Barbi, Boruska, Csuppancs és Vicky, nagyon szépen gömbölyödik a pocitok!
Boruska, többet ne merd azt írni, hogy hájas vagy! Nagyon csinos vagy ezen a képen!
Ronci, várom a te fotódat is!
Vicky, örülök, hogy hazaértetek! Szép helyen voltatok!
Nóri, az az államvizsga izgalmas lesz... Az ilyen nőktől én is idegbajt kapok.
Zarja, a kondim nekem is rosszabb lett, elég lassan tudok már most közlekedni, és hamarabb kifulladok. Nem sportolok, de alapból sportosnak érzem magam, mégis...
Tegnap délután megkaptam a lapos sarkú őszi cipőt, amit kértem. És kaptam mellé jó kis megfázást is. Bementünk a Deichmannba, rögtön meg is vettük a cipőt, nem volt értelme tovább keresgetni, viszont akkor Sanyinak eszébe jutott, hogy Borinak is kellene szandál
(van neki az oviban benti, csak a nyáron az törte fel a sarkát, amikor a homokozó után zokni nélkül mertem ráadni, úgyhogy Sanyi nagyon haragszik rá, ellenzi, hogy ráadjam, igaz, nem tudja, hogy 2 hete az oviban abban van... Egyébként közgyógyra, méretre csináltatott gyógyszandál, ennek megfelelően elég magas és kemény a sarka, meg nem túl puha a talpa sem, hogy biztosan fogja a bokáját.) Így bejártunk még néhány üzletet, de Borcsinak nem találtunk megfelelő szandit. Estére viszont már náthásodtam, ma reggelre a fejem is megfájdult meg a torkom, de lázam, hőemelkedésem nincs. Itthon kúrálom magam. Bori is náthás volt pénteken, ő már majdnem ki is került belőle, szerencsére jó az immunrendszere (ez ritkaság sérülteknél, de hát erre (is) volt jó a 3 évig tartó szoptatás), így holnap megy oviba. Ja, ma megtetéztem a megfázást délelőtt egy kirándulással, a Vasúttörténeti Parkban voltunk. Sajnos Bori nem igazán élvezte, nem is tudom, mire számítottam. Délután meg átvittük az óvónőjéhez, s amióta ő megszületett - tehát már több, mint 5 év alatt - az első "estét" töltöttük együtt apával! Hokimeccsre mentünk (jó is volt nekem az a plusz 7 fok
) 3 órát voltunk kettesben, Bori nélkül, nagyon furcsa volt, de jó is. Nagyon élveztem a meccset, Sanyi mindig mondta, mi történik - amíg tartott, mert a meccs felénél egy verekedés és kiállítás után az egyik szurkoló törni-zúzni kezdett, s mivel a csarnok vezetősége nem tudott vele mit tenni, lefújták a meccset. Felkészülő volt, nem tétre ment, de azért a csapatot jól megbüntetik a szurkolója miatt. Így hazamentünk, beültem egy jó meleg kád vízbe, utána jól bekrémeztem magam, átöltöztem (meleg harisnya+farmer meleg szerelés volt kint), úgy mentünk Borka cicáért. Nagyon jól érezte magát, még vacsizott is ott! És azt mondták, olyan aranyos, bármikor átmehet. Az egész család szereti, nem csak az óvónénije. És nagyon büszkék vagyunk rá!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Bocsi, hosszú lettem...)