Új privát üzeneted érkezett!

Na, hazahoztam Bendit, most itthon durmol. Ő még igényli az alvást délután. Ha nem alszik, sokszor előfordul, hogy nyűgös, kezelhetetlen. De ha alszik, akkor minden okés. Beugrottunk a fodrásznénihez is, levágattam a haját (megint 5 csíkot kért).

Jól felhúztam magam, mert mint megtudtam, a Reader's Digest és hasonlóknak a KEK KH simán kiadja (sőt, eladja, 560 Ft-ért) az adataimat. És még nekem kell leveleznem, vagy futkosnom, ha köszönöm, nem akarok semmi levélszemetet kapni. Miért, hol nyilatkoztam, hogy akarok? Ja, az senkit nem érdekel... :evil: :evil: :evil: Írok is nekik, hogy engem aztán ne adjanak el. Ez a sok sz@r meg megy a kukába (jobb esetben legalább a szelektívbe), annak a kezelését megint én fizetem. :evil: Utálom ezeket a megkereséseket, akár levél, akár mail, akár telefonos.

Mi lesz, fogadjunk a születendő babák súlyára? :) Akkor én 3,9-4,1 kg-t tippelek. :)

Érdekes, Bendit nem tippelték meg sosem, csak mondták, hogy pici, vagy nem egy hatalmas baba. Végül is, egyenletesen fejlődő törpi volt, így csak a születése után dilizett a gyerekorvos (a kórházban, a sajátunk nem dilizett, ő a legtündéribb doktor néni).

Képzeljétek, a kivizsgáláshoz és kezelésekhez csinálnak nekünk Hepatits, Chlamydia, HIV, meg ilyesmi szűrést. Ha valamit utálok, az a vérvvétel, de azt hiszem, most majd hozzászokhatok.

Lépek, Apa megjött és kapok, ha netezni lát :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga
Laptető!!! :lol:

Akkor csatlakozom hozzád, én is mérges vagyok. 10 amperosak a biztosítékok a villanyóránkban (lehet hülyeséget írok), de az a lényeg, hogy folyton lecsapja az automatát. Felhívtam az elműt, hogy mi van ilyenkor, kellene fázis bővítés, és közölték velem, hogy amit mi szeretnénk, hogy legalább 20 amperosak legyenek az 108 000 ft- ba kerül!!! :shock: :shock: :shock:
És ha valakinek nincs rá pénze? Akkor még mikrót se tud használni, vagy egy erősebb gépet. Nagyon kiakadtam rajta. :evil:

Kép
Kép
susytunder

Köszönöm a kedves válaszokat!Igazán aranyosak vagytok:)
Röviden magamról?
Hát,Kecskemét mellett lakunk.Igen fiatalon lettem anyuka de nem bánom!
Jelenleg Gyesen vagyok a Domival és szeretnénk már neki egy tesót ne unatkozzon amikor épp teszek-veszek.
Röviden ennyi.
És ti honnan írtok?
Első babát vagy tesót szeretnétek ti is?
nette89

Ilyen vonalzókat hogy tudok én is kitenni?
nette89

ki kér sütit csokimázzal leöntve? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

kicsit összegyűltek a dolgok így nem tudtam jönni, látom jó sokat írtatok :) .

Ildi,
nagyon örülök, h jól fogadta a főnököd a hírt, gondolom megkönnyebbültél!

Encsike,
drukkolok, hogy minden jól alakuljon közted és a párod között. Na és, hogy mihamarabb egy babát nevelgethess a pocakodban!

Kinga,
köszi a tippet, akkor asszem marad a természet, azaz figyelem magam és majd csak összejön. Milyen az a korhely-halászlé?
Nagy gratula a barátnőd kisfiához!

Ronci,
kipihented már magad? Ezek szerint már nem dolgozol? Sokat voltál rosszul az elején?

Sziszkó,
még mindig fáj a hátad/derekad? Nem lehet, hogy a frontok teszik ezt veled? Köszönöm a bókot a kislányunk nevében! :D

Nitacska,
te nem félsz, hogy egyszer ellepnek az éhes topicozók? :D Ez a süti terror-támadás a diéta ellen....
Az adatokból ítélve, jó nagy baba lakik a pocaban :)

mmanya:
jobban vagy már? Mit lehet tenni, egy ilyen mandulával?

