Új privát üzeneted érkezett!

Jéééé még mindig itt vagyok! :oops: :lol: :lol: :lol:
Küldjetek vasalni!
Vendég

Orsi: még mindíg itt vagy? Mennnyéééééé má vasalni. :lol: :lol:
Hova jártok tornázni? Ha már itthon hagyhatom Lilit Apával nekem is menni kéne de nem tudom itt Érden hol van normális hely. :?
Köszi a köszöntést. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nevnapos Regikenek sok sok boldogsagot kivanok :D

Lini:

Aham, izgulok. (Osszecsinalnam maram ha nem szegenkeznek igy felnott fejjel ilyet muvelni, igy csak csendben felek itthon.) :mrgreen:

Hajni:

Akkor te is olyan sajtkukac vagy mint en.... regebben allandoan a hatsomban volt a mehetnek. Szerintem terhesseg elmulasaval majd visszajon a sajtkukacsagom es csatlakozom hozzad amint lehetseges. ;)

Termeszetesen megy majd az sms ha Patrik kint lesz! Lehet hogy a folyamatrol is megy majd a beszamolo, hehehehe. :D Kene egy mobil net nekem a korhazba..... na meg a laptopom. Mert a telefonrol netezni nem tudok, annyira icipicik a betuk sajnos. Buta vaksi szemeimmel nem latom. :(

Evfordulo:
Apa bele fog jonni idovel!!! Az enyemnek is az elejen be-becsuszott hogy eltolta. De mostanara mar jol beidomitottam. (Vagy nem is tudom, magatol tanulta meg....) Minden esetre minden flottul megy igy 9 ev utan....
Tudasd vele hogy te hogy erzel ezzel kapcsolatban, csak szepen higgadtan ulj le vele es ugy mellekesen oszd meg a tudnivalokat. Nalunk igy minden mukodik szepen!

sünciboglya

Sziasztok!

Reginek boldog névnapot!

Orsi!
Egészségedre. Dorina is benyomta a maradék szedret és málnát ez a gyengéje, na meg az áfonya :wink:
Almát szívesen adunk még. Kérsz? Nagyon finom az biztos, mi is szeretjük!
Átküldöd az alsópáhoki elérhetőséget?
Vasalás: Remélem hallgattál rám és lefelezted:)))))

Hajni!
Szerintem se hagyd annyiban, lehet, hogy most még könnyebben szemet hunysz felette, de évek múlva IGENIS szükséged lesz rá és naon jól fog esni, ha magától meglep!!!

Anyuméknak ma van a 35. házassági évfordulójuk. Apum vitt virágot, pezsgőt, csinált vacsit anyum azt mondta, hogy megtartja :shock:

Dorinával ma beszélgettünk a tegnapi napról, mert volt lovagolni, erre ő: Anya én ma is lovagoltam, mondom neki, hogy ma nem, mert oviban voltál erre ő: Hidd már el, hogy lovagoltam, mondom neki, hááát hogy lovagoltál volna, hisz oviba voltál, gyerek: hidd már el, hogy lovagoltam a Kati néni(óvónéni) térdén, mi úgy röhögtünk!!!

Kostyika!
Holnap ott leszünk, Sorsi! te jössz?
Vendég

LANYOK, KERDES:

Nalunk olykor-olykor olyan budos van. Ma pl, egesz nap! Egetnek.
Parom azt mondja hogy az esti szag a Szemetegetobol jon.

Letezik ez?

Meg azt is mondta, ha a Bagoly utcaban kesz lesz a hazunk majd 1 km-rel kozelebb leszunk a Szemetegetohoz....

Ti is eszrevettetek ezt az allando budoset, vagy (remelem) nekem van igazam es csak az itteni szomszedsagnak az a specialitasa hogy allandoen tuzelnek valamit??????

sünciboglya

Most is minden ablak be van zarva a hazban es megy a legkondi hogy ne hulyuljek meg a melegtol. AMikor kinyitom az ablakot megfulladok a szagtol. Ugye nem lehet ez a szemetegeto?????? :shock: :shock:

sünciboglya

Jó estét! Csak annyira léptem be, hogy Reginának nagyon boldog névnapot kívánjunk! :D

Kép

Holnap jövök regélni egy csomót, most inkább bele sem kezdek, mert éjfélig itt ülnék. :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Zsand,
Ma délután még mi is gyorsan elszaladtunk a Decathlonba manónak tánccipőért mert a tavalyit kinőtte. Miért hívod Orsit Sorsinak? :D

Mia,
Nem tudom merre van a Szemétégető de nálunk nincs büdös.

Orsi,
Hozzánk is jöhetsz vasalni, a múlt heti teljes szennyes plusz Zsombornak a következő méretű teljes ruhatár mert kinőtte az előzőeket. Szóval jó nagy kupac :? Most vasaljak vagy tornázzak? Nagy dilemma. Jövő szombaton már megyünk úszni? Nyitva van már az uszi?

Dolli,
Én szeretem a teleregényeket :D Hogy vagy mostanság?

Kép[
Kép[
kostyika

Andika! megyünk-megyünk nanáááááááááááá! :D
Szerintem már kinyitották az uszit! :wink:

Képzeld Andika 13:30-ig vártunk Bubura a suli előtt! :? Már majdnem sírtam!Bogika hulla fáradt volt!
A lányok majdnem felborították a Mária szobrot, Jézus kezéből meg kiszedták a botot! :oops: :oops: :oops: Halál égő volt!

Sorsi=Sors istennője! :wink:

A vasalás az fogyaszt, meleg is és fárasztó is! Én sem végeztem, majd holnap folytatom! UTÁLOM! :evil:

Nekünk elég necces ez a tánc,mert Bubu 15:30-ig suliban van, majd meglátom, lesz-e lelki erőm elindulni negyedszer aznap! :(
7:30, 12:30, 15:30, és 17:30 :shock:
Vendég

Mia!

Nincs szemétégető Érden! Szeméttelep van a Feketesas utcában, az tényleg közel lesz hozzátok! De nem szemétlerakó, hanem csak szelektálnak! :wink:
Szemétégető nem lehet lakot területen, tehát füst szagot ettől nem érezhetsz!
Nálunk nincs büdös, szóval no para! :D
Vendég

Dolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :?

Ez nemér! Most holnap reggelig kilukad az oldalunk a kivncsiságtól! :lol:
Vendég

Orsi,
15.30 után már ne menj haza. Mondjuk menjetek vásárolni vagy gyertek fel hozzánk. Tavaly nálunk is ez volt hogy Zsombor olyan fél 5 körül aludt még, így mindig mentünk sétálni manóval hogy Zsombi elaludjon. Csak akkor volt gáz amikor már hideg volt és esett. Ha nem ebédel ott akkor mikor végez? Mi tart neki olyan sokáig? Szegényke jól le van terhelve :oops: Tegnap már volt/voltatok misén?
Vasalás mellett döntöttem mert ma megjött és nagyon görcsöl a hasam, nem volt lelkierőm nekiállni tornázni. Anyum jön pénteken, lehet hogy délelőtt rábízom Zsombort és elmegyek aerobicra.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika!
Mi is voltunk ma ott, de mi sportcipőt vettünk a gyerkőcnek.

