Új privát üzeneted érkezett!

Mármint további tesztre gondoltam ebben a ciklusban.

Kép

Kép
princzike

[quote="esthajnalcsillag"] írta:esthajnalcsillag Na, szóval mindenki kedvére válasszon, melyik jó-rossz párost választja, és mikor szeretne búsulni, mert nem sikerült, vagy örülni, mint majom a farkának, mert végre, hosszú idő után ott a várva várt kisbaba a pocakban!

Én nem szeretek bizonytalankodni, de ezt tudja mindenki.
Én már a 9. DPO-tól tesztelni szoktam, mert miért várnék tovább, meg egyébként is tesztfüggő vagyok, és még nem tudtam leállni :!: :lol: A nega tesztnél én már nem búsulok, hisz már megszoktam, hogy mindig az :lol: Majd akkor nem hiszem el, ha egyszer pozi lesz, mert olyat még nem láttam... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Princzi
tetűűűőőőd van :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

EHCS
nagyon köszönöm a teszteket, megérkeztek ma :!:
És az ajit is :!: :wink:

betty615

Betty
Tényleg :) Lehet van esélye a holnapi pót-tesztelésemnek :)
Én mindig félek a teszt előtt. Sajna kis paragép vagyok :)
Egyszer azért, hogy nehogy nega legyen, vagy azért, hogy legyen most pozi :)

Kép

Kép
princzike

:D Princzi
én tutkó tesztelnék még azért holnap.
Hátha-hátha...
sosem lehet tudni :wink:
A másik meg, hogy még csak a 26 cn.-on vagy, még simán lehet, hogy csak pár nap múlva lesz pozi az a teszt :!:

betty615

Betty
Ne is mond...maratont futottam 2napja meglatszik nincs itthon apjuk :oops:

Princzike
Akkor talan lassan nektek is jon a lombik 8) Kép

Csillag
Szerintem nyugodtan gyere es legy a "tyukanyo" :!: Szeretem amikor jossz mert mindig olyan bolcsen szolsz :!: Meg ha pont az ellenkezoje is annak amit en gondolok(nem a mostani irasra gondolok)Ugyhogy igenis gyere es te,mint a topik anyja neha osszal eszt...kell az en nem veszem rossz neven :roll: Pusszantas a 2gyerkocnek is :)

Teszteles
En is birom a tesztelest...altalaban szoktam is...en is fuggoje vgyok de nem olyan kemenyen :lol: szal max menzi elott 2nappal szoktam :roll: en sem dolok mar ki tole...mint anno mondtam "aki nem birja a tomeny szeszt az ne is igyek" szal a sok csalodastol megfoszt ha valaki eleg erzekeny a nega tesztre :roll: na olyankor azt szoktam mondani majd ha nem jon meg akkor tesztelek csak :wink:

Inszemnel es lombiknal viszont teljesen ertheto a teszteles...en pl azt vegigteszteltem :shock: hogy lassam hogy urul ki a hcg szuri es hogy erosodik(nem erosodott :? )Ilyenkor az ember jobban bizok es talan nagyobb a pofira eses is :?

Szal tesztekre fel csajok aztan valaki hozza mar a pozi tesztjet :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
HUN VAGYTOK :?: :?: :roll:

Kép

betty615

Brii
de jóóó, hogy jöttél...szétunom az agyam... :lol:

betty615

Sziasztok, drága lányok!

Rózsa, köszönöm a tanácsot, megfogadom, de nem tudom, nem fog-e szorulást okozni a sok Normaflore?! :roll:
Egyet szoktam naponta, és akkor szépen be vagyok állva a napi egy reggeli nagydologra....... :oops:

Princzi, szorítok azért, hogy mégis sikerüljön, megy a drukkhegy!
Te is megérdemelnéd már azt a vágyott babát!

Bridget, látom, készülsz haza! Tök jó! Meddig szívod a jóóóóókis tehénszagú, pollendús magyar levegőt? :? :roll:

Betty, örülök, hogy túlvagy rajt rendben és épségben!
Jöjjön az a baba már!

A 2. szomszédok múltkor 10 gólyát láttak körözni a környéken, és elküldték felém.
:shock:
Mondtam, igazán elég lett volna egy is, vagy kettő. :roll:
De már én lennék a legboldogabb, ha lenne egy pozitív csíkom.

