Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Hát látom, mindenhol neccesek a családi ügyek! :roll: Még jó, hogy mi itt tudunk egymásnak panaszkodni meg erősítgetjük egymást! :wink:
Brigi! Azért elmondanám a helyedben a párodnak, azért jó, ha meg tudjátok beszélni, meg tudja, hogy mi nyomaszt.

Szilvi! Érdekel a kismamanaci, de hát kérdés, jó-e rám, mert nem vagyunk egy súlycsoport. :wink:
Küldesz nekem képet róluk? Anno nekem is farmerem volt meg egy világos hosszanti csíkos, illetve meg is van, őrizgettem, hogy jó lesz az még, aztán most kétszer beleférek.
Délutánonként vagyok rosszul, viszont most megint háztartási kekszezem, így jobb egy kicsit, de két hónapig nem is tudtam ránézni a kekszre.
Ma meg tegnap minimális volt a gyomorégés meg hányinger, de nem akarok már semmit elkiabálni.

Hajni! Lekötözött kéz a császárnál? :roll:
Jó nagyot csaviztatok ma, ügyik voltatok! Lili hogy bírta? Alukált közben?

Mia! Nem is mesélted, hogy végre dolgozik sógorasszonka! De jó! Ügyi vagy! :D

Brigi! Vérnyomim jó szerencsére, ma nem volt fülzúgás eddig... koppkoppkopp!
Még nem érzem a mozgást. Anno 20. héten éreztem, de csak a 21. héten kapcsoltam, hogy ami előtte egy héttel történt, az a pocaklakó volt! :D

Na megyek, jön a párom, lehet, hogy lelépek edzeni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok! :D

Köszönöm a sok drukkot, meglett a hatása! :D

Sikerült a modulzáróm! :D

Szerencsére lehetett puskázni, vállalkozástant simán kimásoltam, a többiből nem volt puskám, de kenem is kellett, az tök jólment! :D
Már másfél óra alatt megírtam, csak csomóan caroztak, így 11 után végzett mindenki! :? Utána volt egy Creativ-os termékbemutató, amin ottmaradtam,így 16h előtt értem haza!
Most megt olyan vagyok mint eg mosott car!
Gondolom most jött ki rajtam a feszültség! De jó, mert 14-én ugyanebből fogok viizsgázni, de ott már nem lehet puskázni! De egyszerűbb lesz a felkészülés!

Brigike! Annyira sajnállak!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Mit szivatnak Benneteket ezzel a házzal! Megértem, hogy nincs kedved mennetek! :cry: Remélem rendeződnek a dolgok!
Sógórnődék tényleg kiborítóak! :evil:

Megyek visszahullok az ágyamba!
Vendég

Orsiert jottem, a jo hirekert, nem is csalodtam!!!

GRATULA ORSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :P :wink:

Mondtam en hogy minden OK lesz! Eljen a fekete haju ciklon!!! :D

na majd jovok szombat este. Addig yok legyetek, hehe!

Puszka!

sünciboglya

Orsi! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi!Yesss! Kép ezt már délután kikerestem,tudtam,hogy sikerülni fog!
Húúú,még tudnék mesélni,de nem fárasztalak Titeket.

Dolli!A 20.hét is mindjárt itt van. :shock: Azta,mindjárt félidő!Én is úgy voltam vele,hogy nem tudtam,hogy a picur kapar,vagy bélmozgás,vagy mi.Figyelgettem,aztán tényleg Ő volt!De jó is volt az!!De rég is volt! :roll:
[quote] írta:n már azóta szeretlek,mikor nem voltál más csak puszta gondolat,
És a csillagok lüktették az égre,képzelt mosolyodat.
Aztán megdobbant a szíved,szívem alatt és én azóta a lelkemhez símítva magamban hordalak.

Holnap mi lesz?Utcabálra ki jön?Remélem nem fog esni!
Most viszont olyan jó fini illat lett!

Jaa,Mia!Maci Laci nagyon rendes volt velem szüléskor.Becézgetett,mosolygott.Pedig egy távolságtartónak ismertem meg.És olyan jól tudott nyugtatni!Varrás közben mikor mondta,hogy márcsak 1 perc,mindjárt kész vagyunk..de már fél órája ügyködött,de én mindig elhittem neki,hogy azonnal végez. :)

Kép
tierno

Köszi Lányok!
Annyira aranyosak vagytok! :oops:

Azért ne igyunk előre a medve bőrére! :wink: Ez milen találó kifejezés Dolli és Brigi képe után! :lol:
Majd az összes vizsgám után ünneplünk! Csinálunk valami zenés táncos összejövetelt! :wink:
Ahol szól a zene, mondjuk Zoltán Erika, én meg táncolok, Ti meg röhögtök rajtam! :roll:

De olyan jó, hogy így támogattok!Nagyon köszönöm!
Tegnap még egy olyan lánytól is kaptam sms-t, hogy drukkol, akivel vagy ezer éve nem beszéltem, még a 2007 májusi topicból(Bogis topic volt)Ez olyan nagy erőt adott!
Vizsgán benyomtam egy tábla csokit, hetek óta csak nasin élek, rá sem merek állni a mérlegre! A legcikibb, hogy nem is érdekel, most legyek túl a sulin, utána majd indul a fogyi meg az edzés!Szülinapomra futópadot kértem! Még jó, hogy nem Dolliék felett lakunk, mert engem is utálna! :lol:
Csak olyankor ciki, mikor olvasom Dolli milyen aktív és szorgalmas pocakosan! :oops: Le a kalappal előtted Dolli! Ha lenne 4. gyerkőnk, Te lennél a példaképem, hogy ne hízzunk terhesen! :wink:

Brigi! De széééééép ez az idézet! :cry:
Jaaaaaaaaaj múltkor Dolli idézete is annyira jó volt!Ezeket el fogom menteni!

Linike! Mikor szeretnél jönni? Szívesen megcsinálom a lábinkódat!

Lányok ha vasárnap túlvagyok a modulzárón, akkor már csak 2 alkalom és VÉGE!

Szeptember végére bejelentkezett egy ismerősöm 12 alkalmas fogyimasszázsra! Annyia várom! :D
Most hogy beborul, nekem meg kisütött a napocska! :wink:
Annyira nehezen bírom ezeket a hülye lelki terheket, de nagyon hálás vagyok Nektek, hogy elviseltek akkor is ha rámjön az 5 perc és teljesen zizi vagyok!!!!! :oops:

Ja még ezekre a lakásos-rokonos dolgokra akartam reagálni! Ez mindenhol így van! :? Hajni ez tök szemétség, mert nemcsak a 600 ezer forint amit a házba raktátok, hanem a rengeteg munka, utánajárás stb!Azt hogy tudtátok beszámolni a ház felébe????
Meg Brigi mennyit nélkülöz???? Hónapok óta alig látja a párját, szinte egyedül vam Dorinával! Ezt hogy kalkulálja ki az árból a Nagynéni??????? :shock: Szerintem ez annyira igazságtalan, hogy amivel dolgoztok egy csomót utána el lesz adva! :cry:
Vendég

Jöhetne már párom,mert mindjárt összecsinálom magam!

