Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni, köszi az infókat a Bababónuszról.

Boró, boldog szülinapot! Kép

Ines, ne aggódj, szerintem így is jó a táblázat. A lényeg benne van! Kép

Orsi, mi ez a kórházi kivizsgálás? Remélem semmi komoly!

Buksi, örülök, hogy Vencellel minden rendben!
A tali pedig nagyon jó ötlet! Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Bogi
Csenge 2 hónapig CSAK sütőtök csirkehússal-t evett... aztán CSAK rizses őszibarackot... Kép .. mindezt 9 hónapos kora után... úgyhogy nagyon ne aggódj, hogy csak azt eszi... Kép
Segíteni nem nagyon tudok, mert nem tudom, egy ilyen pici mit ehet/eszik ... (neki pl. krumplit csak akkor adhattam, amikor már elérte a 8 kilót... majdnem 1 évesen...)

Boró
Boldog szülinapot!

Hicu
Gratula az ici-pici pöttömkéhez KépKép

.. mennem kell...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Megigértem, hogy jelentkezem. Hát itt volnék, de bocsássátok, meg,hogy nem vagyok túl lelkes.
Tünde kérdezted a kivizsgálást. Mikor bejelentkeztem anno, irtam, hogy volt nem jó élményem is a szüléssel kapcsolatban. Akkor nem akartam kitárgyalni a dolgot (tekintettel lenni emberekre), de ma már nem érdekel, söt! Szóval volt egy eü küretem placenta darabka miatt, ami túl lött minden normális, rutin mütéten. Nos ennek következménye képpen, nemsokára újra mütenek, mert sajnos semmi nincs odabent rendben. totál kivagyok, nem csak mint ember, hanem mint nöt, nagyon megvisel ez a dolog. Próbálok pozitivan elöre nézni, és azzal érvelni, hogy minden rendben lesz, de bazira nehéz. Minden esetre van egy 7 hónapos csodaszép és nagyon jó kisfiam, aki tartja bennem a lelket és reményt sugároz, és mintha érezné, bújik hozzám és simogat. Hát ez az én sztorim, ami miatt nem vagyok lelekes. Sajnos komoly. Kép

Ines, igy is jó! De szerintem megcsinálod!

Bogi, a kismama szerint eben a korban burgonyát, s.répát, sütötököt, céklát, almát, ö.barackot,meggyet ehet a pici. Speciel én üvegeset adok,, mindent amit lehet a felirat (hónap) szerint. Teljesen ellentmond a két dolog egymásnak. szerintem kérdezd meg dokit, mit kaphat, aztán légy kreativ!

Buksi!!! Hát a napokban annyit gondoltam rátok! Gondoltam, jól lefoglal Vencel és nincs idöd irogatni, és ahogy olvasom, igy is van. Beindult a pöttöm! Bencén sem létszik, hogy picin született. Én biztos voltam benne, hogy behozza azt a kicsit Vencel! Akkor jól vagytok? Jó ötlet a tali, bár én nem merek most tervezgetni.

Rebi, és nem unta meg Csenge az egyfélét? Azt hallottam, hogy pár napig simán esznek u.azt, na de ennyi ideig? Kép

Manga, puszi a nagyinak, hátha elnézi, hogy még párszor benézel! Igérem, persze ha nem felejtem el (tudod én kismama vagyok Kép), megkérdezem a dokinénit, mi az a kenöcs! Én a Benpanthennel kenegettem elöször, az is jó volt valamennyire. Merre vagytok? Vidéken?

Nekünk jó forgalmas és zajos hétvégénk volt, Bence nagyon jól birtam még engem is meglepett, nemhogy másokat. Remélem, ha lesz, a tesója is ilyen lesz.

pussz
Orsi
orsi17

Orsi!

Sajnos a hosszú kórházban létünk miatt hallottam hasonló történeteket, és nagyon felháborít,hogy ez előfordulhat! Azért szerintem Neked nem használ az idegeskedés,bár ezt könnyű mondani! De tényleg az lebegjen a szemed előtt,hogy van egy tündér kisfiad, a többi meg csak megoldódik Kép Kép Kép. Ami Vencelt illeti,a súlya volt a legkisebb aggodalmam /már 7200g körül van/, inkább a koraszülöttséggel járó egyéb lehetséges problémák miatt izgultam. Egyenlőre úgy tűnik feleslegesen.

Tünde!

Akkor ezek szerint már ketten lennénk Kép Többiek????

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
Boró-Utólagosan is,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNKKép
Lányok-a közös taliba én is benne lennék,mert amikor valamenyiünkben ott voltak a pocaklakók és találkoztatok vmilyen étteremben akkor én még nem is babaneteztem.Szóval én lennék a harmadik személy aki...stb.Most elköszönök,mert hosszú volta hétvégénk,de majd mesélek róla.

Pusza Ari és Bálint
ari80

Sziasztok!

Olvasgatok szorgalmasan, mert most az írással hadilábon állok. 5 éves unokahugom nem volt hajlandó mamához menni, itt akart maradni nálunk és így továbbra is dolgom az ezer. Minden elismerésem a két avagy többgyermekes édesanyáknak!!!! Én a kettővel alig bírok néha!

Orsi: fel a fejjel, tényleg nem használ, ha idegeskedsz. Nagyon szorítok neked, hogy a mostani műtétnél minden rendben legyen!

A tali sajnos nekünk nem megy, még ha nagyon szeretném se, mert vidékiek vagyunk és "felcuccolni Pestre....." Apja nyakig ül a munkában, még hétvégén is dolgozik itthon,úgyhogy .....

Boró: BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag, remélem sok szép ajándékkal leptek meg a szeretteid.

Bogi: sajnos recepteket nem tudok írni, mert Zsófi fél évig csak szopizott, aztán meg a krumplin kívül mindent megevett, amit adtam neki. Szerintem is kérdezd meg a dokit meg a védőnőt, hogy mit ajánlanak.

Most ennyit, egyik gyereket most tettem le aludni, a másik most ébredt és a fülemet rágja....
sziasztok, próbálok gyakrabban írni és a keresztelős képeket sem felejtettem ám el, csak idő, idő, idő kellene....
puszi: Zsófi+Brigi és az 5 éves Kira
hálósipka

Sziasztok friss anyukák! Kép

Gyönyörű napsütéses, boldog hetet kívánok Nektek! Kép
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

FBogi,
Lili nagyon aranyos az új fülcsijével! Kép
Főzőcske: nekem védőnéni azt javasolta, hogy a mi kajánkból is (ha olyan) nyugodtan adhatok. Pl: húslevesből a zöldségek, rizses húsból a rizs .... Ezen túl Kincsem majd minden kajánkba belekóstol. Van amiből enne többet is (pl. a múltkori tojásos lecsó Kép) de azt nem engedtem. Kép Minap a virslimet nyúlta le. Kép Nagy kárt ugyan nem tett benne, csak nyalogatta. Kép Mi 1 hétig eszünk 1 üveg bébiételt, de pl. a finomfőzeléket nem ette, ment a szemétbe (nekem se ízlett). Viszont imádja az almás őszibarackot. Most ezt esszük. Előtte meg sütőtököt ettünk. Legközelebb meggyet próbálunk. Ezzel nem sokat segíthettem. Kép De szerintem próbálkozz, ill. kérdezd a dokit vagy a védőnőt! Magánvélemény: ami nem ízlik, azt ne erőltesd, hagyd ki 1 ideig. Kép

Ines,
ez a csípő-hormon dolog borzasztónak tűnik. Nekem a szülés óta nehezek a lábaim, mert úgy érzem kiszakad a helyéről csípőnél-térnél-bokánál. Lehet ez az oka? Na és van rá remény, hogy majd 1xcsak rendbejön?
Tábla így is tökéletes! Kép Jó pihit a nyaraláson! Kép

Brigi,
Gratulálok az első fogacskához! Jelentem, irigykedek az eddigi fognélküliségetekért, mert megúsztad "a cicid a rágógumim" effektust! Kép

Rtünde,
Harry???? Én még nem láttam, de készülök! Kép Azt hallottam róla, hogy nem olyan jó, mint az eddigiek. Kép Igaz ez? Van 1 oldal, ahol gyermekek megírták az 5. könyvet (A Főnix rendje). Kép Ismered?

Orsi,
Bence és a tépőzár! Kép Gratula a foghoz is, meg az éjszaka átalvásához is! Kép Olyan édes lehet a tornászmutatványok közben! Kép
Kórház és műtét (mikor lesz?) Kép Fel a fejjel! Szorítok érted nagyon és remélem végre rendes orvos kezébe kerülsz és meggyógyulsz! Minden elismerésem az erődért!

