Új privát üzeneted érkezett!

Kimentem a temetőbe, azt hittem rosszul látok :shock: Éppen egy éve szóltam a sírköesnek ,hogy a vadonatúj mécsestartó fedele letört és bár megáll a saját súlya miatt(gránit), azért megragaszthatná , hogy funkcionáljon...egészen idáig semmi, erre most meg látom ki van támasztva, de már megszáradt a ragasztó..Alig hiszem el.

annyira fúj a szél, most először nem tudtam neki ott gyújtani gyetyát a halálának hófordulóján.ezért most itthon..
kettőt gyújtottam,jó,Franka?.. :cry:

Jázi, agyonverhetnéd az én démonjaimat is...most valahogy rohadtul erősködnek... :(

KépKépKép
tünci28

tünci
Priv ment!

Kép
zsula

Jázmin, jaaaj, kérem azt a kutymutyot!!!HÁt mit csinál éppen, kúszik-mászik???????? :lol:
tünci28

Tünci
Priv! :)

Kép
zsula

[quote="aarnika"] írta:aarnikas jónéhányan meg a különféle vallások dogmáinak (vagy éppen a családjuk) nyomása alatt döntenek...

És - illusztrációként a hozzászólásomhoz - rögtön itt termett egy példa az egyház "beleavatkozására": ha oldalra pillantasz a "Cikkajánló"-nál - "Büntetnék a mesterséges megtermékenyítést?". (ezt linkeltem be lent, ha közben továbbhaladna ott a lista) És nem csak "lelkifurdalást kelt" mindenféle magánéleti dolgok ügyében a hívőkben, de szabályozni szeretné még a "hitetlenek" vagy a "nem benne hívők" gondolkodását is.
Mondom, minden csak nézőpont kérdése.

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=090903
aarnika

Tünci:így fekszik általában.Hason, mint egy kisbéka. :wink:
Na már meg miért vannak démonjaid? :shock:

(hivatali ügyben voltam most oda, egy kb 7-8 hónapos büdös cigány nő szívta a 100-as cigijét, néztem rá szomorúan, majd elküldött az anyámba és megkérdezte hogy mi a faszt bámulom...no azt hiszem, ilyenkor puszta kézzel tudnék ölni.Az igazságtalan rohadt életbe...)

Kép
jázmin20

Jázmin, dehogy tudnád megölni, dehogy..arra gondolj ilyenkor ,hogy az egész nyomorúságos, értéktelen élete a büntetés a tetteiért!

Démonok:lehjárt az uh utáni nyugalom ideje..ha nem foglalom le magam vmivel, akkor rögtön szívdobogás, pánik..
Ez a teszvesz bejött! :wink:

KépKépKép
tünci28

Felébredt az uram ,de tiszta kóma.. :D

Főztem neki olyan jóóó sós borsófőzeléket, hogy nem fog megdicsérni. :oops: én úgy éreztem jó ,de most,áá,most nem jó...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
ÉN is megvagyok. Elég jó itt, sőt nagyon, nem tudok most többet irni, megyünk vacsizni.
Puszi mindenkinek.

Betti
Kép
betti0412

Jaj, pedig tök jó témák mennek, de most tényleg nem tudok elmélyülni, na de majd kaptok még belőlem.

Mondjátok már, hogy hiányozok. Picit.

Betti
Kép
betti0412

Betti,ah, egész nap azon agyaltam ,hogy már masszírgáltatod magad vmi jóképű fiúval! :lol: Milyen szolgáltatások vannak ,amit ki is tudsz most használni?
Ma még csak pihi volt, vagy járkáltatok vmerre?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.03 23:05-kor.

KépKépKép
tünci28

Elmentem az angyalokszüleire gyertyát gyújtani Violának ,de megint nem jó az oldal..de annyira szar hangulatban vagyok,elkapott a zokogás..már egy hónapja is megvan ,hogy ennyire sírtam...úgy hiányzik ,nem fog elmúlni, azt hittem majd most, de nem ..mindennél jobban szeretem Őket,de mégsem tudok vigyázni rájuk...mit érezhet Ő odabent, hogy még mindig, még mindig Viola hiányzik ,még mindig Őt siratom..meg fogja érezni, tudni fogja..és Violát nem tudtam megvédeni..hogy tehettem ,hogy tehetem ezt Velük...
Azt mondták, jobb lesz.azt mondták.
Mért fáj hát még mindig így, mért nem gyógyul...

KépKépKép
tünci28

Tünci
Nekem a bátyám ment el.. anya halva szülte őt. Mind a mai napig szereti és fáj neki. És ez így van jól. Sosem fogod elfelejteni, mindig a részed lesz!

