Sziasztok!
Egy gyors helyzetjelentés rólunk. Először is köszi mindenkinek, hogy gondoltatok rám meló ügyben!!!!
Másik: Nem akarom elkiabálni, de jövőhét keddtől dolgozom Nagyon vicces, mert másfél-két hónapig semmi nem jött össze, még csak nem is jelentkeztek sok helyről, és most szerdán három (!) meló jött össze, meg még hívtak ma is be valahová, szóval az elmúlt estém is katasztrófa volt az agyalás miatt. A három meló közül kettőnek volt esélye, pro és kontra minddel szemben egy csomó van, vagyis az egyiknél (amit választottam) csak egy ellenérv van: önbizalomhiány. Könyvelnem kell 8 év kihagyás után...... Én jeleztem, hogy mi a helyzet, mondtam, hogy néhány hétig komoly segítségre lesz szükségem, úgyhogy remélem, hogy nem bánom meg. Nem igazán jellemző rám a bevállalás, fo.ok is miatta, hogy meg fogom-e állni a helyem, de az ésszerűség azt mondja, hogy ezt kellett meglépnem..... Szóval most légyszi jövőhéttől drukkoljatok tovább nekem, hogy sikerüljön felvennem a ritmust és hamar képbe kerüljek könyvelésügyileg!! KÖSZI!!!
Amúgy közel van, 6 órás, szóval ovi és bölcsi szempontjából ideális. A fizu mondjuk ennek megfelelően nem túl sok (mondjuk vannak, akik ennyiért 8-10 órát dolgoznak), de azt hiszem, hogy most két fontosabb dolog van: a gyerekek, és megtanuljak egyedül, igazán könyvelni. Itt pedig ezek megoldhatók. Aztán meg már több lehetőségem lesz akár cégen belül, akár máshol.
Na még pár szót a gyerkőcökről:
Vivi: Nagyon okos, ügyes csajszi még mindig
Viszont valami hülyeség van rajta, mert nagyon hisztis, vinnyogós, már megint olyan, mint régen volt egy időben, hogy tiszta kezelhetetlen, mondhatni "irritáló"
...... De a ziziség mellett egy tündér, imádnivaló csajszibarack Remélem hamarosan normalizálódik a zizisége....
Nikkancs: Lassan 3 hete bölcsis. Reggelente még nagyon sír, amíg elveszi valamelyik gondozónő
, de egy-két perc után megnyugszik. Délelőttönként néha pityereg, de vígasztalható. Már szépen eszik, ebédre két-három (!) tányérral szokott enni, uzsonnázik is rendesen, ott is alszik már, néha másfél óra is sikerül, néha csak tíz perc, de ha a gondozónő melléül, akkor fekve és csendben marad a többiek ébredéséig. Nagyon ragaszkodik a gondozónénijéhez, ha csak egy lépést is feláll az ágya mellől, már szirénázik
De szerencsére jókedvű, dumál, ugrándozik, szóval csak a reggeli beérkezés a gáz.... Szeretik őt a gondozónénik, dícsérik, hogy sokat okosodott, ügyesedett, és tegnap már mondta a gondozónő, hogy elmondhatjuk, hogy szépen beszokott
Bocsi mindenkitől, hogy nem reagálok senkire és semmire, de már talán sűrűbben fogok tudni jönni.
Most néhány napig tanulok, mint güzü Very Happy