Új privát üzeneted érkezett!

Onlány
én már tudtam a másik topicból... 8)
Tényleg azóta ide nem is jöttél :shock: ...irgum-burgum :!:

Rózsa
sajnálom a kislányodat, gyógypuszik mennek neki Kép

Ésss másodsorban nagyon nagy (halk) gratula neked!!!
Én is utánozni foglak akkor, ha éér :lol:

Zsuzska
köszi a rövidke történetet...nna, én ebből merítek sok-sok erőőt :!: 8)
Szorítok holnapra az UH-ra.
K.várra mész :?:

Recon
nagyon örülök, hogy végre ti is elkezdhetitek a babagyártást...akkor nemsokára hozod is a + tesztet :!: De jóóó :!: :wink:

Szijjja Panny :!: 8)

Szijjja EHCS :!: 8)

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

TETŐŐ VAZZE :shock: :!: :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Rózsa és Onlány zebrás? :shock:

Nagyon nagy gratula Nektek! :D

Milyen!

Hát legyünk együtt, én nagyon örülnék neki! :wink: Egyeztessük óráinkat, nehogy lemaradjunk egymástól! :lol:

Beeettyyyyy

LAPTETŐŐŐŐŐ!

Grat! :D
recon

Sziasztok!

Rózsa és Onlány
nagy gratulálok Nektek! Végre már babásodunk egymás után szépen sorban :wink: Azután jönnek a többiek!

Rózsa jobbulást a kislányodnak!

Betty tényleg sok erő és kitartás van benned, de ez kell is ahhoz, hogy a célod elérd! Nem írok le konkrét példákat, de hasonló esetekben spontán sikerültek babásodni ismerőseim. Már sokszor beszéltük, érdekes és nagyszerű az emberi szervezet és igenis vannak még csodák!!!

Milyen
ha lesznek képek mindenképp hozom Nektek!

Puszi Mindenkinek vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
akella

SZIASZTOK!
Visszaolvasok és azután írok hosszabban is...

Kép
rozsa1979

No, most lehet, hogy hosszú leszek, lapozzatok nyugodtan.
3 napja 20 percenként pisilni jártam( első gyanújel, mit elhessegettem..)
Bementem az intenzívre hozzánk, vizeletvizsgálatra és vese uh-ra, biztosan felfáztam alapon. A kedvenc munkatárs doki néni azt mondta, a veséim tökéletesek, nem tudja mi lehet a gond, de vett le viz.tenyésztést, aminek az eredménye hétfőn kész lesz, telefonáljak be. Mondtam rendben.

Aztán kedden délután lenn voltunk Lilikémmel a játszin, olyan szédülés kapta el a fejem, hogy kapaszkodtam a csúszdába vagy 2 percig, míg észhez tértem.
:roll:
Képzeljétek, van egy 5 gyerekes magyar anyuka, akinek a 12 éves lánya hány, megy a hasa, lázas és ennek ellenére lehozza a gyereket, aki beleivott Lilike teájába, mert ő szomjas volt, az anyja meg lusta volt teát hozni neki.
Mivel a miénk kinn volt a padon, hogy Lilike bármikor elvehesse, hát a lány jól meghúzta a csuprot.
De ezt akkor közli a hülye anyuka, amikor már az én gyerekem iszik a saját üvegéből.(Pont te jutottál eszembe Zsuzska, mert ütni tudtam volna az okos anyukát)
No, mit ad Isten, tegnap reggel már Lilike fájlalta a hasát, ment a hasa, folyt az orra, meg bágyadt volt.
Nyomatni kezdtem a gyerekbe a C-vitamin cseppet, meg a Calciumusc-ot, meg a Normaflore-t, meg a Smecta port.
Délután belázasodott, ami simán hűtőfürdővel le is ment.
Majd este 6-kor belázasodott, ami semmire nem ment le.
Volt 2* hűtőfürdő, 3* borogatás, meg Germicid kúp, meg Nurofen kúp, meg Panadol szirup.
Vártunk apával 9-ig, amikor már Liló láza 39.6 lett ezek ellenére, kimentünk a gyerekügyeletre.

Kép
rozsa1979

Rózsa!

Basszus :evil: az ilyen felelőtlen anyukákról nekem is feláll a hajam :x
Az oviban is van egy-két olyan felelőtlen szülő aki simán hordja betegen a gyereket oviba :shock:

Gyógyulást Lilikének!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

HHÁÁT LÁÁNYOK, ott kifogtam egy olyan hülye dokinőt.
Jobban érdekelte a gyerek és az én lakcímkártyám, mint a beteg kislány.
Mikor elmondtam, miért jöttünk, meg úgy lebaszott, mint a pengős malacot, hogy miért adok a gyereknek 3 féle lázcsillapítót, miért nem hűtőfürdőzőm CSAK?!!!!
No, akkor én is elmagyaráztam okos doki néninek, hogy egyik hatóanyag sem üti a másikat, és mivel 3 órája nem lefelé, hanem felfelé tart a gyerek hője, meg a pulzusa az 200-as, a légzése meg 35-ös, szerintem nem tüdőgyuszit kell okozni a hűtőfürdővel(doki néni szerint 30 percig tartsam az üvöltő gyereket a langyos vízben?????).Nem mondtam neki, hogy eü-ben dolgozom, mert a klinikai gépben benne van, amit nézett...
A másik meg még csak tanultam milyen a lázgörcs, kipróbálni nincs kedvem.
Na, nagy kellettlen megvizsgálta a gyereket, nem írt ki semmit, hanem hazaküldött, hogy feleslegesen hoztam a gyereket, holnap vigyem a háziorvoshoz :twisted: .
Szóval itthon még lázcsillapítottam, ami este 13.30-ra ment le 36.8-ra.
Éjszaka, meg reggel megint felment a láza.
De már jobban van, voltunk a mi doki néninknél, kaptunk antibiócát és lassan rendbejön a kislány.
Most ezek után vagy én vagyok a hülye , vagy az esti dokinéni.
Mikor reggel a mi doki néninknek elmeséltem, megkérdezte, miért nem kapott az ügyeletenLilike Algopyrin inj-ót?
Mondtam, kérdezze meg XY(nem nevesítem) kollegáját, miért nem adott neki :roll:

