Sziasztok!
Dita,
Minket nem ébresztettél tegnap, csak Réka ébredt fel pár perce akkor amikor hívtál. Örülök, hogy a cukrod jó lett! Ügyes vagy, hogy diétával ilyen jól beállítottad!
A gyerek ilyenkor nem fázik, vagy csak nagyfiúskodik?
Évi,
Remélem, hamar kijön a gyerkőcök fogacskája! Sajnálom, hogy Dorci lehet, hogy liszt érzékeny!
Vius,
Sajnálom, hogy nem hagy aludni a fogad!
Zsuzska,
Csinálnék én képet az új frizkómról, de előlről nem sok változott, inkább hátul lett jóval rövidebb.
Monic,
A párod már otthon van, vagy még mindig egyedül vagy Danikával? Sajnálom, hogy rossz lett az idő a szüreteléshez, pedig biztos élvezte volna Danika is a friss levegőn!
Linácska,
Nagyon szépek a gyerkőcök! Hát, amint látom Levi sem lesz egy kis baba...
Mi jól vagyunk, bár egyik éjszaka Réka felkelt többször is, de szerintem csak a frontot érezte meg, mert a foga akkor már kint volt. Tegnap voltunk az Ásványbörzén, és képzeljétek 400 Ft-ért tudtam venni borostyán karkötőt a nyakláncához! A neten, ha jól emlékszem 1500 lett volna... Igaz, hogy egy picit nagy még, így majd később kapja csak meg, de a lényeg, hogy már duplán bebiztosítjuk magunka erre a fogzásra!
Ma Réka nem volt hajlandó aludni délelőtt.
Jól beebédelt (1 üveg spenótot megevett), utána jöttek a nagyiék egy kicsit unokázni, és amikor elmentek, akkor átvittem a szobájába, és kb. 2 perc múlva már aludt is. Ilyen még nem volt, hogy reggel 1/2 9-től majdnem 1/2 2-ig nem alszik legalább fél órát. Ja, és aludt 15.00-ig, és utána estig semmit. Mondanom sem kell, hogy már 1/2 8-kor evett, és a kajcsi végére mély álomba zuhant, annyira kifáradt. Remélem, hogy nem térünk át a napközbeni 1x-i alvásra, mert délután már nehéz volt vele.
Ma éjszaka indul anyósom, és férjem lánya Olaszországból, és valószínúűleg holnap meg is látogatja a testvérét végre. Kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd Réka az új arcot! Bár, ő szinte mindenkire mosolyog...
Rakok fel egy 18 éven felüli képet
A ringatózásból már csak ezt sikerül megörökítenem:
Ez a kép meg csak úgy tetszik