Új privát üzeneted érkezett!

Minike: köszi, gyorsan rá is kerestem és a következő üzleteik vannak:
http://www.rutitex.hu/ceg/potom/
Itt is van nem messze, ahol dolgozomKép

Edit: ezek a kismama-plázák valahogy nekem nagyon drágákKép Viszont nagyon szép a kínálatuk, csak ugye nem mindenkinek megfizethető, pedig néha úgy szeretnék ilyen helyen bevásárolniKép

Lau
lau

MosziKép

1,5 óra dugóbanKép Nem csoda, hogy keményedett. Nekem néha már magától az autózástól is keménykedik.

Moncsi
minike

Maccs: nem görcseim nem voltak, hát a kezelés? Nem sok mindent tudnak csinálni, nagyon sószegényen kellett étkeznem amennnyit csak lehet pihennem feltett lábakkal, vérnyomáscsökkentőt szednem, de minden rendben végződött és ez a lényeg Kép
Ja bocsi elnéztem a kiírást Kép

Csengo: És a 30 heti UH is olyan alapos? Már annyira nem emlékszem rá. Én 2 hét múlva megyek.
A szülőszobát én már nem megyek megnézni mert már láttam Kép de sztem lassan menj be és kukkold meg milyen Kép Nagyon szép szerintem Kép

Niki
lani

Sziasztok!

Cateye, a pelenkzó 39.990 Ft volt.

Lányok, nagyon szomorú vagyok, ugyanis tegnap meghalt a kedvenc mamám. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Szombaton már tudtam, hogy nagy a baj, így vasárnap hazautaztunk Szoboszlóra, illetve Debrecenbe a kórházba - és mintha csak erre várt volna. Mire mindedkét fia és az összes unokája, na meg az egy szem dédunokája bement hozzá, szépen csendben elaludt a drágám.

Nem is merészkedtem délelőtt net-közelbe, bezárkóztam a gondolataimmal. Nagyon szerettem, de nem ragozom tovább.

Remélem, mindannyian jól vagytok.

Puszi Nektek,
Andi
30+2
Vendég

Lau Kép
Én igazából nem tudom mennyivel drágábbak ezek a nagy bababoltok, mert nem nagyon néztem körül még máshol. De ha a sima plazakból indulok ki, akkor el tudom képzelni.

Azt hiszem ahhoz nagyon sok időre lenne szükségem, hogy végigmásszam a várost és összehasonlítsam, hogy mit hol és mennyiért lehet kapni és ez munka mellett sajnos nem megy, ugyanakkor meg már úgy érzem, így a 32. héten időszerű lenne beszerezni a dolgokat.
Nem beszélve arról, hogy apa szeretne részt venni a vásárlásban, de úgy képzeli, hogy egy nagy üzletbe bevetjük magunkat és 1-2 óra alatt A-tól Z-ig mindent megveszünk. már előre félek mennyi pénzt hagyunk ott a hétvégén....

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi!
Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Gondolj rá minidg szeretettel, és akkor sokáig veled marad még. Azt hiszem szebbet kívánni sem lehett volna Neki, mint hogy a végső útra szépen csendben, álmában induljon.

Légy erős!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Andi!

Együttérzek veled! Azért ne keseredj el túlzottan. Ez az élet rendje, és legalább szépen békésen tudott távozni, a szerettei körében. A pocidban meg ott van az új kis élet!
A szívedben pedig mindig veled marad a nagyid!

Macs
maccs

Csirkesz!

Köszi a képet! Kép

Macs
maccs

Trompipi: sajnálom, vigyázz magatokra!!

Edit: igen, az én férjem is valahogy így van vele.Kép Tegnap félve adtam kezébe a listát, mi mindent kell vennünk, hát, érdemes lett volna nézni az arckifejezését, hogy változott, ahogy olvasta.
Igazából én is így szeretnék vásárolni, hogy egy-két nap alatt beszerzünk mindent, mert ha sok helyre elmegyek, akkor lehet, hogy valamit ott kapok meg olcsón, amit már beszereztem.
Csak kapkodom a fejem, hogy ki mit mennyiért vásárolt, és hát elég nagy a szórás.

Lau
lau

Andi!