Kép
rozsa1979

No, bocs, ha hosszú voltam, csak nagyon b....ta a csőröm.
Egész éjszaka nem aludtam, folyton itattam, meg nézegettem a Drágámat és majd a szívem hasadt meg érte.
Lehet, hogy első gyerek, de az enyém....

MÁS...
SEGÍTSETEK, HOGYAN KELL A TESZT KÉPÉT BEILLESZTENI A HSZ-BA?

Kép
rozsa1979

aZ EGYIK HSZ-ÁST A GÉP NEM KÜLDTE EL, A FENE A SZÁJÁT, MINGGYÁ PÓTOLOM..

Kép
rozsa1979

Szóval úgy látom elfoglalok egy oldalt, mire ír valaki.
BOCSIKA!!!!

BETTY:Ne add fel a reményt, csodák mindig vannak Szerintem is jól hangzik, hogy először lombik, ott úgy is kiválogatják a tökéletes kiskatonákat.A here visszér sérv műtét utáni gyógyulás úgy tudom 3 hónap, szóval addig nem is lehet nagy javulást tapasztalni a spermaszám növekedésében.

BRIDGET:Kívánom, hogy talál meg álmaitok házát, a legkedvezőbb áron!!!
:wink:

PANNY:Nálunk csak apósom nagy Loki rajongó...
Tegnap sajna nem volt időm meccset nézni, pedig néha szoktam :roll:

MILYEN:BABASZOBA FÉLIG MEGTELT, A BERENDEZÉSÉT AKKÓ VAGYOK HAJLANDÓ VARIÁLNI, HA ELJUTOK A 32.HÉTIG.nEKEM AZ A BŰVÖS SZÁM..NNNOOORRMÁLLIS VAGYOK?

ONLÁNY:HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKED, KÍVÁNOK EGÉSZSÉGES, SZÉP BOLDOG BABAVÁRÁST,SOK ÖRÖMÖT, EGÉSZSÉGET!!!

Kép
rozsa1979

Rózsa
melléklet feltöltésre rákatt, majd értelemszerűen kitallózod amit szeretnél, és feltöltöd.

nem semmi, amin keresztülmentetek :!: :shock: :roll:

betty615

RECON: Már nagyon hiányoztál.
Mi újság veled, mesélj...

ESTHAJNALCSILLAG: Nagyon aranyos vagy, elzsebelem a gratulációdat és szerdán utalom a pénzt, a tesztekre.Addig is vuduzzad még, jó?
Nehogy baj történjen.....

Kép
rozsa1979

Rozsa
Nagy gratula latod Meg neked is mondtam hogy Meg van idod tesztelni es lam lam :wink:

Betty
Latom levetted a vonalzid :roll:
ja ez laptefus leven johet a tabla masolas :lol:

Csillag
Igen te is jol mondtad anno! Egyuttfujtuk hogy a ciklus.hu nem megbi zhato de milyen szep gorbeje van igaz? :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Na, mi van, nincs több zebralány?! :lol:

Lassan állatkertet nyithatunk...... :roll: :wink:
Én is a tagja szeretnék lenni. :roll:

Ma elfajultak a gyerekek......... :? esett is az eső, ezek mindig megérzik.
Még kiabáltam is, mert az egyik kis sz-rházi váltig állította, hogy ami a kezében van füzet, abban neki nincs házija, de én tudtam, hogy van, mert nem fejezte be órán, a többi viszont igen, be is szedték azokat.
Tehát csak neki volt hiányos, és kiabál velem, hogy "de nem, stb. stb."
Na, elővettem a legnagyobb hangerőmet, amit még ezek nem hallottak, zengtek az új ablakok (hangpróba-kibírták, szóval jól be lettek illesztve :roll: ).......
Aztán akkor hallgatott el csak.......már az agyamra ment, hogy normál hangerőn nem hallgatott meg, és csak emelte tovább a hangját. Azanyádúristenit, gondoltam, de ugye nem mondhattam, csak, hogy szégyellje magát, hogy levitat, aztán magyarázhattam, mert úgysem érti, mi az, hogy levitat.....
A nővére benyögi, hogy "anyuval is így szokott....."
Én:"Engem nem érdekel, hogy anyátokkal hogy szokott, velem nem csinálja!!!!!!"

Aztán elindítottam a helyére, megírta seperc alatt a kis majom!(bocs)
De nem elég a bajom, még a lüke kőke itt sz-rozik velem.
Nem bírom, amikor egy taknyosorrú veszi a bátorságot és fennhangon ki akar oktatni.
Már tegnap is csinálta, mert kivitte az udvarra a sárkányrepülőt, amit készítettünk, aztán oda is nyomta a kezembe, hogy vigyázzak rá. Aha, én nem azért vagyok itt, letettem az asztalra.......kint is maradt.
Később aztán valakinek eszébe jutott, hogy hol a repülő?!
Erre a lükepék vádlón, nagy szemekkel rámnéz és lekiabálja a hajamat:"De én neked adtaaaaaaaaaam!"
Anyád!