Hááát nincs konkrét oka, nálunk minden Orsi Sorsi, Dorina kemamája is Orsiból lett Sorsi!!!

Sorsi!

Ha mi fogunk járni táncra tényleg szívesen elvisszük Fruzsit, gondold ki!
Útba esik jövet, menet tényleg naon pici kitérő. láttad ma mennyire lakunk egymástól!!!

Mia!
Semmi gáz a cd!!!

Hajni!
Rendeződni látszik a tejci ügy, hogy álltok most kap a gyerkőc pótlást?

Képzeljétek!
A nagy kutyánk szombaton megy apával kutyaiskolába, háááát kíváncsi vagyok mit fognak alakítani!!!

Lányos anyukák!
Nekünk is van rengeteg lányruhánk, ha valakit érdekel szívesen előkotrom őket, sőt van egy nagyon jó csizmánk is talán 27es. Érdekel valakit? Szívesen oda adom.

Sziasztok, jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok!

Hajni!De nehezen lett este!Én is pont azon gondolkodtam ma,hogy hova tudnánk elmenni... :roll: kár,hogy "messze" lakunk egymástól.
5-kor kinyitottuk a kaput,vártuk Anyut,mert Dorina be szokott ülni mellé és együtt állnak be.A szomszéd meg éppen locsolt,Dorci segített neki,mi meg beszélgettünk közben.Azt mondja a nő,elvitték a szomszédunkból a kutyát?Olyan csönd van..És mesélte,hogy egyik nap majdnem megfulladt a kutya,a nyakánál fogva lógott a kerítésen.ő ment neki segíteni.Mert ez a kutya,ha elmegy a gazdája,ki akar ugrani utána.Valamikor sikerül is neki,a postást majdnem meg is harapta.Hozzánk is átjárt,letörte a csengőnket,összeszarta az udvarunkat.Szóltunk a hapsinak,azóta egy vékony lánccal kiköti és a kutya egész nap ugat,amíg haza nem jönnek.A gyerek este játszik vele egy 20 percet és annyi.Egész nap be vannak zárkózva,megy a tv,számítógép.Pár hónapja laknak itt,de nem értem minek nekik a kertes ház,miért nem volt jó nekik a belvárosban? :?
Ha neked fontos az évforduló,szerintem ne hagyd magad.Mondd meg neki hogy érzel.Úgy látszik a férfiak nem szeretik az ünnepléseket.Párom se akar szülinapozni se,karácsonyozni se.Utálja a felhajtást,elfelejti kinek mikor van szüli-név napja.Tőlem kérdezi...
És ő is úgy néz ki,mint egy római és még a neve is.Szóval ment a témázás a családban,mikor összejöttünk :?

Kostyika!Egy óra vasalás kb 180kcal-t éget el. :)

Jaj,sógornőm megint kapott egy negát a teszveszen..Megint csörgőket akart venni,csak nem fizetett.Vett már vagy 50et,ha nem többet.De mi a francnak?Főleg,hogy lassan 1 éves a gyereke.De Fp sütifalót nem vesz,mert drága.Ennyi pénzből már 5 re is futotta volna... Ez tényleg hülye!Mikor meséltem páromnak,hogy felfüggesztették,csak annyit mondott,hogy ez nem normális.Mondtam neki a házat is.Arra se szólt sok mindent.Csak hogy mi jövünk ki a legjobban majd,figyeljem meg.Kiváncsi vagyok..

Mia!Érden alapban büdös van.Az utcákon is csatorna szag van.Pl a Duna utcában nagyon keményen.Nem tudom hol az égető :oops:

Tényleg!Hol vannak a többiek?Edina is rég volt.

Kép
tierno

Azt hiszem helyesbítenem kell:Érd némelyik részén büdös van. :?

Kép
tierno

kostyika:
Igen a vasalas a legmeroltetott hazimunkakent nyilvantartva (fura de igy van), szoval tornanak is feler! (huh de utalok vasalni.... vagy futni utalok jobban?) :mrgreen:

Lanyok koszonom a valaszokat szemetegeto ugyben!
Azt tudom hogy Tarnokon van egy, ezert kerdeztem hogy ti ereztek-e valamit. De titkon remeltem hogy a szomszedaink kedvessege csak a buz amit erezni szoktam.

tierno:
Hat akkor a Tomosi utca a "nemelyik" (magyarul c@r) kategoriaba tartozik!!!! :twisted:

Na megyek aludni, elegem van magambol mara. :D:D:D
Elmult az egett szag, kitarom az ablakot vegre!
puszka, joejt!

sünciboglya

Mia!

Hogy csináltad ezt a 00:00-ás hozzászólást???? :lol: :lol: :lol:
A büdi miatt sajnállak, tarts ki, jövő ilyenkor már szép kis házikótokban laktok, ott nem lesz büdös!
Szerintem a bp-i belvárosnál nincs büdösebb! :? Mi elég szép helyen laktunk, a VI. kerületben az Opera mellett, de az a szag! :shock: Keveredett a galambszar cag, az aszfaltra cart kutyacar szaggal, a kandúr macskák spricclijével!
A mai napig, ha bemegyek a városba felfordul a gyomrom! Pl a Jászai téren is és ezekben az aluljárókban, ahol a csövesek odabrunyálnak! És nem beszéltem a benzingőzről! :wink:

Szóval tegyük csak össze a két kezünket és adjunk hálát, hogy Érd zöld övezeti luftját szívhatjuk! :wink:
Én imádom ezt a levegőt, alig várom, hogy hazaérjek a városból! Szerencsére itt a környéken nagyon sok fa van! :D

Andika!

Én is ezen gondolkodtam, hogy nem jövünk már haza, DE gondolj bele, Bubuka aznap 7:30-tól suliban van, nagyon fáradt szegénykém, kínzás lenne ha 11 órát kibírnia, még egy felnőttnek is sok, nem egy 6 éves gyereknek! Meg hiába van napköziben, akkor is kell fél óra, hogy átnézzük leckét, bepakoljuk a táskát, kihegyezzük a ceruzákat stb.... :(
Szóval szeretnénk belerázódni a mostani dolgainkba, aztánmeglássuk! Meg legyek túl a vizsgán, hadd ne kezdjek bele mégegy dologba, amíg nem zártam le előzöket!

Nem akar valaki hastáncra járni Velem????
A régi posta mellett van esti időpontban!

Zsand! Köszi, aranyos vagy, most kihagyjuk a táncot, de Ti menjetek!
http://www.kolping.hotel.hu/
Mi a karácsony előtti hétvégén megyünk! :D

Na megyek mert dolog van ezerrel, Bubukát alig lehet felkelteni reggelente, annyira kiveszi a suli! :cry:

Andi! Bubu kedden napközis lesz, ott ebédel! (akkor 6 órájuk van) A többi napon csak 5, de nem ebédel ott, így 12:30-kor leengedik a bejárathoz! :D Egy menza kaja miatt nem várunk ott kerek 1 órát! :wink:
Bogika miatt úgyis főzök!
Szeptember végétől heti 1x keddenként Fruzsika is ottalszik az oviban!
Vendég

Jó reggelt!

Jaj, Andi, Orsi! Nem kell ám semmi extrára gondolni. :) Csak gondoltam ha már a búmat ki szoktam itt adni, akkor az örömömet is megosztom.

