Szia Móni!
Igen, és dekára ugyanannyi vagyok, mint 1 hete
Ez jó is és rossz is, mármint jó hogy legalább vissza nem híztam semmit.
Mostantól viszont betartom a Norbi-étrendet, és talán a callanetics kazettát is sikerül megszerezni, akkor pedig nekiállok tornázni
Eleinte én is nehezen ismerkedtem, még ide a netre sem nagyon akaródzott írnom
Aztán amikor megszületett Zsoltika, már könnyebb lett, főleg mert rengeteg kérdésem volt, és találtam egy nagyon jó csapatot. Azóta tisztára Babanet-függő vagyok
Mi lakótelepen lakunk, és itt naggggyon sok a játszótér. Szinte minden második anyuka babakocsit tol
Sok a fiatal pár erre és rengeteg a gyerek. Viszont a kerület kertvárosi részében is van játszótér, néha oda is átmegyünk.
Esetleg a szomszédotokban, utcátokban nincsenek kisgyerekek? Nem feltétlen szükséges, hogy egykorúak legyenek a kislányoddal, sőt jó is, ha idősebbek, legalább az anyukák is tapasztaltabbak, és tudnak segíteni, ha kérdésed van
Én is úgy gondolom, hogy a tejci a legeslegfontosabb! Ezért is szeretnék szép lassan fogyni, és igyekszem nem türelmetlenkedni. Szerencsére nálunk nem volt gond a szopizással, tejem is mindig bőven volt. Zsoltikám továbbra is imád szopizni, és bár mindenfélét eszik már (főzelék, gyümi), a szopik száma még mindig jelentős.
Kóla: hát igen. Tudom én (és annak idején is jól tudtam), hogy nagyon egészségtelen. Nem is iszom már nagyon régóta. Valóban a koffeint hiányolta a szervezetem, amikor abbahagytam a kólázást, hetekig iszonyúan fájt a fejem! Szerencsére sem a férjem, sem én nem kávézunk, nem cigizünk és az alkoholt sem szeretjük.
Én is úgy szeretném alakítani az életünket, hogy a kisfiam ne vegyen át káros étkezési szokásokat.
Amúgy hogy hívják a kislányod? És miért épp Debrecenbe költöztetek? Írj magatokról!
Gabi