Nagyon sok erőt kívánok neked az elkövetkezendő napokra/hetekre.
A nagyid biztos boldog volt, hogy egy új életet hordasz a szíved alatt és hidd el ha emlékszel rá, mindig veled lesz.
Nekem már sajnos egy nagyszülőm sem él. tavaly nyáron ment el az anyai nagymamim, aki ráadásul velünk élt.
A drága megvárta, hogy férjhez menjek é úgy mint a te nagyid, megvárta, hogy mind a 8 unokája bemenjen hozzá még egyszer a kórházba és utána aludt el.
A mai napig álmodom vele és nagyon szépeket. neked is így lesz, hidd el.
Vigyázz magatokra!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Köszönöm, lányok. Most még nagyon nehéz.
Vendég

Trompipi!

Nekunk osszel halt meg a mama.
Egyutt erzek veled.
Gondolj arra, hogy neki ott már minden tokeletesen nyugodt es olyan amilyet mindig is szeretett volna.
Amennyire nehez nekunk, annal jobb neki.

Magi
Vendég

Szia Andi!
Legyél nagyon erős és vigyázz nagyon magadra!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Nyaralás hamar véget ért: pókok voltak a nyaralóban, harmadik éjszaka, amikor a férjem látta, hogy ülök az ágyon és nézem a pókot a falon, hogy mikor közeledik, miközben folynak a könnyeim, közölte: reggel indulunk haza. Most itthon nyralunk. Isteni Kép

Andi! Az én dédim (abszolút női ágon) is ugyanígy halt meg, állítólag nagyon hasonlítok rá, nem csak kinézetre, hanem lelkileg is Kép
Vigyázz magatokra, és gondolj arra, hogy ő most fenn van, és vigyáz rátok. Nekem tavaly-tavalyelőtt halt meg sorban három nagyszülőm, s utána mindig azt éreztem, hogy valahogy jobban mennek a dolgaim, mintha megszaporodtak volna a védőangyalaim Kép Én hiszek abban, hogy így van Kép

Puszi mindenkinek: zsófi
papzso

Andi!

Fogad együtt érzésem.
Gondolj arra, hogy boldog volt, mert mellette voltak a szerettei, és most fentről vigyázz rád és a babádra.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Andi!
Nagyon sajnálom ami történt! Légy erős! Az én mamám már több mint 10 éve halt meg, de még mindig hiányzik, mert születésem óta velünk élt, és Ő volt az egyetlen nagyszülőm, de én is mindig úgy érzem, hogy fentről figyel engem és vigyáz rám!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kormi,
én már hetek óta szinte csak jobb oldalamon tudok aludni - na meg háton, de attól a derekam fáj. Abban a pillanatban, hogy balra fordulnék olyan rugkapálás indul el hogy muszáj megfordulnom. Ami nekem furi az az, hogy oldalt fekve olyan súlya van a pocimnak, hogy mindig kell alá kispárna, mert különben rettenetesen húzódik.
Nektek hogy áll a köldökötök? Az enyém elindult a kifordulás utján és nagyon érzékeny a környéke.

Moncsi,
a Bp-en lévő Potomokban is vannak gyerekcuccok???

Andi,
sajnálom a nagyikádat, de ha ilyen nagy családja van akkor biztos boldog öregségben volt része.

Pénteken voltam dokinál és azt találta ki, hogy ha 10 kg-t hízok az elég..... igaz, hogy 155 cm-vel 64-ről indultam és már így 71 kilósan is szuszogok időnként, de a 10 kg az nagyon karcsú!!! Mindegy úgyis annyit hízok amennyi sikerül Kép Kép Kép

Mindenkinek szép napot.

Bibi
27+0!
bibi

SziasztokKép

A hétvégén kaptam a sógornőmtől egy kismama gatyót, de sajna sem a mérete, sem a fazonja nem volt okés, így tegnap visszavittem a Pintácsi Viki féle Mammystic üzletbe. A hölgyike nagyon kedves volt, minden további nélkül levásárolhattam a gatya árát. A férjem persze szigorú volt, azt mondta, hogy több ruhát ne vegyek már magamnak, mert szerinte már így is sok van (mikor volt egy nőnek elég ruhája????)Kép Önzetlen akartam lenni, és gondoltam, veszek babarucikat, de amikor megláttam, hogy 3.500,- körül vannak a falatnyi - bár vitathatatlanul cuki rucik, úgy döntöttem, hogy inkább szoptatós melltartót veszek. De mivel a fehérneműk nem saját termékeik, arra nem lehetett a gatyát becserélni.Így aztán vettünk egy mama táskát, ami ezer fakkos és rekeszes, elfér benne egy csomó minden, ami pl. a pelenkázáshoz, kiránduláshoz stb. kell.
Mivel a táska olcsóbb volt, mint a gatya (bár önmagában véve szerintem drága: 6.990,-), mégiscsak kaptam egy ujjatlan felsőt. KépKép Mert megérdemlem, és mert ebbe tutira beleférek az uccsó hónapban is felkiáltássalKép
Bár ha minden reggel megeszek egy tábla csokit, mint ma, akkor jó, ha két hét múlva beleférek (hi-hi)

