Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, nem illik ám a gömbölyödő kismamákat irritálni csini képekkel :wink: Még a végén tömeges kismamasárgulással viszik be a forumozókat :D
A minap kerestem ruhát magamnak, mert keresztanyu leszek. Találtam 1 csilli-villi cicanadrágot, erre azt modja a lányom: anya ,nézek neked 1 flitteres felsőt és te leszel a discogömb :D :D
Rögtön visszaraktam a gatyót.
Pammut, én is így szeretek enni, csak előtte a pocimon megterítek :D

Kép
csipike09

Juci, kerestelek ma munk ügyben. Neked mi a szakterületed?
Hova jársz jógára? Nekem ez nagyon szimpi:
http://www.jogakozpont.hu/joga/orarend_utmut.html
Vendég

Csipi:

Én ajánlanám a zsákot. Ápol és eltakar. Én is abban járok! :lol:
Vendég

juci: Békásmegyeren lakom és Soroksárra járok dolgozni. Az Astóriás jó lehet, majd megpróbálom megkeresni. Bár a kismamik nem igazán tartoznak a sima cukorbetegek közé, szóval nálunk nem mehetnek azért korlátlanul még a cukormentes édességek sem. De azért néha bűnözök kicsit. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Bocs, hogy folyton édességről pofázunk... :oops: Szégyenlem magam.
Vendég

Én ezzel a stúdióval szemezek: http://www.jogastudio.hu/main.php

Csak azért tétovázok, mert még soha nem jógáztam....

Kép
csipike09

Csipi!

Én sem előtte, de pont nem a test kifacsarós cuccot nyomják. Inkább nyugtató légzéstechnika, meditáció, és nagyon jól megnyújtod az összetört csontjaidat. Tényleg remek!
Vendég

Nóri, az első 2 terhességem alatt hordtam épp elég zsákott (akkor még nem igazán voltak divatos cuccok), most szeretnék vmi mást...

Kép
csipike09

Nóri, ezek szerint te már jársz? Szerinted akkor is beválalható, ha szokott néha görcsölni (?)/keményedni a hasam?

Kép
csipike09

ez a discogömb nagyon jó volt!!!!!! vinnyogva röhögtem
:lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Csipi!

Nem olcsó, de szépek vannak:
http://www.bboom.hu/kismama_ruhak
Vendég

Igen, bevállalható! Sőt. Most még nem mentem, de Lucával a 12.-39. hétig jártam
Most RRéka van helyette, mert megszűnt ahova jártam.
Vendég

Néztem már én is ezt a boltot, de még nem keveredtem el ide. Viszont a West Endben van a Chantall üzlet, ott vettem 1-2 ruhát ami így, terhesen is jó.

Kép
csipike09

Sziasztok lanyok!
Megerkeztunk Pestre, ugyhogy lejelentkezem.
Bevallom oszinten, hogy nemtom mikor fogom vissza olvasni az elmult egy het tartalmat, az is lehet, hogy majd akkor, ha mindket gyerek egyetemre kerult. Remelem mindenki jol van, mindenki csupa jo hirt kapott es senki semmi rosszat! :D
Atfutottam az oldalakat, egy-ket mondaton megakadt a tekintem es a fotokat is megvizsgaltam.

Nori: koszonom az sms-t, termeszetesen ott leszek, lehet, hogy leszunk Kristoffal.

Baba-bejelento: a szuleim es a csalad oda-vissza volt a hirtol, persze mindenki jol meglepodott, foleg azon, hogy mar mennyi idos a terhesseg, de nagyon orultek neki es tenyleg oszinten, anyukam meg pityergett is. :D
Nagyon jol telt a het, legszivesebben meg maradtam volna, volt is ma boges a kocsiban miutan elindultunk, szidtam Londont, meg a hulye fejunket, amikor oda koltoztunk. :roll: De azzal is tisztaban vagyok, hogy ha nem mentunk volna, akkor valszeg a mi eletunk maskent alakul, sem hazasok nem lennenk, sem gyerekeink sem lennenek, tehat valamit valamiert.

Pocak: most mar az enyem is szepen latszik. Aki akarja mar eszreveszi, mert ez mar tenyleg babapocak, reggel is akkora, mint este. Ha nem annak nez ki, akkor max belfergesnek gondolhatnak. :lol: :lol:
Fogalmam sincs, hogyan tudott masfel het alatt ekkorat noni, amikor jottunk haza meg alig latszott, most meg nekem nagynak tunik. Masnak nem, de nekem nagy ahhoz kepest, hogy Kristoffal ilyenkor meg alig volt valami, illetve hogy augusztus kozepen meg miniszoknyaban es topban mentem uh-ra es baromira nem latta senki rajtam a gyereket. Azt hittem, hogy nekem huszonpar hetes koromig nem is lesz hasam.
Majd csinalok fotot valamikor.