Na, ilyenek történnek errefelé.
Ma majdnem kétszer is karamboloztunk.......... :shock:
Az egy órás úton 4 állat kanyarodott ki elénk.
Az elsőnél kapásból egy IFA, és mi nem 90-nel mentünk :evil: , és lendületből előzni akart a zuram, csakhogy bukkanó volt, és jöttek szembe, így (padlógáz után szabadon)---->padlófék.
Aztán volt mégegy, de egyébként állatok száguldoznak.........
3 sávon haladt a forgalom, nekünk egy volt, a szembejövőknek kettő, záróvonal, egyszercsak a semmiből elsuhan mellettünk egy állat!!!!!!!!!!!!!!! Mit neki záróvonal, meg szembejövő forgalom.......
De volt mégegy durva eset, kikanyarodó taxi, szemből jöttek, indexelt is balra, de szerencsére volt a taxi és az indexelő között annyi hely, hogy elfértünk..........

Köszönöm Betty, hogy szorítottál ma és holnap is fogsz!
Keszthelyre megyek, magánbelgyógyász van ott, de ő legalább foglalkozik a problémámmal.
Még a méhemet és a petefészkeket is megnézik, azt mondta, az tök jó, örülök neki. Azért egy 3D-s uh-n biztos jól látható minden, mert még a bélfal megvastagodása is látszik, ha van........csak ne látsszon!!!!!!!!!! :cry:

Mondtam a férjemnek, hogy de jó lenne, ha holnap közölné a szonográfus, hogy "Gratulálok, kislány/kisfiú!!!!"
:roll:
zsuzska30

Lányok, kár, hogy nem örökíthetem meg......
Az egyik elsős gyerek hogy veszi fel a táskáját!!!!!!

Leteszi a földre és ráfekszik, majd beakasztja a karjait, és négykézlábra helyezkedik, majd úgy áll fel........akkora a táska, hogy beleférne a gyerek!
zsuzska30

Zsuzska
Te asszem tegnap lemaradtal a szorasbol bocsi :oops: Rettento,hogy milyen koltsegesek ezek a vizsgalatok :shock: te jo eg :x Szoritok en is neked holnapra...hat nem lennek a helyedben...en a babaert annyi mindenre kepes vgyok de ez a gyomortukrozes ngyon nem hangzik jol...mindig azt mondtam ha nekem azt akarnak majd en sosem engedem :? szmomra te egy hos vgy :!:

Rozsa
Meg gyerkocodnek akartam kuldeni egy kepet csak telorol irtam az elobb :oops:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="zsuzska30"]L írta:zsuzska30ányok, kár, hogy nem örökíthetem meg......
Az egyik elsős gyerek hogy veszi fel a táskáját!!!!!!

Leteszi a földre és ráfekszik, majd beakasztja a karjait, és négykézlábra helyezkedik, majd úgy áll fel........akkora a táska, hogy beleférne a gyerek!

No komment :shock: magam elott lattam ahogy leirtad a dolgot...ennyit errol...mar eleg reg lattam ilyen kicsi gyerekeket otthon egybe ennyit..hova fajul a vilag :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem lesz tükrözés, tavaly volt, gyomor is és bél is......
De jó pénzért bódítottak. :roll:
Csak az előtte napot nem kívánom senkinek, csak az ellenségemnek. :twisted:
Valami lét kell meginni, nem lehet enni, már előtte nap este 5 után, csak ezt inni, de a hypót előbb meginnám, mint ezt!!!!!
Aztán rá muszáj rengeteg vizet, másfél litert mondtak pár órán belül.
Úgy néztem ki, mint egy 5 hónapos terhes, majdnem kidurrantam.
Aztán egyszercsak, mint a Tom és Jerryben szokott lenni, mikor tele van, és a szemén látni, hogy a piros csík mutatja, hogy "megtelt", jött a sugárban hányás.......bocs.
Életemben akkor hánytam harmadszor, de sosem felejtem el!!!!!!!
Aztán hajnali 4-kor megint meginni a löttyöt, mert ez mossa át a beleket, kitakarít.......a hasmenés közel nem volt durva.....érdekes látvány viszont, mikor elmész, mert nagydolog-ingered van, és tiszta víz folyik......akár inni is lehetett volna, olyan tiszta volt!!!!!! :lol: :lol:
A bódítás miatt nem tudtam a világról sem, így az egyátalán nem mondható semmilyennek, mármint a tükrözés, utána órákig, mint aki be van rúgva.
Szóval gőzöm nincs, mit is csináltak velem, szuri, k.o., ébresztés.
Semmi fájdalom, csak egy-két akaratlan pukk-hang. :roll: :shock: :oops:
zsuzska30

Sziasztok!

Rózs,Onlány gratulálok nektek :lol:

Recon akkor együtt húzzunk bele a babagyárba :D

Milyen puszi!

Betty te tényleg egy csoda csaj vagy!

Bridget ez a lakás ügy nem akar sikerülni?

Többieknek puszi és ölelés!

Kép
anyci

esthajnalcsillag írta:
Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

RENDELNI ESTHAJNALTÓL LEHET PRIVIBEN!

Minyá jövök...

betty615

Szal itten lennék..