Csók mindenkinek, élvezzétek a napsütést hőség nélkülKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

BibiKép
Az én köldököm periszkóp jellegűen már egy jó ideje kiáll a hasambólKép Eleinte nagyon érzékeny volt, most már kevésbé. Eleinte nem szerettem, hogy ilyen, most imádom.

Az alvást lassan már én is csak stabil oldalfekvésben bírom produkálni, de titokban azért még néha bepróbálom a lehetőségekhez képest megengedhető hasonfekvést. Ilyenkor a jobb oldalon található nagypárnába fúrom a hasam, és ezt még kis Botond is szereti, ha meg oldalt kell feküdnöm, azt a bal oldalamon teszem, és kispárnával támasztom alá a dedet magába rejtő pocakomatKép

Ezekkel a módszerekkel úgy tűnik mindketten elégedettek vagyunk, mert éjszakánként csak egyszer kel fel tornászni, és akkor sem a póz miatt szerintem, mert rendszerint hajnali négy körül teszi ezt a porontyomKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Ha mar a koldokrol van szo, erdekelne, hogy van valakinek koldokpiercingje?

Nos mert nem tudom mit tegyek vele.
Az orvos azt mondta, hogy ha nem zavar es nem gyullad, akkor maradhat.

Van akinek van?

Kivettetek???

Magi
Vendég

Magika Kép
nekem nincs piercing.

Bibi Kép
Csirkeszhez hasonlóan nekem már nagyon rég kinn van a köldököm. Először nem szerettem és mindig azt reméltem, hogy ez az egy dolog remélem elkerül a terhesség alatt, mert egyébként nagyon befelé álló volt. eleinte érzékeny volt nagyon. most már nem érzékeny és nem is zavar, szerintem tök helyes, ahogy kikandikál, csak marha fekete a színe, mintha gépolajat öntöttekl volna rá Kép

Tegnap voltunk 32. heti vizsgálaton és UH-n. Méhszájjal és társaival minden oké. Baba is klaszul érzi magát. Ráfordult a szülőcsatornára, doki szerint a szüléskor szükséges fele utat meg is tette már, de ez nem jelent semmi rosszat. Nyújtogatta a nyelvét és 2 kezével átölelte a két térdét. Fura kis manó Kép
Azt is mondta az orvos, hogy kb. 2,2 kg a picink. Ez engem egy kicsit megrémisztett, mivel azt is hozzátette, hogy japán adatok vannak beprogramozva a gépébe és az általában alulbecsül. Ja, és 11 cm a homlok-tarkó közti távolság. És még van 2 hónapunk!!!!!!
Apa persze büszke, de ő könnyen, mert nem neki kell megszülni Kép

Egyébként meg diétát javasolt a doki, biztos furcsán hangzik, de örülök neki.
Eddig 12-13 kg jött rám, és fél tőle hogy 20 körül lenne. Ugyanakkor vizesedik picit a lábam, így füstölt-sós-fűszeres dolgokat mellőznöm kell és hetente egy nap almanap, amikor csak és kizárólag almát ehetek (de abból akár 1,5-2 kg-t is) vízzel, és max. 1-2 korpovit kekszet, ha szarul vagyok. Ma bele is csaptam az almázásba Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Magika, van, és kivettem, mert engem zavart. Nekem teljesen kisimult a köldököm, és így tök idétlenül is nézett ki benne.

puszi
kata
katta

Sziasztok!
Niki! Alapos volt az uh, de fele annyi ideig tartott mint a 18. heti. Most a ferjem is benn volt, kepet is kaptunk.

Olvastam a neten, hogy az anyuka mar meg tudja kulonboztetni hogy a baba feje, laba vagy feneke van kinyomodva a hasan. Hat en el sem udom kepzelni. Most hogy voltam uh-n, legalabb tudtam hogy akkor a feje volt lenn a kezei boxoltak es a labai rugdostak a cicimetKép

csengo
Vendég

Kata!

