Új privát üzeneted érkezett!

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilonám! Csak az emlék kedvéért csinálj tesztet. Tök jó ám látni a két csíkot a kezedben. Közben pedig arra gondolni, hogy jééé, tudok zebrát pisilni.

Trin! Én csak egy tesztet csináltam. Röhej, de többet nem mertem. :lol:
Utána már csak az uh felvételeket gyűjtöttem!

Borcsám! Nagyikorban az anyukád van! :lol: Van kedves barátném, aki már a 4xet elérte, és gondolkodik tesón. A pénzügyi helyzetet meg meg fogjátok oldani.

Mágnes! Ez a kölyök akkor is tiszta apja.

Lukács ma babauszin három karikán úszott át a víz alatt! Jól elfáradt a foglalkozáson. Felöltöztettem és kivittem apukámhoz, hogy vigyázzon rá. Gyermekem befészkelte magát a nagypapi ölébe és mire én is átöltöztem édesdeden durmolt.
Ja, a víz minden erejét kiszívta! :lol:
Másfél óra alvással vissza is szedte, bevágott több, mint egy üveg bébikaját, rácicizett, és egész estig minden könyörgésem, és cselem ellenére ébren volt. Hétkor meg kellett fürdetni, mert addigra fáradt el, de teljesen. Cici, majd alvás. Kíváncsi vagyok, most éjjel hánykor kér majd megint enni. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Boriskám, légyszi tényleg beszélj anyukáddal. Nem jó, ha bánt az amit mond. Nem vagy nagyikorban, igaza van Zelnek. A pénzügyi helyzet meg meg fog oldódni. Elég szomorú, hogy ebben az országban ha gyereket vállal az ember akkor majdnem felkopik az álla. Viszont van egy tündéri édes, aranyos, egészséges kislányod, egy férjed aki szeret. Ez a fontos.
Hidd el rendben lesz minden, csak pozitívan állj a dolgokhoz.

Zel, Lukácsnak jó éjt, reélem kialussza magát a drága ilyen "nehéz" nap után. Lottit kilenc előtt tettem le, hát negyed óra múlva kuruttyolást hallok a szobájából. Ilyet még nem csinált. mindenesetre gyorsan visszaaltattam.

Mágnes édes a kölök, nagyon jó haja van.

Még egyszer kérdezem: KI JÖN a találkára?

KépKép
trinky
 
 

 
 

trinky a találka nagyon jó ötlet, én szívesen mennék majd a következőre ha nem baj :oops: , most inkább lehet kicsit túlspirázva a dolgokat pihenek amikor lehet.

mágnes, hiszen az a fiú már nem csecsemő, kész nagyfiús a pofija. Elképesztően jóképű kis fickó, és az a haj!

lányok, teszt, köldökcsonk?? Na megfontolom, azt hiszem én nem vagyok az a gyüjtögető típus. :oops: Én magam már annak örülnék, ha anyukám pontosan tudná mikor születtem, de eddig egész jól megvoltam nélküle.

gyöngyike, simán győzöd majd a hétvégét!

boriska, simi, simi.

Szép hétvégét!
bbilona
 
 


na csajok ezt a s..r egy időt...azért jó reggelt nektek :lol:
jellemző, hogy most terveztünk kirándulást...

ilonkám :lol:

trin, majd megbeszélem anyummal, gyűjtök hozzá egy kis önbizalmat :lol:

zel, hogy milyen ügyi Lukács, jajj de jó neked, hogy így elalszik apud ölében, nekem messze vannak a szüleim :cry:

sapé? hogy vagytok?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Jelentem, Lukácsom reggel hatig aludt. Meg se nyikkant közben. Na, ja, aki egy délutánt átvirraszt?! :lol:

Borcsám! Én is meglepődtem, hogy csak úgy elaludt a papika ölében. De nagyon kiszívta a víz! Igen, szerencsések vagyunk. Mindkét mami-papi itt lakik a közelben. Bármikor be tudnak ugrani, ha vigyázni kell a manóra. És nem feladatnak érzik. Én megköszönöm, hogy foglalkoztak vele, ők meg nevetnek, hogy köszönik, hogy ennyit játszhatnak vele.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ilonka, persze, ahogy érzed, de én tuti nem bírnám ki, hogy ne teszteljek, asszem én vagyok a rekorder, 7 :shock: tesztem van :lol: :lol: :lol:

mágnes atyaég mekkora ez a srác :shock: :lol: :lol: nekem is tetszik nagyon a hajszíne :lol:

zel, na ez az igazi, amikor a nagyik így lelkesednek, nekem párom anyuja ilyen, csak hát ők is messze vannak, meg azt mondta legutóbb, hogy Lujzi maximálisan 24 órás, nagyon kell figyelni rá, így ő nem vállalná.. :cry:

na itt a nagylányom, éppen engem ijeszteget:
Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Lujzi gyönyörű!!! A korodat meg hagyd már, valaki az elsőt várja, vagy az elsőt szeretné ennyi idősen. Hát az anyagiak meg...... Mi is beszéltünk apával erről és igen, egy gyereknek sokkal többet tudnánk adni, mint háromnak. De mit is? Pénzt, kocsit, lakást? De nem ez kell a gyerkeknek, hanem szeretet és törődés, amiből meg van bőven. Lehet, hogy azt mondjátok, hogy nem ebben a világban élek és majd nagyot koppanok, de én hiszek abban, hogy a gyerekeink boldogabbak lesznek így, mintha majd a diplomaosztóján meglepném egy lakáskulccsal, de nem is ismerne minket mert állandóan csak a pénzt hajtjuk.

Ilona!
Én teszteltem itthon aznap reggel, hogy vérvételre mentünk és negatív lett, így el sem tettem. Szóval én is teszthiányos vagyok.

Mágnes!
Hamarosan csajozni fog a nagyfiú!

tücsökbogár
 
 


Trin, én mennék szívesen, az Ikea is jó ötlet, szeretem, de sajnos Lilivel nem vagyok mobil: kocsim nincs, metróba pedig nem tudom levinni a babakocsit, így az Örs nekünk megközelíthetetlen...

Boris, Lujzi nagyon szép nagylány, a 2. kép milyen édes :lol:

Mágnes, Bence olyan gyorsan nő :lol: 1 hónap múlva Lili is ekkora lesz...

Kép
domo
 
 


trin, én is mennék, a budaörsi ikeában randiznánk? nekem csak az a jó innen tárnokról.

köszi a dícséreteket :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


boriska, Lujzi továbbra is szépséges. Minden rendben van a járással? Felesleges rémisztgetés volt csak az orvostól?

tücsökbogár, köszi a teszinfót :wink: . Egyet értek veled, mert látom a "barátainknál" is anya otthon, pénz, mit pénz külön ház építve a játékoknak, játékhoz. A kicsi mégis folyton a járókában, mert anya nem akar utána rohangálni, és sokszor bébiszitter van fizetve hozzájuk. Amúgy a gyerekek így is szeretnivalóak, közben pedig úgy sajnálom a kis buksiját bezárva a járókába :roll: , egész nap.

Minden jót lányok!
bbilona
 
 


ilona, hú ez gázos, kicsi babát pesztonkára bízni..én nem tudnám.
és a járóka nekem a mumus maradt. Lujzi talán 2 hónapot volt benne, aztán elcsomagoltuk pedig anyóspajti folyton piszkált vele.

többiek?????
renim?
katám?
sapém?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ikeás tali:
mikor és melyikben? Mi szívesen mennék

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ilona!
A vak szememet.... Meg lestelek és tényleg nagyon csini csaj vagy. Az ember teljesen másképpen képzeli el az írásából az embert. Legalábbis én ilyen vagyok.
Hogy érzed magadat?

Pboris!
Ha majd közlöd anyukáddal, hogy jön a tesó, ő lesz a legboldogabb és örülni fog neki. Biztos azért mondja amit most mond, mert így akar ' vigasztalni"
Borka csuda csaj!!! Nagyon szép kislány, majd össze hozzuk Dávid fiammal :wink:

Én is mennék találkozni, de messze vagytok :( azért lélekben ott leszünk.

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, okkés, köszi :wink:
most nézem, Bálintod már 3 hónapos sőt el is múlt :lol: hogy nő :!:

csajok, nektek hogy alszanak el a gyerkőcök a délutáni alvásnál? altattok vagy maguktól? Lujzi vagy az ölemben vagy mesét néz ís előtte...nem hajlandó a saját ágyikójában.. :roll:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Borcsám! Lujzi tündéri kiscsaj!
Csúcs az anyósod is... 24 órás és nem vállalnááá???? a saját gyerekét lepasszolta anno??? :lol:
Lukács cicizve alszik el általában. Gőzöm nincs, hogyan lehet csak úgy elaltatni egy gyereket.Bár apa el tudja. Sétálgat vele, Lukács meg a mellére borul és alszik.
Téllleg bejelöltelek iwiwen. Azon a neveden is, ahol már régen voltál bejelentkezve, de azt visszavontam, meg a másikon is.. Ahol tegnap. Te meg nem igazolsz vissza. :cry:

Ilonám! Neked most a pihi a legfőbb dolgod. Babó úgysem hagy mást. Olyan álomkórt tudnak csinálni, hogy csak na. :lol:

Járóka? Nekünk nincs is. Lukács szétszedné. Pasi. Nem lehet csak úgy bezárni! :lol:

Kapott vasárnap egy etetőszéket. Úgy ül velünk az asztalnál, mint a nagyok. És kajál is közben. Nagyon jóóóó!

Én is szívesem mennék a talira. Kicsit messze van, de nagyon szívesen mennék. Így ha lesz tali, lélekben én is ott leszek.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Hát csajok végetért kiváltságos helyzetünk és Csabi tegnap este belázasodott. Ma elvittem dokihoz, vírusos torok - bár nem értem hog y akkor miért antibiotikumot kapott rá. Viszont erősen tartok tőle, hogy ezt Andris sem fogja megúszni, pedig ő még olyan picurka. Ráadásul én sem érzem magam valami jól, szóval ránktört a nyavajakórság. Majd megszakad a szívem amikor Csabinak felmegy a láza és a csillogó kis szemeivel olyan könyörgőn néz rám, hogy segítsek már rajta hogy jobb legyen neki. :cry: :cry: :cry:

tücsökbogár
 
 


Tücsök! Jajistenem! Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


tücsökbogár, oh szegénykém! Nem a vírusra adják az antibiotikumot, hanem az esetleges szövődmények ellen, mint tüdőgyulladás és hasonló finomságok. Remélem hamarosan meggyógyul a kis herceged és Andriska és ti is megúszzátok!

zel, :wink:
bbilona
 
 


Tücsi:
Jobbulást kívánunk Csabinak! Hátha Andris nem kapja el, annak idején Anna is lebetegedett,amikor Bence 2 hetes volt, plusz nekem is 5 napig folyamatosan magas lázam volt, és Bence megúszta egy kicsi orrfolyással.

Ilonám:
hogy állsz az álmossággal? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Boris!
Alvás: Én mondhatom, hogy mázlista vagyok mindkét fiammal... Oldalra teszem őket, cumi be és a pelus a keze közé, amit ő oda húz magához és szépen elalszik. Nekem ez jól bevát. Dávid mindig vette a változásokat, mert ő is cicin aludt el, de csak este és amikor kijött a 2 foga, akkor jöttem rá, hogy ez hosszú távon nem lesz jó. Akkor elöször evett és aztán fűrdött és aludt az elöbb leírt taktikával. Persze ha kiesik a cumi, akkor kéri, de ez 1-2 alkalommal és már csicsikál is. Nekem jó alvó srácaim vannak. Én a Bálintnál hagytam, hogy ahogy neki jó. Hála úgy alszik, hogy délelött max 1 órát és ebéd után a Dáviddal alszik egy nagyot. Pl . most eleludt 15 perce mindkettő és Dávid 15 óra, Bálint 16 óra fele fog ébredni. A kicsi estig fent van, vagy 30 percre pihizik 19.30kor fürdés vacsi a bálintnek és 20.30 kor elalszik, reggel 4ig, majd cici és csicsika tovább. Egyszerre teszem le őket este is, de még külön szobában alszanak.

Nekünk Dávid most szokik rá a mese nézésre, eddig nem ült a tv elé, pedig nálunk egész nap megy. Szóval most a Srehk a sláger és azt nézi. Amikor aludni kell, mindig kikapcsoltuk a tv.t( ezt kicsi kora óta így csináljuk ) jelszó a tv is alszik. Mindig elköszönt a tv-től is :lol:

Tbogár!
Remélem gyors túl lesztek rajta és az első 1-2 nap nehéz neki, de aztán jobban lesz. A kicsit pedig hátha elkerüli a nyavaja.... Majd lehet, hogy Csabi többet fog inni, mint enni, ezen ne idegeskedj, mert én anno azt tettem és külön jó volt. Most Bálintkám kapott 2 oltást és ő is 2 napig lázas volt, de élmúlt. Persze ez más. Igyatok sok citromos- mézes teát!

