Szijasztok!
Megvan a modulzáró gyakorlati vizsgám!( tartogassátok a gratulációkat 14.-ére!
)
Elég gázosan indult a dolog, mert bementem már fél 9-re, hogy előbb ott legyek, de kiderült hogy fél órája megy a viszga!
Hazaküldtek, mert elküldték a "páromat", hogy biztosan nem jövök!
Azt tudni kell, hogy ma a hétvégi csoportnak volt vizsgája, de én nem velük jártam, de valami barom ide osztott be!
Végül elsírtam magam!
A műkörmös oktató meg rögtön mondta, hogy odaadja a kezét dolgozhatom rajta! Annyira aranyos!
Végül egy modellen dolgoztam, egyik csaj hozott magával műkörörmre!
Pedikűrön jó béna voltam, a dignosztizálás nagyon bénán tudtam!
Ez annyit takar, hogy egy 23 éves lány lábáról nem feltételeztem hogy bütyökképződéses és 3 ujja kalapácsujj és bokasülyedése van!
Kitöltöttem Vele a vendégkártyát is mindenre beírtam, hogy negatív és amikor jött a tanár és vettük végig az ortopédiai elváltozásokat, akkor láttam, hogy mik vannak a lábán!
Gyakorlaton sosem csináltunk ilyet!
De jobb később mint soha!
A kezeléssel nem volt gond!
A műköröm nagyon szépen sikerült, hibátlan lett! Bakker voltak olyan körmök, amikkel átengedték a vizsgázót, hogy ha nekem olyat rakna fel, megverném a műkörmöst!
Manikür is nagyon jól sikerült, de ezt a diagnosztizálást nagyon át kell vennem!
13h-kor végeztem, még beültem a MC-be enni, mert egész nap nem ettem csak 2 kávét ittam.
14h után értem haza, olyan vagyok mint egy hulla, aludtam egy kicsit, de a hátam nagyon fáj! Nem akar múlni, mára még rosszabb lett!(gondolom a stressz+málházás hatása)
A lényeg, hogy a felén túlvagyok!
Már csak két alkalom!
Sajna most jön a neheze!
Brigi! Szegény kutyuska!
Örülök, hogy ki tudtál azért menni az utcabálra, milyen szép idő lett délutánra!
Mia! Kár hogy nem tudtál jönni tegnap, Péter emelgette a lányokat, azok meg csüngeni akartak rajta! Nagyon cukik voltak!
Patrick kutyus a kocsiban nagyon aranyos! Kifelé menet megláttam a rózsát és gondoltam örülnél egy kis természetnek, ha már a négy fal közé vagy kényszerítve!
Van egy brutál illatos lila rózsám, de az pont el volt nyílva, vagy nagyon kicsi bimbója volt!
Kitartás a kövi 4 héthez!
Dolli! Akkor megnyugodtam, hogy nem kőkeményen edzel, és ne sresszeld Magad a kilók miatt, lassan fél idős vagy és még a kezdő súlyodat sem nyerted vissza!
Ne erről szóljon a terhességed! Ha egyszer le tudtál fogyni megint menni fog! Sajna a babók megérzik ha a mama stresszel!
Andika!!!!!!!!!!!!! HOLNAP TALIZUNK!
Már úgy hiányzol!
Jaj de örülök, hogy ilyen klassz dolgokat csináltatok, tényleg jó sűrű lett, de legalább nem csak az apartmanban ültetek!
Nagyon ügyik vagytok!!!!
Lenne ellened egy merényletem csütörtökre, de majd mondom holnap!!!!
Hajni! Én erre mondom, hogy hiszem, ha látom!
Ha látom, hogy csinálják az ovinkban a két csoportszobát rögtön szólok Nektek!
zsAndika mikor tudsz jönni????????
Meg kéne dumáljunk egy csomó mindent a csütörtök miatt!
Nem akarlak nyúzni, de tényleg muszáj ezeket végigdumálnunk!
Nekem jó ha valamelyik nap délelőtt jössz, csak szólj, hogy mikor lenne jó, mert akkor elviszem Bogit anyósomhoz!Kb. 45 percedet rabolnám! LÉCCI_LÉCCI_LÉCCI!
Na megyek öltöztetem csimókat, el kell szaladnunk vásárolni!
Bakker egész szombat délelőtt váásároltunk, de kajánk az nincsen!
Este jövök, puszika
(köszönöm a sok drukkot, éreztem a hatását!
, remélem még maradt drukkból csütörtökre is
)