Surmi,
őszinte részvétem a Keresztmamád miatt! :(

Hékás,
örülök, hogy tetszik a nick-em. Bár ebben a szökés nem volt benne, pusztán szójáték :wink: Privit küldök majd az adataimmal, jó?

gani,
a kislányunkat Ilang-nak hívják, ami az ilang-ilang nevű növényből jön, biztosan találkoztál már vele kozmetikumokban. Nem mellesleg a Pán Péterben is így hívják az egyik tündért, meg már több meséből hallottam ezt mint név. Miért kérded?
Még sok boldog házassági évfordulót kívánok nektek! Bogi meggyógyult? Elmúlt a rekedtsége?

Rólunk:
szombaton volt a kislányunk szülinapi bulija, 12 gyerekkel. Ha még emlékeztek a jóidő műszaki okok miatt elmaradt....én estére úgy kinyúltam mint egy béka. Mindegy a gyerekek jó érezték magukat, a kislányunk boldog volt és ez a lényeg. :) Egy biztos, h ajövőre addigra lesz már baba, ekkora banzáj nem lesz, az tuti!

szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, nem tudok veletek lépést tartani :)

Üdv az újaknak!

Nette
írok privit, én is Bács megyei vagyok :wink:
Vendég

Sucer!
Csak ismerkedésből kérdeztem a lányodat :wink: Igazán érdekes, extrém neve van. Lehetett adni 6 éve, vagy Ti kérvényeztétek?
Köszönöm kérdésed! Bogi jól van, még egy picit rekedt a hangja. De ez már szerintem attól van, hogy baromira tettszik az új hangja és folyton nyikorog :lol:

Mi ma és holnap kettesben vagyunk apával, Bogi elment a szüleimhez 2 napra. Majd péntek du. megyünk érte. Utónyaralás :lol:

Kinga!
Nem szereti apa, ha netezel?
Bendi 5 csíkjáról eszembe jutott Boginak egy eszmefuttatása.
Lóért könyörög már vagy 2 éve. Egyszer boltból hazafelé ezeket mondta:
Anya! Nekem majd ha vesztek lovacskát, fekete legyen. Felveszem majd a fekete csillogós együttesemet, abban fogok lovagolni és énekelem majd , hogy fekete rúzs, fekete rúzs, égjen a szádon, hogy csók tüze fájjon :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Anyukád, hogy van? Nyaralás milyen volt?

Anita
Kép

Kép
gani

én is bács megyei vagyok :lol: kecskmeét mellett.ti hol laktok bács megyén belül?

KépKép
bettike83

Gani
Az én keresztlányom egyszer azt álmodta, hogy volt egy lova. Utána anyukámat 2 napig fűzte, hogy vegyen neki egy lovat, mert a kertben igazán elférne és jó helyen lenne. :)
Aranyos lehetett Bogi! Jó utónyaralást nektek! :lol:

Kép
Kép
susytunder

sucer nem félek én...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Betti!
Én Helvécián:)
Látom Te Kerekegyházán.Nincs is olyan messze!
nette89

Sziasztok!

Már túl vagyok a vérvételen. :( Annyira utálom, pedig tényleg ügyes volt aki levette. Nem ihattam kávét, így már most nyomott a hangulatom. Nekem a reggel kávéval kezdődik, vagy sehogy. Elvileg holnapra meg is van az eredmény. Jövő héten megyünk megbeszélni a dolgokat, aztán Apát nézik, aztán én megyek a második körre, vv-re.

Tényleg, laptető :lol: :lol: :lol: Most már muszáj!!!!

Susy, jól elfortyogtunk itt tegnap látom :) Éppen most írtam meg a KEK-nek, hogy az én adataimat nem adhatja ki. Meg megírtam a páromnak is, csak alá kell írnia. :twisted:

Anett, milyen fiatalon lettél anyuka?
Mi tesót szeretnénk Bendinek.
Vonalzót csinálj valamelyik vonalzós oldalon (nagyonbaba, anyuci) és másold be a profilodban az aláírásodhoz a kódot, amit kapsz. Utána már automatikusan mindig hozzáteszi.

Sucer, van benne tejföl, citrom, babérlevél. Nyami.
És akkor szombaton bent volt a házban a sok gyerek? Nem csodálom, hogy kinyúltál.

Kitty, de jó, hogy jöttél! Anyukád hogy van?