Szóval a hétvégén nagyon büszke voltam a páromra és a fiamra, ugye én nem nagyon voltam velük. :( Vasárnap míg nem voltam, felporszívóztak, bevásároltak, elmosogattak, olyan jó volt hazaérni. :)
Mondjuk Gézu le sem tojta a fejemet, csak apa létezett, mikor hazaértem, akkor is.

Tegnap reggel felhívtam az érdi rendelőintézetet, elhajtottak a házidokihoz, hogy csak ő csinál alkalmasságit. :( Úgyhogy reggel 8-kor gondoltam egy merészet és bementünk Pestre. 11-re értünk Újpestre a házimhoz, aki nagyon rendi volt, mi az udvaron vártunk, betelefonáltam, hogy vagyunk, és behívott minket egy másik kismamával együtt. Aztán elmentünk fotót csináltatni, vettünk kaját a burger kingben, aztán irány a tesóm Angyalföldön. Épp összefutottam az új pasijával az ajtóban. :lol: Megebédeltünk (ettem már jobbat is, aztán szundi volt Gézunak másfél, nekem 1 óra.
Felébredtünk, gondoltam, meglepjük a barátnőmet, aki a Jászaitól nem messze dolgozik. Hát mi lepődtünk meg, mert szülőije volt, úgyhogy a portás néninél tovább nem jutottunk. Indultunk tovább a Keletibe az autós suliba leadni az alkalmasságit meg a fotókat.
Párom ide jött utánunk (ő is tömegközlekedéssel volt). Együtt jöttünk haza a 6 órás vonattal, felkészítettem, hogy Gézut lehet, hogy kicsit cipelni kell hazafelé egy ilyen nap után. 200 méter után kérte is, hogy vegyük föl, de mondtam, hogy még a sarokig (Balatoni-Duna kereszteződés) menjünk el. Közben elkezdtünk futóversenyeset játszani, ami annyira tetszett neki, hogy hazáig futott egy nyikk nélkül, mindig mondta, hogy még, még, még! :)
Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, bár tudom, hogy uncsi, mert így látszik igazán, milyen húzós napunk volt, amit az én tündérkém profin végigcsinált, sőt nagyon élvezte. Itthon végig hallgattuk, hogy mettó (metró), vijjas (villamos), busz, aadú (alagút), és persze a vavo (vonat). Nagyon tetszett neki, most reggel is már megépítette a kis alagútját a sinek fölé.
Jah, a lényeg. Emelnem csak a járművekre föl-le illetve a mozgólépcsőn kellett. :D

Másik, hogy vasárnap határozottan éreztem a kis pindúrom mocorgását a pocimban. :) Már előtte két nappal éreztem, hogy mintha..., de abban még nem voltam biztos, azért nem is írtam. Ez viszont már összetéveszthetetlen volt! :D

Csajok! Elolvasgattam mindent, és majd reagálok, de most mennem kell reggeliztetni, aztán megyünk boltba, meg főzünk ebédet.

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Húúúúú Dolli! Ez tényleg jó húzós nap volt! :shock: Nagyon-nagyon ügyes Gézu, nembeszélve Rólad! Hol dolgozi kbarátnőd Jászain?Én is oda járok suliba! :D Deeeeeeeee már nem sokáig! :D

Első mocorgáshoz (ami nem első, csak most érzed :wink: ) nagy gratula!Nagyon jóóóóó érzés lehet! Látszik már pocakod?
Nem semmi, hogy már 16. hétben vagy! :shock: AFP volt már?

Csajok katasztrófa ez az ovi! Na most nem az ovival van bajom(valami csoda folytán tök jóóóó óvónénink van, meg dadus, nagyon klassz csapat lett!)Hanem, mert Fruzsika vígan megy be reggel, utánfutó Bogi is vígan megy be,de a kifelé vezető út már nem annyira vígan megy! :? Minden nap tőlünk zeng a Béke tér, szerintem még Lini is hallja a lakcsi túloldalán! :oops:
Szegény Bogi annyira maradna, de erre még kerek egy évet kell várnia! :cry:

Ma beterveztem a fűnyírás, de annyira nem érdekel a téma, inkább befejezem a vasalást, mosok, takarítok, megcsinálom az ebédet és a szabadidőmben tanulok egy kicsit! :wink:

Olyan nyomott vagyok ma! :?
Vendég

Szasztok!

Orsi, hívhatsz Szilvának, ha tetszik! Régen nem szerettem, aztán egyszer István mondta, és az Ő szájából egész másképp hangzott, úgyhogy már tetszik! :wink: :lol:
Nem gond a 7órai, most is arra járok, csak azért kérdeztem, hogy tuti-e, mert azon filóztam, hogy nem megyek többet ha lejr a bérletem, de ha jössz akkor maradok! :wink:
Hastánc???? Húúúú, azon régóta gondolkodom!!!!!!

Mia, nálunk is állandóan éget valaki!!!! :twisted: Már az agyamra mennek, hogy nem tudok kiteregetni rendesen ruhát mert tuti, hogy valaki biztos belekezd az égetésbe.... ráadásul az egyik szomszéd rendszerint eső után gyújtja meg a dolgokat, képzelheted mekkora a füst!!!! Egyszer arra jöttünk haza, hogy nem lehetett látni az úttestet, mert ez a marha tüzelt, az ablakaim persze nyitva voltak!!!! Párom át is ment szólni, de nem érdekelte, hogy más megfullad! :twisted:
Ja és az én orrom is nagyon érzékeny a füstre, fűtésszezonban olyan rossz, mert lefekszem és zárt ablakok mellett is érzem, ha valaki begyújt.... :cry: és olyan rossz, hogy nem jutok friss levegőhöz.... :cry:

Zsand, majd mesélj a kutyasuliról!!!! Mert ezt a marhát meg kéne nevelni nekünk is....

Dolli,szép kis utatok volt!!!! Tegnap mi is pesten voltunk! :lol: Bubóval be vonatoztunk/metróztunk az Operába papírokat aláírni.... ő is nagyon élvezte, még nem ült metrón. Viszonylag korán is keltünk, azt hittem hazafelé majd alszik a vonaton, de nem, egész végig kérdezett, mi ez, hogy merre, mért.... nem győztem válaszolgatni :wink: de nagyon jó volt. Addig Pupi meg apa, itthon voltak, várták a kapuszerelőket, mert bekrepált...
Megmozdult a drága? De jóóóóó! Én annyira szerettem,mikor mocorogtak!!!!
sylph

Sziasztok!

Orsi!Akkor neked szerencséd van!A mi környékünkön büdös van.Füst szag,sz@rszag,csatorna szag.Szóval én utálom ezt a levegőt.Na jó,azért az aluljáró szagnál ezerszer jobb.
Én is szívesen mennék hastáncra...Hány órakor van?