Manga,
Jaj de jó, hogy segíthettem! Nagyon örülök, hogy bevált! Kép Látod? Eddig ér a szám! Kép (fülig) A hagyom sírnihoz pedig sok erőt és kitartást, mert nem könnyű!
Nagyit üdvözöljük és további jó nyaralást kívánok! Kép

Hív a csemetém. Kép

Kisbuksi,
Nagy gratula a forgolódáshoz! Kép Vencel hamar behozta az összes létező és nemlétező lemaradását! De hiába 1 ilyen remek anyuci mellett nincs lazsa! Kép Gratulálok hozzá és minden őszinte elismerésem a Tiétek! Kép
Topiktali remek ötlet! Csatlakozom! Kép Csak lehetőleg ne hétvégén legyen és ne délelőtt, mert mi jó esetben 9-fél10 körül kelünk 2x és 11 után már megint alszik 30-40 percet Kincsem. Kép

Rebi,
Leventédnek hogy telt az első névnapja? Szopik? Írj már valamit magatokról, mert megwesz a penész a kíváncsiságtól! Kép A talira remélem eljössztök!? Kép

Ari,
jó pihit. Mi újság az Omszki tónál? Kép

Brigi,
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a talira. Kép
Remélem azért bevállaljátok idővel a 2. gyerkőcöt! Kép

Pussz: Borótól és Kincsétől.

PS:
Tisztelettel kéretik, hogy a nyár ellenére mielőbb adjanak hírt magukról a fentebbi táblázatunkban szereplő Pöttömök anyukái! Kép Mert különben irgum és burgum is lesz! Kép
femõke

Drágáim!

Nos, úgy látom, a legjobbkor érkeztem; egyik titkos érzékszervem kiszagolta, hogy itten valami tali van készülőben....

Kép

Mikor is ?

Millió csók mindenkinek,

Fruzsi és Kurtafarkú Kisdisznója
cinderella

Sziasztok!

De jó,hogy azért van érdeklődés! Szóval eddig:

Tünde
Ari
Boró
Fruzsi
Jómagam

...és persze mindez szorozva kettővel.

Fruzsi!

Neked már régen is jó érzéked volt hozzá,nincs kedved most is a hasadra vagy a naptáradra bökni az időpontot illetően? Az olyan lenne mint régen... Régről jut eszembe! Zsazsáékkal együtt járunk babaúszásra. Érdeklődött,mi van Veletek,de sajnos én sem voltam nála sokkal okosabb.

Boró!

Nagyon kedves vagy,tényleg nem könnyű periódus van mögöttük,de igazából fel sem tűnt egy ilyen tündérbogárcsillagvirágszál mellett KépA kajához nem tudok hozzászólni,mi még mindig csak szopizunk KépAmúgy Te honnan származol? Csak mert látom,hogy használod a "jössztök"-öt. Én sátoraljaújhelyi vagyok, ott is népszerű Kép

Többiek!

Tudjátok,mi menthet meg Titeket Boró irgum-burgum-jától....! Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Orsi
Nem unta... Kép De furi ízlése volt (van .. tegnap pl. sült kacsacombot evett kakaós palacsintávalKép) ... Anno falta a sótlan vízben szétfőzőtt rizst.. üresen... Kép ... meg savanyú meggyet meg szintén jó savanyú (paszírozott) ribizlit...
Egy ideig próbálkoztam a változatossággal, de aztán feladtam ... mondjuk ő nagyon anyatej-párti volt (még most is az...) Ami aztán még bejött, az a zöldbabfőzelék (rizsliszttel) ... aztán meg a hús hússal... most csoki csokival Kép

Boró
Mivel előtte nap volt a keresztelője, már nem kis pogányul... Kép viszont hirtelenjében 3x névnapoztunk neki, mert nem tudtuk eldönteni, melyik Levente napot tartsuk... aztán maradtunk a 28-ába Kép
Jól van... 4 hónaposan 6600g volt... szerintem nehéz, de járhattam volna rosszabbul is... Kép Csengéhez képest könnyű eset, hozzá képest sokat alszik, és hozzá képest aranyosan eljátszogat egyedül is Kép ... Éjszaka átalvása egyelőre eszébe sem jut... ha esetlek eszébe jutna, akkor van még a leányzó, aki gondoskodik róla, hogy na mégse Kép 9 körüli ébredés... régi szép idők.. olyat anno Csengével is csináltunk... most 5-6-7 .. mikor hogy döntenek a gyerekek... Kép
... de egyszer talán volt olyan, hogy fél9-kor keltek Kép

Tali attól függ hol és mikor... 2 gyerekkel elég húzós... főleg mert ugye már nem Bp-en vagyunk, és tömegközlekedünk... De lehet, hogy Csenge nélkül megyek, ő addig szórakoztatja a nagyszülőket Kép .. sőt ha lesz tali, akkor inkább így, mert különben nem sokat láttok Kép

... Csenge ma este 6-kor beájult... (nem aludt délután) ... most alszik reggel 6-ig... ha 11-kor alszik el, akkor sem sokkal tovább, úgyhogy még így járok legjobban KépKép
.. közben a kicsi is elaludt a kezemben, meg a mosógép is lejárt... megyek...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Szijjasztok! Kép

Lustulok kegyetlenül. Csak jöttem, hogy elújságoljam, hogy Liliána Eszter lányom átlépte a mai estén a 6 kilós határt. KépKépKépKép 6100 gramm!!!!!!!!!!!

Szombaton volt egész pontosan (merthogy szombati gyermek) 6 hónapos. Végre oda-vissza forog. Egyre többet dumál. Kedvenc játékunk a telefon, mobiltelefon, távirányító. Ezen felül minden kell neki, ami apa és anya kezében megfordul. Kép Tegnap egy üres ásványvizes palackkal foglalta el magát a földön Kép.
Ha kell neki valami, akkor az "A" hanggal adja tudtunkra és int is a fejével az irányába.
Gondolom nagy újdonságokat nem írtam senkinek, aki ennyi idős, mint Ő. Kép

Tízórai és az ebéd már nagyon megy! Ebéd után még kap egy kis tápszert. Dehát nekünk nincs fincsi, szépen csomagolt tejcink. Kép

HicuKép
Gratula az újabb pocaklakóhoz. Én is eljátszadozom a gondolattal, mivel nem aker megjönni, bár van 33. napi negatív tesztem. De ez már asszem kb. 10 napja volt. Kép

BoróKép
Innen is Boldog szülinapot! Kép

KisbuksiKép
Tali OK. De hol kellene?

FruzsiKép
Ezer meg egy éve nem láttalak! Hogy van a nagyfiad? Kép

OrsiKép
Mielőbbi jobbulást neked!!! Nekem is volt placenta darab bent, de a szülés után azonnal elintézték. Szörnyű volt látni kívülről a hasamon és érezni... Együttérzek veled.

Na és akkor még betuszakolok ide 2db kedvenc képet Liliánáról. Hétvégén készült:

Elmélyülten gyűröm az alufóliát:
Kép

Megsimogatlak Anya
Kép

Sok pusz mindenkinek
Noémi
noémi

Sziasztok!

Akkor eddig:

Tünde
Boró
Ari
Fruzsi
Rebi
Noémi
Jómagam

Azért alakul! Nem leszek túl eredeti,de a Martgitszigetet ajánlanám. Sokan amúgy is ott szoktunk sétálni, vihetünk plédeket és mehet a buli! És még aránylag jól megközelíthető Budáról,Pestről, Békásról,Csepelről,stb. Rebi! Azt nem tudom sajnos,Te honnan jössz,azért remélem Nekde is megfelelne.Szerintem a legnehezebb lesz a napszakban megegyezni a manócskák miatt. Akkor megtenném első javaslatomat,és lehet egyetérteni,vagy morgolódni. Mi lenne ha olyan 4-től 7-ig lenne a tali? Így ki-ki szokása szerint túl van már a délelőtti vagy délutáni nagy alvásokon, talán már nincs az a nagy hőség,és mondjuk max. 8-ra mindenki hazaérne fürcsizni,és utána lenne nagy kidőlés. És akkor akár kispapik is munka után kinézhetnek,segíthetnek a család hazahurcolásában. Na? Várom a véleményeket! Meg a napra vonatkozóan is. Azért ha lehet próbáljuk meg a júliust,van még belőle bőven Kép

Noémi!

Liliána nagyon édi, amúgy amiket leírtál,Vencel is kb. ilyenekkel szórakozik mostanában. És csak megnőnek szépen lassan!Vencel szerencsére iszonyatos gyorsan behozta a lemaradást /most 7300 g/,de elhiszem milyen rossz lehet aggódni,ha nem gyarapszik kellőképpen. Aztán húsz év múlva folyamatosan fogyózni fog Kép Ezek a csajok!

Fruzsi!