Anita, nem szereti. Amikor ő itthon van, akkor foglalkozzam vele :roll: Szerinte sokat netezek. Mondjuk, most megmutattam neki a Google Earth-t, azt nagyon bírja. :wink:
Bogi nagyon kééész! Hatalmas lehet, amiket mond. :) :lol:
Bendi most újabb kiskutyát könyörgött ki: Apukáméknál születtek kis magyar agarak, abból akar elhozni egyet. Már ki is választotta. :roll: De páromnak is megtetszettek, így szerintem bővül a család heteken belül (még csak 7 hetesek).

Megyek, átutalom az átutalandókat, megjött a fizum. :) és :( , így egyben.

K.

Kép

Kép
kinga82

nette
az tényleg nincs messze :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Gani, Kinga
köszönöm az érdeklődést! Anyu viszonylag jól van, már többet van fenn, meg főzni is ő szokott, de azért még kíméljük :)
Hétfőn be kellett mennie a dokihoz, mert a vágás felett egy nagy pukli lett - állítólag izomsérv. Nem a saját dokija volt, de rendesen megvizsgálta uh-val is, sebet is átkötözte. A seb még egy 10 cm-es darabon nem gyógyult be, meg vérzik a belső varratok miatt. A sarkain a felfekvések fájnak neki nagyon - és nehezen is gyógyul (még kapja a héten a véralvadás gátlót).
Jövő héten lesz vérvétel, és megy kontrollra.

Nyaralás csak 3 nap volt, de tartalmasan telt: fürödtünk a Balcsin, hajókáztunk, ettünk-ittunk, jókat beszélgettünk :)

Gani
használjátok ki az édes-kettest apával! :D

Kinga
sajnálom az orvosjárást, meg az ezzel járó kellemetlenségeket, de hát valamit valamiért ;) Drukkolok, hogy jó eredményeid legyenek!
Vendég

Sziasztok,

gani,
igen mi kérvényeztük. Mint virágnév azonnal engedélyezte az MTA. Ez nekünk régebbről jött, ha egyszer kislányunk lesz így fogják hívni. Így is lett :D . Azóta már nem Ő az egyetlen Ilang tudtommal. Rekedtség, nyikorgás, ez jó:o)
Ilang is imádja a lovakat, de nálunk ez már nagyon komoly formában megy lassan 3 éve. Szerencsére már nem csak a my little pónik érdeklik, hanem az igazi lovak és azok gondozása is. Többször voltunk lovagolni is, nagyon odavan érte, az az álma, hogy díjlovagló lesz, - remélem így kell írni -. :oops: Jó kettecskézést :wink:

Nitácska,
akkor jó :) tegnap akkor olvastam a soraidat, mikor indultam a munkahelyemről a városba, így rögtön vettem magamnak egy csokit, annyira felizgatott a sütid 8)

Betti, Nette, Kitty
de jó, hogy többé-kevésbé ott vagytok egy rakáson :) Nekem valahogy sohasem sikerült hozzám közeli topicozókat megismerni. Aki volt, az már sajnos elköltözött :(

Lányok, ki mikor tesztel?

na megyek dolgozni!
Mindenkinek szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kinga,
jó, hogy túl vagy a vérvételen. Mit is néznek most nálad? Ne haragudj, de még nem vagyok teljesen képben. A cél lebegjen a szemed előtt, úgy könnyebb mindent elviselni. Ez a halászlé nagyon érdekes lehet, akkor ez nagyon messze van a hagyományos paprikás verziótól. Sokkal inkább hasonlít a Skandináviában készített hallevesre. Kiskutya tök jó :) , nekünk is van kettő, de ők már felnőtt kutyusok.
Buli: szerencsére nem voltak bent a lakásban, mert van egy aránylag nagy fedett teraszunk, így oda tereltem be őket. Be kell valljam, hogy a gyerekekkel semmi gond nem volt, inkább a meg nem hívott szülők csapták ki nálam a biztosítékot, akik jöttek leültek, felzabálták ami eléjük került, majd még ruhát kértek, kv-ét, és mindenféle egyéb supportot. :evil: :evil: :evil: :evil: Ami azért volt gáz, mert én a gyerekekkel voltam hivatott foglalkozni, nem a szülőket hívatlanul istápolni. Ezek után a buli vége 7 óra volt, amit a többség be is tartott. Az említett szülőket és gyerekeiket viszont nem tudtam elküldeni, egyszerűen nem értettek a szóból. Fél 10-kor mentek el.:evil: Szóval az egészben ez volt a legnagyobb gáz. Hiába mondtam, hogy köszi, hogy eljöttetek, de a bulinak vége, nem és nem... ebből is tanultam.

