sziasztok!
Mucus: ez nem semmi!
Nagyon örülök a jó hírnek, vigyázz magatokra! Mit érzel, vannak jelek? Jaj annyira jóóóóó.
Nagyon szép a teszted! Vigyázz mert követlek!
Kirus: ti hogy vagytok? Remélem minden rendben!
Melinda: Szegény babuci, nem elég neki egy rossz, csináltok nki mégegyet! De legalább letudta egyszerre. Ügyes volt hogy kibírta!
De majd küldj egy fülbevalós kpet is a kis hercegnőről.
Betty: Nálatok mi most a helyzet?
Hogy vagy?
Nitácska: Ne izgasd magad. Mondjuk biztos nagyon nehéz lehet együtt élni az ilyen hülye anyóssal. Hát ha nekem ilyet mondana, biztos nem állnék szóba vele többet. Szard le oszt kész... De tudom nem könnyű az ilyet megemészteni. Legalább a férjed beolvashatna neki.
Velem a következők vannak: (jelenlegi helyzetjelentés)
Nekem éjszaka a 30. napon betoppant piri. Nem is számítottam rá, mert semmi előjele nem volt. Reggel fájdogált egy picit a hasam alja, de már nemis érzek semmit, olyan, mintha meg se lenne. Máskor azért szokott a fejem fájni, meg előtte olyan gyenge fáradt vagyok. Most meg semmi. Jó kis alattomosan állított be. Éjszaka jó kómásan csak lestem a pisilés után, hogy most mi van?????
Felhívtam a Kaálit reggel, azt hittem ma már mehetek is, mert ma rövid napom volt, de nincs bent a doki. Szóval pénteken fogok menni, mondták hogy megint menzi alatti hüvelyi UH lesz, megnézik van e tüsző, ami esetleg ott maradt ebből a ciklusból. Mert ha van nem kaphatom a szurikat, ha viszont nincs, akkor indul a dolog. Jaj úgy izgulok, pedig még semmi sem történt. A beavatkozástól egyáltalán nem félek, csak attól hogy nem fog sikerülni, de megpróbálok optimistán belevágni. Márpedig most sikerülni fog.!!!!!
Mondjuk azt nemtudom, hogy a munkahelyről 3/4-ed óra alatt hogy fogok odaérni tömegközlekedéssel a város másik végébe, de a cél érdekében mindent. Valószínű taxiznom kell majd. Sajna nem volt már későbbre időpont. A munkahelyről meg nem akarok emiatt elkéreckedni. Elég lesz majd aznap, amikor lesz az inszemi.
Úgyhogy indul élesbe a projekt csajok! Erre a hónapra kérlek nagyon drukkoljatok nekünk! Ránk fér.
Remélem mucus megnyitottad, illetve megtörted a csendet és most már mindenki jön szépen egymás után.
Puszi mindenkinek, megyek most csinálom a dolgomat tovább.