Dolli!Gratula a mocorgáshoz!De jóó!Lekéne támadnom Apát.... :roll: na majd ha rendeződik a lakás ügy. :wink:

Lépek,mi is megyünk boltba+játszótérre is kinézünk,hátha lesznek gyerekek,mert Dorci napok óta valami babákat emleget.Elhiszem,hogy sz@r neki egyedül. :(

Kép
tierno

Mia: ha ma tartod akkor Boldog ( utoljára kettesben ünnepelt ) Névnapot kívánok! :)
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hát azt hiszem hamar hozzászoktam a jóhoz. :? Lilit este 8 körül letesszük aludni és reggel 5 - 6 -ig alszik. Ezzel szemben ma éjjel fél 11-kor aludt el és hajnali 4-kor kelt. És nem aludt vissza csak negyed 9-kor egy órára. :shock: Na gondoltam én is hunyok gyorsan eggyet mert éjfélkor sikerült elaludni. :? Erre mit álmodtam az egy óra alatt????? Elhagytam Lilit és mire visszamentem már valaki elvitte!!!!!! Azt hiszem kiabálva keltem, mert Apósom benézett, hogy mi a baj. :cry: De ez annyira-annyira rossz érzés volt, olyan életszerű. :cry: Remélem soha többet nem álmodok ilyet!!!!!!
Ma megyünk a három hónapos kontrollra. Szuri, rota, méricskézés.
Kíváncsi vagyok hány centit nőt mert a tologatós pelenkázóról már lelóg a lába. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hazaértünk.A játszóteret is csinálják.feltúrták+ festik.Azért Dorci hintázott egy kicsit+gyűjtöttünk tobozokat.Látott 2 gyereket is.Szaladt hozzájuk,de nem játszottak vele :( Az egyik kislány kipakolta a játék lovait,Dorina is szeretett volna játszani velük,de nem engedte.Inkább összeszedték és hazamentek. :? Szegény majdnem sírt,olyan csalódott volt.Én meg próbáltam elterelni a figyelmét,nagynehezen sikerült is.Sajnáltam is,mert annyira szereti a gyerekeket és sokszor menekülnek tőle.És azt is megfigyeltem,hogy sokszor a szülők is hárítanak. :(
Visszafelé bementünk a boltba.Úgy örülök ennek a kiskocsinak,bárhova el/be tudok jutni vele. :)

Nézzétek meg mit csinál legújabban a lánykám.Olyan kis dinka. :) Kép Kép

Kép
tierno

Dolli!Most jut eszembe,pont pénteken kérdeztem,hogy érzed-e a mocorgást.. :)

Kép
tierno

Brigi,
Hű ezt a bandzsítást :D De jó kis kocsitok van, nekünk egy régi egyszerű típus van aminek csak alul van öve és folyton attól parázok hogy Zsombor kiesik belőle.

Dolli,
Tényleg jó húzós napotok volt. Hajrá mocorgás :D :D A menésre még nem válaszoltam, haladgatunk. Már babakocsi nélkül sétálunk el az oviig, az mondjuk közel van de így is kb 10 perc :D Már el is felejtettem hogy mennyi mindent fel kell szedni és megvizsgálni a földről. Ma tánc előtt még beszaladunk a DM-be így a művházba babakocsival megyünk de legközelebb az lesz a következő sétacélpont.

Orsi,
Bogi-utánfutó :D Ha szerzel nekem egy másik apát aki itthon van este hogy vigyázzon a gyerkőcökre én megyek veled bárhová :D
Igazad van ez még Bubunak túl hosszú. Viszont lehet úgy is járni hogy csak csütörtökönként. Na jó nem akarom erőltetni majd meglátod.

Hajni,
Mi volt a kontrollon, mekkora már a nagylány?

Mia,
Tegnap este kivasaltam 2 adagot de még 3 szárad :? Én csak azt utálom hogy sosincs vége, mindig kezdhetem elölről.

Zsombornak nagyon hiányzik délelőttönként manó, egyáltalán nem játszik el egyedül. Folyton csak jön utánam, láb alatt van és ANYA, ANYA van egész nap.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Köszönjük szépen a Regi nevében! :lol:

Hajni!Jövök én,csak mire írnék vagy elfelejtem vagy a Szabi vagy a Regi :lol:

No míg el nem felejtem...
ZSAND!!
Most néztem az iwiwet.Láttam kiakadtál a nagyon sovány kutyuson.
Nos az a kutya kb 1 hete kering az iwiwen,szerintem már akadt gazdája.Te kb a 3.vagy aki feltette 1 hét alatt az ismerőseim közül.az első az egy Kecskeméti csaj volt :wink:

Brigi!
Haláli pofát vág Dorina :lol: :lol:
A Szabit a Fanni tanítja hasonlóakra,de bavallom meg sem közelíti Dorinát :lol:

Hajni!
Bár mi nem vagyunk házasok..De mi sem tartjuk az év fordulókat.
Lehet azért mert mindketten elváltunk??Passz.
De megmondom őszintén és sosem tartottam fontosnak.. :oops:
No lépek megint dolgomra.Vagyis ennem kell mert nagyon éhes lettem hirtelen :lol:

mimi12

Mimi! Hogy vagytok? Miket csinál Regi, mekkora? Mesélj mááán valamit!!!!!!!!!!!! Képet nem mutizol Nekünk???? :cry:
Szabinak hogy tetszik a bratyó szerep?

Brigi! Fél órát röhögtem Dorinán! Hogy csinálja ezt?????? :shock:
Na majd ha végeztem a sulival talizhatunk, mert enyimé csajszi is unja magát a tesók nélkül! :cry:
Én úgy oldommeg, hogy ne nyúljon más gyerek a játékunkhoz hogy nem viszem ki a a játszóra, de amit kivisznek, szerintem bunkóság nem odaadnimás gyereknek! :x Főleg hogy Tőlünk is vesznek, mi is elveszünk a játszón! E annyira természetes,hogy a gyereknek az kell ami a másé! :wink:
De ne foglalkozz ezekkel a szülőkkel, gyerekekkel, csak tudom, rossz, hogy sajnálod Dórcit! :cry:

Akkorát röhögtem a római kifejezésen! A mi festőnk pl római, de olyan szééép embör, tiszta Huan!Mindig hófehér cuccban jár és még jóképű is! :wink:
De a mantalitása nem római, rengeteget dolgozik, szépen, igényesen, beszéde halk és nagyon szépen, választékosan beszél nuku akcentussal, kedves, udvarias és ha nem jött volna be a szobámba nem is haragudnék rá! :lol:
De sajna nem ebből a fazonból van sok az utcabálon! :lol:

Bubuka tök jól viselte a napközit, megcsinálták leckét,így itthon már nem kellett! Ahogy mentem érte, rögtön jött, nyakamba ugrott, nem kellett 2x hívni! :wink:
Most már bepakoltuk a táskát holnapra, kihegyeztük ceruzákat.

Én ma kivasaltam mindent, mostam 3 adagot, most mosom a mosógépet ecettel, trisóval mert tiszta trutyi volt az öblítőtől!
Csináltam egy fincsi pörit tésztával, holnap főzök hozzá rízst!

Készítem már össze a vizsgára a cuccaimat! Nem tudjátok hol lehet venni vákumzáras fóliát, tasakot vagy minek hívják?
Abba kell vinnünk a steril törülközőket! De ilyen nagyot még nem is láttam! :?