Kitty,
Anyukádnak mielőbbi felépülést kívánok, kímélje magát, pihenjen. Mivel operálták? 3 napos nyaralás szuper lehetett, mi is a Balcsin voltunk 5 napot és hozzátok hasonlóan nagyon aktívan telt. Szerencsénk is volt, mert szuper idő volt végig. :evil:

na megyek mert így nem halad a meló.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
köszi!
Vesedaganattal műtötték két hónapja, két hétig élet-halál között lebegett, de szerencsére velünk maradt :) Ha érdekel részletesebben, priviben leírom.

Nagyon szép neve van a lányodnak! Kistesóhoz drukk! Neki is megvan már előre a neve?
Vendég

az én vvétel eredményeim tökéletesek lettek

Lh tesztem már 60% pozi volt tegnap, igy hétvégén lesz pé, ismét hamarabb a 11-13 napon:(

ma megyek egy másik helyre sima ciklus követős uh, 6000ft, budán
igy megtudom kb mekkora a tüszőm, mikorra várható a pé és időzithetünk:)

amugy ismét eszem a tüsző növelő túró+tojáss.esténként, borocska 2dl/este és veszek még köptetőt a nyák oldására is, pár napig azt is iszom

olyan jó lenne, ha most egy sima tiszta hónapban sikerülne:)
Vendég

Kitty,
köszönöm szépen, nekünk is tetszik :) . A tervezett kistesónak még nincs neve :) , de majd agyalunk.
Anyukád: nem semmi akkor amin keresztül ment/mentetek! Nagyon szorítok neki, hogy felépüljön és újra teljes értékű életet élhessen! Sajnos 2 éve egy nagyon fontos embert vesztettünk el rákban, azóta nagyon-nagyon érzékeny vagyok erre a témára. :(

Szilvike,
ha hiszed, ha nem, most akartam megkérdezni, hogy milyenek lettek az értékeid. Erre tessék, írod a jó hírt! Nagyon örülök! :) Tiszta hónap, hajrá!!!! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvike
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Meg is jegyzem amiket írtál, jobban hangzanak mint a gyógyszer :)
Ismerősöm még vmi gyógyteát is ivott, nekik a 2. hónapban jött össze.

Sucer
amióta kiderült anyu betegsége, én is érzékeny vagyok a témára :(
De most már minden rendben!
Vendég

Szeretném kérni a tanácsotokat!:
Július 27 volt meg utoljára .tegnap vettem egy tesztet negatív lett.de még mindig semmi jele menstruációnak.
Most akkor vegyek még egy tesztet vagy ennyit késhet ?
De akkor miért lett negatív a teszt?
nette89

Kinga hajrá!!!!!!!!! :lol: :lol:
Sucer akkor nem volt nasi hiányod!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty,
Anyukád felépüléséhez továbbra is drukkolunk :wink:
Két dolog jutott eszembe, Mamámat Anyum is elég sokáig ápolta, sajnos elég sok felfekvése volt neki is.
Decubitus matrac (receptre orvos írhatja fel, 1900 Ft volt így idén júliusban, direkt felfekvéses betegeknek való.)
Ill. Bioptron lámpa, ez nagyon drága, de ha ismerősök, család körében valakinek akad, kölcsönkérni is lehet talán (nálunk is így volt egy kedves ismerőstől) és tényleg csodákat tett a felfekvéses résznek.
szurkolunk Nektek nagyon!

Mi ma voltunk Afp-n. elfáradtam, kiveszekedtem magam és felhúztam az agyam a magyar egészségügyön :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
köszi a tanácsokat! Azok mindig jól jönnek!
Matracot megkérdem, a lámpát ismerjük, konkrétan a felfekvésre még nem volt használva, de a vágásra igen (a házidoki asszisztensének van). Majd mondom anyunak! Köszi!
A magyar eü-ről inkább no comment....
Vendég

Nette
Az első teszt ha negatív, attól a második még lehet pozitiv. ha nagyon korai a terhesség, még nincs úgy megemelkedve a hcg szint a szervezetedbe, lehet, ha most csinálsz már pozitiv lesz. Drukkolok!!!