Orsi!
[quote]E írta:z milen találó kifejezés Dolli és Brigi képe után!
Tééényleg! :lol:
Egyél nyugodtan,kabát alatt úgyse látszik :wink:

Amit utoljára írtál:pontosan!A pénz az lehet,hogy idővel visszajön.Mittudom én,megnyerjük a lottót :) de az utána járás,munka,apa hiány...az soha senki nem adja vissza!

Na,végre haza ért!Izgultam már miatta is,meg hogy a szél ne vigye el a házat,a villám ne csapjon belénk...
Jól van,mostmár megyek.

Jó éjt!
Remélem holnap össze tudunk futni veletek!

Kép
tierno

Jó estét!

Zsand! Meddig tartott Dorinánál ez a sírva kelős időszak? Annyira szörnyű, hogy ilyenkor olyan tehetetlennek érzi magát az ember. :(

Orsi! Még nem a végeredményhez gratuláltunk, csak egy részéhez! :wink: Szóval még nem iszom, majd csak ha végzel! :lol:

Brigi! Nekem is pont ez az apa nélkülözés jutott eszembe, épp itt meséltem páromnak, hogy milyen igazságtalan sokszor az élet! :(
Jaj, tiszta libabőr lettem, ahogy olvastam az idézetedet! :cry:
Én még nem tudom, lenézünk-e utcabálra... Jó lenne, de kérdés hogy energiám meg idegzetem lesz-e a sok emberhez. Ti mentek este pároddal? Vagy napközben Dorcival?
Jah, és szerintem nem fárasztasz senkit, mondjuk én is ki szoktam bukni nektek, de tudom, hogy olyankor olyan jó, ha valaki meghallgatja a másikat.
Játszóra akkor most nem is érdemes menni? Pont jövő hétre terveztem, hogy akkor valamelyik délelőtt lemennénk, nem láttam, hogy a játszó rész is fel van túrva. :?

Szilvi! Neveket még csak olyan szp-ból írogatom ki, hogy mi az, ami egyáltalán szóba jöhet (főleg régi magyar nevekben gondolkodunk). Lányban a Réka a favorit egyenlőre. :)

Jaj, csajok! Nincs egy rongyom, amit felvegyek! :lol: :( Holnap megyek kreszre, elméletileg tudtam mit veszek fel, de az csak szandival száraz időben jó. Most néztem a nagyobb gatyóimat, de derékban már ugyi azok sem jók. Van egy bandázsom, de nem tudom, még szokatlan a viselése. :? Pizsiben fogok oktatásra menni. Vagy egy bikini, rajta egy nagykabát? :lol:

Orsi! Még csak most kezdek visszatérni az edzéshez, meglátjuk, hogy mire megyek vele, de ma már 45 percet fitnesseltem, persze csak módjával és két részletben. Nagyon jólesett, kezdem elhinni, hogy talán nem fogok gurulni a végére. Ha heti kettőt be tudnék iktatni, plusz egy uszi, királyság lenne! :D
Te meg most ne a vonalaidra figyelj, hanem a vizsgákra, ha felszedsz pár dekát, azt úgyis pikk-pakk le fogod dobni, amilyen aktív csajszi vagy! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Kérek egy kis tanácsot csajok! Nekem mindig parám volt az éjjeli öltöztetés. Túl se öltöztessem, meg ne is fázzon Gézu. A hálózsák jó megoldás volt még tavaly ősszel-télen, most már belegabalyodna szerintem, a takaró meg ugye csak ideig-óráig van rajta. Ha ő éjjel nem ébred fel, akkor hajlamosak vagyunk mi is aludni. (jó, most én kétszer azért ébredek, de addig simán átfázhat szegénykém). A takarót mikortól tudtátok jól használni? Mikor tudta már önmaga "kezelni", magára húzni, ha úgy érzi?
Jönnek a hidegek, én meg aggódom emiatt.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Süss fel nap!!!!!!!!!!!!!!!

Dolli!Nem vagyok tapasztalt ez ügyben.Mi még zsákot használunk,nincs gond vele.Tavaly óta nem is próbáltad a zsákot?Az öltöztetés nekem is parám.
Ha jó idő lesz,megyünk az utcabálra.Párom szerintem Diósdon lesz.Meglátjuk hogy alakul.Még lehet,hogy unokatesómat is ki kell vinnem. :? Ő DS és azért kell kísérni.
Annyira nem durva a játszó,de azért figyelni kell a gyerekre.mehetünk mi is,ha mentek? :oops:

Na,lépek.Megyünk cipőt nézni Dorinának.

Kép
tierno

Halihó!

Dorci alszik.Fölkel és megyünk.Szegény párom meg Diósdon melózgat. :?
Úgy drukkoltam,hogy jó idő legyen!
Éjjel nem tudom mi volt,de Dorina nagyon sz@rul aludt.Sírt,nyögött,fél 12-kor enni kért.Most is 1 óra alatt aludt el,csak forgolódott össze-vissza.
Jaj,az egyik kutyánk lehet el fog pusztulni.10 év körüli,az oldalán lett egy nagy daganat,alig eszik és marha sovány. :cry:

Kép
tierno

SZiasztok!

Látom ma mindannyian nagyon elfoglaltak vagytok. :)

Orsi: én is kikerestem már a tűzijátékot de csak akkor kapod meg ha mindenen túl vagy. :lol:

Képzeljétek akkora már a lánykám, hogy ma először adtam rá farmer nacit. :) Eddig csak rugit hordtunk.Elmentünk vásárolni és persze Apa végig a kezében tartotta, hogy lássák milyen szépséges lánya van. :) Nem tudtam eldönteni melyikük vigyorgott jobban. :lol:
Ráadásul sikerült lefotózni egy mosolyt is végre. :)
Kép

Ja elkiabáltam ezt az Após dolgot. Tegnap összekapott a nőjével, így most itthon van. Bár ma a haverjánál bográcsoznak, majd csak éjjel jön jól beállva. De azért a konyhát galyra vágta reggel a rántottájával. A mosogatást persze nem ismeri. :roll: Na mindegy ennyit el kell viseljünk ha már nála lakunk.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Hajniiiiiiiiiiii! Nagyon szééép Lilibaba!És milyen csinos!Tényleg ezen a képen már olyan igazi csajszi, nem csodállom, hogy Apukája büszkén vigyorgott kezében egy ilyen tüneménnyel! :lol:
Már így mosolyog 3 hónaposan????Nagyon ügyes!
Akartam írni, hogy nincs véletlen átfordulás! Vagy átordul vagy nem!Az lehet, hogy most egy ideig még nem fog forogni, de Lili már át tud fordulni! :wink:
Após...... :cry:

Brigike! Voltatok utcabálon????Jó volt? Milyen fellépők voltak?
Én annyira nem bírom a tömeget! :(
2002 óta vagyunk érdiek, de csak 1x mentünk ki! :oops:
Szegény párod,nagyon sokat dolgozik? Tényleg Neki mi a szakmája, hogy ennyi mindenhez ért?
Az biztos, hogy a kézügyessége csúcsszuper, mutattad azt a fafaragást, háát rendesen ledöbbentem, hogy azt Ő csinálta! :shock: Le a kalappal előtte!
Milyen szín lett a gyerekszoba, hogy nem tetszik???

