Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

SZIJJJJJAAAAAA LINIIIII! Már hiányoltunk! Hogy vagytok? Lilibaba gondolon jó nagyot nőtt azóta....

Mia, köszi Neked is. Szegény párod, akkor nem egyszerű Neki.... de ha szereti, az nagyon sokat számít!!!!!

Hajni, 10körül jó! Várunk! Vagy csöngess a Kozma gombon :wink: vagy csörgess meg telón, ha itt vagytok....

Brigi, karácsony? Hűűű, de izdi!!!!

Orsi, hogy vagyol?
Képzeld tegnap elmentem tornázni, (már rég nem voltam) na a felénél azt hittem kidöglöm.... :wink: :oops: :lol:

DORINÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Kép

Lányok Lili tegnapi beszólása :arrow: mentünk autóval vásárolni, de valaki tötymörgött elöttünk és a páromnak többször kellet fékezni és megállni, erre Lili megszólal hátulról: Mennnnyéééé.....mááááá! :lol: :lol: :lol: Olyan jót röhögtünk!!!! (de ezt sem tőlem tanulta.. :wink: )
sylph

Kép
Boldog Névnapot Dorina! :lol:

Szilvi: Még megetetem Lilit és megyünk. :)

Lini: Üdv újra itthon. Lili puszilja a druszáját. :) Gondolom a Te Lilit is nagyon sokat nőt. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szijasztok!

Dorináknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!

Kép

Lini! Üdv itthon! :D Majd mesélj! :wink:
Szilvike! nagyon irigy vagyok a torna miatt, alig várom, hogy csatlakozhassak hozzád!!!! :D No meg a szombati úszás!
Lili beszólása csúúúúúúúúúúúúúúcs!!! :lol:

No akkor egy gyors helyzetjelentés!

lelkem visszarázódott, valszeg az agyam nem képes feldolgozni ha túl sűrű a program és teljes kásosz keletkezik, amit pánikszerűen reagálok le, aminek hatására jön egy kiborulás!
Megoldás: NEM SZABAD TÚLVÁLLALNI MAGAM! :wink:
na szóval kezdenek letisztulni a dolgok a sulival kapcsoltosan, tegnapi szülőiéről 3/4 8-kor jöttem haza! :shock:
De legalább már tisztábban látok! :wink: Engem a sok kérdőjel is nyomaszt! :oops:
Tanítónéni csupaszív, tünemény, mindent megbeszéltünk, németet heti 5 órában tanulják emelt szinten feles csoportokban (14 fős)
Ami plusz az a heti 2x hittan!
Bubu már mától napközis, 15:30-ra lehet érte menni!
Bálintka nagyon élvezi, ma azt kérte hadd menjen egyedül be! :D

Másik csimó:

Fruzsika: Kiderült az új óvónéni nem tudta, hogy Fruzsika új kislány, csak mikor mentem érte 11-kor! :?
De ma már nagyon kedvesen fogadta! :wink: Ma is még csak 9-11-ig van, holnap talán már ott is ebédel!
Ottalvás: szóltam , hogy ottalvós lesz, mondták, hogy max 2 -3 hét múlva ha rendesen beszokott! Én szeptember végére, október elejére gondoltam, tehát ez is szuper így! Suli után lesz még 2 hét, de azt még ki akarom élvezni Fruzsikával!
Ma én voltam a mikulás(hátha jelent egy kis puncsot :oops: ) Vittem a tisztasági csomit Fruzsinak és vittem egy teli zsákot(mustár, ketchup, majonéz, lekvár, méz, nutella, szörpi) Ezekkel szokták feltúrbózni a reggeliket, ebédeket!
Papírokat kellett töltögetnem Fruzsinak, már bement Fruzsika a csoportba, és kintről hallottam hogy mesél az óvónéni, énekel, furulyázott, gyerekek meg a szőnyegen üldögéltek! Beszaladtam a papírokat lerakni, és láttam Fruzsika ragyogó kis arcát, mosolygott, láttam, hogy jólérzi magát! :D Integetett és puszit küldött! :D
A lényeg? MEGNYUGODTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nagyon köszönöm Lányok, annyira jólesett a tegnapi vigasztalásotok! Most már lehiggadva, tiszta fejjel látom mennyire lökött voltam, de tényleg ez most így tört ki rajtam!Csajok délutánra úgy néztem ki mint egy teknősbéka, olyan bedagadt szemeim voltak a sok sírástól! :oops: :lol:

Suli: pénteken reggel vizsgázom elméletből! Ez csak modulzáró, de ha ez nincs meg nem mehetek tovább!
Rájöttem, hogy képtelenség bevágni ez a sok anyagot 3 nap alatt, így puskázni fogok ezerrel! De ennek tudatában teljesen megnyugodtam! :lol: :lol: :lol:
A mai zavart csak anyós okozta, megvett nekem 10 kiló paradicsomot, hogy befőzi, de majd forraljam fel este és tegyem üvegbe! Baccus de se üvegem, se kedvem, se IDŐM nincs erre! :shock:
Erre megsértődött és mondta ne is hagyjam ott Bogit(úgy volt 9-től 11-ig nála maradhat, hogy haladjak a dolgaimmal)! Kedves, nem?
Nem értette meg, hogy Andrisnak nincs +1 órája arra, hogy elemenjen üveget venni az ikeába(ezerrel siet haza, hogy tudjak tanulni gyerekmentesen a pinyóba), de ha nem este 22h-kor szólt volna, akkor még elaszaladtak volna a gyerekekkel! :?

Na mindegy ezen is túlvagyunk, összedobom a borsófőzit, hamar hazahozzuk Fruzsit és lerakom alukálni a lányokat és gyártom a puskát, vagy inkább gépfegyvert, vállról indítható rakétát......atombombát! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsand!

Én nem tudom mitől lehet a horkolás! :cry: Szegény Dorina! :(
Mit mond az az orvos aki műtötte????????????
Vagy az nem akarja megcsinálni azt a vizsgálatot???? :shock:
De ennyi idő alatt nem nőhetett vissza????
Tényleg bosszantó, hogy nem mondanak semmit! :?
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Készülj, mert a suliról ki akarlak faggatni!!!!
Mi tutira megbeszéltük a pénteket :oops: :oops: , de nekem csak a délután jó és valszínű, hogy csak gyerekkel tudok menni így is jó vagyok??? Nemtudom, hogy ezeket mondtam-e
De jó ez az ovis ügy! Találkoztam ma Dorina ovinénéijével, nagyon el volt hasalva Dorinától, hogy milyen tünemény volt tegnap, mondtam neki, hogy ma reggel is nyöszörgött, na de csak jöjjön haza, majd jól elverem :o :D :D :D :D
Ha akarod hozzám bármikor beadhatod a gyerekeket, közel is vagyok.

KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI KÖSZÖNTŐKET!!!

Orvos, horkolás:
Arra jutottam, hogy várok jövőhét közepéig, mert ha ez csak egy enyhe nátha akor addig el kell múlnia, ha nem múlik irány egy fül orr gégész, találtam is már eggyet.
A doki aki Dorinát műtötte sajna elment!!!!

Rohanok egy sütit össze kell dobnom a névnaposomnak!!!

MINDEN DORINÁT ISTEN ÉLTESSEN!!!!!!!!
Vendég

Zsand!

Melyik suliról akarsz kifaggatni??? :D
Enyimé, vagy Bubué érdekel?

Nem beszéltük meg a pénteket konkrétan! Nem gond, hogy hozod Dórcit, örülök Neki!!!!!!
Annyi a kérdés, hogy nem késő Nektek a 18h után???
Mariannka lemondta a mai masszázst, mert Ő is elfelejtette a szülői értekezletet! :lol: Pénteken jön, 16-17h körül!Utána bármikor jöhettek, de mive nem műkörmözünk hamar végzek Veled!Max 3/4 óra!Addig megbeszéljük a dolgokat, megnézem lehet-e sablont rakni a körmödre, illetve milyen tip illik a körmödre stb....
Lábinkódat ismerem, TÖKÉLETES!!!! :D
Annyi, hogy már ne nagyon rövidítsd a körmeidet!

Fruzsikának nagyon tetszett ma az ovi! :D
Holnap már 8-ra viszem , délben hozom haza!
Pénteken Apja viszi, aznap Bubu sem megy napközibe! :wink:

Megebédeltünk, gyorsan lerakom lányokat aludni, úgy várom, hogy menjünk Bubukáért!!!!! :D
Vendég

sziasztok!

FELHABORITO!!!
Mar sokadszor nem kapok e-mail ertesitot ha uj bejegyzes van a topic-ban! Annyira gazos :(
Le a freemail-lel :mrgreen:

Dolli:
Nemtom, nem irt a TB vissza semmit. De nem is igazan erdekel amig nekem nem kell a masok altal igenybevett szolgaltatasokat kifizetnem. :D
Bar nekem is vol egy jo kis szamlam, ami tenylegesen hozzam tartozott... talan gondoltak, ez ugy is jo beteg, hozairunk meg par sorocskat :D:D:D

Orsi:
De jo hogy egyenesben vannak a dolgok!!!!! Fruzsi extra ugyes kislany!!!
Anyosod viszont gazos, mar bocsanat. :(
Azt figyeltem meg, ha az "oregek" kitalalnak valamit es az nem ugy van akkor besertodnek iszonyatosan. :( (ez persze nem altalanosithato, de meg sajat anyumon is eszrevettem neha-neha. Persze szoltam akkor neki, megbeszeltuk es rajott hogy nem ugy kellett volna.) De hat ez sem mukodik mindenkivel sajnos.
C@rd le, mast nem tudsz csinalni.

Sok sikert a puska (vagy inkabb nagyuzemi agyu?) keszitesehez ;)

sünciboglya

Szasztok!

Orsi, de jó olvasni, hogy mára minden okés!!!! Örülök, hogy megnyugodtál! Anyós, háááát... :evil:

Hajni, nagyon örülök, hogy itt voltatok!!!! Mikor elmentetek, Bubó mondta: Már alig vártam hogy jöjjenek! Mikor jönnek megint? :lol: Tetszett neki nagyon Lilibaba! :lol:

Lányok, annyira tündéri kislány Lili, teliszájjal vigyorgott, majd megzabáltam!!!! :lol:
sylph

Sziasztok!

Elfelejtettem, hogy két Dorinánk van. :oops:
Akkor még egyszer: Kép Boldog Névnapot Dorina!

Szilvi: köszönjük, hogy mehettünk. Tündériek a babóid és ezt nem csak udvariasságból mondom!!!! :lol:
Bálintra majd számítok, mint udvarló! :lol:
Lili már az első saroknál elaludt. :lol: Beugrottunk Anyósomkéhoz ( a László utcában laknak) megmutizni a szerzeményeket. :lol:
Elájultak a sapiktól. :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaj, Brigi! De lökött vagyok én is! :oops:

Dorcit is sok szeretettel köszöntjük névnapján! :D
Kép

Valamiért a Dorci maradt meg és abból a Dóri jött. :oops: Pedig komolyan, végigsoroltam a neveket magamban és volt hiányérzetem, hogy hiányzik még egy Dorina, de létszám szerint meg volt Dorcival.

Kép
Kép
tekiroll

Képzeljétek Lányok, letettem Lilit egy kicsit az ágyra és mire odanéztem hasra fordult!!!!! Egyedül!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze utál hason lenni így el is kezdett sírni.... :?
Ja és tegnap megtalálta a hüvelykujját. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni:):):):):)

sünciboglya

Ember tervez, Isten végez! :(

Hááát sajna nagyon úgy fest, hogy nem lesz a fiam napközis!
Mentem érte fél 4-re, már lent voltak az udvaron játszani! Látszott rajta, hogy nagyon jól érzi magát!Rohangált ezerrel, mászóka, csúszda stb..
Szóltam a fiamnak, hogy jöjjön, erre olyan církuszt rendezett, olyan hangon beszélt velem :shock: Tudom, hogy fáradt,de ez akkor se mentség! Nagyon pipa lettem a gyerekre! :evil:
Mondtam a napközis tanítónéninek, hogy fáradt, mert Ő még aludni szokott délután!
Rögtön rávágta, hogy nem ajánlja neki a napközit, vigyem haza, mert itt csak nyűglödés lesz belől! :?
Most erre mit mondjak????
Elvileg csak kedden van 6 órájuk, többi napon el lehetne hozni fél 1-kor.
lehet, hogy hülyeség, de ez nem egy jel, hogy haza kell hoznom, Bubut, Fruzsit is ebéd után?????
Ha már itthon vagyok úgyis, max lerakom gyorsan aludni a csajokat és leülök tanulni Bubuval!Nem mondom, hogy egyszerű, de járható út!
Vendég

Sziasztok!
Dorináknak nagyon boldog névnapot!