Ma volt az első napom élesben az új elsősökkel a napköziben.
Aranyosak, kicsit hangosak, de remélem, kezelhetőek lesznek.
Rámférne, amilyen aljasak a felnőttek, legalább a gyerekekkel ne kelljen bosszankodni.
22-en vannak, 15 elsős, 7 harmadikas. A többi arányt csak külön kérésre közölném....... :roll:

Kivagyok, ma reggel mentem, 3 órát tartottam, meg napközi, mint a liba, úgy kivagyok.
Örülök, hogy hiányoztam, most legalább dagad a mellem. :roll: amúgy úgysem egy nagy méret. :lol:

Ne sértődjön meg senki, kéremszépen, akit nem szólítottam meg külön, név szerint. Az agyam ki van facsarva, húdefáradtvagyok, de azért benéztem, mert hiányoztok.

Rózsa, hozzád lehet, hogy még sok-sok kérdésem lesz az idők során egészségügyi témában, vagyis, ilyesmik, mint a rota-kezelés.........

A rota elleni oltást én is csak támogatni tudom, mert ha én, mint 30 éves vén ló így élem meg, egy kisgyerkőc hogyan.........
mit kínlódhatnak azok kis cseppek.
Ha lehetne, én is beadatnám magamnak!!!!!!!!!!!!!!
De a tv-ben a "reklám", vagy "hirdetés", vagy felhívás, vagy minek nevezzem, ahol felhívják a figyelmet az oltásra és annak beadatási idejére, ott azt mondják, hogy fél éves korig be kell adatni az utolsót. Szóval az meg már elmúltam egy ideje......... :roll:
Túlkoros vagyok.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, szeressétek egymást és mást, meg engem! :oops:
Puszi, ölelés, simi, akinek az kell, hogy jobb legyen a lelkének.
Tessék válogatni!
Jóó éjt gyerekeek, búcsúzik a Zsuzsi máááááára,
bújjatok be hamar a jó puha meleg áááááágybaaaaaa!(Kizzzzssssuzsi ezen mindig rííííttttttt :roll: :oops: :lol: )

Fin
Ende
The End
Vége!
:wink:
zsuzska30

Ne is mond mert csak epp beugrottam :oops: 2re megyek fodraszhoz :oops: mar igy is kesni fogok mert meg itt ulok haloingbe :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hálóingbe :?: :?: :shock:
Te akkor tényleg el (vagy inkább szét :?: ) vagy csúszva :!: :lol:
Nem tegnap mentél fodrászdába :?:
Én úgy emlékszem :roll: vagy nem tudott fogadni :?:
Mind1, akkor jó fodrászást neked :wink:

betty615

Zsuzska szijjja :D
A többi arányt csak külön kérésre közölném....... :arrow: én kíváncsi vagyok rá... :lol: de gondolom az arányokat :!: :twisted:

betty615

Zsuzska
Ne is mond tesom is otthon szenved erre kitalalta,hogy az erkelyen levo muskatlitol es mondta anyunak,hogy majd o kidonba :shock: Semmi koze a muskatlihoz persze...amugy oktober 9en megyek es olyan 1honap 1hetet szandekozom otthon maradni 8)

Betty
Tegnap mentem nem tudtak fogadni mara 2re van idopontom 12:30kor kaszalodtam ki es anyuval beszeltem na meg bnet :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, arány neked: c-m:17-5

:shock:

Jó éjt!
zsuzska30

Még fürcsizik a férjem, így maradok, meg ez a szutyi izé, amiről a net jön, meg a telefon, egy fekete Speed Touch szar!!!!!!!!!!!!, szóval állandóan kapcsolgatja magát, 10 percenként elmegy a net, mert gondol egyet a gép, kikapcsol........csinálni kell újra. Egy hétig telefon nem volt, mert össze-vissza kapcsolgat...........kivágnám szívesen.
Most néztük, hogy tv adókat is lehet kedvezőbb áron rendelni innen (T-H...), vagyis kedvezőbben, mint a UP., fele áron, de ha az is ez a minőségű szolgáltatás............pedig azért havi 7000 feletti összegért lehetne már telefon és net, nem?!
Mindjárt jön az illetékes elvtársnő, és megmondja talán, mizu. :wink:

No pá, mert sülttojit kért az úúúúúr, menek, összeütöm a tojásait! :lol:
Na, nem azokat, mert még vendégem van egy darabig........ :?
Jó éjt! De máraztánténylegám!
zsuzska30

Vazze 17-5 :shock:
Az KEMÉNY! :shock: :lol:

betty615

Mi az a 17-5 :shock:

Zsuzska
Amikor otthon voltam en is majdnem olyan tarifat kertem...ez az a tv meg internet meg telefon egyben :roll: Aszontak inkabb ne ha jot akarok magamnak :shock: De nem voltak egyszeruek az irodaban sem...bemegyek mondom hogy a csomagot szeretnem megvaltoztatni mert pluszban van HBO meg 2masik amik nem kellenek mondvan,hogy anyum egyedul lakik otthon (anno az ocsem kerte de o nyir1hazara lekoltozott tavaly)Kerdezik kinek a neven van a szerzodes...mondom az ocsem neven de enyem a lakas :arrow: aszongya hat akkor en nem tehetek semmit mert csak az valtoztathatja aki megktotte :shock: de mondom az illeto mar nem is ott lakik es en vgyok a tulaj es nekem nem kell :twisted: Aszongyak nem tud csinalni semmit...lelehet mondani valahogy asszem neten vgy menjen be az ocsem ott nyir1hazan a szolgaltatohoz es intezze el :shock: Mondom neki de ez hogy van?Besincs jelentve hozzam az ocsem es csak uy besetal ide es kot egy csomagot az en lakasomra?aszongya a csavo sajnos igen...mondom ez eszmeletlen ennyi erovel akkor a kispistanak kerek egy x csomagot a szomszedba kibaszasbol es o nem tud mit csinalni mert nem mondhatja le? :roll: aszongya a csavo igen :shock:

persze lehet ez mas szolgaltatonal is igy van nem tudom :roll: nem is erdekel de kicsit kiakadtam :? Jah adtak papirt,hogy vigyem haza irassam vele ala es vigyem vissza :arrow: erosen gondolkodtam rajta,hogy kimegyek odeballok alairom es visszaviszem :twisted:

De a netetek is akkor most telorol van :roll:

Betty
Megjottem cep lettem bar ott ultem 2-4:30ig :shock: 1orat szaritotta a hajam a csavo :shock: fel ora alatt megszarad magatol nem is ertem :roll: Vonalzijaid 1honap ala mentek 8)

Pinczike
Azt mondod inszem ota volt 14nap nem?akkor hogy vgy most a 26.cn-en?12.cn-en volt az inszem?Mert akkor meg tenyleg lehet barmi :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Bri, azért ez nem úgy működik a netes és kábeles dolog... Mert aki beengedi a lakásba a szerelőket az ráutaló magatartással elfogadta a feltételeket és igen, valóban rendelhet bárki, nem kell a lakás tulajdonosának beleegyezése. Amennyiben bármilyen változás történik, kötelessége az ügyfélnek 15napon belül közölni. A cég ugye nem tudhatja, hogy elköltözött. Én is ilyen helyen dolgozom.... éa az Általános Szerződési Feltételekben is benne van :) csak sokan nem olvassák el. Ilyenkor szokták a tulajok aláhamisítani és postán beküldeni a dolgokat
onlány

Zsu, a T -nek fenn van a honlapján, hogy a televízió szolgáltatás hol elérhető (ha digtális adást szeretnél, ha kábelt, szint úgy, meg a kábelnetet. Adslt szinte bárhol be tudnak húzni, kivéve, ha ősrégi a vonal és nem bírja)
onlány

Bri, csak végés, szárítás volt? Mert akkor kissé sok időt töltöttél el :shock: Anno mikor nekem kb ugyanolyan hosszú volt a hajam, mint neked festés vágás szárítás volt 2 esetleg 2 és negyedóra :roll: Sztárfotót kérünk a frizkóról :wink:
Apája meghozta a progi eredményemet :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 3,03 a 20.napon
onlány

mi történt :cry: :cry: :cry: Anyum, ahol dolgozik cég becsődöl és nyugdíj előtt 1 évvel kitették :shock: :shock: :shock: (de még nem ment csődbe) és fiatalabb csajszi marad a helyén. Miért sz@roznak a nyugdíj előtt állókkal??? Szegénykém. 60évesen hol talál majd munkát? Olyan szomorú :(
onlány