Dolli nagyon üggyes vagy, hogy jársz edzeni, azért óvatosan, ne légy fanatikus, nem ér annyit az a pár kiló! :wink: Én a mai napig azt mondom, hogy egy kismama úgy szép ha kerek és ha boldog! :wink:
Hálózsák kontra paplan! Nekünk sosem volt hálózsákunk, paplannal alsznak de lerugják magukról, de vagy meleg van, vagy fűtésszezon! :lol:
Szerintem még egy 6 éves sem takarja be magát! Nálunk sima pamutpizsiben alszanak a csimók!
De lehet ha nem magamból indulnék ki, akkor zsákjuk lenne! :lol:
Én nem bírok úgy elaludni, hogy nem lóghat ki a lábam!Amúgy a hálószobát télen hibernálom, télen úgy alszom el, hogy tárva nyitva az ablak(akkor azért betakarom a lábamat is)
Szóval szerintem kísérletezzél bátran a paplannal, megfázni nem fog! :wink:

Mi egész nap rohangáltunk, beszereztük a hiányzó dolgokat, gyerkőknek őszi cipő, farmerek, a holnapi vizsgámhoz is kellett egy pr dolog, megvettem a szalonba a virágos képeket, meg a fali lámpákat, Bubukának a széket, szóval 150 helyen voltunk, jól el is fáradtunk.
Délután Patrik apu volt itt, sajna Mia nélkül! :cry:
Marcipánt nem lehetett levakarni róla! :shock:

Holnap vizsgázom, de lusta vagyok ma már pakolni, de rengeteg cuccal kell mennem! :? Málhás szamár leszek.

Többiek merre?
Andika hazaértetek??? Milyen volt? Mesélj!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok:)

Kisse keson de itt vagyok ismet. :D

Ma dogles volt ezerrel, felkeszultem az esti hajmosas, borotvalkozas mizeriara.... HUH de hullara faradtam!!!! A szaritas volt a legpocsekabb. Addig parom athuzta az agyikomat igy most elvezkedem. Minden tiszta korulettem, meg en is!!! :D Ritka pillanat.... :mrgreen:

Orsi:
Nagyon-nagyon koszonom a szepseges rozsat!!!! Es az illata!!!! Oooooh! annyira ritka hogy egy rozsanak ilyen igazi finom eros illata legyen! Feltettem a fo helyre, ahol mindig latom es remelem erezni is fogom az allandoan bedugult orrommal. :D
Peter is ujaszuletett hat-ugyileg, most vigyorog ossze-vissza, par napig tuti nem fog neki fajni,ilyenkor olyan jo kedve van. :D

Hehe, Peter elmeselte hogy Marcipan szemelyeben rajongora lelt. :D Valahogy eszrevettem hogy neha igy hat a kutyakra ;)

A holnapi vizsgahoz ismet egy jokora kalapnyit kivanok! Tuti minden flottul fog menni. (Megy az ima is!) :D

Hehe, a zoltanerikas buliba en is benevezek, ha kell negykezlab is, de megnezem !!!! :D:D:D Majd en go-gozom a hatterben ahogy te a rogtonzott sztriptizes rudnal vonaglasz.... szerintem vilagra szolo lesz! :D Termeszetesen folyik majd a vodka-kolbasz-szalonna :mrgreen: Meg az orrunk-nyalunk a rohogestol !
Jah, es belepojegyet is szedunk majd !!! :D:D:D

Orsi a zizi :D:D:D:D:D ez volt a legjobb beszolasod ma :D:D:D:D

Kajalas: Talaltam egy uj diabetikus cukraszdat!!! Raadasul itt van a XI. keruletben! Hoppa! Van olyan suti amiben (1 szelet) csak 4.5 szenhidrat van. Na most en ehetek uzsira 20-at !!! Ezt ugy ki lehet kalkulalni hogy 4 szeletet meg lehet zabalni egyszerre valamibol.
Holnap megy parom a cukiba szetnezni nekem, telefonon meg referalunk mit vegyen. Folyik a nyalam mar elore !!!!

Jah, anyu fozott egy csomo mindent nekem amikor itt volt most es boldogan zabalom a fott kajat azota! El nem tudom mondani mennyire ki voltam ehezve rendes fott kajara.

Hiaba, ez a zabalas egy igazan jo dolog :mrgreen:

Hajni:
Lili nagyon csini a gatyokajaval!
Nem volt nehez feloltoztetni?
(En nezegettem azokat az icicpici babauccokat es belegondoltam, fogalmam sincs hogy fogom majd Patrikot "belehuzni". Nekem mindig a parna es a huzatcserejut eszembe.... :)

sünciboglya

Hahóóóó
Orsi,
Sajnos hazaértünk, na jó azért persze jó hazajönni de még annyi mindent nem tudtunk megnézni amit szerettünk volna. Voltunk standon, Schönbrunnban, kastély nekem, állatkert gyerkőcöknek. Bár Zsombor kisajátította az egyik audioguide-ot és hallgatta végig az idegenvezetést a kastélyról :D Követve Orsiékat, béreltünk biciklit és azzal mentünk Fertőrákosra, megnéztük a Kőfejtőt és a Fertő tavat, végigbicikliztünk Sopron belvárosán sőt az egyik téren pofátlanul beálltunk egy csoport mellé és hallgattuk az idegenvezetést. Voltunk bobozni és sok pénzt elkölteni Parndorfban. Persze megint a gyerekeknek vettem a legtöbb ruhát. Ma meg bementünk ebédelni a főiskolás barátnőmhöz Pápára és 6 körül értünk haza. Komolyan furulyázott az új óvónéni? De jó :D Örülök, hogy utána már jobban érezte magát Fruzsi.

Mia,
Szerintem is jobb a természetes szülés, persze császárról nekem nincs tapasztalatom. De ha sikerülne gátvédelemmel szülnöd akkor még hamarabb regenerálódsz. Homeós bogyókat feltétlenül szedjed, a Budai úti Központi gyógyszertár jól fel van szerelve.