Tényleg nem sok derült ki Rólatok,azt leszámítva,hogy jó a szimatod Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok anyócák! Kép

Fruzsi Kép

Buksi,
Zsazsának üdv, őt is várjuk. Ugye tolmácsolod? Kép Bihari vagyok születésileg. Nincs messze egymástól a 2. Kép
Tali: ha Sziget, akkor Sziget. Nekem az időpont is tökéletes, mert kaja után indulhatunk itthonról. Kép A dátumot a Fruzsira bízom, nekem a jövő hét is tökéletesen megfelel. Kép

Rebi,
képes voltál így titokban tartani a keresztelőt? Kép) Nem is tudom mit szoktak ilyenkor kívánni. Szoktak egyáltalán? Help ... Kép
Névnap Kép Ügyi a nagyfiú! Csak így tovább, kímélje fáradt anyuciját! Szorítok, hogy az éjszakát is átaludja mielőbb! Kép Nálunk is a 4-6 közötti ébredés a divat. Tegnap viszont későbbre (5-re) került a hozzátápi ideje, s ennek az lett a következménye, hogy ma 7!!!!-ig aludt ébredés nélkül. Kép Ez mind jó volt, a bibi ott van, hogy én ennek ellenére nem tudtam aludni 4-6-ig. Kép Van ilyen! Kép
Ha Csenge ellesz a nagyszülőkkel, akkor gyere nélküle. Legalább pihizel kicsit! Kép

Noi,
Gratula a 6 kilóhóz! Pezsgő behűtve, a talira viszem, hogy megigyuk! Kép Na nyugi, kölökpezsi! Kép
Forgáshoz is nagy nagy gratu! Kép
Fotók csudijók, csudicsini a menyasszony! Kép Bár ezt tegnap is mondtam. Kép Telcsiszám kicserélve. Kép

Majd elfelejtettem megírni, szülinapi ajándéknak kaptam: Kincsem eszi a lábait. Kép No meg tökélyre fejlesztette fejenállási képességét, továbbá csodálatosan tudja hintáztatni popóját négykézláb. Kép

Hozzátápisoknak: remek receptek találhatók itt: http://www.babaszoba.hu/services/recipe

Megyek tovább vasalni. Kép

Pussz: Boró és Kincse
femõke

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, tegnap Lili hasra fordult, majd egy fél óra játék után vissza!
Olyan boldog vagyok!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Orsi, sajnálom ami veled történt. Elhiszem, hogy ezek után nem vagy túl lelkes. Kép De olyan jól csinálod, hogy erőt merítesz a kisfiadból. Szorítok nagyon!

Boró, Harry jó volt. Nekem könyvben is a 2. és a 3. rész tetszett a legjobban. A 4. rész már nem annyira. Az 5-et pedig még nem olvastam. Mi ez, amit gyerekek írtak? Nem ismerem.

Fruzsikám, hát te merre jártál, hogy ilyen sokáig hanyagoltál minket??? Mi újság veletek? Kép Kép

Noémi, gratula a 6 kilóhoz! Annyira édes ez a "megsimogatlak Anya" Kép

Bogi, gratula a forgáshoz! Kép

Tali: nekünk oksa a délutáni időpont.

Pusza,
Tünde
rtünde

Jó reggelt! Kép

Bogi, gratula a forgolódáshoz! Mostmár jaj lesz neked is eztán, szaladhatsz Lili után! Kép

Tünde,
íme az oldal: http://darkarts.uw.hu/fanfic.htm
Jó szórakozást. Kép Az 5.-et kölcsönadhatom, ha kéred. Kép Ez nem olyan unalmas, mint a 4.! Kép

Pussz: Boró
femõke

Boró!

Köszi, beleolvastam, tényleg érdekes. Ezt komolyan gyerekek írták?
Köszi a könyv felajánlását is, de már egy barátnőm megígérte, hogy odaadja, csak egyenlőre még ő olvassa.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzö szavakat, nagyon jólesett és rám is fért, már sokkal jobb. Hétfön reggel megyek, ha minden jól megy este már jövök is haza megszorongatni a fiamat. Sajnos a férjem elutazik pénteken, igy öt csak telefonon ölelgetem majd. Mert ugye neki is most kell elutaznia!Kép

Igy részemröl jövöhéten no tali, de talán a nyáron még máskor összejön! Kép

Kisbuksi, örülök, hogy Vencel szépen halad Kép Egyébként én is Újhelyi vagyok. És persze, hogy jössztök! Mindig elbizonytalanodtam,mikor a "pestiek" kinevettek emiatt, aztán kiderült, hogy én nevethetek, mert ez igen is helyes ragozás!

Bogi, mi a helyzet a fözöcskével? Gratu a forgáshoz! Kép

Brigi, hát minden elismerésem! Nem lehet egyszerü a két gyerek! Próbálj meg azért pihizni is egy kicsit! Kép

Noé, milyen édesek a képek! És rágcsálni is szeretné a fóliát? Milyen jó, hogy neked észrevették még a szülés után! Bár nekem is igy lett volna ...

Boró, mi a helyzet a lakással? Fejenállás? és még ringatja is magát? Aranyos lehet. Bence megemeli a popóját, el van egy darabig, aztán kicsit elöremozdul, majd eldöl oldalra. Hát még finomitani kell a mászást az tuti, de lagalább elkezdte... Gratula a lábujjak evéséhez! Te is megkóstoltad már öket? Fincsik! Én harapdálni szoktam a talpacskáját, imádja!

Rebi, akkor fö a változatosság! Nekem ez a csoki csokival tetszik!Kép

Tünde, irigyellek, hogy tudsz olvasni,mármint persze, hogy tudsz, de, hogy még idöt és energiát fektetsz bele! Nekem ott porosodik a könyv az ágy mellett, komoly 20-30 oldalt olvastam el kb 1, 1,5 hónap alatt. Én mire az ágyhoz jutok, semmi kedvem olvasni. Inkább aludnék ha tudnék.

És ami velünk történt, mert mostanában ránk jár a rúd: betörtek az éjjel a lakásba. Mi fent aludni próbáltunk, erre kaparászást hallottunk, elöször azt hittük, hogy Bence kelt fel és játszik, kb. 5ször bementem hozzá, de semmi, majd kinéztem erre-arra, semmi, aztán kaparászás, kérdem a férjem, hogy bekapcsoltad lent a risztót, aztán meg is szólalt! Hát nem bejött az a szemét! Riasztó üvölt ezerrel, mi megijedünk, férjem rohan, én nézek kifele (az ablakon), gyerek is néz kifele (az ágyból), aztán Multi Alarm, rendörség 3 autóval, jegyzökönyv blah-blah-blah. Ugyhogy alig aludtunk, mindhárman forgolódtunk egy darabig.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Tali jó lenne, még mindig. Margit Szigeten hogy lehet parkolni? Időpont? Valaki javaslat? Mi jövőhéten Liliánával Fehérvárra megyünk anyukámhoz, utána hét OK. De ez csak mi vagyunk.

Orsi!
De ki az a szemét? Többször is elolvastam. De ki az? Igazi krimi Kép
Nagyon élvezi, hogy különböző anyagokat a kezébe fog, imádja ha csörög. Mondjuk a negrocukor papírja kiábrándító volt neki, túl picike. Csak elhúzta a száját 2x is, amikor a kezébe adtuk. Nem akarja megrágcsálni amúgy. Kép

KisbuksiKép
Wowww Vencel nagyon belehúzott! Kép Egyébként a korababákra jellemző, hogy így neki szaladnak a fejlődésnek. Kép A 4-től 7-ig jó ötlet talira!

BorókaKép
Amúgy nagyzoltam! Nem 6100 csak 6010 a csaj. Sebaj ez is 6-on felül van. Kép Édi lehet a fejentorna. Kép

BogiKép
Nagy gratula a forgáshoz. KépKépKépKép

Na sok pusz
Noémi
noémi

Orsi!
Na most fogtam fel... Betörtek a lakásba. Szóval a szemét az a betörő volt. Kép Megijeszette a riasztó? Nem vitt el semmit? Nem félsz most? Jó, hogy be volt kapcsolva!!! De hogy mert bemenni és hogyan?

Noémi
noémi

Sziasztok!
A tali nekünk is jó bármikor és Buksinak a véleményére szavazok-sziget!Kép
Boró-az Omszki-tóhoz vszínű,hogy holnap megyünk(fürdőruhát felveszek! Kép).
Orsi-Kép tó ami veletek történt...
Bogi és Noémi-aranyosak a Babócák!!!Kép
Kisbuksi-Örülök,hogy újból itt vagy a Pöttömökbe!!!Kép
Rólunk:Ma Bálintnak észrevettem,hogy az alsó-jobb kifele kandikálKép Kép Kép
A hétvégére visszatérve:Lementünk Siófokra és Balit csak térdig vittük be a Balcsiba.Mivel,hogy járunk úszni(most a nyári szünet miatt nem )számára nem volt ismeretlen a víz,így teljes nyugotsággal vittem be.Nagyon élvezte Kép).Ami fotók készültek azokat csak vmikor későbbi időpontban tudom felraklni a Pöttömökbe.De vmikor nekikészülődök a fotóalbumok megnyitásához is. Előbb vagy utóbb...
Elköszönök...
Pusza Ari és a fogzós Bálint Kép
ari80

Sziasztok!

ma babaúszáson beszéltem Zsazsával,ő is jönne talizni Kép/Képzeljétek! Úszáson jövő héten fogunk merülni Kép/ Akkor legyen jövő hét utáni hét,hogy Noémiék is jönni tudjanak, eddig senki nem tiltakozott a Margitszigetet és az időpontot illetően / 4-7-ig/,akkor most én javaslom a keddet /mert csak Kép/ és mondjuk esőnapnak a csütörtököt /épp csak az eső elriasztására/. Így aki hosszú hétvégét tervez az is még/már ráér. O.K.?

