Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,jó reggelt!!!
Ki mit csinál ma???Én nemsokára megyek anyósomhoz át,mert már mindenki ott van,és a férjem vár meleg cappuccinoval... :lol:
A múltkor nem jött össze a próbafejés,mert pénteken akartam,de a busz már nem viszi fel Pestre,hétfőig meg megromolhat....ezért ma kellene menni...szerintetek mikor érdemes kifúrni a kiscsajosom fülét??Mert meg is kellene,hogy szokja,szóval 7 hónaposan tuti nem,mint a barátnőm csinálta,mert neki folyamatosan piszkálja......Lányos anyukák??????Tényleg,kinek van lánya????Nem jut eszembe senki... :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli a fülbevalót minél hamarabb tetesd be!!!!!!!!!!

rólam:
éjszakám az valami katasztrófa volt ........éjjel 3-ig elég rendes "joslófájások" voltak.......már szólni akartam apinak hogy menni kell.......de aztán végűl elaludtam.....nem tudom hogy....de most ilyen mosogatórongynak érzem magam...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!
Szegénykém,most már kész lehetsz akkor ..de még azért reméljük pár hetet kibír Barnika :wink:

Melinda!
Szerintem is minél elöbb lövesd be neki a fülbevalót!!!
Kírának 10hetesen lövettük be..de megfogadtam ha lesz még egy lányom annak már tuti a korházban ki fogom lövetni :!:
Anyóssal 2-en alig tudtuk lefogni Kírát ordított szegénykém,hát a szivem szakadt meg..
Vendég

Kirus ha már jövőhéten születik Barnika senki nem szólhat......a szülésznőm mondta!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:)
Vendég

babicsek

tényleg nem nehéz nyomon követni a 2 fontos alkalmat az életünkben :lol: de jól is van ez igy :)

sajnálom a nega tesztet :cry:

KépKép
bettike83

Nita!
Nem jött be a jóslatom az éjszaka. :twisted: No nem baj,hamarosan finiselsz. :wink: :D

Dia!
Merre vagy?????

KépKép
Kép
mucus75

Mucus előbb-utóbb bejön!!!! :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

S.O.S!!!!
lányok az Lh teszt is kimutatja a terhességet????Bocsi ha hülyeséget kérdeztem. :oops: :D

KépKép
Kép
mucus75

asszem ha reggel csinálod akkor használható jóstesztként......
csak nem???????? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:wink: :wink: :wink:

KépKép
Kép
mucus75

remélem sikerűl!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus : nagyon titokzatos vagy! Ne izélj már. Mondj valamit! :D
Igen, ha reggeli első vizeletben nézed minden nap és láthatóan erősödik a csíkocska, akkor lehet hogy pozi lesz a hcg-s is.

Nálam semmi, menzi még sehol, 29.nap. :P

Melinda: Szerintem is tudjátok le minél hamarabb a füllyukasztást. Már előre sajálom szegény Melcsikét!

Kép
babicsek

Mucus : Itt olvasd el a jóstesztelést:
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Kép
babicsek

babicsek drukk neked is!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi nitácska! :D Hogy vagy ma? Érzel még fájásokat? Én ha arra kerülne a sor, nem is tudnám, hogy mikor kellene indulnom. Nekem Marcus császárral született. Már nagyon izgi nálatok is minden nap gondolom.

Kép
babicsek

hajrá Mucus!!
Holnap kilövetjük,ha dolgozik a csajszi!!
Nita,holnap betöltöd a 37. hetet,onnantól nem koraszülött......de ez az uh,vagy a kimaradás szerinti időpont????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

sajna sokat keményedtem és fájtam ma is.......szemét.....köcsög anyós miatt.......no meg délután nekem kell menni a Mátéért az oviba....oda-vissza 2km.......brrrrrrrr..........
Meli ez a menzi és uh szerinti időpont!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
anyóst csillapítsd kicsit le :!: :evil:

Mucus
naon kivi vagyok a holnapi napra :!: 8)
Biztos jó hírekkel jössz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

hajrá Mucus.....én is bízok a jó híredbe!!!!!!!!!! :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :!:
Micsinász még ilyenkor :?: :shock: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nita

mit csinált már megint anyósod?úgy látszik ne csak nekem van bajom az anyósommal :?

