Reni, 68-74-es ruhákra lenne szükség. Nadrágra, hosszú újjú pólóra, esetleg pulcsira. Persze jöhet overall, sapk, stb.
Én is beteges vagyok egy kissé ruhák terén. Bár rengeteget turiztam Lottinak, meg rendeltem Angliából NEXT cuccokat. Annyira gyönyörű bennük. Nem is tudom, hogy nálunk miért nem lehet olyan igazi vagány babaruhát venni. Vagy amit lehet az horror áron van. Egy tipegő 2-4 ezer forint, unokatesóm Angliából 3000 Ft-ért hozott hármat. Mondtam is egy bababoltban, hogy kicsit dárga egy nyári ruhácska 5000 Ft-ért, erre szegény eladó mondta, hogy nálunk nagyon megadóztatják a gyerekruhát. Hát gratulálok ismét.....
Amit kinő, egy részét én is odaadom férjem kollegáinak. Ott nem ritka a 4-10 gyerkőc.
Másik részét meg elpakolom, hiszen kell majd a második babának. Remélem, hogy úgy jön mint Jucmucéknak
hiszen eddig minden úgy volt mint náluk.
Boriskám, nyugodtam vigyed Lujzit közösségbe, és ha ez megnyugtat maradj ott vele. Sőt szerintem mindenképpen maradj ott vele.
A szobatisztasággal meg nem várod meg a következő nyarat? Akkor pucérkodhat, és úgy könnyebb. Keresztlányom is most kezdett szobatiszta lenni. Mindig meg kell tapsolni ha bilibe pisil.
Annyira jó fej.
Reni, mikor írattad be Niát bölcsibe? Könnyen felvették? Lottit múlt héten írattuk be 2011 márciusától. Azt mondták, hogy nem 100% , hogy lesz helye
Persze nem a lakhelyünkhöz közel, hanem apjuk munkahelyénél lévő bölcsibe írattuk. Úgy vagyok nyugodt, hogy tudom, ha bármi gáz van egyikünk 10 percen belül ott terem.