikor kocsival megyek, hiába megyek lassan, a zötykölődéstől is fáj a pocak.
Sőt néha még az övet is szorosnak érzem.

Szed valaki femibion 800-at? Meg vagytok vele elégedve?

Remélem azért mindenki jól van, és bírjátok a terhesség rossz oldalát is. Én nem bánom a tüneteket, addig is tudom, hogy minden rendben. De kár, hogy a pasik ezt nem érezhetik. Sokan azt hiszik, hogy csak megjátszuk a dolgot. De ha tudnák...

Kép
stiby

Nekem fáj a mellem érintésre, és továbbra a hasam is, mint már írtam, akkor, amikor fekvés után felkelek és mozgok.

Nekem hányingerem ugyan nincs, de egész nap nem kívánok semmit, a gyomrom olyan érzékeny. Igaz, nekem régebben is voltak ilyen napjaim, mert egyébként se vagyok nagy evő, így nem tudom, hogy ez most a terhességnek tudható be vagy csak a szokásos.

De nem is fontos, a lényeg, hogy olyan boldog vagyok!
8)
Vendég

Nekem továbbra is "csak" hányingerem van. Gondolom később jön az álomkór, majd a végén a gyomorégés... Én gravidát szedek. Nekem jobban bejön, mint az elevit. Ti elmondtátok már a családnak? :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

De jót nevettem! Szinte mindenkinek más a baja! :D

Igen, mi már elmondtuk a családnak a nagy hírt, másnap, hogy pozitív lett a teszt.
Vendég

Nálam anyu tudja, meg a barátnőm, és persze a párom.
Megvárjuk az ultrahangot, és megkérdezem a dokit, hogy mikor ajánlatos elmondani.
De már alig bírom magamban tartani.

Elevitet én sem akartam szedni, de nekem még a terhesség előtt a doki ezt ajánlotta.
Én a terhesség előtt más elkezdtem szedni.
Amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, akkor kezdtem el szedni a vitamint.
Gravidát a nagybátyám felesége szedett. Neki bejött. Neki most 4-5 hónapos a kislánya. Annyira édes.

Kép
stiby

Sellon!
De irigyellek!
Már én is úgy elmondanám mindenkinek. :shock:
De a párom sem akarja egyenlőre elmondani.
Azt mondta, hogy az ultrahangot még várjuk meg.
Végülis, addig már kibírom. Már csak 5 nap.
....... ....... nem is olyan kevés az az 5 nap... ..... ... :cry:

Kép
stiby

Én valahogy nem is gondolkodtam azon, hogy elmondjam vagy sem. Annyira boldog voltam, úgy kikívánkozott belőlem az egész, hogy elmondtam. Nem is tudom...valahogy lelkiismeret-furdalást éreztem volna, hogy titokban valami szörnyűségre várok, csak azért nem mondom el....én igenis hiszek ebben a pici kis babában, hogy tudja, mi a dolga, és szépen fejlődik, és már itt van velünk s a miénk. Olyan nagyon várom már!
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma megvolt az első ételundorom...fuuu nagyon durva...én a suliban szoktam kajálni és tök fini kaják vannak mindig :lol: De ma egyszerűen rosszul lettem a párizsis hússzelettől, amint megláttam...meg sem bírtam kóstolni....anyukám mondta h ez fiúra utal...ők ilyen válogatósak... :) hát majd meglátjuk....reménykedem :lol:

Én gravidát szedek, már azóta, hogy tervezzük a babát, de csak az első 3 hónapban szeretném szedni...nehogy óriás bébi legyen :wink:

A biztonsági öv nekem is szorítani szokta a hasam meg már övet sem tudok hordani, és már csak egy gatyám van ami kényelmes és már bejártam az egész várost de sehol sem találok jó gatyát...a terhes gatyók meg még nagyok áááá
Ti hogy vagytok ezzel??? :roll:

pussz

Iner

iner

Iner!

Én Elevitet szedek, szintén teherbeesés előtt kezdtem el szedni, még kb. másfél havi adagom van. Ha elfogy, nem tervezek többet venni.

Rám még természetesen az össze ruhám jó, de már én is gondolkodtam, hova megyek venni, ha aktuális lesz. A Mammutban van kismama-ruhabolt, de nem tudom, milyen árban. Illetve még a C&A-ban van ilyen részleg. De nem fogom túlzásba vinni, pusztán néhány ruhadarabot akarok venni, amivel kihúzhatom a telet.
Vendég

Hello mindenkinek!

Vegigolvastam a topikot a veszekedestol a tunetekig :).
Gratula minden kismamanak - szeretnek en is csatlakozni!
Kedden lett pozitiv a tesztem, utolso menzesztol szamitva 4 het es 2 nap a babaci kora.
Van mar ket lanyom, 5 es 13 evesek, nagyon varjak a kistesosot.