Orsi!

Számomra nem derült ki a történetből: szemtől szembe találtátok magatokat a betörővel???? De ha nem ,ez a sztori akkor is szörnyű,én nem bírom az ilyen jellegű izgalmakat még filmen sem . Kép nincs a profilodban, milyen Orsi vagy /mármint a vezetékneved/. rólam mondjuk van egy állapotos kép a profilban,szerinted mondjuk látásból ismerhetjük egymást Újhelyből? Amúgy rámcsodálkoztak már a "jössztök" miatt,hogy biztos voltam benne,hogy helytelen,és alkalmazkodva környezetemhez,le is szoktam róla.

Noémi!

Szerintem is úgy gondolta Vencel,hogy nagyon kell igyekezni,ha utol akarja érni az apukáját Kép Mi a rakparton szoktunk parkolni, és besétálunk,de biztos van más megoldás is.

Ari!

Ez a fogdolog nagyonédi lehet,már úgy várom. ma úsáson mellettünk volt egy nagykisfiú,már volt két alsó és két felső foga, majdnem megzabáltam,amikor nevetett!

Jó éjt!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Lilivel minden rendben! A gyógytornász azt mondta, hogy csak gyengék a váll és hátizmai, amit könnyű helyrehozni. Most járni fogunk baba-mama tornára.

Orsi!
Nem térek napirendre. Azért az durva, hogy fent a család, és mégis valaki bemegy. Elkapták? Megfogták?

A főzésről annyit, hogy csináltam neki sárgarépás krumplit, hát jobban ette, mint a boltit, de nem volt az igazi ez sem Kép Most van itthon céklám, borsóm, meg már vettem 5 hónaposoknak való bébiételt, amiben van husi, kíváncsi vagyok. A barátnőm (messze lakik, nem nagyon találkozunk) már 5 hónapos korában milánói makarónival, és húslevessel etette a lányát. És még meg sem turmixolta!, csak összetörte. Néha, mikor ilyeneket hallok, kicsit elámulok, hogy mennyire gyáva anyuka vagyok.
A szomszéd utcában lakik egy csaj, a kisfia 4 héttel idősebb Lilinél, ő már 5 hónaposan fagyit! evett.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,
Már régen jártam erre, a hozzátápis topicot olvasgattam, meg más ilyen oldalakat. Örülök, hogy mindenki megvan.
Orsi, a placenta darab miatt engem is átnéztek szülés után, egy óra hosszat altatásban voltam, aztán nem is találtak semmit. De legalább megnézte (igaz, a doki maga törte össze a méhlepényt kitoláskor Kép ) Én is sokáig használtam a jössztök-öt, én Leninvárosi voltam! Amit meg a betörésről írtál; nem fogok tudni éjjel aludni! Most szalajtottam le párocskámat megnézni, hogy bezárta-e az ajtót! Kép
Noémi, nem is emlékeztem, hogy lyen közel vannak a Pöttömeink korban! Mi tegnap voltunk 6 hónaposak! Ne aggódj annyit a súlya miatt! Inkább dugjátok el a mérleget!
Az én digi-dagi lányom hiába volt ma este 8 kiló, eddig még csak kétszer fordult a hasára, vissza meg egyszer sem. Ti ügyesebbek vagytok.
Találkozón gondolkodtam, de azt hiszem, passzolom a dolgot, innen Kispest széléről elég messze van, meg Dorkának este 7 kor már fellövik a pizsamát. Kép De azért majd olvasgatlak benneteket, hátha mégis olyan hangulatunk lesz aznap.
Mi szuperül vagyunk, megkezdtük a kóstolgatást, eddig barack volt a múlt héten, most a krumplipürénél járunk persze anyatejjel és baracklével higítva. Érdekes, hogy a lereszelt barackra oda se bagózott, fintorgott, öklendezett, aztán mikor egészben adtam neki oda, akkor lelkesen szopogatta, nagyon aranyos volt. Nem tudom, mikor lesznek ebből nagy kajálások, pedig már bevásároltunk az akciós Kecskeméti bébikajákból (Tesco, Rossmann) ti is szeretitek?
Közben a kiscsaj kedvenc időtöltése, hogy gargarizál, úgy játszik a hangjával, nagyokat szoktunk röhögni rajta.
Leragad a szemem, bocs, hogy sok embernek nem írtam személyre szólóan.
Pusszancs
Szilvi + Dorina, akinek még mindig kék a szeme

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Bizony, bizony, mi fent alszunk, ök pedig lent bepróbálkoztak! Szerintünk kifigyelték, hogy kétszintes a lakás, és ha már ilyen ügyesek voltak, akkor azt is megnézhették volna, hogy mekkora a férjem, mert még a kerités közelébe se jöttek volna. Sajna hiába siettünk le, már hire-hamva sem volt a fickónak. Egyébként belépett az egyik kisablakon a kanapéra, akkor szólalt meg a riasztó. Léphetett volna még egyet ijedtében, bele az üvegasztalba ... bocsi, de az ilyen megérdemli ... Nem vitt el semmit, pedig csak egy karnyújtásnyira volt az új, még dobozban levö DVD-nk. Na de hagyjuk, jövöhéten a szamurájkarddal alszom Kép

Noé, milyen jó, hogy Lili nem kap mindent a szájába! Bence azonnal beletömi a dolgokat...

Ari, mi nem járunk úszni, mégis imádta Bence a medencét,persze úszni nem úszott, de lebegett, forgolódott, pancsolt, mikor alámerült a feje, kikapta, picit csodálkozott,majd játszott tovább. Biztos tök jó dolog a babaúszás, de én max. magam miatt mennék ...

Szilvi, placenta Kép , én megnéztem a méhlepényemet (már csak ilyen vagyok), de nem vagyok orvos ... és meg sem vizsgált utána tüzetesebben. Kép Kép Kép
Jössztök?! Húh! Milyen jó a strand ott Leninvárosban! Én ugyan az újon még nem voltam, de apuék mondták, hogy csúcs! Bencének is kék a szeme, olyan szép! Mi is messze lakunk a szigettöl, lörincen, nem messze töletek, talán. A kecskemétit nem ismerem mi mildit, nestlét eszünk, de egyet ajánlok: Unevert ne vegyetek! Olcsó, de csak 163g-os és borzasztó ize van! Tele cukorral,amit én késön vettem észre... Bezértátok az ajtót? Kép mellesleg mi is minden neszre felkeltQnk az éjjel...

Bogi, NEEEEE! Lehet,hogy nem vagy bevállalós, mert neked számit a baba egészsége!!! Fagyi? tejalapú... milánóimakaróni? attya úr isten!!! Esetleg el lehetne menni a Lancelotba a pöttömökkel egy kis kajcsira!?!? Az anyósom mesélte (falun laknak),hogy a szomszéd azthiszem 5vagy6 hónapos baba zölborsós nokedlit kapott és fagyit!!! Hát én ezt nem akartam elhinni! Maradj csak az orvosok által gondolom nem véletlenül ajánlott kajcsiknál!
Örülök,hogy Lilivel minden rendbe fog jönni hamarosan. Te tornáztatod, vagy vinni kell?

Kisbuksi,Szigeti vagyok, de én nem laktam ott, csak rokonaim,meg ott születtem, és nyaraltam réges-régen ott, a párom pedig Bodroghalmi. Én nem tudok leszokni, és mióta tudom, hogy helyes nem is akarok. Vagy jobban tenném, ha elpestiesednék? Kép

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok,

Buksikám, talival kapcs. köszi a bizalmat, de most igencsak tanácstalan vagyok!
Gondolom babakocsiban senki nem tudja eltolni egy biz. távolságon kívülre, tehát autósoknak hordozó, BKV-soknak babakocsi vagy kenguru. De hordozóban meddig lehet cipelni malackálat? Vagy vigyünk +kengurut? És plédre letelepszünk?

Én azt mondanám: Margitsziget, jöv. hét pénteken, a de. órákban (kb. 10). Nos?

Mondjatok valamit, én majd úgy alakítom a dolgot, egy biztos, én nem babakocsival leszek.

Vencellel kapcs. öröm ám a jót hallani! Olyan boldog vagyok, hogy minden rendben.

Babaúszás: ahova én viszem (majd), ott kötelező meglennie a 3 DPT-nek. Mi jöv. héten kapjuk a 3.-at.