[quote="zsuzska30"]
írta:
zsuzska30
Ma volt az első napom élesben az új elsősökkel a napköziben.
Aranyosak, kicsit hangosak, de remélem, kezelhetőek lesznek.
Rámférne, amilyen aljasak a felnőttek, legalább a gyerekekkel ne kelljen bosszankodni.
22-en vannak, 15 elsős, 7 harmadikas. A többi arányt csak külön kérésre közölném....... :roll:

Bri
remélem már érted az arányokat :wink: C-M arány: 17-5.

betty615

Kép
Kép
onlány

Bri
akkor jó sokat ott ültél a fodrászdában :shock:
Azt meg gondolom milyen cépike lettél.
A vonalzijaim 1 hónap alá mentek, de a tieid is mindjárt ott tartanak 8)

Onlány
de cukik a képek :!:
Sajnálom anycidat...esetleg nem mehet el előnyugdíjba :?: :roll:
Én úgy tudom van ilyen.
Érdeklődjétek meg, mert már csak egy éve van vissza.
Húúú, ez a progiszint nagyon alacsony nem :?: :!: :shock:

betty615

épp most tárgyalok az ügyvédünkkel, nagyon rendes és most mondja a kiskapukat->tp.
Az előnyugdíjig van 1 éve :(
onlány

van itt olyan ember, aki jártas mondhatni bérben? Nyugdíjjal, előnyugdíjjal kapcsolatban???? S.O.S!!!!!!!
onlány

Onlány
a másik topicban írtad, hogy a 20 cn.-en volt pé.-d.
Akkor a progiszinted jó sztem, mert az ovulációs fázisban az értékhatár : 0,8-3,0-ig van. Egy picit túllépted igaz, de sztem ez jó.
Csak én az előbb azt hittem, hogy te már a luteális fázisban vagy...mert akkor ez az érték kevés lenne.

betty615

Ja, Bri
Majdnem elfelejtettem :oops: találtam neked valamit, remélem örülni fogsz neki :!: :wink: :

Kép

betty615

Most lépek, majd még jövök estefelé :!:
Pussz :!:

betty615

Puszi mindenkinek !!!!
Meglepően keveset írtatok tegnap :o .

PRINCZIKE:Laptetűd volt, tehát kíváncsian várom a teszteredményt, no, meg imádkoztam értetek, mindőtökért.(Bocs, ha valaki nem hisz benne...)

ZSUZSKA:Kolleganőmnek, mikor tanár úr kiszámolta a Normaflore és C-vitamin adagot, ő testsúly és magasság és a tenyésztés eredménye alapján lőtte be ezt a dózist.Kolleganőm 180 cm és 110 kiló volt.
Ha sokallod a dózist, akkó kérdezz rá dokitól.

Rota ellen én is beoltattam Lilikémet, ő a 2és a 3 hónapos oltással egyben kapta meg, mert a 2 szájon át beadott ampullának 6 hónapos korig kell bemenni, mert utána nincs hatása.
A 2 vakcina 34000 Ft volt 2007-ben.

ONLÁNY: Nagyon sajnálom, ami édesanyáddal történt.
Sajnos ez a mai világ ilyen etikátlan, stb, lehetne folytatni a sort.
De remélem minnél hamarabb hasznos tanáccsal tud szólgálni az ügyvéd.
A táppénz nem is rossz gondolat,szerintem...
MILYEN GYÖNYÖRŰSÉGES KISLÁNYKÁD VAN NEKED IS....
Képzeld, a Claritine a 30 db-os mostmár recept nélkül is kapható lett
:arrow: , hátha az segít az allergiádon :wink:

Kép
rozsa1979

Na...
Teszteltem ma is egyet és az is csont nega. Szóval ennyit erről a hónapról. Azt hiszem még a következőt megpróbálom inszemmel, aztán egy kis pihi következik. Talán csináltatok egy-két plusz nőgyogyis tesztet. A fene tudja. :roll:

Onlány
Nagyon cukik a képek :) Tecc-tecc :)
Nekem is kell egy ilyen :) Recept ?