Tunetek kezdodnek, mellfeszules, enyhe hanyinger, szedules, almossag, de ez meg semmi (tapasztalatbol mondom).

A masodik terhessegemet vegig babaneteztem egyebkent :).

Andi
Vendég

Trompipi!

Üdvözlet közöttünk! Gratulálok!
Egész közel állunk egymáshoz, ami a szülés időpontját illeti. Lesz állítólag táblánk is, az egyik kedves fórumozó felajánlotta, hogy csinál.

Felteszem én is a pozitív tesztemet (lefotóztam közelebbről is, ez készült augusztus 31-én).

Kép

Ti vezettétek a ciklusotokat a Ciklus.hu-n? Én már közel két éve igen. Ott fent van a legutóbbi, augusztusi sikeres ciklusunk diagramja is.
:oops:
Vendég

Szia Trompipi, üdv közöttünk, és én is gratulálok :D

Én elevitet szedek, egyenlőre semmi bajunk tőle:)
A ruhák: az igazat megvallva, nem vagyok egy nádszál alkat, és természetesen állandóan fogyókúrázom :) Év elején viszont candida-gyanusként kihagytam a szénhidrátot az étrendből, aminek köszönhetően fogytam jónéhány kg-ot. Szóval, most jól jönnek azok a ruhák, még egy ideig beleférünk mindketten a nadrágokba:)
Persze, most már nincs fogyókúra, csak az és annyi, amennyi jól esik:) de hát mikor mi, mert én is émelygek néha ...

Mi már elmondtuk a szűk családnak: szülők, testvérek, a többiek ráérnek, ha már kicsit haladtunk a közepe felé:)

Kép
mandula11

Sellon, Mandula11, koszonom az udvozlest :).

Sellon, veled valoban kozel allunk datum-ugyileg. En jovo hetre tervezem az orvost. Belgiumban elek es egyelore fogalmam sincs, itt hogy mennek ezek a dolgok. A ket lanyomat Magyarorszagon szultem.

En semmifele vitamint nem szedek, csak folsavat.
Van egy teoriam is: mikor a nagyobbik lanyommal voltam terhes, nem szedtem egyaltalan semmit. A gyerek makkegeszseges.
A kicsivel vegig szedtem az Elevitet. 4400 gramm lett, csaszarral tudtam csak megszulni. Es eleg sokat volt beteg az elso 3 evben.
Sokan mondtak, a vitamonoktol nagy gyerekek szuletnek - nekem bejott. Persze egy pelda nem pelda...
Ezen kivul azt is hallottam, itt betiltottak, de ennek meg utanakeresek.

Mas: vegre sikerult ugy aludnom, hogy nem keltem fel minden percben pocit tapizni :D.
Vendég

Jó reggelt!

trompipi, üdv köztünk. gyűlünk-gyűlünk. Én azt olvastam, hogy nincs köze a vitaminnak a baba nagyságához. Én szedtem a fiammal evevitet, és 2850 gramm lett. Alapból sem vagyunk nagyok, nem is számítottunk nagyobb babára! :)

Többiek, hogy vagytok?

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Én is úgy tudom, hogy a baba nagysága, súlya már eldől fogamzáskor. MI is átlagosak vagyunk, én pedig egyáltalán nem vagyok hajlamos a hízásra.

Nos, nekem tünetek közül a mellfájás van meg még, az is inkább éjszaka, illetve amikor felkelek vagy megnyomkodom a mellemet. Más nem érzek, mintha a hasfájás megszűnt volna hirtelen mozdulatra. Émelygés, hányás nálam abszolút nincs. Persze, mindez, amit írtam, most, fél nyolcra érvényes!

Gondoltam, azt írom, hogy remélem, ti is jól vagytok, de inkább nem írom, mert tudom, hogy mindenki nagyon boldog az enyhébb-erősebb tünetektől! :P
Vendég

Sziasztok

Hat ez nagyon furcsa. Tegnap irtam nektek es ma meg nem talalom. Hm ez fura. na mindegy
Trompipi udv a korunkben es gratula a harmadik babahoz. Szep napot nektek

Kép
tide33

Haho,

Azon gondolkozom, menjek-e el jovo heten az orvohoz, vagy majd csak utana. Most elvileg 4 het 3 napnal tartunk. Lehet, erdemes lenne a 6 hetet megvarni, de szeretnem tudni, hogy jo helyen van-e.
Persze TUDOM, hogy jo helyen van, de megis. Jo lenne egy orvosi papirt is a kezemben fogni mar (aztan egy szot nem fogok belole erteni, mert hollandul lesz, de majd kibogaraszom valahogy, meg az orvossal angolul fogok beszelni).
Erdekes lesz :).