Kép
zsula

Tünci:én megértelek és tudom és és és...DE!Ott van veled egy pici baba, hát könyörgöm, próbálj már örülni neki és engedd be a szívedbe őt is.Könnyítsd meg a saját sorsod ezzel.

Kép
jázmin20

Jó reggelt!

Zsula, köszi, olvastam a privátot is,már jobban vagyok..azt hisze m kellett ez, jól kisírtam magam, ki kellett engedni ,mert mostanában erőszakkal bennt tartottam..
Hajnalaban feküdtem le, volt időm gondolkodni ,egyedül voltam.Végül elég jó éjszakám volt, elkerültek a rémálomk, nagy pocakkal láttam magam..talán sikerül, talán eljutok oda.

És Bobokával is álmodtam, hogy az ájjel megszületett a babája.Benéztem a másikba, de nem. :D

KépKépKép
tünci28

Jázi, csinálom, csinálom!
Ne hidd ,hogy nem örülök neki, csak, ne mtudom megmagyarázni..valahogy azt reméltem ,hogy majd ettől is kevésbé fog Viola hiányozni, vagy kevésbé fájni, nem tudom, hogy pontosabb..de nem pótolja.Amit oly sokszor beszéltük, tényleg nem pótolja.Másik.Nem Ő.Ő elment, sose kapom vissza.Ez se jó szó, de Viola a valóságosabb, mintha még mindig Ő lenne a jelen..de lehet ,hogy ez is része a dolognak, csak ezt már nem volt,aki elmondja..nem írta le senki, úgy, mint más dolgokat ,ahogy megbeszéltünk más dolgokat.
Megoldom majd, rendezem magamban,egyszerűen tegnap rosszul voltam.

KépKépKép
tünci28

Értelek, illetve nem, mert nem vagyok terhes.Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha már pl engem sarkalsz a pozitiv szemléletre és ne adjam fel és úgyis sikerül...stb, akkor magadnak is hasonlóképpen kell gondolkozni, mert így hiteltelen a dolog.És sosem fogja pótolni Violát, ezt is fogadd el.Akárhány gyereked lesz, Viola az első lányod marad mindig!De neki már nem tudsz "segíteni" és a szívedben lévő szeretet a meglévő, élő, még bent lévő babának kell add, hisz ő nem tehet semmiről.Lehet zavaros, de tudom, hogy érted mire gondolok.

Kép
jázmin20

áá, ne mondd már ,hogy hiteltelen ,amit mondok..Nyilván nem érzem azt, amit tegnap, a nap 24 órájában ,de ez is van.Attól még igenis tudlak bíztatni és igenis elhiszem ,amit írok.Pont az érzelmek, meg a hangulat nem egy egyenes, ami A-ból B-be vezet.

Látod ezt írtam korábban, hogy bizonyos esetekben a topikon ezután is jó lenne a támogatás, mert lesz ilyen.Reggel próbáltam beszélni a párommal, de nem érti ,nem is értheti, kár volt szóba hozni.Mert szerinte ,csak pozitívan, stb..ugyanaz a szöveg, amit NEM szeretünk hallgatni.

És most itt topikban sem nagyon találja a helyét a dolog.
Őszintén!Most arra gondolsz(és nem csak Te ez olyan biztos, mint hogy a világon vagyok):mit nyávog, örüljön a babának, minek csinál felesleges gondot, ha nincs semmi baj,neki jobb, stb...

És ez olyan szar.Nem azért mert a személyemet bántja, egyáltalán nem azért, mert lehet ,hogy éreztem ilyet vagy hasonlót hónapokkal korábban én is másokkal, idegenekkel kapcsolatban és ezt nem felejtettem el.
Csak így van, magyarázat nélkül.

Mert, ugye így van?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Fél kilencig aludtam ma....tök jó, hogy végre az ország azon részén vagyok, ahol hideg van. Szuper idő biciklizni, sétálni.
Uszoda nincs, vagyis nekem nincs, bár van egy úszómedence, nekem meg csorog a nyálam, úgy imádok úszni, de inkább nem. sose kaptam el semmit, de most tuti az lenne...
Masszirozás....majd holnapra vagyok bejelnetve, drága mint az arany, de egyszer belefér...

Betti
Kép
betti0412

Nem.Én azt gondolom, kívülállóként, hogy ha esélyt kaptál Viola testvérére, akkor a szívedbe be kell őt is engedni, nem szabad Viola emélkével őt kiszorítani.Engedj helyet neki Viola MELLETT.
És egy cseppet sem gondolom, hogy neked könnyű és ne nyavajogj, stb, nem.Lehet és kell is néha.Csak jelenleg ÉN úgy vettem ki a szavaidból, hogy ismét Viola fájdalma van felül és az öröm lentre szorult.És ezt nem engedhetetd mag magadnak.Magad és a pici miatt.

