Sziasztok!
Vagyok és gyorsan át is olvastalak titeket, de nagyon el vagyok havazva és hulla fáradt vagyok.
Brigi!
Tali nekünk bármikor jó, nincs fix programunk, barátnőim jönnek családostul, de előbb megvárom a tali időpontját és velük majd utána egyeztetek. Szóval részünkről bármelyik időpont megfelelő.
Diavetítő: Nekünk régi fajta van, használtan vettük, bár nem nagyon használtuk, mert akkor még nem kötötte le a fiúkat, szerintem idén télen elővesszük újra. A brutál a diafilm... 1 új film, kb. ezer ft, hol élnek ezek????????
Meme!
Eger szuper lesz majd, én is fiatal koromban voltam, de már két éve készülünk csak mindig közbejön valami.
Detti!
Sátrazás nekünk is bejött, jövőre is megyünk. Könnyebb volt a fiúkkal, mert valaki mindig lekötötte őket a kempingben, ráadásul egy baráti pár is volt velünk. majd teszek fel én is képeket.
Pénteken éjjel jöttünk haza vagyis szombat hajnali 5-kor értünk haza, képzelhetitek a szombatot, szédelegtem a fáradságtól, gondoltam na most majd jót alszom, erre Gergő egész éjjel hányt, két nem alvós éjszakát heverem máig. Tegnap meg elkezdtük az ovit. Még hozom őket ebéd után....,
, de legalább 1/ 2 1-re kell mennem és nem 3/4 12-re. De ott fognak aludni. Gergő édes, megy be egyedül, de szegény Vendel sír minden reggel. Ilyenkor örülök, hogy legalább Gergő ott van neki.
Edit!
Tökéletesen megértem a fáradságod, most augusztusban dolgoztam 2 hétig, és 1/4 6-kor kellett kelnem, majdnem összeestem a fáradságtól, teljesen kikészültem. Nagyon sokat számít, ha egy órával is tovább aludhat az ember.
Pram!
Sajnálom az ovit, borzasztó lehet ezt így átélni, az óvónő viselkedhetne egy kicsit normálisan. Nektek tényleg csak egy másik csoport vagy másik ovi segíthetne, nem?
Cat!
Én zöld kártya nélkül jártam fél évig, na meg a régi lejárt jogsimhoz egy papírfecni orvosi igazolással jártam szintén fél évig. Nem akartam az új jogsit olyan felfújt arccal megcsináltatni, főleg h azt 10 évre adták. Azóta persze már megcsináltattam.
Kocsimosás, takarítás: Több mint 1 éve nem volt, kívül az eső mossa, belül senki.
Bezzeg Attiláé ragyog.
Tankolni meg Attila jár a fiúkkal, de nekem nem is menne, tanksapkám nincs, mert véletlenül kidobtuk a kulcsát, így szét kellett fúrni. Azóta csavarhúzóval lehet a kocsiba tankolni. Előbb utóbb (inkább utóbb) lesz tanksapkám...
Na beteszek egy mosást, mert a bőrönd még tele..., eddig csak a lehányt dolgokat ( két mosás) + törölközőket mostam ki.
Jövök még.
Csajos tali is jó bármikor.