Zsand!
Arcüreg rtg-n volt már Dorina?Nézték nincs e arcüreg gyuszija esetleg?
Amúgy megfázás miatt sem a Fanni sem a Szabi sosem horkolt.Szerintem nem amiatt van a horkolás.Esetleg orrsövény ferdülés??

mimi12

Orsi: Bálint mit szeretne? Szeretne bent maradni napköziben? Ha igen pár nap és belerázódik, megszokja, hogy nem alszik. A napközis tanítónak meg az a dolga, hogy foglakozzon vele. Ezért fizetik de szerintem csak meg akar szabadulni legalább egy gyerektől.... :? Persze haza is viheted de Rád is rádférne egy kis pihi nem? :wink: Elég nagy fiú szerintem belerázódik. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok,

Dolli: ma nem voltál véletlenül az SZTK-nál? Padon ülve Gézuval? Szinte egészen biztos voltam benne, hogy ti vagytok, de nem mertem megállni, mert ha még se akkor az tök ciki. :oops: Mereven bámultam, hátha ő (vagyis szerintem te) rám ismer, de semmi. Lehet mégsem ti voltatok? :oops:

Szilvi: Lili akkorát nőt most, hogy 2 hét alatt kinőtte a 62s cuccait! És jön a foga!!!! Szegénykém 2 napja nyüszög, rág és nyálzik. Sajnos sokat hány is, :( az nem tudom mitől lehet. Próbálom figyelgetni, hogy mikor mitől lehet, remélem nem a gyomrával van valami.
Jaaaaj a könyvet mindig elfelejtem visszaadni. :oops: De közben meséltem a barátnőmnek, hogy szerintem tök jó és kérte h kérdezzem meg, h neki odaadhatom e. nagyon fog rá vigyázni.

Orsi: ha lesz időd mehetek megint pedire? :oops: Vagy csak simán vágjam le a zselés körmöm végét? Már kezd olyan hosszú lenni, hogy kilyukad a cipőm tőle. Peresze ha nincs időd nem gond, mert tudom h nagy a pörgés. Vizsgád volt már?

Hajni: hasra fordul Lilid???????????? :shock: Enyim nem. Kezét ujját rágja, meg fogdossa a játékait, most tanulja h tud már ügyesen markolni, dolgok után nyulni…. De nem fordul! Hasom ő is utál lenni, mondjuk a fejét szépen tartja és próbálja előre lökni magát, ami még nem megy neki és attól meg bepipul, :lol: olyan édes!
Te nem akarsz járni a ringó foglalkozásra? Én mennék és jó lenne nem egyedül menni.

Csajok, ha jól emlékszem azt mondtátok a központban lévő ringó izé nem olyan jó mint a parkvárosi. Adnátok róla részletesebb felvilágosítást?

DORCINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Nem semmi hogy miket tudnak mar ezek a lanyok, a Lilik :D:D:D
Ahogy latom naprol napra van mindig egy ujdonsag amire egy anyuka racsodalkozhat. Igazi ajandek :D
Irjatok le mindent reszletesen, annyira izgalmas olvasni!!! :D

Remelem nem doglok meg a rank leselkedo fronttol... holnap mar kezdodik, penteken meg allitolag valami ultrabrutal eros front lesz. Csak le ne essen a hasam tole! :mrgreen:

Joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!
Akkor Dorci ezért volt olyan kis dinka.11-kor már kész voltam tőle. :? Ráadásul telihold is van...

Lányok!Köszi a köszöntést Dorina nevében!

Dolli!Szólj be a dübörgősnek,hátha elköltözik.Nem vagyok nagyon izgatott.Az elején az voltam,de már nem is akarok oda menni..Annyiból várom csak,hogy nagyobb helyünk lesz.

Hajni!Milyen ügyes Lilid van!

Lini!Nézd meg a Dörmi Bocsodát,ott is vannak babás programok.

Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Hol vagytok kukorik?

Dolli!Nálunk meg oldalról jön a zaj...A szomszéd mikor elmegy otthonról,a kutya egész nap ugat.Délután már be van rekedve.

Tegnap Dorina megint összefosta magát.A zoknija,a játékok,még én is trutyis lettem.Remélem nem lesz beteg!

Nem is tudok mit írni,megyünk mindjárt boltba.

Írjatok!!!!!

Kép
tierno

Szasztok!

Hajni, köszi! :oops:
Örülök, hogy tetszenek a szerzemények! :lol: Gratula, a hasraforduláshoz!!!!! :lol: Ügyi kiscsaj!

Orsi, Ha Bubub szereti a napközit akkor járjon! Persze, hogy fáradt, hisz új neki a helyzet, bele kell rázódnia, szerintem várjatok egy-két hetet, és hidd el megszokja a nemalvást!

Lini, jön a foga???? Jajj, Ti szegények....
Persze, odaadhatod a könyvet! Majd visszakerül... most nincs rá szükségem... :wink:

Lányok, tegnap voltam a nőgyogyimnál... el volt ájulva a gyerekektől, hogy milyen nagyok már! :lol: Ja, és kérdezte nem akarunk-e mégegyet, mert olyan szépek, jól sikerült gyerekek! :lol: :oops:

Tegnap Bálint alkotott.... mentünk be Pestre, és kérdezte: "anya mi ez?" épp egy épület mellet álltunk a dugóban. Elolvastam neki, hogy ez a magyar homeopata orvorok egyesülete....
Erre a válasz/kérdés: " ott másznak a bogarak?" :lol: :lol: :lol: Ja, mondom a csodabogarak.... Lehet nem egyről beszéltünk? :?: :!: :roll: :lol: :lol:
sylph

Jó reggelt!

Brigi! Vagyok, olvasgatok, meg szenvedek este óta dübörög vagy dobol vagy mit csinál a fülem, baromi idegesítő. Már hétvégén volt ilyen, úgy volt, ha hétfőre nem múlik, akkor házidoki. Akkor elmúlt. Most néha mintha elmúlna, mintha kidugulna, akkor pár percig jó, aztán újra kezdi. :( Gondolkodom, hogy mi lehet ez, meg, hogy hogy tudok bejutni a házimhoz Pestre, mert párom ráadásul zár a héten, nem tudni, mikor végez. :evil:
Na én az állandó csaholástól is meghülyülnék! :roll:
Miért nem akarsz már költözni? Sok volt a hercehurca a ház körül?
Ha erős lett a szín, sztem a bútorokkal, kiegészítőkkel lehet tompítani rajta, bár nem vagyok egy lakberendező...

