Új privát üzeneted érkezett!

Mi játszóházba voltunk Lacusommal. Volt ott játék arzenál. Kölöknek nagyon tetszett, sztem az őszi-teles időben gyakori vendégek leszünk.

Moncsi!
Sajnálom, h tesódéknál is csak lombikkal lehet baba. Náluk kiderült, h miért?

A lényeg viszont, h nem kenődött el.
20150601134430

Sziasztok!

MONIC
Boldogan főzöl, stb.... ide is jöhetnél, én nem szoktam az ilyesmit nagyon boldogan csinálni! :lol: :lol: :lol:

Sajnálom tesódékat de legalább kiderült és nem kell végigszenvednie éveket clostikkal meg időzített együttlétekkel, inszemekkel. Rögtön bele a közepébe és hipp-hopp kismamák lesztek mindketten. Tök jó lesz ám egyszerre. Tesómék is egyszerre voltak mamik és eleve jó tesók voltak de a babavárás még jobban összehozta őket.

VIKI
Nagyon szépek vagytok, lassan elfogysz, nagyon kafa az alakod.

SUSKA
Én a kismama magazint szoktam olvasni. De majd megnézem az anyák lapját is.

Ma megérkezett Miló ágynemű garnitúrája. A baldahinnal megszenvedtem. Azt hittem én vagyok a hülye. Akárhogyan raktam sehogy sem úgy jött ki ahogy kellett volna, már áthívtam a barátnőmet hogy nézze már meg mit csinálok rosszul.

Megjött a TESÓM ELADÓ body is. Alig várom hogy abban lássam Milót. Bár az még odébb lesz mert 68-as. :lol:

Holnap jön a kiságy és a szobadekorok, úgyhogy lassacskán készül a szoba. Remélem ma korán hazajön apci és elkezdjük összerakni a szekrényt. Remélem a függönyt is megvarrta már a keresztmama, de ha nem legalább elkezdte és hétvégére kész lesz. Már tűkön ülök alig várom hogy kész legyen. Olyan szupi lesz.
Barátnőmet áthívom hogy segítsen elpakolni a ruhákat, kirakni a sötétben világító csillagokat, díszítgetni. Szerintem már ő is nagyon várja! :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita és Nemone,
a segítségeteket szeretném kérni, meg a többiekét is, ha esetleg van tapasztalatotok :lol: :lol:

már nagyon nincs más ötletem, hogy miért nem jön a gólya, ezért megrendeltük a gynevacot. Elkezdtem olvasni a topicot is, de képtelenség a végére érni... Láttam, hogy ti mindketten irogattatok :wink:

Megírnátok nekem (és Rodina is biztos örülne neki), ha leírnátok a véleményeteket, tapasztalataitokat, esetleg mások siker/ kudarcélményeit a szerrel kapcsolatban???

Nagyon köszönöm!!!!!
Vendég

NATI
Nekem annyit segített a Gynevac hogy apával ide-oda fertőztük folyton egymást és amikor kiderült a baci is akkor beadattuk magunknak a szert. Emellett azért kaptunk antibiotikumot is meg kúpot. Nem tudom mi segített, de biztos a Gynevacnak is nagy szerepe volt benne mert azóta megszűntek a panaszaink.
Babát nem hozott, de én úgy olvastam a topicban hogy volt akinek igen, kérdés hogy véletlen vagy neki pont olyan jellegű baja volt amin a Gynevac segített. Egy biztos én már annak is nagyon örülök hogy a visszatérő fertőzésektől megszabadultunk.

dita75

Ma megkaptam az AFP-m eredményét és teljesen jó lett (41,08ng/ml és 1,23 MoM). A vérképem szerint egy kicsit vérszegény vagyok, de vasat még nem kaptam. A cytológiám p2-es lett, csak valami élettani baci van, az belefér. A cukrom is jó, a dokinéni nem emelt inzulint, de a vizeletet meg kell csináltatnom újra, mert valami üledék nem tetszett neki benne. Nem tudom, hogy miért van az, hogy amire az egyik azt mondja hogy jó, arra a másik miért kér vizsgálatot. Mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki mami,

örülök, hogy tetszett Lacusnak a játszó. :lol:
A testvérem sok évig szedett fogigátlót ahogy én is, és a szervezete nem hajlandó normálisan termelni a hormonokat akárhogy is próbálkozik a doki beállítani (azt mondta a doki, hogy mivel a fogigátló meggátolta egyes hormonok termelősédét, mostmár a fogigátló nálkül sem akarja termelni a szervezete). Amíg szedi a gyógyikat minden szép, aztán úgy összekavarodik neki minden, hogy tavaly már gyógykaparást kellett neki csinálni mert nem vált le a mnh-ja mensikor, és most is közeláll hozzá. Mivel a lombiknál a hormonokat mesterségesen szabályozzák van esélye a babásodásra, de spontán a 0-val egyenlő.
Mondta neki a doki, hogy nálam is ugyanez volt a gond...