Kurtafarkúmról amolyan Fruzsisan:
5 hónapos lesz lassan, 8 kiló, 75 cm, gyönyörűségesen szép, okos, aranyos, vigyorog, forog, és baromira akar ülni, állandóan erőlködik fölfelé. Alul kitört a kis ínye, ha odanyúlok, érzem a kis szúrást, a kis tüskét; tehát jön a foga. (Nem is tudom, nem korai? Lerágja majd a cicimet?... Kép) Ja, csak tejcsikét kap, semmi mást nem is hajlandó elfogadni, se cumit, se innivalót, semmit. Mostanában elkezdtem ízekhez "szoktatni", falatnyi banánnal, meggyel, almával, stb..
Tényleg csodálatosan elvagyunk, néha megőrjít, nyafog, nyüszít, én ideges vagyok, mert szalad a lakás, kaja nincs, éhes vagyok, és ő mindezekre abszolút nincs tekintettel, pedig elmagyaráztam neki nem egyszer.
Többnyire teljesen végigalussza az éjszakát (8-9 óra) máskor meg napokon keresztül 2! óránként felkelt. Akkor fontolgattam is, hogy diszkréten távozom egy Wellness-hétvégére... Kép
Szóval elvagyunk, hasonló gondokkal és örömökkel, mint mindenki más, gondolom.
Kép

Boró!
Ennyi? ---> Kép
Na megállj!

Most lehet, hogy ostoba vagyok, de valaki felvilágosítana, hogy hova tűnt Ann és Detti?
Vagy valamely más topicban leledzenek?

Noémi!

De jó lesz titeket is látni! Kép

Na cuppanós puszi mindenkinek.

Fruzsi
cinderella

Fruzsi Drága!

Imádom a szervezőkészséged,de egy picit olvass vissza,plíz Kép Tehát megegyeztünk a délután 4 körülben,hogy a délelőtt alvós,és a délután alvós csapatok is felvonulhassanak, valamint a jövő hét utáni hétben,hogy Noémi is jelen lehessen, ugyanis addig nyaral. legalábbis eddig ellenevetés nem volt,én meg jól megegyeztem magammal,mert Rád hiába vártam Kép Plusz én felvetettem a keddet és esőnapnak a csütörtököt,hogy a hosszú hétvégések is már/még ott lehessenek. Mi szerintem amúgy babakocsit is viszünk ,de szerintem is plédes piknik legyen,így a az autóshordozó a Szigetig +onnan kenguru , a tömegközlekedés+ babakocsi vagy kenguru és a legerősebbeknek autóshordozó végig is nagyszerű megoldás KépMeg akkor a kispapik is talán végeznek a dolgozójukban,és akár összeszedhetik az asszonyt meg a kölköt Kép

Amúgy volt egy idő,amikor volt egy-két vita,valamint egy kicsit széthullott az a régi-régi csapat,és már jópáran nem nagyon írnak, azért mi sem nagyon igyekeztünk Kép Ez a tali pl. most egy újjáéslesztési kisérlet részemről, remélem sikerrel Kép

Egyébként meg szívből gratula Márkhoz, tényleg jó nagy lehet így a paraméterek alapján ! Mi is csak tejcsizünk, és se cumi se semmi, mint Nálatok. Viszont az egytelen ízkisérletünk az nem volt szimpi Venculának.

Bogi!

Csak osztani tudom Orsi véleményét, mint fent írtam,mi még szigorúan a tejcsinél járunk,de utána sem ugrunk fejest a dolgokba! Egy kis gyümi,egy kis főzelék majd féléves kora után,d eén pl. sokáig nem fogok ilyen felnőtt kajákat adni . Persze,persze a töltött káposztát is túlélné,legfeljebb kihányná Kép

Orsi!

dehogy szokj le róla, ha tudtam volna,hogy valóban helyes,én se tettem volna. Hogy is kételkedhettem Kazinczy földim hatékonyságában Kép?

Szilvi!

Mi meg Csepelről megyünk a talira, de bármerre szoktunk közlekedni/tömegközlekedni a városban . Tornázni pl. régebben Békásmegyerre vittem Vencelt kenguruval. Szóval azért remélem olyan hangulatod lesz sznap,hogy nekivágtok!

Jó éjt!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Most nagyon rövid leszek.
Tali: még nem igérek semmit.

Van egy újabb albumunk:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2809

Igérem leszek bőbeszédűbb is, puszi addig is!
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Orsi, hát azért nem mondanám, hogy olyan sokat tudok olvasni. 3 hete vettem egy könyvet, a kedvenc írónőm, és még csak a 70. oldalon tartok. Pedig máskor egy ilyet kiolvastam 3 nap alatt.
Ez a betörés nem semmi! Képes volt bemenni, úgy, hogy otthon voltatok. Kép

Ari, gratula a fogacskához!Várjuk a Balcsis képeket!

Buksi, akkor ha jól értelmezem tali: július 20-a kedd délután 4-7-ig a Margitszigeten. Esőnap pedig 22-e csütörtök. Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen. Hogy mivel és hogyan megyünk, még én sem tudom, de majd csak odaérünk.

Bogi, örülök, hogy Lilivel minden rendben! Kép
A kajálás miatt pedig ne aggódj, az nem gyávaság, ha valaki odafigyel a gyerekére.

Szilvih, gyere a talira! Mi sem tudunk 7-ig maradni, de 1-2 óra kikapcsolódás is jót fog tenni!

Fruzsi, olyan jó olvasni, hogy ilyen szépen elvagytok Márkkal! Kép Sulival mi a helyzet? Kaptál már valami értesítést?

Hajni, nagyon arik a fotók! Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok! Kép

Rtünde,
Tudtommal igen, gyerekek írták. Legalábbis többnyire. Kép Nekem még nem volt igazán időm az olvasásra (nemrég leltem meg), csak belenéztem. De a stílus és az egyszerű tőmondatok erre engednek következtetni. Kép

Orsi,
szorítok Érted/Neked hétfőn!
Lakás? Talán már nemsoká kész lesz. Most épp új/jó festő-mázolót kerestünk. Hétfőre tesz ajánlatot, s ha jó, kedden már kezd is. 1 vagyonba fog kerülni. Kép S még utána ott a parketta csiszolás ... De aztán Hawai! Kép Ja lehet mégse, mert majd nyaralás után lesz költözés. Ááá mindegy. Mire a gyerek elindul, tán mi is. Kép (Ez csak azért vicces, mert születése előtt akartunk beköltözni. Ja és most múlt 1 éve, hogy megnéztük a lakást.)
Lábujjak? Kép Talpak? Kép Én az egész gyereket eszem. Kép A fülcimpáján kezdem és úgy megyek lefele. Imádom, mikor hangosan kacagja! Kép Az újabb játékunk a közös torna. Megvettem a baba-mama jóga c. könyvet, s abból. Nagyon tetszik neki! (nekem kevésbé, mert csak a császáros részt csinálhatom, s még az is elég megerőltető. Kép)
1 ismerősöm a Padmába járt terhesjógára. Most fog szülni a csaj és csak akkora a pocija, mint az enyém 5 hósan. Igaz ő lánykát "cipel". Kép Na a lényeg az, hogy azt mondta, nagyon jó a hely is és a "mester" is. Kép Sz'al nemsoká jelentkezem én is. Csak a hetem megint zsufi volt.
Betörő Kép Hogy ezek miért nem a rendőrségre akarnak betörni ...

Noi,
Szigeten is lehet, de nem érdemes parkolni. Úgy tudom, a legjobb a rakpart (nem fizetős?), s onnan betolni a kocsit. Kép Hehe, most olvasom közben, hogy Buksi is ezt javasolta. Kép
Súly: nem mindegy? Barackos kölyökpezsgő már hül. Addigra pont jó hideg lesz! Kép Mármint a pezsi. Kép
Jó pihit anyukádnál! Kép S kívánom, hogy ne nagyon kényeztesse el az onokát! Kép (inkább a Téged!)