Kép
jázmin20

Jázmin igazad van..már éjjel bocsánatot is kértem Tőlük.

Jól van, köszönöm, tényleg jobban is vagyok.Köszönöm!!!!++++

Szia Betti!
Masszirga...utállak!!! :wink: :lol:

KépKépKép
tünci28

Nem akarok én itt kurva okosnak tűnni, nem is akarlak kioktatni vagy megmondani a tutit, csak véleményt írok, ami nem rossz szánékú.És nem is kell, hogy igazam legyen.Csak megmondom amit gondolok.Annyira már ismerhetsz, ha bajom van, azt leírom, nem fogok kertelni meg nyalni a formás kis seggedet, közben meg a hátad mögött dumálni.No mára befejeztem a monológomat. :wink:

Franka lány, merre vagy, mit csinálsz, hogy vagy?

Kép
jázmin20

ááá, nem formás... :lol: :lol: :lol: de azért akkor is köszi!tudom én,na! :wink:

Zaha se ír...hiányzik nagyon..meg Lyly is,meg Leda is, meg még jópáran..
Kisanya csak bejelentkezett, amikor megjöttek, de azóta nem írt, remélem Ők is jól vannak.

Este néztem egy kutyás műsort és mindjárt Rátok gondoltam..meg a saját kutyánkra, hogy lekük van..nincs a világon okosabb szemű állat, ahogy nézni tudnak, cefet...És mind egyéniség.Tegnap kutyánk:
Rosszalkodik, nem bír magával, ugrál a hátára a páromnak, majd feldönti, párom megfordul,mérgesen föléhajol, kutya azonnal lehasal a földre, fejét egészen lenyomja, félig oldalra fordul és NEM néz a páromra....simán behodol.
Ugyanez velem.rászólok, ugrál tovább, nyalogat,erősebben rászólok, max leül és bambán bámul, néha félrefordítja a fejét, farka majd elrepül úgy csóválja és esküszöm:Vigyorog!!!!
tünci28

Nekem is hiányzik Zaha, Lyly...írhatnátok lányok, ez a topik már csak pár emberről szól...

Kutyák:értelmesebbek, mint némelyik ember.Na majd dobok új képet a gyerekről.Az ugrálásról annyira nehéz leszoktatni őket.Én már most kezdem, mert ha megnő 60 kilósra, akkor nemhogy fellök(ne), de meg is taposna.Bár szerencsére olyan nagy a segge, hogy nem bír ő ugrabugrálni.(csak reggel, mikor viszem a reggelit)Valószínű a póráz két végén-t nézted fél 8-tól, mi is szoktuk.Bár most a Vágó műsorát nézzük meg a celebeset, bár csak a Ganxsta érdekel, a többi egy giga nulla és még idegesítő is.

Bakker, szólt egy csaj, akinek 800 forintot utaltam pár napja egy vadiúj ingért, hogy 500-al többet küldtem... :shock:
1 forintért adja, csak a postkölrséget kell fizetnem.Na ezt már én sem értem, mivel rálicitáltam 500-al a kikiáltási 1 forintra.

Kép
jázmin20

És Szinti miért nem jön?

Kép
jázmin20

Nem tudom, de valamelyik nap benéztem a másikba és azon az oldalon nem láttam semmit tőle, lehet megint nem jó a gépe..

Szinti írjál!!!!
tünci28

kinéztem egy pólot ,két napja agyalok, egy ezres lenne, plussz pk.
Még egy nap van vissza.Azt lehet látni ,ha vki licitált rá?És ha az idő leteltével senki sem licitál ,akkor újrakezdi??

KépKépKép
tünci28

Lányok, olvaslak Titeket, csak nem megy most az írás.
Telnek a napok, sehogysem, egyik a másik után, bal-jobb.
Majd megrázom magam és jövök, de most nem tudok.

Tünci, csak annyit, hogy értem, mire gondolsz. A meglévő, élő gyermek sem tudja feledtetni, és hiába ad annyi örömet, nem tudja elnyomni a fájdalmat, még enyhíteni sem, ő egy teljesen másik, totálisan különböző forrása az érzéseknek, és nem tudom megvigasztalni magam azzal, hogy itt van nekem ő. Ennek csak úgy szimplán, magáért örülök.
És rohadtul szégyellem, de erőltetnem kell a pozitív gondolatokat, hogy igen, van egy gyönyörű, egészséges gyerekem. Mert még akkora a fájdalom.