Dolli,
Mekkora méretű ruhákat hordasz most? Nekem is van pár terhesgatyóm, bár lehet azok is nagyok rád. Ja és van egy drapp színű bandázsom is ha esetleg kellene neked. Jöhetnétek a lakótelepi játszóra is , jövő héttől délelőtt megint csak egy gyerekem lesz. De furcsa lesz megint hogy manó oviban van délelőtt :(

Kép[
Kép[
kostyika

Tüzijáték!!Halljátok?Látjátok?

Kép
tierno

Sziasztok!

Honnan lőték ezek? :shock: Ültem a gép előtt és onnan néztem.Azt nem tudom,miért rakták át éjfélre?

Hajni!Annyira édiiiiiii!Némelyik képen olyan,mint én voltam.De lehet,hogy tévedek.Majd megkeresem a képeket és egymás mellé rakom.Hátha rájövök,hogy mégsem magamat látom. :roll:
Dorci is pont 3 hónapos volt,mikor farmert adtam rá. :)
Lehet,hogy apósod kibékül a nővel,aztán minden úgy lesz,mint eddig.Megnyugtatlak,hogy a mosogatást nem csak Ő nem ismeri.

Orsi!
3 hónaposan még nem mosolyognak így a babák? :shock:
Voltunk.2x körbe mentünk,valahol megálltunk,ahol láttam,hogy Dorinát érdekli.Az indián zene nagyon bejön neki.Megnéztük hogy a tűzoltó kosár hogy emelkedik fel,a gyerekek hogy ugra-bugrálnak,körhintáznak,táncolnak.Kb 1 órát voltunk kint,aztán hazamentünk.A kocsi otthon volt,párom sehol.Felhívtam,azt mondta ott van a Drehernél,menjünk vissza.Visszamentünk.Felhívtam barátnőmet,nem megyünk e bulizni.Kedve lett volna,de dolgozott.Páromnak meg kedve nem volt.Szóval itthon töltöttem az estét.Na,majd szilveszterkor bepótolom!Vagy Nálad.Csinálunk koktélt is,én biztonság kedvéért viszek vödröt... :wink:
Párom végzettsége hegesztő,de szinte mindenhez ért.De ezt nem beképzeltségből mondom!A Smeagolt nem is láttad.Felolvastam Neki,amit írtál.Tetszett Neki.Köszi! :)
A szoba alul zöld lett(de nem az a szép zöld).Felül és a plafon meg valami mályvás,vagy nem tudom.A lényeg,hogy nem rózsaszín és rohadt erős szín.Az az idegesítő fajta. :evil:
Megint megy a drukkkk!!!!!!!

Mia !Te ilyen nagy kajálós néni vagy? :shock:

Kostyika!Üdv itthon!Szupi lehetett.Elhiszem,hogy nehéz volt haza jönni.

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!
Hú, Orsi! Még vasárnap is vizsga? :roll: Húzd be a nyakad, megy egy röpítek egy nagy kalappal! :wink: Hajrá! :D
Ovi/sulival mi a helyzet? Sikerült kitalálni, mi legyen a napközivel?

Andi! Igazából passz a méret, ugye ahány gyártmány, annyiféle. Most tegnap végül egy régi 38-as csípőnaci volt rajtam, de azt is fel kellett fogni övvel. De szerintem 38 a méretem, csak el van számozva.
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a soproni út! :D Azon a környéken annyi minden látnivaló van, ha 2 hétre megy az ember sem végezne vele. Ilyen jól bírják a gyerekek a látnivalókat: :roll:
Schönbrunn nekem is nagy álmom, talán 1-2 év múlva... De cuki lehetett Zsombor! :D Idegenvezetőnek készül? :wink: Hogy áll a menéssel?
Veronika várja már az ovit?
Jövő héten szerintem még csak ezt a játszót merem bevállalni, talán utána héten a lakótelepit is. Egyedül elcsatangolok én már, de azért Gézuval egy kicsit nehezebb! :)
Köszi, majd megnézem mindenképp a terhesnacikat. Még a végén teli leszek ruhával. :)

Hajni! De cukor Lili! Nagyon csini! Csoda, hogy apuka feszített vele? :D
Nálunk a mosogatásban nincs panasz apósra, persze muszáj is neki, mert anyósomnak nagyon durván ekcémás a keze. Reméljük, hamar kibékülnek a fiatalok! :wink:

Brigi! Naná, hogy csatlakozhatsz! :) Majd szólok mindenképp! Még most próbálom kitalálni a jövő hetemet, gyorsan kéne az orvosi alkalmassági, mert csak akkor tudok jelentkezni kresz vizsgára, ami a bejelentéstől számítva kb 10 munkanap. Most megy az agyalás...
Tavaly mi is lent voltunk az utcabálon vagy mi ez. Idén is terveztem, merthogy Piramis volt este. Aztán egyrészt kidőltem, meg most nem vágytam tömegbe. Nem vagyok parás az újinflutól, de jobbnak láttam most nem kísérteni a sorsot. :)

Mia! Tegnap én is nagyon zabiztam anyóséknál. Tisztára rámjött a farkaséhség, pedig mostanában nem volt. Aztán rájöttem, hogy kevesebbet reggeliztem a megszokottnál és a tanfolyam előtt sem ettem meg a kis banánkámat. Bizti megijedt a szervezetem, hogy nem kap enni. :D
Diétás cuki? Nyami! Hol van amit találtatok? Szerintem após is szokott arra járni, mert a nővére cukros, és onnan szokott sütikét vinni, de nem ugrik be, merre van.

Orsi! Vigyázok magamra, inkább illúzió ez a sport most, de a lelkemnek jólesik. :) Nem futok, nem ugrabugrizok. Viszont most még olyan nehéz, mert minden pillanatban figyelnem kell, hogy: "Hahó, nem vagyok egyedül! " :) Majd ha már lesz rendes pocim, meg mocorog majd a babó, akkor ő jelezni fog, nem kell még erre is külön koncentrálnom. :)
Tegnap még mikor hazajöttünk fél 6-kor, neki akartam ugrani a porszívózásnak, de pillanatok alatt bejelzett a hasam, hogy ácsi, mára elég volt, irány egy kis vízszintes. Úgyhogy kupi maradt, én meg szót fogadtam a szervezetemnek. :)

NA megyek készülgetni én is.

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi, ügyes vagy! Gratula! A maihoz mégegy nagy kalappal!!!! Miből vizsgázol ma?

