Jó reggelt! Na jól nem jöttem tegnap. Olyan elfoglalt kismama/anyuka lettem hirtelen.
Évfordulók: nálunk a 2. megismerkedésin a párom meglepett. Az elsőt nem tartottuk, nagyon nem is tudtuk, mert akkor még távkapcsolat volt. Aztán a másodikon már kint voltam vele, és én totál elfelejtettem. Olyan cikinek éreztem.
Viszont... Hajni! Szerintem meg lehet apát tanítani ezekre a dolgokra, ahogy Orsi is írta.
Valahogy a beszélgetést 1-2 héttel előre úgy lehet irányítani, hogy szóba kerüljön, és akkor tuti nem fogja elfelejteni. Nálunk az együttlét a fontos ilyenkor, érdemes elmenni vacsizni, vagy akkorra szervezni egy pár napos pihenést. Mi ezt így ünnepeljük.
És szegény párod szerintem zavarban volt nagyon, ilyenkor nem is tudja az ember, hogy mi a jobb. Ha még akkor leugrik virágért, akkor az már nem olyan szerintem. Szóval pici türelem vele, de szerintem jövőre nem fogja elfelejteni, úgyhogy csinálj csak neki nyugodtan meglepi vacsit!
Brigi! Nekem is volt szilveszterkor összejövős kapcsolatom. Úgyanígy éreztem, ahogy Te!
Dorci barátkozása: elhiszem, hogy milyen rosszul esik, pláne, ha anyuci rádob egy lapáttal.
Nekem mostanában épp az a ciki, hogy Gézu elhúzódik, ha valamelyik gyerkőc meg akarja szeretgetni. Tudom, Dorcitól is elhúzódott, ne hari érte! Ez nálunk nem a tündér lányodról szól, hanem mert... passz... Pedig sosem óvtam túl, nem a 4 fal közt élünk, valamiért mégis kialakult. De szerintem javul a helyzet. Vagy legalábbis remélem. Mert mellette meg élvezi a gyerektársaságot.
Én ilyenkor mindig mondom neki, hogy xy meg akar szeretgetni, meg barátkozni akar, nem tudom mennyit használ, remélem valamennyit igen.
Mia! Babamozgás: az elsőt 20 hetesen éreztem először, de szerintem azért, mert volt rajtam 20 kilo felesleg. Szegény Gézu hiába dörömbölt, nem vettem észre a zsírpárnáimtól!
Második gyerkőcöt meg korábban érzi az ember, ezt tudtam, de hogy ilyen korán, arra én sem számítottam. De nagyon jó érzés!
Vasalás! Csajok! Akkor valamelyik nap nekiesem a vasalni valónak, ha ilyen sok kalóriát éget el! Kismamáknak is veszélytelen sport!
Hajni! Elhiszem, hogy nagyon megijedtetek, remélem, csak az oltás miatt volt és jól aludt Lili az éjjel. Majd írj, hogy mi újság Veletek!
Orsi! De jó, hogy a gyerekek kezdik megszokni az új helyzetet!
Fruzsi büntiben??? Mit csinált a Drága? Sokat csacsogott? Vagy mi?
Bogi viszont.
Szegény! Talán ő van a legnehezebb helyzetben, hiszen eddig mindig volt körülötte valaki tesó! Ha befejezed a vizsgákat, akkor sok-sok programmal tuti tudod majd kárpótolni.
Vákumzáras zacsiban még én sem láttam ilyen nagyot... Azt nem mondták, hol lehet beszerezni?
Lini! Hasizmozik Lili? De cuki lehet!
Én majd jövő hónapban megyek fodrászhoz... vagy a hó végén, ha lesz rá lóvé!
Vagy lenyisszantom tőből.
Szilvi! Én itt háborogtam páromnak, mikor olvastam a cikket, hogy ez most megint egy átverés akart lenni? Jó lenne, ha nem!
Vicces lett volna, ha összefutunk Pesten!
Én is olvastam a múltkori emiledet... hát megdöbbentem. Ha csak tizede valós számokon alapul, az is sok és ijesztő.
64 körül járok, picit alatta az én mérésem szerint. Kivi vagyok, mit mér pénteken a doki...
Andi! Jaj, akkor már tágul nagyon a világ Zsombornak.
Szegény Veronika Bubu nélkül.
Ők akkor most Fruzsival egy csoportba járnak?
Ma le kéne menni stop-shopba, nem tudom, lesz-e rá erőnk, tegnap a boltig is alig tudtunk elvánszorogni...
Ma van a takkos 30 %, meg ki is nőttünk minden rucit szinte. Na meglátjuk, mikor ébred Gézu, aztán ahhoz igazodom.
Lini, Hajni! Nekem az a fura, hogy ezt a saját gyerkőc iránti szeretetet mindig lehet fokozni. Szoktam is magamtól kérdezni, hogy meddig? Mindig azt hiszem, hogy ennél jobban már nem lehet szeretni, aztán történik valami olyan dolog és azt érzem, hogy még százszorta jobban imádom a fiamat, mint korábban!
Na asszem ennyi, mert már zsong a fejem.
Dolli