A.
Vendég

Sziasztok!
Ma egész jól ébredtem bár kidob az ágy fél 8 kor vagy max 8 kor igy nem tudok sokáig szunditani mint régen de nem baj.Remélem mindenki jól van puszi nektek.
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Trompipi!
Én is gondolkodom, hogy jövő héten mikor menjek az orvosomhoz. Kedden és pénteken van magánrendelése, habár ott nincs ultrahang. Azt hiszem, pénteken fogok menni, mert akörül töltöm be a 6. hetet. Előtte valóban nincs értelme menni, elkapkodni pedig felesleges. Türelemmel kell lennünk.
Aztán jövő hét utáni héten meg esedékes is lesz az első UH.
Vendég

Sziasztok!

Trompipi
Gratulálok a babához, és a lányaidhoz is :lol: üdv köztünk.
Én 5 hetesen voltam először dokinál, és akkor azt mondta, hogy 2 hét múlva menjek majd vissza újból, mert még nagyon fiatal a terhesség...csak a petezsák látszott, de a lényeg az volt hogy jó helyen van...
Hétfőn megyek ismét, remélem akkor már lesz szívhang is!

Nálam a tünetek változatlanok....émelygés fáradtság stb...

pussz

Iner

iner

Helló!

Hát jó sokat írtatok míg nem voltam.
Azt sem tudom, hogy mire reagáljak.

Trompipi - üdv köztünk. És gratula a harmadik gyerkőchöz.

A terhesvitaminról sok embernek más a véleménye.
Az én ismerőseim közül (kb. 5-6 ember) akik tavaly szültek, mind szedett valamilyen terhes vitamint, de csak egy baba lett 4 kiló feletti.
De ott a szülők is erősebb testalkatúak voltak. Szóval én ebben nem hiszek. Én nyugodtabb vagyok, hogy szedem, így legalább tuti, hogy biztosítva van a pici vitaminszükséglete. Legalábbis remélem.

A nadrágról annyit, hogy már nekem is kényelmetlenek a gatyóim, de egyenlőre nem ruházok be új ruhára, majd ha már nagyobb lesz a pocak. Én inkább a melegítő nadrágjaimat hordom, aminek gumis a dereka, és próbálom úgy igazítani, hogy ne nyomjon lent a hasam alján. Ez egy darabig biztosan kitart. Bár nem hiszem, hogy sokáig.

Ma én sem bírtam enni semmit. Aputól kaptam ma egy kis szilvát. Hozott be a munkahelyemre. Az mentette meg az életem. Mást nem bírtam enni. Este meg rákattantam a májkrémes kenyérre, úgyhogy mindenáron azt kellett ennem, és istenem, milyen jól esett. :D

Ma sokat nyűglődtem a melóhelyen. Sok volt a munka, én pedig le voltam engedve, mint egy lufi. Sajnos nem mutathattam, hogy pihennék, mert a munkahelyen még nem tudják, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem akarom, hogy megszóljanak, hogy nem akarok dolgozni. De már néha a pocakom is fájdogált. Eléggé kimerültem ma. 20:30-kor értem haza. Úgyhogy most megyek is aludni, mert holnap megint dolgoznom kell. De vasárnap egész nap meg sem fogok mozdulni, és pihentetem a kis babukámat.

Jó éjt nektek!
Pussz!

Kép
stiby

:wink:

Kép
stiby

:wink:
stiby

Sziasztok

Hat a tegnap nekem is eleg szornyu volt. Tegnap volt a szulinapom es akar hanyszor elszunditottam volna megcsorrent a telefonom. Aztan elmentunk setalni apaval es utana olyan rosszul voltam hogy csak fekudtem egesz delutan es nagyon fajt a fejem is. szornyu volt. Szerencsere mara minden jobb lett es remelem igy is marad. Remelem ti jol vagytok
Tide

Kép
tide33

Sziasztok!

Nos, hát nekem tagnap a hasfájás jött vissza, illetve éjszaka is éreztem. Most viszont kutya bajom, még a melleimet se érzem. Azokat valahogy éjszaka érzem, amikor nincs rajtam melltartó, meg amikor felállok.

Mi ma reggel szexeltünk a férjemmel. Állítólag, ami jó az anyának, az jó a babának is...azt mondják, a szex nem tiltott.