Dita,

hát én ironikusan írtam ám azt, hogy örülök a házimunkának, mert NEM örülök neki, de ez van, senki nem csinálja meg helyettem.
Hűűűűűű, a tesóm eladó bodíról azért egy képet kaphatunk még Miló nélkül?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Danci ma dél óta nagyon be van rekedve. Nem lázas, nem folyik az orra, délelőtt elviszem a dokihoz, bármi is kezdődik még az elején el kellene kapnunk.
Már megvan az is, hogy az utóbbi hetekben miért volt annyira nyűgös, úgy látom, hogy felül egyszerre 3 foga jött ki szegénykémnek, úgyhogy már 6 foggal büszkélkedhetünk.
Fogmanónak meg üzenem, hogy jó lenne ha már továbbállna, mert már így is rengeteg fogunk van idő előtt, mostmár vigyen inkább másnak fogat :twisted: :twisted: Tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz a fogaival ha ilyen korán kijöttek... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

MONIC
Sajnálom szegény Dancit, remélem nem hatalmasodik el rajta a betegség.
Fogacskák már tényleg vannak jócskán, csak nem valami cápahormont kaptál a lombiknál?

Durva ez a fogigátlós story- a mai világban gyógyszer így összekavarja az ember hormonjait hogy ne lehessen később kisbabája??? Eszméletlen. A fiainknak legalább ilyen gondja nem lesz.
Ha lesz egy lányom akkor pedig nem engedem hogy hormonokkal tömje magát. Sztem nálam is közrejátszott hogy már 16 éves koromban elkezdtem szedni. Pedig elég drágát választottam pont amiatt hogy a legkevesebbet ártson.

A bodyt később lefotózom, de ma már megint felkeltem éjjel és hiába nem tudok visszaaludni attól még kómás vagyok!

VICKY
Gratula a jó afp-hez!
Én meg azt nem értem hogy az utolsó két leletemen dupla annyi a vörösvértest és sok a baci de senki nem mondott rá semmit.
A házidokim is annyival elintézte hogy biztos hüvelyváladék került a pipibe és emiatt van.

dita75

Reggelt!

Viki játszóházat Csigulino is imádja!

VIcky gratulálok a jó eredményhez!nekem amikor több váladék volt benne ismétlésnél doki mondta hogy előtte jól mossam le magam, vagy törlőkendőzzek és utána középsugarat pisiljem csak bele az üvegbe. :roll: végig bacik voltak a pipiben, a Kaáliban már volt inszemi előtt gyulladásom, de nekem nem mondták, csak utólag láttam a citológiai papíron, hogy gyógyszeres kezelés után ismétlés javasolt. csak utólag :twisted: pedig ha akkor kikezelik talán nem kell terhesen dupla antibiotikum kúrát végigcsinálnom...

MOncsi sajnálom tesódat nagyon szorítok nekik!

már az 5.résznáél tartok :wink: Váratlan utazás is kellene

Suska csini vagy az új séróval. apán miért nevettél frizkóvágás után? rövid lett?

Deni köszi, szóval titokban mindenki Anne rajongó :lol:

Szép napocskát MINDENKINEK!!
Vendég

Jó reggelt mindnenkinek!

Dita,

a fogigátlót úgy kell szedni, hogy bizonyos időközönként szüntetet tart az ember, hogy a szervezete pihenhessen. Na, én ilyet sosem csináltam és a testvérem sem, a másik, meg a doki azt mondta, hogy nálunk ez genetika, hogy ennyire rosszul reagálunk a gyógyszer elhagyásra, nem mindenkinél jön ki a hormonfelborulás.
De a magánvéleményem az, hogy az esetek többségénél gondot szokott okozni.
Nem hiszed el,hogy tegnap én is ugyanezeket mondtam a gyerekeimmel kapcsolatban :lol: Kezdtem azzal, hogy szerencsére fiam van így neki nem lesznek ilyen gondjai és ha lányom születik egy szem fogigátlót sem engedek szedni neki.
Nem véletlen, hogy a doki szülés után nem engedte meg, hogy fogigátlót szedjek. :roll:

Sajnálom, hogy nem bírsz aludni éjjel.

Boni mami,

jövő héten kiírom neked és küldöm. :wink: A héten a könyelés és szülinap szervezés a program.

Dancit vinni kell az orvoshoz, mert folyik az orra rendesen és be van továbbra is rekedve.
SZerencsére a kedve jó és nem lázas. Remélem nem is lesz, és amit mégjobban, hogy nem kezd el köhögni, mert nagyon szörnyű volt a múltkori bronchytises 2 hét. :roll:

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Ditus!

Olyan izgi, h rendezgetitek Miló szobáját. Én is olyan nagy örömmel gondolok erre az időlre!!!

Muti az ágynemű képet!!! Szomszéd asszonyodéknál kiderült a babaneme?