En meg nem vettem ki. Engem is zavar neha, foleg most, hogy kicsereltem egy karikara, mert a regi rovidnek bizonyult. Nekem nincs kifordulva a koldokom, csak megnyult, ezert is tettem karikat. eleinte mindenbe beleakadt, de mar jobb.
Nem vettem ki, mert nekem 5 perc alatt kepes osszeszukulni es mar nem is tudom visszatenni.
papat kerdeztem, neki tetszik nagyon, ezert sem szeretnem kivenni.
Hallottam valami szilikon csorol, amit terhesseg idejen kell beletenni, de sehol nem kaptam. Kép

Magi
Vendég

Andi,

Nagyon sajnálom, ami a mamáddal történt. Légy erös és vigyázz Magatokra!

Bibi,

Sajnos nem tudom, hogy a Potomban vannak-e gyerekcuccok, mert már nagyon régen voltam és akkor még eszembe sem jutott gyerekcuccokat nézniKép De az rémlik, hogy sokminden van, úgyhogy feltételezem, hogy az is van.

Nekem még nem fordult ki a köldököm, bár szerintem a pocakom sem valami nagyKép

Moncsi
minike

HalihóKép

Visszajöttünk a hétvégéről. Lagzi jó volt, hajnali fél négyig bírtam. Táncoltunk is rendesen, bár azért dagadt a lábam a magasabb sarkú cipő miatt. De nem zavartattam magamat, felpakoltam a lábaimat erőt gyűjteniKépKép
Holnap megyek én is a dokimhoz, remélem minden rendben lesz picurkával.

Köldököm nekem sem fordult ki, csak összeszűkült a lyukKépKép

Andi
Fogadd őszinte részvétemKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Tegnap befejeztük a festés hátralevő részét, Lau, lemaradtál a "mókáról". Kép Már "csak" takarítanom kell esténként! Kép Kép Kép
Vasárnap elhozzuk a kiságyát a barátnőmtől, és akkor már lassan alakul a babakelengyém.

Miközben a falon száradt az első réteg festék kiugrottunk a B.örsi Tescoba, mert már a kajából is teljesen ki voltunk fogyva, és csináltak egy hatalmas gyerekosztály (ez nekem új volt, bár viszonylag régen nem jártam már ott). Vettem is egy "csoooooomó" mindent: ujatlan, lábközt patentos body 299,- , micimackós kispoló /tudom-nem túl praktikus a poló, de oooolyan édes volt../ 399,-, pólyabetét 1300 körül, csillagocskás viízhőmérő, tetra cseh pelus 2 darabos mintás /cuki katicás és cicás/ 599,- ( ami nem túl olcsó, de ez is tündéri volt, fej alá, büfizéshez aranyos lesz..).

Szóval engem is elkapott a gépszíj csajok!!! Kép Kép Kép

Tegnap este végre meg tudtam mutatni a kis páromnak, hogy is néz ki amikor fordul a kis ficánka és "kilóg" belőlem a térde közben. Na azt az elképedt arcot látnotok kellett volna.

Csengo! Én például most már meg tudom különböztetni, mikor milye dudorodik ki -popi, kobak-, elég egyértelmű, csak a combiját nem tudom megkülönböztetni a kézcsontijától.. Kép

Tegnap már el is "fenekelte" papa a babust, mert nagyon látszott, hogy kidugta a kerek kis popóját, és apus "megpacskolta" ott a pocóm /persze nagyon finoman/.(Azt szokta mondani nekem is ha rácsap menetközben a seggemre, hogy ahol feszül, ott jogos! Kép )

Na most megyek dinnyézni a kolléganőmmel, utána folytatom! Kép

Macs
maccs

Most vissza olvastam magam, és a "milye dudorodik ki" ly-vel azért kiccsit durva! Kép Istenem, hülyülök is! Kép

Tegnap benyaltunk a kolléganőmmel egy 6 kilós, ma egy 8 kilós dinnyét kettesben fity-fifty alapon. Csak én úgy nézek ki mint aki egészben ette meg, rajta legalább nem látszik!... Kép Tegnap pedig kaptam a dinnyés bácsitól ajándékba egy kis sárgadinnyét a görög mellé, a kisgyereknek! Kép Kép Kép

Köldök: az enyém "kilapult, mint egy palacsinta" Szerintem nagyon cuki, ha valakinek ki van fordulva. Én is olyant szeretnék!Kép

Magika, szerintem kérdezd meg valamelyik tetováló-piercing szalonban, ők biztos tudnak segíteni, hogy hol lehet az a kis csövecskét kapni.