babicsek+++++

mucus++++

remélem babásak lesztek :wink: :lol:

KépKép
bettike83

Betty nem tudtam aludni!!!! :)

Betti az egyik barinőmék most hozták ki a kádat+állványt meg amiket vettünk..........erre elkezd mocskolodni mikor bejövök...........ilyen ringyó vagyok meg olyan...anno én csak enni jártam ide nem hozzá.......de nem is ez amin kiborultam....hanem a gyerekem ne vegye senki a szájára........nekem csak tudjátok zabi gyerekeim vannak!!!!!!
api mondgyjahogy ne törődjek vele,.......de nem megy........ha most el tudnék menni.....mennék arendörégre szépen.......nem akarok a diliházba kikötni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

nem semmi anyósod van,nem hogy örülne hog vannak unokái...ez annyira bunkóság,már alig van időd és idegesit a marhaságaival..ha ettél is nála,akkor mi van,ha megkinált akkor utánna nem kell felhánytorgatni sztem...

anyósoddal együtt éltek?remélem nem,vagy ha mégis akkor menekülj minél előbb..

ne idegeskedj miatta,nem éri meg,azzal bántod meg legjobban ha oda se figyelsz rá,nem kell...

kitartás!!

KépKép
bettike83

1 házba élünk.......megpróbáltunk elköltözni..........de ngyon sokk mindenhol a foglaló...........meg nehogy már mi menjünk már gyerekestől.....kotródjon csak ő ahova akar......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

a ház kié végülis?

nem vagy könnyű helyzetben az tuti :?

KépKép
bettike83

nemrég találtuk meg a papírt.......fele-fele.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

értem..

hát akkor nem tudtok mit csinálni,hátha jobb lessz ha megszületik Barni.

KépKép
bettike83

sajna már lassan 3 éve ez megy.......jobb akkor lesz ha megdöglik végre!!!!!!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Na jó,nem csigázom tovább a fantáziátokat. :D
Tegnap csináltam egy lh tesztet(pozitív lett)azért kérdeztem lehet e jóslónak tekinteni.Aztán lementem a patikába egy hcg tesztért az is POZITÍV lett. :lol: :lol:
De nagyon félek,hogy gond lesz csak akkor leszek nyugott ha már látom,hogy pulzál. :oops: :? Erre hétfőig várhatok addig bele őszülök. :roll: Ha a doki is rábólint ,hogy minden ok,akkor azonnal kiíratom magam.Ma is dolgoztam és most estére eléggé fájdogál a hasam,olyan mint amikor meg akar jönni vagy mintha felfáztam volna.Íme a teszt. :wink:
Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus
GRATULÁLOK!!!!
Ekkora meglepit!!! :shock:
Nagyon örülök neki, hogy spontán sikerült :!: :!: 8) :lol:
Mióta próbálkoztatok :?: És tuti minden rendben lesz, ne aggódj :!:

betty615

Gratulálok!!!

Ma voltunk védőnéninél,4,04 kg csupaszon,pelus nélkül,fél kilót híztunk 10 nap alatt.... :lol: :lol:
Na de észrevette,hogy le van tapadva a nyelve,(láttam én,hogy mikor sír,olyan érdekesen áll,de nem tudtam,hogy így néz ki a letapadás.)...mert nem volt teljesen,szóval visszavittem a kiscsajt oda,ahonnan hoztam,a kórházba,és nagyon rendesek voltak,mert felvágták neki.(Nem volt kiírva,hogy hazaadás után reklamációt nem fogadnak el...)Annyira nem sírt,mint amire számítottam....de előtte kilövettük a fülét,szóval szerintem a töke kivan,mint Nitának az anyósával..... :lol: :lol: :lol:
Alszok is gyorsan,bár azt is megérdemelném,ha egész éjjel sírna... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

mucus

ez nagyon jó hir :) éreztem én hogy nálad lessz valami :lol:
mostmár nem szabad h gond legyen,frukkolok neked,nagyon :)

nita

de miért nem szeret téged ennyire?nem lehet kicsit jobbá tenni a viszonyotokat valahogy?