Moncsi!
Danci gyors gyógyulást!

Férjem olvasta, h a férfiak rossz spermaképének is a figgátlók az okozói. A fogigátlók kiürülnek a nők szervezetéből, a föld feldolgozza, vízzel, élelmiszerrel újra az emberek szervezetébe jut.

Vicky!
Gratlua a jó AFP-hez!

Boni!
Lacus több mint 3 órát aludt a játszóház után
:shock: .

Vettél már őszre cipőt Zsiginek?
20150601134430

VIKI
Én is olvastam számtalan cikket erről, és biztos hogy van benne valami mert nagyon sok meddő pár van és ez nem lehet véletlen.

Oké teszek képet délután ha megjöttem most van egy kis dolgom a városban, pl. megvenni a gulyásleveshez valókat.

Zsuéknál is pöcsis lesz. Szívük szerint fiút szerettek volna, és megkapták! :) Így legalább nem esz meg az irigység és Milónak is sokáig lesz játszópajtija. Két ördögfióka majd mindkét lakást felfordítja! :)

MONIC
Engem nagyon megszídott a doki mert amikor történt velem az az ominózus eset akkor én pont szüneteltettem.
Nekem is meggyőződésem volt hogy kell a szünet. Ekkor esett meg a baleset és a doki nagyon rámpiritott hogy a mai korszerű gyogyikkal már nem kell szünetet tartani és hogy mekkora felelőtlenség volt abbahagyni. :roll: :roll: :roll:

BONI
Köszi a tippet, legközelebb majd így fogok pipilni.
Sajnos nincs meg a pisilős smilim amit anno még Monicnak tettem fel.
:lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Moncsi ó ezt a kics...st van Anne 6.rész is :twisted: :lol:

Deni neked megvan? mert akkor azt szeretném nagyon! :oops:

Viki igazából nővérem gyerekeiről maradt cipő, azokat játszón gyűrjük, szandi van, még egy sportcipőt veszek majd.

ZSiga is amint kiérünk játszóházból, vízszintbe teszem és mán alszik is. :lol: ugyanez van játszótér után is :lol:
Vendég

MOncsi én is emiatt adtam neki már 2 hete a cebion cseppet. most vettem neki cebion multit, az egy éves kortól van, és egyik nap azt adom, másik nap a cebiont.
Vendég

Monic, köszönöm mi jól vagyunk, fog nélkül bár, de büszkén. Olcsa nagyon nyugodt baba, hatalmas mosolya van és baromira elvan egyedül is akár. Tiszta apja, márcsak a séró hiányzik :wink: jah és csak margó mellett jegyzem meg elkezdtünk szőkülni, apa nagy bánatára, hogy leszünk igy maláji tigrisek :wink: :wink: max skandivnáv tigris lesz belőle :lol: :lol:
Már jövöre akártok bébit?????? Mi megvárjuk még Olcsa betölti a kétéves kort, aztán jöhet a bébi, van rá két és fél évem. Ha összejön doki nélkül akkor mehet, ha nem akkor nem lesz tesó. Nem akarok még egy tortúrát magamnak, aztán majd meglátjuk.

Boni, apának sokat vágtak a hajából azon röhögtem, mert láttam hogy majdnem sir hogy nem is marad haja, csak nem mert szólni a fodrásznak mert új helyen voltunk, és sztem ezzel a séróval sokkal helyesebb lett, de ez a helyszinen még nem derült ki.

Ditus, cukker????

Kép
pgsuska

Ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

sziasztok én még uj vagyok itt.ma közölte velem az orvos hogy inszemináciora kell mennem bevallom nagyon félek.hogy mükődik tulajdonképpen?senkinek nem sikerül előre ugye?ha vki tudna nekem mondani megköszönném és hogy ne féljek tőle ennyire.
p.szilvi

Kedves Szilvi!
Sokaknak sikerül elsőre is. Sajnos nem lehet kiszámítani.
Nem kell félni az inszemtől, semmilyen fájdalmat nem fogsz érezni, vagy kellemetlenséget és az egész nem tart tovább pár percnél.
Nekem volt 5 is belőle + 1 lombik amiből Milókám lett! :lol:
Mire vagy konkrétan kiváncsi?

dita75

Köszi a gyors választ.Csak annyira hogy ez mennyire fájdalmas mert a fájdalom küszöböm a nulla:((Őszinte leszek nekem minden vizsgálatom meg van és jok az eredményeim bár mi csak egy éve probálkozunk de ma mentem el egy uj dokihoz és neki azt mondtuk,hogy 2éve vagyunk a témán erre ő egyből az inszemet javasolta semmi mást.szerinted miért?egyből ezt?
p.szilvi

Dita,

nagyot nevettem a bodín, szerintem teli találat :lol: :lol: :lol:
Miló ágyikója és ágyneműje pedig gyönyörűségesen szépséges!