Engem a hosszú műkörmeim miatt kezdenek izélgetni, hogy hogyan fogom majd így ellátni a manót, de mondtam, hogy ugyanúgy, mint eddig a háztartásomat: simán.

Más: TALÁLKOZÓ:
Babás kismamák, még mindig nem érkezett javaslat a tali időpontjára! Délelőtt a jobb, vagy délután elcsászkálás ügyileg? Mondjuk a délután 3 óra piknik szempontból oké
mindenkinek???

Macs
maccs

Sziasztok!
Kész van a "föstés" szép minden, mi hullák vagyunk, ma anyu eljött is kitakarítottunk Kép
Ma hozzuk el a babaágyat is.
Maccs!
Az enyém is kilapult Kép
Annyira kívánom a dinnyét, hogy felhívtam a dokinőt és megengedteKép
Andi!
Részvétem, én februárban vesztettem el az utolsó nagyszülőmet.
Noémi
32+2
fantikbaba

Sziasztok!

A köldököm nekem egyenlőre csak kisimúlni kezd bár Barbival sem dudorodott ki Kép

A dinnyét én is nagyon kívánom naponta eszek bár tudom nem annyira jó mert nagyon sok víz van benne de én utána fél órán keresztül pisilni járok.
Más: Ti mikor kezdtetek el vásárolgatni a babának?? Igaz nekünk sok mindenünk van mert ugye a kislányomról minden megmaradt de azért van egy két dolog amit meg kéne vennem. PL: szivacsot a kiságyba mert azt Barbi eléggé leamortizálta Kép Meg a babakocsinkat is eladtuk csak a sportkocsi van meg. Szóval ilyenek.

Niki
lani

NikiKép

Mi lassacskán már vásárolgatunk, mert egyszerre kicsit durva lenne nekünk anyagilag. Nálunk az elsö baba és nem nagyon kapunk semmit, így mindent meg kell venni a kis mocorgónakKép Már van kiságya, a héten vesszük meg a pelenkázó szekrényét (kiságyhoz passzol) és vettem már neki néhány ruhácskát. De ha belegondolok mennyi minden hiányzik még...

Moncsi
minike

Sziasztok!

A köldöktémához: nekem már kb. a 12. hét körül elkezdett kifelé dudorodni, most is olyan murisKép
Ma olyan aktív volt kistörpénk, hogy néha már fáj is, ahogy rugdos, vagy boxolKép Jövő hét szerdán megyünk legközelebb ultrahangra, de már nagyon várom.
Piercingem nincs, de láttam már kismamát nagy pocakkal piercinggel együttKép Szerintem nem néz ki hülyén, tök ariKép

Maccs: tegnap úgy ki voltam purcanva, hogy csak naKép de nagyon örülök, hogy befejeztétek a festést, gyönyörű lesz minden, ha jön a babókaKép

Edit: nem olyan rossz az, ha diétázni kell, nekem néha könnyebbséget jelent, mert nagyon elnehezít a tészta, krumpli, ilyesmik. Azért néha-néha elcsábulok, de max. egy fél adagig jutok. Mondjuk mostanában így vagyok mindennel, ha viszek kaját, az biztos, hogy két napig elég, hamar eltelek.

Lani: mi még nem vásárolgattunk, mert nálunk is egy csomó minden maradt a fiam után, de ahol első baba érkezik, ott azért már vannak dolgokKép Összeírtam a listámat, tudjuk, hogy mire van szükségünk, szerintem egy-két nap alatt beszerezzük a dolgokat.

Lau
29+0
lau

Sziasztok!
A köldököm nekem is kiáll.Ágotával is így volt!
Nekem nem igazán tetszik de ez a babócát nem érdekli és erőteljeden nyomul kifelé!Már most nagyobb a hasam mint Ágotával volt.És nehéz.Sokat fáj a derekam.És a pocakom is sokszor megfeszül.Nem tudom mit művel ez a gyerek odabent.Nem baj majd a festés helyrerázza.Megrendeltem a kicsinek a szekrényt,augusztus elejére kész.Akkor kezdem a kisruhák átmosását.Apa ma hozza a Corából az első adag pelust.Ruhácskát még nem tudtam venni neki mert mindenhol csak nyári cuccok vannak.Nekünk meg csak annyi kell amiben kihozzuk a kórházból mert a többi adott a lányomról.
Augusztus második hetéig kapott a párom hatáidőt,hogy a lakás teljesen elkészüljön.Remélem sikerül.Ágota aug.23.-án kezdi az ovit.Szeptembertől meg hetente mennem kell NST-re.A kilkómétereim meglesznek.
Mindig kényszert érzek az evésre.Még jó,hogy gyümölcs szezon van.De néha egy-két szénhidrát bomba is lecsúszik.
Teljen kellemesen a napotok.
GnéKriszti
gnékriszti

Halihó Mindenkinek!