Lini! Dede, én ücsörögtem a padon, de valahogy nem is gondoltam, hogy összefuthatok valakivel, már nagyon délfelé járt akkor az idő. :o Ezért nem is néztem ilyen szemmel az előttünk elhaladókat, pedig sokan voltak gyerekesek is. De kár, legközelebb pisszegj rám! :lol:
Egy háromgyerekes anyukán akadt meg a szemem nagyon. Egy gyerkőc mellette sétált, egy a babakocsiban, egy pedig hordozóban a babakocsi tetején... Hát mit ne mondjak, le a kalapot sokgyermekes anyukák előtt! :D

Orsi! Ez a napközis is megéri a pénzét... semmi segítőkészség. :( Szerintem a megoldás kétféle lehet: vagy még párszor próbálkoztok, hátha belerázódik, vagy kicsit később próbáljátok újra, majd ha a vizsgáid lefutottak meg kéne próbálni Bubukát nem lefektetni, megnézni, otthon is ugyanilyen reakciót vált-e ki belőle a fáradtság.
Fruzsinak örülök, hogy a második nap már jól sikerült! :D De azt továbbra sem értem, hogy lehet, hogy az óvómő nem tájékozott a gyerekekről... Ha meg ő az új óvónő és van másik is mellette, akkor miért nem a másik kezdte az évet? :roll: No nem pipázok, örülök Fruzsinak! :D

Mia! Szegény párod! Hát ezt a munkát nem is lehet nagy szeretet nélkül csinálni, az ziher!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! És? Nem akartok még egyet? :wink:
Bálint! :lol:

Hajni! Gratula a hasra forduláshoz! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, áááá, nem, elég ez a két kis kópé! Bár néha elfog az érzés, hogy kéne mégegy, de nem. :wink: Aztán később, ki tudja mit hoz a jövő.... :wink: :D

Jajj, lányok, nem is meséltem, mekkora mákom volt tegnap....
Vágtam fel a tésztát a skacoknak, és szólt Lili, hogy nézzek meg valamit, félreraktam a kést, és odafordultam Lili felé, abban a pillanatban leesett a nagybökő a lábam mellé....
Képzelhetitek....
Belegondoltam, hogy ha ez most a lábfejembe állt volna.... :? kicsit fájdalmas lett volna.... :wink:
De megúsztam, szerencsére, huhhh...
sylph

Sziasztok!

Hát Lányok. Amióta Lili megtalálta az ujját tök jól elvan magának. Körbebástyázom a franciaágyon, teszek elé pár színes játékot és órákig elnézegeti. :lol:
Valami lehet a levegőben mert Lili is napi háromszor kakil ( enyhén hasmenéses) pedig eddig csak napi egy volt.
Lini azért ha sokat hány szerintem vidd dokihoz. Bár lehet csak az én parám ez a hasmenés, hányás dolog, de mindenhol azt olvastam, hogy ilyenkor szólni kell a dokinak. Ráadásul mi ezért kerültünk 4 hetesen a Lászlóba. :roll:
Szívesen megyek veletek bárhova, de mi az a ringó? :lol: És el tudsz vinni mert mi sajnos nem vagyunk mobilizálva... :roll: Szerintem a hasra fordulás véletlen volt, azóta nem is próbálkozik. Nagyon sokat fekszik az oldalán, gondolom átbillent. Lilidnek már jön a foga???? Na látod nekünk meg az nincs még. Bár mi is nyáladzunk mint állat de nem hiszem, hogy a foga miatt. Azt honnan lehet tudni? :oops:
Szilvi: én is kérdeztem tegnap, nem-e akartok még eggyet? :lol:
Óvatosan főzöcskézz!!!! :shock: Apa tegnap este ért haza de azért tartottunk neki Lilivel egy kics sapka bemutatót. Teljesen el volt ájulva. :lol: :lol: :lol:
Lányok olyan édes sapikat turiztam Szilvinél. :lol: :lol:
Ezer helyen kerestem ilyeneket és sehol nem volt.

Nem tudom mi volt tegnap. Lilit este 7-kor fürdetjük utána alvás általában a cicimen. Tegnapelőtt már a törülközésnél bealudt, tegnap meg éjjel fél 11-ig kukorékolt!!! :shock: A végére már olyan fáradt voltam, hogy úgy ahogy voltam ( sminkestől, ruhástól ) bealudtam. Apa kérdezte is reggel miért vagyok rövidgatyóban. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piriczkihajni 2009.09.03 10:47-kor.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi:
megtaláltam végre az igazi vonalzót! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kép Lili elfoglalja magát

Kép itt épp tévét néz :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Dolli:
A fulzugas sajnos normalis, a megnovekedett veraramlas miatt. Ez nekem is van/volt, de nem sokszor. idegesito, de elmulik es az orvos nem fog vele semmit csinalni.
Kicsit fura amikor az ember este fekszik a nagy csonben es egyszer csak a fule elkezd "ereszteni utemesen". :mrgreen:

Hajni: Csudaszep ez a kislany! :D

Szoritsatok, ma megyunk a szuleszetre a szulesznovel targyalni, utana pedig a szemeszetre, szakvelemeny remenyeben! Remelem kapunk valami biztatot!

Most jottek a szemetesek, itt pofogtetik a diesel-t a hazunk elott..... :shock: :shock: :shock: <--- igy nezek ki lassan tole.

puszka

sünciboglya

Csak egy gyors bekukk!

Mia, nem válaszoltam a levélre! :oops: :oops: :oops:
Jó ha holnap reggel megy Api ovi után?????
negyed 9, fél 9 körül.

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiii, eszméletlen széééép Lili! :shock: Annyira husa, vizsgák után egyszer átjöhetnétek(áthoználak meg vissza), annyira szeretnék babázni ezzek a kis cukorfalattal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan szép kis hurkái vannak! :D

Olyan mákom volt hogy egész 2 órát alukált Bogi délelőtt, így friss aggyal, nagy csendben tök jól haladva végigrágtam az összes tételt!Ez most nagyon jóóól jött ki!