Boni mami,

6. részt azért nem kerestem meg mert azt írtad, hogy szülinapodra a 6. és 7. részt kaptad a párodtól :roll:
Cebiont én is adom, és mától Fenistil cseppeket és Calcimuscot.
Szerencsére Dancinak nem piros a torka és a tüdeje is tiszta, ezeket a szereket megelőzésnek kapta, de ahogy köhint egyet már vinnem is kell vissza a dokihoz.
Annyi, hogy be van rekedve és az orra folyik picit, de pl még egyszer sem kellett leszívni.

Zsuzska,

Danci is nagyon nyugodt baba, annyira örülök neki. Mindenkire mosolyog, még az idegenekre is.
Gyerekkérdést én úgy képzeltem, hogy 2 év legyen a két baba között, mert csak a 2 gyerek után szeretnék visszamenni dolgozni, karriert építeni. Annak nem sok értelme van, hogy Danci után 1 évre visszamegyek aztán újra lepattanok szülni.Tudom, hogy így pénzben nem leszek olyan jó, de utána majd lesz több lóvé ha visszamentem dolgozni.

Kép}
monic80

Sziasztok

Bocs hogy ritkán jövök de mostanában rohanós vagyok meg vettünk már mindent Darinkának A baldahin függönyt anyu varja csörikéset meg persze ától cettig összerámoltunk a mi birodalmunkban portalanitás kisruha mosás vasalás elkezdtem a készülés mert jó formán csak 10 hét van hátra és még lehet elöbb is szülök mint kéne sokan azt mondják. Vettem pólyahuzatot pelenkázó szivacsot ágyra rakhatót meg tegnap jó áron boltoltam hálós járókát potom 3500 ftért a teszveszen mikor megyek Pécsre akkor haza is hozom olyan mintha új lenne.Ruhákat vettem cumisüveget babaápolási dolgokat még orrszívót kell vennem mellszívót már vettem.

Szilvi nekem is volt 2 inszemem nem fáj egyáltalán nem kell töle félni.

Ditám hogy vagytok?

Kép

Kép
vius
Baja

SZilvi,

üdv közöttünk, egyáltalán ne félj az inszemtől, nem fájdalmas és gyors beavatkozás.
És bizony itt a topicban is van olyan (pl Boni mami), akinek elsőre sikerült, úgyhogy mindent bele :wink:

Kép}
monic80

Szilvi
Én a helyedben örülnék hogy egyből az inszemmel akar kezdeni a doki mert nálunk kemény évek és hónapok mentek el a sok kisérletezéssel.

MONIC
Köszi a dicséreteket. Hétvégén remélem már a komplett szobáról lesz képem!

VIUS
Rendesen belehúztatok! Ügyes vásárló vagy, majd te is tegyél képeket ha készen vagytok!

Köszi megvagyunk annyira mocorog Miló hogy néha úgy érzem kijön a hasamból. Úgy kitolja a testrészeit! :lol:

dita75

Szilvi,

Tényleg nem fájdalmas, nem kell tőle félni, nekem másodikra sikerült, van egy hatalmas dönörű kisfiam. Hinni kell benne sztem, mert ha nincs más gond, elvileg sikerülni-e kell: Kitartás :lol:

Kép
pgsuska

Kép Az anyukám varrt mindent Darinkának
Kép Kép Kép Kép ezeket vásároltam Darinkának

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok mindenkinek nagyon köszönöm a biztato szavakat,igy már kicsit könnyebb:))nagyon aranyosak vagytok
pgsuska:tényleg szép a kis fiad neked miért kellett inszem nálad volt valami baj részbe?

Dita75:hidd el én is probálkozok már egyideje gyogyszeres kezeléstől mindenem volt,a doki azt mondta hogy ha nem sikerül a három se akkor laporoszkopiát szeretene csinálni.:((

monic80:köszi a biztato szavakat nagyon kedves.

vius:neked spontán sikerült a gyeremek vagy inszemmel?
p.szilvi

Jó reggelt!

Szilvi szia én vagyok az egyik akinek elsőre sikerült! nálunk ismeretlen eredetű meddőség volt.

októberben szedtem clostyt, kaptam tüszőrepit, spontán próba otthon semmi. novemberben closty, tüszőrepi, majd 19.én inszem..és a fiam már 13 hónapos
:lol:

maga a beavatkozás nekem fájdalommentes volt. igazából lefexel, felteszed lábadat, megmutatják a z azonosítót a "hurkatöltőn" :lol: hogy apáé e.. aztán szépen óvatosan felvezeti ..utána fekve maradsz kitolnak és jobb esetben egy órát pihengetsz. az egész pár perc. sitty sutty kismama leszel

én szedtem e vitamint meg apa is , méhpempőt ezek nagyon tudnak segíteni.

nekem pár napra rá volt pecsételő vérzésem, egy napig, de semmi tünetem nem volt azon kívül,hogy a vádlim begörcsölt(igen, ez is lehet tünet) rá 11 napra pedig egy halvány pozitívat teszteltem.

stimuról beszéltetek? milyen gyógyszert fogsz szedni?

szóval ne félj! meg sem fog kottyanni. drukkolok nagyon!