Zsuzska
Hogy bírod a gyermek kiképzést? :)

Kép

Kép
princzike

Rózsa, igen igazságtalan világ van sajna, de úgy néz ki lehet még jól is jön ki belőle anyum, mert van valami védelmi idő (aki 5éven belül menne nyugdíjba, azt nem tehetik ki, vagy a cégnek vállalni kell azt, hogy nyugdíjig a járulékokat fizati) Köszi a Liza dícséretet! Nekem azt mondta adr, ha bébit szeretnénk ne szedjek allergia elleni gyogyit, mert szteroid van beene és nem használ a babának... AMúgy én sokkal erősebbet szedtem (xyzal), mert ez nem használt, de az sem egy idő után, mert hozzászokott a szervezetem :(
Rotát mi is beadtuk a babának, aszme a 2 oltás volt 36.000körül, kicsit húzós volt. Mi is eddig minden nem kötelezőt beadtunk neki.
onlány

Rózsa
Köszi a drukkot és az imákat. Azért ezt intő jelnek veszem, hogy nagy nehezen laptető. Akár a következő inszem tuti sikerrel is járhatna. Szeretnék már ikreket :)

Onlány
A franca! Mit mond az ügyvég? Meg lehet oldani a helyzetet? Remélem minden rendeződik a végén. Gyere a hírekkel. Kivi vagyok nagyon.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Vagyok ám,csak meló miatt még punnyadt vagyok :? Kedden kezdtem újra a melót és még fárasztó és sokszor csak olvasni van időm titeket.

Onlány anyukád hányas születésű?Ha 60 éves akkor eddig miért nem ment nyugdíjba?

Betty,anyócám örülök hogy minden rendben volt,nagyon izgultam érted!

Princ sajnálom hogy nem sikerült :(

Bridget neked millió puszantyú drágám!!!

Zsu akkor te is túl élted az első napot?

Melike drága örülök hogy minden oké veletek,ne aggódj túl sokat!

Akella te meg hova tűntél?

Csiilag szióka! :D Tessék írni,jó?!

Többieknek akit kihagytam puszi és ölelés!

Jaj rózsa téged kihagytalak,szijja :D

Kép
anyci

Anyci,
[quote]A írta:z előnyugdíjig van 1 éve
onlány

Hali!

Onlány, a gyerkőcömnek is Claritin szirupot adtak, azt te is szedheted, vagy Fenistil cseppet is, az is jó szerintem.

Anyci, most írtam :wink: :lol:

A fényképek nagyon tetszenek, olyan csudahelyesek vagytok! :)

Ölelés mindenkinek, és főképp kitartás :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok.

Régen vótam...
Én T-s csaj vagyok, ha kérdezni akar valaki, priviben válaszolok. 5éve űzöm az ipart, csak tudok segíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lujzedli 2009.09.03 17:56-kor.
lujzedli

Velem amúgy nincsen semmi, vagyogatok,dolgozgatok,teszek-veszek. 7én kell mennem a 2.vérvételre, kiváncsi leszek, mi lesz az eredmény. :?
lujzedli

Itt is szia lujzi :lol: :lol:

Csillag látom :lol: :lol:

Én is Claritint szedek,de onlánynak szerintem keményebb az allergiája mint nekem :?

Onlány de én még akkor se értem :oops: Az én anyum tavaly már elmehetett nyugdíjba,most 58 éves és 51-es születésű.Jól van szerintem én vagyok nehéz fejű :oops:

Kép
anyci

Lujzi, nem mondod! :-D Szeva kollega! Én az onlinénél vagyok a központban. Ill., már integrálódtunk...
onlány

52-es Anyci
onlány

Ja így már értem :wink: Akkor ő azért nem mehetett már el,csak két év múlva hivatalosan és ahogy mondod 1 év múlva előnyugdíjba.Bocs ha értetlen voltam de agyilag topa vagyok ma :oops:

Kép
anyci

vgyok visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pálinkás jó estét :!: :D
Kicsit becsócsátam... :roll:pálinkábúú :lol:
Minyá jövök, visszaolvasok..

betty615

Először is:
Ma vagyok a 11 cn.-en éééés totál pozi az LH-m :shock: :o
Úgyhogy ma a lovak közé csapunk :!: :lol:

Princzi
sajnálom a negát :roll:

Anyci
már nagyon hiányoztál nekem áám, olvastalak egy más topicban (teljesen máshol) azt hittem átpártoltál teljesen :roll:
De ha csak a munka miatt akko megbocsájtok :!: :wink:

Lujzi
de hiányzol te is.. :roll:
Párszor kérdezgettelek, mi újs, de nem jöttél sosem :roll:
Örülök neked naon 8) :wink:
Én meg vasárnap megyek a 2. vv.-re. 8)

Onlány
az én anyum 52-es és jövőre mehet nyugdíjba :arrow: ma rákérdeztem, mert voltunk nála...