Megyek skacokért, alvásidőben nyomtatgatom ki a puskákat, estére, éjszakára marad a környezetvédelem, tűzvédelem, stb.... :?
Redbull-t már megrendeltem Apitól, éjszaka nem lesz alvás! :cry:

Rongyolok, ha nem jönnék ma már, holnap reggel 9-kor gondoljatok rám, hogy ne húzzam ki a fertőtlenítőszereket!!!!! :lol:
Vendég

Orsi! Remélem, még olvasol! Aludni kötelező, minimum pár óra. Azalatt rendeződnek az agyban az infok. Ha nem alszol, zagyva lesz minden!!!

Kép
Kép
tekiroll

Brigi: jövő héten megsasoljuk a turit? Odáig még le tudok menni busszal, remélem. Bár még nem próbáltunk buszozni.

Valamit Apának is vennem kellene. Vasárnap lesz az első házassági évfordulónk. De hát itt kilométerekre nincs semmi. :evil: Le kéne menjek a központba de nem tudom még rávenni magam. Attól parázok mit csinálok ha Lili nekiáll ordítani?
Persze tudom, hogy gyerekből van de akkor is. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Mia!
egy sima aerobikkal megelégszem, köszi szépen!!!!
Mi volt a dokinál???

Hajni!
Tényleg naon szép Lilike!

Orsi!
A gyereksuliról szeretnék kérdezősködni.
Az úgy jó ha holnap 18 óra körül ott vagyunk?
Nagyon fogok Neked szorítani!!!

Lányok!
Olyan finom padlizsánkrémet csináltam, hogy még magam is meglepődtem!!!

Tudok még egy turit elég sok gyerekruha van! Sőt van lakástextil is! A parkvárosi CBA-val szemben van én ott még csak egyszer voltam, de gyerkőccel és épp nem jó passzban volt a drága így hát annyira nem sikerült szétnéznem :(

Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Hajni, örülök, hogy apának is tetszett a sapi!!! :lol:
SZUPI A VONALZÓD!!!!
Első házassági, de jó! Gratula!!!

Mia, na mi volt a dokiknál?

Orsi megy a DRUKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnyá' vacsizunk, sül a sütőben egy 37cm! átmérőjü pizzzzza! :lol: Nyami, már nagyon éhes vagyok.... aldiban vettük, egész jó dolgok vannak ott... :wink:
sylph

Jajj, lányok, tudjátok, hogy a gyes-t meg a családit(mindkét szülőnek) be kell vallani adóba?! :!: Nekem be kell mennem a mh-emre emiatt :?
Csak szólok, hátha valaki nem tudja.....
sylph

Húú,de ideges vagyok!Most már tele a fas......hócipőm! :evil:

Kép
tierno

Brigi! Mi a baj? Ház? :(

Szilvi! Nyami pizza! Hú, én most vágyom pizzára, meg kínai sült tésztára illatos omlós csirkével, meg rántott gombára, gombapörire és paprikás krumplira! Csupa egészséges étel! :lol:

Hajni! Én is paráztam, hogy mi lesz, ha Gézu elkezd visítani, de rájöttem, hogy ha az esetleges kínos szituk miatt nem dugom ki az orrom, akkor megveszek a négy fal között! :) Szóval kalandra fel, minél többet mentek, annál inkább megszokja, és tetszeni fog neki, hidd el! :)

Mia! Köszi, megnyugtattál, akkor nem parázom agyon magam. Ma nem volt folyamatos, mint hétvégén, de azért így is idegesítő volt. Most megint kezdi. Hihetetlen, hogy minden nyavalya előjön ennél a terhességnél. :)
Szülésznő? szemészet? Mi volt? Remélem, sikerül végre pontot tenni az i-re!

Jaj, tegnap voltunk Mariann fogadóján, tündéri volt, azt mondta, ne aggódjak a súlyom miatt, ez a hirtelen két kilo egy része víz, 10-12 kilot elfogadnak... Akkor még hízhatok! Jeeeeeeeee! :) Közben rájöttem, hogy azért is stresszelek ezen annyit, mert azért munkás volt ledolgozni a kilokat meg formálgatni a "pici" testem. De mostantól nem aggódom, csak odafigyelek. :)
Rosszullétek terén nem biztatott, mondta, hogy akkor lehet, hogy ez még elhúzódik egy darabig. :?

Ma végigböngésztem végre a lányneveket, holnap jönnek a fiúk! :)

Orsi! Hajrá vizsga, de picit aludj is a kedvemért! :D Tudom, mit beszélek! :wink:
Bogika de rendi lány volt. Tudta, hogy anyának most tanulni kell és ez fontos Neki! :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

hat lanyok, ebbol naturalis szules lesz....

Megjartuk a szemeszetet, a szuleszet ma. Tuleltem :D

A nyomi Atropin-tol csak most tudtam gep ele kerulni mert eddig kettoig sem lattam. (lassan meg ki ennek a pupillatagitonak a hatasa, az eles feny meg mindig zavar...)

A szemeszeten megdicsertek hogy milyen szep minden, a muteteknek nyoma sincs, (nincs semmi elvaltozas sem!) es hogy tiszta a szemfenek, stb.
Kitagitottak a pupillamat is ugy nezegette meg a doktorneni. Meg volt elegedve. Igy hat a szemeszeti szakvelemeny nem ellenzi a natur szulest.

Beszeltunk a szulesznovel, megnyugtatott hogy no para, felkeszitenek, ha meg nem megy akkor ugy is csaszar lesz, de o ugy latja hogy mivel "csak" felul vannak az osszenoveseim, a szulocsatornaban es a nemi szerveknel minden rendben, igy szepek a kilatasaim.
Elkezdenek felkesziteni valamilyen homeopatias tervezettel, meg gatvedelem is lesz, ami szem szajnak ingere.

Meg a vegen izgi lesz az egesz, nem is felelmetes! De teljesen megnyugtatott hogy ne fossak, jo kezekben leszek. :)
Hat jovanakkor! Legyen aminek lennie kell!

Orsi:

A vizsgahoz sok sikert, irj majd hogy sikerult (Biztosan jol, sot! Tokeletsen fog menni minden!!!) :D Szoritok am nagyon!

zsand:
Akkor rateszek ezt-azt egy DVD-re neked! :) Apa meg elviszi Orsiekhoz szombaton amikor megy nyaktekereszetre. :)

Megyek is dogleni mert a feher hattertol kieg a szemem.

:) Joejt!!! :D

Jon a lehules es a brutalis front. Kitartas mindenkinek!!!

sünciboglya

Dolli!Az is.Reggel jövök.