Ditusom mikor költözhetek? :wink: most kapott Zsiga egy micimackós magasságmérőt!

DArinka kis kuckója is elbűvölő!

tegnap ZSigám lefejelte a játszótéren a homokozó szélét. gyöynörű lila mokkánk lett abal szemünknél. apa már szerzi a protekciót a balesetire. mert amiket ez művel. felmászik az ágyra, feláll, és lesétál róla.
Vendég

Boni!
Isten éltessen! Kép

Alvásidőben jövök! Cuppa!
20150601134430

Sziasztok!

NIKIKNEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK SOXERETETTEL!!!!!!!!!!

Suska
De rövid voltál!

Szilvi
Drukkolok hogy neked is elsőre sikerüljön.
Nekem még inszem előtt volt lapar és lombik előtt is.

Vius
Ez már az eredeti szoba?
Szinte már mindenetek megvan, ez nagyon király, szép minden.
Nálunk még van mit venni. Még a babakocsi is a boltban van!

Boni
Csomagolj! :)

Sajnálom a moncsicsit remélem nem sírt és nem fáj nagyon!

dita75

Denikát is Isten éltesse! Kép

Anyu elment, Lalust letettem aludni. Gyorsan glancolom a konyhát, wc-t és fürdit. Ha még időmbe belefér jövök.
20150601134430

Most jöttem meg a fogorvostól. Érdekes maszek alapon be lehetett tömni a fogamat. Az egyiket gyökérkezelni kellett így két fogam került kb. 20 ezerbe, és még van kettő a másik oldalon amit még nem tudok hogy mennyi lesz de akkor sem több mint 100 és rendesen kezelve van. Ennek a körzetinek itt a mániája az hogy mindenre koronát akar húzni, persze mert az neki pénz a többit ingyen kell csinálnia. Kurva nénikéjét felül már csak koronám van az összes fogamra ráhúzott ami volt. Alul már nem akartam. Szerintem hülye pénzéhes lett ez a doki és nem végzi már rendesen a munkáját. Most kiadhattam volna több mint 100-at így meg lehet hogy csak 40 és nem lesz korona hanem rendesen betömve, ellátva, gyökérkezelve meg minden.
Nem mindegy!!! Főleg hogy egy vasam sincs, ezt is most úgy tudtam kifizetni hogy ebben a hónapban volt villany és gázelszámolás és szerencsére túlfizetésünk volt így most nem kell fizetnem egy hónapig a számlát.
Tök király! Na ez is megoldódott!

dita75

Sziasztok,

Boni mami,

nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Majd később jövök, most mosom az ablakokat.

Kép}
monic80

Sziasztok!!!

Nikik Boldog névnapot!!!

Dita na ezek jobb hírek mint a múltkori fogdokié.
Ez már a kész szoba velünk lesz egy szobában(azt csak aludni használjuk) mert csak két szoba van és a másik az a nappali.

Szilvi inszemmel sikerült és annál is a másodiknál.

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Pár napig nem volt gépünk, már kisebb elvonási tünetekkel küszködtem :twisted: :twisted:

Minden Nikinek nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Tnati!

Szerintem adassátok csak be a Gynevacot, max nem használ, de ártani tuti nem fog! Drukkolok nektek!

Vicky!

Grat az AFP-hez!

Monic!

Testvéredéket sajnálom, tök jó, hogy ők nem keseredtek el! Mondjuk az is igaz, hogy ha annyi ezresem lenne, ahányszor fórumozásom alatt hallottam hogy valakinek csak lombikkal lehet gyereke, és mégis spontán babás lett, hát gazdag némber vóónék :wink:
Attól nem fognak elromlani Danci fogai, mert korán kijöttek, ne aggódj! Dórim is ilyen korán fogzós volt, neki másfél éves korára mind a 20 megvolt, és gyönyörűek neki még mindig. Mosom neki becsületesen, és sose ivott cumisüvegből teát vagy kakaót, meg semmi cukrosat. Szerintem nálatok se lesz semmi gond!

Jobbulást a nagyfiúnak!

Dita!

Miló ágya valami csodaszép! Biztos jókat fog durmolni benne őurasága :)
Örülök, hogy a fogkérdés megoldódott. A gyökérkezelés nagyon fáj? :oops: :oops:

Szilvi!

Dórikám nekem is első inszemnél sikerült, egyáltalán nem fájdalamas a beavatkozás, én semmit nem éreztem belőle. Hajrá!

Vius!

De jó, hogy anyukád ilyen ügyesen varr! Klassz dolgokat lőttél a teszveszen, ügyes vagy! Darinka birodalma is csodaszép, és látom már a verdája is megvan ott a háttérben :)

Boni!