Ildi
Ne idegeskedj! (bár megértelek)

Kép
Kép
susytunder

ÁÁÁ engem csak az idegesített fel, hogy fél órát könyörögtem azért, hogy az Afp leletemet ne az állandó, hanem az ideglenes lakcímem szerinti védőnőhöz küldjék. De ezt nem voltak hajlandók felírni, végül az egyik laboros csaj nagy kegyesen megengedte, hogy akkor én írjam rá. És ezzel csak az a gáz, ha első babás vagyok és fogalmam sincs, hogy ezt a védőnőnek is elküldik nem is jövök rá, hogy hova tüntették majd el a leletem :evil: Még jó, hogy a dokim is kap belőle, ott legalább meglesz az eredmény :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!

Én hétfőn megyek Afp-re.Vagyis akkor viszem be a vért a védőnőnek. Meg gondolom akkor lesz egy terhes tanácsadás is, amit beírhat a kiskönyvembe..meg remélem meghallgatjuk pocibaba szivecskéjét is..a 12hetes UH óta nem tudok róla semmit.. :(
Én nem bánom, hogy nem kell minden vérvétellel valahova berohangálnom... Én tényleg azt hittem, hogy ezt mindenhol úgy csinálják, mint itt nálunk, azaz, hogy oda adják a cuccot, Te meg ott veteted le ahol akarod..így tök kényelmes.. Sanyi leveszi én meg beviszem..és nem kell várakoznom, meg ezek szerint idegeskednem sem, mert a védőnő küldi tovább ahova kell és ő is kapja az eredményt vissza...
sucer!
Én már 1.5hónapja nem dolgozom konkrét formában...nálunk max a 12.hétig lehet dolgozni.. Hogy sokat voltam-e rosszúl, ez relatív.. szerintem sokat, de a többiekhez képest nem igazán. Összesen kétszer hánytam, egyszer reggel, meg egy este, hányingerem az volt, főleg, ha nem ettem eleget, meg néha leszaladt a vérnyomásom és akkor szédültem.. Szóval amúgy nem volt vészes, én az enni nem akarást és a muszály evéseket utáltam a legjobban. Semmi nem kellett, de ha nem ettem, akkor meg rosszúl voltam..utáltam. :lol: Azt hiszem mindennemű rosszúlléetemet leírtam..
Drukk a babásodásokhoz és a tesztekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Képzeljétek ma egész nap bébiszitterkedek. Sajna azért, mert húgom tegnap kórházba került. Fájlalta már pár napja a hasát és még mindig eléggé vérzett. Tegnap a kórházban kiderült nem ürült ki a méhe teljesen. Éjjel még tágították és leszívtak egy lavor vért belőle. Ma reggel úgy volt, ha minden okés, hazajöhet. De sajna nem volt az, így egészségügyi küretet csináltak szegénykémen. Ha holnap minden rendben lesz hazajöhet.
Most anyukám éjszakázik a picivel. Napközben én segítettem, nem mentem dolgozni.
Nagyon remélem, hogy húgi most már jól lesz, mert az a rengeteg hercehurca nagyon megviseli őt is és Majácskát is.

Este megyek dokihoz, viszem az összes leletemet.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Látom megint szaporodunk :) Gyertek csak bátran :)

Na én megint jól eltűntem :oops: :oops: De valamiért olyan hulla fáradt vagyok :( Ma reggel olyan jól elaludtam, hogy fél 6 helyett fél 7kor ébredtem fel :lol: a telefont nem tudom, hogyan nyomtam le, de semmire sem emlékszem :)

Remélem mostmár érkeznek az újabb pozitív tesztek! :)

Majd holnap visszaolvasok, de eddig nem volt gépem a munkahelyen, itthon meg szakdogát írtam....

Nálunk úgy látom halasztódik a baba projekt, de azért nem hagylak itt benneteket, ha nem bánjátok?! :wink: A halasztás oka pedig, hogy megyünk Amerikába :lol: :lol: Igaz, hogy már csak jövőre, de ez egy óriási vágyam és ezt még kettesben szeretném végigjárni párommal... Most a terv kb 2-3 hét között van, és repkedés - bérautó párosítással bejárni, amit csak lehet... A tuti célpontok: New York, Miami - Key West, Las Vegas- Arizona, Grand Canyon stb.... Talán casinózunk is :D Ha nyerek akkor küldöm nektek a repjegyeket és jöhettek ki :D Pasistól (nehogy Sziszkó párja úgy érezze, hogy a pasik maradnak :lol: :lol: :lol: )

A fejleményekről, ha gondoljátok írok majd....