Kép
tierno

Jó reggelt!

Mia! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Körömrágás! :D Azért jó, ha így meg tudott nyugtatni a szülésznő! :D Nagyon drukkolok, hogy bárhogy is szülsz majd, minden rendben legyen Veled és a babával és gyorsan regenerálódj. Komolyan úgy izgulok, mint a saját szülésemnél! :oops: :lol:

Brigi! Gyere és mesélj! Tudod, mi meghallgatunk, sőt! Veled vagyunk! :wink:

Éjjel Gézu felsírt, alig tudtam megnyugtatni, szerintem rosszat álmodhatott. :( Mondjuk délutáni s ugyanígy ébredt szegény.

Orsi! HAJRÁ, HAJRÁ! :)

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: Szurkolunk ezerrel!!!!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Nekünk is volt egy időszak mikor Dorina sírva kelt, mindig alig tudtuk megvigasztalni, de aztán elmúlt, de elég rázós volt!!!

Brigi!
Mi történt?

Megyek fodrászhoz, de még ennél a fodrásznál nem voltam, remélem úgy csinálja, hogy nekem is fog tetszeni!!!

Sziasztok
Vendég

Köszi Dolli! :oops:
Az egyik,ami nagyon betett,a sógornőmék.Beállítottam teszveszen kedvencnek,hogy lássam,mire szórják a pénzt. :oops: A héten felfüggesztették,mert vásárolgat,de van,hogy nem fizet.Állandóan sír a szájuk,hogy nincs mit enni,mennek kunyerálni(nekünk 1 éve tartoznak),anyós fizeti a csekket,főz rájuk,a csaj meg szórja a pénzt.Vett már 3 babakocsit,50 csörgőt,stb,stb.És hazudozik,hogy a barátnőjének vette,de múltkor elszólta magát.Párom meg sajnálja őket!És én vagyok a szemét,hogy én nem sajnálom őket,látszik,hogy nincs tesóm.Volt olyan,hogy vettek föl Providentet és elmentek az orczyra vásárolni.Nem normálisak!Anyós meg azt szokta mondani sógornőnek,ha szó van valamiről,hogy mert mi megtehetjük.Marhára.Lehet,hogy párom többet keres,de nem a szomszédba jár dolgozni,mint a sógor...Mi nem kapunk annyi segítséget sem...Kinéztem egy gyerekülést 7 ezerér.Egyik oldalról azt hallom,nem kell,másik oldalról meg azt,hogy nézzek inkább 5 ezerér.Legszívesebben elmenekülnék Dorcival.
A másik a ház...Anyu tegnap azt mondta,nehogy azt gondoljuk,hogy mi sokáig ott fogunk lakni.Az egy öreg,vizes ház,ránk dől a fal is.(tény,hogy öreg ház,de anyu túlzásba viszi.Párom falig leverte a vakolatot és újravakolta.Nem látta,hogy dőlne a fal)Miért nem maradunk itt és építünk egy szobát Dorinának?(Az nem úgy megy és pont azért mennénk,hogy ne legyünk szem előtt)Miből fogjuk kifizetni nagynénémet?(Mindig ezzel jön)És ő miből fogja lecserélni a tetőt?És ha jön egy vevő?El lesz adva!Jaaa,hogy erre megy ki a játék?Párom újítsa fel,hogy könnyebben el lehessen passzolni???Mondtam neki,hogy adja ki albérletbe,ahol most lakunk.Az nem jó.Mondtam azt is,hogy arról volt szó,leveszi a hírdetést,ha beköltözünk.Leveszi,de nem állandóra.Nagynéném azt mondta,ha kifizetjük,rá íratják a nevünkre.Erről nem tud.Én már komolyan hülyét kapok!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ezért nem akarok én oda költözni!4Meg nem tetszik a szín se a gyerekszobába. :cry:

Kép
tierno

Orsi!Drukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

Dolli!Dorci is sírva kel,már régóta.Mióta tudja mondani,hogy anya,azóta csökkent,inkább kiabál nekem.De ez mitől lehet?
Fülzúgás nem lehet a vérnyomástól?Mozgolódik már a pici?

Mia!De jó,hogy megnyugodtál picit. :) Minden rendbe lesz!!

Hajni!Ok.Melyik nap?Azt hiszem csütörtökön vannak új cuccok.

Mennék csavarogni,de kicsit be van borulva... :roll: Tegnap Dm-be voltunk+boltba,délután meg Diósdon.

Kép
tierno

Jaj, Brigi! Ez olyan nehéz! :( Sajnos tudom, milyen, amikor minden oldalról beleszólnak a dolgokba. A sógornődék külön kategória, az a rossz, hogy ha senki más nem látja rajtad kívül, hogy mit csinálnak, és Te vagy a goni. Pedig nem is, csak a családtagokat sokszor nem képes az ember reálisan látni. Nekem ebből a szempontból szerencsém van a férjemmel, képes kívülről is látni a dolgokat. És én ugyanúgy látom a saját családomon belül a hibákat, mert ott is van azért.
A házat én is hagynám így már a csudába, párod kéne rávenni, hogy fejezzen be mindenféle munkát rajta végleg, mert ez így gáz. Vagy esetleg nagynéni üljön már le anyuddal beszélni, hogy akkor most ki és mit is akar. Ja, ha esetleg leveszik a hirdetést és írtok valami papírt róla, hogy az a ház a Tiétek lesz (biztos van erre valami lehetőség (ügyvédet kéne keresni), akkor elgondolkodni, hogy oda akartok-e költözni. De lehet, hogy már csak azért sem érdemes, mert utólag is kapnátok a hideg vizet, hogy azért nem tudtak több pénzt kiszedni belőle, mert Nektek tartották fönn, stb. Szóval ez nehéz nagyon. Mi ezért jöttünk el Újpestről többek között. :(
Tudom, hogy ezzel segíteni nem nagyon tudtam, csak leírtam, hogy én mit gondolok erről. Nehéz volt belevágni az új lakásba, sokat sakkoztunk, hogy összejöjjön minden hozzá, de meglett. Igaz, hogy van rajta rahedli hitel, de az idegeinken nem táncolnak nap mint nap, csak heti egyszer max. :) És ez nekem/nekünk nagyon megérte!

Na puszi és nagy ölelés Neked!

Robogunk kicsit boltba/dm-be, aztán még jövünk...

