Sziasztok!
Rtünde,
Tudtommal igen, gyerekek írták. Legalábbis többnyire.
Nekem még nem volt igazán időm az olvasásra (nemrég leltem meg), csak belenéztem. De a stílus és az egyszerű tőmondatok erre engednek következtetni.
Orsi,
szorítok Érted/Neked hétfőn!
Lakás? Talán már nemsoká kész lesz. Most épp új/jó festő-mázolót kerestünk. Hétfőre tesz ajánlatot, s ha jó, kedden már kezd is. 1 vagyonba fog kerülni.
S még utána ott a parketta csiszolás ... De aztán Hawai!
Ja lehet mégse, mert majd nyaralás után lesz költözés. Ááá mindegy. Mire a gyerek elindul, tán mi is.
(Ez csak azért vicces, mert születése előtt akartunk beköltözni. Ja és most múlt 1 éve, hogy megnéztük a lakást.)
Lábujjak?
Talpak?
Én az egész gyereket eszem.
A fülcimpáján kezdem és úgy megyek lefele. Imádom, mikor hangosan kacagja!
Az újabb játékunk a közös torna. Megvettem a baba-mama jóga c. könyvet, s abból. Nagyon tetszik neki! (nekem kevésbé, mert csak a császáros részt csinálhatom, s még az is elég megerőltető.
)
1 ismerősöm a Padmába járt terhesjógára. Most fog szülni a csaj és csak akkora a pocija, mint az enyém 5 hósan. Igaz ő lánykát "cipel".
Na a lényeg az, hogy azt mondta, nagyon jó a hely is és a "mester" is.
Sz'al nemsoká jelentkezem én is. Csak a hetem megint zsufi volt.
Betörő
Hogy ezek miért nem a rendőrségre akarnak betörni ...
Noi,
Szigeten is lehet, de nem érdemes parkolni. Úgy tudom, a legjobb a rakpart (nem fizetős?), s onnan betolni a kocsit.
Hehe, most olvasom közben, hogy Buksi is ezt javasolta.
Súly: nem mindegy? Barackos kölyökpezsgő már hül. Addigra pont jó hideg lesz!
Mármint a pezsi.
Jó pihit anyukádnál!
S kívánom, hogy ne nagyon kényeztesse el az onokát!
(inkább a Téged!)
Ari,
fogacska!!
nagy gratula hozzá! Fotókkal igyekezz, mert kezd lukadni az oldalam.
Omszk: értetted, mire gondoltam.
Ha holnap jó szeles idő lesz eső nélkül, akkor mi is kiruccanunk. Apa szörfözni szeretne. Én még nem tudom mit csinálok, lehet nudizok, mert 1 fürdőruci se jön rám.
Buksi,
már merültök? Csak meg ne ijedjen Vencel! Majd a talin részletes beszámolót kérek szépen, hova mennyiért jártok úszkálni. Na meg, hogy milyen, Vencel hogy érzi magát ... stb.
Fogdolog: nézni csudijó, na de mikor használja is a cicin! Na akkor jön az auúúúúúú.
FBogi,
jaj, de jó, hogy semmi komolyabb probléma! Úgy örülök!
Látod, így:
Tornára hova fogtok járni?
Szerintem nem vagy gyáva anyuka! Az én hozzátápimat anno paprikás abált szalonnával kezdte apukám,
de én attól még nem adtam kolbászt a gyerekem kezébe. Annál is inkább, mivel látom, hogy a pépest is szopja, nem tud még úgy nyelni-rágni. Talán most kezd a dolog alakulni. Borsóval vigyázz, mert nagyon szeles-szenvedős napot is csinálhat.
H.Szilvi,
szerintem gondold át +1x! Mertó azon a vonalon műxik, az gyors.
Dorina valszeg a súlya miatt nem mozgolódik?
Mi nem használunk Kecskemétit. Csak a Hippet, illetve volt 2-3 üveg Milupánk, de az iszonyúúúú.
Dorina édes lehet, mikor a hangjával játszik. Én Zoltánom köhhintget.
Hiába, férfi és folyton szót kér.
Fruzsi,
Állok és várok!
A magamét majd megkapom a Szigeten. OK?
Uszira hova fogtok menni? Leírásod alapján szép nagy baba Márk!
Gratulálok hozzá! Már alig várom, hogy lássam is!
Ez az elmagyarázás hogy megy? Kíváncsi vagyok!
Wellness --->
Kérdésedre a magyarázat Buksinál.
Tigri,
jók a képek!
Próbáld meg úgy szervezni, hogy gyere!
Tegnap megkaptuk az utolsó oltást. Kis hősöm jól tűrte, 2 perc múlva már nevetett a dr-ra. Viszont még ma is langall a bal combikája a borogatás ellenére is.
Ti tapasztaltaok ilyent? Tegnapra bedurrant a felső ínye is, jönnek a fogacskák. Jaj lesz szegény cickóknak!
Ha lesz időm, végre teszek fel képet is (a fiaimról, meg a fejenállásról és lábevészetről is van).
Kellemes és pihentető hétvégét kívánok anyáknak és pöttömöknek (apáknak is) egyaránt.
Pussz: Boró és 29 hetes Kincse