Zsigának gyógypuszi. :)

Esztikémnek is kibújt egy foga, így ő már 3-mal büszkélkedhet, bátyónak még csak 2 van :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gratula Évi a 3. foghoz.Bátyónak is bizti ki fog nőni ami késik nem múlik.

A "verda" már régóta meg van.

Kép

Kép
vius
Baja

Kép Óriás pocak repedve Kép

Jó nagy álllat vagyok:)

Kép

Kép
vius
Baja

Lányok ti mennyi pénzt adtok vagy adtatok a dokitoknak szülésnél vagy felétek mi a szokás?

Kép

Kép
vius
Baja

Halihó!

Dita, Vius!

Királyságos a babalak!!!!

Szilvi!

Az én Lacusom 4. inszem alkalmával fogant meg. Nekem volt, h kicsit érzékeny volt a katéter felhelyezés.

Az átjárhatóságit viszont csináltassátok meg inszem előtt. Inkább most derüljön ki, h semmi gubancotok nincs, mint 3 sikertelen után (ami valljuk be szép kis pénzösszeget is elvisz).

Párod katonáit is nézték már?

Boni!

Zsiginek gyógysimi!

Évi!

Gratula a Fogasoknak!!! Dórikám hogy van?

Vius!
Most igazoltalak vissza iwiwen, nekem elég sok pick-es / volt pick-es ismim van.
20150601134430

Vius!
Mi a szokásos vizygálat 8szorosát adtuk, aztán az uram még felfelé kerekítette az összeget.
20150601134430

sziasztok kedves csajok!

boniko:Nekem 2 honappal ezelőtt szedette velem az a doki a clostyt három honapig aki mint sajan kiderült csak a lovéra ment holott utána 2 orvos is mondta hogy jok a hormonjaim,petevezető átjárhatosági már volt és minden okés volt:))nagyon örülök hogy sikerült neked elsőre remélem nekem is fog csak ez a sok év már felemésztette a hitemet:((különben azt mondta a doki hogy nem kell semmit se szednem csak elevitet nyomott a kezemben nem értem?hálisten apának tökéletesek a leletei:))

Dita75:nekem azt mondta a doki hogy válasszak inszem elött akarom a lapart vagy után?én mondtam hogy inkább után lássuk??

Évi77:nagyon örülök hogy neked is elsőre sikerült és jo olvasni hogy szinte fájdalom mentes:))

Vius:nagyon szép a pocakod és még van két honap?
p.szilvi

Desviki:neked is gartulálok hogy elsőre sikerült,neked miért kellet inszem?apa katonái nagyon jok mert tegnap mikor voltunk az uj dokinál megnézte apa leleteit és egy akkora kaján vigyort eresztett és mondta hogy nagyon jo:))
p.szilvi

Szilvi
Vikinek két okból is igazat adok, inszem előtt csináltatnám a lapart.
Egyik okom: volt is rá példa a topicban MÉHEN KIVÜLI TERHESSÉG!!!
Remélem nem akarod kitenni magad ennek a dolognak!
A másik ok hogy nekem hiába volt meg a laparom egy bacis fertőzés időközben elzárta mindkét petevezetőmet ezért tök feleslegesen inszemzgettünk! Sok pénz, idő és szenvedés! Már rég dajkálhatnám a picikémet ha nem így alakulnak a dolgok!

Azt viszont nem értem ha volt átjárhatósági miért akar lapart, már régebben volt? Hová jársz dokihoz?

Vius
Én pocakom is csíkos lett :( Igaz nem ennyire de van néhány.

Évi
Nem fájt mert kaptam szurit. Apa szerint nem is gyökérkezelte ki mert hogy az nem egy nap alatt történik. Pedig én láttam a tűket meg ahogy csavargatott mindenfélét a fogamban, bár csak időnként nyitottam ki a szemem mert mindig amikor valami nagyon gázos eszközt megláttam gyorsan becsuktam.

dita75

Sziasztok

Szilvi még annyi van hátra mint Ditának még nőhet a hasam.

Remélem nem baj hogy bejelöltelek téged is Viki meg Ditát is .

Én most bűnözök egy kicsit vettem nektarint és megeszem belőle 1-2 darabot.

Pár napja már ég a gyomrom és nem tudok vele mit kezdeni.

Hát ha ti 8szorosát adtátok a vizsgálat díjának akkor jól van én 6000ért járok és gondoltam adok 50000Ft ot.

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok,

próbáltam visszaolvasni, de hiába nem volt nagy forgalom képtelenség, inkább csak belekapkodtam és a képeket nézegettem!

gyerkőcök édik, Lackó, Olcsi, Réka baba nagyon cuki!!