Dolli, nem vagyunk egy súlycsoport??????! Szerintem még nálam is vékonyabb vagy!!!!! Ma lefotózom és felteszem! Egyébként szterccsesek....
Réka?! Az szép név!!!!
Milyen volt a kresz?
Éjjeli öltöztetés: na azzal én is mindig bajban voltam/vagyok, mert ugye kitakaróznak.... én télen pizsót adok rájuk meg zoknit, a pizsi derekát betűröm, hogyha kitakaróznának a derekuk ne fázzon.... most is ha melegvolt egy trikósbody volt a Lilin, Bubón meg egy póló.... de nekik más a höháztartásuk, amikor én már fagyok, ők még mindig melegek, meg kitakaróznak... :wink: nehéz ügy....

Brigi, kutyu :cry:

Hajni, de cuki Lili! Ilyen mosolyt kaptam én is!!!! :lol:

Andi, üdv itthon! Kész a cucc, de írok pü-t is hátha ezt nem olvasnád....

Tegnap megint jól elfáradtam, varrtam, aztán délután anyuék jöttek, este sütöttem (sajna bent :cry: ) :cry: csevapot, fasírtot meg egy kis pipicicit, olyan fini volt! Sajna itt a rossz idő :cry: remélem azért még lesznek melegek, most ez a hideg szél.... :? :(
sylph

Apat elkuldtem sutiert. :D
Meg ma hozza el a kadat+allvanyt. Lesz miben furdetni a kismanot most mar.

Mosogatas: A ferfiak genetikailag be vannak oltva e tevekenyseg ellen. (nemtom az en emberemmel mi van, reggelre el volt takaritva minden a konyhaban...... neztem is butan a mosogatora! De teccccett a latvany!)

Dolli:
Cukormentes Cukrászda
Budapest, XI., Bertalan Lajos u. 11.
tel: 06 1 213‐2033

Ma lemeozom, oszt' irok hogy milyen volt a hatas. Ha ketteall a fulem, megdom a 10 pontost. :D

Vigyorogtam ahogy irtad a sportot, mert magamra gondoltam...... hat keremszepen en lassan mar csak maszni tudok, azt is ugy mint egy lajhar. Apa mindig megvigyorogja ahogy kihatolok a klotyora. Mar varom a 36. hetet mert akkor lehet majd setalni ismet kint. Majd sirva-rohogunk a mozgastechnikamon (ha meg kepes leszek megmoccanni.) :mrgreen:

sünciboglya

Szilvi: most olvastam az Érdi Újságban. KAc-kac-kac

" Határozat a Szivárvány Óvoda férőhelyeinek bővítéséről:
Érd Közgyűlése a Szivárvány Óvoda Bem tér 1. alatti óvodáját 3 csoportszobával bővíti és a felvehető gyermeklétszámot 77 fővel emeli.
A Napsugár (Tárnoki út 58-62. )óvodában a felvehető gyermeklétszámot 8 fővel megemeli.
A Kincses óvodát ( Béke tér 1. ) két csoportszobával bővíti, a felvehető gyermeklétszámot 50 fővel emeli.

Határidő: azonnal
Felelős: T. Mészáros András polgármester

HA-HA-HA-HA!!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi! Na milyen volt?

Szilvi! Dehogyis! 10 kilo különbség meg 5 centi van köztünk, de majd felpróbálom. :)

Lányok! A gépjármű alkalmasságin mit csinálnak? És azt ugyi megcsinálják nekem az sztk-ban is?

Na most csak ennyi, mert hulla vagyok.

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Megvan a modulzáró gyakorlati vizsgám!( tartogassátok a gratulációkat 14.-ére! :wink: )

Elég gázosan indult a dolog, mert bementem már fél 9-re, hogy előbb ott legyek, de kiderült hogy fél órája megy a viszga! :shock: :cry:
Hazaküldtek, mert elküldték a "páromat", hogy biztosan nem jövök!
Azt tudni kell, hogy ma a hétvégi csoportnak volt vizsgája, de én nem velük jártam, de valami barom ide osztott be! :? Végül elsírtam magam! :oops: A műkörmös oktató meg rögtön mondta, hogy odaadja a kezét dolgozhatom rajta! Annyira aranyos! :cry:
Végül egy modellen dolgoztam, egyik csaj hozott magával műkörörmre! :wink:
Pedikűrön jó béna voltam, a dignosztizálás nagyon bénán tudtam!
Ez annyit takar, hogy egy 23 éves lány lábáról nem feltételeztem hogy bütyökképződéses és 3 ujja kalapácsujj és bokasülyedése van! :shock: Kitöltöttem Vele a vendégkártyát is mindenre beírtam, hogy negatív és amikor jött a tanár és vettük végig az ortopédiai elváltozásokat, akkor láttam, hogy mik vannak a lábán!
Gyakorlaton sosem csináltunk ilyet! :? De jobb később mint soha! :lol:
A kezeléssel nem volt gond! :D
A műköröm nagyon szépen sikerült, hibátlan lett! Bakker voltak olyan körmök, amikkel átengedték a vizsgázót, hogy ha nekem olyat rakna fel, megverném a műkörmöst! :lol:
Manikür is nagyon jól sikerült, de ezt a diagnosztizálást nagyon át kell vennem! :oops:
13h-kor végeztem, még beültem a MC-be enni, mert egész nap nem ettem csak 2 kávét ittam.
14h után értem haza, olyan vagyok mint egy hulla, aludtam egy kicsit, de a hátam nagyon fáj! Nem akar múlni, mára még rosszabb lett!(gondolom a stressz+málházás hatása)
A lényeg, hogy a felén túlvagyok! :D Már csak két alkalom! :wink: Sajna most jön a neheze! :(

Brigi! Szegény kutyuska! :( Örülök, hogy ki tudtál azért menni az utcabálra, milyen szép idő lett délutánra! :D

Mia! Kár hogy nem tudtál jönni tegnap, Péter emelgette a lányokat, azok meg csüngeni akartak rajta! Nagyon cukik voltak!
Patrick kutyus a kocsiban nagyon aranyos! Kifelé menet megláttam a rózsát és gondoltam örülnél egy kis természetnek, ha már a négy fal közé vagy kényszerítve! :wink: Van egy brutál illatos lila rózsám, de az pont el volt nyílva, vagy nagyon kicsi bimbója volt! :(
Kitartás a kövi 4 héthez!

