Sziasztok!
Szisza, mennyire szép baba Majácska!!! Én a kismama-jógát nem próbáltam, valahogy nem vonz a jóga. Én kismama-tornára járok inkább
Tesód hogy van? Meddig kell bent lennie?
Susy, meggyógyultál már? Hogy van a füled? Ma az enyém is vacakolt, de szerintem csak hideg volt a szél, ami fújt reggel a séta alatt. Gratulálok Kristóf bilis mutatványához. Sikerült azóta megismételnie?
Bettike, boldog évfordulót Nektek!
Ronci, hol van már az a pocakfotó??? Sőt, Ildi, már Tőled is várunk ám!
Ildi, örülök, hogy a főnököd jól fogadta a hírt. Meddig tervezed a melót?
Kinga, aranyos lehet a pici. Jó súlyban van
Párod mit szólt az új frizurádhoz?
Bettike, én csípőügyileg rendesen el vagyok látva, a szülésem könnyű volt. Januárban meg elmondom, hogy a második könnyű volt-e
De szerintem ennyire nincs összefüggés... Én másnak sem szoktam tortát sütni, nemhogy magamnak... Sütöttél végül? És ha holnap nem jönnék, boldog szülinapot Neked!
Nette, szia, üdv köztünk! Bele akarsz kerülni a táblázatunkba? Mert akkor megvárom a Te adataidat is (kor, lakhely, hol szeretnél szülni, milyen nemű babát szeretnél, van-e tesó) Tuti receptet nem tudok mondani, nálunk a 3 a nyerő szám. Mindkét gyerek harmadik próbálkozásra jött össze
Csináltál azóta tesztet? Már lehet, hogy pozitív lenne...
Gani, imádom Bogi beszólásait. Vezetsz róla naplót?
Sucer, nekem sincs szerencsém, a környékbeli fórumozókat illetően. Ha anyuéknál laknánk, más lenne a helyzet. Ugye, Susy?
Dühítő lehet egy ilyen gyerek-zsúr, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta
Szilvike, mennek a drukkok, hogy összejöjjön a baba minél előbb
Encsike, ha Las Vegasba mentek, akkor esküvő is lesz netán?
Na most megyek körözöttet csinálni. A limonádé meg már a hűtőben. Borzalmas, ha kívánós az ember, nem?