Igen Brii, levettem a vonalzim, mert most kicsit megakadtunk...majd ha tudok valamit visszarakom.. :wink:

betty615

Betty nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen veletek!!!!

Kép
anyci

Anyci
Ne is mond...elvittek amit vegul kineztunk persze en azt mar juliusban lattam es mondtam hogy jo lesz... :roll: de most varunk...amugy apacska azt kerdezte,hogy melyiket szeretnem en?Mondom nekem mind1 mert o dontson...erre,hogy de en melyikben lennek a legboldogabb :?: Olyan edes volt azt hittem elsirom magam :lol: Meg egy ilyen pasit...imadom :wink:
Te se sokat irsz mostansag :roll:

Milyen
Hianyzol gyere msn-re dumcsizni neha :roll:

Betty
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a rendeles priviben esthajnaltol-t azert kell odairni mert valaki tolem akart rendelni :shock: :oops: Ami persze nem baj...mert tovabb kuldtem esthajnalhoz meg o is eszrevette utana....de nem akarom,hogy emiatt valaki kesobb kapja meg a teszteket :roll:
Hogy vagy alig voltal ma en meg epp megyek kivetelesen LAKAST NEZNI :twisted:

Zsuzska
Paromnak minden evben van ez a lotyimegivas :shock: mert egeszsegugyi feleresre kuldik el oket minden evben :roll: hallottam rola de tudom nem egyszeru :? viszont kiurit es megvizsgalgatnak de miet utottek ki?Mit neztek vegulis :roll:

Oleles neked draga en nem tudom hogy birtam volna ki a gyomromra ngyon erzekeny vgyok :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,egy angyal a párod :lol: :lol: Válassz akkor gyorsan egy szép lakást :D
Most nincs annyi szabad időm mint eddig,így nem tudok annyit jönni,sajnos :roll: Meg este már korán lefekszek aludni mert nem tudok felkelni korán akkor,meg hát álmos is vagyok már korán.
Meg hát mostanában semmi extra dolog nem történik velem és így nem tudok mit írni,majd remélem hóvégén már jövök jó hírekkel :wink: Ha isten is úgy akarja :roll:

Kép
anyci

Na, majd én írok nektek sokat, ha az hiányzik!!!!! :roll:

Szoktam.

Meg minden nap történik valami a kölkek közt.
ÁÁÁÁÁÁ, meg is van az új teleregényem címe: Kölkök közt.....
(mint a Barátok közt, Bridget, te tudod, egyáltalán miről vakerok?
nézel magyar adókat neten, vagy angol nyelvűeket, vagy egyáltalán nem tévézel?)

A másik regény címe meg, hogy Orvosok közt.......

Hm......ha nődoki lennék: Lábak közt....... :lol:

Szemész: Négyszemközt........ :lol:
Én röhögök a legjobban a saját hülyeségeimen.......
na, megyek, odakozmál a husi!
zsuzska30

Bridget!
Mit csinálnak a pároddal?!
Egészségügyi felmérés akar lenni a "feleres"?!
Ú, szegény!
A rota vírustól jött ki valószínűleg először, hogy fájtak a beleim nagyon, és megnézte, Chron-ra gyanakodott, de a szövettan nem támasztotta alá, fekélyes volt a belem több helyen belül.
Most újra rota vírust szereztem, és megint fájnak........
Meg most a gyomorsavam is nagyon sok, sosem volt, a gyomrom nem szokott fájni sosem, valószínűleg ezért is bírtam életemben ennyire jól hányás nélkül.
Erre adott egy hiperszuper gyógyszert, amit egy hónapig kell szednem, azt mondta, ettől elmúlik, ez biztos.

Orvosok közt x. rész
zsuzska30

Bri
jól vagyok, itt vagyok, csak közben ketetek a neten mindenféle után.... :lol:
Én is azért írtam oda nagybetűvel, hogy EHCS-tól rendeljenek :lol: :lol:
Jó ötlet volt ez a laptatűs "feladat" :!: 8) :lol:

betty615

Anyci
köszi a szurkot...zsebreraktam :lol:
Később majd jól fog jönni 8)

betty615

Betty
Szerintem is jo otlet volt :wink: Igy kint lesz minden oldalon es talan tobben rendelnek :wink: Mik utan kutakodsz 8) ez a csiga eeediiii :D bar amit jelkepez az nem a legjobb :?

Anyci
Azert mert nem vgyunk babasak azert sokminden tortenik velunk :wink: Batran lehet meselni masrol is 8) Ho vegen meg varjuk a johireket! :D

Zsuzska
Igen egeszsegugyi felmeres akart lenni de kimaradt egy betu :oops: Minden evben van neki es pont meselte ezt a lotyis dolgot...es most,hogy te mondtad egybol beugrott :roll: A cege minden evben elvegeztet full kivizsgalast kardiologia szemeszet gymor minden nyavaja :? En orulok neki mert tudom legalabb minden evben,hogy jol van :wink:

Baratok kozt nanaaa,hogy ismerem,hisz az mar 10eves is elmult 8) Nagy rajongoja voltam most meg annyi uj van,hogy mar nem kot le :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
csak olvasgattam, meg mentegettem le pár ari képet... 8)
mint pl. a csiguci is...ez volt a legaribb...utána jöttem csak rá, hogy ez jelképezheti az "időt" is, ami csigalassúsággal vánszorog...
De nem...erre nem gondolunk...töröl 8) :lol:
Csak ari... :D

Te már kicsit jobban vagy :?: Remélem...