Hizas: biztos, hogy hiztam anyaeknal valamennyit. Ugye egy kg plusznal voltam, amikor hazajottunk, most mar ketto biztosan megvan, de az is lehet, hogy harom. Voltak nagy evesek, annyit porogtunk egesz nap, hogy konkretan egyszer sem tornaztam (de igy is leszakadt a labam nap vegere). Viszont elkezdett keves lenni a hely a gyomromnak, mert atlag ket naponta hanytam estenkent. :cry:
Nem csak hasra hiztam a gyerek miatt, nekem ugy tunik, hogy a combom is nott, illetve a cicim is joval teltebb lett.
Itt csak normal merleg van, az keveset mutat, nem hiszek neki, majd otthon megmerem magam a jo kis digitalis pontos merlegemen.

Kozerzet: hullamzo a hangulatom. Vagy nagyon jo, ami ertheto, hiszen elvezzuk a nyaralast, vagy bogok, mert egyre jobban nyomaszt az, hogy jo tiz nap mulva otthon kell hagyjam az en kicsi babamat masra. Nem tudom, hogy leszek ra kepes, mert ha ragondolok, mar akkor is bogok. Alapban a munkahelyre valo beilleszkedes is szar lenne egy ev szunet utan (minden normalis kollega kilepett mar), de Kristof miatt meg fog szakadni a szivem.

Eves: hat, en iszonyat sokat eszem szerintem, mas szerint nem. Engem meg mindig hizlalni akarnak termeszetesen a szuleim, de ez mindig is igy volt. Foztek is a kedvenceimet, en meg elveztem a helyzetet. En fel sem tudom sorolni, hogy mit is ettem az elmult napokban, mert sok lenne egy lapra.
Johet minden, neha az edeset kivanom, de epp ennyire a sos-t is, ma peldaul koromporkolt volt a bucsuebedem. Most is meg tudnam enni. :lol: :lol:

Fizikai jelentes: ma mondtam eloszor Ferinek, hogy kezdem erezni, hogy terhes vagyok. Szerinte mar epp ideje, de engem meglepett.
Ma hosszu is volt a nap, mozgalmas is, este meg elhuztunk keson vasarolni, nezelodni, mert anyosom probaaltatast csinalt Kristoffal (mas meg nem altatta rajtam kivul sikerrel, viszont hetfon mi az evfordulonk miatt vacsorazni megyunk, igy akkor anyosomnak kell altatnia, ma volt a tesztnap felsikerrel). Hat, a penztarban alva ereztem meg, hogy igencsak faj a talpam es a labfejem, valamint mar ereztem a pocakom sulyat is, vagyis a mehemet, mert szivem szerint benyultam volna a labam koze es kezzel tartottam volna a huvelyemet.
Nemtom ti ereztek-e ilyet, vagy volt-e mar rola szo itt, de nekem Kristoffal is volt felidotol gyakran olyan erzesem, mintha olmot tartanak a huvelyemmel, illetve, hogy terhelve van a mehszajam a gyerek plusz lakhelye miatti sulyok miatt es nap vegen, vagy hosszu seta, allas kozben nehez es kellemetlen.
Az emesztorendszerem megkergult: amellett, hogy gyakran visszanez az etel mindenfele wc-problemam van. Vagy szekrekedesem van, vagy hasmenesem, vagy egyik sem, viszont csak potyogtatok, tehat egy nap alatt hat apro reszletben tudom kikuldeni azt, amit normalis ember egy alkalommal kirak. :roll: :roll:
De gyanitom, hogy ezek nalam mind amiatt vannak, mert ugye en idegen helyen nagyon nehezen boldogulok...

Bezartsag szules utan: a bezartsagot en sem dijazom. Kristof bo egy hetes (talan masfel) volt, amikor eloszor kimentunk. Minden nap setaltam vele sokat onnantol kezdve, jol is esett. Viszont en tenyleg nem mertem emberek koze vinni zart helyre addig, amig meg nem kapta az elso vedooltast. En aztan tutira nem itelek el senkit, de a sajat helyzetunket felmertem es en nem mertem vele boltba, egyeb helyre bemenni. HIaba elek eredetileg europaban, az a kerulet inkabb kelet, feher ember nem sok van es akik ott elnek nem ugy viselkednek, ami megfelel a mi alapveto higienias szabalyainknak. Ezt nem sertesbol irom, csak masok, mas kultura, ennyi. Taknyuk, nyaluk egybefolyik, akkorakat kopnek az utcan, hogy en csak pislogok, keves dolgot esznek evoeszkozzel, mert a legtobb kajat naluk kezzel kell enni es nem is azt jelenti naluk a tisztasag, amit nalunk. Vannak ott mindenfelol, mindenki hoz magaval valamit otthonrol, gyanitom, hogy egy-egy betegseget is. Epp emiatt en en igyekeztem kerulni oket a tapszeres csecsemommel. Valszeg ha itthon szultem volna, akkor hamarabb emberek koze merem vinni.
Vendég

Viki! Hol dolgozol Soroksáron? Én pesterzsébeti vagyok, szívesen meglátogatnálak egyik délelőtt - ha a munkád ezt alkalmassá teszi.