KépKép
bettike83

Mucus gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) minden oké lesz!!!!!!!!
Meli ügyes kislányod van!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus

jeleid vannak?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ritkábban jövök, de olvasok ám! Mucuskám, ez annyira jó hír, tegnap is kaptam az egyik kedves ismerősömtől hírt, hogy pozitív a teszt, ma téged olvastalak, szóval fellendülőben van a "babagyár".

Nika,
ez a hónap a tiéd lesz, és Babicseké! Majd meglátjátok! :lol:

Nita,
a hülye anyósnak gombaleves, de ne sampionból! Ő szedte, megfőzte, és megette! :D

Meli,
jól belehúzott a kiccsaj! Sárkánytejjel eteted??? :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly eskü megcsinálom!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus!
Halk gratula neked!!!!
nyugi minden okés lesz és nemsokára itt a hétfööööööööö :wink: :!:
Számításaid szerint most hány hetes vagy??
Pihenj amennyit csak tudsz :wink:!!
Vendég

Sziasztok!!
Sárkánytej..... :lol: :lol: :lol: .....jaja,apa szerint néha az vagyok!!! :lol: :lol:
Búcsú lesz nálunk,meg szüreti hóka-móka,így nem tudjuk,hogy mikor keresztel a pap,pedig jó lenne még most,jó időbe letudni.
Óóó lányok,Kiszel Tüncis szemöldököm van,pedig ez az én hibám,mert a kiscsajszitól tudnék menni kozmetikushoz,de ő meg beteg,olyan fosás van náluk,hogy a férje 17 :!: :!: :!: kg-ot fogyott egy hét alatt....
Kirus,holnap védőnő????Uh-ra mikor mész????
Lyly,gyere gyakrabban :!: :!:
Betti,veled mizujs???Boldog házassági évfordulót!!!Má akartam írni,de mire végigolvasom,mindig elfelejtem,kinek mit akartam!!
Nyuszifül,WO BIST DU??????Gyere ide közénk!!!!!!
Nita,anyósnak készül a kaja???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kirus te hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melinda

köszönöm szépen :) én is mire visszaolvasok,felét elfelejtem,kinek mit akartam irni :lol:
szépen nő a pici lányod :) nem teszel fel rola képeket? :)
velem nem sok minden van eddig,31.napnál tartok eddig,aztán majd meglátom idővel van e valami,nekem egyébként is hosszú ciklusaim vannak,igy nem tünik fel ha késik..
mia

mizujs?

KépKép
bettike83

sziasztok!

Mucus: ez nem semmi! :D Nagyon örülök a jó hírnek, vigyázz magatokra! Mit érzel, vannak jelek? Jaj annyira jóóóóó.
Nagyon szép a teszted! Vigyázz mert követlek! :)

Kirus: ti hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Melinda: Szegény babuci, nem elég neki egy rossz, csináltok nki mégegyet! De legalább letudta egyszerre. Ügyes volt hogy kibírta! :) De majd küldj egy fülbevalós kpet is a kis hercegnőről.

Betty: Nálatok mi most a helyzet? :) Hogy vagy?

Nitácska: Ne izgasd magad. Mondjuk biztos nagyon nehéz lehet együtt élni az ilyen hülye anyóssal. Hát ha nekem ilyet mondana, biztos nem állnék szóba vele többet. Szard le oszt kész... De tudom nem könnyű az ilyet megemészteni. Legalább a férjed beolvashatna neki.

Velem a következők vannak: (jelenlegi helyzetjelentés)

Nekem éjszaka a 30. napon betoppant piri. Nem is számítottam rá, mert semmi előjele nem volt. Reggel fájdogált egy picit a hasam alja, de már nemis érzek semmit, olyan, mintha meg se lenne. Máskor azért szokott a fejem fájni, meg előtte olyan gyenge fáradt vagyok. Most meg semmi. Jó kis alattomosan állított be. Éjszaka jó kómásan csak lestem a pisilés után, hogy most mi van?????

