Jázmin, ez nem olyan munka sajnos,ami végezhető így.Tényleg nem panaszként, de főleg mióta azemberek szegényebbek, mindent visszahoztak válogatás nélkül, már semmit sem dobnak ki.mindegy, hogy darabokra törték és amúgy is rég lejárt a garancia, visszahozzák és, ha széttártam a karom, hogy nem tudok segíteni, naponta(de inkább óránként) volt üvöltés, k***vázás, fenyegetés...főleg a tudod kik részéről..meg a ngyon egyszerű emberek, akik szerint sem blokk, sem gar jegy nem kell, keressem vissza a gépből, Ő sküszik ,hogy itt vette...Megmondom őszintén, ohgy minden héten volt olyan ügy, ohgy miután végeztünk le kellett ülnöm, mert tetőtől talpig remegtem és a testi bántalmazással való fenyegetés is mindennapos, hogy megvár este, kibelez, stb...szóval ez még néha a férfi kollegámnak is ok, én már nagyon nehezen bírtam, most meg, ahogy írom, elkezdtem remegni.Violával kb eddig dolgoztam,most meg már 3 hete itthon vagyok.A többiek ált max 12-14.hétig bírták az osztályokon.Bár meg kell mondjam az egész áruházban az elmúlt 4 évben 3 spontán terhesség volt, 9 lombik...
Jó lenne dolgozni, jó lenne kétszer ennyi pénzt hazahozni, de nem is tudnék, mégha nem ilyen stressze, akkor sem 11 órán át állni.
Szívből remélem ,hogy nem oda kell majd visszamennem dolgozni ,hogy találok végre egy olyan munkahelyet, ahol szeretek majd dolgozni, ahol örömömet lelem a munkámban.