Nálam hányinger, émelygés, hányás egyáltalán nincs. Nem érzem rosszul magam, nem fáj a fejem, egyszóval semmi bajom nincs, leszámítva, hogy néha küld egy-egy üzenetet a hasam fájás formájában, hogy ott bent nagy dolgok vannak változóban. Illetve amit még tegnap észrevettem, az az, hogy a hasam mintha puffadt lenne, illetve valahogy érzem a méhemet. Hát, nálunk most ennyi.
Vendég

sziasztok,

na végre valahára itthon vagyunk!!1hónapot fóton töltöttünk anyámék házában elötte meg szinte egész júliusban balatonoztunk.
táblázat nincsen elfelejtve csak közben gépet is cseréltünk...miegymás...

hányinger "sajnos" engem is kerülget és én is reméltem, hogy most megúszom , de nem :wink: az különösen jó, hogy a leánykámnak most jönnek az örlőfogai és ennek mellékhatása a hasmenés :evil: sokszor úgy érzem, hogy rá tudnék pakolni én is :shock:
én sokszor eszem kevéskét kb. maréknyit és rengeteget iszom...persze én még szoptatok is :roll:
na összekapjuk magunkat aztán készítem a táblát.
adatok mik legyenek? közösen is eldönthetjük:
név
becenév
hol fogsz szülni, esetleg az orvos neve
mikor fogsz szülni
gyermek neme
neve
e-mail cím
tel.szám
hányadik hétre született a baba
mekkora súllyal?
hossza?
fejkörfogata?
...
kb.ilyesmi lenne, de szóljatok hozzá és döntsük el közösen hogy legyen.
na tsók addig is mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én is gondoltam a melegítő gatyákra, itthon mindig az van rajtam, de sajnos a munkahelyemen nem tudok abban lenni... :roll:
Még nem találtam jó ötletet, de hallottam másoktól, hogy a terhes naci pocak részét lehajtották...hát lehet nekem is az lesz :wink:

Sellon!

A szex egyáltalán nem tiltott, én is azt hallottam, hogy a babának is jó :lol:

stiby
Nem csodálom, ha elfáradtál...én már 5 körül itthon vagyok általában de az is kimerít...szerencsére már nem sokáig...remélem :wink:

Tide
Megértelek...engem az émelygés tud kiütni, de nagyon...remélem már nem tart sokáig.... :roll:

csandi
Szerintem jók az adatok, csak van amit én még nem tudok :wink:
De amit igen, azt szívesen megosztom... 8)

Szép napot mindenkinek!

pussz

Iner

iner

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, én egy másik topik lakója vagyok.

Szeretném eladni kisfiam Kelengyéjét, illetve, néhány szinte új kismama ruhámat és egy teljes 62-es Kelengyecsomagot, rengeteg szép ruhával. Itt tudjátok megnézni, ha valakit érdekelne, hogy mikről lenne szó.

http://kata.mws.hu/index3.html

A fentieken kívül kismama könyveim és folyóirataim is vannak, ezeket még nem töltöttem fel az oldalra.

Főként 2008-as 39 db Kismama, Anyáklapja és Baba magazinom van vegyesen, ezeket egyben szeretném eladni. 3000 Ft-ért. KÜLÖNszámokkal: Baba első éve és a 9 hónap. Sok hasznos információ van bennük és nem is túl régiek, szopi közben vagy kikapcsolódásként remek olvasmányok.

Ezen kívül az alábbi könyveim:
Victoria Clayton, Stuart Fischbein, Joyce Weckl :
Terhesség félelem nélkül
1300 Ft-ért
Nagyon jó állapotban. 11 fejezet, 260 oldalon.

Szülői praktikák sorozat
Kismamák kézikönyve
2400 Ft-ért
Minden, amit a terhesség idején tudni kell
Kiváló állapotban: 288 oldalon.

Ha valakit érdekelnek, kérem írjon privit!!
További szép pocaksimizős napokat kívánok!

És bocsánat az off-ért. :oops:
Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok Lanyok

Ma egy csodalatos nap volt. Itt voltak az apuek es elmondtuk nekik a nagy hirt. A vartnal is jobban fogadta az apu a hirt. Szoval most mar a szuk csaladban mindenki tudja. Csak nehogy elkiabaljuk a dolgokat hogy ilyen hamar megmondtuk. De minden ok jol is erzem magam.

Csandi le a kalappal elotted nem lehet most konnyu neked. Azert nagyon vigyazz magadra.
A tablazathoz szerintem is jok az adatok majd kuldom is neked a reszleteket mar amit tudunk mi is. Tovabbi szep hetveget mindenkinek
Pusza
Tide

Kép
tide33

Sziasztok!

Csandi!

Általában a következő adarokat szokták megadni a táblázatokba, legalábbis, ahogyan én láttam eddig:
- név,
- kor,
- mióta próbálkoznak,
- szülés várható ideje,
- és később pedig a baba neme.
Szerintem ennyi kb. elég is lenne, és akkor áttekintve is figyelemmel kísérhetnénk egymást. Mit szóltok?
Vendég

Illetve még a baba leendő neve is szerepelhet, ha valaki már tudja, hogy milyen nevet adna neki.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?