Apa lassan indul haza én meg olyan fáradt vagyok! Hogy lesz ebből tanulás????Már tegnap is el mismásoltam! :oops:
Vendég

Orsi!
Most rohanok...de képek a www alatt vannak, :wink:

mimi12

Kostyika: köszi kérdésed minden Ok volt a kontrollon. 5490 gramm és 62 cm. Megnézték valami táblázatban az arányokat azt mondták hosszú, vékony baba. :) Hát ezt táblázat nélkül is tudtuk. :lol: Meglepődtek, hogy milyen ereje van. Már simán feltolja magát hídba. Szilvi tudja, érezte múltkor, hogy tolja magát az ölünkben. Folyton ülni akar, már nagyon szépen tartja magát pedig a Doki néni szerint ezt még nem kellene tudja. Ezer kérdést feltettek ( mosolyog-e, szemkontaktus, hangfelismerés stb...) és mindre igen volt a válasz. Olyan büszke voltam. :lol:
Ja kétszer is rápisilt a pelenkázóra. :? :oops: Megbosszulta a szurit. Meg a rotát. :?
Zsand: egy hete újra kap pótlást de már csak annyit amit cici után még kér. Muszáj mert két hétig csak cicizett és egy grammot sem hízott. 40-50 percenként kért cicit ( mindkettőt ) és kb 1 órát cicizett. Viszont próbáltam utána fejni de nem maradt benne, mindent kiszívott. Két hét után már muszáj voltam pótlást adni mert folyton nyűgös volt. Arra gondoltam ha csak 30 grammot eszik pluszban akkor nem adok de 80 grammokat evett a két melles szopi után. :shock: :shock: Szóval a lényeg: most is két óránként szopizik ( és nagyon szereti :lol: ) aztán kb 60 - 70 gramm pótlás.
Ezt sikerült kiötölni és ma a Doki néni is azt mondta kell a pótlás. :roll:
Orsi: Sógornőm kislánya is most ment elsőbe a Gárdonyiba. Olyan fura nekem, hogy már az első héten ti is kaptatok leckét. :shock: Régen ez nem volt szokás. Az összes tesómnál láttam, hogy az első fél évben nem adtak leckét. Sógornőm meg most mondja azt mondta a tancsi néni, hogy karácsonykor már olvasnia kell a gyerekeknek!!!????? :shock: :shock: Na jó hozzá tette, hogy nem kötelező, de célszerű. Csak én nem értem miért kell így rohanni??????
Lini: Szeptember 16. Ringató. Megyünk? :P
Brigi: ma többször is vissza kellett olvassak és mindig megakadok Dorina képénél. Eszméletlenül édes ez a pofi. :lol: :lol: :lol:
Mia: minden Ok?
Noémi: képek a www alatt? Az mit jelent? Én is szeretném megkuksizni Regit ha lehet. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja igen! Brigi csütörtökön turi? Hányra menjünk le? Pontosabban megnézem mikor jön a busz és megírom. :D Bejösz utána a Sparba? Ott legalább nyitva van. Meg vagyok halva attól, hogy itt most nincs bolt. Tisztára bezárva érzem magam. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

szepjoestet :D

Ma Net undorom volt, csak most vettem ra magam hogy irjak....

Orsi:
Nemtom hogy sikerult az ejfeli hozza-huhogasom. :D Telleg fura az idopont... olyan "vampiros".

SZAG: ma elviselhetetlen volt!!!! fel 11-kor volt az elso fustoles, utana kicsit nyugi, 3 orakor ismet.... onnan egy jo ideig be volt csukva az ablak. Este 7-kor ismet kezdodott! Most nyitottam ki 9 utan, nemtom meddig lesz jo levego, de az egesz kornyek at van hatva budossel! Utana kene ennek jarni mert ez nem normalis ami itt van mostanaban! (folyamatos anyos-egetes??? Biztos azbesztbetetesek....)

HASTANC: hehe, en mennek, nekem most jo nagy van, biztosan jol be tudnam billegtetni az arab zenere ;)

Szilvi:
Eso utan egetes!!!!!!!!!!!!!Nalunk is allandoan azt csinalja valaki!!!! Csak azt nem ertem mi a racio benne?????

Dolli:
Wow! Milyen koran erezted meg!! Nem semmi. Nekem 17+1, hajnali egy orakor volt az elso eszlelesem es nekem is mondtak hogy milyen hamar ereztem. Hat hozzad kepest keskeny. :D
Van egy Lombikos baratnom, levelezunk, o is nagyon koran erezte eloszor. Annyira klassz erzes, imadom!!! :D Gratula!!
Az AFP meg egy semmire-sem-jo beparaztatos vizsgalat. Nekem figyelembe sem vettek a verzesek miatt. :( Csak a 20 ezret szepen kiperkaltuk erte potyara.

Hajni:
Jaaaaaaj koszonom szepen!!!! :D Nem vagyok nevnaptartos, de gyonyoru a mackoka!

Alom: Juj! Ez nagyon durva lehetett! Remelhetoleg nem jon vissza soha tobbet ez a kellemetlen alom! :( Anyu is almodott ilyeneket sokszor amig pici voltam.

tierno:
Hehehehe,nem semmi a lanyod!!!

kostyika:
Ez a vasalas nalam mindig is mumus volt...pedig mostantol nekem is meg kell majd emberelnem magam a gyerekcuccokkal..... apa jarhat rongyosan-gyurotten, de a gyerek soha. :mrgreen: Juj de allat vagyok :D

sünciboglya

Hú Lányok ma nem lesz alvás. :roll:
Úgy megijedtünk Apával, még most is könnybe lábad a szemem. :cry:
Lili szerencsére nem sírós baba. " Hisztizni" szokott de ugye azt lehet orvosolni. :lol: Viszont ma az oltás után hazajöttünk, megetettem, bealudt. Aztán 7 körül felébredt, nézelődött. Egyszer csak elkezdett borzasztóan sírni. Milyen fura az anyai ösztön: rögtön tudtam ,hogy most baj van ez nem hisztis sírás. Felvettem ,ölelgettem, puszilgatattam mégis NAGYON NAGYON NAGYON sírt és ömlött a könnye. Próbáltam cicit adni neki hátha megnyugszik, próbáltam hőmérőzni hátha a pocija fáj ( délután hasmenése volt ) de semmi. Csak zokogott megállás nélkül de úgy mint akinek borzasztóan fáj valami. Na itt már mi is sírtunk. :cry:
Próbáltam teát semmi. Próbáltam tápszert na abból megevett 80 grammot és kicsit megnyugodott. Mi is. Erre pár perc múlva újra sírni kezdett. Próbáltam cicire tenni és végre elfogadta. 2 órát volt a cicimen, szerencsére elaludt de még egy órával később is úgy szipogott ahogy akkor szoktak amikor nagyon nehezen nyugodnak meg.
Nem tudom mi volt a baj de nagyon elkeserítő volt, hogy nem tudok neki segíteni. Ő meg a kis picikém még nem tudja elmondani mi a baj. Remélem csak az oltás miatt volt és reggelre elfelejti.
Imádom amikor reggel fölé hajolok és fülig ér a szája végig amíg meg nem kapja a cicit.
IMÁDOM! És nagyon, nagyon féltem! Jaj istenem, tényleg nem egyszerű Anyának lenni. :lol: :wink:
Bocsi Lányok, hogy itt panaszkodom de legalább megnyugszom kicsit. Ez tényleg húzós volt. Már arra gondoltam ,hogy lemegyünk az ügyeletre..... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok,