betty615

Betty
Te meg itt :shock: nekem oltari fejfajasom van :x most vettem be 2bogyot :? Holnap meg vonatozom egyedul Washingtonba :shock: Kicsit fosok :roll: :oops:

Ugy ahogy mondod az a csigalassu ido gondolkodas torol :lol: Amugy szerintem nem megy az olyan lassan :roll: en ma minnya megyek haza :shock: pedig volt az 2honap is anno :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én még itt :lol:
úúú, fejfájás az nem jóóó :o
Vettél be gyogyit :?:
Washingtonba :?: :?: :!: :shock: Miért mész oda :?: Csak nem a Bush-t látogatod meg :?: :lol:
És igen, minyá jössz haza :!: :wink:

betty615

nna mentem mára mert már leesik a fejem.. :lol:

Kép

betty615

Betty
Bush mar nincs most Obama van :lol: Apacskanak lesz ott uzleti utja :roll: Penteken lesz egy megbeszelese de mivel neki reggel 8ra mar ott kell legyen ezert jo koran megy valami 5:30kor :shock: szal ugy van,hogy en majd szep nyugisan holnap valamikor elutan csak utana vonatozom aztan ottmaradunk hetvegere es vasarnap egyutt vonatozunk haza 8) (o repzivel megy 9/11 washington :shock: bevgyok tojva :roll: perzivel amugy 1oras ut de en nem akarok repulgetni tok stresszes nekem a panikbetegsegem miatt...a vonat meg hagyjan...azzal majdnem 3ora de legalabb nezelodok es jo kis kirandulasunk lesz a hetvegere :wink: )

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, azért irigyellek ám, te még jöhetsz-mehetsz, én nagyon be vagyok zárva itthon, mint egy kalitka, és ráadásul mégcsak nem is az én saját kalitkám. :roll: Valószínűleg sohasem lesz saját otthonom, és ez az, ami mindig rettenetesen elszomorít.
Na de hess, hülye szonyorú gondolatok :)

Amikor ránézek az alsó vonalzódra, mindig mosolygok, olyan ari, és a szöveg hozzá..., minthacsak én írtam volna. Csak az én tündérmesém ideje már lejáróban. :roll:

Betty, nekem is tetszik a csigud, nekem inkább az jutott róla eszembe, ahogy vonszolja a popóját, milyen csíkot húz maga után? :shock: :lol: Sima csiganyálkát, vagy valami másféle csíkot? :lol:

Hétvégém húzós lesz, főleg vasárnap, megyünk Erkre apósom rokonságához, hát én már előre kész vagyok ettől, elég hosszú az út, plusz a kismanóm nem tud megint aludni délután, ettől megint nyávogi lesz, kiborul, na meg én is. Szegénykém, majd nehezen fog újra visszarázódni a normális kerékvágásba. Meg hát most nagyon anyáskorszakában van, végig benne lesz a seggembe. :P 8)

Ja, nem nyafogásnak szántam, csak kiírtam magamból, bocsi, ha untatok bárkit is, csak görgessetek lejjebb :wink:

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jó reggelt, Magyarország!

Tegnap aztán belekezdett a fájdalomba az oldalam. Nagyon elszomorodtam.
Most is érzem, remélem, az uh után még tudok beszélni a doktorral, mert ugye nem ő végzi, csak elintézte az időpontkérést.
Egyébként olyan rendes, hogy tavaly, mikor elsírtam magam, hogy én nem akarok gyógyszert, én babát szeretnék, akkor már fogta is a telefont, hogy felhívja a testvérét, aki Pécsett nagyon keresett, híres nőgyógyász, de lemondtam. :? :roll: már megbántam párszor.
Azért lehet, hogy ők ketten egész másképp kezelnének egy betegséget és terhességet egyben.
Na, de úgyis hamar meggyógyulok és babásodom......
Erre akartam kilyukadni, amit EHCS, te is mondtál.
Nekünk még visszavan a tündérmese, igaz, ne érts félre, neked is, egy tündérlányka még lesz!!!!!!!!
Én azzal szoktam magam vigasztalni, mikor már annyira magam alatt vagyok, hogy még visszavan a sok öröm, mikor rádnevet a babád, mikor te vagy az, akihez odaszalad, átfog az apró kezecskéivel, csak rád és az apjára(inkább csak rád :roll: :lol: ) számíthat.
Nekünk ez még olyan misztikus.......legalábbis nekem.....hogy mi hogy fog történni, minden visszavan.
Az, mikor ráteszik a pocakunkra a kis mázas testét, hallja a szívünk dobbanását, ránknéz a gyönyörű szép szemecskéivel.......és mi elolvadunk.
Onnantól kezdve apjuk még jobban szeret majd bennünket, csodál és el leszünk halmozva szeretettel, miközben a mi szívünk is túlcsordul...........

Könnyek közt 1. rész
zsuzska30

Ma nem lesz áramunk elvileg reggel 7-től este 7-ig, de még van.....
Úgyhogy, ha nem jövök este, az emiatt lesz.

10-kor ehetek utojára!!!!!!!!!!! A vizsgálat meg 4-kor lesz!!!!!!!!!
Anyám!
Igaz, az ember kibírja éjszaka is, de ébren azért rosszabb.
Na, jó, nem nyavajgok, inkább ez ezerszer, mint egy tükrös......