Kép

Kép
odry
 
 


Ilonám:
hát mikor növesztetted meg így suttyomban a hajadat?? Most nézem az iwiwes képet, csudaszép vagy!!! Nagyon jól áll ez a haj! Látszik, hogy régen találkoztunk, akkor még rövid volt, nekem meg hosszú.. :) Most fordítva :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


jaj zelem, lehet apa gépén landolt az iwiwes jelölésed és nem küldte át nekem..megnézem..ne haragudj :!: :cry:

odry, hát tényleg nagyon szerencsés vagy :lol: Lujzit egyszerűen nem tudom felvinni az ágyába, csak akkor amikor már elaludt :shock: reménykedem, hogy ha rendes ágya lesz (amikor már könnyen le tud mászni róla) akkor mellé fekve sikerül...

tücsike,jobbulást, és vigyázz magadra te is!!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


zelem, drága, nem jött a páromhoz a jelölésed..megtennéd, hogy mégegyszer megjelölsz? köszi :lol:
tényleg zelem, mivel fűtitek a kályhátokat majd? most néztem milyen jó a fabrikett..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilonám:
Ma kell menned uh-ra??

Boriska:
Nappal Anna sem a saját ágyában alszik, ilyenkor nem ragaszkodom hozzá. Jól lefárasztom az udvaron de. , feljövünk, pisi, kézmosás, ebéd, aztán felfekszik az ágyamra, bekapcsolom a minimaxot neki, és alszik. Ha elmarad a délelőtti lemenetel, akkor nem alszik, mert nem elég fáradt.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes akkor most egy kicsikét megnyugodtam...mert már anyós kiokosított..jó, hát biztos nem ez a legjobb mód, de szerintem az oviban úgyis megváltozik majd minden, nem :?: :lol:

trin?
gyöngyike?
többiek??

tényleg, ilonkám, ma mész?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Megint elmaradoztam, és micsoda hírre térhetek vissza!!!

Ilona!
Szívből gratulálok! :lol: :lol: :lol: Remélem emlékszel még rám!

Piciboris!
No para! Petyka rettenetes alvó volt, az elálvás sokáig nem ment egyedül, de mi nem erőltettük, és ma egyedül alszik el a saját szobájában. Anyós folyton szekált - és még ma is csak már másért - de nem foglalkoztam vele, ő már felnevelt két gyereket, az enyémeket haggya meg nekem. :twisted:
Gergő a hintaszékben alszik el az ölemben, a saját fejlődése ütemében majd nála is megoldódik magától.
Én arra szoktam gondolni, hogy az állatvilágban is az anyjukkal alszanak a kölykök, ők sem taszigálják el őket, a saját ritmusuknak megfelelően válnak le a szülőkről.
Én már Petykán látom, hogy nem sokáig babusgathatom már. :cry:

Gyönyörű a kicsi lányod!

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Tücsi, remélem jól vannak a fiúk. Csabi gyógyuljon meg hamar.

Boriskám, akkor neked rendesen osztják az észt mindkét részről. Éppen ezért kötelező a megjelenésed a találkozón, drága, szépséges Lujzáddal együtt.

Domo, valahogy megoldjuk, hogy ti is tudjatok jönni.

Zel, jövőre a közeletekben tartjuk a talit. Pécsen úgyis nagy banzáj lesz, megyünk bulizni az aprónéppel.

Ilonkám, hogy vagy? Akor te tutira nem jösz?

Reni? Jucmuc? Kataaaaaaa?????Hol vagytok csajok?

Lányok, Lotti szopi nélkül átalussza az éjszakát, ami szuper. Viszont a tejem már megint megcsappant, ami miatt tépem a hajam, vagyis Lotti tépi.... Szerintem el fogjuk kezdeni a leveket, végül is kihúztuk eddig. Hősök vagyunk :lol: :lol: Ha egyszer nem fog tovább szopizni a fejőgépet ünnepélyes keretek között ledobom a harmadikról. Elegem van belőlle. :D