Felhívtam a Kaálit reggel, azt hittem ma már mehetek is, mert ma rövid napom volt, de nincs bent a doki. Szóval pénteken fogok menni, mondták hogy megint menzi alatti hüvelyi UH lesz, megnézik van e tüsző, ami esetleg ott maradt ebből a ciklusból. Mert ha van nem kaphatom a szurikat, ha viszont nincs, akkor indul a dolog. Jaj úgy izgulok, pedig még semmi sem történt. A beavatkozástól egyáltalán nem félek, csak attól hogy nem fog sikerülni, de megpróbálok optimistán belevágni. Márpedig most sikerülni fog.!!!!! :roll: :D Mondjuk azt nemtudom, hogy a munkahelyről 3/4-ed óra alatt hogy fogok odaérni tömegközlekedéssel a város másik végébe, de a cél érdekében mindent. Valószínű taxiznom kell majd. Sajna nem volt már későbbre időpont. A munkahelyről meg nem akarok emiatt elkéreckedni. Elég lesz majd aznap, amikor lesz az inszemi.
Úgyhogy indul élesbe a projekt csajok! Erre a hónapra kérlek nagyon drukkoljatok nekünk! Ránk fér.

Remélem mucus megnyitottad, illetve megtörted a csendet és most már mindenki jön szépen egymás után. :D

Puszi mindenkinek, megyek most csinálom a dolgomat tovább. :)

Kép
babicsek

Sziasztok!!!
Mucus!!! NAGY-NAGY GRATULA!!!!!! ez nagyon jóóó,örülök:-)
Vendég

lassacskán mindenki babás lessz lányok :wink:

KépKép
bettike83

Babicsek!!!! Nagyon szorítunk neked:-) igen,jó lenne már Mucust követni:-) én most vok középidőben, gondolhatjátok hogy nem unatkozunk apival itthon:-))))) szorítsatok nekünk is nagyon,hogy végre jöjjön a kistesó:-))))))) puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Jaj lányok annyira aranyosak vagytok,hogy velem örültök,hálás vagyok.Bár Én csak hétfőn este leszek megnyugodva. :? Ma elmondtam a főnöknőmnek nagyon aranyos volt.Azt is természetesnek veszi ha kedden már táppénzre megyek,hisz tudja mennyire fertőzőforrás egy óvoda.Nagyon rendi. :wink:

Jelek:Két csík a teszten :D ,cici érzékenység,alhasi menszi jellegő fájdogálás,szurkálás,.De nincs hányinger vagy hasonló.De Domival se volt soha. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

babicsek már nagyon sokszor leugatta a fejét........sajna semmit se ér...... :x
Kép
37+1.hetes pocak kép.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Köszi a pocifotót! Szép nagy! :D Jaj már csak 20 nap. :shock:

25mia: Szorítok nagyon, akkor most ügyeskedjetek! :D Hajrá!

Nyuszifül hol vagy? Mi van veled? Tud róla valaki? Még mindig kórházban van?

Dia te merre vagy?

Kép
babicsek

Nincsenek túl jó híreim... :roll:

Voltunk ma vizsgálaton férjemmel..
Össz sp. szám: 5 Millió
Spermium c.c. : 1 Millió/ml
Oligozoospermia.

Ilyen rossz eredményünk még nem volt....ezt is megértük.
Most néztek nála egy hormonprofilt, aztán okt. 5-én megyünk genetikára, és ha minden igaz herebiopsziája lesz.
De valószínűsíthető, hogy hereviszérsérve van, és műteni kell...
Beszélnem kell a dokimmal mi legyen...mert mire ez minden kész, addig meg megint elavulnak az én eredményeim...szal nemtom

És az a legszarabb, vagy inkább a legjobb a dologban, hogy még így sem vagyok képes feladni a spontánt...sok mindent hallottam én már, és csodák márpedig vannak
Én bízom a csodában még mindig
Akár ebben a hónapban is....

betty615

Betti helyes hogy pozitívan állsz a dologhoz!!!!!!!!!!!!!
szurkolok nagyon nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?