Dituli: remélem a cukkerrel minden rendben, beteg gyerek maradjon otthon , ne fertőzzön meg kismamát , újszülöttet. ha ezt vki nem tudja, fel kell világositani !! :twisted: szobát időben meg kell csinálni, mi is utolsó pillanatra hagytuk, és nagy pocakkal szereltük az ágyat, komódot, hát nem volt leányálom. be voltam sózva, nem tudtam nyugodtan ülni, de ugyanakkor a pocak nem engedett , szóval most kell megcsinálni, nem akkor amikor már kint van Miló! csini vagy!! :wink:

Monic: végül nem asztalra szerelhetőt vettünk! jobban mondva vettünk egyet 6e-ért, de nem volt jó az asztalunkra, mert az asztallap alatt van egy tartó rész és emiatt nem lehetett rá felszerelni. végül egy műanyagot vettünk a babyoutletben, nem fát (asztal és szék), és szeretjük. mi a tátrában raktunk először Nándit a sportba, akkor fél éves volt, de még nem tudott ülni magától (Nándi az ülést csinálta legkésőbb, már mászott, felállt, és csak legvégül ült , ezért is féltem, h hogy fog leülni az állásból. mert a legtöbb gyerek előbb ül és utána áll, és akkor már profin leülnek az állásból). de ha a legjobban döntött részbe rakod , szerintem teljesen jó, kb olyan mint a babahordozó. és én a babahordozóból kivettem a fejtámla részt és átraktam a sportba , h tartsa a fejét. szóval szerintem már nyugodtan használhatjátok.

mi jól vagyunk, csak most nem volt net, meg Nándus teljesen lesziv estére, napközben ha van egy csöpp időm, akkor házimunka v jó esetben egy kis pihi van. végre előbújt a 6. fog is. most is úgy felsirt, mintha nyúznák, torka szakadtából üvölt szegénykém. már nagyon gondolkodom egy borostyán nyakláncon, de attól tartok, h nem tudnám ráadni, nem viselné el magán. :roll:
evés terén nincs változás, továbbra is cumiból, mikor milyen kedve van olyan hévvel v elámmal eszik. védőnő szerint nem gond, h cumiból eszik, bár azt mondta, h kényelmes férfi. mondta,h lazuljak és próbáljuk minél többször a kanalat, és poz élmény legyen Nándusnak az evés, énekeljek , tapsoljak, verseljek, bolondozzak, nevetgéljünk. csakhogy én cuminál is verselek és énekelek, tehát szerintem tüzijáték kellene a gyereknek, h tátva maradjon a szája és lapátolhassam neki a kaját. na mindegy! de anyum is megnyugtatott: nők lapjában egy tanácsadó azt mondta az aggódo anyukánat, akinek a 10 hós fia szintén cumiból evett, h sebaj 10 év múlva ua fogja enni a hamburgert és 20 év múlva ua fogja pohárból inni a pezsgőt mint a többiek! hát köszi! :twisted:
de szuszá! 8) :lol:
amúgy meg az én nagyfiam vas reggel még szopizott, de már este köszönte, de nem kérte a cicit :cry: és azóta sem, hiába próbáltam. szerdán este cicire raktam, akkor vagy 5ször megharapta jó rendesen, majd pár kortyot ivott és kész. annyira fura, h csak igy egyik napról a másikra, és persze hiányzik :cry: :cry: :cry: , de védőnőtől kitüntetést kaptunk, h ilyen jól birtuk!
nekünk az evés és alvás annyira nem megy, de a mozgás annál inkább! de honnan van Nándinak ennyi energiája, nem tudom. én már 3szor elfáradtam, mire végre ő 1szer. bejárja a lakást , mindenhol feláll, mindent megnéz sokadszorra, de ma pl a sütőt nyalogatta, miközben mosogattam , de a tükrök és terasztajtók is mind Nándi lenyomatosak ám!! :wink: :lol: szóval nagyon kis ügyes sajtkukac!!
minden de játszótéren vagyunk, hintázunk , hintalovazunk, mászókázunk, pokrócot viszek és azon elvagyunk, nézzük a többi gyerkőcöt és pajtizunk. nagyon jó!! annyi aranyos gyerkőc és anyuka van a játszón, nagyon jó kis csapat! nagyon szeretjük! du meg el kell még menni sétálni, h pihenjen kicsit Nándus a babakocsiban, és talán alszik is kicsit, mert különben nem birja ki fürdésig. szóval nem sok időm van.

puszilunk mindenkit!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jó reggelt!

Lackó még alszik, én meg bekukkoltam.

Szilvi!
Írtma, h a 4. sikerült.

Hol laktok?

Czinki!
Sajnálom, h Nándicsek elválasztotta magát. Védőnőcinek igaza van, nagyon nagyon szuper, h eddig is kapott tejcsit! Főleg, h te is milyen sokat küzdöttél érte. Most még fejsz?

Látom ,h Nándicsek sem bít megülni a popóján!!!! Én már ezért sem várom a trutyis őszi, téli időjárást, mert nem tud majd a homokban, fűben pörögni.