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Trinky Lotti nagyon ügyes az alvással.Én mostanában már nem is tudom, hogy mikor és hányszor kelünk enni Petivel.
Boriska nagyon szép Lujzi! Délutáni alvás mostanában az ágyában van. Olvasunk neki és ott maradunk amig el nem alszik. De volt már hogy Peti miatt nem tudtam ott maradni és akkor egyedül elaludt. Volt időszak, hogy csak a mi ágyunkban volt hajlandó aludni napközben. Ez szerintem nem gond.
Ági Bence úristen mekkora már. És tényleg szupi haja van.
Tücsökbogár! Remélem meggyógyult már Csabi és ti nem kaptátok el.?
Ilona Hogy vagytok? UH-on voltál tegnap?
Képzeljétek Peti kb. 1 hete négykézlábazik. igaz még csak másodpercekre. De pl. tegnap már elég hosszú ideje állt és még ringatózott is egy picit. Lefényképezni még nem tudtam, mert ahogy a gépet meglátja elfekszik.
Tegnapelőtt meg képzeljétek ebédre krumpli-répa-sinlac és barackot kapott és alvás után kihányt egy adagot. Akkor felvettem megint kijött belőle. Aztán jött a kaja ideje megetettem és tök nyugiban ült az ölembe, majd egyet kettőt köhögött és megint hányt egy jó adagot.
Ezt már megcsinálta a mult hétvégén is, de akkor csak picik jöttek ki belőle .
Lehet valami miatt a barackot nem birja, (marja a torkát) mert előtte mindig köhögött.
Tegnap meg adtam neki HA-s vaniliás tejpépet, de olyan kis finnyás, hogy nem evett belőle max. 3-4 kanálkával.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike, szegénykém! Utálatos dolog a hányás. Nem sír, hogy éhes, hiszen akkor nem nagyon marad a pocakjában semmi?

mágnes, megnövesztettem, állítólag így jobb, bár én azt a csutka rövidet nagyon bírtam. Az álomkórosság csak tréfa volt, de talán mintha kicsit többre lenne igényem.

andi, látszik, hogy nem olvasol vissza, hiszen írtam neked amikor megjelentél újra nálunk! Naná, hogy emlékszem, és nagyon örülök, h ismét van időd ránk!

igen, igen igen megvolt tegnap az uh, és minden hasgörcs barnázás, vérzés ellenére 1 babácska van a pocakomban. Nagy kő esett le a szívemről. Férjemet is behívták, láthatta, és legalább a doktornő szájából hallhatta, hogy semmi szex, nekem nem akarta elhinni. :wink:
Jövő héten még egy uh és el kell búcsúzzak a BMC-től. Engem ez váratlanul ért, mert eddig gondolatban sosem jutottam. És jaj nincs nőgyógyászom, de a helyi sztk-s dokihoz nem szívesen mennék! Amúgy a barnázás miatt újabb hét "szobafogságra" vagyok ítélve, szerencsére a munkahelyen jól fogadják.

Szép napot csjaszik!
bbilona
 
 


ilonkám, jajj de nagy öröm ez!!! ott a baba és ez a lényeg :P barátnőm 1 hónapig barnázott és több napig vérzett is, igaz lovagolt amit nem kellett volna :roll: és már másfél éves a kisfia :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilona, de jó :lol: vigyázz nagyon magatokra! Gyorsan kiraktak a BMC-ből, én a 12. hétig oda jártam...

Gyöngyi, orvos nem mondott semmit a hányásra?

Trinky, átalussza az éjszakát? de jó nektek :lol: Lilinek is volt jobb időszaka, most örülök, ha 6 órát alszik egyhuzamban.
Lotti hány kiló most?

Kép
domo
 
 


Ilona!
Szánom- bánom bűnömet! :oops: Az-az igazság, hogy elkezdtem visszaolvasni, de nem sikerült eljutnom addíg amikor is utoljára jelentkeztem! Szerencsére jó sokat írtok! :lol:
A barátnőm is barnázott, meg vérzett az elején még kórházban is volt és most egy egészséges két hónapos leánykát próbál meggyőzni, hogy az éjszaka alvásra való! :lol: Úgy hogy kitartás minden oké lesz!

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Ilonkám, de jó lehetett látni a kis drágát. Majd teszel képet róla? Szegény apa semmi szex :D :D Az a durva, hogy lehet, hogy a hormonoktól nagyon durván megnő a libidód, és ott a tiltás. :D Mindegy ennyit kibír az ember.

Domo, kb. 6 kilónál és 65 centinél tartunk. Mázlim van az alvókájával. Persze vannak rosszabb időszakok, mint tegnapelőtt amikor csak 1 órát aludt napközben és egész nap nyűgös volt. Nem is veszem ezt tutira, biztos, hogy fogok én még éjszakázni vele, de meg tudnám szokni az ennyi alvást egyhuzamban.

