Sziasztok!
KISFIÚ!!!!!
Voltunk ma 3D-n és egyértelműen kukacos! Úgyhogy maradok fiús anyuka!
Az elméletem működik is meg nem is. Miszerint a fiú babák már magzati korban nagyobbak, nagyobb egy kicsit a koponyájuk, robosztusabbak, mint a lányok. Az igaz, hogy ez a babácskám is nagynak indult, az első 12 hétben mindig 1 héttel nagyobb volt a koránál, de aztán mostanra visszatért a menstruáció szerinti időponthoz számított méretére, szóval nem egy óriás!
MIután elég hamar összejött őkelme, ezért nagy tapasztalatokkal nem bírok szolgálni a topic témáját illetően. Miután lánynak szerettük volna, így megpróbáltam a peteérés előttre időzíteni az együttlétet, de nem vettem ovu tesztet, csak úgy az alhasi szurkálás, tojásfehérje-nyák és társait alapul véve próbáltam besaccolni a dolgot. POntos menstruációs ciklussal rendelkezvén én azt gondoltam, ha a 10 és a 12. napon akciózunk Apával, akkor talán kislány lesz. Így is tettünk, de, amint az ábra mutatja, a kukacos katonák megint gyorsabbak és életképesebbek voltak!
Úgyhogy nálunk talán igaz az, hogy akárháynszor is próbákoznánk, Apánál erőteljes túlsúlyt mutatnak a fiú katonák! Legyőzhetetlenek, kicselezhetetlenek!
Nagyon örülök, persze, főleg, hogy egyébként minden rendben van vele, egészséges, szépen működik, mocorog, kalimpál, de azért el kell telnie néhány napnak, míg feldolgozom, hogy nekem soha nem lesz lányom!
Laura, Panna! Nektek megy a drukk továbbra is! Hajrá! Hátha nektek összejön!
Üdv: Meskete