sziasztok,
próbáltam visszaolvasni, de hiába nem volt nagy forgalom képtelenség, inkább csak belekapkodtam és a képeket nézegettem!
gyerkőcök édik, Lackó, Olcsi, Réka baba nagyon cuki!!
Dituli: remélem a cukkerrel minden rendben, beteg gyerek maradjon otthon , ne fertőzzön meg kismamát , újszülöttet. ha ezt vki nem tudja, fel kell világositani !!
szobát időben meg kell csinálni, mi is utolsó pillanatra hagytuk, és nagy pocakkal szereltük az ágyat, komódot, hát nem volt leányálom. be voltam sózva, nem tudtam nyugodtan ülni, de ugyanakkor a pocak nem engedett , szóval most kell megcsinálni, nem akkor amikor már kint van Miló! csini vagy!!
Monic: végül nem asztalra szerelhetőt vettünk! jobban mondva vettünk egyet 6e-ért, de nem volt jó az asztalunkra, mert az asztallap alatt van egy tartó rész és emiatt nem lehetett rá felszerelni. végül egy műanyagot vettünk a babyoutletben, nem fát (asztal és szék), és szeretjük. mi a tátrában raktunk először Nándit a sportba, akkor fél éves volt, de még nem tudott ülni magától (Nándi az ülést csinálta legkésőbb, már mászott, felállt, és csak legvégül ült , ezért is féltem, h hogy fog leülni az állásból. mert a legtöbb gyerek előbb ül és utána áll, és akkor már profin leülnek az állásból). de ha a legjobban döntött részbe rakod , szerintem teljesen jó, kb olyan mint a babahordozó. és én a babahordozóból kivettem a fejtámla részt és átraktam a sportba , h tartsa a fejét. szóval szerintem már nyugodtan használhatjátok.
mi jól vagyunk, csak most nem volt net, meg Nándus teljesen lesziv estére, napközben ha van egy csöpp időm, akkor házimunka v jó esetben egy kis pihi van. végre előbújt a 6. fog is. most is úgy felsirt, mintha nyúznák, torka szakadtából üvölt szegénykém. már nagyon gondolkodom egy borostyán nyakláncon, de attól tartok, h nem tudnám ráadni, nem viselné el magán.
evés terén nincs változás, továbbra is cumiból, mikor milyen kedve van olyan hévvel v elámmal eszik. védőnő szerint nem gond, h cumiból eszik, bár azt mondta, h kényelmes férfi. mondta,h lazuljak és próbáljuk minél többször a kanalat, és poz élmény legyen Nándusnak az evés, énekeljek , tapsoljak, verseljek, bolondozzak, nevetgéljünk. csakhogy én cuminál is verselek és énekelek, tehát szerintem tüzijáték kellene a gyereknek, h tátva maradjon a szája és lapátolhassam neki a kaját. na mindegy! de anyum is megnyugtatott: nők lapjában egy tanácsadó azt mondta az aggódo anyukánat, akinek a 10 hós fia szintén cumiból evett, h sebaj 10 év múlva ua fogja enni a hamburgert és 20 év múlva ua fogja pohárból inni a pezsgőt mint a többiek! hát köszi!
de szuszá!
amúgy meg az én nagyfiam vas reggel még szopizott, de már este köszönte, de nem kérte a cicit
és azóta sem, hiába próbáltam. szerdán este cicire raktam, akkor vagy 5ször megharapta jó rendesen, majd pár kortyot ivott és kész. annyira fura, h csak igy egyik napról a másikra, és persze hiányzik
, de védőnőtől kitüntetést kaptunk, h ilyen jól birtuk!
nekünk az evés és alvás annyira nem megy, de a mozgás annál inkább! de honnan van Nándinak ennyi energiája, nem tudom. én már 3szor elfáradtam, mire végre ő 1szer. bejárja a lakást , mindenhol feláll, mindent megnéz sokadszorra, de ma pl a sütőt nyalogatta, miközben mosogattam , de a tükrök és terasztajtók is mind Nándi lenyomatosak ám!!
szóval nagyon kis ügyes sajtkukac!!
minden de játszótéren vagyunk, hintázunk , hintalovazunk, mászókázunk, pokrócot viszek és azon elvagyunk, nézzük a többi gyerkőcöt és pajtizunk. nagyon jó!! annyi aranyos gyerkőc és anyuka van a játszón, nagyon jó kis csapat! nagyon szeretjük! du meg el kell még menni sétálni, h pihenjen kicsit Nándus a babakocsiban, és talán alszik is kicsit, mert különben nem birja ki fürdésig. szóval nem sok időm van.
puszilunk mindenkit!!