Gyöngyi, nagyon ügyes Peti, mindjárt mászik. Az a fránya bukás meg lehet, hogy tényleg a baracktól van. Húúúú mik várnak még ránk.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok Lanyok! :P

Draga Ilona! :P

Szivböl gratulalok a terhessegedhez! Nagyon-nagyon örülök neked! :P Vigyazz nagyon magatokra pihenj sokat jo, hogy a munkahelyeden is megertöek! Megegyszer nagy gratula! puszi

Lanyok, gyönyörüek a gyerekek, gyorsan atfutottam a kepeket de olvasni mar nincs idöm sajna..

Mi tegnap voltunk genetikai uh-on, nagyon szepen fejlödik a babank teljesen egeszseges es mar azt is tudjuk, hogy kislanyunk lesz! Nagyon boldogok vagyunk, hogy minden rendben van.

Jo volt otthon tölteni ket hetet Davidenek is jot tett a levegövaltozas. Most mennem kell ezer a dolog meg..

Sok puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


juci, gyere légyszi gyakrabban :lol: :lol: :lol: :lol: hiányoltunk!!!!!

nagyon-nagyon örülök, hogy a kis Davide-nek lesz egy gyönyörű kicsi húga :lol: :lol: :lol:
teszel majd uh képet a kicsi lányodról :?: :wink: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


SIKERÜLT VISSZAOLVASNI!

Zel!
Köszi a receptet biztos ki fogom próbálni. Végül is straccatella tortát csináltam, nagyon ízlett a kölyköknek.

Ilona!
Jelenleg is egy belgyógyász- természetgyógyászhoz járok ő rakott össze valamelyest ill. saját magam. Úgy fest a dolog, hogy candidával küzdök, jővő hét elejére lesz meg a véreredményem. Azért nagy szívás, mert már így is rettenetesen lefogytam és a diétával biztosan nem fogok hízni. Döbbenetes egyébként, ha valami cukrosat eszek (minimálisat) rögtön érzem, hogy titakozik a bélésem. :x :cry:

Na megyek viszem aludni a gazfickókat! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Jucmuc!
Gratulálok a hugihoz!
Két és fél hét múlva mi is megtudjuk, akkor megyünk 4D-re, ott már csak kiderül ki lakik a pocokban.

Ilona!
Sok-sok uhképet kívánok még! Vigyázz magadra, pihenj sokat! Régen én is úgy terveztem a várandósságomat, hogy rengeteget olvasok majd felpolcolt lábbal és közben vödörszám eszem a fagyit. Hát ez nem nagyon jött be, sőt most már nagyon sok olvasást csak a nyugdíjas éveimre tervezek, de azért nem cserélnék ám senkivel, a világ két leggyönyörűbb gyerekének csodás dolog az anyukájának lenni, még ha fárasztó is. Pocaklakónk meg igazik kis bokszoló, néha már kívülről is látszik, hogy a pólóm alatt valaki dörömböl. :lol:

Csabikám drágám még nincs túl a nehezén. Bár láza nincs, de - valószínűleg az antibiotikumtól, de ebben nem biztos az orvos sem - tele lett apró pici piros pöttyöcskékkel és hasmenése is van. Pár napig szinte alig evett valamit, ma van az első nap, hogy jobb étvággyal evett, de most is fosik - bocs.

tücsökbogár
 
 


húúú andi, borzasztó lehet...és ezen már nem is lehet javítani??? nagyon rosszul hangzik amit írsz :cry: és nagyon sajnállak is, valahogy kéne kicsit híznod-erősödnöd :shock: hogyan sikerülhetne?
candida, na még ez is......jobbulást!!!

tücsi, szegénykém...egy beteg gyerkőc a legrosszabb dolog a világon...gyógyuljon meg Csabika mihamarabb :wink:

többiek? itt a szeptember, az ősz, mostmár ne tessék elmenni nyaralni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Nekem is nemrég született meg a kisbabám Panni:), júliusban:) Inszeminációból fogant, sok sok várakozás,vágyakozás utá
van egy nagylányom 4,5 éves Lili!
azért írok nektek, mert van egy nagggyon jó szolgáltatás, ami még
Lilinél nem volt:
Elintézzük.hu - az a lényege, hogy minden szülés utáni adminisztrációt - mint gyás,gyed,gyes, baba születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, adókártya
elintézik helyettetek, házhoz hozzák-viszik, ha úgy akarod,
nem kell a férjeteknek-párotoknak sem elmenni, szenvedni egész nap, újra visszamenni, papírokat pótolgatni...

szóval, szerintem ezt tényleg érdemes megnézni, megkeresni!
Üdv nektek!
eszti
esztyx
 