Keress neki már te is jó kis játszóházas, zenebölcsis foglalkozást, tuti élvezni fogja.

Napközben hányszor alszik még?
20150601134430

Moncsi!
Danci hogy van?

Czinki!
Neked akartam még írni, h Lacusnak is 6 foga van.

Kenyérhéjat, kiflivéget adtál már Nándinak? Tápot elfogadja könnyen? Miket és mikor eszik?
20150601134430

Állatkerti képek!

juj de szépekKép
még jó hogy fából van Kép
teve van egy pupuKép
ott jön, látjátok? Kép
no merre is menjünk Fruzsi? Kép
HElló druszáim Kép
no megy ez nekem egyedül is, gyertek utánam tudom az utat Kép
pacsi, mancsiKép
csendesen, ne kiabálj Kép
anya ez nagyon nagy! Kép
Vendég

Czinke sajnálom hogy Nándus elválasztotta magát! gratulálok, hogy idáig kitartottatok! :lol:

bocsánat most rohanok mert megyünk apa után dodozóba
Vendég

Sziasztok!

CZINKI
De jó hogy végre van már net.
A kis örökmozgód nem tud annyira lefáradni hogy alvással ne legyenek gondok? Félek hogy Miló is sajtkukac lesz mint az apja meg a testvére mert mostanában szinte egész nap ficereg, kinyomja magát, éjjel sem nyugszik. Néha annyira kitolja magát hogy már fáj. Éjjel is arról álmodtam hogy épp valahol voltam és annyira kitolta a fejét hogy kirajzolódott az arcocskája, tiszta horror volt! :lol:

BONI
Ezek a képek egyszerűen szenzációsak már vagy 10x megnéztem őket, anniyra jól sikerültek. Nagyon nagy fiú már Zsigi.

VIUS
Nyugodtan ehetsz nektarint, én is szoktam, persze csak a megengedett mennyiséget. 1-2 darab még teljesen belefér!

Mennék vásárolni de nem tudok mert reggel óta esik az eső! :twisted:

dita75

Sziasztok,

Viki mami,

köszi kérdésed, hát Danci nincs valami jól. :? Tegnapra már azt hittem, hogy meggyógyult mert semmi tünete nem volt, erre ma éjjel elkezdett folyni az orra, óránként felsírt. Az orrszívás rémálom számára, nagyon kell küzdenem vele mert üvöltve elhúzza a fejét. Ma már 2-szer szívtam neki, most kell majd harmadszor. Nem is mosolyog rám, nagyon megsértődött az orrszívás miatt. Bezzeg apukájára és apukámra meg száz foggal vigyorog, rám meg sértődötten néz :cry:
Egy kicsit köhög is, úgyhogy délután megyünk a magánrendelésre, mert a hétvégének nem akarok úgy nekimenni, hogy nem hallgatták meg a tüdejét.

Boni mami,

szenzációsak a fotók, Nagyon jókat nevettem rajtuk. A kedvencem a térkép nézegetős és az egyedül bandukolós. Igazi vagány kissrác a fiad :lol:

Czinki,

köszi a babakocsi és etetőszék tanácsokat. :wink:
Szerintem ne aggódj rajta ha Nándus cumiból eszik, lehet, hogy gondol majd egyet ahogy a cicit is elhagyta a cumit is el fogja :wink:
Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen sokáig szoptattad. Ha visszagondolok te is és én is sokat küzdöttünk a tejért, és szerencsére még nekem is van, szerintem nálunk is akkor lesz vége ha Danci úgy dönt.
Danika nem ül még fel, mászni sem nagyon hajlandó, de gurulából ötös, tegnap itt volt a barátnőm és produkálta neki magát, 2 plédet leterítettem a szőnyegre, oda-vissza gurult rajta, persze valahogy mindig lement a pokrócról. Nagy zsivány az én fiam :lol:

Dita,

biztos sajtukuac lesz Miló, ha a pocidban is huncutkodik :lol:
Danci nagyon nyugodt volt a pocakban és kint ugyanúgy az.
MOst utazik el apárod fia? Nagyon szépséges Miló alvóhelye, ajánlom majd még a Micimackós mozaikos szőnyeget (azt a négyzetekből összerakhatót), nekünk olyan van :wink:

VIus,

tényleg szép nagy már a pocakod. A repedezéssel az a gond, hogyha már Darinka megszületett még jobban látszanak majd a csíkok, de ha kenegeted tovább a haskrémmel (én Vichy-t használok) akkor elhalványodik.
Érdekes, mert nekem nem látszott egyáltalán a pocakon, hogy kirepedt volna a bőr, és szülés után amikor összement a hasam akkor láttam 4-5 lila csíkot, ami azóta is ott van. Meg nekem a combomon és a fenekemen és derekamon is van. A bőröm nem bírta el a plusz kilókat pedig csak 13 kg-ot híztam :?

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?