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Brigi, annyira de annyira megértelek. :roll: :roll:
A mi történetünk dettó: Kiköltöztünk ide Érdre a párom nagymamájának házába mert ő már nem akart egyedül élni és a lányához költözött. Felújítottuk a fürdőt ( még a vízvezetéket is, 600 000 Ft-ba volt ) és úgy volt kivásároljuk a Mami másik lányának részét, hogy miénk lehessen a ház. De kértünk egy kis haladékot mert hitelt kellett volna felvennünk. A lány közben vérszemet kapott és őrjöngött a részéért ami igazából nem is jár neki amíg él a Mami ugye :!: :evil: Addig cirkuszolt, hogy Mami bepipult, meghírdette a házat és eladta a fejünk felől. Csak az volt a szerencsénk, hogy ideköltözhettünk Apósomhoz. De így utólag már látom kár volt belevágni mert a családi béke azóta sem állt helyre.
Szóval abszolúte megértelek, sajnos nagyon nehéz jó döntést hozni. Annyira rossz volt nekünk is, hogy hónapokig úgy éltünk bármikor jöhet egy vevő a házra. :cry: Bár ebben a válságban talán nem is baj, hogy nem vettük fel akkor a hitelt.
Csak az a rengeteg elfecsérelt meló és a 600 000 Ft a bosszantó. :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Boltba kellene menni mert semmi nincs itthon. De most fog esni, vagy nem fog esni? :shock:

Orsi: nagyon megy a drukkkkk. Remélem segítünk. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia: szóval lehet bejön a természetes szülés? :) Attól féltél nem? De ha jól értem kezd a félelmed átváltani izgalommal teli kiváncsiságba. Mi megmondtuk igaz? :lol: Annyira szuper lesz amikor már úton vagytok a kórházba és tudod, hogy már csak pár óra és a kezedben tarthatod Patrikot. :lol:
Én nemrég éltem át de már visszasírom azt az érzést. Pedig a császár miatt akkor nem is tudtam igazán értékelni, lekötött kézzel meg sem tudtam érinteni. De az első pillantás felejthetettlen!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Na mara mar rendbejott a szemem, mindent latok rendesen. :)
Anyu itt van nalunk, foz mint az orult. Kerul a melyhutobe is majd egy rakas kaja! :D Lesz mit zabalnom!

Dolli:
:D:D:D jol esett amit irtal!! :D:D

tierno:
En mar vegkepp nem ertem anyudat! Mit is akar valojaban??? Azzal senki nem foglalkozik hogy parod egy vagyont es egy kupac idot feccol bele a felujitasba????? Az a penz es ido akkor most kie?
Haaaaaaaat, nem tudom mi lenne a jo. Azt viszont ertem hogy nem akartok szem elott lenni, kis tavolsag tenyleg kell. Viszont ha odakoltoztok ne az legyen hogy majd "jon egy potencialis vevo" oszt' ti ki lesztek paterolva, koltozhettek ismet!
Rohadt egy helyzet, elhiszem hogy duhos vagy!

A sogornod meg egy eloskodo (emlexem hogy irtal mar rola.....) El kene vele beszelgetni...... parod+te+o. Talan segitene.
Nalunk is ez volt a helyzet sogornovel, o meg nem volt hajlando dolgozni 8 honapig, mi tartottuk el. Addig ragtam parom fulet amig vegul pontot tett a dolog vegere. (Na jo, parom szerzett neki munkat ott a ceguknel, azota is ott dolgozik sogronom, mint titkarno (3 diplomaval!!!) de legalabb dolgozik. Az mar nagy doog!
Tudod, ha valakinek van testvere,meg szulei akirol tudja hogy "le lehet huzni" (csunya kifejezes, de csak ez passzol ide) akkor kepesek az utolso bort is lehuzni a csaladrol. Az ilyen emberek csak akkor tanulnak (ha egyaltalan tanulnak!!!) ha elvagjak toluk az anyagi juttatasokat. :(

Dolli:
Mennyire igazad van! En is hanyszor megkaptam hogy utalom a sogornomet (pedig nem is!!!!!) De akkor kiosztottam a csaladot hogy igenis en vagyok az egyeduli aki szereti ot mert belelat abba ami van, hiszen o van vallsagban es ebbol a csaladnak kell kihuznia,EGYUTT, nem csak sajnalkozi es penzelni....... azzal nem oldodik meg semmi! (Es amiota a sarkamra alltam, elkezdett dolgozni, ez azert valami!) Talan idovel rajon arra is hogy a sajat karrierjet csak o tudja felepiteni de csak akkor ha valtoztat a viselkedesen masok fele.

Brigi, nagy nehezseg ez neked mert ugye te vagy a feketebarany, de ne hagyd magad! Nalunk is csak az segitett amikor en a sarkamra alltam. Utana idovel ugy is rajon a csalad hogy csak jot akarsz!

Hajni:
Hat a ti szitutok is borzalmas lehetett! Micsoda emberek vannak, egy kis penzsert szetduljak a csaladi beket! :(
De azert jo hogy aposnal tudtok lakni. Akkor most egy hazban laktok, vagy kulon szinten? Apos egyedul vagy van meg mas is aki ott lakik?

A szulesrol: Igen, most mar nem felek annyira, mert azt magyarazta az orvos, hogy hiaba van szetbombazva a hasfalam, a hasizmaim de az osszsenovesek nincsenek lent, (legalabb is ugy nez ki) es az also hasizomom azert valamelyest mukodik, mert fel tudok ulni mar egyedul (2 evig nem tudtam) szoval most ki kell huzni a 36. hetig, onnantol meg kezdodik az erosites (setalni kell majd jo sokat.) erdekes lesz, most kb 5 percet birok hehehe. :D
De majd imadkozom, az mindig segit! :D

Amibe nem halunk bele az mindig megerosit.... (mindig ez jar az eszemben)

:D

Eljen a huvosebb ido!!!!!!!!!!!!!!! :D

sünciboglya

Szasztok!