 


jucmuc, de jó lesz egy lányotok is, igazán jó hír, de a még jobb h egészséges a szentem!
:D

andi, oh na ez hiányzott Candida. A diéta után eltűnik a nyavalyás? Ez az amikor inkább húsféléket, zöldségeket és néhány gyümölcsöt, pirítóst szabad csak enni, és no tejtermék? Tényleg mindig van valami abban a bizonyos palacsintában!

tücsökbogár, szegénykém, hát még mindig beteg! Remélem mára már hűlt helye a nyavalyának!
Én nem merek fagyit enni, már így is alig jönnek rám a nadrágjaim, a felsőkről nem is beszélve! Úgy képzeltem, h az első 3-4 hónapban nem változik az ember lánya. Várjuk hamar azokat a 4D-s híreket, fotókat! Nem érzed, h kislány v kisfiú?

domo, ugye én is a 12 hétig gondoltam! De mindegy, nem ez a lényeg.

Uh képet még nem kaptunk, remélem csütörtökön lesz rá lehetőség, bár még elég apróka a gyermek.

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Jucmuc! Gratulálok a kislányhoz!!
Tücsökbogár! Remélem Csabus már meggyógyult?
Domo! Orvosnál nem voltunk Petivel, mert egyrészt már akkor nem rendelt. És párommal azt beszéltük meg, hogyha megint hány a köv. evésnél akkor levisszük akár az ügyeletre is. De hálistennek azóta semmi baj nincs.
Miért rakja be a vonalzó, hogy már ma 6 hónapos Peti, hogyha csak holnap lesz?
Képzeljétek tegnap este 8 órakkor arra figyeltünk fel, hogy itt nem messze tőlünk ég egy (mint utób kiderült) ház. Akkora volt a tűz. Aztán már hallottuk is a tűzoltók hangját is.
Lehet este mutatják majd a hirekben.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Ilonkám 3-4 hónapig nem változol :lol: :lol: :lol: ? Igaz, van akin nem látszik a babapoci, de nekem már a harmadik hónapban terhesnaci kellett mert már nem tudtam begombolni a régieket. Ajánlom ezt a csajt, mert nagyon jó nadrágjai vannak, nem drága és közel van a munkahelyedhez: http://www.gportal.hu/gindex.php?prt=202327 (elenor kismamaruha)
Fagyit meg egyél nyugodtan, persze csak mértékkel. Nehogy most fogd vissza magad. Nem vagy "kívánós"? Én mustárt ettem magába. :shock: :shock:
Én is 12 héti voltam BMC páciens. Szerintem egyre több pár van, ezért teszik ki az embert hamarabb. Dokin gondolkoztál már?

Boldog félévességet Lili kisasszonynak (így utólag, vagy már inkább 7 hónaposságot), Lukács és Péter fiataluraknak.

Jucmuc, gratulálok a kislánykához. Milyen kerek így..... 1 fiú egy lány :lol: :D Azért légyszi tegyél képet Davideról. Meg UH képet is.

Tücsi, remélem már jobban van Csabi. A fenekét nem csapta fel a hasmenés és antibiotikum? Milyen a napod a két gyerkőccel? Van segítséged? Mikorra vagy kiírva? Hol fogsz szülni?

Reni, hogy haladsz a tanfolyammal? Te mondtad, hogy tettél fel a teszveszre ruhákat? Lotti 3 hét alatt a 3/4 ruhatárát kinőtte. Be kell szereznem neki egy csomó mindent, de a bolti egyrészt iszonyat drága, másrészt ronda.

Kata, milyen a munka?

Szép hetet lányok.

KépKép
trinky
 
 


Gyöngyi, mi is hallottuk a nagy szirénázást tegnap este, jó nagy tűz lehetett.

KépKép
trinky
 
 


sziasztok csajok :lol:

ilonka, mikor lesz szép vonalzód? tudod, olyan babás :wink:
húúú én is változtam már a 2. hónapban nem tudtam begombolni a gatyókat, vettem egy farmert, meg egy elegánsabb nadit ezekkel 'kihúztam a babavárást :lol:

gyöngyike, volt a híradóban a tűz...borzasztó.. :cry:
jut eszembe, hogy sikerült a szobatisztaságra nevelés? hogyan kezdtétek? szerinted elég, ha tavasszal kezdem Lujzival?

zel, visszajelöltelek :wink:

reni, Nia még mindig nagy fifi rajongó? nálunk most Kunkori a sztár :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


sziasztok!

olyan,jó,hogy hiányoltatok.

