Sziasztok, drága lányok!
Rózsa, köszönöm a tanácsot, megfogadom, de nem tudom, nem fog-e szorulást okozni a sok Normaflore?!
Egyet szoktam naponta, és akkor szépen be vagyok állva a napi egy reggeli nagydologra.......
Princzi, szorítok azért, hogy mégis sikerüljön, megy a drukkhegy!
Te is megérdemelnéd már azt a vágyott babát!
Bridget, látom, készülsz haza! Tök jó! Meddig szívod a jóóóóókis tehénszagú, pollendús magyar levegőt?
Betty, örülök, hogy túlvagy rajt rendben és épségben!
Jöjjön az a baba már!
A 2. szomszédok múltkor 10 gólyát láttak körözni a környéken, és elküldték felém.
Mondtam, igazán elég lett volna egy is, vagy kettő.
De már én lennék a legboldogabb, ha lenne egy pozitív csíkom.
Ma volt az első napom élesben az új elsősökkel a napköziben.
Aranyosak, kicsit hangosak, de remélem, kezelhetőek lesznek.
Rámférne, amilyen aljasak a felnőttek, legalább a gyerekekkel ne kelljen bosszankodni.
22-en vannak, 15 elsős, 7 harmadikas. A többi arányt csak külön kérésre közölném.......
Kivagyok, ma reggel mentem, 3 órát tartottam, meg napközi, mint a liba, úgy kivagyok.
Örülök, hogy hiányoztam, most legalább dagad a mellem.
amúgy úgysem egy nagy méret.
Ne sértődjön meg senki, kéremszépen, akit nem szólítottam meg külön, név szerint. Az agyam ki van facsarva, húdefáradtvagyok, de azért benéztem, mert hiányoztok.
Rózsa, hozzád lehet, hogy még sok-sok kérdésem lesz az idők során egészségügyi témában, vagyis, ilyesmik, mint a rota-kezelés.........
A rota elleni oltást én is csak támogatni tudom, mert ha én, mint 30 éves vén ló így élem meg, egy kisgyerkőc hogyan.........
mit kínlódhatnak azok kis cseppek.
Ha lehetne, én is beadatnám magamnak!!!!!!!!!!!!!!
De a tv-ben a "reklám", vagy "hirdetés", vagy felhívás, vagy minek nevezzem, ahol felhívják a figyelmet az oltásra és annak beadatási idejére, ott azt mondják, hogy fél éves korig be kell adatni az utolsót. Szóval az meg már elmúltam egy ideje.........
Túlkoros vagyok.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, szeressétek egymást és mást, meg engem!
Puszi, ölelés, simi, akinek az kell, hogy jobb legyen a lelkének.
Tessék válogatni!
Jóó éjt gyerekeek, búcsúzik a Zsuzsi máááááára,
bújjatok be hamar a jó puha meleg áááááágybaaaaaa!(Kizzzzssssuzsi ezen mindig rííííttttttt
)
Fin
Ende
The End
Vége!