Pociképek mikor jönnek? Vagy csak úgy képek?! :)

Kép
encsike87

Szisza!
Sajnálom, hogy így megjárta a hugod. Majácska azért jól elvan az anyukájától távol? Mit kap enni? Tudott a hugod tejcsit lefejni? Vagy hirtelen kellett mennie?

Encsi!
Ez szuperül hangzik! Igen hirtelen jött az Amerikás út. Vagy titokban már szervezgettétek? Építkezésbe mikor fogtok bele?

Anita
Kép

Kép
gani

Képzeljétek lányok, hosszú idő után, ma először Kristóf bele pisilt a bilibe! Eddig csak ücsörgött rajta, kis széknek használta, de ma megleste apát, és ő is állva belepisilt. Úgy örülök neki!

Encsike
Kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok, utána pedig jöhet a baba! De azért itt maradsz velünk? :)

Szisza
Óóó, szegény tesód! Nagyon gyors gyógyulást kívánok neki!

Kép
Kép
susytunder

Gani,
Építkezés így szintén tolódik... De nem vagyok szomorú miatta, mert tényleg ez az egyik álmom....
Nem szervezgettük eddig,volt már szó róla, de csak annyira, hogy jó lenne elmenni, az elhatározás most jött hozzá... Most meg jön a megvalósítás :D

Szisza,
Sajnálom a tesódat! Gyakoroltál akkor :wink: Holnap már biztosan hazajöhet a tesód!

Kép
encsike87

Majácska anyatejet hamizik most is, mert hugi rendszeresen lefeji és valaki mindig elhozza tőle. Meg a fagyasztóban is van már vésztartalék. A kisasszony annyira jó étvágyú, hogy már simán bevág étkezésenként 80 grammot. :lol:
Hát életemben először pelenkáztam, maszíroztam, fogtam egy ilyen apró kismanót. Meg kipróbáltam a hugiék babakocsiját. Szuper egy járgány. :lol:

Voltam én is dokinál. Mindent rendben talált. Hallottam a szívecskéjét a bébingernek. :lol: Holnap megnézi az állatok miatt a doki külön a toxoplazma eredményemet. Fel kell keresnem a védőnőt és be kell jelentkeznem 12 hetes uh-ra.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Ildi, Ronci
drukk a jó AFP-hez! Majdnem egyidősek vagytok, csak pár nap a különbség :)

Szisza
jobbulást a tesódnak! Szegény :( Azért ezt előbb is észre kellett volna venniük...

Encsi
ez nagyon jól hangzik :D Egy ilyen körutazás biztos szupi lehet ;)

Susy
nagyon ügyes Kristóf!
Vendég

szilvike

nagyon drukkolok neked h most összejöjjön végre+++++++ :)

én elvagyok,még nem jött meg...már 3 napja nem is mértem a hőmet,elegem lett abból hogy fals eredményeket ad..egyik nap 36,másnap 36.7,aztán mgint 36,ez baromság igy:Smajd talán a következő ciklusban,hátha normálisabb lessz.27.napnál tartok.

azon gondolkoztam hogy sütni kéne valami tortát holnapra,meglepem magam tortával szülinapom alkalmából.
ti szoktatok sütni totát saját szülinapra?

régen legalább anyu meglepett,de mióta külön vagyok nem igen volt rá lehetőség,ja de egyszer 2 évvel ezelőtt :) mostmár magamnak kell erről is gondoskodni :roll: :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Szisza, mennyire szép baba Majácska!!! Én a kismama-jógát nem próbáltam, valahogy nem vonz a jóga. Én kismama-tornára járok inkább :wink: Tesód hogy van? Meddig kell bent lennie?

Susy, meggyógyultál már? Hogy van a füled? Ma az enyém is vacakolt, de szerintem csak hideg volt a szél, ami fújt reggel a séta alatt. Gratulálok Kristóf bilis mutatványához. Sikerült azóta megismételnie?

Bettike, boldog évfordulót Nektek!

Ronci, hol van már az a pocakfotó??? Sőt, Ildi, már Tőled is várunk ám!

