Sziasztok!
Pat, köszi szépen a levelet is meg az itteni beszámolót is. Egy legközelebbi foglalkozáson biztosan megkeresem őt.
Babarozsa, sajnálom, hogy csak most jutott eszembe, de szerintem személyesen is tudnál velük beszélni, pl. tegnap volt egy összefoglaló előadás a kórházban a szülésről ezt Bálint Sándor tartotta, és van egy előadás amit a fia Bálint Balázs tart, ez úgy emlékszem az alternatív szülésről szól. Ezek az előadások ingyenesek, bárki jöhet rá. Itt van lehetőség az előadás után kapcsolatot felvenni, és így azonnal ki is derül el tud-e vállalni, sőt egyáltalán szimpatikus-e valamelyik neked. A kórház felkészítő foglalkozásairól a
http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html oldalon találsz meg minden infót.
Neet, szia, igen majdnem egyidősek vagyunk, első babám lesz, éppen vasárnap mozdult meg
)) Azóta is állandóan meccsezik, főleg étkezések után. Szerintem tisztára apja, Ő nagy evő
Még nem tudjuk a nemét, jövő héten megyek UH-ra (19. hét), remélem megmutatja magát, mert engem megesz a kiváncsiság
Persze van kívánságom milyen legyen, de biztos szép és okos lesz
)Mint a szülei
) Ti tudjátok már kit vártok? Nevet már választottatok?
Tényleg! Moosejaw, tudjátok ki érkezik hozzátok? Kislány vagy kisfiú? Nektek már van választott nevetek? Ne izgulj! Minden rendben lesz, neked csak koncentrálnod kell a papának meg támogatni!
Reditke! Tegnap voltam az előadáson. Bálint doki tartotta, aszisztensek most nem voltak, így én lemaradtam a szülésznő megfigyelésről
Tehát most a hangsúly a párkapcsolaton, az összhangon, a szereteten volt. Ezzel kapcsolatban több (kb. 5-6) videófilmet mutatott be nekünk, utána magyarázatokat adott hozzá. Szerintem nagyon jó volt, mert a gyengédségről, a szülés szépségéről szólt, nem pedig brutális jelenetekkel lettek a kismamák megijesztve és sokkolva. Néhány szülési pozíciót is láttunk. A felvételek az IKEA szobába készültek.
Most befejezem, mert lassan regény kerekedik ki az ujjaimból
Manós