Kismamaruha: annak idején a C and A-ban vettem, most ezt nézegettem: http://www.kismamaruci.hu/index.htm

Jó benneteket olvasni. Valahogy megnyugszom. Most meg kell is. Képzeljétek, ma este nagyon felhúztam magam, rég nem reagáltam ilyen hevesen a szüleim hülyeségeire, de az utóbbi 2 hétben kétszer nagyon felidegesítettek. Azt hiszem, a várandósság megint előhozza belőlem a rossz szülő-gyerek kapcsolat problémát... Most az volt a szitu (bocs, ha ezzel fárasztalak titeket, akit nem érdekel, ugorja át), hogy mivel nyugdíjba mennek, év végéig el kell költözniük, mondták, találjam ki, mi lesz a pianínómmal. Véletlenül lett megoldás, egy kórustársnőm kishúga kezd el zongorázni tanulni, ők kerestek hangszert. Ingyen odaadtam nekik, elég lesz nekik a szállítást (180 km) és a hangolást, beszabályozást kifizetni. 1 hónapja beszéltem velük először, azóta valószínűleg jól megrágták, hogy nekik így is megéri, mert ma már mentek is a szállítók. És itt jött a probléma: nem értek oda időben (ki tudja, mi történt az autópályán), és apum azért volt baromi ideges, mert szólt még vagy 5 embernek, hogy segítsenek a kicipelésben (de lehet, hogy igazából az, hogy nem merte addig leinni magát, amíg a szállítók meg nem érkeztek). Amikor mondtam neki, hogy elég ahhoz 2 ember is, lehülyézett, mivel annó 20 éve is 8 ember vitte be. Hja, csak azok nem zongoraszállítók voltak, nem voltak eszközeik. Elmondtam apunak, hogyan történik a szállítás, de csak továbbra is hülye voltam. Mivel 3 éven át tanultam/dolgoztam zongorajavító műhelyben (zongorakészítő szakmám is van), kicsit több szállítást láttam, mint ő. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy ha a nagy koncertzongorákat (3 méteres hosszal) le tudta vinni 2 ember a műhelybe, akkor ezt a pianínót is ki tudja vinni 2. Végül megelégeltem a hülyézést, elköszöntem és leraktam a telefont. Mindez pár perc volt, de a végén remegtem az idegtől. A pocim is befeszült. Most már azért lehiggadtam, de szegény Borival is elég csúnyán viselkedtem ezután (lefekvéskor elmondtam neki, mi volt, s bocsánatot kértem, plusz jól megcsókolgattam, szorosan öleltem - szegény nem tudom, mit ért belőle). Sanyimnak nem fogom elmondani, mi volt (hokimeccsen van), ő alapból nem szereti, ha az otthoniak szóba jönnek, mert abból előbb-utóbb mindig az lesz, hogy sírok. Ismer, mi?

Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak benneteket, legközelebb lőjetek le!
ktc

Katica, ereszd le a gőzt, igyál egy bögre kakaót vagy teát és örülj neki hogy ilyen távolságra laktok egymástól ha így viselkednek Veled. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Katica!

Ha vigasztal nekem apám nincs, csak anyám, de az duplán tud felidegesíteni. Olyan, mint egy kamasz gyerek. Megsértődik, hisztizik, pattog, ordít... Remek. Csoda hogy én ilyen normális lettem! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Laci kocsiját az egyik srác hozta vissza, mert mennie kellett valami buliba és előbb jött haza egy nappal. Meg volt beszélve, hogy 7-re itt van, hogy még el tudjam vinni a buliba, mert utána fektetem Lucát. Most ért ide. Még át kellett öltöznie, virágot venni...stb. Nem hozta a forgalmit és a 150kg cuccot is cipelhettem fel egyedül. Lőttek a teás-márais estémnek, mert mostanáig tűkön ültem, nem mamuszban, köntösben teáztam.

A házban tök idegenek meg csak néztek rondán, majd segítettek cipelni. Azt hitték, ő a férjem és ekkora paraszt! :lol: :lol:
Vendég

Nóri: a jóga, amit néztél szimpi, csak az órák időpontja nem egyszerű. Vagy reggel 8kor van, ami ugye halál, átérni a városon, vagy este fél 6-kor, ami meg kicsit későinek tűnik. Én az Armita stúdióba járok a Bartók Béla útra, a Móricztól egy percre.

A kismama jóga amúgy nagyon nyugis dolog. Látszólag semmit nem csinálunk, csak forgatjuk a csípőt ide-oda, meg lélegzünk, néha nyújtózunk. De azért tud ám fájni piszokul. Ilyenkor jön rá az ember, milyen kötöttek az izmai.