Hajni: bocsi, h ilyen ritkán vagyok, de még mindig nincs gépem! :evil: Szept. 16 nanáááááááá, nagyon várom!
Mi csütörtökön megyünk tanácsadásra. Az biztos, h Lili már 7kg! Pufi, mint az apja. :lol: Naaagyon imádom, nem is gondoltam volna, h ennyire lehet szeretni egy babát, főleg ha sajátról van szó!
Hídba nyomja magát a Lilid? :shock: Azt hogy? Az enyém hasizomból „felül” fekszik a pihenőszékében és olyan mintha hasizmozna, felül vissza, felül vissza, mindezt addig míg meg nem kegyelmezek neki és ki nem veszem. :lol: :P Egyszerűen zabálni való!! Hasra fordulni egyáltalán nem akar, pedig az ülés előtt jó lenne ha azt is megtanulná. Nagyon kíváncsi vagyok a te Lilidre, tudom, hogy nem szabad összehasonlítani őket, mert minden baba a maga ütemében fejlődik, de akkor is kíváncsi vagyok milyen egyforma dolgaik vannak….. Szóval nagyon várom már hogy talizzunk! :D

Orsi: neked is bocsi, hogy csak most :oops: . Nekem jó a csütörtök. Mikor? Most már hivatásos manikűrös vagy? Vagy még a gyakszi hátra van? Nem tudom, h lemaradtam e róla. :oops:

Andi: mikor lesz a művházban az a foglalkozás amit írtál? És mi is az pontosan? Ma elmentem oda megnézni,de nem láttam semmit kiírva? Vagy nem itt ebben lesz (kp.-iban)?

Jaaj de várom már a gépemet vissza!!!

Holnap megyek fodrászhoz, jupiiiiiiiiiiiiiiii! Már unom a hajam, mindenhol csak az én hajam van! Grrrrr. :evil: Se fazonja, se formája, nem mintha a lófarokból kivehető lenne, még ha lenne is…. Nem baj, akkor is várom már. Sógornőm jön velem vigyáz addig Lilire, kíváncsi leszek, hogy fogja bírni!
Tényleg sógornőm munkát keres, ha tud valaki valamit szóljon, KÖSZI előre is.

Na megyek vasalni. Akár csak Orsit hallanám. :lol:
De nincs kedvem -ezt csak én mondom és még mindig itt vagyok -ezt meg ő. :lol: :lol: Jóóó kicsit „pihent” vagyok. Na megyek tényleg, de nincs kedvem…
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

jaaja Hajni, akartam kérdzni, hogy miért döntöttél úgy h beadatod a rotát? Én nagyon nagyon sokat tanakodtam rajta, és több ellenérvet kaptam itt is meg baráti körben, így a nem mellett döntöttem. De mivel csüt-ön megyünk még meggondolhatom, hátha valamit figyelmen kívül hagytam.

Lini
Kép
kicsi lini

még mindig nem vasalok.
Szilvi: olvastam a mailodat. Egy kis kiegészítés.
A palackos üvegek vagyis a PET üveg majdnem, csak majdnem a legkeményebb műanyag. Megmunkálása hőkezeléssel történik, éppen ezért a benne lévő víz se hidegen se melegen nem oldja. Káros anyag nem oldódik ki belőle, kizárólag olvasztáskor lépnek ki a hidrogének a kovalens kötésből és sav keletkezik pára formájában, amit természetesen elveztnek és NEM kerül vissza az anyagba. A PET felhasználása "környezet barát", mivel beolvasszák és már is készülhet belőle tál, pohár....stb. Ezért fontos a szelektív hulladék gyűjtés.
Ugyanakkor egyet értek azzal, h óvjuk a környezetünket. Nekünk van itthon víztisztitónk, így nem veszünk palackos vizet.
Nem kötöszködésből írtam, csak nem kell mindent elhinni amit mondanak.... :wink: rákkeltő meg társai....

na megyek vasalni

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Örülök,hogy tetszett a kép Nektek!Annyira bohóc gyerekem van,állandóan megnevettet. :)

Kostyika!Dorina meg kibújik belőle.Azért szoktam keresztbe bekötni.De van,hogy így is sikerül neki. :?

Mimi!Mi sem vagyunk házasok,de mi szilveszterkor jöttünk össze,így az egész világ ünnepel minket.Hehe :D

Orsi!Eleinte csak csúnyán nézett mindig.Aztán rájött valahogy,hogy kell bandzsítani.
Nekem annyira rosszul esett ez a játszóteres dolog,hogy este még sírtam is. :oops: Pedig lehet Dorci már el is felejtette.Az a kislány akkor kaphatta azokat a játék lovakat,mert ott bontották ki.Volt vagy 6 db.1et igazán Dorci kezébe adhattak volna.Láttam a nőn,mintha idegesítené,hogy ott vagyunk.Mondta,hogy jobb ha vigyázunk,mert a gyerek meg van fázva kicsit.Én próbáltam Dorcit elvonszolni onnan,de mindig visszament.Megsimogatta a gyerek hátát is.Engem csak az bánt leginkább,hogy nem ez az első eset.Az anyukák arrébb szokták húzni a gyereküket,ha Dorina meg akarja simogatni őket.Nem tudom miért,nem leprás,csak barátkozni szeretne. :oops:
Lehet a római festő csak megakarta masszíroztatni magát. :)

Hajni!
Mi történhetett?Lehet az oltás?Szegénykék! :( Milyen volt az éjszakátok?Remélem már minden rendben.
Ok a csütörtök.9 után bármikor.Amikor Nektek jó.Mehetünk Sparba is.
Szerintem Mimi a képtárra gondolt.

Mia!Miért kellett fizetned AFP-re?Én is 14-15 hetesen éreztem a mocorgást először.Öcsit vajon mikor fogom? :roll: :)

Jó éjt!

Kép
tierno

Bocs,hogy megint fárasztalak titeket:Már alig várom,hogy erőt vegyek magamon és beszóljak a sógórnőmnek.Semmi gond,csak jó lenne,ha visszakapnánk a pénzünket,mert igazán jól jönne és addig nem költené hülyeségekre!
Tényleg bocs!!! :oops:
Megyek vízszíntbe.

Kép
tierno

Jó reggelt! Na jól nem jöttem tegnap. Olyan elfoglalt kismama/anyuka lettem hirtelen. :lol:

Évfordulók: nálunk a 2. megismerkedésin a párom meglepett. Az elsőt nem tartottuk, nagyon nem is tudtuk, mert akkor még távkapcsolat volt. Aztán a másodikon már kint voltam vele, és én totál elfelejtettem. Olyan cikinek éreztem. :oops:
Viszont... Hajni! Szerintem meg lehet apát tanítani ezekre a dolgokra, ahogy Orsi is írta. :) Valahogy a beszélgetést 1-2 héttel előre úgy lehet irányítani, hogy szóba kerüljön, és akkor tuti nem fogja elfelejteni. Nálunk az együttlét a fontos ilyenkor, érdemes elmenni vacsizni, vagy akkorra szervezni egy pár napos pihenést. Mi ezt így ünnepeljük.
És szegény párod szerintem zavarban volt nagyon, ilyenkor nem is tudja az ember, hogy mi a jobb. Ha még akkor leugrik virágért, akkor az már nem olyan szerintem. Szóval pici türelem vele, de szerintem jövőre nem fogja elfelejteni, úgyhogy csinálj csak neki nyugodtan meglepi vacsit! :wink:

Brigi! Nekem is volt szilveszterkor összejövős kapcsolatom. Úgyanígy éreztem, ahogy Te! :)
Dorci barátkozása: elhiszem, hogy milyen rosszul esik, pláne, ha anyuci rádob egy lapáttal. :( Nekem mostanában épp az a ciki, hogy Gézu elhúzódik, ha valamelyik gyerkőc meg akarja szeretgetni. Tudom, Dorcitól is elhúzódott, ne hari érte! Ez nálunk nem a tündér lányodról szól, hanem mert... passz... Pedig sosem óvtam túl, nem a 4 fal közt élünk, valamiért mégis kialakult. De szerintem javul a helyzet. Vagy legalábbis remélem. Mert mellette meg élvezi a gyerektársaságot.
Én ilyenkor mindig mondom neki, hogy xy meg akar szeretgetni, meg barátkozni akar, nem tudom mennyit használ, remélem valamennyit igen.