Pusszantyú mindenkinek :!:

betty615

Fodrasznal 2.5orat ottvoltam :shock: szinte rekordot dontottem :oops: tovet festette,vagott a vegebol(10centit :twisted: )aztan meg 1orat szaritott :shock: magatol megszarad fel ora alatt nem is ertem :roll: de ceeep lettem :D

Onlany
Azt tudom,hogy a ceg nem tudhatja,hogy az illeto elkoltozott nem is az volt a lenyeg,hogy miert kifettuk hanem leszerettuk volna mondatni!Es nem engedtek :!: Pedig szerintem(es biztos masok szerint is) tok nagy ereje van a lakastulajnak es ha en nem akarom,hogy legyen nem talalom az ocsem vgy epp az alberlo vgy teljesen mind1 ki akkor nekem hamisitani kell mert mint lakastulaj nem mondhatom le a sajat lakasomban?Ez azert nevetseges...de nem az a lanyeg...mert maga a teves nyavaja mar megvolt csak csomagot valtoztattunk azaz nem kellett kijonnie a szerelo bacsinak mert mar mittomen mikor beszereltek evekkel ezelott...szal oneki engedtek az en nevemben a dijcsomagcseret de nekm mar nem mert o volt aki valtoztaott rajta...na mind1 ez nekem bonyolult es ez csak egy jo uzleti fogas,hogy barki barmikor kothessen ilyen dolgokat...meg allando lakcime sem volt az ocsemnek...felelotlenek voltak en ugy erzem.Persze tuti vannak mas velemenyek is mint sokminden masrol errol sem egyezhet mndenkinek a velemenye. :wink:

Altalaban en is vegzek festesnel 2ora max...ez nekem is sok volt azt hittem kezdo a csavo :shock: frizko nincs csak siman kiszaritotta egyenesre a vege meg kicsit kunkor 8)

Sajnalom anycidat :( de ez mar biztos? :roll: nekem elment anycim mar nyugdijba elobb asszem tavaly hat annyit is kap :? Ha akarod megkerdem tole :roll: Onlany ez a kiscsaj gyonyoruuuuuuuu :shock: Annyira hasonlit az uncsitesomra :D es meg egyidosek is talan 8) en anycim 51-es :wink:

Bar en is aszmas vgyok en sem szedek semmit sem a baba megsem jon :?

Anyci
Mar epp irni akartam,hogy irgum burgum :twisted: :lol:

Lujzi
Akkor drukkolunk neked a vv-re es tessek jonni kerem szepen :!:
Kuldtem neked nyulaszt nem lattad? :roll:
Betty
Hirtelen mert ugye a cickorol is volt szo azt hittem valami parameterek :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: igy ma ertem 8) Bezony am sooot minnya lejebb megy mert ugy nez ki kicsit elobb megyek 8) 6-an :wink: De draga vaaaagy :P egy teki :D mondjuk o kislany az enyem meg fiu volt de ngyon szepen koszonom 8) (amugy lehet nem fiu volt mert ennyi idosen nem lehet tudni de en fiu nevet adtam neki es pasinak mondtam mindenkinek :wink: :lol:

Princzike :(
Kép

Recon,Rabbe,Csibuc.....................es meg a tobbiek :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brii
10cm :?: :!: :shock: úúú, az rengeteg, nem sajnáltad :?:

Naon örülök, hogy 6.-án jössz, ez tényleg nagggyon jó hír...hogy a tekivel kicsi örömet szereztem nagyon jó érzés...nézegettem körbe a topicokat, és onnan "loptam".. 8) :roll: :lol:

Többiek...tényleg jöhetnétek... :roll:
Naon ki vagyunk fogyva... :? :shock: :o

betty615

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?