Ha valami szakmai kérdésed van, csörögj rám nyugodtan. Ha tárgyalok és nem veszem fel, próbáld még, ha valaki legalább kétszer hív, azt visszacsörgöm. Szakterület? Pénzügyjoggal, adóval, felszámolással kezdtem, aztán cégek állandó képviseletét láttam el, minden ami belefér, ez a mai napig megvan, sok adásvételt, meg vagyonmegosztást csinálok, néha válok, és másfél éve banki work outtal is foglalkozom. Vannak peres ügyeim is, de abból viszonylag kevesebb. Amíg lehet, pártolom a peren kívüli egyezséget, mert mi ügyvédek azt szoktuk mondani, egy rossz egyezség is jobb, mint egy jó ítélet. (tekintettel arra, hogy egy jogerős ítéletre ügy bonyolultságától függően 2-5 évet kell várni és abban az ügyfelek anyagilag és lelkileg is meg szoktak zakkani kicsit.)

A kismamarucik tök jók! Lövőház utcába lemegyek. Rendelni látatlanba nem merek, mert se a méret, se anyag nem csekkolható, isten tudja, mit hoznának ki.

Kép
juci-77

Magdimokuci: én is nagyon sok gyümölcsöt eszek, nincs az a mennyiség amit ne tudnék elpusztítani, megyek is és tolok egy kis körtét.

És meglátszik, hogy sokat nem voltam itthon, a kedvesem mellett már aludni sem lehet, mert rászokott, hogy övé az egész ágy. A fél éjszakát az ágy tetején ücsörgéssel töltöttem és próbáltam arrébb tolni, hogy legalább magzatpózba le tudjak feküdni. :) Hogy énnekem semmi se jó.

Találkoztam itt Kváron a házban egy kismamával, beszélgettük, azt mondta, hogy az itteni védőnő is tök jó fej, le kéne nála is jelentkeznem, hogy januártól hozzá járok, addig meg haza Komlóra. Lehet, hogy ebben is szerencsém van?

Várom már a hordozós napot, az egyik fénypont lesz. Aztán meg ráhajtok a mosható pelusra. A többi meg ráér :D Elég sajátos a fontossági sorrend. Babaruhát még csak annyit néztem, hogy be tudjam azonosítani: ez rugdalózó, ez kombidressz. Olyan hülye nevük van. Alig bírom beazonosítani.

zarja

Eszti!

Na akkor mi az angolpólya, a rékli, a kocsikabát és a tutyi... haha :lol:
Vendég

Uh, ezeket még nem is hallottam. Utánna kell néznem! :lol:
De tényleg őrjítő, hogy mennyi idegen dolog van. Néha benézünk a Zsoltival (vagy nélküle) effektíve úgy érzem magam, mintha űrhajós kiképzésen lennék.

Lehet, hogy egy kicsit más téma, de itthon egy kicsit elnosztalgiáztam, eszembe jutott, és meg szeretném osztani veletek az élményt töredékét.
Mikor még gyermekvédelemben dolgoztam, akkor rendeztünk egy regionális versmondó versenyt a gyerekeknek. Volt egy kötelező József Attila vers (ugye, ő is nevelőszülőknél nevelkedett) meg egy szabadon választott. Édesek voltak a kis töpörtyűk, de a leginkább elemi erővel ható vers egy kamasz lánytól volt.
Helyes miniszoknyában fehér blúzban felvonult a pódiumra, kamaszkora hajnalán, identitászavara közepén. Bemondták, hogy saját költemény lesz. És akkor elkezdte a lány a kamaszokra jellemző érzelmi töltettel, vehemenciával. A hangja betöltötte a termet:
" Nem szeretlek anyám, sőt gyűlöllek, mert eldobtál, mikor legjobban szükségem volt rád..."
Elhalt a teremben a halk háttérzörej, mindenki a fiatal lányt nézte, aki mit elemi hitvallás folytatta a versét ebben a stílusban. A levegőben érezni lehetett haragját, dühét, elkeseredettségét. Mindenki néma csöndben hallgatta, és annyira mélyen érintett érzelmileg, hogy átérezted a fájdalmát.
Valahogy így fejeződött be:
"Nem tudom hallasz-e, keresel-e, de ne tedd már, én lemondtam rólad. Végleg."
Asszem ez számomra többet adott az anyaság fogalmából, mint anyák napján a kis fürtös szöszi lánykától a gyöngyvirágcsokor.

Bocs.

zarja

Jó reggelt csajok!

Mizujs babanet-faluban?? :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt Lánykák!

