Helló!
Hát jó sokat írtatok míg nem voltam.
Azt sem tudom, hogy mire reagáljak.
Trompipi - üdv köztünk. És gratula a harmadik gyerkőchöz.
A terhesvitaminról sok embernek más a véleménye.
Az én ismerőseim közül (kb. 5-6 ember) akik tavaly szültek, mind szedett valamilyen terhes vitamint, de csak egy baba lett 4 kiló feletti.
De ott a szülők is erősebb testalkatúak voltak. Szóval én ebben nem hiszek. Én nyugodtabb vagyok, hogy szedem, így legalább tuti, hogy biztosítva van a pici vitaminszükséglete. Legalábbis remélem.
A nadrágról annyit, hogy már nekem is kényelmetlenek a gatyóim, de egyenlőre nem ruházok be új ruhára, majd ha már nagyobb lesz a pocak. Én inkább a melegítő nadrágjaimat hordom, aminek gumis a dereka, és próbálom úgy igazítani, hogy ne nyomjon lent a hasam alján. Ez egy darabig biztosan kitart. Bár nem hiszem, hogy sokáig.
Ma én sem bírtam enni semmit. Aputól kaptam ma egy kis szilvát. Hozott be a munkahelyemre. Az mentette meg az életem. Mást nem bírtam enni. Este meg rákattantam a májkrémes kenyérre, úgyhogy mindenáron azt kellett ennem, és istenem, milyen jól esett.
Ma sokat nyűglődtem a melóhelyen. Sok volt a munka, én pedig le voltam engedve, mint egy lufi. Sajnos nem mutathattam, hogy pihennék, mert a munkahelyen még nem tudják, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem akarom, hogy megszóljanak, hogy nem akarok dolgozni. De már néha a pocakom is fájdogált. Eléggé kimerültem ma. 20:30-kor értem haza. Úgyhogy most megyek is aludni, mert holnap megint dolgoznom kell. De vasárnap egész nap meg sem fogok mozdulni, és pihentetem a kis babukámat.
Jó éjt nektek!
Pussz!