Trinky!

Rengeteg ruha van,én beteges vásárló ,vagyok nem tettem még fel a tesz veszre.sapkák,nadrág.overál,kabát stb.
szerintem jó ízlésem van,az összes barátnőm kisebb lányát.mi ruházzuk.Most anyósnál van egy halom zsák ruha.
köszönöm kérdésed jól megy a suli,csak modellek az utolsó
pillanatban bemondják az unalmast.
A ruhákra visszatérve ,most egy súlyosan beteg kislánynak adományoztam egy csomó rucit.
írd meg,hogy mik kellenének,és szétnézek.
meg,hogy mekkora.

kicsiboris!
olyan jó,hogy hiányoltál. :lol:
Nálunk még mindig fifi mánia van.Nia nagyon sokat okosodott.Borzasztó hisztis,12kg és 85 cm.
februárban bölcsibe megy.
Nálatok?

Ígérem jövök,de most mennem kell!
m. reni
 
 


reni, persze, hogy hiányollak :lol: :lol:
húú hát Lujzit is szeretném két délelőttre egy héten átvinni családi napközibe, csak nehezen szánom rá magam..pedig jót tenne neki mert imádja a gyerekeket :lol:

de rendi vagy az adományozással :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Reni, 68-74-es ruhákra lenne szükség. Nadrágra, hosszú újjú pólóra, esetleg pulcsira. Persze jöhet overall, sapk, stb.
Én is beteges vagyok egy kissé ruhák terén. Bár rengeteget turiztam Lottinak, meg rendeltem Angliából NEXT cuccokat. Annyira gyönyörű bennük. Nem is tudom, hogy nálunk miért nem lehet olyan igazi vagány babaruhát venni. Vagy amit lehet az horror áron van. Egy tipegő 2-4 ezer forint, unokatesóm Angliából 3000 Ft-ért hozott hármat. Mondtam is egy bababoltban, hogy kicsit dárga egy nyári ruhácska 5000 Ft-ért, erre szegény eladó mondta, hogy nálunk nagyon megadóztatják a gyerekruhát. Hát gratulálok ismét.....
Amit kinő, egy részét én is odaadom férjem kollegáinak. Ott nem ritka a 4-10 gyerkőc.
Másik részét meg elpakolom, hiszen kell majd a második babának. Remélem, hogy úgy jön mint Jucmucéknak :D :D hiszen eddig minden úgy volt mint náluk.

Boriskám, nyugodtam vigyed Lujzit közösségbe, és ha ez megnyugtat maradj ott vele. Sőt szerintem mindenképpen maradj ott vele.
A szobatisztasággal meg nem várod meg a következő nyarat? Akkor pucérkodhat, és úgy könnyebb. Keresztlányom is most kezdett szobatiszta lenni. Mindig meg kell tapsolni ha bilibe pisil. :D Annyira jó fej.

Reni, mikor írattad be Niát bölcsibe? Könnyen felvették? Lottit múlt héten írattuk be 2011 márciusától. Azt mondták, hogy nem 100% , hogy lesz helye :shock: :shock: Persze nem a lakhelyünkhöz közel, hanem apjuk munkahelyénél lévő bölcsibe írattuk. Úgy vagyok nyugodt, hogy tudom, ha bármi gáz van egyikünk 10 percen belül ott terem.

KépKép
trinky
 
 


reni, mi az hogy besokallnak a modellek, ahelyett h örülnének a sok pedikűrnek, manikűrnek?
Jól megy, tetszik?
Bölcsibe megy a nagyszemű királykisasszony, lesznek ám élmények!

boriska, trinky tényleg már így az elején :shock: :D , na egy kő esett le, azt hittem én reagálom túl a dolgot, pedig nem eszem többet tényleg, mert ugyan éhes vagyok de nem igazán kívánok semmit.
Megnézem azt a boltot mindjárt, amit ajánlottál trinky, biztosan kell majd egy két dolog, mert egyik sógornőmmel sem vagyok egy méret. Bár ha kiderül akkor a barátoktól biztosan jöb egy-két jó darab.

boriska, gondoltam a övő héten teszek új vonalzót. A szülőknek is a csüt-i uh után mondjuk el. Még kell egy kis bizonyosság nekem, mega dokinő is így ajánlotta.

Igen biztosan a tömegek miatt van a korai kiszórás a BMC-ben, bár most kétszer is voltunk úgy, h lézengtek az orvosok , asszisztensek az intézetben.

boriska, mi az a családi napközi?
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?