A facebbok-on találtam ma egy érdekes hirdetést, aztán gondoltam, megosztom veletek. Arról szól, hogy (asszem, sajnsos csak Budapesten) akinek nincs hozzá türelme, ideje, stb. annak némi anyagi ellenszolgáltatás fejében elintéznek mindent, amit szülés előtt/után kell. Baba-papírok beszerzése, mama-ügyintézés.
Itt a link:
http://elintezzuk.hu/baba_mama
Az egyes szolgáltatásoknál található zsetonok az árat jelzik. Egy zseton 4000 Ft-ot jelképez.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

A Jánosban meg a SOTE II.-n tutira elintézik a kórházban. Szóval mielőtt kifizetnétek ezért pénzt, érdemes utánajárni. Asszem a SOTE-n szerda meg péntek a napja. Bemész egy szobába és megadod az adatokat. Egy helyen, a kórházban és küldenek postán mindent. De azért nem hangzik rosszul, köszi!
Vendég

Hát az az igazság, hogy sok rémhírt hallottam. Meg ugye az, hogy majd küldik postán, elég szívás, mert legalább egy hónap, és addig az önkormányzatnál nem tudsz semmit intézni. De persze sztem mi sem fogjuk ezt igénybe venni (érdekességnek írtam), inkább amíg majd még bent leszünk a kh-ba, Apa mindent elintéz. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ma reggel ráálltam a mérlegre, és sajnos elkezdődött...:(
Reméltem, hogy félidőig nem ütöm meg ezt a súlyt, de hát nem tudom, mire számítottam, hízékony vagyok...:(
Látszik a hasam, de sajnos a combom is vastagodott, érzem a gatyákon...
Na, nem kesergek, majd Bercike kibújik, és leadom megint

Ez a jóga dolog tetszik - bár sose jógáztam. Közel van ez a Padma stúdió, lehet, hogy kipróbálom. Egy idő után úgysem bírom majd a szokásos edzéseimet és akkor is kéne mozogni vmit.

Ma jó sűrű napunk lesz: megyünk ebédre a férjem szüleihez - őket lényegesebbet kevesebbet látom, mint a sajátokat, ahol minden hétvégén sztenderd ebédelünk. Nincs velünk bajom, de azért nem olyan nagy a szerelem. A babától sem olyan lelkesek. És most ráadásul fel is akarok dobni egy kis örökség - lakáseladás - költözés kérdés, amiben ők is (ill. az ingatlanok) érintettek...
Aztán lehet, hogy megfutamodok :)

Utána meg megyünk Pomázra - férjhez megy a főnöknőm, hivatalosan vagyunk a szertartásra. Szerencsére a bulira nem, azt nem bírnám.

Szóval este lesz mire hazaérünk, és a lakás úszik. Olyan lusta vagyok, hogy alig bírom magam rávenni a házimunkára :( Rossz vagyok :)

boruska

Boruska nem akarok belepofázni, de ha amúgy sem túl jó a viszonyod anyós pajtiékkal, akkor talán a párodnak kéne feldobnia ezt a kérdést, nem? Vagy nem tudod rávenni?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát, ez a terv...

de most nem nagyon vevő a kommunikációra, hisztérikusan dolgozik... :(

boruska

lucababám: Ne mááár. Beszélni én is szeretek róla. Nem vagyok azért annyira kívánós, mint gondoltam volna. Terhesség előtt én is Gombóc Artúr voltam annyi különbséggel, hogy én nem álltam meg a csokiknál. Ahogy terhes lettem, valahogy a baba nem kívánta az édességet, még innivalóban sem. Aztán amikor meg kicsit kezdett volna visszajönni, akkor meg már nem nagyon ehettem. Szóval csak a nyálcsorgatás van meg. (Azért a cukormentes sütiknek majd utána nézek.)

ktc: A Bilk területén van a Logisztikai központunk és sajnos nem igazán lehet bejönni a biztonság miatt. Még nekünk is fémdetektoros kapun át kell közlekednünk. Pedig jó lett volna összefuttni. :( Engem anyukám szokott lefárasztani/felidegesíteni. Állandóan vásárolgat, most már a picinek és nem kérdez meg. Utána meg idehoz majd nekem minden szar és vágjak hozzá jó pofát. Már vett turiból valami szakálkát meg csörgőt. Hát használt cuccokat én is vettem (szinte még csak olyanja van a bébinek), de overált meg hálózsákot és nem 200 Ft-os szakálkát, amit más gyereke már összehányt. Meg az 1/2 éves koráig nem is nagyon kell, ha jól tudom. Pedig lenne mit venni, de ha nem kérdezi meg, hogy mire vaan szükségünk, úgy elég nehéz összehangolni a dolgokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Megérkezett a Mei-tai:
Kép Kép
És egyébként már kezdek nyűgös lenni. Még sose voltam ekkora :?

zarja

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, én egy másik topik lakója vagyok.

Szeretném eladni kisfiam Kelengyéjét, illetve, néhány szinte új kismama ruhámat és egy teljes 62-es Kelengyecsomagot, rengeteg szép ruhával. Itt tudjátok megnézni, ha valakit érdekelne, hogy mikről lenne szó.

http://kata.mws.hu/index3.html

A fentieken kívül kismama könyveim és folyóirataim is vannak, ezeket még nem töltöttem fel az oldalra.