Többiek, mindenkit puszilok, igyekszem majd vissza Hozzátok.
Nyaralóknak szép időt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lehet, de akkor nem fixáras.Akkor alul lehet látni, hogy hányan és ki licitáltak.Ha ki van írva hogy licit nélküli ár, akkor érdemes lecsapni rá, ha akarod és nem sokallod, nehogy már lecsapjon előtted.A licit meg érdekes,most írt a lány, akinek 500-at utaltam 1 helyett.
Szóval ha 1 ft-ról indul, akkor te beírhatod, hogy pl neked az max 1500-at ér.Ezt a gép megjegyzi, de alul csak az fog szerepelni, hogy a te ajánlatod 2 ft.És bár 1500-at adnál érte, de ha senki sem licitál föléd (1500), akkor 2 ft-ért a tied!
Én így jártam, 500-at beírtam de senki más nem írt be többet így enyém, de nem kell 500-at adnom érte.Persze én jófej vagyok, mkondta, hogy ne utalja vissza, majd legközelebb, ha vásárolok tőle, levonjuk.

Én most egy láncra licitálok medállal.(ezüst)
Már vagy 6-an nyomtak rá, alul látszik és ki is van írva hogy licitek száma 6.Nekem 1200 ér meg.Beírtam.De alul csak azt írta ki, hogy 526-on áll a licit.Mivel eddig ez a legnagyobb ár rajtam kívül.Ha jól sejtem.És ez azért is jó, mert így nem kell ott ülni a licit lejártakor a gépnél, mert amit te beírsz maximumként, azt megjegyzi és tárolja.

Kép
jázmin20

Te most meddig vagy táppénzen?

Kép
jázmin20

Szia Zaha!!!

köszönöm ,hogy írtál, szeretek tudni Rólad, Rólatok!!!
Úgy sajnálom, hogy nem vagy jól!!!!
Vigyázz nagyon magadra és köszönm, amit Vincussal kapcsolatban írtál!!!!!
Gyere, ha tudsz majd, nagyon várunk!!!!

KépKépKép
tünci28

Jázmin és akkor, ha lejár a licit és a láncra vki beírja, hogy 600, a Tied meg 1500, akkor automatikusan annyiba fog kerülni ,ha nem nézed meg és nem írod be, hogy pl 750???
Elnézést, hogy értetlenkedek.

MÁr ,hogy én meddig vagyok táppénzen?
tünci28

Megmutatod a láncot?
tünci28

Igen, én így értelmezem.
Igen, te táppénz.

Lánc:
(Aukció azonosítója: 721535930)

üsd be, így meglátod.Én engem is alul a licitálók élén.

Kép
jázmin20

Zahának:
Kép

Kép
jázmin20

Látlak, megvagy.Szép, csúszkás medál, a kígyóláncok nagyon elgánsak.Nekem sajnos a 42 rövid egy kicsit és ritka a 45-ös.

Tp:hát remélem ,hogy márciusig.

Gyönyörű tulipánok.

KépKépKép
tünci28

Nem dolgozol mostmár végig? :shock:
Hűűű, ...én nem tudom elképzelni, hogy otthon legyek.De persze nem vagyunk egyformák.

muti a pólót, mi tetszik

Kép
jázmin20

Jázmin, ez nem olyan munka sajnos,ami végezhető így.Tényleg nem panaszként, de főleg mióta azemberek szegényebbek, mindent visszahoztak válogatás nélkül, már semmit sem dobnak ki.mindegy, hogy darabokra törték és amúgy is rég lejárt a garancia, visszahozzák és, ha széttártam a karom, hogy nem tudok segíteni, naponta(de inkább óránként) volt üvöltés, k***vázás, fenyegetés...főleg a tudod kik részéről..meg a ngyon egyszerű emberek, akik szerint sem blokk, sem gar jegy nem kell, keressem vissza a gépből, Ő sküszik ,hogy itt vette...Megmondom őszintén, ohgy minden héten volt olyan ügy, ohgy miután végeztünk le kellett ülnöm, mert tetőtől talpig remegtem és a testi bántalmazással való fenyegetés is mindennapos, hogy megvár este, kibelez, stb...szóval ez még néha a férfi kollegámnak is ok, én már nagyon nehezen bírtam, most meg, ahogy írom, elkezdtem remegni.Violával kb eddig dolgoztam,most meg már 3 hete itthon vagyok.A többiek ált max 12-14.hétig bírták az osztályokon.Bár meg kell mondjam az egész áruházban az elmúlt 4 évben 3 spontán terhesség volt, 9 lombik... :roll:
Jó lenne dolgozni, jó lenne kétszer ennyi pénzt hazahozni, de nem is tudnék, mégha nem ilyen stressze, akkor sem 11 órán át állni.