Remélem jól vagytok, és midenkivel minden rendben.
Tegnap este miközben a fürdőszobacsempét pucoltam, "gyorsan" főztem egy húslevest, meg hozzá kapor szószt... Este 10kor már kész is lett, akkor vacsiztunk.. Kép - Milyen ketyós tud lenni egy kismami, ha valamit a fejébe vesz, hogy márpedig ő azt enne.. Kép

Azt akartam kérdezni, /lehet hogy irtó hülye kérdés/, de mi a különbség a CTG és az NST között? Vagy az ugyanaz, csak van ahol így hívják, van ahol meg úgy? - lehet hogy gáz, hogy én ezt nem tudom, de tényleg ez teljesen sötét számomra..

Niki!

Mi most állunk neki igazán a bevásárlásnak, bár még csak első baba. A 28. hétig mindenképp várni akartam amolyan babona féléből, aztán elutaztunk, aztán most végre kifestettünk, helyet csináltunk, most már jöhetnek a manó holmik, hogy minden meglegyen babus fogadására. Remélem nem lesznek sztár-allürjei!... Kép Kép

Noémi!
Ügyesek vagytok!Kép Vagy a szakemberek?Kép Gratula.
A bojler méretein kívül nem voltak fennakadások?

Macs
maccs

Macs!
Szerencsére a bojleren kívül más extrém szitu nem voltKép A csempepucolás jó kis munka, meg az ablaktisztítás is.
Ma pihizek, rendbe hozom magam, aztán este szülésfelkészítő és UH.
CTG:magzati szívhang vizsgálat, azt nézi hogyan változik a babó szívhangja a magzati mozgásokra és a méhösszehúzodásokra reagálva.Az NST azt hiszem a non stresz tesz szinte ugyan az (36. héttől) az a jó ha a babó szívverése a mozgásokra felgyorsul, amúgy kétszer olyan gyorsan ver a szívük, mint a mamákéKép Jujj de várom már ezt a vizsgálatot, a babóm épp csuklik, hisz emlegettemKép
fantikbaba

Sziasztok Jó Reggelt!

Ma egy kicsit elkeseredtem mert ráálltam a mérlegre és már + 8 kg-nál tartok, pedig annyira reménykedtem, hogy most nem fogok sokat hízni mint a lányommal a vizesedés miatt! Megpróbálom magam visszafogni de nem érzem úgy, hogy zabálnék.. Kép
Tudom, hogy a 8 kg nem olyan sok de így is + 7 kilóról indultam, nagyon remélem, hogy nem fogok megint eltorzulni a végére.
Ti, hogy álltaok súlyilag? Azaz így a 28-dik héten hogy álltatok? Hátha kicsit megnyugtattok Kép

Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok Kép

Niki
lani

Sziasztok!

A csempevakargatasert senkit nem irigyelek. Nalunk mar kesz. A jarolap vakargatas is. Eleg szornyu es faraszto volt. EGy honapja csinaltam meg vagy 100 nm-en. Kép

Nos a szulesfelkeszitore megy ma valaki?
MAV korhaz.

Magi
Vendég

Noémi: Köszi CTG-NST felhomályosítást! Kép Te most csak szabin vagy otthon, vagy már táppénzen pihengetsz?

Niki: Nem az a lényeg, hogy mennyit, hanem, hogy miből mennyit és mikor eszel! Kép Pl: este 10kor a kaporszószos husi minden apró kalóriamorzsája tutti lerakodott a seggemre! Kép Szerintem azért ne legyél túl szigorú magadhoz, majd a szülés után fogyózhatsz, egy csecsemő + egy izgő-mozgó gyerkőc egyszerre épp elég lehetőséget ad majd rá! Kép

Magika! Hála Istennek, nekem annyit nem kellett, de azért bevallom, hogy ez is épp elég volt! Kép
A járólap még a folyosón visszavan! Kép És a parkettát kell még végigkenem padlófénnyel! Kép

Macs
maccs

Maccs!