Mia! Babamozgás: az elsőt 20 hetesen éreztem először, de szerintem azért, mert volt rajtam 20 kilo felesleg. Szegény Gézu hiába dörömbölt, nem vettem észre a zsírpárnáimtól! :oops: :lol:
Második gyerkőcöt meg korábban érzi az ember, ezt tudtam, de hogy ilyen korán, arra én sem számítottam. De nagyon jó érzés! :D

Vasalás! Csajok! Akkor valamelyik nap nekiesem a vasalni valónak, ha ilyen sok kalóriát éget el! Kismamáknak is veszélytelen sport! :lol:

Hajni! Elhiszem, hogy nagyon megijedtetek, remélem, csak az oltás miatt volt és jól aludt Lili az éjjel. Majd írj, hogy mi újság Veletek!

Orsi! De jó, hogy a gyerekek kezdik megszokni az új helyzetet! :)
Fruzsi büntiben??? Mit csinált a Drága? Sokat csacsogott? Vagy mi? :roll: :roll: :roll:
Bogi viszont. :( Szegény! Talán ő van a legnehezebb helyzetben, hiszen eddig mindig volt körülötte valaki tesó! Ha befejezed a vizsgákat, akkor sok-sok programmal tuti tudod majd kárpótolni. :wink:
Vákumzáras zacsiban még én sem láttam ilyen nagyot... Azt nem mondták, hol lehet beszerezni?

Lini! Hasizmozik Lili? De cuki lehet! :D
Én majd jövő hónapban megyek fodrászhoz... vagy a hó végén, ha lesz rá lóvé! :oops: Vagy lenyisszantom tőből. :lol:

Szilvi! Én itt háborogtam páromnak, mikor olvastam a cikket, hogy ez most megint egy átverés akart lenni? Jó lenne, ha nem!
Vicces lett volna, ha összefutunk Pesten! :lol:
Én is olvastam a múltkori emiledet... hát megdöbbentem. Ha csak tizede valós számokon alapul, az is sok és ijesztő. :roll:
64 körül járok, picit alatta az én mérésem szerint. Kivi vagyok, mit mér pénteken a doki...

Andi! Jaj, akkor már tágul nagyon a világ Zsombornak. :)
Szegény Veronika Bubu nélkül. :( Ők akkor most Fruzsival egy csoportba járnak? :oops:
Ma le kéne menni stop-shopba, nem tudom, lesz-e rá erőnk, tegnap a boltig is alig tudtunk elvánszorogni... :roll: Ma van a takkos 30 %, meg ki is nőttünk minden rucit szinte. Na meglátjuk, mikor ébred Gézu, aztán ahhoz igazodom.

Lini, Hajni! Nekem az a fura, hogy ezt a saját gyerkőc iránti szeretetet mindig lehet fokozni. Szoktam is magamtól kérdezni, hogy meddig? Mindig azt hiszem, hogy ennél jobban már nem lehet szeretni, aztán történik valami olyan dolog és azt érzem, hogy még százszorta jobban imádom a fiamat, mint korábban! :)

Na asszem ennyi, mert már zsong a fejem. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jajj, de hosszú lettem! És akkor még nem is szidtam a fölöttem lakót! :lol: Bocsi!

Kép
Kép
tekiroll

Kicsi Dolli
Kép
Bocsi, ezt még muszáj volt, tegnap találtam a gépen! :D

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Hajni, nem semmi álom! De rossz lehetett.. :cry: Én tegnapelőtt voltam, így, tudtam, hogy reggel megyünk be Pestre, és mi van ha elhagyom a fiam, vagy lemarad a metróról, vagy kikapják a kezemből... kész voltma teljesen, úgyhogy szinte végig szorítottam a kezét... :wink:
Szegény LIlivel mi volt? :cry: Ma megvolt a reggeli mosoly? Remélem csak az oltás miatt volt!
A www Mimi vonalzói alatt van, kattints rá, nagyon cuki Regibaba!

Brigi, kész vagyok Dorcitól! Annyira cuki, milyen fejeket tud vágni.... :lol:

Lányok itt mindenki ennyit vasal????? Én nem vasalok :oops: csak ha nagyon muszáj.

Mimi, nagyon édes Regi!!! Az különösen tetszik ahol égnek áll az a sok haja! :lol:

Lini, na sikerült vasalni? :wink:
Emil: hűűű, de profin leírtad a dolgokat! :wink: Persze nem kell mindent elhinni, de azért nagyon durva (szerintem) és az a baj, hogy nem sokan gyüjtik szelektíven, sajnos! Ezt a kioldódós részéhez nem értek, de régen ittam palackos vizet és sokszor volt szar utóíze.... mindegy...
Örülök, hogy Nektek is van tisztítótok! Milyen van?

Dolli, 64 vagy? Nem is gondoltam volna, biztos erősek a csontjaid! :wink: De az tök normál súly! Nekem is annyinak kéne lennem, de sosem leszek...
Cikk: hát nem tudom mi lesz belőle.... Orsi izzítva van, ha lát valami mozgolódást az oviban, szóljon... :wink: A bem téri ovi kész van, ott októberben lesz beiratkozás (elvileg) de elhajtott a nő, mert nem körzetis vagyok....
De helyes kislány voltál!!!!! :lol:
sylph

Sziasztok!