Főként 2008-as 39 db Kismama, Anyáklapja és Baba magazinom van vegyesen, ezeket egyben szeretném eladni. 3000 Ft-ért. KÜLÖNszámokkal: Baba első éve és a 9 hónap. Sok hasznos információ van bennük és nem is túl régiek, szopi közben vagy kikapcsolódásként remek olvasmányok.

Ezen kívül az alábbi könyveim:
Victoria Clayton, Stuart Fischbein, Joyce Weckl :
Terhesség félelem nélkül
1300 Ft-ért
Nagyon jó állapotban. 11 fejezet, 260 oldalon.

Szülői praktikák sorozat
Kismamák kézikönyve
2400 Ft-ért
Minden, amit a terhesség idején tudni kell
Kiváló állapotban: 288 oldalon.

Ha valakit érdekelnek, kérem írjon privit!!
További szép pocaksimizős napokat kívánok!

És bocsánat az off-ért. :oops:
Üdv: Kata
torolve_20130114141731

Eszter, ez az MT nem is annyira lilla! Jobb, mint a drágább! Remekül áll, kis hiányossággal ugyan. :-)
Vendég

Viki!

Én anyám szinte semmit nem vett még a gyereknek. Soha. Bezzeg ha vesz valamit, direkt nem kérdez, hogy meglepi legyen.
Egyszer kérdezte, mit vegyen a névnapjára. Megmondtam. Nem azt kapta, erre megvettem, mert nagyon szerettük volna (egy 4eFt-os valamiről beszélünk) Hát jól meglepett, amikor karácsonyra mégis odaadta. Azt mondta, a névnapjára nem akart ilyen DRÁGÁT venni.

Meg rendszeresen hoz valami orbitális méretű fürdőjátékot. Kb 3nm a fürdőszobánk. Annak a fele kád, szóval remekül elférünk a sok szartól! :evil:

Használt előke? Hm! Remek ötlet, hogy ez eddig nem jutott eszébe! :twisted: :twisted:
Vendég

Jaj, azt én is nagyon szerettem amikor megkérdezték hogy mit vegyenek a gyereknek. Én megmondtam, azért sem azt vették és persze megmagyarázták. :evil:
A csúcs az egyik ismerősöm volt. Babakocsi 100 e fölött, kád használtan a netről. Arra újonnan már biztosan nem futotta. No comment.

"Kicsi" fiam most megint Kinder tojásokat vásárol, össze akarja gyűjteni a vízilovakat. Úgy látszik visszafejlődik a kis drága. Tavaly már szó volt a babaprojektről, megtalálta a régi cumiját anyósoméknál, utána hetekig azzal a szájában járkált itthon. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Csak a haverok meg ne tudják.. :D
Vendég

Zarja Ez a Mei tai tök jól néz ki. Ránézetre jobb és egyszerűbb, mint a kenguru. A pocakod meg nagyon mutatós. Igazán csini vagy. Ne legyél nyügi :D . Vagy legalább ne nagyon :D ! Leszel még nagyobb is :lol: .
Bea Ezt a súlyos pocak dolgot én is szoktam érezni és én is akartam kérdezni. Van, hogy a hüvelyemen érzem a súlyt (ez aggasztott), de akkor nem csak én. És van, hogy a pocakomat érzem bitang nehéznek (főleg este), volt, hogy két kézben "vittem", mert úgy jobb volt :lol: .
Csipike Utolsó idős terhesként volt amikor valóban megterítettem a pocakom tetején. Prímán megállt rajta egy kistányér vagy bögre :lol: . Valamikor volt Budapesten (nem a belvárosban) egy Pocakkuckó nevű kis boltocska. A doktori védésemre ott vettem egy gyönyörű sötétkék düftin kötényruhát. Azóta több baba is kikerült alóla.
Ktc A sok együttérző kismamatárs hozzászólása után már biztosan megnyugodtál. Sajnos senki a világon nem tudja úgy felbosszantani az embert, mint saját szülei. És - szégyen ide vagy oda - nálunk is sokszor a gyerekeken csattan az ostor. Bori biztosan megértette, és meg is nyugodott azon, hogy Anyu nem is rá volt mérges.
pammut

Nóri! Azok a keresztszemesek gyönyörűek a lap tetején. Először el kéne készülni, azokkal amiket kiszabtam. Sajnos ezek a keresztszemesek még annál is lassabban készülnek. De tavaly annyira belegajdultam a keresztszemesbe, hogy csináltam egy kis Karácsonyi készülődős vászonkönyvecskét, minden lapja külön keresztszemes képecske volt.