Ildi, örülök, hogy a főnököd jól fogadta a hírt. Meddig tervezed a melót?

Kinga, aranyos lehet a pici. Jó súlyban van :lol: Párod mit szólt az új frizurádhoz?

Bettike, én csípőügyileg rendesen el vagyok látva, a szülésem könnyű volt. Januárban meg elmondom, hogy a második könnyű volt-e :lol: De szerintem ennyire nincs összefüggés... Én másnak sem szoktam tortát sütni, nemhogy magamnak... Sütöttél végül? És ha holnap nem jönnék, boldog szülinapot Neked!

Nette, szia, üdv köztünk! Bele akarsz kerülni a táblázatunkba? Mert akkor megvárom a Te adataidat is (kor, lakhely, hol szeretnél szülni, milyen nemű babát szeretnél, van-e tesó) Tuti receptet nem tudok mondani, nálunk a 3 a nyerő szám. Mindkét gyerek harmadik próbálkozásra jött össze :) Csináltál azóta tesztet? Már lehet, hogy pozitív lenne...

Gani, imádom Bogi beszólásait. Vezetsz róla naplót?

Sucer, nekem sincs szerencsém, a környékbeli fórumozókat illetően. Ha anyuéknál laknánk, más lenne a helyzet. Ugye, Susy? :wink: :lol: Dühítő lehet egy ilyen gyerek-zsúr, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta

Szilvike, mennek a drukkok, hogy összejöjjön a baba minél előbb

Encsike, ha Las Vegasba mentek, akkor esküvő is lesz netán? :wink: :lol:

Na most megyek körözöttet csinálni. A limonádé meg már a hűtőben. Borzalmas, ha kívánós az ember, nem? :twisted: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!

Hékás!!! Én még mindig nem mondanám magam kivánósnak.. gyümölcs, tonna számra: rettentően enném mindig, de mást így nem tudok..
Ma beszéltem barinőmmel, mert vett a vaterán valami tuti rizsfőzőt/csak rizsfőző, micsoda furaság/ és mondta, hogy állítólaag irtó jó tejberizst lehet benne csinálni. Én meg mondtam, hogy mióta nem dolgozom nem ettem egy jó tejberizst, mert az egyik soföröm csinálja a legjobb tejberizst , szerintem... ugyhogy gyorsan fel is hívtam ezt a sofört, hogy hétfőn dolgozik-e, merthogy megyek át ladányba és csinálhatna nekem tejberizst... természetesen pont dolgozik és kapok majd tejberizst a mentőállomáson..mondtam Sanyinak, hogy remélem megfogom enni, merthogy nem nagyon szoktam édességet enni, kivánni meg pláne nem, de ha nem eszem meg, mindenki ki fog akadni, hogy 4napja megrendeltem, erre meg nem eszem meg...de biztos megeszem majd tutti fahéjasan meg minden... :lol: :lol: /remélem/ :lol: /ja és nem azért hívtam fel, mert megkivántam, hanem mert eszembe jutott, hogy régen ettem, és lehet, hogy ízlene..és la. ennék egy kis édességet..vagy ez ugyanaz??? :lol: /
Én ma ebédre rizst ettem, húsos palacsinával, kovi ubival meg tartárral.. na valaki erre nem kívánós???? :lol:
Kitty!!! Köszi a drukkot!!! Igen majdnem egyszerre fogunk szülni, ha minden jól megy!!! Mármint Ildivel! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja, és bár késik 1napot a vonalzóm, de pont ma vagyunk 16hetesek!!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

sziasztok!!!!!!
ma hajnalba begörcsölt a bal vesém......be kellett menni a korházba.......azt tudtam hogy vese homokom van.......de ma az urológián csináltak uh-t és már sajna vese kövem van......gyógyszert nem kaphattam Barni miatt.....

voltam ctg-n is......3-5 percenként vannak fájásaim......már elég rendesen érzem őket........szóval bármikor mehetek szűlni.......Szülésznőm szerint max 1-2 hetem van vissza......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci, gratulálok a 16 héthez! Hogy rohan az idő, nem??? Még pár hét, és kiderül, hogy kisfiú vagy kislány :wink: A nagyonbaba vonalzója késik egy napot mindig, én azért cseréltem le...