Dolli! Akkor megnyugodtam, hogy nem kőkeményen edzel, és ne sresszeld Magad a kilók miatt, lassan fél idős vagy és még a kezdő súlyodat sem nyerted vissza! :shock: Ne erről szóljon a terhességed! Ha egyszer le tudtál fogyni megint menni fog! Sajna a babók megérzik ha a mama stresszel! :(

Andika!!!!!!!!!!!!! HOLNAP TALIZUNK! :D Már úgy hiányzol! :cry:
Jaj de örülök, hogy ilyen klassz dolgokat csináltatok, tényleg jó sűrű lett, de legalább nem csak az apartmanban ültetek! :wink:
Nagyon ügyik vagytok!!!!
Lenne ellened egy merényletem csütörtökre, de majd mondom holnap!!!! :oops: :oops: :oops:

Hajni! Én erre mondom, hogy hiszem, ha látom! :wink: Ha látom, hogy csinálják az ovinkban a két csoportszobát rögtön szólok Nektek! :)

zsAndika mikor tudsz jönni????????
Meg kéne dumáljunk egy csomó mindent a csütörtök miatt! :oops: Nem akarlak nyúzni, de tényleg muszáj ezeket végigdumálnunk!
Nekem jó ha valamelyik nap délelőtt jössz, csak szólj, hogy mikor lenne jó, mert akkor elviszem Bogit anyósomhoz!Kb. 45 percedet rabolnám! LÉCCI_LÉCCI_LÉCCI! :oops:

Na megyek öltöztetem csimókat, el kell szaladnunk vásárolni! :?
Bakker egész szombat délelőtt váásároltunk, de kajánk az nincsen! :?

Este jövök, puszika

(köszönöm a sok drukkot, éreztem a hatását! :), remélem még maradt drukkból csütörtökre is :lol: )
Vendég

Dolli!

Bakker most esett le, hogy Te már jársz vezetősuliba?????????? :shock: :shock: :shock:
Én ott megragadtam, hogy a párod beleegyezett, és találtás is sulit!
Nagyon ügyi vagy! Elméletre nem is kellett bemenned???

Alkalmasságit én most csináltam! Borzalmas drága! :?
Kell hozzá egy friss tüdőszűrés (azt nem tudom, hogy csinálnak most neked :shock: )
A doki csinál egy ekg-t, egy szemvizsgálatot, meghallgat, megkopogtat, megnyomkolász, stb.Kikérdez és ennyi! :wink:

Lehet hogy Neked nem kell tüdőszűrés, csak a munkaalkalmasságihoz!

Mikor lesz a Kresz vizsgád???? Központit írtok a Petzvál J. utcában?
Vendég

Ma migren volt egesz nap, tegnap estevel kezdodott. Hat, nem mondom parszor azon tunodtem mivel vagjam le a fejem....

Aztan apa hozott diabetikus sutit!
BETEGRE zabaltuk magunkat. Hozott 9 felet (1-1 szelet mindenbol) En termeszetesen mindegyikbe belecsipegettem, a legjobbakat zabaltam fel, vigyazva a CH mennyiseg betartasara. Irto fincsik voltak a sutik.
De oszinten megvallva, annyira elszoktam ettol az edesseg dologra, hogy a hatam kozepere sem kivanom a mai nap utan. (Pedig van meg a sutikbol...) En tuti nem eszem meg, parom meg kijelentette, a "csokis c@r.) Igy, tomoren. Szoval most itt allunk 3 darab csokis cuccossal, + 1 rigojancsi, amibe nem ettunk bele es egy kokuszos tekerccsel, amirol kiderult hogy tul sok a CH-ja igy bele sem ettem, csak megszagolgattam es folyott a nyalam. :mrgreen:

De mindenkinek jo szivvel ajanlom ezt a cukraszdat, (ha kell felteszem a cimet is) vagy mar feltettem???? :D Mert irto finom minden, fagyi is van, meg sos sutik, apro linzer izek is. Es a szenhidrat, kaloriamennyiseg toredeke !!!!! Lehet buntelenul zabalni keremszepen. (Csak ossze ne hanyja magat az ember, en most eppen azzal kuldok!...

Orsi:
Pont erre gondoltam amikor a rozsat meglattam, megszagoltam. Mintha egy szep kertbe csoppentem volna. :D

Gratula a vizsgahoz. A diagnoszikai reszletekbe majd belejossz, biztos fogsz latni meg erdekes labikokat, kezeket. (Megis csak kene Olah csalad, ott tuti lennenek butykok, tyukszemek, kemenyedesek, kalapacs ujjak, meg mittomenmicsodak....) :D Na jo csak viccelek.

Jah, leragtam az osszes kormomet a kezeimen. Csak azt nem tudom miert??? :twisted:

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!
Nekem akár a holnap délelőtt is jó!!! Reggel benézek, ha jó a holnap megyek. Reggel 8 ra viszem a Dorinát oviba, kell mennem pár helyre, de az nem időpontos!
Szóval, ha jó a holnap írd meg és megyek, ha nem jó, nekem jó a kedd is

Itt se
szasztok
Vendég

Szia Zsandi!

Nekem is jó a holnap de., hívlak reggel! Akkor lepasszolom a csimókat,Bogi megy anyósomhoz fél 9 felé érek haza ha az jó Neked!

Cuppantás: Orsi
Vendég

zsand:
Teljesen elfelejtettem a DVD-t eljuttatni Orsihoz. Kerlek nehari!
Annyira lukas az agyam!!!!!! (Csoda hogy most eszembe jutott!!!)

De nem sokara ugy is ripityara megy apa valla-hata, igy hamarosan Orsinal fog kikotni ismet!
Akkor nem fogom elfelejteni!

Nehari meg egyszer! :oops:

sünciboglya

Jó reggelt!

Orsi! Nagyon ügyi vagy! :D Ugye ezt azért szabad mondani! :wink: Hú, nem semmi, hogy indult ez az egész. :( Még jó, hogy a végén jól sült el. A diagnosztizálásba meg majd belejössz! :wink:
Most hétvégén már voltam oktatáson, meg megyek jövő hétvégén is, aztán lesz két tesztelős este, ami fakultatív, de remélem, hogy tudok menni arra is. Az oktató egész jó, gyakorlatias, még a műszakin sem aludtam el. :) Két hét múlva vizsgázni szeretnék, azért hajtom a dolgot az orvosival is, mert csak úgy lehet bejelentkezni a kreszre, ha az megvan. Jó lenne nem a forgalmi vizsgáról menni a szülőágyra! :lol: Bár nem is hülyeség! Vizsgáztatók néznének nagyot, hogy merre száguldozom! :lol:
Rendben Orsi, szót fogadok! No stressz! :wink:
Ja, igen, a Petzválba is lehet menni, én oda fogok jelentkezni, a másik hely asszem kispesti.

Mia! Köszi a cuki címet! :D Hú, már a 35. hétben vagy! Ez hihetetlen! Két hét és szaladozhatsz! :D
Migrén. :( Én megúsztam ezt a frontos hétvégét migrén nélkül, csak picit fájt a fejem csak szombaton este. Ilyenkor mit csinálsz vele? (a fejcserén kívül...) :wink:

Lányok! Köszi az alvós/takarós tippeket! Azt én is észrevettem, hogy amikor nekem már csont hideg kezem/lábam, Gézué még mindig fincsi meleg. :) Nézek valami vastagabb pizsit télire, akkor már tuti nem fogok aggódni. Jah, és hány fokban alszanak a gyerkőcök ehhez a ruházathoz? Már amikor lehet szabályozni a fűtést...