Anyukám már az esküvőnkre is azt mondta, hogy ti akartátok, oldjátok meg. így is történt. Eddig a vitaminokon ment a vérre menő vita, eszébe se jutott, hogy egy gyermeknek tán más is kell. :shock: Így majd a Zsoltival kettesben megoldjuk ezt is. Mint minden mást. :)

Pocaksúly, érdekes Bea kényes kérdéseket is fel tud tenni. Hát én mostanság iszonyatos zavarban vagyok, mert van, hogy akkorát tüsszentek, hogy lepisilom a bokámat is. Ciki, neki is álltam otthon esténként Kegel gyakorlatoknak, de akkor is olykor nagyon erősen tüsszentek. :oops: És annyira érzékeny a nózim, belecsavarodik a nózim egy egy erősebb szagra, illatra. Persze Zsolti úgy gondolja hogy én vagyok túl kényes, és állandóan fújja magát Axe-al, vagy mi a tökkel, egész egyszerűen így állandóan fáj a nózim tőle. De nem érti. Akkor is fújja magát, és mikor rákérdek, akkor azt mondja, azért hogy nekem tessen. Na? Szerintetek van benne logika?

zarja

Pammut, néha jó gyereknek lenni - újra. Legalább a kisfiad is beleéli magát újra a fiatalabbkorába. A családi legendárium szerint a kicsi Zarja csak banánt volt hajlandó enni (ez még erősen a szocializmus), de azért próbálkoztak finomabbnál finomabb Nszk-s tápszerrel. Nos ezeket én kiköptem, de a tesóm - 11 évesen - kicumizta. :lol: Lehet, hogy a késői hozzátáplálás miatt lett ekkora? (Én 156 cm eddig 60 kg voltam ő több mint 2 m, több mint 100 kg. )

zarja

Hát Csajok! Annyit írtatok, hogy alig tudtalak visszaolvasni benneteket...

Délelőtt kemencében készült ételek fesztiválján voltunk. Jól kigyalogoltam magam... :cry: De nagyon finomat ettünk. Kemencében sült bőrös karajt, juhtúróval töltött fűszeres burgonyával meg utána túrós rétest. Nyami. Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje. Holnap megyünk rokonlátogatóba úgyhogy biztos nem leszek, de majd este próbállak benneteket viszaolvasni.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Mi ma csajos napot terveztünk, mert este jön apa. Úgy volt, hogy vadasparkba megyünk Budakeszire, jól be is öltöztünk, barna melegítő, hosszú ujjú felső. Elindultunk, de Luca végig a kakasos nyalókát emlegette, amit múlt héten vettünk a budafoki bor napon.
Útközben láttam, hogy Budaörsön valami vigasság van. (hiányoltam is egy sváb városból a Mária napi búcsút)
Hát elindultunk arra. Sajna kicsit melegünk volt a kirándulós cuccban, így megfordultam, haza átöltözni, majd vissza.

Az egész délelőttöt elcsászkáltuk. Ettünk kenyérlángost, rétest, vattacukrot. Vettünk nagy, rózsaszín, pónis lufit. Arcfestettünk. Gesztenyét szedtünk.

Hazajöttünk, és elaludtunk. Én 1 órát, ő 2,5-et. Utána gesztenye bábot csináltunk és megsétáltatta babakocsival a babáját. Igazi mini-anyuka.

Na én az ilyen napokért szeretek lányos anya lenni!
Vendég

ziasztok!

Csilla, azt tudtam, h testvér érkezésekor a nagyobbik gyerek x évet visszafiatalódik,de h ilyen korkülönbségnél is :D Na, kiváncsi vagyok nálunk is lesz-e ilyen. Eddig csak a lányom "teszteli" a baby játékokat.
Zarja, tüsszentés=bepisilés +pici görcs nekem is van

tegnap este nagyon fájt a hasa, de pontosan nem tudnám leírni hogyan...olyan minhogyha valaki húzna is meg tolna is egyerre benne 1 rész :roll: reggel még a helye fájt , mha izomlázam lett volna azon a részen. Volt már vkinek ilyen?

Kép
csipike09

Köszönöm a biztató szavakat, jobban is vagyok, csak tegnap óta nem hívtam fel őket, pedig furdalja az oldalam, hogy mi lett, megérkeztek-e a szállítók, hány ember kellett a kicipeléshez stb.

A "Mit vegyek az unokámnak?" egy jó téma... Kicsi korában Bori kapott járókát (hálósat) anyuéktól, mondanom sem kell, nem nagyon volt benne. Egyrészt mert amire ő belekerülhetett, addigra olyan hosszú volt, hogy nem tudott megfordulni benne, ugyanis még csak feküdni tudott, ülni nem. Aztán egyszer jól belenéztünk, mit is lát azon keresztül a mi kis kincsünk. Borzalom!!!!!!!!!!!!!!!! Szúnyoghálón, ráadásul nem is egyenesen kifeszítetten keresztül nézni a világot! Kínzás! Ha valaki vesz járókát, inkább farácsosat vegyen! Ja, és az egyszem szobánk volt 12 nm, úgyhogy a járókától mozdulni sem lehetett. Akkor inkább letettünk egy pokrócot a földre, azon jól elvolt, a 23nm-es lakásban mindig mindenhonnan láttam. Ja, meg klasszikus szánkót is kaptunk tőlük 1 éves korában, amibe csak tavaly télen tudtuk beleültetni. Azóta állandóan azon nyavajognak, hogy nekünk semmi sem jó, amit ők hoznak. Hát, ha előtte nem kérdezik meg, milyent szeretnénk... és egyáltalán szeretnénk-e... Azután azt csináltam, hogy az évi 3 látogatásukra (karácsony, szülinap, húsvét) listát csináltam netről levett fotókkal, részletes leírással, hogy mik közül válasszanak, az tuti jó lesz. Szerintetek? Mi is úgy jártunk, hogy sosem olyant hoztak.