Annak az ára is jól felment, 70-ért csinálják!!!!!!!!!! :shock:

Szép napot! Szorítsatok, hogy ne pisiljek be uh alatt, mert tele hólyaggal kell menni. :roll:
zsuzska30

Bridget, vigyázz magadra az úton!
Juj, most ment az e-onos autó, most veszik el az áramot, sziasztok!
zsuzska30

betty, bridget mindig olyan cuki képecskéket raktok fel! :lol:

betty mikor mentek dokihoz? Remélem azért jó híreid lesznek!?

bridget az úton vigyázz Magadra!

zsuzska szorítunk neked!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Rózsa, szegény kis csöppséged! Remélem gyorsan végigvonul rajta ez a nyavaja! És nagyon vigyázz magadra és a pocaklakóra! Tudod, nagyon gyakran kell kezet mosni ilyenkor, bár azt hiszem felesleges ezt neked mondanom! :wink: De nem értek valamit.... a szülő miért nem szól csemetéjére, hogy ne igyon bele a másik phaába?????????????
Tegnap 5,5órát könyvtáraztam előadás után a suliban. Kicsit kész voltam :shock:
Liza meg egyfolytában mindent szétpakol és nem győzök utána pakolni, persze mellette főzni, takarítani, mosogatni stb. Épp mondtam apájának, hogy tök felesleges elpakolni addig, amíg Liza fenn van és hepajkodik, mire átjött anyósom és hangosan megjegyezte: húhúhúúúúúúúúúú de rumli van itt :shock: :twisted: addig pakoltam, na mind1
Képet nemsokára fel fogok tölteni a tesztről :)
Recon, hajrá hajrá babagyártás :wink:
Betty, ez a csigusz :shock: :lol: :lol: :lol: akárcsak én ... Hát szomorúan olvastam a kiskatonás dolgot, de attól még simán lehetsz terhes, mert csak! Mi a helyzet a műtéttel? Miért kellene? Olvastam hogy valami viszérizé van, de ezt másképp nem lehet megoldani?
Akella, már 24 hetes terhes vagy :roll: hu, repül az idő! Eldöntötem, hogy most minden másodpercét ki szeretném élvezni a terhességnek. Az előzőnél sosem tudtam mi várható (kórház hosszú időre, meg mindig volt valami probléma, mintpl 3hónapig tartó non stop migrén.... vagy olyan fokú izületesség végig az 5 hónaptól, hogy a kanalat alig bírtam tartani)
[quote]N írta:a, mi van, nincs több zebralány?! Laughing
:lol: :lol: :lol: de lesz! Méghozzá hamarosan! Zsu, nem semmi amit leírtál magadról, de véleményem szerint mindezt a fokozott stressznek tudhatod be. Tessék egy jó kis méregtelenítő kúrát végigcsinálni és egy hétvégére valami stresszmentes kikapcsolódást tervezni apájával!
Bri, jó utat :wink: Pánikolsz a repüléstől? Hu, szegény :( de gyógyszer is kell, ha repülsz? :wink: Nyugtató vagy ilyesmi?
EHCs, azért próbáld meg magad jól érezni. Nálunkmeg az apás korszak van :?

Kép
Kép
onlány

Bri
tudom, hogy már Obama van, de gondolom azért még Bush ott lakik attól függetlenül... :lol: 8)
köszi a privit :wink:

Ehcs
lehet, hogy a csigámnak hasmenése van, és előtte füvet evett :?: :!: :shock: :lol:

Onlány
műtét mindenképp kell, mert az ér nem megy vissza magától a helyére sajna :roll:

Zsuzska
szorongatok neked
:!: :!:

Akella
még nem tudom mikor tudok a dokkerommal beszélni...

Kép

Kép

betty615

Rózsa!

Eszméletlen volt az a doki :evil: :evil:

Bri!

Jó utat és kirándulást nektek! :wink:

Sikerült megvennem a bérletet a Loki BL meccsekre..basszus mit meg nem teszek én apának?! :wink: Reggel fél8-ra már a Syma csarnok előtt voltam és én voltam a 20.-kb.10-kor nyitott a pénztár,addigra már kígyózó sorok voltak.Apa boldog lehet...ezt kapja 30.szülinapjára :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
micsoda meglepi :!: :shock:
Tök jóóó :wink:

betty615

Két rabló betör egy bankba. Nagy nehezen kinyitják az első széfet, de csak vaníliafagyit találnak benne. Azért megeszik. A második széfet is kinyitják, abban is vaníliafagyit találnak és megeszik. Így tesznek a harmadikkal is.
- Pénzt nem találtunk, de legalább ettünk egy jót. - mondják.
Másnap reggel ezt olvassák az újságban:
"Ismeretlen tettesek kiraboltak egy spermabankot."

Japán turista megy ki a reptérre. Egyszercsak a taxit megelőzi egy Honda.
- Á, Honda, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel a japán.
Mennek tovább, amikor egy Toyota előzi meg őket.
- Á, Toyota, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel ismét a japán.
Harmadszorra egy Mitsubishi suhan el mellettük.
- Mitsubishi, nagyon gyors, Japánban készült! - mondja ismét a japán.
A sofőr nem szól semmit, hamarosan kiérnek a reptérre.
- 80.000 forint lesz - mondja a taxis.
- Micsoda? Az nagyon sok - hápog a japán.
- Taxióra, nagyon gyors, Magyarországon készült! - válaszolja a sofőr.

Két barátnő beszélget.
- Képzeld! - mondja az első unottan - kaptam a férjemtől egy csokor gyönyörű rózsát. Most megint tehetem szét neki a lábamat.
Mire a második csodálkozva:
- Miert? Nincs vázátok?

