beneildi: A jövő hét szerdára kaptunk időpontot az Istenhegyi útra a genetikai uh-ra. Sajnos a doktornőhöz már nem volt időpont, csak a doktorúrhoz. Remélem ő is jól megnézi a babát. Én anyukám babája után úgy voltam vele, hogy teljesen ki akarom záratni a nyitott gerincet. Az AFP és a rákszűrés eredménye holnap lesz meg délután. Én még nem is néztem, hogy hol van ez a magánklinika. De most hogy mondod utánanézek. ÁEK-s kaja tényleg nem a legjobb, bár mi a cukros koszton voltunk.
boruska: Örülök, hogy minden rendben a babával. Szép szabályos gerincecskéje van, én is ilyet szeretnék látni a jövő héten.
erusverus: Én még nem érzem a babát. A nyaralás alatt volt időm koncentrálni rá, de nem éreztem igazából. Olyan volt, mintha korogna a gyomrom de valahogy másképp. Nem tudom megítélni.
lucababám: A belgyógyon mi kaphattunk teát, de csak cukormentesen. Vagy kérdezték hogy kérünk-e és akkor adtak, vagy engedhettünk magunknak. A gyerek sétáltatásával kapcsolatban veled értek egyet. Mondjuk talán a hideg miatt annyit nem fogunk sétálni, de szerintem nem kell a széltől is óvni őket. Ha szoptatjuk, akkor ki fog alakulni az immunrendszere és szerintem csak olyan kórokozókkal szemben tudja felvenni a szervezete a harcot, amit ismer. A húgom -mivel fulladásos alergiás volt- nagyon vigyáztunk rá. Hát elég beteges lett, nagyon sokat hiányzott a suliból később. Mondjuk ő még mellé tápszeres baba is volt, mert anyunak nem volt teje. Csak a szomszéd csajszi etette egy keveset, mert az ő fia 3 héttel volt fiatalabb.
zuzmoo: A vaterás babacuccokat én is nehezen tudom ott hagyni. Én is licitáltam egy kiságyra, de míg mi nyaraltunk elvitték. Majd legközelebb.
Babalátogatás: Én is azt mondtam anyunak, hogy kb. 1 hónapig nem látnám őket olyan szívesen, a kórházba jöhetnek és 4 hét után hozzánk is. Nem a kórokozók miatt, hanem hogy ne akarjon senki maradni.
Szeretnénk apával és a babával hármasban lenni. Kíváncsi leszek, hogy sikerül betartani.
Tali: Sajnos nem tudok menni
, akkorra kaptunk időpontot csak az uh-ra. Este majd elolvasom, hogy milyen volt.
Súlygyarapodás: Én 72,5 voltam, mikor a védőnő először mért. 74-ről indultam, tehát már ekkorra fogytam 1,5 kilót. Most olyan 69 körül vagyok, legalábbis a legutóbbi mázsáláskor ennyi voltam. Anyu a húgommal 0,75 kilót hízott egész terhessége alatt, szóval ez valami családi vonás lehet. A diétám miatt szerintem nem is nagyon fogok hízni, csak amikor már a baba nő. Volt miből leadni, szóval annyira nem bánom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.09.07 20:04-kor.