Olyan érzésem nekem is szokott lenni, hogy jobban esik estefelé megfogni alulról a pocakom, s úgy lenni. És a pisilés is gyakorta kínoz, de alig jön, s az is épp hogy csordogál. Még nyomni sem tudom.

Reni, az a kaja nagyon jól hangzik! Az utóbbi napokban nagy zabás lettem, s én tényleg, nem úgy, mint Edit! Tényleg sokat eszem. Tegnap voltunk délután cukiban, a gyümölcsrizses szelet úgy lecsúszott, hogy csak lestem. Általában nem tudok egy teljes szelet cukrászdás sütit egyszerre megenni. Ja, és még ettem volna... :oops:
ktc

Elnehezedő pocira lehet kapni spéci pocaktartót.Állítólag nagyon jó én is megörököltem barátosnémtól aki esküszik rá. Én m ég nem próbáltam

Kép
csipike09

A woman's secret-ben nagyon jó terhes fehérneműk vannak, több fazonban is!
Vendég

A nagyobb testvérről csak annyit, hogy közöttünk 10 év van és mikor a húgom megszületett, akkor 10 évesen én is cumisüvegből ittam a kakaót. Nem a babás dolgok miatt, hanem mert tök praktikus volt, hogy fekve tudtam inni és nem csorgott a nyakamba. :D Elég nehezen szoktam le róla, a cumisüveget még felváltotta a mézes maci (tudjátok, az a maci amiben mézet lehetett kapni).

Ma megint felidegesített anyu. Én nagy boldogan újságolom, hogy miket vettem, meg hogy tök jó áron jutottam szép dolgokhoz és nem is olyan nagyon használtak. Erre közli velem, hogy még ne nagyon vásárolgassak, mert a kolléganőjétől kapnék cuccokat, meg van egy nagyon jó turi is miskolcon. Hát turi itt is van és a kolléganőjénél a fiú unokája már két éves, a kislány meg áprilisi. Mondom neki, hogy szerinted egy áprilisi babának vettek mondjuk 56-os overált? Mert hogy talán februárban abban hoznám haza. Erre meg csak hebeg-hadog. Komolyan mondom, hogy elegem van belőle, meg az ötleteiből. Inkább ne is vegyen semmit. Úgy fel tudom magam húzni az ilyeneken. Bocsi a nyafogásért.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép
csipike09

Sziasztok!
Ma voltunk a genetikai uh-n es 3d-n. Minden rendben talaltatott, mindene megvan, noha nehez volt vegig kovetni, mert nagyon ficankolt. Az uh-s neni azt mondta, vegyek sok sportcipot! :lol:
Nagyon alaposak voltak- neni szonografus, ferje a nogyogyasz-, vegre en is megnyugodtam, hogy baboca jol fejlodik, es mindene ep.
Vegre rajottem, hogy lehet kepet felrakni, ugyhogy ime a fotok:
Kép
Azt hiszem, nem kell magyarazni, ezen a kepen mi lathato:
Kép
geri79

Csipike, igen mókás volt a nagy ló cumival a szájában. Én is szerettem cumisüvegből inni amikor már nem volt is indokolt. Meg még a csőrös itatópohár volt a kedvencem. Otthon persze nem volt, csak a keresztanyámnál. :)

Nekem még nem kell kézzel fognom a hasamat, inkább bizonyos ülő, vagy fekvőhelyzetben tud kényelmetlenül elnehezülni. Tegnap viszont csúnyán belenyillalt a szalagokba vagy hová, alig bírtam kiegyenesedni.

Katica, pisiléssel dettó így vagyok én is. Ha próbálok kipréselni többet, mert csak néhány csepp jött, akkor sem megy. Bezzeg amikor visszaérek a szobába, indulhatok újból. Nagyon mókás dolog, kár hogy nem tudok nevetni rajta.

Ma jól bezabáltam szőlőből, a szomszéd küldött egy vödörrel. Pontosabban nem is ettem sokat, egyszerűen tök gyorsan eltelek, bármit is eszek. Délben is csak a kaja felét sikerült, mert utána hányingerem volt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Geri!

Akkor gratulálok Csanádhoz! Ezt már nehéz lenne eltüntetni! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?