Ari,
fogacska!! Kép nagy gratula hozzá! Fotókkal igyekezz, mert kezd lukadni az oldalam. Kép
Omszk: értetted, mire gondoltam. Kép Ha holnap jó szeles idő lesz eső nélkül, akkor mi is kiruccanunk. Apa szörfözni szeretne. Én még nem tudom mit csinálok, lehet nudizok, mert 1 fürdőruci se jön rám. Kép

Buksi,
már merültök? Csak meg ne ijedjen Vencel! Majd a talin részletes beszámolót kérek szépen, hova mennyiért jártok úszkálni. Na meg, hogy milyen, Vencel hogy érzi magát ... stb. Kép
Fogdolog: nézni csudijó, na de mikor használja is a cicin! Na akkor jön az auúúúúúú. Kép

FBogi,
jaj, de jó, hogy semmi komolyabb probléma! Úgy örülök! Kép Látod, így: Kép Tornára hova fogtok járni?
Szerintem nem vagy gyáva anyuka! Az én hozzátápimat anno paprikás abált szalonnával kezdte apukám, Kép de én attól még nem adtam kolbászt a gyerekem kezébe. Annál is inkább, mivel látom, hogy a pépest is szopja, nem tud még úgy nyelni-rágni. Talán most kezd a dolog alakulni. Borsóval vigyázz, mert nagyon szeles-szenvedős napot is csinálhat. Kép

H.Szilvi,
szerintem gondold át +1x! Mertó azon a vonalon műxik, az gyors. Kép Dorina valszeg a súlya miatt nem mozgolódik?
Mi nem használunk Kecskemétit. Csak a Hippet, illetve volt 2-3 üveg Milupánk, de az iszonyúúúú. Kép
Dorina édes lehet, mikor a hangjával játszik. Én Zoltánom köhhintget. Kép Hiába, férfi és folyton szót kér. Kép

Fruzsi,
Állok és várok! Kép A magamét majd megkapom a Szigeten. OK? Kép
Uszira hova fogtok menni? Leírásod alapján szép nagy baba Márk! Kép Gratulálok hozzá! Már alig várom, hogy lássam is! Kép Ez az elmagyarázás hogy megy? Kíváncsi vagyok! Kép Wellness ---> Kép
Kérdésedre a magyarázat Buksinál.

Tigri,
jók a képek! Kép
Próbáld meg úgy szervezni, hogy gyere!

Tegnap megkaptuk az utolsó oltást. Kis hősöm jól tűrte, 2 perc múlva már nevetett a dr-ra. Viszont még ma is langall a bal combikája a borogatás ellenére is. Kép Ti tapasztaltaok ilyent? Tegnapra bedurrant a felső ínye is, jönnek a fogacskák. Jaj lesz szegény cickóknak! Kép Kép
Ha lesz időm, végre teszek fel képet is (a fiaimról, meg a fejenállásról és lábevészetről is van). Kép

Kellemes és pihentető hétvégét kívánok anyáknak és pöttömöknek (apáknak is) egyaránt.

Pussz: Boró és 29 hetes Kincse Kép
femõke

Értettem. Kép
Ott leszek.

csók,
F.
cinderella

Egy kis ingyen reklám, akit érdekel:

Most láttam, hogy Budaörsön a babaáruházban is lehet már kapni ilyen átlátszó, belül teknősös (és kacsás is van), mászást elősegítő labdát, amit mi még kint vettünk.
Szerintem biztosan lehet kapni akkor a Váci úton is.
Kép
Victoria

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.07.09
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 4 hónap 11 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 4 hónap 15 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 4 hónap 22 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 4 hónap 23 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 4 hónap 23 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 4 hónap 26 nap 28.jún 21.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 4 hónap 29 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 5 hónap 6 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 5 hónap 11 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 5 hónap 15 nap 17.nov
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 5 hónap 18 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 5 hónap 22 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 5 hónap 23 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 5 hónap 27 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 6 hónap 1 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 6 hónap 2 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 6 hónap 3 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 6 hónap 6 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 6 hónap 9 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 6 hónap 12 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 6 hónap 14 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 6 hónap 20 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 6 hónap 21 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 7 hónap 0 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 7 hónap 1 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 7 hónap 6 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 7 hónap 8 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 7 hónap 26 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 8 hónap 1 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 8 hónap 5 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 8 hónap 8 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 8 hónap 9 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 8 hónap 18 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 8 hónap 29 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 9 hónap 8 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 9 hónap 10 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok Lányok!

SIKERÜLT EGYEDÜL!!!! Kép

Örülök, hogy ennyien írtataok, párhuzaomasn olvasok és válaszolok.

Ma jöttünk vissza Hajduszoboszlóról, sokat strandoltunk, jó időnk volt. Rengeteg a turista, főleg lenygel. Kicsit olyan érzésem volt, mint Siófok. Nyugalom nem volt, azt majd augusztusban a Zalába bepótoljuk.

Orsi!

Sajnálom az egészet, remélem minden oké lesz. És a régi orvosod fog műteni? Egyáltalán az istvánba mész vissza?
Anyósomék is Lőrincen laknak.Kép

Buksi!
Örülök, hogy jelentkeztél újra, a tali jó ötlet.
nekem jó a kedd dfélután, csütörtök már kevésbé, mert szerda este megyünk Zalába (apa nélkülKép )

Bogi!
A www.babaszoba.hu oldalon rengeteg recept van. Próbálgasd!
Örülök, hogy rendbe van Lili!

Boró!
Csipő : fogalmam sincs, hogy elmúlik-e. talán egyszer. Szerintem a Te sestedben nem lehet, hogy a terhesség és a szülés miatt egyszerűen(csúnyán hangzik)kiszélesedtünlk csípőben, medencében?

Rebi!
Ti itt laktok a közelünkben(Budakeszi)? Mert akkor esteleg csatlakozhatsz a kocsiba, ha lesz tali és tudunk menni. Hannát én is itt hagynám anyukámnál. Egyébként nálunk is ez van,ha esteleg Oli alszik egész éjjel,akkor a Hanna tutti, hogy jelentekezik.

Ines
ini

Sziasztok!

Ines, mondtam, hogy menni fog! Köszike a táblicskut. A régi orvosom közelébe ne kerüljek!!! Max. ha feljelentem, mertmost ezen gondolkodom. És még csak nem is az istvánba megyek. Most az I.sz. Nöire megyek Papp Zoltán profhoz. Kertvárosi részén laknak?

Vic, és ezt csak igy? Kép

Tünde, akkor karácsonyra már kérhetsz egy új könyvet! Kép Kép Kép Akkor nem csak én vagyok fáradt ... Kép

Buksi, megbizhattál volna az Öregben!Kép Régóta laktok már itt?

Boró, lakás Kép Eccercsak beköltöztök! De már István is fog tudni segiteni! A lomolásnál tuti! Kép Én igazándiból birkózni szoktam Bencével. Bár a torna rám is rám férne, de most egyenlöre legyek túl a kórházon, aztán ... Szerintem a poci mérete alkati kérdés, és tuti nem babafüggö,mert nekem óriási hasam volt, mégis pici lett a fiam. Még mindig fáj a csaszi helye? Az nem lehet jó. Én simán szültem, és bár kétszer is foltoztak, hála égnek nem fáj.

ÉSSS! Végre ott a kis éleske Bence szájában. Tehát jön a fogacska ezerrel. Kép Nyügis is rendesen. Kép
Fogacskások! Mennyi idö alatt bújik ki teljesen?

pussz
Orsi

u.i.: úgy néz ki, hogy fogacskával együtt jön meg a mászókedve is!
orsi17

Sziasztok,
Jól esett, hogy többen is hívtatok a talira, majd megpróbálom megszervezni.
Kisbuksi, ti már nagyon régen BKVztok. Hogy tűri Vencel a meleget meg a tömeget? Ebben a melegben már nem kenguruztok, ugye? Én azt utálom a belvárosban, hogy mindig két sarokkal előre kell gondolkodni, hogy hol van zebra, lejtős aluljáró meg ilyenek. Míg szimpla koromban bárhol átsasszéztam az úttesten, ma már a nagyobb útpadkákat is kerülöm, a kisasszony annyira utálja a kocsi nagy megdöntését. Ma apának dolga volt bent a Rákóczi úton, mi meg sétáltunk ott, olyan jó volt!
Farkasbogi, csak szép fokozatosan a kajákkal, egyszerre csak egyet , hogy kiderüljön, nem érzékeny-e rá. Vagy hogy meg tudja-e emészteni. Nálunk már megkezdődött a kakituri Kép Gondban voltam, amikor egy nap adtam neki egy szem meggyet meg egy kis dinnyét is, és nem tudtam, melyik piroslott a pelusban Kép Arról nem is beszélve, hogy egy húslevesben mennyi só és valószínűleg Vegeta van, ezeket mind túlélik persze, de nem tesz jót nekik.
Jelentem, ma megettük az első sárgarépapürét, üvegeset, mert fél 8ra értünk haza. Mivel új íz, kiszedtem pár kanállal, aztán kétszer szedtem újra! Megette a felét, és még evett volna, de féltem, hogy fájni fog a hasa. Mindenünk sárga lett Kép

Orsi, tényleg nem tudok azóta aludni! Valamelyik éjjel 10 percig kuksoltam az ablakban, mert neszezést hallottam a kertből. De csak a sünink lehetett, mert még megvan a DVD lejátszónk. Kép A strand tényleg jó, de az idén nem üzemel a korcsolyapálya, voltunk ott júniusban. Merre laktok Lőrincen? Mi szoktunk néha a Havannán sétálni, jobbak a járdák, mint itt kertvárosban. Ti mivel mentek a talira, kocsival?

Fruzsi, ezek aztán szép méretek! A forgáshoz és a fogakhoz is gratulálok! A nyügis napokhoz meg kitartást, azok azért jók, hogy az ember tudja becsülni a nyugisakat is.

