Sziasztok!
Tegnap befejeztük a festés hátralevő részét, Lau, lemaradtál a "mókáról".
Már "csak" takarítanom kell esténként!
Vasárnap elhozzuk a kiságyát a barátnőmtől, és akkor már lassan alakul a babakelengyém.
Miközben a falon száradt az első réteg festék kiugrottunk a B.örsi Tescoba, mert már a kajából is teljesen ki voltunk fogyva, és csináltak egy hatalmas gyerekosztály (ez nekem új volt, bár viszonylag régen nem jártam már ott). Vettem is egy "csoooooomó" mindent: ujatlan, lábközt patentos body 299,- , micimackós kispoló /tudom-nem túl praktikus a poló, de oooolyan édes volt../ 399,-, pólyabetét 1300 körül, csillagocskás viízhőmérő, tetra cseh pelus 2 darabos mintás /cuki katicás és cicás/ 599,- ( ami nem túl olcsó, de ez is tündéri volt, fej alá, büfizéshez aranyos lesz..).
Szóval engem is elkapott a gépszíj csajok!!!
Tegnap este végre meg tudtam mutatni a kis páromnak, hogy is néz ki amikor fordul a kis ficánka és "kilóg" belőlem a térde közben. Na azt az elképedt arcot látnotok kellett volna.
Csengo! Én például most már meg tudom különböztetni, mikor milye dudorodik ki -popi, kobak-, elég egyértelmű, csak a combiját nem tudom megkülönböztetni a kézcsontijától..
Tegnap már el is "fenekelte" papa a babust, mert nagyon látszott, hogy kidugta a kerek kis popóját, és apus "megpacskolta" ott a pocóm /persze nagyon finoman/.(Azt szokta mondani nekem is ha rácsap menetközben a seggemre, hogy ahol feszül, ott jogos!
)
Na most megyek dinnyézni a kolléganőmmel, utána folytatom!
Macs