Dolli, nagyon fini volt a pizza! Egyszer próbáljátok, ki! Nem is tudtuk mindet megenni :lol: Akkor most a kívánósságnál tartassz.... :D tényleg, rosszullétekkel mi van?
És milyen név tetszik?
Jajj, akartam már kérdezni van két kismamanacim őszire/télire, egy farmer és egy világos hosszanti csíkos, ha érdekel.... ha nem azt is fellövöm a teszveszre. :wink:

Brigi, Te szegény :cry: nem könnyű a helyzet. De "közös lónak mindig túrós a háta"...... Jobb mindenkitől külön.... nem belevágni semmi közösbe, mert abból valaki mindig rosszúl jár...
Sógórnőd, sem egy egyszerű eset, az a baj, gondolom, hogy beszélni sem lehet a fejével, mi?! "Élősködő" sajna a mi(párom) családunkban is van, és nem egyszer volt, hogy mi fizettük ki a tartozását, úgyhogy meg tudlak érteni! :(

Mia, de jó! Akkor lehet mégis természetesen szülsz?! Hidd el azért "jobb" az, hamarabb regenerálódsz! És ha biztonságban érzed Magdtokat a doki kezei közt akkor meg minden okés lesz! Segíteni fog!

Hajni, hát Nektek sem volt egyszerű dolgotok....

Sajna sok ember a pénzért mindenre képes, nem számít semmi, még a család sem! :( Sajna mi is jártunk így... a mamámnak nagy háza van/volt Csillaghegyen, apum tesója meg ráépítkezett annó, a telek, meg az önkormányzaté volt( nem egy egyszerű eset ez sem öröklés szempontjából)
Aztán apum mondta, hogy vegyék meg a nővérével a telket a mamának, hogy az övé(mamájé) legyen, hogy később ne legyen gond belőle. erre bepöccentek, hogy apum követeli már most a részét (szó sem volt erről!) a lényeg a lényeg, hogy nem kerestek utána minket, és később kiderült apu tesója gyorsan "megvette" (gondolom jelképes összegért) a mama részét, magyarul ővé lett ott minden apum meg semmit sem kapott.... :cry: Pedig kaphatott volna szépen, egy kis tarcsi jó lett volna nyugdíjas éveikre... (állítólag félre van neki téve pénz, de szerintm töredéke annak ami járna, és ezek után nem hinném, hogy bárki is át fog jönni hozzánk, hogy odaadják apunak.... :cry: )
Én azért felhívtam a mamát, mert csak a mamám és tudtam, hogy csak a lánya beszélte tele a fejét, egy darabig tudtam is tartani a kapcsolatot, és meg is próbáltam kibékíteni apuval, de a "másik oldal" folyamatosan beszélte tele a fejét és már ott tartottunk, hogy biztos a párom keze is benne volt a dolgokban... na akkor tettem le a telefont és azóta nem beszéltem a mamámmal :cry: :cry: :cry:
sylph

Húúúú rezgett a léc, másfél órát csaviztunk Lilivel, gyógyszertár, zöldséges a Bajcsyn, onnan fel a Lőcseire a Coop-ba mert a tetves Spar zárva. :x Azt hittem elkap a zuhi de megúsztuk. Bár már van esővédőm.... :lol:
Most meg már készül a fini tojásos lecsó. :)

Hát Lányok. Úgy tűnik minden családban van fekete bárány. De olyan szomorú, hogy a pénz még a családon belül is haragot szül. :roll: :roll:

Mia: Mi most Apósom házában lakunk. Az egyik szoba a miénk a másik az ővé. Itt Érden buszsofőr így nem sokat van itthon. Ráadásul a nőjénél lakik csak hétvégénként ugrik haza, vagy ha összevesznek. :o Mondjuk minden hónapban egyszer. :lol: Komolyan olyanok, mint a tinédzserek. :lol: De szerencsére nincs gond vele, az unokája meg most egyébként is leveszi a lábáról. :wink:

Brigi: megnyugodtál kicsit? Akkor péntek reggel kellene menni nem? :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Voltunk csavarogni.Mentünk postára.A rendelő előtt haladtunk el,ahol szokott lenni a baba-mama tali.Dorci meg felismerte a helyet,mutatott arra,mondta,hogy baba.Megígértem neki,hogy visszafelé játszóterezünk,akkor megnyugodott.Persze megint nem volt kint senki,csak mi+a munkások :? Csinosítják a tavat,szerintem a játszót is rendbe fogják tenni,mert árkokat csináltak a hinták + a homokozó köré.(hogy bele lehessen esni :? )

Látom,mindenkinél vannak gondok.. :roll: .Nem tudom nálunk mikor fog már rendeződni.Szeretnék végre 3ban boldogan élni.

Mia!Azzal senki nem törődik,hogy párom alig van velünk.Ha itthon van az a baj,miért nem halad a munkával,már rég kész lenne.Amikor úgy volt,csere lesz,akkor is,azt kérdezgették,miért nem csinálja már?De mondták,hogy fölösleges,mert ők úgy is szétbombázzák az egészet.Egyszer sűrgetnek,egyszer meg leállítanak.
Sógorékkal már beszélt anyós nem egyszer.Nincs hatása.Szó szerint élősködik a csaj és együtt hazudoznak.Ő se dolgozott szinte.Mindig beteg volt.Otthon semmi baja.

Dolli!Mondtam páromnak,szálljunk ki,ígyis-úgyis hitelt kéne felvennünk,abból inkább vegyünk egy telket és építsünk rá,vagy egy putrit,amit felújítunk,és az csak a mienk lenne.Azt mondta,annyi hitelt nem kapnánk,vagy nem tudnánk fizetni. :?
A minekazfelesleges témához egy példa:mondtam Anyunak,hogy akitől vettük a babakocsit,kérdezi,kellenek e kislányruhák.Erre anyám:Nem kell.Akkor minek hoztuk át Diósdról azt a sokat?Tudod milyenek azok? :shock: 20-30 évesek,némelyik még az enyém volt.Itthonra tökéletes a kismalacomnak,de hogy abba járjunk dokihoz????No comment.Nem tudom mi ütött anyámba,nem volt ilyen.
A másik:Párom múltkor mondta,hogy kezdi belátni,hogy itt nem csak a csaj hülye,hanem a tesója is.De azért még sajnálja őket.Mondtam Anyósnak,hogy ne fizesse ki helyettük a csekket,erre azt válaszolta,hogy dehát a fiam és sajnálom.

Hajni!Akár hogyan is fog alakulni,engem is a belefektetett pénz és idő idegesít.
Kicsit nyugisabb vagyok.Köszi Nektek is!Az a baj,hogy párom csak ma este jön haza és nem tudtam neki kipanaszkodni magam.Nem is tudom,elmondjam-e neki...
Csütörtök vagy péntek mindegy szerintem.Amikor neked jó.

Orsiiiiii!!!!!!!!Hogy ment?Mit húztál?

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?