Az tartsa benned a lelket, hogy ha kesz lesz milyen szep is lesz. Nalunk is mar nagyon szep es megerte.
Most a keritessel bajlodunk. Jovo hetvegen jonnek betonozni az alapot. Addigra a papanek ki kell asnia a helyet 33 m hosszan. Na es a regit meg kiszedni. Szegeny sajnalom, mert annyit dolgozik vele.

Magi
Vendég

Magi! Kép

Azért most már legalább látom a fényt az alagút végén (vagy az érkező gyorsvonat lámpáit?!)! Kép

Én úgy tudom sajnálni apócát, amikor ő melózik, én meg csak állok és nézem,de már nem tudok mindenben segíteni...
Nálatok is kitartás a kerítéshez! Kép Majd csak eszedbe jut valami, hogy megjutalmazd a szorgos apukát! Kép

Macs
maccs

Macs!

Az jo ha latod. En is csak 2-3 hete lattam meg. De meg azert sokminden van.
Pl. nincs karnis meg fuggony sehol.
Nincsenek csillarok, a spejzban nincs egyaltalan kesz a polc. A bojler alatt nincs kesz a szekreny, nincs etkezoasztalunk szekekkel, meg nappali butorunk semmi. Muanyag asztal meg szek van, amit a metroban vettunk leertekelve. Kép
A Nappaliban meg nincs a padlon semmi, csak a csupasz beton. A haz mellett a jardat is jovohet vegen a keritessel egyutt csinaljak.
Ha az megvan, akkor jon majd a haz elejen a masik kerites, az mar nem olyan hosszu, de valamilyen vas, nem drothalo.
Szoval van meg mit tenni.
De a lenyeg, hogy mar van hol mit tenni. Kép
Tegnap ugy jutalmaztam meg a papat, hogy este kapott rantotthusit, meg kimostam ket adag ruhajat, mig O asott. Kép Kép Kép
Izlett neki a fincsi vacsi, persze nekem is, amit este 10-kor fogyasztottunk el, igy en is hizogatok. 30 het 10-12 kg. Kép
De nem erdekel. majd utana ugy is lefogyom. Kép Kép

Magi
Vendég

Maccs: Kép
lani

Lani!
Ne keseredj el. Biztos a babának szüksége van rá. Kép Szülés után biztos lemegy. Én is plusz kilókkal kezdtem kb. 8-10-zel. Most szerencsére csak + 5-5,5-nél tartok. Bár csodálkozok rajta, mert sok cukrosat eszek. Igaz az utolsó UH szerint a baba sem túl nagy.
Én abban reménykedem, hogy szülés után, a kezdeti pluszokkla is sikerül majd megbírkoznom.
Lehet, hogy túl optimista vagyok, de így talán sikerül majd egy részet leadnom.

Edit!
Voltál kispapás tornán? Milyen? Miről szól?
Utána voltál az előadáson is? Ha igen, érdemes az összefoglalóra elmenni?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok lányok!

Andi, nagyon sajnálom, ami a mamikáddal történt.Kép Még biztosan nagyon sokáig hiányozni fog. Nekem már sajnos 8 éve az utolsó nagyszülőm is elment.

Ilyen még nem volt terhességem alatt: magunkról csak jó híreim vannak.Kép Hétfőn voltunk kontrollon a SOTÉ-n. A fiukák szépen nőnek, 88 és 78 dekásnak saccolták őket. Az elhalt kicsikénk már csak 73 mm. Mindennel minden rendben.Kép A lábam vizesedése is elmúlt pár napja. El se hiszem már, hogy ekkora, szokatlan nagy nyugi van. (Mondjuk már rámfért...)

Magika, Neked lábdagadással mi a helyzet?

Vigyázzatok Magatokra, problémamentes pocisodást kívánok mindenkinek!
eszter28

Sziasztok!

Lani: szerintem ne aggódj a kilók miatt, majd leadod. Ha minden leleted rendben van, akkor semmi baj nem lehet. Nem szabad mással összehasonlítani, mert mindenki más alkatú, és kinek így, kinek úgy reagál a szervezete a terhességre. Amúgy a 28. hétre a +8 kiló egyáltalán nem sok!
Mi eddig 6,5 kilónál tartunk, tegnap töltöttük a 29. hetet.

Eszter: nagyon jó, hogy a fiúk jól érzik magukat és így Te isKép

Magika: kitartást a munkákhoz, biztos nagyon szépek lesztek!!