Boró, kitartás a lakásfelújításhoz! Nálunk is ez van, de mi benne lakunk! Gyerek alszik, akkor nyomás kicsit festeni, felébredt, akkor visszabújok hozzá, hátha elalszik még, az lepedőjén ma falazúros foltot ejtettem, (hajópadlót festettem) múltkor diszperzit. Még jó, hogy csak pár száz forint egy lepedő... A fülcimpákat én is szeretem, de a nyakacska a legfinomabb!

Ines, köszi a táblicskut! nagyon ügyes vagy!

A Liliknek boldog névnapot holnapra (mindjárt mára), manókának boldog szülinapot! Hol lehet mostanában? régen láttam! Mi újság Debrecenben?

Na mennem kell, mert holnap hajnalban babaúszás... Mindenkinek szép hosszú álmokat kívánok (képzeljétek, én már tudom folytatni az álmaimat miután ügyködtem a manóvalKép)

Pusszancs

Szilvi, aki nagyon szeretne már képet feltenni, de az apa még nem kicsinyítette le mindig a képetKép

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Orsi!
Sokat gondolok Rád! Ha nyugatat a tudat, hogy feljelented,akkor jelentsed! Mindenképpen a megérdemli. Olvastad a Kene Pétertőla Mik vagytok Ti Istenek? Tele orvosoi műhibával. Rengeteg történet a stzegedi nőgyógyászról szólt, aki utána Keszthelyen stb is dolgozott.Ha jól emlékszem ő elméletben nagyon jól tudott mindent, csak gyakorlatba nem tudta átvinni. De gondolom más gondok is voltak vele.
Anyósomék a Nefelejcs u-ból nyiló egyik utcában laknak. Nagyon szép utca. Mi is gondolkoztunk, hogy ott vegyünk-e valamit, de én már 22 éve Budakeszin lakom és ez a környezet hozzám nagyon közel áll és a szüleim is itt laknak.

Szilvi!
Hova jártok úszni? Mi a Hannaával anno a Rubinba jártunk. Majdnem egy éves volt, mikor már nem jártunk. Ettől függetleneül idén tartott a víztől, de azért megbarátkozott vele. A szemét már becsukja, ha víz alá megy. Olit is beraktuk a vízbe neki is tetszett. Kár, hogy télen igazából nincs oylan fürdő Budapesten, ahol el lehet menni gyerekkel is. Gárdony lesz a legközelebbi, amit szépen megcsinálnak, lassan elkészül. Miért nem tudnak a Palatinusra egy fedett részt is csinálnoi, hogy télen is mükődjön, számomra érthetelen.

Manóka !

Boldog szülinapot, sajnálom, hogy ne tudtunk találkozni Debrecenben. Remélem jól vagytok, hiszen hívni sem hívtál.

Liliknek meg boldog névnapot!

Puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Liliknek BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKép

Ini
köszi a felajánlást fuvar ügyben... de egyrészt valószínű nem tudunk menni, mert aznap van a szülinapom (a talikat vhogy mindig sikerült a mi sátoros ünnepeinkre rakni Kép) ... de ha mennénk, akkor sem innen, hanem vagy a szüleimtől (ahol Csengust lepasszolnánk), vagy a régi lakásunkból (ahová mostanában kijárunk "nyaralni).
De azért tényleg köszi, hogy gondoltál ránk Kép
Amúgy Telkiben lakunk.
Ja... a táblázatban kijavítanád a szülinapom dátumát? nem 21, hanem 20 ...

.. na már megint csak ennyire futotta... a 2 gyerek nem hagy unatkozni...

üdv
Rebi

rebi

Sziasztok!

Boró, én is csak beleolvastam néhány részbe, de tényleg jópofa! Kép
Kitartás, majd csak készen lesz egyszer az a gyönyörű lakás!
Kiváncsi vagyok a képekre! Kép

Betty és Bogi nagyon boldog névnapot mindkét Lilinek! Kép
Manóka, neked pedig boldog szülinapot! Kép

Ines, köszönjük a táblázatot! Ügyi vagy! Kép

Orsi, ha ilyen ütemben haladok, akkor tényleg éppen karácsonyra végzek! Kép Gratula a fogacskához és a mászáshoz is! Kép

Szilvih, Havanna? Én ott nőttem fel, tizen valahány évig ott laktunk. Kép
Kép kicsinyítéshez egy kis segítség, hátha megy egyedül is. Én is innen tanultam korábban már nem tudom kitől. Paintben megnyitod a fájlt, és aztán a Kép menüpontban a nyújtás/döntést kiválasztod, és a hosszúsági és szélességi 100%-ot lecsökkented 25%-ra és elmented más néven.
Remélem sikerülni fog!

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!
Rebi!
Kijavítom a szülinapi dátumot. Remélem sikerül. Sztigris igazán profin csinálta atáblázatot, férjem is csak nézet nagyokat.
Találkozhatnánk, ha már ilyen közel lakunk egymáshoz. Csenge biztos jól eljátszana Hannával.
Gondolom Ti is a mi utcánkon vágjátok le az utat a Telki úthoz. Eléggé elszomorít egyébként, hogy a csendes utcából egy főút lett. Reggel vagy déliután perceket kell várnunk, míg a garázsból ki tudunk állni.

Tünde!
Olvasáshoz nekem is kevés időm van, most a Szederbort olvasom (csokoládé szerzőjétől). Elég lassan haladok.
Ines
ini

Sziasztok!

Ez a ... idöjárás az agyamra megy! Szép feket felhök gyülekeznek ... Kép

Szilvi, a Köhidtól nem messze, és Ti? Nem akarlak ijesztgetni, de jobb félni, mint megijedni! Mi eléggé sok risztót hallunk errefelé éjszaka beindulni! Állitólag a Havannáról járnak át a rosszfiúk. Mi a mütétem miatt elnapoljuk a talit, de egyébként azzal mennénk.

Ines, köszi, hogy gondolsz rám, nagyon jólesik! A Nefelejcs kicsit hosszú u., de mi is mellette lakunk, esetleg tudod hol van a Thököly u.? Szoktatok erre járni? Összefuthatnánk egy sétára! Nem olvastam, de talán jobb is! Unokatesómék és anyósáék (mind orvos) szerint is meg kellenne tennem a feljelentést, és igazam lenne,mert ez pont az, amit büntetni lehet. Hát nem tudom ... Kép

Tünde, tegnap nekiláttam a könyvem olvasásához, kb. 8 oldalt el is olvastam Kép Kép Kép

Bogi, Betty Boldog névnapot a Liliknek, Manóka Boldog Szülinapot!

Én meg egyre idegesebb vagyok a holnap miatt, ráadásul tegnap kimostam Bence matracát, ami tett rá, hogy estére megszáradjon. Igy velem aludt a csöppszi, és mivel én légzésfigyelgetö nélkül nem altatom éjszaka, állandóan felkeltem, hogy ellenörizzem a légzését! Azt hiszem a együttalvásunkkal várok még egy jó darabig, mert ez nem nekem való!

pussz
Orsi
orsi17

Ja! És milyen jó a napom: tejberizst csináltam (zacsisat, imádom) erre kifutott és jól odaégett a tej, aztán meg sokat tettem oda a maradékhoz, úgyhogy most úszkálnak a még véletlenül sem megpuhult rizsszemek a lábasban ... Kép
orsi17

hello!

Orsi!
A gyöngyvirágban laknak. Jövő7 szombaton megyünk valószínűleg.Általában két hetente szoktunk menni.Mindenképpen talizunk majd.
Szurkolok Neked holnap!

Ines
ini

Sziasztok!

Liliket és Manókát is Isten éltesse sokáig!

Orsi sajnálom, hogy az Istvánban ilyen rossz "élmények" értek, remélem hamar rendbejössz! Szorítok!
Együttalvás: nekünk már csak így megy! Azóta nincs is sírás esténként.

Ines ügyi vagy nagyon táblaügyben! Kép Képzeld gyönyörűen iszunk a csőrösből!

Nagy nap volt tegnap az életünkben: ülünk a babakocsiban! Igaz kicsit oldalról kitámasztva és bekötve. Nagyon tetszik neki ez az új "póz". Így jobban látja a kutyákat is. Borzasztó Kép, hogy milyen állatmániás a lányom. Szerintem ha nagyobb lesz mindenféle kóbor állatot fel fog nekünk cipelni Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Ini
Nem, mi azon rendesek közé tartozunk, akik a "hivatalos" úton járnak KépKép Párszor mentünk vmi hátsó úton, de ez csak nagyon nagyon elvétve fordul elő... hogy miért, azt nem tudom .. soha nem én vezettem Kép
... a busz meg aztán tényleg nem kerülget semerre...Kép
Ezek szerint akkor a Fő úttól (errefele) a jobb oldalon laktok... Kép Akkor vmikor majd összehozzuk a randit Kép

Együttalvás
Anno Csengével nem úgy kezdtük, de kb. 5 hónapos korára úgy döntöttem, nekem pihentetőbb, ha mellettünk alszik... ugyanis 2-3x szopizott éjjel, de úgy egyikünknek sem kellett teljesen magához térnie Kép. Levivel már eleve így kezdtem. Ő egyszerűbb eset, már most is előfordul, hogy csak 1x eszik vmikor hajnalban... Kép Az éjszaka átalvását még nem is remélem... CSenge 2 éves kora körültől kezdte el átaludni az éjszakákat Kép
(na a nagyobb itt aggódik, hogy vegyem fel a szemüvegemet... de az meg bent van a kicsi mellett, aki még békésen alszikKép... a nagyobb meg már egy órája fent vanKép...)