Szóval maguk jöttek lovagolni tanulni a lovasiskolámba?
No, majd teszünk róla. Maguk egy óráért 600 forintot fizetnek. A ló ingyen csinálja (max. szórakozásból), de ahogy magukat elnézem, rosszabbul jár.
Lovat láttak már? Nem? Nem baj... Mutatok én egyet. Az ott, amelyik alul van... helyesbítek, felül... Tehát az a ló!
Mint látják két vége van, amit egy kis zenei hallással könnyű megkülönböztetni egymástól. Ugyanis elöl böfög, hátul pedig... hátul pedig a farka van. De ezt lovaglás közben nem láthatják. Ha mégis, akkor maguknak már régen rossz.
Gondolom, a fejét minden biológiai előképzettség nélkül is felismerik. Ott elöl, a száján bemegy a lóhere... nem, nem homoszexuális... a másik végén pedig kijön a... még jó, hogy nem narancs.
A szeme a fej elülső részén található, ezért előre jobban lát. Amelyik minden irányban egyformán lát, az a vak ló.
Az a két hegyes a tetején nem irányjelző, hanem a fülei. Ez egyrészt arra való, hogy hallja amit mondok neki, másrészt maguknak van mibe kapaszkodni veszély esetén. Egyébként ez egy farmotoros állat. Hátul van két lába, ezekkel fut, elöl is van kettő, ezekkel fékez. Mind a négy láb patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. Mint látják mindegyik patájára patkót szereltünk. Ez azért fontos, hogy ha valakit megrúgna, az ne tudjon reklamálni.
Látják rajta a nyerget? Őseink alatta puhították a húst. Mi fölötte szoktuk, mint azt a hátsó felükön tapasztalni fogják.
No most, ha maguk láttak olyan nyerget, ami alól csak a fej meg a lábak látszottak ki, akkor az nem ló, hanem teknősbéka volt. Bírtak követni? Jó. Akkor kérem az elsőt...
Már ne haragudjon, hogy megkérdezem, de magának tényleg így áll a lába? Hogy a kedves nagymamájától örökölte? Lehetetlen! Már rég kihalt volna a családjuk, ha neki is ilyen közel álltak volna egymáshoz a térdei...
Gondolja, hogy közé fér majd a ló?! Talán akkor üljön fel! Nem, ne elölről, mert ott harap. Ugye mondtam... Ne hátulról mert ott meg rúg. Jobbra a kis épületben van az orvos, oda vigyék! Köszönöm. Kár érte, ilyen fiatalon, nősülés előtt...
Ki a következő? Ha adhatok egy tanácsot, oldalról próbálkozzon. Na még egyszer! Most egy kicsit pihenjen amíg én kiröhögöm magam. Segítsen neki! Emelje a lábát! Nem a magáét! Nem a lóét! A társáét! Úgy! Most lendítse föl! Talán ennyire nem kellett volna.
Mi az, maga baloldali? Na végre... Hé, ha maga rugdossa ki a társa fogait, akkor az állatokat miért tartjuk? Most dugja bele a lábát a kengyelbe, ne olyan mélyen, mert feltöri a térdét. Látja azt a szíjat? Az a fék, de itt kantárnak hívják. Ha meghúzza a ló lassít, ha megrántja, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, a ló hanyat fog esni, és magának lapjával nagymértékben megnő a légellenállása.
Mi az? Maga már fel is ült? Mit lát? A ló farát? Talán tolatni akar? Forduljon meg! Na végre! Figyeljen! Ha azt mondom: ügetés, a ló ügetni fog. Maga csak kapaszkodjon! Ha azt mondom: vágta, hunyja be a szemét, majd ha a ló visszafelé jön megint felülhet, ha lesz kedve hozzá.
Nem tudna kicsit lazábban ülni? Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. Aztán még egy-két ilyet pattan a nyeregben, és azt, hogy maga férfi, két t-vel fogják írni. Igen, az a múlt ido jele...
Csukja be a száját! Megállunk. Most kiköpheti, amit a nyelvéből leharapott. Tisztelem a tudományos érdeklődését, de tudtommal a talajmintát nem harapással szokták venni. Hé, hova megy? Különben ahogy látom, maga most egy hétig nem nagyon akar ülősztrájkot kezdeni...
Ön következik, hölgyem. Ne remegjen annyira mert agyrázkódást kap a ló. Üljön nyugodtan! Magának úgy sincs veszetnivalója... Elindulunk... Tisztában vagyok vele, hogy kinőtte már pubertáskori zavarait, de a térdével még most az egyszer szorítson erősen! Mint kislánykorában... Nem megy? Csak nem a szolgáltatóiparban dolgozik?
Látja azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek. Szórakozni...
Hát akkor ügessünk! Aha... ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett. Csak nem a strucc a kedvenc madara? Hogy mi? Hogy dobál a ló? Majd máskor gyorsabban kimászik a vége alól. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk...
Van még valaki? Mi...? Maga meggondolta magát? Rendben, de a tandíjat nem adjuk vissza! Úgy nézem mára megvolnánk. Aztán, ha kedvük szottyan egy jót lovagolni, csak jöjjenek bátran máskor is!

betty615

Betty, én is ilyesmire gondoltam csiguügyben :lol:

Zsuzska, én is drukkolok, hogy gyorsan legyél túl a "dolgon", és hogy jól viseld :wink: Na meg hogy utána sebes léptekben bebabásodj :)

Akella, nagyon dönörűséges a vonalzó, mindkettő :)

