Sziasztok Csajok!
Most olvasgattam végig, hogy az elmúlt napokban mennyi mindent írtatok! Én hazaérek a munkából, 7 óra körül eldőlök a kanapén és már alszom is, a kedvesem 11 körül finoman átterelget a fürdőbe majd a hálóba és már alszom is reggelig
Így nem sok dologra marad időm... Most pótlom!!!
Az émelygés viszont engem is kínoz, az egyik pillanatban éhes vagyok és jóízűen elkezdek eszegetni, a másik pillanatban meg felfordul tőle a gyomrom, és már nem kell. Deeee amit megettem bennem marad, ez a lényeg
Ami viszont borzasztó az a székrekedés
Soha életemben nem volt, azt olvastam, hogy ez előfordulhat, folsavtól, vitamintól, a lelassul anyagcserétől. Mindent bevetek, gyümölcs, zöldség, tejtermékek, Kubu...
Trompipi!
Nekem is olyan érzésem volt az elején, mintha bármelyik pillanatban megjönne, igaz tompa érzés volt de furi. És fáztam mindig betakaróztam, közben a kedvesem mindig mondta, hogy ha pl. ráteszem a kezem a lábára olyan vagyok, mint egy hősugárzó! Nekem a mellem olyan érzékeny, hogy szinte nem is tudok hasra feküdni! Érdekes, hogy mi minden játszódik le bennünk
A munkával kapcsolatban én dolgozom és tervezem, hogy fogok is, csak az utolsó hónapban maradok itthon. Szerencsém van a munkámmal, nyugis és nagyon bababarát a főnököm!
Piki!
A Down szűréssel kapcsolatban minden infó érdekelne, mivel 33 éves vagyok mi is mindenképpen szeretnénk megcsináltatni. Ti mi alapján választottatok, hogy hova mentek? Mindenhol fizetős? Melyik típusú tesztet csináltattátok meg? Jövő kedden megyek ahhoz a dokihoz, akinél majd szülni szeretnék, igyekszem addig felkészülni!
Jaaa és nem utolsósorban gratulálok az eredményhez!!!!
Húúú jól belehúztam