Szilvi! A csevapot Te csináltad? Voltunk szombaton aldiban, nem vettünk pizzát, nem tudtam, melyik a fini. :) De majd egyszer jobban körülnézek arra.

Megyek, ébredt Gézu!

Szép napot!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Vagyok ám.Képzeljétek,2napja írtam egy hsz-t és este néztem,hogy el sem ment....Na olvashatok vissza,kinek mire mit írjak :lol:

mimi12

Szilvi: ezt már meg akartam mutatni. Ismerős a fejfedő? :lol: :lol:
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!Ehhez is gratula!Csak így tovább! :wink:
Szombaton egész délelőtt a süss fel napot dudolásztam! :) Én se szerettem a tömeget,de most olyan jó volt ennyi embert látni.Régen ha láttam csoportosulást,mindig féltem.Dorcival menni teljesen más..Mindig mosolyognak az emberek.
Dorinát annyira megragadta az indián zene,hogy tegnap is emlegette.Táncolt és fújta a pánsípot.
Kép

Mia!Emlékszem,ekkor már én is csak vonszolni tudtam magam.Minden lépésnél feszült a hasam,minden padnál le kellett ülni.A 10 perces utat fél óra alatt tettem meg. :?

Mennem kell,Dorci hív.

Kép
tierno

Az ejjel tul frissen ebredtem valamikor kakaskukorekolaskor, sokaig nem tudtam visszaaludni.... minhta 10 orat aludtam volna! Ilyen sem volt mar evtizedek ota!!! Lehet hogy mostantol leszek a topon? (legalabb is ejjel???? ... vampir!)

Dolli:
A fejfajassal leginkabb semmit nem tudtam kezdeni, nincsenek homeos bogyoim, igy nem vettem be semmit csak nyavajogtam csendben. :D

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Kesz vagyok a sapis fototol!!!!!!! :D:D:D

Tierno:
Dorci es az indian folklor!!!! :D:D:D Zenesz lesz a gyerekbol? :D

sünciboglya

Most olvasom,hogy a Csiri-biri torna októbertől a Művházban lesz.Szerintem mi megyünk Dorcival.Nem tartotok velünk?
http://www.csiri-biri.hu/?oldal=6

Kép
tierno

Sziasztok!

Brigi: Én Linivel mennék ringo foglalkozásra bár nem tudom még mi az. :? Gondolom az is valamilyen torna pici babóknak? Lini még nem válaszolt azóta. :oops:
Én is kinéztem volna az utcabálra de Apa letiltott. Azt mondja rengeteg a " római". :?

Mia: annyira felcsigáztál ezzel a diabetikus cukrászdával. Kár, hogy az én párom nem megy el nekem oda. :( :( Pedig amióta Lili megszületett borzalmasan édes szájú lettem és ez már a súlyom rovására megy. Lehet rendelek majd a Norbi sütijeiből. :lol:
Nekem az utolsó időkben a pisiléssel volt állandóan gondom. 5 percenként kellett úgyhogy már vásárolni sem tudtam elmenni. Sőt ha mászkáltam még jobban kellett. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: pont ilyennek képzeltelek. :lol: :lol:
Én biztos leléptem volna a vizsgáról ilyen szitúban de Te nem adtad fel. És bejött. Pont ilyen talpraesettnek, élletre valónak gondoltalak. Nagyon ügyi voltál! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Regikének boldog ELSŐ névnapot kívánok! :lol: Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Szerintem Lini a Ringatóra gondolt. Van még ezen kívül a Tücsök-zene is ez olyan verselős, zenélős foglalkozás, erre mi jártunk anno Veronikával, ő nagyon szerette. Jövő héten kedden lesz az első itt a Művházban, én lenézek Zsomborral hátha neki is bejön.

Brigi,
De jó hogy említetted ezt a Csiribirit, még erre szerettem volna Zsombort vinni, és még az is jó hogy októbertől kezdődik mert még elég bizonytalanul jár.

Dolli,
Túl karcsú vagy az én terhesgatyóimhoz :D Tessék hízni többet :D Persze csak vicceltem, nekem 40-es és 42-es ruháim voltak, de majd elviszem neked egyszer aztán megnézed. Nálunk 23-24 fok van most a lakásban és Zsombor egy rugiban alszik de én is mindig parázok hogy éjjel fázik. A takarót fél perc alatt lerúgja magáról, hiába takargatom be időnként.

Zsand,
Holnap lesz az első tánc a csajoknak fél 6-tól a Művház nagytermében. Benti cipőt vagy egy másik zoknit hozzatok mert a színpad eléggé csúszik.

Orsi,
Manó nagyon hiányolta a Bubut napközben :( Mondta hogy egész jó napja volt csak Bubu nagyon hiányzott neki.

Szilvi,
Pénteken délelőtt beugranék olyan fél 11 felé ha az jó neked.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Szokás szerint lemaradtam! Grrrrrr :evil: :evil: :evil:
Végre megcsinálták a gépem a szervizbe, de töröltek róla mindent!!! :evil: Se oprendszer se az adataim…. Áááááááááááááá

Dolli: legközelebb odapisszegek. Hogy vagy? Émelygés van még?

Orsi: nekem bármikor jó lenne.
Jaaaa és gratula a vizsgádhoz!!!!

Hajni: nekem egy ősrégi swiftem van. Ici pici, de sok jó ember….. ha nem zavar akkor szívesen értetek megyek. A ringó az egy zenés foglalkozás piciknek és mamájuknak. igyekszem ma még megnézni mikor és hol van, aztán megírom.

Szilvi: köszi kölcsön adtam a könyvet.

Mia: mindjááááááárt kint van Patrik!!!! Izgulsz? Ez a kis idő úgy el fog repülni, h észre sem veszed!

Lini
Kép
kicsi lini

Juuuuj tényleg! :oops:

Kicsi Reginának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!
Kép

Köszi Hajni! :wink:
Nagy színésznő vagyok, de nem esett nehezemre sírni, úgy becartam, hogy hazaküldenek most! :shock:
A végén még Ők vígasztaltak, meg nyugtatgattak! :oops:

Nekünk ovi, suli továbbra is rendben van!
Fruzsi ma már eleven is volt! :oops: Volt büntiben is! :lol:
Lehet, hogy szemét vagyok, de örülök neki, mert ez az jelenti kezd feloldódni és nem kuka egész nap! :wink:
Suli: Kivettem Bubut napköziből, mert a szívem ezt diktálja, csak ami szívás, hogy most minden nap 1 órát várunk, ovi után, hogy megebédeljenek! :? Valszeg az lesz, hogy nem fogom kérni az ebédet, mert csak azért ülünk ott és várunk, a lányok meg tiszta nyűgösek! :?

