Sziasztok!
Na, mi van, nincs több zebralány?!
Lassan állatkertet nyithatunk......
Én is a tagja szeretnék lenni.
Ma elfajultak a gyerekek.........
esett is az eső, ezek mindig megérzik.
Még kiabáltam is, mert az egyik kis sz-rházi váltig állította, hogy ami a kezében van füzet, abban neki nincs házija, de én tudtam, hogy van, mert nem fejezte be órán, a többi viszont igen, be is szedték azokat.
Tehát csak neki volt hiányos, és kiabál velem, hogy "de nem, stb. stb."
Na, elővettem a legnagyobb hangerőmet, amit még ezek nem hallottak, zengtek az új ablakok (hangpróba-kibírták, szóval jól be lettek illesztve
).......
Aztán akkor hallgatott el csak.......már az agyamra ment, hogy normál hangerőn nem hallgatott meg, és csak emelte tovább a hangját. Azanyádúristenit, gondoltam, de ugye nem mondhattam, csak, hogy szégyellje magát, hogy levitat, aztán magyarázhattam, mert úgysem érti, mi az, hogy levitat.....
A nővére benyögi, hogy "anyuval is így szokott....."
Én:"Engem nem érdekel, hogy anyátokkal hogy szokott, velem nem csinálja!!!!!!"
Aztán elindítottam a helyére, megírta seperc alatt a kis majom!(bocs)
De nem elég a bajom, még a lüke kőke itt sz-rozik velem.
Nem bírom, amikor egy taknyosorrú veszi a bátorságot és fennhangon ki akar oktatni.
Már tegnap is csinálta, mert kivitte az udvarra a sárkányrepülőt, amit készítettünk, aztán oda is nyomta a kezembe, hogy vigyázzak rá. Aha, én nem azért vagyok itt, letettem az asztalra.......kint is maradt.
Később aztán valakinek eszébe jutott, hogy hol a repülő?!
Erre a lükepék vádlón, nagy szemekkel rámnéz és lekiabálja a hajamat:"De én neked adtaaaaaaaaaam!"
Anyád!
Na, ilyenek történnek errefelé.
Ma majdnem kétszer is karamboloztunk..........
Az egy órás úton 4 állat kanyarodott ki elénk.
Az elsőnél kapásból egy IFA, és mi nem 90-nel mentünk
, és lendületből előzni akart a zuram, csakhogy bukkanó volt, és jöttek szembe, így (padlógáz után szabadon)---->padlófék.
Aztán volt mégegy, de egyébként állatok száguldoznak.........
3 sávon haladt a forgalom, nekünk egy volt, a szembejövőknek kettő, záróvonal, egyszercsak a semmiből elsuhan mellettünk egy állat!!!!!!!!!!!!!!! Mit neki záróvonal, meg szembejövő forgalom.......
De volt mégegy durva eset, kikanyarodó taxi, szemből jöttek, indexelt is balra, de szerencsére volt a taxi és az indexelő között annyi hely, hogy elfértünk..........
Köszönöm Betty, hogy szorítottál ma és holnap is fogsz!
Keszthelyre megyek, magánbelgyógyász van ott, de ő legalább foglalkozik a problémámmal.
Még a méhemet és a petefészkeket is megnézik, azt mondta, az tök jó, örülök neki. Azért egy 3D-s uh-n biztos jól látható minden, mert még a bélfal megvastagodása is látszik, ha van........csak ne látsszon!!!!!!!!!!
Mondtam a férjemnek, hogy de jó lenne, ha holnap közölné a szonográfus, hogy "Gratulálok, kislány/kisfiú!!!!"