Örömmel jelentem minden rendben volt éjszaka. :lol:
Így utólag visszagondolva tényleg durva volt a tegnapi nap. Indult az álommal aztán fél 2-ről 3-ig ültünk a Dokinál mert csúszott, aztán meg az este.....
Viszont megkaptam ma reggel is az imádnivaló Jó reggelt Anyukám mosolyt! :lol: :lol: :lol:
Cserébe reggelre jól teli lett mindkét cicim( majd szétdurrant :o ), ezzel most elvagyunk legalább délig. :lol: :lol: Úgyis imád cicizni a kis Drágám csak sokszor alig jön belőle valami..... :?
Brigi: szerintem lemegyünk a fél 10-es busszal, az tíz perc alatt lent van. A körforgalomnál lévő Sparhoz kell menjünk ugye? Kicsit izgulok, ez lesz az első buszozásunk. :shock: Apánal el sem merem mondani. :oops:
Lini: Én is várom már a talit. :lol:
Egyébként is már rég szerettelek volna megismerni Titeket, olyan jó hogy Lilijein egy idősek. Gondoltam megoszthatnánk a tapasztalatokat csak nem akartam erőszakos vagy pofátlan lenni. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
Hajni! a nevem írásom alatt van egy www felirat a profil pü email után,na arra ha ráklikkelsz akkor a képtáramba jutsz :lol:
Szuri után sírás.Teljesen normális lehet.Én a SZabinak is beborogattam a lábát és adtam neki lázcsillapítót ami fájdalom csillapító is,hisz ez fáj nekik és lázuk is lehet..
Szopi..szerintem nagyon ügyesek vagytok,más már rég feladta volna.Egyre vigyázz majd!!!Ne engedj a nyomásnak és ne adj majd Lilinek 5-6hós kora előtt semmi gyümölcsöt zöldséget,ha kell akkor inkább a tápi.
No majd jövök,most sírás van...

mimi12

Brigi: kiszaladtam Lilivel a boltba és mire visszajöttünk hőemelkedése lett ( 37,7). :shock: Elfelejtettem, hogy az első oltásánál mondta a védőnő, hogy pár napig ne nagyon mászkáljunk. De akkor nem volt semmi baja. Úgy tűnik ezt most nehezebben viseli. :roll:
Az a nyögésem lényege, hogy menjünk inkább jövő hét csütörtökön, jó? Ugye nem gond? :oops:

Noémi: igen én is az oltásra gyanakodtam este. Az elsőnél rögtön adtam kúpot pedig nem volt lázas. Most nem volt semmi baja, gondoltam nem adok feleslegesen. Most már tudom, hogy kellett volna és akkor most nem lenne hőemelkedése. :? NA mindegy tanultam belőle. :roll:
A szopival kapcsolatban köszönöm a biztatást. Ugyan nem mondtam de óriási kudarcként élem meg, hogy nem tudom CSAK szoptatni. Sajnos a védőnő, az orvos és az összes média felület azt szajkózza, hogy csak és kizárólag szoptatni kell! Ha nem így teszel nem mondják de sugallják, hogy biztos nem teszel meg mindent. Én meg sajnos hajlamos vagyok az ilyen dolgokat magamra venni és stuffolom magam. Valószínűleg ezért is nem adtam még fel. És hát természetesen szeretném ha Lili minnél tovább kaphatna anyatejet még ha nem is csak azt. :?
Látszik, hogy mostanában nincs leterhelve az agyam. :? Ez a www túl evidens lett volna. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

az előző oldalon és most is én vagyok a laptető....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Már a harmadik laptető a Tied! :lol:

Szegény Lili! Nagyon sajnálom! :cry: Remélhetőleg nem tart sokáig a láz!

Csak azért jöttem, hogy mondjam szegény Lininek, hogy nem jó a csütörtök, mert elfelejtettem, hogy zsAndikával megbeszéltük, hogy megcsinálom a másik felét este!
A vizsgán egyik lábát kell, egyik kezén műköröm, másikon manikür! Hogy nézne ki szegény, ha így hagynám! :roll:

Fiamtól kivagyok!Minden napra jut valami hülyeség!Apróságok, de mindig valamiért le kell szídnom! :?
Hol a magatartás kártyáját veszik el, hol nem veszi át a benti cipőjét és azzal jön haza, a kulacsát mindig elhagyja, ma pedig bent hagyta a feladatgyüjteményeket, így házit sem tud csinálni! :?
Addig örüljetek, amíg nem sulis a gyereketek, mert onnantól állandóan para van, hogy minden rendben legyen vele! :(
Vendég

Lini,
Mi is holnap megyünk tanácsadásra :D Majd figyellek.

Hajni,
A barátnőm is ebben a cipőben jár, szoptat két óránként, utána fej, issza a serkentő teákat, szed homeós bogyót és mégis kell pótlás a fiának mert alig van teje. Ő is eléggé el van keseredve és tőlem kérdezi hogy mit csinál rosszul. Én pedig nem tudok neki segíteni pedig elmondtam minden tapasztalatomat. Szóval fel a fejjel, ez nem a te kudarcod, te mindent megteszel és ez a lényeg.

Képzeljétek tegnap úgy érzésre leszólítottam egy csajt a táncon. Szerencsémre Zsand volt, így nem égtem be :D Ott tanakodtam hogy vajon ő az, ciki lett volna ha mégsem :)

Szilvi,
Ez nagyon jó kérdés hogy minek vasalok ennyit. Időnként én sem tudom csak szeretem a vasalt ruha érzését. Pénteken csak én mennék be a ruhákért torna után.

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika :lol:
Mi vasárnap vadasparkban voltunk.Nekem volt egy hasonló élményem.Oda állt elém egy csaj,hogy sziiiiaaaa nem ismersz meg??De szó szerint elém ugrott fülig érő szájjal.Hát mondom bocsi de nem ismerlek meg és néztem bambán..Mire közli,hogy ő a Móni a mamanetről,akivel évek óta dumálunk virtuálisan. :lol: :lol: :lol:
Hát én meg nem ismertem volna...

No és szoptatás...Tudjátok hol a hiba??
A stressznél.
Hajni!!Tessék lazábban venni a dolgot ez nem lóverseny!!Szopik Lili amennyit tud,és kiegészíted amennyit kell.Attol,hogy tápit is kap attól TE!!! nem leszel kevesebb!
Szóval tessék szépen elfogadni,hogy másnak ennyit sem sikerül,tessék örülni annak ami van.
Simán el tudom képzelni ha valaki kitörli a parát a gondolataiból akkor a tejcsi is több lehet.Szóval nyugi!!!

mimi12

Mimi! Nekem is küldhetnél valami ősanyai tapasztalatokon alapuló baráti, szívből jövő tanácsot!

Én tiszta para vagyok, már mondtam Apának, hogy el sem megyek a vizsgára mert utálom ezt az egész tanfolyamot és a hátam közepére sem kívánom! :cry:
Nem csoda, hogy szétszórt a fiam én is az vagyok, szalad a ház, kosz van, kupi van, az agyam is szétszórt, közben meg testileg is carul vagyok, teli van görccsel a hátam, pattanásos vagyok, zsíros a haja, törik a körmöm, fáradt vagyok, karikásak a szemeim, össze-vissza eszem mindent, fáj a gyomrom stb.... :cry:

Tudom, hogy csak két alkalomról van szó, de valahogy össze kéne magam szednem, mert a hétvégét még végig kell tanulnom!
Biztosan a stressz váltja ki ezt belőle, tudom magamról, hogy olyan vizsgadrukkom van, hogy képes vagyok belebetegedni!

Nincs valakinek valami tippje, hogy turbózhatnám fel magam, hogy bírjam a strapát????
Igazából tök hülye vagyok, mert tudom mit kéne: edzeni egy akkorát, hogy belepusztulok,szaunázni, egy jéghideg zuhanyt venni, tartani egy gyümi, zöldégnapot, elmenni szoliba és picit magammal foglalkozni, úszni egy órát és elveszni a gondolataimba!

Olyanra gondolok, hogy nincs valami vitamin, vagy nyomelem ami jó a sresszre?????????????????

Bocsi, hogy megint zúdítottam, de máris jobban vagyok, hogy leírhattam! :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?