Szijasztok!
Dorináknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!
Lini! Üdv itthon!
Majd mesélj!
Szilvike! nagyon irigy vagyok a torna miatt, alig várom, hogy csatlakozhassak hozzád!!!!
No meg a szombati úszás!
Lili beszólása csúúúúúúúúúúúúúúcs!!!
No akkor egy gyors helyzetjelentés!
lelkem visszarázódott, valszeg az agyam nem képes feldolgozni ha túl sűrű a program és teljes kásosz keletkezik, amit pánikszerűen reagálok le, aminek hatására jön egy kiborulás!
Megoldás: NEM SZABAD TÚLVÁLLALNI MAGAM!
na szóval kezdenek letisztulni a dolgok a sulival kapcsoltosan, tegnapi szülőiéről 3/4 8-kor jöttem haza!
De legalább már tisztábban látok!
Engem a sok kérdőjel is nyomaszt!
Tanítónéni csupaszív, tünemény, mindent megbeszéltünk, németet heti 5 órában tanulják emelt szinten feles csoportokban (14 fős)
Ami plusz az a heti 2x hittan!
Bubu már mától napközis, 15:30-ra lehet érte menni!
Bálintka nagyon élvezi, ma azt kérte hadd menjen egyedül be!
Másik csimó:
Fruzsika: Kiderült az új óvónéni nem tudta, hogy Fruzsika új kislány, csak mikor mentem érte 11-kor!
De ma már nagyon kedvesen fogadta!
Ma is még csak 9-11-ig van, holnap talán már ott is ebédel!
Ottalvás: szóltam , hogy ottalvós lesz, mondták, hogy max 2 -3 hét múlva ha rendesen beszokott! Én szeptember végére, október elejére gondoltam, tehát ez is szuper így! Suli után lesz még 2 hét, de azt még ki akarom élvezni Fruzsikával!
Ma én voltam a mikulás(hátha jelent egy kis puncsot
) Vittem a tisztasági csomit Fruzsinak és vittem egy teli zsákot(mustár, ketchup, majonéz, lekvár, méz, nutella, szörpi) Ezekkel szokták feltúrbózni a reggeliket, ebédeket!
Papírokat kellett töltögetnem Fruzsinak, már bement Fruzsika a csoportba, és kintről hallottam hogy mesél az óvónéni, énekel, furulyázott, gyerekek meg a szőnyegen üldögéltek! Beszaladtam a papírokat lerakni, és láttam Fruzsika ragyogó kis arcát, mosolygott, láttam, hogy jólérzi magát!
Integetett és puszit küldött!
A lényeg? MEGNYUGODTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm Lányok, annyira jólesett a tegnapi vigasztalásotok! Most már lehiggadva, tiszta fejjel látom mennyire lökött voltam, de tényleg ez most így tört ki rajtam!Csajok délutánra úgy néztem ki mint egy teknősbéka, olyan bedagadt szemeim voltak a sok sírástól!
Suli: pénteken reggel vizsgázom elméletből! Ez csak modulzáró, de ha ez nincs meg nem mehetek tovább!
Rájöttem, hogy képtelenség bevágni ez a sok anyagot 3 nap alatt, így puskázni fogok ezerrel! De ennek tudatában teljesen megnyugodtam!
A mai zavart csak anyós okozta, megvett nekem 10 kiló paradicsomot, hogy befőzi, de majd forraljam fel este és tegyem üvegbe! Baccus de se üvegem, se kedvem, se IDŐM nincs erre!
Erre megsértődött és mondta ne is hagyjam ott Bogit(úgy volt 9-től 11-ig nála maradhat, hogy haladjak a dolgaimmal)! Kedves, nem?
Nem értette meg, hogy Andrisnak nincs +1 órája arra, hogy elemenjen üveget venni az ikeába(ezerrel siet haza, hogy tudjak tanulni gyerekmentesen a pinyóba), de ha nem este 22h-kor szólt volna, akkor még elaszaladtak volna a gyerekekkel!
Na mindegy ezen is túlvagyunk, összedobom a borsófőzit, hamar hazahozzuk Fruzsit és lerakom alukálni a lányokat és gyártom a puskát, vagy inkább gépfegyvert, vállról indítható rakétát......atombombát!