Maccs: hányan is leszünk a talin?

Puszi mindenkinek!

Lau
29+1
lau

Magi!

Simán előnyben vagytok, nálatok tényleg már a vége felé közeledik a befejezés. A bútorok és a csillárok majd szépen lassan összejönnek! Kép Az a pár kültéri meló meg már éppen csak hajszálnyi egy komplett építkezéshez képest! Kép
Ha kell segítség, szólljatok, magyünk majd visszaadjátok! Kép Kép Kép
Főleg, ha rántotthusi a jutalom!Kép Kép Na meg nekem is kimoshatsz 1-2 adag ruhát! Kép

Mi még csak az albit szépítgetjük a babusnak, és próbáljuk az építési engedélyt kisajtolni a telkünkhöz! Kép

A plussz kilókat pedig majd leadod, ha a kertben tudsz dolgozgatni. Különben a képeken nem látszik rajtad, hogy "hájasodnál", hanem csak pocisodsz, és arra meg szükség van! Kép Nagyon csini kismami vagy! Kép

Én is +10 felett járok ám túl a 32. hét fordulóján, és azt mondják most jön csak a java!!! ;)

Eszter!
Jó, hogy látunk, és nagyon örülünk, a jó híreknek! Csak így tovább! Kép Drukkolunk! KépAkkor nem is riogatnak most befektetéssel, meg ilyen hasonlókkal, igaz?

Más:
Szerintetek érdemes digitális babamérleget venni?

Macs
maccs

Szia Eszter28!

Orulok, hogy veled minden ok. Olyan jo hallani.
Velunk is minden ok. Kép

Koszi az erdeklodest.
Most eleg sokat mozogtam a koltozes miatt, igy nincs nagyon bedagadva.
A munkahelyemen is felteszem a labam egy szekre, igy az is jo.
Estere azert bedagad, de nem annyira mint eddig.
Lehet azert is van, mert most kicsit huvosebb van.
A gyuruimet mindenesetre nem hordom. Kép

Magi
Vendég

Lau!

Sajnos nem tudok pontos számot mndani, mert senki nem jelezte, hogy időpont ügyileg jó-e neki a délután...
Kb. 8-an jelezték egyértelműen, hogy jönnének...

JELEZZETEK EZ ÜGYBEN VALAMIT, CSAJOK! Kép

Macs
maccs

Eddigi "fix" nevek:
Lau
MAcsek11
Csirkesz
Noémi
Moszi
Katta
Iboly?
+ én

Aki nem látja a nevét, de jönne, vagy látja a nevét, de nem jönne, írjon! Kép

Macs
maccs

Macs!

Kép Kép Kép
Koszonom a biztatast.
en sem erzem magam rondanak. Papanak is tetszem, igy nem aggodom a hizas miatt. Mondta, hogy majd szol, ha latja, hogy nagyon hizom.
De ugy csinalom, hogy a papat is etetem ezerrel, hogy O is hizzon, igy vissza tudok vagyni, ha egy szot is szolna. Bar tudom nem fog. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Megmondom neked oszinten nalunk 1,5 ev volt az egendely, igaz azert, mert hu*e volt a szomszed es mindig fellebbezte az engedelyt a masik helyen. Igy ket evig tartott, mig felepult a haz. Kép

Nos en nem veszek digitalis merleget, sot sterilizalot sem. Anyukam soha nem sterilizalt, meg fozte ki a dolgainkat, csak eloszor mikor megvette. Akkor en is majd kifozom, de utana mar nem. Max ha mar nagyon elszinezodik majd a szine. A merleg meg szerintem azert is folosleges, mert ugy is jon a vedono, vagy menni kell az orvoshoz, ahol ugy is megmerik.
Kadat sem veszek, mert az elso heten majd a mosdoba, vagy a bidebe fogom megfurdetni, mig a koldoke rendbe nem jon, utana meg jon a nagykad. Ugy is van pereme, meg majd engedunk neki nagy vizet es tanitjuk uszizni, remelem szeretni fogja. Kép attol ugy is jol elfarad es remelem jol fog aludni. Kép

Sokmindent nem fogunk megvenni, mert az anyagi csod lenne. Mi sem kaunk semmit egy par rucin kivul. sogornomnek van ket gyereke, de a ket gyerek ugy leamortizalt mindent, hogy a ruhakon kivul mind hasznalhatatlan.

Magi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?