Szívből remélem ,hogy nem oda kell majd visszamennem dolgozni ,hogy találok végre egy olyan munkahelyet, ahol szeretek majd dolgozni, ahol örömömet lelem a munkámban.

KépKépKép
tünci28

Olyan munkahely, ahol keresel is normálisan (mihez képest ugye) és szereted is...na olyan nincs! :wink:
Én 8.hónapot és a 9.-et terveztem othonra... :cry:

Kép
jázmin20

Basztikuli, látszik, hogy még rágondolni se szeretek, mert a szokásosnál is háromszor több betűcserém, kihagyásom volt...

Anyám, láttam egy teny.gyöngy nyakláncot 790-ért..elment az eladó esze, legalább 10* többet ér, ha igazi.(de ahhoz mindig adnak tanusítványt) :shock:
Mik vannak??? nézelődöm és ma még nem csináltam semmit, zavarjál már el a gép elől..
Még jó, hogy ma sokkal később feküdt le a párom, így később is kel.

KépKépKép
tünci28

Eriggggy má' innét té, oszt csinájáááá is valamit! :D
A tesz vesz rabul ejt, de majd egy idő után normalizálódik az állapotod.Na akkor maradok egyedül.Vagy végre én is nekiállok a munkának. :wink:

Kép
jázmin20

Na, elhúztam, ha már így zavarsz... :lol:

Jó lenne, ha Te is csinálnál már vmit!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
tünci28

Megyek én is, pussz.

Kép
jázmin20

Folyik a tökömön a víz, 32,5 fok van itt.Megbolondulok. :evil:

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Ma megkaptam a tüszőrepesztő injekciót kb. 36 óra múlva lesz pé. és volt a dokim ma behívták ügyelni azt modta, hogy ha ez a hónapban sem jön össze akkor kövi ciklusban inszemet csinál!

Tünci fel a fejel örülj ennek a babának tudom, hogy soha sem fog múlni Viola hiánya de ezt a picurt is szeretned kell!

Beteg baba kérdés Én is hirtelen felindulásból azt mondtam az orvosnak, hogy megtartom és megszülöm de elmagyarázta, hogy meglehet, hogy ki sem tudnám hordani vagy szülés után rögtön vagy pár napon belül meghalna de a legrosszab esetben egy egész életen át nézhetném ahogy szenved a gépekhez kötve! :cry: :cry: Rájöttem, hogy jobb mindenkinek ha elengedem és az Angyalok között boldog lesz és fentről vigyázz ránk! :cry:

Puszi!
grácus

Jázmin, hol van már annyi fok??? :shock: Már melegítőben vagyok a házban...

Grácus, mondtam én ,hogy nem tart ez hétfőig!!!Nagyon szorítok!!!

Jaj, Grácus ezt megértem, Ti Babátok nagyon beteg volt, szegényke...csak szenvedett volna, el kellett engedned...

KépKépKép
tünci28

tesz vesz kérdés.ha megcsináltam a regisztrációt és elfogadta a licitemet, akkor a továbbiakban ,ha én nyerem ,csak le kell leveleznem vele?Vagy hogy szokott lenni?
az nem baj ,hogy még nem aktív a teszvesz fiókom?Az csak eladáshoz kell?

KépKépKép
tünci28

Bekukkantottam, mert még itt sem bírom ám nélkületek.
Csak nem tudok az aktuális témához szólni, majd ha hazaértünk normálisan visszaolvasok.
Ma voltunk ott, ahol a házasságunk köttetett, volt ám nagy boldogság megint!

Betti
Kép
betti0412

Annyi agyam van mint egy marék szárított molylepkének...
Bepakoltam a nyugdíjas gyógyszertáram és a hormonból elhoztam egy megkezdett levéllel. Tegnap vettem észre, hogy holnapig elég csak.
A régi dokim mondta, hogy a 12. heti után csökkentsem napi fél szemre két napig, utána hagyjam abba, az új doki meg azt mondta, hogy a 14. hétig szedjem rendesen.
Az élet kényszerűségből nyílván az előbbit hozza, mert ma ráálltam a fél szemre, hogy kitartson.....annál jobb, mintha nem szedném mert elfogyna.
Szóval okos vagyok nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Betti, nem vagy okos... :D De már abbahagyhatod.

Arrafelé szép idő van, mert itt esi kaz eső és naaagyon hideg van.

Miket csináltatok? Remélem ejtőzöl is sokat!!

Üdv az uradnak is!!!!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?