Olvasás? .. komolyabb dolgot nem is tudom mikor olvastam utoljára Kép

Na majd pár év múlva Kép

Rebi

rebi

Szép napot, Lányok! Kép

Lili (Bettyé) és Lili (FBogié)! Nagyon boldog névnapot kívánunk Kincsemmel! Kép
Manóka, Téged pedig Istenke még nagyon sokáig éltessen! Kép

Ines,
a tábla remek! Kép Te pedig szuperügyes nőci vagy! Kép
Szoboszló: gyerkőc mellett lehetett pihenni? Pancsi? Zalába hova mentek? Mennyi időre? (Imádom a dödöllét! Kép)
Csípőm: az könyen meglehet, bár nálunk csaszi volt. Viszont van +1 tippem, hogy mi okozza: a kor! Kép

Orsi,
most, mikor írok, remélem már sikeresen, s kevés fájdalommal utána vagy a beavatkozásnak!
Lehet, hogy a matracmosát halasztanod kellett volna?
A csaszi helye? Persze, fájdigál a vágásnál. Most készülök az István Kh-ba (a sors fintora mi? Kép). Onnan ajánlottak Szőczei dr-t. Kép
Fogacska! Kép Gratula! Az, hogy mennyi idő alatt bújik ki, az alkatfüggő. Van aki meg sem érzi, más baba meg napokig nyűglődhet miatt. Ann Hamija pl. meg se érezte. Kép Kincsemnél 1-2 nap alatt zajlott eddig. Csütörtök óta a felső ínye gyulladt, s néha erre fogom időnkénti nyűgösségét. A figyelemelterelés csodákra képes. Kép
Mászókedv? Kép

Szilvih,
Világosítsd már fel szerény személyem, hogy miért is kell a kakituri? Kép Dinnyét úgy tudom 1 éves korig nem javasolt adni. Húsleves: én minimális sóval (általában sótlanul főzök, s mindenki utánasóz Kép) és no vegetával főzöm. Akkor adhatok?Kép Répaevés: Kép Mi is megpróbáltuk, de még csak inkábbalmásan ette. Kép Anyatejjel meg 1xűen kiköpte. Kép
Lakás: benne laktok? Óó nem irigyellek. A festék szagokat hogy tűritek? Csak a nagy dolgokkal legyünk már meg!, aztán ha benne vagyunk, jön a többi: csillárok, karnisok ... meg amit még kitalálunk közben. Kép Ja és persze köszi a bíztatást. Kép
Álom: tinikoromban ez volt egyik szórakozásom: minden éjjel kicsit továbbálmodtam. Kép Még rémlik, mennyire fáradtan és csalódottan ébredtem, ha mégsem sikerült! Kép No de Te ezt ne éld át!
Fényképek: apának ígérj már be 1 irgumot! Kép Ha mégsem műxik, akkor olvasd és kövesd Tünde útmutatását! Kép

Rebi,
azért remélem mégiscsak eljössz! Én pl. nem hagynám ki, hogy szülinapomon élőben felköszönthessen a sok kis Pöttöm! Kép Telkiben is lesz tali?????? Kép

Tigri-Hajni,
gratula az üléshez! Kép Amúgy ül már a lányod? Tényleg, melyik nevét használjátok? Állatmánia Kép Anno én is minden kóbor macskát haza akartam vinni, de a zord szülők nem engedték. Ennek ellenére néha meg is tettem, de eltűntek szegény jószágok. Kép

Megyek, mert 3.x mászott ide Kincsem-Zoltánom. Nagyon anyahiánya van ma déletőtt. Kép

Szép hetet kívánok mindenkinek! Kép

Pussz: Boró
femõke

RTünde,

Mivel csak Téged érdekel, íme, csak Neked! Kép (Kacsintós giffet nem tudok)
Kép
KépKép

Pussz: Borótól
femõke

Még egy ráadásnak: a fiaim. Kép
Kép

Boró
femõke

Sziasztok!

Szokás szerint hétvégén nem netezünk,de nem tűntem azért el Kép Hú,annyi mindent akarok írni,hogy nem is tudom ,hol kezdjem.

Először is: vegyétek úgy,hoyg én mindenkit mindig köszöntök mindne ünnep alkalmából,egyszerűen nekem ez nem megy up-to-date módon. De természetesen éltessen a jóisten mindenkit sokáig Kép!

Beszámoló rólunk: Vencel vérképe tökéletes a csütörtöki vérvétel alapján, nőtt a hemoglobin,azaz beindult itt szépen minden. Hétvége hipi-szupi jó volt. Szombat: Rukkel tó. Csak ajánlai tudom annak,aki még nem volt,sé szereti az ilyesmit. 9 csúszda egy tóparton, olyan izmlázunk van a sok lépcsőzéstől! Vencel nagyon csípte,vittünk nap- és szélvédő sátrat,kismedencét,játékokat, elég jól néztünk ki,főleg mert egy barátunk beállított egy szál törcsi + naptej felszereléssel. Egyedül az alvás nem ment Vencelnek, de meg is értem: jól rászoktattuk a kiságyban alvásra,majd kivisszük a nagy nyüzsibe,és elvárjuk,hogy aludjon Kép. Vasárnap meg kirándultunk: fogaskerekűvel Széchenyi-hegy , gyerekvasúttal János-hegy, séta a kilátóba és vissza, vasúttal tovább Hűvösvölgyig,és villamossal vissza a kocsihoz a Városmajorba. Ez is nagyon jó volt,egy könnyed kis séta,babával is szuper. Íme néhány új kép : Vencel szexi uszicuccban, kirándulás,strand,és....az új hinta!
http://babanet.hu/album/main.php?album=2126&page=3&image=60423

Ennyi történt velünk mostanában.

Hajni!

Cuki az új album,szerintem még mindig az alvós első kép a legszebb. Ez az ülés dolog megy magától is,vagy csak ültetitek? Mert ha egyébként még nem nagyon ül,akkor csak mértékkel Kép!

Tünde és mindenki!

Akkor tehát tali júl 20-án 4-kor /nem hajnalban/ a Margitszigeten,és szerintem ennél kicsit pontosabban kellene megjelölni a helyet, ne keringjünk össze-vissza a szigeten. Akkor ugye mindenki jön???????

Boró!

Én azért nagyon irigyellek az új lakásért,nem bánod,ha nem sajnállak,a sok dolog miatt Kép? Kikérem magamnak,a kép nem csak Tündét érdekli,én őszintén szólva,nem értettem így verbálisan,mit is csinál a fejével a Kincsed,azt hittem,elírtál valamit Kép Most már látom... Az usziról naná,hogy beszámolok,de a szexi uszinacit azért nézd meg az albumunkban, mert nem abban megyünk Kép

Vic!

Na végre egy kis ingyenreklám ! és én is azt kérdezem: csak ennyi?

Orsi,

Mi is szorítunk ám! Amúgy én olyan 6 éve végeztem Debrecenben,és azóta élek Pesten,ebből 3 éve a párommal Kép

Szilvi!

Mi tényleg sokat tömegközlekedünk, bármivel,bárhol. azaz babakocsizunk is, de azt csak akkor,ha tudom,hogy nem kerül az utamba olyan aluljáró,ahol megáll a tudomány Kép. Vencel elég izzadós,izzadt télen is a sok ruha miatt,most sem jobb,de nem is rosszabb a helyzet. egyébként az autósülésben izzad leginkább. Én amúgy továbbra is állítom,hogy Budapesten szinte bárhova könnyebb eljutni tömegközlekedéssel,mint autóval,és az emberek igenis segítőkészek a kismamákkal. ne kövezzetek meg,plíz ! Kép

Ini,

Mi meg most járunk a Rubinba,szerintem nagyon jó,és tényleg abszolút bababarát!

Megyek, mert érkezik a dokinéni és az öthós oltás !

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Bár tényleg nem tudom, mi megyünk-e Kép de a helyszínnel kapcsolatban pár ötlet...
ha Margitsziget: vagy a Kalandparknál lévő nagy füves játszó - árnyék is, fű is van ; vagy a Víztoronynál lévő füves rész... még az is egész kultúrált (volt tavaly legalábbis)

de nekünk anno nagyob bejött még tali helyszínnek a Szent István park

... vmi csoda folytán a nagy alszik... erre a kicsi nem hajlandó elaludni....

üdv
Rebi

rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?