Nitácska, sajnálom ezt a vese-dolgot. És már annyira a végén tartasz, hogy már tényleg bármikor jöhet, már nem is koraszülés. Szedsz homeós bogyókat, vagy nem hiszel bennük? Most megijedtél a közelgő NAGY NAPtól, vagy inkább várakozás töltött el?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és még egy kérdés. Most semmit nem tudnak csinálni a vese-bajoddal? Csillapítani sem tudják a fájdalmat? És ha megszülsz, utána mi lesz? Műteni kell?

Brigi

Kép

Kép
hékás

37.héttől szedek majd homeos bogyókat........api ma váltotta ki őket!
a nagy találkozást nagyon várom....van bennem izgalom de félelem is!!!
gyógyszert nem adtak mert árthat Barninak......ki próbáljuk ahomeot erre is.......ha addig nem lesz panasz akkor Barnival együtt születik meg a kő!
szülés után a méhszáj sebemet műtik!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi
Jó is lenne, ha itt laknál. Ezek a Maglódi anyukák, úgy mennek el mellettem mint ha fertőző beteg lennék és ez rám lenne írva. :roll:

A fülem már a régi, hála az égnek helyre jött.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nitácska, hogy vagy? Szerencse, hogy nem kell műteni, de a fájdalomért nem irigyellek.

Susy, néha bennünk is felmerül, mert elég olcsón lehet házat venni Maglódon, és vannak tényleg jók is. De aztán mindig visszakozunk, hogy azért nem annyira kényelmes onnan dolgozni járni, meg szórakozni járni. Meg anyu is túl közel lenne :lol: :lol: Szerintem én győzök, és a XVI. kerületbe fogunk innen költözni. Sanyi maradna Zuglóban, csak egy nagyobb lakásba költözne, én meg mennék kertesbe, de valahol Pesten, jó tömegközlekedés mellett. Kíváncsi vagyok, ki lesz az erősebb :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello!

Nita!
Hogy vagytok? Akkor most otthon vagy vagy a kórházban?

Brigi!
Nem vezetek naplót. A babanaplónk már régen betelt, azóta nem jegyzek semmit. De lehet, hogy még nem lenne későn elkezdeni. Most még emlékszem egy csomó mindenre.

Susy!
Miért mennek úgy el melletted? Annyira zárkózottak? Megvannak a klikkek és se ki, se be?

Szisza!
Hogy van a hugod?

Ronci!
Akkor már várod a hétfőt
:?: :!:
Rizsfőzőről még nem hallottam. Mindjárt megnézem.

Mi ma grillezünk. (Pácolt tarjaszeleteket, csirkecombot, krumplit. Friss salátát csinálok még hozzá) Vagyis apa, mert a husisütés az Ő feladata. Én takarítok, Bogi a saját szobájában csinál rendet addig.

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok........itthon vagyok.......
ma meg alig birok felállni mert keményedek viszont pakolhatnékom van..........tisztára bediliztem........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Most bele olvastam a 2009 októberiek topikjába, mert úgy eltünt Sziszkó, hogy nem tudtam mire vélni.. 6oldalt kellett vissza olvasnom, és annyit tudtam meg róla, hogy kórházban van, korai jóslófájások+bekeményedett a pocakja és infuziót kap..Tényleg nem beszéltük meg, hogy kinek ír ha valami történik vele! :cry:
Szisz! vigyázz magadra és mondd meg a kissrácnak, hogy még kapaszkodjon egy kicsit!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Nitácska, tudod azt szokták mondani, hogy a család bővülése előtt a kismamának állandó pakolgathatnékja van :wink:

Gani, nem volt hideg grillezni? Itt olyan hűvös volt egész nap :cry:

Ez komoly, Sziszkó kórházban van??? Remélem, még pár hétig bent tudja tartani Martint. Mindenesetre sok pihenés, kevés stressz, oké??? Nitácska, tudsz valamit Sziszkóról, hogy hogy van?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó ég!!! Senkinek nincs meg a száma, hogy megtudjunk róla valamit? Mi történhetett? :(

Gani
Nem tudom miért ilyenek. nem csak velem ilyenek, mert pl. tanácsadáson senki nem szól a másikhoz. Lövésem sincs, érdekes, nem?

Lányok én pár napja nagyon furán érzem magam. Ez nagyon korai lenne terhességi tünetnek mégis nagyon olyan. Volt ilyen valakinek? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?