Onlány, hát nem semmi az előző várandósságod, de majd most másképp lesz, nekem is az első kissé zűrös volt, a második szinte példaértékű volt. :D
Na igen, apás nálatok azért, mert kiscsaj, nálunk a 2 kispasi inkább anyás, de ez tök normi, csak a kistökös néha túlzásba viszi mostanság. Az, hogy pl. WC-re egyedül kimenjek, vajhmi kevés az esély. :roll: No de nem baj, ezen is túlleszünk egyszer, akkor meg majd azért fogok nyafizni, mert nem akarnak velem lenni a kölkök. :lol:

Rózsa, megvan a véleményem a legtöbb orvosról, különösen az ügyeletesekről. Szégyen, hogy ilyeneket ki mernek engedni az egyetemről. :evil: Emberségről meg még csak nem is hallottak.
Sajnos nagy a tapasztalatom az embertelen, felelőtlen, és nem hozzáértő orvosokból. Iszonyú, ami Magyarországon van az eü-ben. :?
Ja, és persze a szemét és idióta szülőkről nem is beszélve. Én sem vagyok hibátlan, de az tuti, hogy agyoncsapnám a kölykömet, ha más cumijába vagy mittudomén beleinna, el nem tudnám képzelni, hogy ezt megengedjem neki.

Panny, hogy te milyen rendi vagy a Zuraddal :lol: . Az én uram hála az égnek nem egy focirajongó, én sem kedvelem túlzottan, bár valamikor nézem a tv-ben. Én inkább más hasznos-haszontalan ajikkal szoktam meglepni apcit, ha van valami ünnep.

Mindenkinek cupp

És hogy én is néha beírogassam a saját dolgaimat (bár ahogy nézem, nagyon kedvesen csináljátok helyettem, és ezt nagyon köszönöm :wink: ) :

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Intelligender babateszt a pici nemének korai megállapítására = 11.500 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csajok bekapcsoltam a tevet es megy a megemlekezes a 2torony helyen...annyira szomoru itt konnyezek :cry: olvassak fel az aldozatok neveit az aldozatok hozzatartozoi... :cry: Meg az eso is esik mintha az eg is siratna ezt a napot :!:

En meg megyek keszulodom mert lassan indulok!Jot ne halljak rolatok 8) Csak hetfon jovok :!:

Rozsa
Szep az uj vonalzid 8)

Csillag
Tok orulok,hogy ilyen sokat irtal :!: :D Es milyen jokat okosakat :) Hat tudod mindig mindenkinek az kell ami nincs vgy mindig mindenki olyan szeretne lenni amilyen epp o nem...sosem vgyunk megelegedve onmagunkkal de ez igy jo ahogy van :wink: Viszont ajanlom figyelmedbe a naplombol a Szeptember 8-ai bejegyzesem...azert abbol kiderul egyaltalan nincs miert irigykedni ra, :? :oops: A vonalzi nekem id nagyon tecc 8)

Zsuzska
Mi volt meselj :roll:

Akella
vigyazok a parom mar landolt a geppel minden rendben volt :wink:

Onlany
Alapbol vgyok panikbeteg...10eve megvan mar :x de eleg regota nem szedek gyogyszereket talan 4eve...es 2eve a repuleshez sem veszek be nyugtatot sot amugy sem...inkabb kerulom a helyzeteket...ezert nem szeretek repulni utazgatni sem...uj hely uj minden nem erzem jol magam :roll: Hogy vgytok?Mikor mesz dokihoz?

Panny
Koszi remelem jo lesz 8) Es tenyleg milyen jo kis otlettel altal elo :wink: en is anno elakartam vinni a parom mb1-es kosarlabda meccsre de japoban ez eleg ritka o meg a japokat nem szereti nezni...viszont itt fogunk menni meccsekre mert o imadja a sportot iy eleg sokhelyre vehetek neki meglepijegyet!Ez nekik nagy orom am :wink:

Betty
Az a lovaglos a legjobb bar mar olvastam meg mindig tecc :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote]I írta:ntelligender babateszt a pici nemének korai megállapítására
EHCs, erről írnál kicsit bővebben?

Kép
Kép
onlány

Még az időjárás is sír! Ez olyan szomorú. Este -aszem- itthon is lesz 2 film erről. Doki és rendes.

Nagyon helyes, hogy önerőből próbálod leküzdeni ezt a betegséget! Nekem is akartak írni, de mondtam, előbb saját magamban kell rendeznem a dolgokat, ha nem megy, akkor valószínű gyogyit fogok szedni. Sikerült.
Nekem a terhesség hozta ki :(
Hétfőn megyek menotesztre :shock: :?: :!: :roll: Aztán csütin uhura a helyi sztkba, de bejelentkezek utána a szüllészdr-imhoz.

Hát sajnos most rosszabbul indul a dolog, mint az előzővel... A belgyógyász kedves ismerősöm mondta, hogy eléggé tachycard vagyok. (tudtam, de bíztam benne, hogy később jön jobban elő) meg mondott pár nem jó dolgot, de azt mondta, hogy a szülészdr-immal beszéljek és tovább küld kivizsgálásra. Inkább elmegyek mindenhová, csak ne kelljen kórházba feküdni

Kép
Kép
onlány

betty szorítok, hogy a lehető legsimábban menjenek a dolgaitok! :wink:

bridget oké, épségben kell hazaérned 8)

csillag köszönöm szépen. Sajnos konkrét neve még nincs babócának :D

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X