Na az estéböl mégiscsak reggel lett...De igyekszem reagálni.
Először is Mariann, részvétem apukád miatt. Azt hiszem azért mindannyiótoknak (apukád szenvedésével az élen) könnyebb lesz igy.
Azért lesz biztos császár, mert Ártemisz az volt, és még csak 15 hónap telt el, ilyenkor nem engednek természetesen szülni a korábbi heg szétválásának veszélye elég nagy.
Joli! Ha pár napig nem használ az olaj (és pálcával semmiképp ne tuszkoljátok), akkor mindenképpen küldd el fülészhez, tényleg csak egy fülmosás az egész, és újra hallani fog!!!!
Ártemisz éjszaka soha nem eszik vagy iszik semmit. Vacsorára megkapja a tejecskéjét, fürdés, fogmosás! és reggelig semmi.
Néha felsir éjszaka, de ilyenkor vagy bekakilt, és akkor félálomban tisztába teszem és alszik tovább, vagy egyszerűen rosszat álmodott, megsimogatjuk, ha az sem elég esetleg kivesszük, de 2 percnél tovább nem hordozzuk, mert rögtön visszaalszik, visszatesszük és kész.
Én adtam már neki virslit, de nem rendszeresitem, pontosan a bennevalók miatt. Felvágottból pedig csak pulykasonkát kap, sem párizsit sem szalámit nem adok neki. Tejet én soha nem forraltam
Mi ugyan csak 1 évesen kezdtük el a tejet, amikor abbahagyta a szopizást, és azóta adom neki ezt az úgynevezett "babatejet", ami 1-3 évesnek való, kicsit megmelegitem neki a tüzhelyen, de utálja ha meleg, csak langyosra és úgy issza reggel és este, 1-1 bögrényit.
Szölötöl én is féltem, magok meg héja meg minden. Aztán pár napja strandon voltunk, és az egyik ismerős hozott nagyon finom szőlőt, Ártemisz "rávetette" magát, és tömte befelé...Én meg hagytam. Szerintem 1 egész fürtöt megevett szőröstül bőröstül...Nem lett tőle semmi baja
Nálunk most a legújabb az iszonyatos hiszti, ha nem azt nem lehet amit ő akar. Tegnap egy barátunk kávézójában voltunk (voltak játékok, ismerős gyerekek stb, szóval nem vigyázülésben kellett velünk ücsörögni), és ő a fejébe vette, hogy lépcsőn akar fel le mászni. És amikor ezt nem engedtük neki úgy elkezdett hisztizni, hogy végül már a földön dobálta magát. Mi hagytuk (szerencsére nem voltak rajtunk kivül, akik néztek volna
kegyetlen szülők) Végül lehiggadt, és hazamentünk...Szóval ő érti a NEM et csak próbálgatja a határokat. Szerintem most nagyon kritikus, hogy hogy reagálunk ezekre, mert vagy rájön, hogy hisztivel nem megy semmire vagy mi "szoktatjuk" rá...
Nálatok az evőeszközökkel való evés hogy megy? Ártemisz gyönyörűen eszik önállóan mindent, de kézzel....Lehet, hogy ezzel mindent elrontottam, hogy fogom igy ránevelni, hogy villával meg kanállal egyen? Nem szereti, ha etetem, de kézzel a saját tempójában gyönyörűen megeszik mindent. (A délutáni joghurt az egyetlen amit én etetek vele kanállal).
Ti MÁR biliztetni próbáltok????Nekünk még bilink sincs, de nem is hiszem, hogy sok értelme lenne, teljesen rabszodikusan pisil-kakil és semmi jelét nem adja előtte....
Ma levágattuk egy kicsit a haját, mert már nagyon "rendezetlen" volt, meg hátha kicsit megerősödik
Gyönyörűen végigülte a nyiratkozást, egy hangja sem volt
Na megyek, mert felébredt, irány a strand, az ebéd is kész!!! hurrá!!!