Szegény Bubu ma olyan fáradt, hogy kérte, hogy hadd aludjon egy picit! :( A házi fele már ksz van,így engedett az anyai szívem! :wink:
Legalább én is alszom egy kicsit!

zsAndika! Köszi, hogy jöttél, nagyon jól éreztem magam Veled, jó volt dumcsizni!

Andika! Neked meg nagyon köszi, hogy kisegítettél!!! :oops: Holnap viszem a zsét!

Én is ledőlök egy picit, amíg egyetemes csend és nyugi van, délután egy tonnát kell vasalnom! :? Este meg vár rám 4 szép vállalkozástan tétel! :cry:
Vendég

Linike!

Csütörtök este nem jó Neked???
Vendég

Reginek boldog névnapot kívánok!

Hajni!
ezt nézd meg:
http://ringato.chilihosting.eu/
Voltak rómaiak,de nem volt gond.Ez a 10.alkalom,hogy kimentem,de még egyszer sem volt velük problémám.

Ez a mai nap olyan unalmas :?

Kép
tierno

Brigi: közben én is megtaláltam de köszi. :lol: Sajnos páromnak elég római a kinézete pedig nem az és elég sokszor belekötöttek már. Rosszak a tapasztalatai azért félt. :?
De tudod mit? Jövőre kimegyek veletek. :P
Ja ja én is halálra unom magam. :? Ilyenkor kéne közös programot csinálnunk. :lol: Én egyébként is nagyon félek a magánytól úgyhogy ha bármikor társ kéne valamilyen programhoz csak szóljatok. :lol: :lol:
Szívem szerint folyton mennék ha lenne hova és lenne kivel. :roll: :lol:

Lini: mehetünk!!!!! :lol: :lol: :lol: Neked legalább van mivel. :lol: Én is szeretnék valami kis picike autót, azzal még mernék is csavizni. Puntóval tanultam vezetni, annyira szerettem. Aztán nekünk is Suzukink volt azt is imádtam de ezt a mostani nagy hodályt nem merem vezetni. Ráadául Apa meg is ölne ha megtörném.

Mia: már akartam kérdezni, hogy ha Patrik úgy dönt előbújuk valahogy majd értesítesz minket is? Tudom, hogy lesz jobb dolgod is de azért Apa majd küldhetne egy e-mailt ha már kicsit kifújta magát. :D Nekem jó volt mert egész éjszaka sms-eztem a barátnőmmel úgy hogy közben végig folyt a magzatvíz belőlem. De hát ugye fájás nuku. Tök furi volt, nem ilyenre számítottam. :)
Egyébként a Patrik név nagyon szuper!!!!! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

Gabiról ezer éve nem hallottunk. :shock:
Vajon, hogy sikerült Milán első szülinapja????????
Lehet Gabi úgy kikészült, hogy nincs ereje ide írni? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja igen. Úgy tűnik nálunk nem lesz hagyománya a házassági évforduló ünneplésnek. Apa nem is foglalkozott vele pedig tegnap voltunk egy éves házasok. Én csináltam sütit, vettem rá díszt. Erre ő csak halkan megjegyezte a Lilinek, hogy ő még virágot sem hozott. Aztán ennyi, nem is vette a fáradtságot, hogy elszaladjon legalább virágért. :(
Hát ez van, pasi....... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Hajni ma olvastam én is a cikket... hát kiváncsi leszek!!!! A bem tri állítólag kész van....
Pasik és az ünnepek/évfordulók..... :? :wink: ezeket valahogy nem tudjk fejben tartani.

Dolli, 10 kiló? Miről beszélsz? Mennyi vagy? Én csak azért látszom vékonynak mert magas vagyok.
Cevapot nem n csináltam, aldis....de ha a reci kell, azt hiszem fele marha fele disznóhús, só meg bors. (asszem)
Pizza.... a legnagyobbat kell venni!!!!! :lol: 37 cm-s!

Orsi, szupi vagy! Csak így tovább!!!!
Akartam is írni, amint látsz valami mozgolódást az oviban, bővítés ügyileg szólj lcci azonnal!!!!! Jó?! :wink:

Mia, sokat akart a szarka?! :wink: :lol: a sütiből.....

Mimi, szia!!! Ritkán jössz. :cry: Mi újság?
Boldog névnapot a nagylánynak!!!!
Kép

Hajni, nagyon cuki Lili!!!!!! :lol: Jól áll neki a kendő!

Brigi, de helyes Dorina! Kis indiánlány!!!! :lol:

Andi, eddig okés a péntek! Ha közbejönne valami, szólok!!!
sylph

Szilvikeeeeeeeeeee!

Jövő kedden torna????? :D Rá kell gyurnom, hogy le merjek vetkőzni szombaton az usziban!
El sem hiszem, hogy már itt tartunk! :D

Iszom egy kávét és nekiesem a vasalásnak!

Tegnap szétszedtük a csajok emeleteságyát, most egymásmellett van, mint egy nagy franciaágy!Annyira cukik!
Úgy tetszik, hogy már külön szobában van Bubuka!Lehet 2 év múlva ilyenkor mind külön szobában lesz! :shock:

zsAndi! Köszönöm a szedret, málnát! benyomtam az egészet még a kocsiban! :oops: Csak pár szemet hagytam Bubunak! Almátok is mennyei!
Vendég

Orsi, részemről okés a torna!!!! Holnap is mennem kéne.... majd meglátom, hogy lesz kedvem.... És akkor Te az este 7órásira tuti tudsz majd jönni?!
Uszi, de jóóóóó, már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!

Ovi ügyben szólsz, ha látsz vagy hallassz valamit?! :!:
sylph

Hajni! Ne hagyd ennyiben a házassági évfordulót!!!!
Ha a férjemen múlna semmi nem lenne, de mivel én ebben erőszakos vagyok :oops: , már szépen kialakult, hogy kettesben elmegyünk vacsizni, moziba! Most már tök természetes neki, és mindent intéz, de előtte figyelmeztettem, hogy egy hét múlva lesz a NAGY nap! :wink: :D
Mondd azt neki, hogy hétvégén megünnepelhetnétek és lepjen meg Téged valamivel pl. a DM-ből! :wink:
Ez az ajándékos dolog nekik sokkal nehezebb, segíts neki!
Ha magadban duzzogsz, attól nem lesz jobb! Lehet jövőre meg az után is kell figyelmeztetni, utána meg már magától csinálja a dolgát!

Nagyon boldog első házassági évfordulót kívánok Nektek!!!!!
Vendég

Szilva! :wink: Így hív István és ez annyira aranyos, de tudom, nem szereted! :oops:

Igen nekem sajna csak a 7-es lenne jó, mert nem ér haza Apika!
De megyek Érted és haza is viszlek!

Oksi, ha látom a munkásokat ovi körül ügyködni, azonnal szólok! :wink: Csak máááár látnám! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?